Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε? Δεν εχω κεφια, για μας ειναι μια δυσκολη μερα καθως μας κατεβαζουν ταμπελες σημερα στη δουλεια οποτε υποθετω οτι μεσα στο μηνα θα δοκιμαστω κι εγω στην ανεργια! Δεν εχω κεφια να σχολιασω πολλα θα τα πουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Μπηκα να δω πως ειστε κι επεσα πανω στο μηνυμα της Ιωαννας και στενοχωρηθηκα. Κοπέλα μου καλο κουραγιο κι ευχομαι να γυρισει για σενα ο τροχος πραγματικά. Ελπίζω πραγματικά να βρεις κατι και να τελειώσει ο Γολγοθάς σου. Πανω απ'ολα να ειστε καλά εσύ και το παλικαρακι σου.

Αγγελική περαστικά στον μικρο σου! Ευχομαι να μην χειροτερεψει!

Καλό Σαββατοκύριακο σε ολο το παρεακι! Δεν εχω κεφια να σχολιάσω κατι άλλο.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κι από μένα.

Έχετε όλες και πάλι χαιρετισμούς από το Νίκο.

Σήμερα έφτιαξα μακαρόνια με σάλτσα και μπρόκολο για σαλάτα.

Χτες τα πήρα λίγο με κάποιον που είχε κλέψει φωτογραφίες από το μπλογκ μου κι έγραφε του καλού καιρού τη δική του συνταγή με τις δικές μου εικόνες. Φυσικά, δεν το άφησα έτσι. Του έγραψα μήνυμα στο προφίλ του, του έγραψα μαίηλ και στο μπλογκ του και τελικά την άλλαξε τη φωτογραφία.

Κάνοντας μια έρευνα έχει διαπίστωσα ότι έχει κατακλέψει τον κόσμο. Έχει πάρει από διάφορα μπλογκς τις φωτογραφίες τους κι έχει γράψει από κάτω τη συνταγή του, που δεν είδα κιόλας αν είναι όλα τα λόγια δικά του ή κλεμμένα.

Είχαμε και μια στιχομυθία και πήγε να με ψαρώσει αλλά βρήκε τοίχο.

Μετά από λίγο έτυχε να κάνω μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ και βρίσκω άλλο σάιτ το daddy cool να έχει φαρδιές πλατιές 2 δικές μου συνταγές με τα ίδια ακριβώς λόγια και συμβουλές που δίνω και με τις φωτογραφίες μου. Μετά από μήνυμα που του έγραψα κατόρθωσα μόνο να βάλει τη λέξη Πηγη και τη λέξη Via που παραπέμπουν στο μπλογκ μου.

Με λίγα λόγια ο κλέψας του κλέψαντος στο υλικό.

Εβίρι τελειο το cheesecake σοκολατας? δεν εχω φαει ποτε μονο που το ακουω ομως θελω να το φτιαξω κι εγω! Που μπορω να βρω το blog με τις συνταγες σου?

Ευχαριστώ πολύ Βατομουράκι. Είναι αυτό: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.de/

Σήμερα το μενού μας έχει χταποδάκι στην γάστρα από τις συνταγές της αρχηγού μας! Στο τέλος θα θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση αλλά εγώ φταίω που έχει πολύ ωραίες συνταγές?

:oops::oops::oops::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Αγγελική καθημερινά παρακολουθώ τις συνταγές της Εβίρι πλέον... παίρνω ιδέες!:-D

Ευχαριστώ πολύ Νίνα μου, να είσαι καλά

Πόσες μέρες είναι οι φθινοπωρινές διακοπές; Συνεχίζεις βολτούλες στο υπέροχο πάρκο;

Οι φθινοπωρινές είναι μία εβδομάδα, αλλά φέτος τους έδωσαν και μία ακόμη μέρα που ήταν η προηγούμενη Παρασκευή.

Εξετάσεις δεν έκανα ακόμα... τα κιλά μου παρέμειναν σταθερά και λέω μήπως είναι από την διατροφή που έχουμε ξεκινήσει... αλλά κάποια στιγμή θα κάνω.

