Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα όλη μέρα.

χθες έκανα γενική κ επιτέλους έστειλα τα χαλιά καθαριστήριο.

πήρα καινούργιο σίδερο κ σιδέρωσα σαν άνθρωπος κ όχι σαν παλαιστής.

έκανα κ απογραφή παράλληλα με γενική,

χθες φάγαμε ψαράκια από πεθερό, σήμερα έκανα κοκκινιστό με πατάτες για όλους. με λιγότερο αλάτι κ χωρίς πιπέρι. να δούμε αν θα φάει η μιρκή κυρία.

κατά τα άλλα καλά. είμαι ένα πτώμα.

Δώρα, η δικιά μου μελανιάζει συνέχεια από τις πτώσεις. έχει συλλογή στα γόνατα.

το απόγευμα σκέφτομαι να κάνω ρεβύθια για να υπάρχουν μέσα στην εβδομάδα. κ ίσως να κάνω κανά τυραμισού.

εξαρτάται τα κέφια, γιατί θα έχω κ σφουγγάρισμα, λίγο σίδερο ακόμα, μπάνιο μικρής.

καλά να περνάτε.

Αννα, γιατί είχες νεύρα πουλί μου;

Ιωάννα, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν έγινε σκόπιμα κ να μη μου κρατάς κακία...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημέρα όλη μέρα.

χθες έκανα γενική κ επιτέλους έστειλα τα χαλιά καθαριστήριο.

πήρα καινούργιο σίδερο κ σιδέρωσα σαν άνθρωπος κ όχι σαν παλαιστής.

έκανα κ απογραφή παράλληλα με γενική,

χθες φάγαμε ψαράκια από πεθερό, σήμερα έκανα κοκκινιστό με πατάτες για όλους. με λιγότερο αλάτι κ χωρίς πιπέρι. να δούμε αν θα φάει η μιρκή κυρία.

κατά τα άλλα καλά. είμαι ένα πτώμα.

Δώρα, η δικιά μου μελανιάζει συνέχεια από τις πτώσεις. έχει συλλογή στα γόνατα.

το απόγευμα σκέφτομαι να κάνω ρεβύθια για να υπάρχουν μέσα στην εβδομάδα. κ ίσως να κάνω κανά τυραμισού.

εξαρτάται τα κέφια, γιατί θα έχω κ σφουγγάρισμα, λίγο σίδερο ακόμα, μπάνιο μικρής.

καλά να περνάτε.

Αννα, γιατί είχες νεύρα πουλί μου;

Ιωάννα, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν έγινε σκόπιμα κ να μη μου κρατάς κακία...

με γεια το σιδερο!!!!!!!!!ειχα νευραααααα γκρρρρρρρρρ τρελλα λεμεεεεεεε,εφταιγε οτι εκανα ενα τεστ βγηκε θετικο αλλα τελικα ηταν μουφα αφου η χοριακη ηταν αρνητικη,κ απο την αλλη εξαφανιστ κ η περιοδος μου!!!!αλλα οκ σημερα ξυπνησα με τρελλα καλη διαθεση,οποτε παμε για αλλα!!!!!χαχαχαχαχαχα

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες σας;) να περασετε όμορφα....

σήμερα έχει κοτοπουλάκι στην γάστρα με φρεσκια ντομάτα και λαζάνια που έφτιαξε η μαμά μου......μυρίζει και μου τρέχουν τα σάλια....:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Σήμερα είχα για μεσημέρι κανελλόνια με κρέμα γάλακτος σλούρπ και για βράδυ έβαλα μπριζόλες με πατατούλες στο φούρνο............

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα! Για σήμερα έχουμε αρνάκι με πατάτες από χθες, αλλά μάλλον θα φάω μόνο πατάτες. Το σιχάθηκα το κρέας βρε παιδιά!

Κατερίνα μου, 2 φαγητά τη μέρα φτιάχνεις; Και τέτοια φαγητά;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Το Σ/Κ καλά πέρασε, ξέστρωσα το μισό σπίτι, άρχισα να πλένω και κουρτίνες. Πατζούρια μου καθάρισε η γυναίκα. Ευτυχώς έκανε και καλό καιρό!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

με γεια το σιδερο!!!!!!!!!ειχα νευραααααα γκρρρρρρρρρ τρελλα λεμεεεεεεε,εφταιγε οτι εκανα ενα τεστ βγηκε θετικο αλλα τελικα ηταν μουφα αφου η χοριακη ηταν αρνητικη,κ απο την αλλη εξαφανιστ κ η περιοδος μου!!!!αλλα οκ σημερα ξυπνησα με τρελλα καλη διαθεση,οποτε παμε για αλλα!!!!!χαχαχαχαχαχα

μη μου θυμώσεις με αυτό που θα σου πω, αλλά εγώ έχω από την προηγούμενη εβδομάδα θετικό προαίσθημα για σένα... :);)

χθες τελικά δεν έκανα τίποτα το απόγευμα.

