Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Σήμερα μαγειρεύω κουκιά μαζί με αρακά και λίγη πατάτα μέσα στην κατσαρόλα.

Χτες είχα μοσχαράκι κοκκινιστό και μπριζόλες χοιρινές στην κατσαρόλα με κοινή συνοδεία πουρέ. Αυτά τα έφτιαξα από το Σάββατο το βράδυ αργά (μέχρι τις 02:30 μαγείρευα) γιατί με ειδοποίησαν για μια κηδεία στην επαρχία.

Τα παιδιά μου έμειναν στην Αθήνα φιλοξένησαν και τον ανηψιό μου κι έφαγαν όλα μαζί. Γι' αυτό είχα 2 φαγητά, λόγω του ξαφνικού γεγονότος δεν είχα ψωνίσει επιπλέον μερίδες από το ίδιο φαγητό. Εγώ πάλι, γύρισα αργά το βράδυ ψόφια στην κούραση και σήμερα προσπαθώ να ανακτήσω δυνάμεις.

(Κάτι άλλο εκτός θέματος. Βρε τέτοια ευκαιρία που έχασε η καμαριέρα..... Εγώ στη θέση της αν κλεινόμουν στο ίδιο δωμάτιο με τον Στροσούλη Κανούλη θα έχανα ποτέ τέτοια ευκαιρία να τον βιάσω εγώ; Πείτε μου θα την έχανα; Άρε χαμένη ευκαιρία που δεν ξανάρχεται. Εκεί να δει ο κάθε Στροσούλης και πάρε κι αυτή και πάρε και τούτη. Τι να σου κάνω η έρμη δε μπορώ να είμαι παντού.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερουδιαααααα!!!!καλα εδω ειναι σαν καλοκαιρι,εχει μια ζεστη αλλο πραγμα,χαχαχαχαχαχαχα!!!!

σημερα θα φαω στην μανουλα,οποτε τωρα ειμαι χαλαρηηηηηη,χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Σεβη κ Ελενη σας ευχαριστω αλλα με χοριακη μολις 1εγκυμοσυνη δεν γινετε...αρα ή το τεστ ηταν λαθος ή κατι πηγε να γινει κ απλα δεν επιασε σωστα...οποτε παμε για τον αλλο μηνα με φορα τρελλη!!!!!!

βεβαια το οτι δεν μου ηρθε ακομα,τι να πω απο το αγχος χαλαει κ ο κυκλο καμμια φορα,τωρα αν κ μεχρι την Παρασκευη δεν δω τιποτα θα κανω αλλη μια χοριακη κ μετα απευθειας στην γιατρο,βρε περισσοτερο φοβαμαι μην ειναι ορμονικη διαταραχη κ δεν θελω με τιποτα κατι τετοιο,κλαψ κλαψ!!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!

υσ.maria-elpida αχ τι καλα σε λιγο(κανενα μηνα κ κατι) θα εχετε την μπουμπουκα σας,με το καλο κ με κανεναν πονο ;).

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ευαχριστω πολυ Αννουλα μου, και σε εσενα ευχομαι να μας ανακοινωνεις τα ευχαριστα τον αλλον μηνα, μην μεινει το καφε μας χωρις εγκυουλα, να κανεις παρεα στην Αννια!!

καλημέρα σας.....

σήμερα θα καθαρίσουμε το υπόλοιπο κοτόπουλο από χθες και μια μεγάλη σαλάτα :tongue:

μόνο που έχω σπάσει το μυαλό μου τι να μαγειρέψω για τον γιόκα μου να πάρει αύριο στο σχολείο.....τι ταλαιπωρία και αυτή και είναι και δύσκολο παιδι......μην δει τίποτα πράσινο στο πιάτο.πεθαίνει από την αηδία:(

ΑΝΝΑ4 μακάρι να είναι ότι είναι καλύτερο για εσένα αλλά έχεις δίκιο,το άγχος χαλάει τον κύκλο......εμένα μου τον έκανε μεχρι και 45 μέρες:shock::shock:

καλημέρα σας.....

