Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Πως τα περνάτε;

Εβιρι σκονταψες σε γνωστες φυσιογνωμίες; Να χαιρεσαι και τη μικρη Εβιρινα που ακολουθει τα βηματα σου. Δεν την εκανα ακομα τη σοκολατοπιτα γιατι ασχοληθηκα με άλλα. Πιστευω ομως οτι θα γινει στο εγγυς μέλλον.

Αγγελική πως εισαι εσύ;

Τζενη ωραιο το γιουβετσακι.

Νινα ο δικός σου συζυγος δεν ειναι που κάνει λίγο δίαιτα ή έχω μπερδευτει; Μηπως γιαυτο δεν θελει πολλά γλυκά; Ο δικος μου δεν τρωει καθολου γλυκά, δεν του αρεσουν. Ζητημα να φαει πεντε φορες το χρονο και παντα χωρις σοκολάτα γιατι δεν του αρεσει (γιαυτο τον παντρευτηκα - δεν μου τρωει τη σοκολατα χιχιχι)

Τι κανει το υπολοιπο παρεακι;

Για σημερα μπιφτεκια στο φουρνο με πατατες. Χτες φτιαξαμε με τα παιδια τρουφακια που ηθελαν (μου το ζητουσαν περιπου μια εβδομάδα τωρα) κι εφτιαξα για βραδινο τα τυροπιτακια που εγραψε η Τζενη τις προαλλες. Τα εκανα χωρις αλλαντικά λόγω κορης και αντι για μπαλλακια σε μπαστουνακια. Της άρεσαν οποτε πηρε και για κολατσιο μαζι της (τι καλά!). Ηθελα να φτιαξω και τα μηλομπισκοτακια αλλά προτιμησα να ασχοληθώ με τα ρουχα τους γιατι εδω ο καιρος έχει αλλάξει αρκετά και προτιμώ να ειμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχομενο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα κορίτσια.

Σήμερα μαγείρεψα κοτόπουλο με λαχανικά και σάλτσα στην κατσαρόλα.

Πριν από λίγο ανταλλάσαμε μηνύματα με το Νίκο. Μας σκέφτεται όλες και του λείπουμε. Θα ήθελε να μπει και πάλι στο φόρουμ αλλά έχει αρκετές υποχρεώσεις με τη δουλειά του, γράφει και εικονογραφεί συνεχώς. Σε γενικές γραμμές του μετέφερα εγώ τα νέα σας.

Έχετε τα χαιρετίσματά του και τη σκέψη του.

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που ανάψαμε καλοριφέρ. Ε μα το σπίτι μετά το αέρισμα έπιασε 16 βαθμούς δεν μπορούσαμε να κάνουμε υπομονή.

Το βράδυ είχαμε συνάντηση γονέων στο σχολείο. Θεέ μου πόσο βαριέμαι κάθε φορά. Μας κουβαλάνε και χάνουμε το χρόνο μας για το τίποτα. Μας ενημέρωσαν ότι το φετινό πρόγραμμα έχει δύο ταξίδια το ένα προαιρετικό και το άλλο υποχρεωτικό.

Το προαιρετικό αφορά τα παιδιά που μαθαίνουν γαλλικά κι ενδιαφέρονται να κάνουν ανταλλαγή με άλλους μαθητές στη Γαλλία. Το δεύτερο το υποχρεωτικό είναι η εκδρομή στην Ισπανία. Δεν έμαθα αν είναι πενθημερη ή τριήμερη αλλά δεν έχω όρεξη να καρδιοχτυπάω και δε νομίζω ότι θα την αφήσω.

Σας χαιρετώ για απόψε καλή ξεκούραση σε όλες.

Καλημέρα κοριτσαρες! Τι κανετε πως ειστε σημερα?

Εγω σηκωθηκα νωρις ειχε συναυλία το παρεάκι με τα αδεσποτακια εξω απο το σπιτι μας και αποφάσισα να φτιαξω μια σπανακοπιτα με ετοιμο φυλλο παλι...

Το μεσημερι θα φτιαξουμε κεφτεδάκια με πατατες και σαλατουλα λάχανο καροτο.

Απο γλυκα περιμενω σημερα τα πεθερικα εχει φτιαξει η πεθερα μου καρυδόπιτα που την κανει πολυ ωραια και ειναι η μονη που τρωω γενικα δεν ειμαι της καρυδοπιτας αλλα αυτη αξιζει.

