Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

βρε κοριτσια ψιλοασχετο ε την μαγειρικη αλλα σος....καθαρισα τα τζαμια με ενα νεο υγρο αλλη μαρκα απο αυτο που χρησιμοποιω και εχουν κανει πασαλλειματα σαν να εχουν θολωσει,τα ξαναεκανα με αλλο υγρο και παλι τα ιδια...παει τα εκαψα

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

βρε κοριτσια ψιλοασχετο ε την μαγειρικη αλλα σος....καθαρισα τα τζαμια με ενα νεο υγρο αλλη μαρκα απο αυτο που χρησιμοποιω και εχουν κανει πασαλλειματα σαν να εχουν θολωσει,τα ξαναεκανα με αλλο υγρο και παλι τα ιδια...παει τα εκαψα

Διοκίμασε να τα καθαρίσεις με azax και εφημερίδα.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

annia προσπάθησε να τα περάσεις με βέτεξ βρεγμένο στο νερό στυμμένο καλά και μετά με εφημερίδα. Το βέτεξ θα καθαρίσει τα υπολείμματα, το νερό είναι οικολογικό και καλό να μην αναπνεύσεις άλλα καθαριστικά τώρα που είσαι έγκυος. Τέλος, η εφημερίδα θα πάρει τα υπολείμματα νερού και ό,τι χνούδια και άλλες θολούρες έχουν μείνει.

Βέβαια! Γι'αυτό είμαστε μονίμως αρρωστοι φέτος!!!:tongue:

Πάντως Σέβη σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Μπορεί να ταλαιπωρηθείτε με ιώσεις και τέτοια πράγματα, αλλά το τι πράγματα μαθαίνουν και το πόσο εκτωνόνονται στον παιδικό ούτε που μπορείς να το φανταστείς!Βέβαια είναι ιδιωτικός και σίγουρα αυτό παίζει ρόλο.

Ασε που εμένα ήταν μια μονοχνωτη που δεν έτρωγε τίποτα και τώρα έχει γίνει κοινωνικότατη, με ευφράδεια λόγου και τρώει πάρα πολλά πράγματα!

Μη σε προβληματίζει καθόλου! Στείλτην και θα με θυμηθείς!

Αγκαλίτσες και φιλάκια θα της κάνω μόλις πάω στο σπίτι!

η μικρή μου είναι κοινωνίκή κ φαγανή, τόσο που φοβάμαι ότι θα μας πάρουν τηλέφωνο από τον παιδικό καμιά μέρα να μας διαμαρτυρηθούν ότι τρώει το φαγητό των άλλων παιδιών... την έχω δει να παίρνει το φαγητό άλλων παιδιών κ μου έχει στανιαρει η πίεση......

αλλά θέλω να προχωρήσει στην ομιλία της, στο να διαχειρίζεται τη χαρά της, συμπάθειες με άλλα παιδάκια, το παιχνίδι, να μάθει όρια, πειθαρχία, να μπει σε πρόγραμμα παιδιών, όχι γιαγιάς.

τις γιαγιάδες τις ευχαριστώ πολύ, αλλά άλλος ο ρόλος τους, αν κ εξαλουθούν να είναι πρόθυμες να την κρατήσουν μέχρι κ τα 3 χρόνια.

η δικιά μου Αρετή είναι το αντίθετο από το ντροπαλό. πες Δώρα!!!!!!

αλλά λιγάκι ...όσο πατάει ο ελέφαντας κακομαθημένο το λες. δεν χρειάζομαι να το πει άλλος. το λέω εγώ που είμαι μαμά της. θέλει το δικό της κ δεν ακούει όχι, από κανέναν. σκέψου μίξη αούτικο (έχει ακουστά ο Βασίλης σίγουρα) με καραγκούνικο πείσμα... :rolleyes:

εγώ τον γιο μου τον έχω σε παιδικό σταθμό απο 17 μηνών......δεν είχα όμως άλλη επιλογή γιατί σε αποσταση 500χλμ δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει ούτε ώρα και δουλευω και κυκλικό:(:(

αν μπορείτε να τα αφήσετε σπίτι είναι η καλύτερη λύση και μετα τα 3 παιδικό...θα γλιτώσετε πολλές αρρωστιες.

