Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σου Σέβη μου!

Θα σηκώσεις χαλιά ε; Κι εγώ θέλω, αλλά θα κοιτάξω πρώτα τον καιρό της επόμενης εβδομάδας. Εννοείς τι έκανα σχετικά με το σταθμό; Πήρα τηλ. μου είπαν ότι υπάρχει μόνο ένα Κέντρο Γυναικών που λειτουργεί σαν βρεφ/κός σταθμός (καλά, για ιδιωτικό ούτε λόγος) και ότι υπάρχουν 20 θέσεις μόνο. Έχει να πέσει γερό μέσον! Από τον άλλο μήνα οι αιτήσεις. Ο Χρήστος θα συνεχίσει κανονικά στο σταθμό που πάει, είναι πάρα πολύ καλός. Άραγε να μένουν ανοιχτοί το καλοκαίρι; Όλο ξεχνάμε να ρωτήσουμε, φοβάμαι και τι θα μου πουν...

ο παιδικός που είδα...μου άρεσε ως κτίριο, καινούργιο, φαίνεται μεγάλο, με μεγάλη πυλωτή για παιχνίδι, αλλά έχει μάλλον στον 1ο όροφο τα τμήματακ εκεί που ξεροκατάπια ήταν η εξωτερική σκάλα......:confused::shock:.

πώς ανεβαίνουν κατεβαίνουν τα πιτσιρικάκια; παντός καιρού...

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μικρά μεγάλα. Τι γίνεται βρε παιδιά, έτσι είναι τα γεράματα;

εσύ με την 9χρονη κόρη;;;;;;

ούτε με σφαίρες!:)

καλημερα κοριτσια!

σημερα εχει γεμιστα που πολυ μου αρεσουν!!

Σεβουλα εχεις ξεσηκωματα? αντε καλο καλοκαιρι!!!

καλό καλοκαίρι!

Καλημερα και απο εμας...για σημερα αρακα!!

τρώμε το ίδιο σήμερις!;)

Καλημέρα κορίτσια!

Την μπατζίνα δεν την έκανα ακόμη γιατί έχω την μικρή εδώ και 2 μέρες με πυρετό, αλλά ελπίζω ότι θα την φτιάξω μέσα στο Σ/Κ!

το μπουμπούκι σου να αναρρώσει κ όλα τα άλλα γίνονται! περαστικά του γρήγορα!:)

κ μάκια στο λαιμουδάκι του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ολα καλα???τα δικα μου σου τα εστειλα...

γεια σας κοριτσια!!

εγω σημερα εκανα κοτοπουλακι με χυλοπιτες απο την ιδεα της Δωρας!

dwraki τι πάθατε; Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό.
Καλημέρα! Το πόσο ευχαριστηθήακμε χθες το μοσχαράκι με κριθαράκι δεν περιγράφεται, μας είχε λείψει η σούπα. Για σήμερα ρεβύθια.

Δωράκι τι πάθατε;

Δώρα εύχομαι να είστε όλοι καλά.

;

καλημερα κοριτσια!

σημερα εχει γεμιστα που πολυ μου αρεσουν!!

Δωρακι μου ολα καλα?

(χιχιχι!!)

Καλημέρα κορίτσια!

Δωράκι όλα καλά; Μας ανυσηχησες λίγο με την αναφορά στο νοσοκομείο...

Για σήμερα έκανα φασολάκια ανακατεμένα με μπαρμπουνοφάσουλα!

Την μπατζίνα δεν την έκανα ακόμη γιατί έχω την μικρή εδώ και 2 μέρες με πυρετό, αλλά ελπίζω ότι θα την φτιάξω μέσα στο Σ/Κ!

καλημερα κοριτσια.

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων σας!!!!;)

εχθες πηγαμε για εξετασεις αιματως στον μικρο.

τα αποτελεσματα,καποια,ηταν καλα και αλλα αρκετα χαμιλα.....

αυριο το πρωι θα παμε να επαναλαβουμε την εξεταση.

αφηστε ειμαι πολυ χαλια και φοβισμενη.