Κατα τ΄αλλα ηρεμια και ησυχια ο αντρας μου εφοσον δεν πληρωνεται στη δουλεια βρηκε μια αλλη βραδυνη 6-11 και λειπει ολη μερα το πουλάκι μου για να φερει ζεστο ψωμακι σπιτι χιχι. <3

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια.

Σήμερα μαγείρεψα κοτόπουλο με λαχανικά και σάλτσα στην κατσαρόλα.

Πριν από λίγο ανταλλάσαμε μηνύματα με το Νίκο. Μας σκέφτεται όλες και του λείπουμε. Θα ήθελε να μπει και πάλι στο φόρουμ αλλά έχει αρκετές υποχρεώσεις με τη δουλειά του, γράφει και εικονογραφεί συνεχώς. Σε γενικές γραμμές του μετέφερα εγώ τα νέα σας.

Έχετε τα χαιρετίσματά του και τη σκέψη του.

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που ανάψαμε καλοριφέρ. Ε μα το σπίτι μετά το αέρισμα έπιασε 16 βαθμούς δεν μπορούσαμε να κάνουμε υπομονή.

Το βράδυ είχαμε συνάντηση γονέων στο σχολείο. Θεέ μου πόσο βαριέμαι κάθε φορά. Μας κουβαλάνε και χάνουμε το χρόνο μας για το τίποτα. Μας ενημέρωσαν ότι το φετινό πρόγραμμα έχει δύο ταξίδια το ένα προαιρετικό και το άλλο υποχρεωτικό.

Το προαιρετικό αφορά τα παιδιά που μαθαίνουν γαλλικά κι ενδιαφέρονται να κάνουν ανταλλαγή με άλλους μαθητές στη Γαλλία. Το δεύτερο το υποχρεωτικό είναι η εκδρομή στην Ισπανία. Δεν έμαθα αν είναι πενθημερη ή τριήμερη αλλά δεν έχω όρεξη να καρδιοχτυπάω και δε νομίζω ότι θα την αφήσω.

Σας χαιρετώ για απόψε καλή ξεκούραση σε όλες.

Ασε καλε το παιδι να παει Ισπανία να διευρύνει λιγο τους οριζοντες που θα τους πανε? Βαρκελώνη η Μαδρίτη? η Ανδαλουσία?

Ποσο ετων ειναι το κοριτσι σου? αν εμπιστεύεσαι τους δασκάλους να παει μωρε ειναι πανεμορφη χωρα εχει πολυ ωραιες πόλεις εκπληκτικά μουσεία και αξιοθέατα την εχω γυρισει ολη λογω επαγγέλματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημερα κοριτσια. Το μενου εχει λαπα, φρυγανιες και σκετα μακαρονια. Απ οτι καταλαβατε με κολλησε ο μικρος και ο επομενος ειναι ο πατερας μου. Παιρναμε σουπερ σας λεω. Εμεινα στο κρεβατι 24 ωρες μονοκομματα, δεν εχω παραπονο και ξαπλα και αδυνατισμα! Ηρθα σημερα για λιγο στη δουλεια γιατι λιγο ελειψα και τα εκαναν μην πω πως.

Ειδα οτι ολες ειστε καλα, χαρηκα που διαβασα και την Εβιρι μας με τα κρυα της και τα λεμε αργοτερα. Φιλια!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει σουπιές κοκκινιστές με πατατούλες τηγανιτές.

Παρασκευή σήμερα και πολύ θα ήθελα να είχα σχολάσει ήδη! Έχω να κάνω κάμποσες δουλειές στο σπίτι.

Εβιράκι ευχαριστούμε που μας είπες για τον Νίκο μας! Ας έχει δουλίτσα και ας μην δηλώνει παρουσία, δεν πειράζει! Σχετικά με το ταξίδι στην Ισπανία, αν το θέλει το παιδί εγώ θα την άφηνα. Η κόρη μου πέρισυ που πήγε Αυστρία η τάξη της δεν ήθελε να πάει. Δεν ξέρω αν το μετάνιωσε αλλά η αλήθεια είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν τις βρίσκεις εύκολα. Από οικονομικής κυρίως άποψης καθώς το κόστος του ταξιδιού ήταν αρκετά χαμηλό και δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει κάτι αντίστοιχο σε περίπτωση που θελήσει να πάει από μόνη της κάποια στιγμή.