Πάντως ο θυρεοειδής όταν απορρυθμίζεται είναι ανασταλτικός παράγοντας για πολλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν και στοχεύεις. Αν δεν το έχεις κοιτάξει να το κοιτάξεις.

καλο μηνα νινα!

κοιτα συνηθως δεν δουλευω ετσι, αλλα τωρα μετακομιζουμε το μαγαζι κ ο αντρας μου φτιαχνει το καινουργιο. ξεκιναει απο τις 8 το πρωι κ μαζευεται καλες 1-2 το βραδυ. το καλο ειναι οτι κ τα δυο μαγαζια κ το παλιο κ το καινουργιο ειναι κατω απο το σπιτι μας.

Ουφ, κουράστηκα κιόλας. Σας έχει πέσει πολύ δουλειά. Με το καλό να μπείτε και στο καινούργιο μαγαζί.

Εβιρακι βοηθεια σας !Τι καλα που εισαστε ολοι μαζι !!! Χτες ηταν των Αγ.Αναργυρων , σημερα εκανε την λειτουργια;

Όχι την ίδια μέρα έγινε η Λειτουργία.

Καλες διακοπες στην κορουλα σου ! μακαρι να ειχαμε κ εμεις στην δουλεια ετσι εποχιακες διακοπες να ξεκουραζομασταν λιγο.

Ευχαριστώ. Για τη δουλειά θα ήταν πολύ ωραία. Για το σχολείο δεν είναι καθόλου καλά. Όποιος έχει τέτοιες διακοπές μέσα στο χειμώνα κάνει παραπάνω δουλειά το καλοκαίρι κι εμένα μου κακοφαίνεται που τα παιδιά τελειώνουν το σχολείο τέλος Ιουλίου.

Τζενη μου η τηγανια πανευκολη, μισο κιλο τηγανια χοιρινη, την πλενω κ αφου στραγγισει την τσιγαριζω λιγο με λαδι κ την σβηνω με κρασι. Μετα προσθετω ζεστο νερο, ρίγανη αλάτι κ πιπέρι. Οταν παρει μια βραση ριχνω μουσταρδα (δεν ξερω ποσότητα με το ματι ριχνω) ανακατευω μεχρι νσ λιωσει, ριχνω 2κουταλιες της σουπας μελι κ ξανα ανακατευω. Χαμηλωνω την φώτια κ την αφηνω να βρασει για καμιά ωρα. Γινεται σαν γλυκοξινη, ειναι τελεια.

Μωρέ τι τέλεια...θεϊκή είναι.!!!!!!!!

Αγγελικη κι εγω μπαινω στο μπλογκ της αρχηγου μας για ιδεες.

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Ιωαννα εγω θελω να φτιαχνω γλυκα αλλά το αποφευγω γιατι η μικρη θα σταματησει να τρωει κι αυτο το λιγο φαγητο που δοκιμαζει και θα ορμησει εκει. Ειναι πολυ γλυκατζου βρε παιδια.

Αυτό δείχνει τάση για πάχος όταν μεγαλώσει. Γνωρίζω αρκετούς που ήταν πολύ αδύνατοι σε παιδική ηλικία και καθώς περνούσαν τα χρόνια έβαζαν κιλά σταδιακά και σταθερά. Πρώτο παράδειγμα εγώ η ίδια, δεύτερο η μικρή μου κόρη και κατόπιν διάφοροι άλλοι που τους γνωρίζω από μικρούς.

Όσο μπορείς κράτα τη μακριά από τα γλυκά κι όταν θα τρώει φρόντιζε να παίρνει μικρές μερίδες ή γλυκά που να μην έχουν πολλά παχυντικά στοιχεία εκτός από τη ζάχαρη.