σήμερα θα καθαρίσουμε το υπόλοιπο κοτόπουλο από χθες και μια μεγάλη σαλάτα :tongue:

μόνο που έχω σπάσει το μυαλό μου τι να μαγειρέψω για τον γιόκα μου να πάρει αύριο στο σχολείο.....τι ταλαιπωρία και αυτή και είναι και δύσκολο παιδι......μην δει τίποτα πράσινο στο πιάτο.πεθαίνει από την αηδία:(

ΑΝΝΑ4 μακάρι να είναι ότι είναι καλύτερο για εσένα αλλά έχεις δίκιο,το άγχος χαλάει τον κύκλο......εμένα μου τον έκανε μεχρι και 45 μέρες:shock::shock:

Λινάκι, του μαγειρεύεις κανονικό φαγητό; όχι σνακ; Ρωτάω για να ξέρω τι με περιμένει...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μας.

(εμου.....και του υιου μου!!!!:P)

σημερα εκανα κοτοπουλο λεμονατο στον φουρνο με πατατες ,για μας

και μοσχαρι με σπανακι για το θησαυρακι μου.;)

αυριο τελικα κανονισαμε να παμε τελικα,για ενα επαναληπτικό ελεγχο,αιματος στο παιδι......:roll:

ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ολα ενταξει......!!!!!!!!!!!

(θα σκασω μεχρι να μαθω οτι ειναι ολα καλα!!!!!!!!!!!)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Ευαχριστω πολυ Αννουλα μου, και σε εσενα ευχομαι να μας ανακοινωνεις τα ευχαριστα τον αλλον μηνα, μην μεινει το καφε μας χωρις εγκυουλα, να κανεις παρεα στην Αννια!!

χαχαχαχαχα μακαρι!!!!!

καλημέρα σας.....

αστα να πανε,που θα παει θα μαθω καποια στιγμη να κοντρολαρω το καταραμενο αγχος.......χιχιχιχι!!!ακου 45μερες...εγω ειμαι στις 35 με κυκλο 29 κ τα εχω δει ολα:shock::shock::shock::shock::shock:

9892a30fbd.png

Σεβη κ Ελενη σας ευχαριστω αλλα με χοριακη μολις 1εγκυμοσυνη δεν γινετε...αρα ή το τεστ ηταν λαθος ή κατι πηγε να γινει κ απλα δεν επιασε σωστα...οποτε παμε για τον αλλο μηνα με φορα τρελλη!!!!!!

βεβαια το οτι δεν μου ηρθε ακομα,τι να πω απο το αγχος χαλαει κ ο κυκλο καμμια φορα,τωρα αν κ μεχρι την Παρασκευη δεν δω τιποτα θα κανω αλλη μια χοριακη κ μετα απευθειας στην γιατρο,βρε περισσοτερο φοβαμαι μην ειναι ορμονικη διαταραχη κ δεν θελω με τιποτα κατι τετοιο,κλαψ κλαψ!!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!

Αννούλα πολύ χαλαρά! Τίποτα δεν θα είναι, απλό αγχος...

Αν μπορούσες να το βγάλεις τελείως από το μυαλό σου θα ήταν το καλύτερο! Εγώ αυτό είχα κάνει και έμεινα κατευθείαν έγγυος!

(Κάτι άλλο εκτός θέματος. Βρε τέτοια ευκαιρία που έχασε η καμαριέρα..... Εγώ στη θέση της αν κλεινόμουν στο ίδιο δωμάτιο με τον Στροσούλη Κανούλη θα έχανα ποτέ τέτοια ευκαιρία να τον βιάσω εγώ; Πείτε μου θα την έχανα; Άρε χαμένη ευκαιρία που δεν ξανάρχεται. Εκεί να δει ο κάθε Στροσούλης και πάρε κι αυτή και πάρε και τούτη. Τι να σου κάνω η έρμη δε μπορώ να είμαι παντού.

Ρουλάκι είσαι φαν του Στροσούλι και δεν το λες τόσο καιρό;:tongue::tongue:

Και με άγριες διαθέσεις απ'ότι βλέπω!!!!;););)

Τι του αρέσει για να σου δώσουμε καμιά ιδέα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

συγνώμη για να καταλάβω...ο γιος σου Λίνα πάει δημοτικό. σωστά;

τί φαγήτό του κάνεις;

εννοείς σνακ;

εγώ σκέφτομαι από τώρα μπουρεκάκια με τυρί ή με γαλοπούλα κασέρι, κέηκ (αλμυρό ή γλυκό), κριτσίνια, βραστό αβγουλάκι με ντοματούλα (αυτό θα το ήθελα εγώ για τώρα μιας κ πείνασα η γυναίκα ), τοστάκι, μπαγκέτα με γαλοπούλα, μαρούλι, ντομάτα κ ό,τι βάλει το μυαλουδάκι σου... ακόμα κ κεφτέ βάζεις αν το τρώει, πίτα (τυρόπιτα, σπανακόπιτα κλπ), αβγοφέτες, σπιτική πίτσα, φρούτο συνοδευτικό (αυτή την εποχή δεν υπάρχουν ούτε καλά αχλάδια ούτε καλά μήλα. μόνο βαλέντσια πορτοκάλια.

