Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα σας!

Αγγελικουλα χρονια πολλα, καλα κι ευτυχισμενα να χεις!!! Να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Αστερακι εμεις οταν το παιδι ηταν 2 και του καναμε παρτυ το καναμε στο σπιτι της αδερφης μου που ηταν μεγαλο. Δεν νομιζω να εχουν προβλημα οι καλεσμενοι. Εμας δεν ειχαν κανενα που πηγαν και σε αλλη περιοχη! Εξω ειναι πολυ ακριβα και το παιδι ειναι μικρο ακομα.

Εβιρι σου ευχομαι περαστικα, κοιτα να ξεκουραζεσαι για να μην πινεις πολλα χαπια. Εμεις εδω σημερα εχουμε αρκετη ζεστη, λενε για 27 βαθμους. Παντως το πρωι ουτε μπουφαν δεν ηθελε. Καλυτερα ομως να ειχε κρυο γιατι ειναι πολυ αρρωστημενη η ατμοσφαιρα.

Φωτεινη περνας κι εσυ τα δικα σου, κανε κουραγιο ομως, εχεις την οικογενεια σου, τη δουλεια σου, την υγεια σας και ειναι πολυ σημαντικα αυτα.

Τζενη το διορθωσες το γλυκο? ωραιο το προγραμμα σου! μας δινεις και ιδεες?

Νινα τι κανεις?

Αφροδιτακι πως το αντιμετωπιζετε το θεμα της ανεργιας? Στο σπιτι μου το μοναδικο εισοδημα ειναι το δικο μου που καταλαβαινεις πως αν χαθει θα ειναι τεραστιο το προβλημα. Οικονομικα δεν εχω στηριξη απο πουθενα, ποιος ειναι καλα για να μπορει να βοηθησει και για ποσο καιρο?

Βατομουρακι, Γιωτα τι κανετε?

Σημερα τρωμε ενα κοτοπουλο με σογια και διαφορα μπαχαρικα πχ καρυ, κανελα, πιπερι, εχει αρκετο κρεμμυδι και λιγο ξυδι μπαλσαμικο, νοστιμο βγηκε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας! Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Εβιράκι το ξέρω ότι δεν αποσκοπείς στα χρήματα αλλά και ο κόπος σου να κάνεις τις συνταγές και να τις αναρτήσεις στο μπλογκ δεν είναι και λίγος! Γιατί δεν ρωτάς κάποιον από τους μπλόγκερ που μιλάς για το πως θα βάλεις την υπογραφή σου στις φωτογραφίες?

Φωτεινή αέρα έχουμε κι εμείς εδώ και ζέστη αρκετή με υγρασία. Αλλά άτομα σαν εμένα που έχουμε θέμα με τις αλλεργίες, μας έχει τσακίσει αυτό. Έχω πάρει ένα κουτί αντιβίωση και ο βήχας δεν λέει να φύγει. Έχει μόνο μαλακώσει αρκετά.

Αστεράκι από Σεπτέμβρη σκέψου να την γράψεις την κορούλα σου σταθμό. Αφού σου το ζητάει κιόλας θέλει παρεούλα η ζουζούνα!

Ιωαννάκι μου στην δική σου περίπτωση η απώλεια της δουλειάς είναι μεγάλο πλήγμα όντως! Ελπίζω να βρεθεί κάτι και να μην μείνεις ξεκρέμαστη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αγγελική μου χρόνια πολλά!!!

Να σε χαιρομάστε Αγγελικη μου υπέροχη!

ειμαι στο τυπογραφείο και δεν είχα ιδέα σήμερα ότι γιορτάζεις και κάποιος εδώ είπε χρόνια πολλά σε μια Αγγελική και σκέφτομαι 'γιορτάζουν οι Αγγελικές! Γιορτάζει η Αγγελική μας!!!" ειχα το λαπτοπ μαζι και μολις μπηκα parents

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ Αγγελικη μου!

Εβιρι καπου στα πεταχτα ειδα οτι θελεις να βαζεις υπογραφη στις φωτο;

Να σου πω μπορει καποιος να σε βοηθησει με το photoshop? με αυτο θα μπορουσες να το κανεις αλλα καθε φορα θα πρεπει να το κανεις σε καθε φωτο. Δωσε μου μια μερα να ρωτησω εδω τα παιδια τους γραφιστες μηπως μπορουν να μου πουν καποιον τροπο.