Εβιρι ωραια που εισασταν οικογενειακως. Πως πανε οι βολτες σου? Δεν πιστευω να βαρεθηκες και να τις εκοψες. Οταν ερθεις εδω θα σου λειπουν αυτα τα τοπια

Η αλήθεια είναι ότι τις έκοψα εδώ και μερικές μέρες γιατί έχω κάτι θεματάκια με το πόδι μου ήτοι με το πέλμα/φτέρνα που είχα σπάσει πέρσι, αλλά και με το γόνατο. Έτρεχα στους γιατρούς αντί στο πάρκο. Δεν πειράζει όμως θα ξανασυνεχίσω μόλις μπορέσω.

Ότι θα μου λείψει είναι γεγονός, θα μου λείψουν πολλά πράγματα από 'δω.

Σήμερα ο μικρός ξύπνησε με 38 πυρετό και φυσικά δεν τον έστειλα σχολείο.

Περαστικά του Αγγελική μου, ελπίζω να είναι κάτι πολύ σύντομο.

Γεια σας!! Εσείς που ξέρετε πολλά κι ο νους σας κατεβάζει ξέρετε καμιά καλή συνταγή για πάστα φλόρα ? είδε η κόρη μου μία φωτογραφία σε ένα βιβλίο, ενθουσιάστηκε και μου ζήτησε να της τη φτιάξω!! :tongue:

Γεια σου Ναταλία, καλώς ήρθες. Η Αγγελική έχει όντως την καλύτερη.

Εχθές το βραδάκι έφτιαξα πεντανόστιμα muffins. Τα μισά με σταγόνες σοκολάτας και τα υπόλοιπα με μήλο-κανέλα. Μοσχομύρισε όλο το σπίτι.:wink::wink:

Μέχρι εδώ μοσχομύρισε.

Κοριτσια τι κανετε? Δεν εχω κεφια, για μας ειναι μια δυσκολη μερα καθως μας κατεβαζουν ταμπελες σημερα στη δουλεια οποτε υποθετω οτι μεσα στο μηνα θα δοκιμαστω κι εγω στην ανεργια! Δεν εχω κεφια να σχολιασω πολλα θα τα πουμε.

Τι λες βρε Ιωάννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μη φοβάσαι τίποτα, δείξε θάρρος και πίστη και θα βρεθεί η λύση. Είμαστε κι εμείς εδώ.

Ναταλία βάζεις ότι μαρμελάδα σου αρέσει ή ακόμη και πραλίνα. Καλή επιτυχία και περιμένω εντυπώσεις. :D

Αγγελική την έκανα με μαρμελάδα βερίκοκο-ροδάκινο ανάμεικτη και βγήκε όχι απλά καλή τέλεια!! έφαγε και η 2η που ούτε να τις πλησιάσει τις μαρμελάδες και το μικρό και ενθουσιάστηκαν!! Δεν έχει μείνει κομματάκι! :tongue:

θα τη δοκιμάσω και με πραλίνα μέσα στη βδομάδα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι καταπληκτική! :D

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε;

Δεν θυμάμαι να σχολιασω πολλά. Να καλοσωρισω και το νεο μας μέλος τη Ναταλια. Οντως η συνταγη της Αγγελικής ειναι πολύ καλή, αυτην κανουμε ολες... Χαιρομαι που άρεσε στις κορες σου.

Εβιρι πως εισαι τωρα; Ολα καλά με τα πόδια;

Το ΣΚ ηρθε να μας δει η κολλητη μου και κουμπαρα μου. Περασαμε πολύ ωραια χωρις να κανουμε κατι ιδιαιτερο. Ομως συνειδητοποιησα οτι μου λειπουν οι δικοι μου άνθρωποι γιατι εδω εχω κανει απλες γνωριμίες, μερικοι ειναι και πολύ αξιολογοι ανθρωποι, αλλά όχι τοσο δυνατες φιλίες. Απο μαγειρική αποψη Παρακευη ομελέτα τελικά, το Σαββατο χταποδακι με μακαρονακι κοφτο (η συνταγη της Εβιρι μετατεθηκε στο μέλλον) και το βραδυ σουβλακια και την Κυριακή ρολο κοτοπουλο με πατατες τηγανητες.