κ με τις γιαγιάδες συνέχεια έχει μειονεκτήματα το παιδί. δεν εκτονώνεται, δεν μοιράζεται, δεν μαθαίνει όρια, δεν προχωράει η ομιλία του.

πότε να της μάθω όρια όταν την βλέπω λιγότερο από τις γιαγιάδες κάθε μέρα;

ο ρόλος των γιαγιάδων δεν είναι να θέτουν όρια, είναι να κανακεύουν κ πολύ σωστά κάνουν. έτσι ήταν οι γιαγιάδες μας. κ έτσι θα είναι πάντα.

εγώ πρόσφατα είδα στο σκαι τις τύπισσες που καθαρίζουν σπίτια να βάζουν σε πανί κορν φλάουρ κ να το βρέχουν με χλιαρό νερό. μετά περνούν το τζάμι κ γίνεται λαμπίκο, αφού το περάσουν κ με καθαρό πανάκι. αλλά επειδή το δοκίμασα, θέλει κ δύναμη κ εσύ να καθίσεις στα αβγουλάκια σου τα όμορφα!!!!!!:P:)

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια εβρασα πενες και εκανα και μια κοκκινη σαλτσα με διαφορα λαχανικα μεσα και ηθελα να τα βαλω στο φουρνο με τυρι αλλα δεν ειχα καθολου κιτρινο τυρι!!!:shock:

και εβαλα κεφαλοτυρι τριμμενο, ε! εγινε μουρλια!!!

δεν το ειχα κανει ποτε!

μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!μου επεσαν τα σαλια.......:mrgreen:

Δωρακι πολυ μου αρεσε το κοτοπουλακι με χυλοπιτες, μαλλον θα το κανω και εγω αυριο!

:P:p:p:p

:D:D:Dκαλο!!!

Πήρα τη μάνα μου να μάθω τι φτιάχνει, ε μα με τόσα που διαβάζω, μου τρέχουνε τα σάλια!

Κοτοπουλάκι κοκκινιστό με μακαρόνια!!! Αγαπημένο!:D

τελειο!!!!!!!!!

λινακι.....εγω σταματησα απο την δουλεια,οταν εμεινα εγκυος,λογο δυσκολης εγκυμοσύνης...και επειδη

μας ετυχε και προωροτητα,σταματησα εντελως!!!!!

οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τον στειλω σε παιδικο νωριτερα απο την κανονικη ηλικια παιδικου.

απλα οσες μανουλες διαβαζω,που εχουν στειλει το παιδι μικρο παιδικο,ειδαν μεγαλη βελτιωση στην ανάπτυξη-συμπεριφορά του παιδιου.

και αυτο λιγο με βαζει σε σκεψεις.(μηπως πρεπει δλδ να τον στειλω απο τωρα!!!!)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

η μικρή μου είναι κοινωνίκή κ φαγανή, τόσο που φοβάμαι ότι θα μας πάρουν τηλέφωνο από τον παιδικό καμιά μέρα να μας διαμαρτυρηθούν ότι τρώει το φαγητό των άλλων παιδιών... την έχω δει να παίρνει το φαγητό άλλων παιδιών κ μου έχει στανιαρει η πίεση......

αλλά θέλω να προχωρήσει στην ομιλία της, στο να διαχειρίζεται τη χαρά της, συμπάθειες με άλλα παιδάκια, το παιχνίδι, να μάθει όρια, πειθαρχία, να μπει σε πρόγραμμα παιδιών, όχι γιαγιάς.

τις γιαγιάδες τις ευχαριστώ πολύ, αλλά άλλος ο ρόλος τους, αν κ εξαλουθούν να είναι πρόθυμες να την κρατήσουν μέχρι κ τα 3 χρόνια.

η δικιά μου Αρετή είναι το αντίθετο από το ντροπαλό. πες Δώρα!!!!!!

ντοπαλη η χρυσπαααα;;;;;;;;ε,οχι φυσικα.να πεις τον δικο μου ντροπαλο.....θα συμφωνησω!!!!