Φιλιαα

Νίκο μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ που με θυμήθηκες μέσα στα πολλά τρεξίματά σου! Κι εσύ να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και εύχομαι μόνο επιτυχίες με τα βιβλία σου! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα !!!

Αγγελικη μου αγαπημενη χρονια πολλα !! πολυχρονη να εισαι , υγειης κ να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Ολα στην ζωη σου να ειναι ευχαριστα κ να περνας καλα !!!

Εχω πηξει τρελα θα προσπαθησω να μπω καποια στιγμη αργοτερα

Φιλια

Διαφημίσεις

εμεις

Δευτερα κοτοπουλο με πουρε στο φουρνο

Τριτη γεμιστα

τεταρτη αρακα

Πεμπτη μακαρονια με κιμα

Παρασκευη φασολια χαντρες

Σαββατο μαλλον θα εχω τραπεζι κ δεν εχω αποφασισει ακομα

πως τις κανεις τις χαντρες? εγω μεχρι στιγμης τις βαζω στα φασολακια μεσα. (ποσα μαγειρεψες!!!! μου τρεξαν τα σαλια!!!)

Γεια σας παιδιά μου.

Σήμερα έφτιαξα σόγια με ρύζι και 2 πρόσφορα.

Αργά το μεσημέρι πήγα στο Έσσλινγκεν να κάνω εγγραφή στην Εβιρίνα για να δώσει το C2 δίπλωμα γερμανικών. Γράφει τον Ιανουάριο και θα είναι όλη μέρα από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα στο εξεταστικό κέντρο.

Στη διαδρομή για το Έσσλινγκεν (απέχει 15'-20' από το σπίτι) έριξε κάτι ανάμεσα σε χαλάζι και χιόνι. Στις άκρες του δρόμου και στα πεζοδρόμια το έστρωσε για λίγο. Το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε εξωτερική θερμοκρασία 4 βαθμούς. Απόψε έχει ξαστεριά όπως και χτες το βράδυ. Ίσως αύριο να έχουμε τα ίδια. Θα δούμε.

εβιρι μου τι εχεις με τις φτερνες? σε ρωταω γιατι εγω κ 2-3 μηνες ποναω παρα πολυ ξεκινησε απο τα δακτυλα των χεριων, εχουν φτασει να πονανε ολες μου οι αρθρωσεις, σαν νευροπονος ενα πραγμα, κ τωρα τελευταια πονανε πολυ ποδια κ φτερνες σε σημειο να μην μπορω να πατησω!

εχω αρχισει να σκεφτομαι για ρευματοειδη αρθριτιδα, θελω να παω να κανω την εξεταση αιματος για να δω αν εχω η οχι.

πολυ κλεψιμο πεφτει στο νετ γενικως τις ιδιες φωτο τις βλεπω σε διαφορετικα σιτε. αν μπορουσε κ ο νικος να σου πει πως να βαζεις υπογραφη θα ηταν καλυτερα, δεν θα μπορουσαν να τις βαζουνε.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Πολλά φιλάκια και στο υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι!

πολυχρονη κ ευτυχισμενη με υγεια!!!

Καλημέρα!

Αχ κοριτσια το ξερω οτι και στην Αθηνα να ημουν δεν θα συναντιομουν συχνα με τους φιλους. Αλλά ξερετε μου λειπει η δυνατοτητα σε μια δυσκολη στιγμη να σηκωσω το τηλέφωνο, να πω συναντιομαστε εξω που ειναι αναγκη και οταν συναντηθουμε να κυλήσει η ωρα οπως θελω γιατι ο/η αλλος/η καταλαβαινει. Το 2016 μεχρι στιγμης εχει υπάρξει μια καπως δυσκολη χρονια για μενα που εχει δοκιμασει τις αντοχες μου και καποια πραγματα τα μεγενθυνω χωρις πιθανον να χρειαζεται. Απο την αλλη βεβαια πρεπει να ειμαι ευγνωμων γιατι εχουμε ολοι την υγεια μας.

Λοιπον αρκετα σας ζαλισα πρωι πρωι. Για σημερα εφτιαξα φακες γιατι ειχαμε μπαφιασει με το κρεας. Εφτιαξα διπλη δοση για να φυλαχτει στην αγια καταψυξη και να μας ξελασπώσει καποια μέρα.

Φιλια

ξερεις ποσες φορες εχω πει οτι θελω να βγω εξω να δω μια φιλη να τα πουμε κ ας μενω αθηνα. τωρα τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα που εχει κανει παρεες η μεγαλη μου κ παμε βολτες για παιχνιδι.

