Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κι εγώ θα κάνω αίτηση, γιατί ο μικρός έχει ζωηρέψει πάαρα πολύ, δεν εκτονώνεται μέσα στο σπίτι. Άσε που όταν φύγει ο βασ τον Οκτώβριο για Θεσ θα πέσουν όλα στην πλάτη μου.

Γιατί έχεις αγωνία;

έχω αγωνία γιατί δεν ξέρω αν θα μας την πάρουν. αν σκεφτώ ότι παίζει μέσον, που παίζει, το επίθετό της είναι μειονέκτημα, άσχετα που εγώ τον ψήφισα τον νυν.

κυρίως αγωνιώ γιατί δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί στον παιδικό.

ή που θα ξετρελαθεί, γιατί της αρέσει ο κόσμος κ τα παιδάκια, άσχετο που δεν ξέρει ακόμα να διαχειριστεί τη χαρά της κ κατσιάζει όποιον βρει μπροστά της από αγάπη

ή που θα έχουμε ιστορίες σαν της ανεψιάς μου που μετά από 2-3 μήνες που πλάνταξε στο κλάμα την πήραν άρον άρον στο σπίτι.

μονίμως με μια ανησυχία είμαι εγώ. :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ελένη μου περαστικά στην κορούλα σου. αγκαλίτσες να της δώσεις κ πολλά γλυκά φιλάκια στο λαιμουδάκι του!

εσύ την στέλνεις παιδικό τη μικρή;

Βέβαια! Γι'αυτό είμαστε μονίμως αρρωστοι φέτος!!!:tongue:

Πάντως Σέβη σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Μπορεί να ταλαιπωρηθείτε με ιώσεις και τέτοια πράγματα, αλλά το τι πράγματα μαθαίνουν και το πόσο εκτωνόνονται στον παιδικό ούτε που μπορείς να το φανταστείς!Βέβαια είναι ιδιωτικός και σίγουρα αυτό παίζει ρόλο.

Ασε που εμένα ήταν μια μονοχνωτη που δεν έτρωγε τίποτα και τώρα έχει γίνει κοινωνικότατη, με ευφράδεια λόγου και τρώει πάρα πολλά πράγματα!

Μη σε προβληματίζει καθόλου! Στείλτην και θα με θυμηθείς!

Αγκαλίτσες και φιλάκια θα της κάνω μόλις πάω στο σπίτι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

έχω αγωνία γιατί δεν ξέρω αν θα μας την πάρουν. αν σκεφτώ ότι παίζει μέσον, που παίζει, το επίθετό της είναι μειονέκτημα, άσχετα που εγώ τον ψήφισα τον νυν.

κυρίως αγωνιώ γιατί δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί στον παιδικό.

ή που θα ξετρελαθεί, γιατί της αρέσει ο κόσμος κ τα παιδάκια, άσχετο που δεν ξέρει ακόμα να διαχειριστεί τη χαρά της κ κατσιάζει όποιον βρει μπροστά της από αγάπη

ή που θα έχουμε ιστορίες σαν της ανεψιάς μου που μετά από 2-3 μήνες που πλάνταξε στο κλάμα την πήραν άρον άρον στο σπίτι.

μονίμως με μια ανησυχία είμαι εγώ. :rolleyes:[/QUOT

Σε μας ευτυχώς δε χρειάστηκε μέσον για το Χρήστο (για παιδικό).

Την αγωνία για το αν θα προσαρμοστεί την είχα κι εγώ, καθότι κακομαθημένο, αλλά και ντροπαλό παιδί. Στην αρχή δεν επαιζε, δεν έτρωγε, καθόταν σε μια γωνιά και ρωτούσε πότε θα πάω να τον πάρω, έκλαιγε και γενικώς δε συμμετείχε. Ούτε τώρα θέλει να πηγαίνει (προτιμά φυσικά τον παππού και τη γιαγιά) αλλά δεν έχουμε κλάματα και υστερίες, πάει κανονικά, παίζει, τρώει 2 πιάτα φαγητό (που αν τον δεις, είναι μια σταλίτσα), είχε απίστευτη εξέλιξη. Τα ξέρεις τώρα τα θετικά... Για το Μιχάλη δεν ανησυχώ, δεν καταλαβαίνει και πολλά ακόμα, πού θα πάει, θα προσαρμοστεί κι αυτός. Ε μα πόσο πια να αντέξει και η πεθερά μου; Και σήμερα με την απεργία τα 'χει παίξει η καημένη...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερες!!!!!!