πήρα τη μικρή μου κ πήγα στο χωριό, όπου έπαιξε με την ψυχή της.

έκανε σκούτερ, ποδήλαταααααα, μια στο ένα ποδήλατο, μια στο άλλο, κόλλησε με το σκυλί της διπλανής. έπεσε κλάμα για να φύγουμε από τον Μαξ! ο Μαξ λατρεύει τη μικρή κ της κάνει χαρούλες, αν και γιγαντόσωμο σκυλί. εγώ στεκόμουν σε απόσταση ασφαλείας, η Χρύσπα χτυπιόταν να το αγκαλιάσει, εκείνο ξάπλωσε υποταγμένο να δεχτεί τα χάδια της κόρης μου.

μα τί παιδί έκανα...

μετά από ώρες που έπαιζε, γυρίσαμε σπίτι κ ίσα που πρόλαβα να της φορέσω πυτζαμάκια κ να της αλλάξω πάμπερ. ξεράθηκε στον ύπνο το μανάρι μου. μάζεψε κ αρκετό ήλιο-έκανε φωτοσύνθεση το λουλούδι μου.

σήμερα λέω να κάνω τα ρεβύθια που δεν έκανα χθες.

σήμερα πρωί πρωί έκανα αίτηση στο παιδικό σταθμό του δήμου. μακάρι να μας την παρουν!!!!:) μου άρεσε πολύ ο χώρος κ η διευθύντρια! τα παιδάκια όλα έρχονταν χαρούμενα στον σταθμό!

φαντάζομαι την Χρυσπούλα μου με την τσαντούλα της κ νιώθω κι εγώ παιδί μικρό!!!!;)

να έχουμε μια όμορφη μέρα!

μη μου θυμώσεις με αυτό που θα σου πω, αλλά εγώ έχω από την προηγούμενη εβδομάδα θετικό προαίσθημα για σένα... :);)

χθες τελικά δεν έκανα τίποτα το απόγευμα.

πήρα τη μικρή μου κ πήγα στο χωριό, όπου έπαιξε με την ψυχή της.

έκανε σκούτερ, ποδήλαταααααα, μια στο ένα ποδήλατο, μια στο άλλο, κόλλησε με το σκυλί της διπλανής. έπεσε κλάμα για να φύγουμε από τον Μαξ! ο Μαξ λατρεύει τη μικρή κ της κάνει χαρούλες, αν και γιγαντόσωμο σκυλί. εγώ στεκόμουν σε απόσταση ασφαλείας, χαχα η Χρύσπα χτυπιόταν να το αγκαλιάσει, εκείνο ξάπλωσε υποταγμένο να δεχτεί τα χάδια της κόρης μου. Ο δικός μου ο μεγάλος κάνει τον νταή στο σκύλο (Ρόκυ) στο χωριό και μόλις εκείνο τσατίζεται και σηκώνεται, την κάνει με ελαφρα πηδηματάκια...

μα τί παιδί έκανα...

μετά από ώρες που έπαιζε, γυρίσαμε σπίτι κ ίσα που πρόλαβα να της φορέσω πυτζαμάκια κ να της αλλάξω πάμπερ. ξεράθηκε στον ύπνο το μανάρι μου. μάζεψε κ αρκετό ήλιο-έκανε φωτοσύνθεση το λουλούδι μου.

σήμερα λέω να κάνω τα ρεβύθια που δεν έκανα χθες.

σήμερα πρωί πρωί έκανα αίτηση στο παιδικό σταθμό του δήμου. μακάρι να μας την παρουν!!!!:) μου άρεσε πολύ ο χώρος κ η διευθύντρια! τα παιδάκια όλα έρχονταν χαρούμενα στον σταθμό! Σας το εύχομαι ολόψυχα. Θα ωφεληθεί πολύ το παιδί...

φαντάζομαι την Χρυσπούλα μου με την τσαντούλα της κ νιώθω κι εγώ παιδί μικρό!!!!;)

να έχουμε μια όμορφη μέρα!

Το Σάββατο απόγευμα πήγαμε παιδότοπο (που πηγαίνουμε πολύ σπάνια γιατί κοστίζουν) και χαλαρώσαμε βρε παιδιά. Κι αυτα πέρασαν καλά κι εμείς ήπιαμε έναν καφέ με την ησυχία μας...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Το Σάββατο απόγευμα πήγαμε παιδότοπο (που πηγαίνουμε πολύ σπάνια γιατί κοστίζουν) και χαλαρώσαμε βρε παιδιά. Κι αυτα πέρασαν καλά κι εμείς ήπιαμε έναν καφέ με την ησυχία μας...