Φιλια

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Ο μικρός ευτυχώς δεν έκανε πυρετό μέσα στο Σαββατοκύριακο και θεωρώ ότι αυτό ήταν! Σήμερα σηκώθηκε με ένα βηχαλάκι αλλά του έδωσα σιροπάκι κι ελπίζω να σταματήσει.

Στα μαγειρικά των ημερών τώρα... Σάββατο μεσημέρι φάγαμε λαυράκια ψητά με ντοματοσαλάτα. Το βράδυ έψησε ο άντρας μου σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο κι εγώ τηγάνισα πατάτες κι έφτιαξα μία σως γιαουρτιού. Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου ψητές μπριζόλες με πατάτες τηγανιτές και για επιδόρπιο είχε φτιάξει γλυκό κυδώνι με παγωτό. Σήμερα τρώμε γεμιστά. Χτες έφτιαξα και λίγες σπανακομπαλίτσες, συνταγή μαντέψε ποιάς!!! Έγιναν τέλειες και θα τις ξαναφτιάξω τις προσεχείς μέρες.

Ιωαννάκι ελπίζω να βρεθεί κάποια δουλειά και να μην μείνεις άνεργη. ¨ομως όπως σου είπε και το Εβιράκι μας είμαστε κι εμείς εδώ και θα έχουμε το νου μας.

Εβιρι αυτό με το διαδύκτιο γίνεται πολύ συχνά. Το έχεις ψάξει σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και τι μπορείς να διεκδικήσεις?

Ναταλία χαίρομαι που σας άρεσε η πάστα φλώρα! Αλλά τα εύσημα θα τα δώσω στον άντρα μου καθώς εκείνος μου την έμαθε αυτήν την συνταγή.

Φωτεινή όντως οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις περάσει πολλά χρόνια από την ζωή σου μαζί τους κι έχετε μοιραστεί χαρές και λύπες είναι αναντικατάστατοι. Κι εμένα μου λείπει η καλύτερή μου φίλη από το σχολείο την οποία βλέπω ελάχιστα παρά το γεγονός ότι δεν μένουμε και πολύ μακριά. Απλά οι δουλειές μας και οι υποχρεώσεις μας έχουν αναγκάσει να μην βλεπόμαστε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε.

Πολλά φιλάκια και στο υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα και καλη βδομαδα! Το Σαββατο που ημουν μομη εφαγα αυγα με λουκανικα. Εχτες εκανα ψαρονεφρι με πατατες τηγανιτες και για σημερα εχουμε γιουβαρλακια!!! Αυτα απο μαγειρικα!

Καλημέρα καλή εβδομάδα!!

Σάββατο φαγαμε πίτσα στους κουμπάρους μας Κυριακή κ σήμερα αρακά.

Ιωάννα εύχομαι να πάνε όλα καλά κ σύντομα να έχεις καλά νέα:tongue:

Γλυκές καλημερες

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ioanna, εύχομαι κοπέλα μου να πάνε όλα καλά. Ο σύζυγος μου είναι άνεργος εδώ και καιρό και σου εύχομαι να έχεις δύναμη, κουράγιο και καλή τύχη.

Λοιπόν asteraki σχετικά με τα muffins, δεν έχω κάποια ειδική συνταγή. Απλά κάνω την βασική συνταγή για κέηκ και στην συνέχεια χωρίζω το μείγμα σε 2 μπωλ, ανάλογα με το τι γεύση θέλω να δώσω.

Στο ένα μπωλ πρόσθεσα στο μείγμα σταγόνες σοκολάτας γάλακτος και στο άλλο 2 ψιλοκομμένα μήλα, λίγο κονιάκ και κανέλα.

Αυτό, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά πεντανόστιμο (ειδικά αυτό με τα μήλα)!

Το μενού που είχα σχεδιάσει άλλαξε λίγο γιατί εχθές πήγαμε για φαγητό στον πεθερό μου, ο οποίος μας εφοδίασε με ψητές μπριζόλες για σήμερα.