πιο πολυ με φόβισε που ηταν πεσμενα τα αιμοπεταλια του μικρου...και μου ειπαν να τον προσεχουμε παρα πολυ,να μην πεσει γιατι ενδεχεται να αιμορραγήσει.αυτα τα νεα μας.

κι επειδη ορεξη για μαγειρεμα,δεν υπαρχει.......δεν εκανα τιποτα,θα φαμε πιτα γυρο.μονο για τον θησαυρακο μου κανω φαγητο.ψαροσουπιτσα.

υ.σχθες για να μην σκεφτομαι (!!!!!!!)εκανα κρουασαν και εγινα τελεια!!!!!!!καμια σχεση με τα πρωτα που ειχα κανει!

φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αχ βρε Δωράκι τι να πω, περαστικά σας. Να μας πεις για τα αποτελέσματα της 2ης εξέτασης έτσι; Άντε τώρα να περιορίσεις το 2χρονο παιδάκι ώστε να μην πέσει... γίνεται; Δε γίνεται!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

άμα σου λέει ο γιατρός ότι χρειάζεται κ 2η εξέταση να σκέφτεσαι θετικά.

τί σημαίνει χαμηλά τα αιμοπετάλια;

από τί είναι σου εξήγησαν;

μπορείς να κάνεις κάτι με διατροφή; αν ναι, πήγαινε σε διατροφολόγο σε νοσοκομείο.

υπάρχει κ αιματολόγος σαν ειδικότητα, μήπως μπορείς να το δεις συνδυαστικά με διατροφολόγο.

όλες μου οι ευχές να βγουν καλές οι 2ες εξετάσεις κ να πάνε όλα καλά για τον θησαυρούλη μας!

Διαφημίσεις

άμα σου λέει ο γιατρός ότι χρειάζεται κ 2η εξέταση να σκέφτεσαι θετικά.

τί σημαίνει χαμηλά τα αιμοπετάλια;

από τί είναι σου εξήγησαν;

μπορείς να κάνεις κάτι με διατροφή; αν ναι, πήγαινε σε διατροφολόγο σε νοσοκομείο.

υπάρχει κ αιματολόγος σαν ειδικότητα, μήπως μπορείς να το δεις συνδυαστικά με διατροφολόγο.

όλες μου οι ευχές να βγουν καλές οι 2ες εξετάσεις κ να πάνε όλα καλά για τον θησαυρούλη μας!

Καλησπέρα και στον εδώ μαχαλά !

Μπαίνω, σας διαβάζω αλλά δεν γράφω... γιατί έχω γίνει σαν την 2φυλλη ντουλάπα της προγιαγιάς μας... οπότε, από ψυχολογία υπό το μηδέν ! Αυτά και άλλα πολλά...

Δωράκι,

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ εύχομαι να είναι ! :-( Λυπήθηκα που το διάβασα....

Μεταξάκι μάλλον πρέπει να μπείς στο γοργονοκλαμπκλαμπ τότε. Δεν σου εγγυώμαι ότι θα αδυνατίσεις, αλλά η ψυχολογία σου σίγουρα θα ανέβει!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

dwraki μην αγχώνεσαι.......με την επαναλληπτική εξεταση θα δείτε πόσα είναι και αν όντως είναι παθολογικά χαμηλά θα πάτε σε εναν αιματολόγο και με μια καλή αγωγή όλα θα γίνουν όπως πρίν.......

όντως τα χαμηλά αιμοπετάλια ευθύνονται για τις αιμορραγίες και sevoula δεν έχει να κάνει καθόλου η διατροφή αλλα δεν είναι και κάτι που δεν φτιάχνει......τώρα τα έχω και εγώ χαμηλά και ο γιατρος μου φοβάται μην με ΄χασει από αιμορραγία.......:D:D:D:D

τώρα μπήκα σπίτι......... δεν θέλω να μαγειρέψω τίποτα:(

για μενα δεν εισαι τιποτα απο τα δυο, εισαι μια τρεντυ μαμα με μικρη κορη και κορμαρα απο το γυμναστηριο:D:D:D!!!!

(sorry, αν ακουστηκε καπως...)