Sweetberry28 σκυλοσυναυλία είχατε πρωί πρωί ε? Είπανε τουλάχιστον κανένα τραγουδάκι της προκοπής? Αλήθεια τι δουλειά κάνεις που προυποθέτει ταξίδια? Αν θέλεις απαντάς βέβαια...

Πολλά φιλάκια σε όλο το υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αγγελικη μου ευχαριστω!

Φωτεινη εχετε κακοκαιρια εκει? Ολο λενε για κρυα και χαμο γενικοτερα και το μονο που εχει ειναι ζεστη

Εβιρι ειδες που βλεπεις και διασημοτητες? Τραβα φωτο και μετα πουλα τες σε κανα κουτσομπολιστικο χιχιχι! Οσο για την εκδρομη αν ειναι καλα οργανωμενη και με αρκετους καθηγητες γιατι να μην παει? Ρωτα τη καταρχην να σου πει τι θελει

Sweetberry τι καλυτερο να ξυπνας με τετοια χορωδια ε? Σου σπανε τα νευρα η οχι? Ωραια τα κεφτεδακια οσο για την σπανακοπιτα καντη οπως σς βολευει

Cacao πως παει η διαιτα? Σε ποια φαση εισαι?

Τζενακι ολα καλα? Γραψε καμμια συνταγη ετσι ευκολη για την καθημερινοτητα μας

Νινακι τι νεα? Ασε μην το κανεις ακομα το γλυκο δεν μπορω να φαω. Αν δεν θελει ο αντρας σου να την κανουμε παρεα να την φαμε μονες μας

Αστερακι την κανατε την επεμβαση?

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Ιωαννακι μου περαστικα μωρε κ γρήγορα !!! να ερθω να με κολλησεις να χασω κανα κιλο;

Εβιρακι μου πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σου ! Αρχισε το κρυο ε; Οσο για την εκδρομη βλεποντας κ κανοντας ! Θα δεις τι θελει η κορη σου κ τι οργανωση θα εχει απο το σχολειο και αποφασιζετε. Προχτες χαζευα το μπλογκ σου , μπραβο σου κοριτσι! εχεις πολυ ευκολες συταγες κ φτηνα υλικα που σχεδον παντα εχουμε σπιτι.Γιατι καλες οι νεες συνατγες κ οι ιδεες αλλα αν θες κ ενα μεροκαματο να φτιαξεις ενα φαγητο δεν συμφερει.

βατουμουρακι καλοφαγωτη η πιτουλα !καλα εκανε ο αντρουλης σου κ βρηκε κ δευτερη δουλεια,τωρα με το μωρο θα εχετεκ πιο πολλα εξοδα!

Αγγελικη μου μακαρι να γινοταν να σχολαγαμε τωρα !!

Νινακι εγω ξερεις το γλυκατζου ειμαι, γι αυτο δεν πολυ φτιαχνω γιατι ολο πανω απο το ταψι θα ειμαι κ τωρα ειδικα που κανω διατροφη τα αποφευγω να τα εχω σπιτι.

Φωτεινη μου πως πατε;

Εμεις χτες φαγαμε περισευματα γιουβετσι,λαζανια κ κατι φακες. Το βραδυ εκανα πιτσα που εμεινε κ για σημερα. Εγω σαλάτα με κοτοπουλο κ καλαμπόκι.

Κορίτσια μου όμορφα!! Καλημέρα!

Χάθηκα και μου λείψατε πολύ!!

Δεν ξέρω καν πόσους μήνες έχω να μπω!

Σας σκέφτομαι συνέχεια αλλά πλέον οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν προλαβαίνω με τίποτα.

Αυτή την στιγμή τελειώνω το 45 βιβλίο μου εικονογραφικά και το 1 μου βιβλίο συγγραφικά κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες. Τώρα γράφω το δεύτερο παιδικό και ένα μυθιστόρημα. Είμαι σε ένα συνεχή δημιουργικό πυρετό γεμάτο deadline. Αν σε αυτά προσθέσετε εμφανίσεις, άρθρα κτλ κτλ θα καταλάβετε γιατί οι βιταμίνες πάνε σύννεφο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χθες το βράδυ η εβιρι μας μου έστειλε μήνυμα στο blog και με ρώτησε τι κάνω! Δε σας κρύβω ότι η καρδιά μου σκίρτησε.