Σήμερα το πρωί ετοίμασα μια μικρή κατσαρόλα ρύζι μπασμάτι, θα φτιάξουν και μια χωριάτικη το μεσημέρι, μια χαρά θα φάνε.

Από αύριο λοιπόν....

ΤΡΙΤΗ: σουτζουκάκια με μακαρόνια αυτή την φορά, αφού ρύζι θα φάνε σήμερα.

ΤΕΤΑΡΤΗ: φασολάδα

ΠΕΜΠΤΗ: ότι περισσέψει από Τρίτη-Τετάρτη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: σπανακόρυζο

ΣΑΒΒΑΤΟ: κάτι πρόχειρο, αυγά με λουκάνικα γιατί θα έχω καθαριότητα στο σπίτι.

ΚΥΡΙΑΚΗ: τους έχω υποσχεθεί παστίτσιο και θα το κάνω ;).

Φιλιά.

Διαφημίσεις

καλημέρα κ καλη εβδομάδα,

Ιωαννακι μου σου ευχομαι να βρεθει το συντομοτερο δυνατον μια καλη δουλεια να ηρεμησεις! Κανενας δεν χανεται θα δεις !Οτι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε!

Ναταλια καλως ηλθες, δεν θυμαμαι αν σου το εχω γραψει !

Φωτεινη πολυ χαρηκα που περασατε ωραια με την κουμπαρα σου ! Κ στην Αθηνα μην νομιζες τα ξερεις κ εσυ ειναι οι ρυθμοι ετσι που για να δεις εναν ανθρωπο δεν ειανια ευκολο, δουλειες,παιδια,δραστηριοτητες,υποχρεωσεις μαζευονται πολλα !

Αγγελικη μια χαρα ο μικρος μπραβο !!!

Εβιρακι οπως το εγραψες το κλεψιμο παει συννεφο.Το ιδιο θεμα ειχε κ μια φιλη μου με τα γλυκα της κ τωρα βαζει σε ολες τις φωτο την υπογραφη της,δεν νομιζω πως γενικα μπορεις να βγαλεις κ ακρη .

Αφροδιτακι ευχομαι κ εσενα ο συζυγος να βρει δουλεια το συντομοτερο δυνατον !!

Αστερακι την πιτσα την σκεφτομαι κ εγω,εχω μερες να την κανω !

Δεν θυμαμαι κ που εχω σταματησει να γραφω μαγειρικα !! Την Παρασκευη που γυρισα αφου σιδερωσα δυο λεκανες ρουχα που ειχαν μαζευτει ολη τν βδομαδα, εκανα ραβανι με ινδοκαρυδο κ μια μπουγατσα που την εβαλα στο φυγειο κ την εψησα το Σαββατο το πρωι.

Το Σαββατο το μεσημερι προχειρα πατατες με λουκανικα στο φουρνο κ το βραδυ ηθελε ο γιος πιτσα κ του πηρα απ'εξω.

Χτες το μεσημερι εκανα γεμιστα τα οποια εχουν μεινει κ για αλλη μια μερα μεσα στην εβδομάδα.Εκανα κ κοτοπουλο μπουκιτσες με πουρε για σημερα, λιγα τυροπιτακια κ μουστοκουλουρα.Κοριτσια εκανα πρωτη φοα τα τυροπιτακια τα τριγωνα τα τηγανιτα κ του γιου μου του αρεσαν παρα πολυ.

Αααα ξεχασα να σας πω, εκανα κ τα κυδωνια της πεθερας γλυκο.Απο μια τσαντα μεγαλη βγηκαν καθαρα 1 κιλο αφου τα περισσοτερα ηταν χαμασμενα.Οπως κ να εχει το εδεσα μαλλον πολυ το γλυκο κ το απογευμα θα το βαλω ξανα με λιγο νερακι να παρει μαι βραση μην παει χαμενο.Δεν ειχα ξαναφτιαξει κυδωνι κ οσο εβλεπα πως δεν κοκκινιζε τοσο το αφηνα, ενω εβλεπα το σιροπι πως ηταν ετοιμο.Αν δεν παθεις δεν μαθαινεις!