μενεις εκτος? καιρο? θα κανειες καινουργιες παρεες σιγα σιγα

Καλημερα σας!

Αγγελικουλα χρονια πολλα, καλα κι ευτυχισμενα να χεις!!! Να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Αστερακι εμεις οταν το παιδι ηταν 2 και του καναμε παρτυ το καναμε στο σπιτι της αδερφης μου που ηταν μεγαλο. Δεν νομιζω να εχουν προβλημα οι καλεσμενοι. Εμας δεν ειχαν κανενα που πηγαν και σε αλλη περιοχη! Εξω ειναι πολυ ακριβα και το παιδι ειναι μικρο ακομα.

Εβιρι σου ευχομαι περαστικα, κοιτα να ξεκουραζεσαι για να μην πινεις πολλα χαπια. Εμεις εδω σημερα εχουμε αρκετη ζεστη, λενε για 27 βαθμους. Παντως το πρωι ουτε μπουφαν δεν ηθελε. Καλυτερα ομως να ειχε κρυο γιατι ειναι πολυ αρρωστημενη η ατμοσφαιρα.

Φωτεινη περνας κι εσυ τα δικα σου, κανε κουραγιο ομως, εχεις την οικογενεια σου, τη δουλεια σου, την υγεια σας και ειναι πολυ σημαντικα αυτα.

Τζενη το διορθωσες το γλυκο? ωραιο το προγραμμα σου! μας δινεις και ιδεες?

Νινα τι κανεις?

Αφροδιτακι πως το αντιμετωπιζετε το θεμα της ανεργιας? Στο σπιτι μου το μοναδικο εισοδημα ειναι το δικο μου που καταλαβαινεις πως αν χαθει θα ειναι τεραστιο το προβλημα. Οικονομικα δεν εχω στηριξη απο πουθενα, ποιος ειναι καλα για να μπορει να βοηθησει και για ποσο καιρο?

Βατομουρακι, Γιωτα τι κανετε?

Σημερα τρωμε ενα κοτοπουλο με σογια και διαφορα μπαχαρικα πχ καρυ, κανελα, πιπερι, εχει αρκετο κρεμμυδι και λιγο ξυδι μπαλσαμικο, νοστιμο βγηκε.

τρεχω!!!!!!!! (ελεος!)

δεν μου φτανουν ολα παω κ στα διαλλειματα της μεγαλης να της φυσαω την μυτη(ειχαμε συναχι κ βηχα, την κρατησα 5 μερες σπιτι!) γιατι δεν μπορει καλα μονη της κ δεν θελω να μενουν οι μυξες μεσα της.

μαγειρικα αστα να πανε.... εχτες εφτιαξα για σημερα κοτοπουλο κοκκινιστο με μακαρονια. ουτε προγραμμα εχω κανει, ουτε σουπερ εχω παει, ουτε ορεξη εχω για μαγειρεματα.

για πειτε καμια συνταγη για σουφλε σπανακι

φιλακια σε ολες!

Γεια σας.

Αγγελική μου χρόνια πολλά και από δω, να είσαι καλά και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!:P

Δεν είμαι στα καλά μου αυτές τις μέρες... σας διαβάζω όμως... ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα!

Γεια σας.

Αγγελική μου χρόνια πολλά και από δω, να είσαι καλά και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!:P

Δεν είμαι στα καλά μου αυτές τις μέρες... σας διαβάζω όμως... ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα!

ευχομαι ολα να ειναι περαστικα κ αγυριστα! αυριο ξημερωνει μια καινουργια μερα, που πρεπει να την δουμε με αισιοδοξια.....

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Χρόνια πολλά για τη μέρα. Αγγελική μου να είσαι πολύχρονη να σε χαιρόμαστε κι εμείς και η οικογένειά σου. Φιλιά στα μαγουλάκια.

Μερικη ρηξη μηνισκου εχω στο ενα ποδι εδω και 20κάτι χρονια. Προσοχή στις κινήσεις θέλει να μην επιβαρυνεται. Ευτυχως που δεν εχεις ακανθα γιατι ειναι επιπονο. Περαστικά σου!

Ευχαριστώ πολύ Φωτεινή μου, όπως τα λες είναι και δε με πτοεί καθόλου γιατί δεν το θεωρώ σοβαρό.