Βασικά, Μαρία δεν κατάλαβα να ακούστηκε κάτι άσχημα. Φαντάσου ότι η γερόντισσα είναι ακόμα βαρύτερος χαρακτηρισμός από μένα για μένα. Όσο για την κορμάρα ευτυχώς που με φαντάζεσαι και δε με βλέπεις. Συνέχισε έτσι.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και στον εδώ μαχαλά !

Μπαίνω, σας διαβάζω αλλά δεν γράφω... γιατί έχω γίνει σαν την 2φυλλη ντουλάπα της προγιαγιάς μας... οπότε, από ψυχολογία υπό το μηδέν ! Αυτά και άλλα πολλά...

Δωράκι,

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ εύχομαι να είναι ! :-( Λυπήθηκα που το διάβασα....

ενώ εμείς ... είμαστε μοντέλα:rolleyes:

να μπαίνεις να λες τί τρώτε, τί μαγειρέυεις, τί τρώτε σε ντελίβερυ, σε τάπερ....

τα άλλα τα πολλά περιμένουμε να μας τα πεις προσεχώς, όπτε έχεις κέφι!:)

dwraki μην αγχώνεσαι.......με την επαναλληπτική εξεταση θα δείτε πόσα είναι και αν όντως είναι παθολογικά χαμηλά θα πάτε σε εναν αιματολόγο και με μια καλή αγωγή όλα θα γίνουν όπως πρίν.......

όντως τα χαμηλά αιμοπετάλια ευθύνονται για τις αιμορραγίες και sevoula δεν έχει να κάνει καθόλου η διατροφή αλλα δεν είναι και κάτι που δεν φτιάχνει......τώρα τα έχω και εγώ χαμηλά και ο γιατρος μου φοβάται μην με ΄χασει από αιμορραγία.......:D:D:D:D

τώρα μπήκα σπίτι......... δεν θέλω να μαγειρέψω τίποτα:(

πρώτον να μαγειρέψει κάποιος άλλος για σένα.:cool:

δεύτερον, με τη διατροφή δεν διορθώνεται;:confused:

συγνώμη για τις άσχετες ερωτήσεις;).

τί το προκαλεί;:confused::(

koritsakia ευχαριστω πολυ.

εχω νεοτερα.

πηγε ο καλος μου σημερα στο νοσοκομειο που καναμε εχθες τις αιματολογικες

και μιλησε με τους "μεγαλους"γιατρους.(αυτη που μας μιλησε εχθες και μας ειπε τα αποτελεσματα τηλεφωνικα ηταν ειδικευόμενη)

τον ρωτησε ο αντρας μου λοιπον, τι μπορει να προκαλεσε την πτωση και τι μπορουμε να κανουμε τωρα για αυτο.

του ειπε οτι να μην ανησυχουμε καθολου γιατι δεν εγινε σωστα η ανάλυση των

αιμοπεταλιων λογω οτι τους έπηξε το αιμα!!!!!(:shock::shock::shock::shock:)

τωρα σε περηπτωση που ειναι οντως πεσμενα τα αιμοπεταλια για να τα ξανα ανεβασουν,δεν παιζει ρολο η διατροφη,αλλα βαζουν αιμοπεταλια απο την φλεβα.(κατι σαν το αιμα,φανταζομαι!!)

αυριο μας ειπε να μην παμε,(δεν χρειαζεται) αλλα εγω κραταω μια επιφυλαξη........δεν ξερω τι να κανω!!!!!!

(οι γιατροι παντως ,απ οτι μου ειπε ο καλος μου,δεν ανησυχησαν ουτε στο ελάχιστο)

αυτα τα νεοτερα.και σορρυ για το οφ!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλησπερα σημερα εκανα αρακα!δεν ειχα ορεξη για τιποτα αλλο!!!!νευρα,πολλα νευραααααααααααα γκρρρρρρρρρρ!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

σήμερις είχα φακές...αύριο δεν θα μαγειρέψω τίποτα γιατί η αδερφή μου έκλεισε τη βάφτιση του μικρού στις 5 τ'απόγευμα και το τραπέζι καπάκι (μα είναι δυνατόν σε απογευματινή βάφτιση τόσο νωρίς να ζητάς να σερβίρουν και κατευθείαν στο τραπέζι;;;;;πού το είχε το μυαλό της ήθελα να 'ξερα!!!!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...