αλλά λιγάκι ...όσο πατάει ο ελέφαντας κακομαθημένο το λες. δεν χρειάζομαι να το πει άλλος. το λέω εγώ που είμαι μαμά της. θέλει το δικό της κ δεν ακούει όχι, από κανέναν. σκέψου μίξη αούτικο (έχει ακουστά ο Βασίλης σίγουρα) με καραγκούνικο πείσμα... :rolleyes:

:P:)

όλες τρώτε ή το ρίξατε στον ύπνο;

Δώρα! είσαι εδώ; κάνε μου παρέα...

σεβη.....αφου ταισα κι εβαλα τον ραφαηλ για νανι,εκατσα κι εγω να φαω!!!!!!

τωρα που μπηκα εγω..........θα τρως εσυ1!!!!!!!

σωστα;;;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Για τον παιδικό που λέτε κι εγώ το σκεφτόμουν μέχρι που ξαναέμεινα έγκυος. Αμα τη στείλω από Σεπτέμβρη, θα κολλήσει ένα σωρό ιώσεις και θα τις φέρνει στο σπίτι! Είναι κρίμα για το νεογέννητο φατσάκι που θα έρθει, θα μου αρρωσταίνουν και τα δυο συνέχεια! Δεν πρόκειται, άσε να περάσει ο χειμώνας, να πάει και το μικρό 6-7 μηνών και βλέπουμε...

n8m8p2.png

X9drp2.png

γεια σααας.....

σήμερα έφτιαξα μπουγιουρντί και για αύριο αρακά, γιατί σήμερα το μεσημερι φάγαμε κοτόπουλο κοκκινιστο με ρύζι πιλάφι...λίγο ανάποδα το πήγαμε ε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σααας.....

σήμερα έφτιαξα μπουγιουρντί και για αύριο αρακά, γιατί σήμερα το μεσημερι φάγαμε κοτόπουλο κοκκινιστο με ρύζι πιλάφι...λίγο ανάποδα το πήγαμε ε;

τι είναι το μπουγιουρντί??????????

Διαφημίσεις

το μπουγιουρντί καλέ; αααα....είναι σε πήλινο σκεύος βάζεις σε στρώσεις, φέτα, κίτρινο τυρί(ό,τι θές), πιπεριά σε ροδέλες, ντομάτα σε ροδέλες, μπούκοβο, πάπρικα, ρίγανη και πολύ λίγο λάδι...και γίνεταιαιαιαιαι μιαμ!..απλό, γρήγορο και με ψωμάκι παρέα νοστιμότατο...για τις νέες μαμαδες που δεν προλαβαίνουν ούτε να φταρνιστούν...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

το μπουγιουρντί καλέ; αααα....είναι σε πήλινο σκεύος βάζεις σε στρώσεις, φέτα, κίτρινο τυρί(ό,τι θές), πιπεριά σε ροδέλες, ντομάτα σε ροδέλες, μπούκοβο, πάπρικα, ρίγανη και πολύ λίγο λάδι...και γίνεταιαιαιαιαι μιαμ!..απλό, γρήγορο και με ψωμάκι παρέα νοστιμότατο...για τις νέες μαμαδες που δεν προλαβαίνουν ούτε να φταρνιστούν...

να το βάλω στα προσεχώς λοιπόν........ευχαριστω παστακια;)

σεβη.....αφου ταισα κι εβαλα τον ραφαηλ για νανι,εκατσα κι εγω να φαω!!!!!!

τωρα που μπηκα εγω..........θα τρως εσυ1!!!!!!!

σωστα;;;

καλημέρα σε όλη την παρέα.:)

όχι, Δώρα μου. εγώ τρώω κατά τις 4.10.

είναι μακρια η δουλειά μου κ αργώ να φτάσω σπίτι.

χθες μου έκανε έκπληξη η μανούλα μου κ μου έφερε πίτσα!

για αύριο θα κάνω αρακούλι!

νυστάααααααζωωωωωω;):cool:

Καλημέρα! Για σήμερα μοσχαράκι με κριθαράκι σούπα, το λιγούρεψα από κάποια κοπέλα εδώ μέσα χθες...

Πίτσα δε ζηλεύω, γιατί έφτιαξα και έφαγα χθες 3 κομμάτια (2 έλεγε η δίαιτα). Εννοείται ότι εξαφανίστηκε... μέχρι και ο Χρηστάκος μου έτρωγε με λαιμαργία!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...