Αρχισε εκει το ψιλοχιονο ε;

Σήμερα έριξε ενα χαλαζόχιονο απροσδιόριστο, δηλαδή ούτε χιόνι ούτε χαλάζι. Στο Έσσλινγκεν όμως έριχνε πραγματικό χιόνι γιατί από το παράθυρό μου βλέπω το βουνό τους.

Αχ κοριτσια το ξερω οτι και στην Αθηνα να ημουν δεν θα συναντιομουν συχνα με τους φιλους. Αλλά ξερετε μου λειπει η δυνατοτητα σε μια δυσκολη στιγμη να σηκωσω το τηλέφωνο, να πω συναντιομαστε εξω που ειναι αναγκη και οταν συναντηθουμε να κυλήσει η ωρα οπως θελω γιατι ο/η αλλος/η καταλαβαινει.

Ξέρω ότι χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσει μια φιλία και να γίνει πολύ καλή, αλλά ίσως θα ήταν εφικτό να επιλέξεις από εκεί κάποιους και να τους κάνεις πιο κολλητούς με τον τρόπο που περιγράφεις.

Το 2016 μεχρι στιγμης εχει υπάρξει μια καπως δυσκολη χρονια για μενα που εχει δοκιμασει τις αντοχες μου και καποια πραγματα τα μεγενθυνω χωρις πιθανον να χρειαζεται. Απο την αλλη βεβαια πρεπει να ειμαι ευγνωμων γιατι εχουμε ολοι την υγεια μας.

Είναι τελείως ανθρώπινο αυτό που περνάς και νομίζω ότι ο καθένας στη θέση σου θα εξέφραζε το ίδιο.

Καλά ειναι το αστερακι λίγο μπούκωμα όπως όλοι λόγο καιρού α ξεκίνησε κ το καινούργιο θέλει να πάει σχολειο:confused: έχουμε δίπλα παιδικό σταθμό βλέπει να παιδάκια κ θέλει να πάει κάνε υπομονή λέω κ θα πας:-).

Χαχα ζηλεύει το σχολείο τώρα που ειναι μια σταλίτσα κάτσε να πάει περίπου 9 - 10 χρονών και τότε ξαναρώτα τη.

Εβιρακι προσοχή με τα χάπια δεν κάνει κ συνέχεια εάν είναι κ δυνατά θα σε πιάσει το στομάχι σου προσπάθησε να το ξεκουράζει όσο μπορείς.

Στομάχι, συκώτι, νεφρά...έχει γίνει το σώμα μου φαρμακαποθήκη. Έχω προϊστορία.

Τέλος Νοεμβρίου έχει το αστερακι γενέθλια θα γίνει 2 σκέφτομαι ένα μικρό πάρτυ το σπίτι είναι μικρό δεν χωράνε σκεφτόμουν στο σπιτι τς μαμάς μου πως σας φαίνεται????

Και βέβαια να το αποφασίσεις. Έχουμε πάει κι εμείς σε πάρτι που έγινε στο σπίτι της γιαγιάς του παιδιού. Για τους καλεσμένους δεν έχει καμμία σημασία.

Έξω έχω πάρει τιμές οικονομικά δεν μπορώ φετος!

Όπου μπορείς να γλιτώσεις λεφτά μην το σκέφτεσαι καθόλου. Παντού ακριβά είναι.

Εβιρι σου ευχομαι περαστικα, κοιτα να ξεκουραζεσαι για να μην πινεις πολλα χαπια.

Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου.

Εβιράκι το ξέρω ότι δεν αποσκοπείς στα χρήματα αλλά και ο κόπος σου να κάνεις τις συνταγές και να τις αναρτήσεις στο μπλογκ δεν είναι και λίγος! Γιατί δεν ρωτάς κάποιον από τους μπλόγκερ που μιλάς για το πως θα βάλεις την υπογραφή σου στις φωτογραφίες?

Μπορεί να το κάνω κι αυτό, καλή ιδέα.

Φωτεινή αέρα έχουμε κι εμείς εδώ και ζέστη αρκετή με υγρασία. Αλλά άτομα σαν εμένα που έχουμε θέμα με τις αλλεργίες, μας έχει τσακίσει αυτό. Έχω πάρει ένα κουτί αντιβίωση και ο βήχας δεν λέει να φύγει. Έχει μόνο μαλακώσει αρκετά.

Ελπίζω από αύριο που θα κατέβει η θερμοκρασία σε σας να αισθανθείς καλύτερα.

