Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Άργησα λίγο να μπω και ξεσαλώσατε!:P Δεν σας προλαβαίνω!:tongue:

Λοιπόν ας αρχίσω με τα μαγειρικά και βλέπουμε. Αυτές τις μέρες έκανα γαύρο τηγανιτό με σαλάτα και κολοκυθοκεφτέδες, σαλάτα με ψητό κοτόπουλο και πολλά λαχανικά, cookies με ταχίνι, βρώμη και σοκολάτα, μακαρονάδα με σάλτσα.

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ ή μακαρόνια. Για αύριο έχω προγραμματίσει φακές. Μουμ! Φύλαξε μου λίγο πουρέ! Τον έχω επιθυμήσει!:D

Φωτεινή μου ευχαριστώ για τις ευχές! Και άσε τα " δεν είμαι καλή μαγείρισα " γιατί ο θηλυκός Μποτρίνι που έχεις σπίτι σου έχει άλλη άποψη!

Εβιράκι έπιασε ψυχρούλα τελικά ή το μετάνοιωσε και ανέβασε ξανά θερμοκρασία?

Ιωαννάκι μιά χαρά προσαρμόστηκε ο μικρός στο " μεγάλο σχολείο"! Βρήκε κάμποσους από τους συμμαθητές που είχε στο νήπιο αλλά έκανε και νέους φίλους. Και ξεκινήσαμε και ολοήμερο μέχρι τις 3 και χτες ήρθε χαρούμενος από το σχολείο γιατί είχε κάνει την μισή και περισσότερη δουλειά στο σχολείο κι έτσι στο σπίτι τελειώσαμε πολύ γρήγορα! Ελπίζω και σήμερα να είναι έτσι...

Τζενάκι εγώ έχω κάνει αρκετές φορές προετοιμασία γεμιστών από την προηγούμενη. Έχω αδειάσει τις ντομάτες και τις έχω βάλει στο ταψί, τις σκεπάζω με μεμβράνη και τις βάζω στο ψυγείο. Σε λεκανίτσα έχω βάλει την ψύχα της ντομάτας και την βάζω και αυτήν στο ψυγείο. Οπότε την επόμενη τρίβω την ψύχα, ετοιμάζω και την υπόλοιπη γέμιση και τελειώνω τα γεμιστά μου γρήγορα γρήγορα!

Νινάκι καλή επιτυχία με την σάλτσα! Ευχαριστώ!

Καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια, σημερα το μενου μας ειχε κοτοπουλο κοκκινιστό με ρυζακι. Αλλα το σουξέ της ημέρας ηταν αχτύπητοι λουκουμαδες (λουκουμάς με την τρυπα στη μεση και την ζαχαρη) βρηκα μια καταπληκτική συνταγη στο ιντερνετ την εφτιαξα και η γευση ηταν το κατι αλλο!

Αυριο εχουμε ραντεβου στο γιατρο να δουμε την μπεμπουλα πως αναπτυσεται μπήκαμε σημερα στην 27 εβδομαδα και κουνιέται λιγο νωχελικά εδω και δυο μερες για να με αγχώσει...

Καλώς ήρθες στην παρέα και με το καλό να γεννήσεις. Πότε με το καλό? Οι λουκουμάδες νομίζω ότι είναι από τα γλυκά που δεν λέει κανείς όχι:D Προσωπκά θα τους έβαζα και μερέντα από πάνω αντί ζάχαρης:DΒλέπεις είμαι και εγώ σοκολατομανής!

Καλημέρα κοπελιές!

Ξάνοιξε λίγο ο καιρός σήμερα. Τι καλά. Η θερμοκρασία όμως έχει πεσει αισθητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Αρκετά θα έλεγα.. και το βραδάκι την έχει την ψύχρα του!:mad:

Ιωαννα μου θα σε εχουν καλύψει οι άλλες. Ειχε πολλή βροχη τις προηγουμενες ημερες αλλά όχι ζημιες ευτυχως. Ο μικρος τι κάνει;

Τζενη συμπασχω μαζι σου στο θεμα του φουρνου. Σου κοβει τα χερια. Κι εγω έχω κανει την προετοιμασία όπως λεει η Αγγελική. Γεμιστα στην κατσαρολα δεν έχω κανει ποτε οπότε δεν ξερω να σε συμβουλέψω.

Sweetberry καλά έκανες κι εκλεισες ραντεβου με το γιατρο σου. Όλα καλά θα πανε μην αγχωνεσαι. Ευχαριστουμε και για τη συνταγη για τους λουκουμαδες.

Αγγελικη χαιρομαι που ολα πανε καλά με την προσαρμογη του μικρου. Ευχομαι να βαδισει στα χναρια της αδελφης του. Χτες είχαμε μαγειρικη ταυτιση.