εμεις

Δευτερα κοτοπουλο με πουρε στο φουρνο

Τριτη γεμιστα

τεταρτη αρακα

Πεμπτη μακαρονια με κιμα

Παρασκευη φασολια χαντρες

Σαββατο μαλλον θα εχω τραπεζι κ δεν εχω αποφασισει ακομα

Γεια σας παιδιά μου.

Σήμερα έφτιαξα σόγια με ρύζι και 2 πρόσφορα.

Αργά το μεσημέρι πήγα στο Έσσλινγκεν να κάνω εγγραφή στην Εβιρίνα για να δώσει το C2 δίπλωμα γερμανικών. Γράφει τον Ιανουάριο και θα είναι όλη μέρα από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα στο εξεταστικό κέντρο.

Στη διαδρομή για το Έσσλινγκεν (απέχει 15'-20' από το σπίτι) έριξε κάτι ανάμεσα σε χαλάζι και χιόνι. Στις άκρες του δρόμου και στα πεζοδρόμια το έστρωσε για λίγο. Το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε εξωτερική θερμοκρασία 4 βαθμούς. Απόψε έχει ξαστεριά όπως και χτες το βράδυ. Ίσως αύριο να έχουμε τα ίδια. Θα δούμε.

Εβιρι πως εισαι τωρα; Ολα καλά με τα πόδια;

Να σου πω, στο γόνατο μου βρήκε λέει κομμένο ένα μέρος του μηνίσκου. Μάλλον είναι αυτό που εμείς λέμε (μερική) ρήξη μηνίσκου. Στη φτέρνα δε μου βρήκε άκανθα όπως νόμιζα αλλά μου έγραψε κάποιους πάτους που έχουν κάτι σαν μαξιλαράκι στο σημείο της φτέρνας κι αν δε δω μ' αυτούς προκοπή τότε λέει θα κάνουμε ενέσεις ή κρουστικό υπέρηχο, αν και νομίζω ότι τον κρουστικό υπέρηχο μου τον είχε προτείνει πριν δει την ακτινογραφία που έβγαλα και στην οποία δεν υπήρχε άκανθας.

Εγώ προς το παρόν ξαναχαπακώνομαι πού και πού με τα χάπια που μου είχε δώσει πριν από ένα μήνα περίπου.

Ο πόνος δεν περνάει απλά μειώνεται και αυξάνεται.

Δε βαριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα αυτό είναι απλά ένα πταισματάκι. Ποιος του δίνει σημασία;:-)

Το ΣΚ ηρθε να μας δει η κολλητη μου και κουμπαρα μου. Περασαμε πολύ ωραια χωρις να κανουμε κατι ιδιαιτερο. Ομως συνειδητοποιησα οτι μου λειπουν οι δικοι μου άνθρωποι γιατι εδω εχω κανει απλες γνωριμίες, μερικοι ειναι και πολύ αξιολογοι ανθρωποι, αλλά όχι τοσο δυνατες φιλίες.

Φωτεινή μου όλα τα καλά έχουν το τίμημά τους. Το θετικό σε σένα είναι ότι έχεις τη δουλίτσα σου. Το αρνητικό είναι η μεγάλη απόσταση με τον άντρα σου και κάτι τέτοια που αναφέρεις με τους συγγενείς και φίλους.

Περνάω τα ίδια με την κόρη μου και τους γονείς μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Ο μικρός ευτυχώς δεν έκανε πυρετό μέσα στο Σαββατοκύριακο και θεωρώ ότι αυτό ήταν! Σήμερα σηκώθηκε με ένα βηχαλάκι αλλά του έδωσα σιροπάκι κι ελπίζω να σταματήσει.

Ευτυχώς, έτσι μπράβο να περνάνε στο πόδι τις ιώσεις (όσο γίνεται)

Χτες έφτιαξα και λίγες σπανακομπαλίτσες, συνταγή μαντέψε ποιάς!!! Έγιναν τέλειες και θα τις ξαναφτιάξω τις προσεχείς μέρες.