τί άλλο;;;;;;

κ η μπατζίνα είναι ωραίο σνακ. αν το τρώει. ή τυρόψωμο.

αυτά με τη μία σκέφτηκα η πεινάλα.

καλημερα κι απο μας.

(εμου.....και του υιου μου!!!!:P)

σημερα εκανα κοτοπουλο λεμονατο στον φουρνο με πατατες ,για μας

και μοσχαρι με σπανακι για το θησαυρακι μου.;)

αυριο τελικα κανονισαμε να παμε τελικα,για ενα επαναληπτικό ελεγχο,αιματος στο παιδι......:roll:

ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ολα ενταξει......!!!!!!!!!!!

(θα σκασω μεχρι να μαθω οτι ειναι ολα καλα!!!!!!!!!!!)

μα θα ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λεμε ολα μα ολα καλα,φιλακια στον κουκλαρο!!!

Αννούλα πολύ χαλαρά! Τίποτα δεν θα είναι, απλό αγχος...

Αν μπορούσες να το βγάλεις τελείως από το μυαλό σου θα ήταν το καλύτερο! Εγώ αυτό είχα κάνει και έμεινα κατευθείαν έγγυος!

το ξερω ρε μαμ@το μου,αλλα ελα που λιγο πριν την ακαταναμαστη κοκκινοκυρα με πιανει αμοκ,χιχιχιχι!!!λεω να ξεκινησω γιογκα,ηρεμιαααααααα κ χαραλαααααααααααααα!!!!!

οσο για το μαγαζι της Αισε ειναι Μυστακιδου 3(αρετσου),ειναι απο παραλια το επομενο στενο απο την Ταξιαρχων,δεν θυμαμαι κ την καταφετ που εχει στην γωνια για να σου πω ακριβως,παντως αν ξερεις απο την περιοχη θα ξερεις κ την γνωστη Βαγδατη(παναρχαια καφετ) ακριβως διπλα ειναι το μαγαζακι.μικρο μεν θαυματουργο δε!!απο τιμες εμεις 4ατομα φαγαμε,και τι δεν φαγαμε:tongue::tongue::tongue:,κ με ποτο μαζι πληρωσαμε 82ε!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

α πα πα Ρούλα!

σου αρέσει αυτό το σίχαμα;;;;;;;

μπλιαχ! εμότικον που βγάζει τα εντεράκια του...!!!!!!!

Δώρα, όλα καλά θα πάνε. απλά έχεις το άγχος που έχουμε όλες οι πρωτομάνες...για όλα, μα όλα όμως!!! όλες μου οι ευχές μαζί σας!!

μάκια στον Ραφαηλάκο!

κι εγώ μπανάνα θα φάω τώρα. σνιφ, κλαψ!

Άννα, άσε τη γιόγκα κ τράβα ταξιδάκι με τον αντρούλη σου! ξεμονάχιασέ τον τέλος πάντων σε ... βάλε φαντασία, απόλαυσε αυτό που έχεις! κ έχε πίστη. θα έρθει, αν δεν ήρθε ήδη.

κ μη ξανακάνεις τεστ φαρμακείου. μόνο χοριακή κ μόνο γυναικολόγο. σου τα έχω ξαναπεί. την έχω πατήσει με αυτά τα τεστ. πολύ ψυχοφθόρα κ αναποτελεσματικά.

Καλέ τι λέτε που μου αρέσει; Το αντίθετο μάλιστα είναι ένας γλοιώδης και σεσημασμένος για χουφτώματα τύπος. Αλλά αν ήμουν εγώ η καμαριέρα δε θα την έχανα την ευκαιρία να του δείξω πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Γιατί θα του ζητούσα να παίξουμε το παιχνίδι μία σου και μία μου. Η μία μας έγινε με το μνημόνιο, η μία του θα γινόταν στο δωμάτιο με χεράκια δεμένα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...