Εβιρι καπου στα πεταχτα ειδα οτι θελεις να βαζεις υπογραφη στις φωτο;

Να σου πω μπορει καποιος να σε βοηθησει με το photoshop? με αυτο θα μπορουσες να το κανεις αλλα καθε φορα θα πρεπει να το κανεις σε καθε φωτο. Δωσε μου μια μερα να ρωτησω εδω τα παιδια τους γραφιστες μηπως μπορουν να μου πουν καποιον τροπο.

Εντάξει Νίκο θα περιμένω να μου πεις αν βρήκες απάντηση. Αν όχι θα δούμε ποιον άλλο θα ρωτήσω. Ευχαριστώ πολύ.

Φιλιαα

εβιρι μου τι εχεις με τις φτερνες? σε ρωταω γιατι εγω κ 2-3 μηνες ποναω παρα πολυ ξεκινησε απο τα δακτυλα των χεριων, εχουν φτασει να πονανε ολες μου οι αρθρωσεις, σαν νευροπονος ενα πραγμα, κ τωρα τελευταια πονανε πολυ ποδια κ φτερνες σε σημειο να μην μπορω να πατησω!

Πρόβλημα στα χέρια έχω κι εγώ. Στο δεξί μου έδωσε νάρθηκα και τα χάπια που έλεγα πιο πριν ο γιατρός. Επειδή όμως με τα χάπια είδα βελτίωση το νάρθηκα δεν τον φόρεσα, απλά τον αγόρασα.

Στη φτέρνα ξεκίνησε διαφορετικά το πράγμα. Από το Μάϊο και ύστερα άρχισε να πονάει η καμάρα του ποδιού μου. Τον Αύγουστο χειροτέρεψε κι από τότε δεν έχω δει άσπρη μέρα. Νομίζω ότι με το περπάτημα στο πάρκο το αποτελείωσα.

Ο γιατρός μου είπε ότι οφείλεται στις σαγιονάρες που άρχισα να φοράω από εκείνη την περίοδο και μετά το ερέθισα περισσότερο με το περπάτημα πάνω στις πέτρες στην παραλία που πηγαινα. Ο πόνος πιθανόν να αντανακλάται στη φτέρνα ξεκινώντας από την καμάρα. Θα δείξει το μέλλον αν δε βελτιωθεί με τους πάτους.

Κι εμείς ελπίζουμε να είσαι καλά και να διορθωθεί ο λόγος που σε κάνει να μην είσαι τόσο καλά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν έχω μπει καθόλου γιατί σας διαβάζω και πειναω:lol:

Ακόμα σε διαιτα είμαι. Θα συνεχίσω μέχρι 21 Δεκεμβρίου γιατί πλέον βαρέθηκα και κουράστηκα και δε θέλω να στερηθω και στις γιορτες μιας και έχω χάσει αρκετά και θα είμαι κοντά στο στόχο μου μέχρι τότε. Ίσως και να τον φτασω κιολας δε ξέρω θα δείξει.Προς το παρών έχω χάσει 8 κιλά και θέλω αλλά 3 αλλά και 1 να χάσω μονο δε με χαλαει.Χανω μόνο μισό κιλό τη βδομάδα οπότε δύσκολα τα πράγματα.Απο την άλλη καλύτερα γτ δεν θα τα ξαναπάρω ίσως εύκολα μετά.

Καλά μαγειρέματα γιατί δε ξέρω πότε θα ξαναμπώ(λόγω λιγουρας)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Τι κανετε? εγω τρεχω τωρα τελευταια ειμαστε στις τελευταίες ετοιμασιες με την μητερα μου εφτιαξα βαλιτσα το σπιτι ετοιμο για την υποδοχή της μπεμπουκας.

Απο μαγειρεμα λιγα πραγματα εχθες φακες σημερα μπιφτεκια με πατατες.

Εβιρι μου καταπληκτικο το blog σου μου αρεσε ιδιαιτέρως οτι τα γραφεις αναλυτικά με φωτογραφιες βήμα βήμα εχω ηδη σταμπάρει αρκετες συνταγες! Μιαμ!

Αχ κοριτσια η κριση εχει τσακίσει πολλα σπιτια ανθρωπους που δεν περίμενες να χάσουν ην δουλεια τους κι ομως. Οι μισθοι πενιχροί αν βρεις κατι και γενικα επικρατεί μια μιζέρια δυστυχως. Ειμαι και εγω στο club ανέργων που εχασα την δουλεια μου τον απριλη και μετα απο λιγες μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος ευτυχως εχω το επιδομα του οαεδ. Και εργαζεται ο αντρας μου. Σας καταλαβαινω απολυτα.

