Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπερα.

σημερα δεν μαγειρεψα τιποτα,μιας και μεχρι πριν απο λιγο ειμασταν νοσοκομειο:-(:-(:-(.ευτυχως ειχα γιουβετσακι απο χθες και χυλοπιτες για το παιδι!!!!!

θα κανω ομως ενα μπουγιουρντι,για το βραδυ!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλησπερα.

σημερα δεν μαγειρεψα τιποτα,μιας και μεχρι πριν απο λιγο ειμασταν νοσοκομειο:-(:-(:-(.ευτυχως ειχα γιουβετσακι απο χθες και χυλοπιτες για το παιδι!!!!!

ολα καλα???τα δικα μου σου τα εστειλα...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλησπερα.

dwraki τι πάθατε; Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό.

Καλημέρα! Το πόσο ευχαριστηθήακμε χθες το μοσχαράκι με κριθαράκι δεν περιγράφεται, μας είχε λείψει η σούπα. Για σήμερα ρεβύθια.

Δωράκι τι πάθατε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Δώρα εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Ιωάννα, δεν την έχω αυτή τη χύτρα. έχω της φίσλερ.

χθες έκανα τον αρακούλι μου κ σήμερα είμαι φρη να τελειώσω κάποια υποχρέωση που ανέλαβα εδώ κ καιρό.

αύριο σηκώνω χαλιά. ευτυχώς θα έρθει μια γυναίκα να με βοηθήσει. αν είναι καλή σκέφτομαι να την έχω μία φορά το μήνα, για τα χοντρά, γιατί το σπίτι είναι μεγάλο κ δεν τα καταφέρνω μόνη μου.

κατά τα άλλα στον παιδικό που πήγα για αίτηση είχαν στάση εργασίας έως τις 10π.μ. κι έτσι έφυγα χωρίς να κάνω τίποτα.

μου αρέσει που η ανακοίνωση έγραφε ότι οι εγγραφές άρχισαν από 9/5, ενώ Δευτέρα, Τρίτη, είχαν απεργία, Τετάρτη νομίζω πως πάλι δεν λειτούργησαν, δεν είμαι κ σίγουρη, κ σήμερα αυτό.

Θα ξαναπάω Δευτέρα να δούμε τί θα δούμε...

πάντως έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι...

λες κι είναι εύκολο κάθε πρωί να παρατάς τη δουλειά σου για να τρέχεις για αιτήσεις.

κ μετά να σου πουν "αργήσατε, έχουν προλάβει άλλοι..."

στον ιδιωτικό πότε κάνουν αιτήσεις;

αυτά τα ολίγα.

Αρετή εσύ τί έκανες με τα αγόρια;

Γεια σου Σέβη μου!

Θα σηκώσεις χαλιά ε; Κι εγώ θέλω, αλλά θα κοιτάξω πρώτα τον καιρό της επόμενης εβδομάδας. Εννοείς τι έκανα σχετικά με το σταθμό; Πήρα τηλ. μου είπαν ότι υπάρχει μόνο ένα Κέντρο Γυναικών που λειτουργεί σαν βρεφ/κός σταθμός (καλά, για ιδιωτικό ούτε λόγος) και ότι υπάρχουν 20 θέσεις μόνο. Έχει να πέσει γερό μέσον! Από τον άλλο μήνα οι αιτήσεις. Ο Χρήστος θα συνεχίσει κανονικά στο σταθμό που πάει, είναι πάρα πολύ καλός. Άραγε να μένουν ανοιχτοί το καλοκαίρι; Όλο ξεχνάμε να ρωτήσουμε, φοβάμαι και τι θα μου πουν...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μικρά μεγάλα. Έβαλα στην κατσαρόλα φακές να γίνονται και τελικά χτες δεν έφτιαξα καμμία τσαχπινογαργαλιά, γιατί η κούρασή μου και η νύστα μου δεν περιγράφονταν. Την έπεσα για ύπνο αργά το μεσημέρι, ξύπνησα χώμα, πήγα γυμναστήριο (τρομάρα μου) και ξεχαρβαλώθηκα και το βράδυ δεν έβλεπα μπροστά μου από την κούραση. Τι γίνεται βρε παιδιά, έτσι είναι τα γεράματα;

καλημερα κοριτσια!

σημερα εχει γεμιστα που πολυ μου αρεσουν!!

Δωρακι μου ολα καλα?

Σεβουλα εχεις ξεσηκωματα? αντε καλο καλοκαιρι!!!

Εviri, εσυ γρια? που εχεις παιδι 9 χρονων;;;(χιχιχι!!)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μικρά μεγάλα. Έβαλα στην κατσαρόλα φακές να γίνονται και τελικά χτες δεν έφτιαξα καμμία τσαχπινογαργαλιά, γιατί η κούρασή μου και η νύστα μου δεν περιγράφονταν. Την έπεσα για ύπνο αργά το μεσημέρι, ξύπνησα χώμα, πήγα γυμναστήριο (τρομάρα μου) και ξεχαρβαλώθηκα και το βράδυ δεν έβλεπα μπροστά μου από την κούραση. Τι γίνεται βρε παιδιά, έτσι είναι τα γεράματα;

Το γυμναστήριο φταίει!:) Γι'αυτο κι εγώ δεν πάω!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια!

Δωράκι όλα καλά; Μας ανυσηχησες λίγο με την αναφορά στο νοσοκομείο...

Για σήμερα έκανα φασολάκια ανακατεμένα με μπαρμπουνοφάσουλα!

Την μπατζίνα δεν την έκανα ακόμη γιατί έχω την μικρή εδώ και 2 μέρες με πυρετό, αλλά ελπίζω ότι θα την φτιάξω μέσα στο Σ/Κ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Περαστικά στη μικρή, Ελένη μου! Η μπατζίνα δεν πάει πουθενά, θα τη φτιάξεις κάποια στιγμή... το παιδάκι να αναρρώσει...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρία, όχι γριά, γερόντισσα. :lol: :lol: :lol:

Ναι βρε Αρετή κι εμένα βαρύ κι ασήκωτο μου πέφτει το γυμναστήριο. Εδώ μου ταιριάζει απόλυτα η παροιμία που λέει: "τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι";

Ελένη περαστικά στο λουκουμάκι σου.

Μαρία, όχι γριά, γερόντισσα. :lol: :lol: :lol:

για μενα δεν εισαι τιποτα απο τα δυο, εισαι μια τρεντυ μαμα με μικρη κορη και κορμαρα απο το γυμναστηριο:D:D:D!!!!

(sorry, αν ακουστηκε καπως...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...