τι κανετε κουκλες;

ελενη περαστικα στην μικρουλα σου......!!!!!!

για σημερα εκανα κατσικι με βιδες στον φουρνο

και κοτοπουλο με χυλοπιτες για τον θησαυρο μου!!!!!!:D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

καλημερες!!!!!!

τι κανετε κουκλες;

ελενη περαστικα στην μικρουλα σου......!!!!!!

για σημερα εκανα κατσικι με βιδες στον φουρνο

και κοτοπουλο με χυλοπιτες για τον θησαυρο μου!!!!!!:D

Ευχαριστώ Δωρα μου!

Πολύ κατσίκι έπεσε αυτές τις μέρες και ζηλεύω! Μάλλον θα κάνω το Σ/Κ!!!

4Suap3.png

Ελένη μη με βλέπεις έτσι, γερόντισσα είμαι. Η μεγάλη μου είναι 19 αλλά έχω και τη μικρή που είναι 9 έτσι για να ξεγελάω τον κόσμο ότι δεν είμαι μεγάλη.

Τότε θα σε ανακυρήξουμε μανούλα γλυκειά του καφέ μας!!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια εβρασα πενες και εκανα και μια κοκκινη σαλτσα με διαφορα λαχανικα μεσα και ηθελα να τα βαλω στο φουρνο με τυρι αλλα δεν ειχα καθολου κιτρινο τυρι!!!:shock:

και εβαλα κεφαλοτυρι τριμμενο, ε! εγινε μουρλια!!!

δεν το ειχα κανει ποτε!

Δωρακι πολυ μου αρεσε το κοτοπουλακι με χυλοπιτες, μαλλον θα το κανω και εγω αυριο!

Ελένη μη με βλέπεις έτσι, γερόντισσα είμαι. Η μεγάλη μου είναι 19 αλλά έχω και τη μικρή που είναι 9 έτσι για να ξεγελάω τον κόσμο ότι δεν είμαι μεγάλη.

:D:D:Dκαλο!!!

Πήρα τη μάνα μου να μάθω τι φτιάχνει, ε μα με τόσα που διαβάζω, μου τρέχουνε τα σάλια!

Κοτοπουλάκι κοκκινιστό με μακαρόνια!!! Αγαπημένο!:D

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Το φαντάζεσαι να έφτιαχνε π.χ. ρεβύθια; Εγώ θα ξενέρωνα πάντως!:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

λοιπον κοριτσια εβρασα πενες και εκανα και μια κοκκινη σαλτσα με διαφορα λαχανικα μεσα και ηθελα να τα βαλω στο φουρνο με τυρι αλλα δεν ειχα καθολου κιτρινο τυρι!!!:shock:

και εβαλα κεφαλοτυρι τριμμενο, ε! εγινε μουρλια!!!

δεν το ειχα κανει ποτε!

Και που να βάλεις και κασέρι και κεφαλοτύρι να δεις τι νοστιμο που γίνεται!!

Πήρα τη μάνα μου να μάθω τι φτιάχνει, ε μα με τόσα που διαβάζω, μου τρέχουνε τα σάλια!

Κοτοπουλάκι κοκκινιστό με μακαρόνια!!! Αγαπημένο!:D

Τέλειο!!!

Αχ οι μανούλες!!!!

4Suap3.png

αχ κι εμενα να προβληματιζει το θεμα του παιδικου,γιαυτο και δεν νομιζω να τον στειλω νωρις!!!!!!!

εγώ τον γιο μου τον έχω σε παιδικό σταθμό απο 17 μηνών......δεν είχα όμως άλλη επιλογή γιατί σε αποσταση 500χλμ δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει ούτε ώρα και δουλευω και κυκλικό:(:(

αν μπορείτε να τα αφήσετε σπίτι είναι η καλύτερη λύση και μετα τα 3 παιδικό...θα γλιτώσετε πολλές αρρωστιες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...