Θυμήθηκα την Αγγελικη, την Νινα, την τζένη, την Ιωαννα, την smurfita, την φωτεινούλα μας, ολα τα κορίτσια.

Πέρα από την δουλειά λοιπόν τα νέα μου είναι τα εξής εν τάχει

- Παραμένω έξτρα σούπερ ντούπερ παχύς και μουσάτος

- Τα παιδιά είναι καλά πάμε νήπιο & προ νήπιο

- Η γυναίκα μου έχει γίνει fan εβιρι και αν δεν μπει σε θησαυρούς δεν μαγειρεύει

- εγώ το χασα με μαγειρική το χω ψιλοξεχασει το άθλημα τις προάλλες προσπάθησα να κάμω κέικ βγήκε ένα σιχαμένο πράγμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν λάστιχο τρακτέρ. Όταν παραδώσω και το νέο βιβλίο μετά θα δοκιμάσω να ξαναμπώ κουζίνα

-Είχαμε πολλές περιπέτειες και με σχολεία, και με άλλα πολλά, και φυσικά για τις παλιές το γνωστό...βόρειο Ευρωπαϊκό μέτωπο (ξέρετε εσείς :wink: )

Πολλα πολλά φιλιά κούκλες!

Νίκοοοοοοο! Τι καλά που έγραψες! Μπάινω στο blog σου και βλέπω τα κατορθώματά σου! Χαίρομαι που είσαι καλά και κοίτα να προσέχεις τον εαυτό σου! Μεγαλώσανε τα ζουζούνια σου! Τώρα σχετικά με τους ..... άγριους τουλάχιστον είναι προσωρινή η ενόχληση! Το Εβιράκι μας είναι πραγματικός θησαυρός και δεν αδικώ την γυναίκα σου που την συμβουλεύεται! Σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σου βρε Νικο!!!! Χαιρομαι που ολα πανε καλα με τη δουλεια σου, μεγαλωσαν τα παιδιακια! Οσο για το σουπερ ντουπερ παχυς προσεχε μην σε χτυπησει στη μεση! Να περνας παντα καλα και το μετωπο μην σε απασχολει αφου δεν το εχεις καθε μερα στα ποδια σου!!

Καλημέρα παρεακι.

Σας ευχαριστώ για τς ευχές σας .

Τα νέα μας λοιπόν ο μπαμπάς δεν θα κάνει χειρουργείο του δίνουν λίγο χρόνο 4 μήνες να δούμε μηπως με αγωγή κ με διακοπη καπνίσματος αλλαξουν τα πράγματα γιατί έχει πολλά μέτωπα ανοικτά δυο καρωτίδας κ τα πόδια για χειρουργείο:rolleyes:

Από φαγητό κοτόπουλο κοκκινιστό με λαχανικά κ πουρέ πατατας σήμερα χθες κοτοσουπα αύριο σουτζουκακια.

Εβιρακι κ γω θα καρδιοχτυπουσα αλλά είμαι σίγουρη ότι την εμπιστεύεται κ αυτά είναι εμπειρίες ζωής τα ξέρεις κ από σένα :tongue: Καλοριφέρ από τώρα ε ;;;

Εδώ λένε ότι χαλαει από σήμερα για να δούμε!

Περαστικα Ιωάννα ξεκίνησαν τα σχολεια κ οι ιωσεις μαζί κ το αστερακι μου έχει μπούκωμα με αυτόν τον καιρό μία ζεστή μία κρύο :rolleyes:

Sweetberry28 κεφτεδακια ωραία ιδέα μηπως κάνω μισά μισά σουτζουκακια κεφτεδακια

Ωραία ή μακαρονοπιτα Αγγελική με κιμά ή λαχανικά την έκανες;;;

Φωτεινή πολύχρονη ή κορούλα σου να την χαίρεσαι.

Ggeny ωραία ή πίτσα σου έχω καιρό να φάω

Αχ Αγγελική κ γω θα το ήθελα αλλά σχολαω 20:30:rolleyes:

Φιλία σε όλο το παρεακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...