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Εβιρι αυτό με το διαδύκτιο γίνεται πολύ συχνά. Το έχεις ψάξει σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και τι μπορείς να διεκδικήσεις?

Δε θα ήθελα να διεκδικήσω χρήματα από κανέναν, ούτε επιθυμώ την οποιαδήποτε δίωξη κανενός. Το μόνο που θέλω είναι να με αφήσουν ήσυχη, να κοιτάνε τη δουλειά τους και να βάζουν ό,τι φαγητά και γλυκά θέλουν χωρίς να χρησιμοποιούν τις δικές μου φωτογραφίες και κείμενα.

Μακάρι αντί να μου κλέψουν οτιδήποτε, να μου ζητούσαν τη βοήθειά μου και θα τους έδινα ευχαρίστως. Ας πάρουν από μένα όποια συνταγή θέλουν και ας τη φτιάξουν με τα δικά τους χέρια και τις δικές τους φωτογραφίες, αυτό θα ήταν τιμή μου γιατί θα έδειχνε ότι με διαβάζουν και τους αρέσω σαν μπλογκ.

Όμως το άλλο είναι ανέντιμο.

Άλλωστε έχουν πολλούς φίλους / ακολούθους μπλόγκερς μαγειρικής με τους οποίους δεν έχω ανταγωνισμό αλλά ευγενή άμιλλα και πολλές φορές έχουμε ανταλλάξει απόψεις και τους έχω κάνει θετικότατα σχόλια για τη μαγειρική τους.

Καλημερα και καλη βδομαδα! Το Σαββατο που ημουν μομη εφαγα αυγα με λουκανικα. Εχτες εκανα ψαρονεφρι με πατατες τηγανιτες και για σημερα εχουμε γιουβαρλακια!!! Αυτα απο μαγειρικα!

Ιωάννα αν σε ενδιαφέρει να ψάξεις για ευκαιρίες με τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς το ίντερνετ για δουλειά. Όπως πωλήσεις χειροτεχνημάτων κλπ.

ioanna, εύχομαι κοπέλα μου να πάνε όλα καλά. Ο σύζυγος μου είναι άνεργος εδώ και καιρό και σου εύχομαι να έχεις δύναμη, κουράγιο και καλή τύχη.

Και τώρα πώς ζείτε, πώς πορεύεστε;

Εβιρακι οπως το εγραψες το κλεψιμο παει συννεφο.Το ιδιο θεμα ειχε κ μια φιλη μου με τα γλυκα της κ τωρα βαζει σε ολες τις φωτο την υπογραφη της,δεν νομιζω πως γενικα μπορεις να βγαλεις κ ακρη .

Το κακό Τζένη μου είναι ότι δεν ξέρω πώς να βάλω την υπογραφή μου.

Οπως κ να εχει το εδεσα μαλλον πολυ το γλυκο κ το απογευμα θα το βαλω ξανα με λιγο νερακι να παρει μαι βραση μην παει χαμενο.Δεν ειχα ξαναφτιαξει κυδωνι κ οσο εβλεπα πως δεν κοκκινιζε τοσο το αφηνα, ενω εβλεπα το σιροπι πως ηταν ετοιμο.Αν δεν παθεις δεν μαθαινεις!

Δεν πειράζει, αφού υπάρχει η λύση είμαι σίγουρη ότι έγινε καλό με τη διόρθωση.

Καλημέρα!

Χρόνια Πολλά στους εορταζοντες σήμερα!

Αγγελική μου χρονια πολλά! Να σε χαιρεται η οικογενεια σου κι εμεις οι διαδικτυακοι σου φίλοι! Παντα υγεια και χαρα στο σπιτικό σου! Χαιρομαι που ο μικρος το περασε στο πόδι.

Αφροδιτακι φανταζομαι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Ευχομαο να βρει ο ανθρωπος δουλεια το συντομοτερο δυνατον οχι μονο για οικονομικους αλλά και για ψυχολογικους λόγους! Ωραιοτατο το μενου σου.