εμείς δεν έχουμε πάει ποτέ σε παιδότοπο ακόμα.;)

ως τώρα το χωριό μου ήταν ο παιδότοπός της.

όσο για τον σκύλο κ που γάβγιζε, εγώ ...πατάτες, η Χρύσπα ατρόμητη, πήγαινε κ το χάιδευε. μόνο να έβλεπες τα δόντια του έφτανε να κατουρηθείς από φόβο.

η κόρη στον κόσμο της. δεν υπάρχει φόβος σε αυτόν τον κόσμο;;:confused:;):P:rolleyes::)

μπροστά η Χρύσπα, πίσω εγώ.:lol::lol:

καλημερα κοριτσακια,

ακομα δεν εχω αποφασισει τι να κανω...

Βαριεμαι και πριν λιγο ξυπνησα απο πολυ αβολη νυχτα (της μπεμπας μου δεν της αρεσει στο πλαι ο υπνος και η μαμα πιανεται ανασκελα..)

Άντε Μαράκι κοντοζυγώνει η μεγάλη μέρα!:D

Φτιάξε κάτι εύκολο να μην κουράζεσαι, θα έχεις βαρύνει τώρα, φαντάζομαι...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετακι, ναι φτανει η μεγαλη μερα,

δεν εχω πολυβαρυνει, χτες ειμουν σε βαπτιση και χορεψα κιολας απλα δεν κοιμαμαι καθολου καλα, εγω θελω στο πλαι και η μπεμπα κλοτσαει και δεν με αφηνει..

καλα ολη την νυχτα ξυπνιο ειναι αυτο το παιδι???

μαλλον θα κανω μια μακαροναδιτσα απλη..

Καλημέρα!

Επιτέλους είμαστε καλά!

Χθες έκανα τις μπριζολίτσες μου με μπύρα και έγιναν λουκουμάκια!!!!

Για σήμερα σπανακόριζο...

αλλα επειδη μου ειπαν οτι συνηθως τα χαμηλά αιμοπεταλια κανουν μελανιές και κοκκινιζει στο σωμα ( λογο σπασμενων αγγειων...)

\

Με τη λογική τους όλα τα παιδιά θα είχαν πρόβλημα, αφού όλα είναι μέσα στις μέλανιές!

Ολα καλά θα πάνε!!!!

Βοσπορο της Αισε στην Αρετσου

Για δώσε λεπτομέρειες Αννούλα!!!! Διεύθυνση και τι αξιζει! Από τιμές τι λέει;

Εμείς σήμερα θα φάμε γαριδομακαροναδα με ασπρη σάλτσα ούζου!!:D

Συνταγούλα δεν θα μας δώσεις;

ειχα νευραααααα γκρρρρρρρρρ τρελλα λεμεεεεεεε,εφταιγε οτι εκανα ενα τεστ βγηκε θετικο αλλα τελικα ηταν μουφα αφου η χοριακη ηταν αρνητικη,κ απο την αλλη εξαφανιστ κ η περιοδος μου!!!!

Μήπως να έκανες ακόμα μια χοριακή; Για να βγαίνει θετικό το τεστ και να μην έχεις περίοδο κάτι γίνεται και ελπίζουμε ευχάριστο!!!!

Σήμερα είχα για μεσημέρι κανελλόνια με κρέμα γάλακτος σλούρπ και για βράδυ έβαλα μπριζόλες με πατατούλες στο φούρνο............

Καλά εσυ δεν παιζεσαι!!! Μαρή που την βρίσκεις την όρεξη;

σήμερα πρωί πρωί έκανα αίτηση στο παιδικό σταθμό του δήμου. μακάρι να μας την παρουν!!!!:) μου άρεσε πολύ ο χώρος κ η διευθύντρια! τα παιδάκια όλα έρχονταν χαρούμενα στον σταθμό!

Καλή επιτυχια Σέβη!!! Αφου σου άρεσε κιόλας τέλεια!

εμείς δεν έχουμε πάει ποτέ σε παιδότοπο ακόμα.

Να την πας εφόσον είναι να πάει και παιδικό, για να συνηθίζει σιγά σιγά!

Βαριεμαι και πριν λιγο ξυπνησα απο πολυ αβολη νυχτα (της μπεμπας μου δεν της αρεσει στο πλαι ο υπνος και η μαμα πιανεται ανασκελα..)

Μαρία και από τις 2 πλευρές δεν βολεύεσαι; Όλο ανασκελα δεν βγαίνει...

Υπομονή... Λίγο ακόμη έμεινε!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...