Αγγελικη χρονια πολλα! Να χαιρεσαι το ωραιο σου ονομα ! Πολυ ωραια μερα η χθεσινή και μεγαλη γιορτη!

Τα γλυκα τα εχω λιγο εγκαταλείψει τρωω μονο οτι πιο θρεπτικό μπορω απλως επειδη ανέβηκα στην ζυγαριά ειδα τα +16 και τρελάθηκα δεν ξανα ζυγίζομαι τι το θελα! Ράψιμο κεχρι την γεννα τωρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

κοριτσια τι κανετε??ειμαι πολυ παλια σε αυτο το φορουμ κ εχω να μπω 2 χρονια απο τοτε που γεννησα το γιο μου....πολλες απο εσας με θυμασται οπως ειδα καποια κοριτσια συνεχιζουν κ ειναι εδω κ η αληθεια ειναι πως συγκινηθηκα που μαθαινω νεα σας..καποτε ειχα μεγαλη πορωση εδω μερα νυχτα ημουν στο φορουμ για την αγωνια να γινω μανουλα κ με πολυ προσπαθεια απεκτησα τον γιο μου που ειναι 2χρονων..τωρα λεμε να βαλουμε μπρος για 2ο μιας κ τα χρονια περνανε κ σε λιγους μηνες θα γινω 35...ο αντρας μου καταλαβαινω δεν πολυ θελει κ ο λογος ειναι μονο οικονομικος επειδη μονο αυτος εργαζεται αλλα εγω θελω γιατι θελω ο Βαλαντης μου να χει κ ενα αδερφακι...μιας κ η σελιδα ειναι μαγειρικη αυριο θα κανω κριθαρακι με κοτουλα

Καλησπερα κορίτσια μου τι κάνετε;

Σήμερα έφτιαξα πατάτες με μανιτάρια, καρότα και ελιές στην κατσαρόλα.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν έχω μπει καθόλου γιατί σας διαβάζω και πειναω:lol:

Εδω που τα λέμε τα πολλά τα φαγητά φέρνουν πείνα.

Προς το παρών έχω χάσει 8 κιλά και θέλω αλλά 3 αλλά και 1 να χάσω μονο δε με χαλαει.Χανω μόνο μισό κιλό τη βδομάδα οπότε δύσκολα τα πράγματα.Απο την άλλη καλύτερα γτ δεν θα τα ξαναπάρω ίσως εύκολα μετά.

Μπράβο Κακάο τα πας πολυ καλά. Καλή συνέχεια κι εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου σύντομα.

Εβιρι μου καταπληκτικο το blog σου μου αρεσε ιδιαιτέρως οτι τα γραφεις αναλυτικά με φωτογραφιες βήμα βήμα εχω ηδη σταμπάρει αρκετες συνταγες! Μιαμ!

Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Βατομουράκι να είσαι καλά.

κοριτσια τι κανετε??ειμαι πολυ παλια σε αυτο το φορουμ κ εχω να μπω 2 χρονια απο τοτε που γεννησα το γιο μου....πολλες απο εσας με θυμασται οπως ειδα καποια κοριτσια συνεχιζουν κ ειναι εδω κ η αληθεια ειναι πως συγκινηθηκα που μαθαινω νεα σας..καποτε ειχα μεγαλη πορωση εδω μερα νυχτα ημουν στο φορουμ για την αγωνια να γινω μανουλα κ με πολυ προσπαθεια απεκτησα τον γιο μου που ειναι 2χρονων..τωρα λεμε να βαλουμε μπρος για 2ο μιας κ τα χρονια περνανε κ σε λιγους μηνες θα γινω 35...ο αντρας μου καταλαβαινω δεν πολυ θελει κ ο λογος ειναι μονο οικονομικος επειδη μονο αυτος εργαζεται αλλα εγω θελω γιατι θελω ο Βαλαντης μου να χει κ ενα αδερφακι...μιας κ η σελιδα ειναι μαγειρικη αυριο θα κανω κριθαρακι με κοτουλα

Γεια σου Χρύσα, καλώς ήρθες και πάλι. Τωρα αν πω ότι θυμάμαι θα πω ψέματα, αλλά δεν πειράζει θα ξαναγνωριστουμε.

Να σου ζήσει ο μικρούλης και να έχεις σύντομα αποτελέσματα στη δεύτερη προσπάθεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...