Τζενη αφου διορθωνεται το γλυκο κανενα προβλημα. Εισαι παντως χρυσοχερα!

Εβιρι τι να πω για το θεμα που αναφερεις... Σιγουρα ηθικο δεν ειναι. Δυστυχως δεν εχω ασχοληθει κοθολου με ολα αυτα και δεν εχω ιδεα τι παιζει. Γενικά δεν μπαινω και σε παρα πολλά sites. Μερικη ρηξη μηνισκου εχω στο ενα ποδι εδω και 20κάτι χρονια. Προσοχή στις κινήσεις θέλει να μην επιβαρυνεται. Ευτυχως που δεν εχεις ακανθα γιατι ειναι επιπονο. Περαστικά σου! Αρχισε εκει το ψιλοχιονο ε; Εδω που ειμαι εγω εχει πολύ αερα, νοτια ομως και ψιχαλιζει που και που. Η προβλεψη ειναι βροχες απο αυριο. Για να δουμε.

Ιωαννα ωραιοτατα τα λουκανικάκια.

Αστερακι μια χαρα η πιτσα. Τι κανει το αστερακι σου;

Αχ κοριτσια το ξερω οτι και στην Αθηνα να ημουν δεν θα συναντιομουν συχνα με τους φιλους. Αλλά ξερετε μου λειπει η δυνατοτητα σε μια δυσκολη στιγμη να σηκωσω το τηλέφωνο, να πω συναντιομαστε εξω που ειναι αναγκη και οταν συναντηθουμε να κυλήσει η ωρα οπως θελω γιατι ο/η αλλος/η καταλαβαινει. Το 2016 μεχρι στιγμης εχει υπάρξει μια καπως δυσκολη χρονια για μενα που εχει δοκιμασει τις αντοχες μου και καποια πραγματα τα μεγενθυνω χωρις πιθανον να χρειαζεται. Απο την αλλη βεβαια πρεπει να ειμαι ευγνωμων γιατι εχουμε ολοι την υγεια μας.

Λοιπον αρκετα σας ζαλισα πρωι πρωι. Για σημερα εφτιαξα φακες γιατι ειχαμε μπαφιασει με το κρεας. Εφτιαξα διπλη δοση για να φυλαχτει στην αγια καταψυξη και να μας ξελασπώσει καποια μέρα.

Φιλια

Καλημέρα!

Αγγελική χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε ότι επιθυμείς με υγεια ευτυχία κ αγάπη.

Για σήμερα μπριζόλες με ρύζι στην κατσαρολα.

Καλά ειναι το αστερακι λίγο μπούκωμα όπως όλοι λόγο καιρού α ξεκίνησε κ το καινούργιο θέλει να πάει σχολειο:confused: έχουμε δίπλα παιδικό σταθμό βλέπει να παιδάκια κ θέλει να πάει κάνε υπομονή λέω κ θα πας:).Χαχαχα σωστά αγία ή κατάψυξη.

Εβιρακι προσοχή με τα χάπια δεν κάνει κ συνέχεια εάν είναι κ δυνατά θα σε πιάσει το στομάχι σου προσπάθησε να το ξεκουράζει όσο μπορείς.

Ggeny Στην μια πίτσα ειχαν σπάσει κ ένα αυγό όπως στα πενιρλι ήταν ωραία δοκίμασε το

Τέλος Νοεμβρίου έχει το αστερακι γενέθλια θα γίνει 2 σκέφτομαι ένα μικρό πάρτυ το σπίτι είναι μικρό δεν χωράνε σκεφτόμουν στο σπιτι τς μαμάς μου πως σας φαίνεται????Έξω έχω πάρει τιμές οικονομικά δεν μπορώ φετος!

Δυστυχώς ανεργία έχει χτυπήσει πολλά σπίτι οπως παλαιότερα κ το δικό μας υπομονή θετικη σκέψη συμπαράσταση, ειδικα για τους άνδρες που αισθάνονται "ανίκανοι" κ καλά θα πάνε καλά.

Για αύριο φακές από την κατάψυξη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...