Νινα πως ειναι η μέση; Τελειωσες με τη σαλτσα ή θα φτιαξεις κι άλλη; Η μέση ευτυχώς κράτησε μόνο 2 μέρες... έβαλα βέβαια 2-3 φορές θερμοφόρα, αλλιώς δεν γινόταν! Με τη σάλτσα πήγε πολύ καλά, αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα μας βγάλει το χειμώνα, οπότε πρέπει να κάνω και άλλη. Θα δω.. αναλόγως τα κέφια μου.:)

Εβιρι μελαλευρια δεν ειχα ξανακουσει. Πραγματι είσαι ενας θησαυρος. Παιδευσαι κι εσυ με το φουρνο ε;

Κοριτσια ευχαριστω για την ψηφο εμπιστοσυνης και τα καλά σας λόγια αλλά πιστεψτε με δεν ειμαι πολυ καλή μαγειρισσα. Χτες ειχαμε κρεας κοκκινιστο που το ειχα φτιαγμενο στην καταψυξη και μολις μπηκα σπιτι ο πατερας μου ειπε οτι δεν ηταν καλό και γιαυτο δεν εφαγε η μικρη. Εγω πιστευω οτι η μικρη δεν θα ετρωγε κρεας ετσι κι αλλιως αλλά πιανετε την ιδεα. Για σημερα θελει η γιαγια γεμιστα αν και ειχα κανονισει κατι άλλο. Ως συνήθως...:wink:

Φιλια

Ναι Αγγελικουλα οπως τα λες, τα αφήνεις τηγανισμένους σε σακουλάκι στην καταψυξη χωρις ζαχαρη και οταν θελετε να τους φατε τους βγαζεις σε λιγα λεπτα στο φουρνο μικροκυμάτων η σε κανονικο φουρνο γινονται σαν να τους εκανες εκεινη τη στιγμη.

Δεν ξερω αν επιτρέπεται να βαλω το Λίνκ απο το YouTube η συνταγη λεγεται λουκουμάς (donuts) παραλίας ειναι απο αρτοποιο η συνταγη, παρεπιπτόντως τσακισαμε τους έξι λουκουμαδες που εφτιαξα απο χθες το βραδυ και σημερα δεν εμεινε κανενας!

Ουάου! τρελή ζήτηση οι λουκουμάδες!:D

καλησπερα κοριτσακια τι κάνετε;

Εγω ακομα πεδευομαι με την κουζίνα, δεν εχει βρει ο μαστορας το ανταλλακτικο.Οποτε τα γεμιστα δεν τα κουμπησα καν χτες.Οι ντοματες ειναι οκ ακομα,οποτε λογικα καποια στιγμη μεχρι το Σαββατο πιστεω να τα φτιαξω.Εβιρακι δεν το ειχα σκεφτει για το φουρνο, αλλα κ παλι πρεπει να τα φτιαξω απο το βραδυ ,να τα παω 7:30 το πρωι κ μετα να τα παρει ο συζυγος τις 4 δεν ξερω πως θα εχουν γίνει..

Να καλωσορισω κ την sweetberry !! με το καλο να ερθει το μωρακι σου! Ολα καλα θα πανε !!!

Κ εγω παρομοια συνταγη κανω για λουκουμαδες παραλιας ,την μιση δοση απο το παρακατω λινκ χωρις το ξυσμα λεμονι κ πραγματικα ειναι απιστευτοι! Βγαζω 13-14 κομματια με την μιση δοση.Στην ουσια εσυ βαζεις μαργαρινη εγω σπορελαιο .

http://koykoycook.gr/?p=3195

Αλιως για λουκουμαδες,λουκουμαδες που τους κοβεις με το κουταλακι κ τηγανιζεις εκει κανω κλασικη συνταγη παραδοσιακα με το ματι ! αλευρι-μαγια-ουζο, λιγο ζαχαρη λιγο αλατι ενα πηχτο σχετικα χυλο το αφηνω να ανεβει κ τηγανιζω.

Ιωαννακι μια χαρα ειναι κ το ζελεδακι ωραιοτατο μην το υποτιμας ! Κ χωρις τυψεις !!! Κ οι μπριζολες δεν πανε πισω ομως !

Φωτεινη μου κανε οτι δεν ακους !!!

Αγγελικη κ ο γιος μου το πρωι μου ζητησε ζακετα οταν βγηκαμε απο το αυτοκινητο,αρχισε κ δροσιζει σιγα σιγα.

Νινακι που εισαι ? Πως πηγε η σαλτσα? Πολύ καλά πήγε και ευχαριστήθηκα που μου έδωσε τόσο καλές ντομάτες ο μανάβης... φέτος την κάνω με πομοντόρια και βγαίνει αρκετά πηκτή.

κακαο καλη επιτυχια στην διαιτα !! πολυ ζορι η ντουκαν. Εγω ειμαι η εξαιρεση.Εκαναν δυο μερες την πρωτη φαση κ εφαγα ελαχιστα μιας κ δεν ειχα κ επιλογες κ μετα οταν ζυγιστηκα με εδειχεν συν 1,5 οποτε την αφησα.Κ εγω πρεπει να αρχισω διατροφη ξανα,πηρα κιλα τπ καλοκαιρι κ τα ρουχα αρχισαν κ με στενευουν.

Σημερα το μενου εχει ωραιοτατες φακες ! Εκανα χτες κ γλυκο του κουταλιου σταφιδα με αμυγδαλακι μεσα. Ενδιαφέρον ακούγεται. Δεν είχε πολλή δουλειά να γίνει? Δεν ξερω πως εγινε , θα βαλω στον μικρο το απογευμα με το γιαουρτι να κανει δοκιμη κ θα σας πω.

Πως τα καταλαβαινετε τα γλυκα του κουταλιου οτι εχουν δεσει; μου ειπε η μαμα μου να κανει κομπακια στο κουτακι οταν σηκωνεις το σιροπι,ελπιζω να το καταφερα.

Περσυ το ειχα δεσει πολυ .

Καλημερουδια κυριες μου!

Φωτεινη εφαγε γεμιστα??? Θαυμα!!!! Να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!!

Λοιπον σημερα θα φαμε ενα καταπληκτικο κοκκινιστο, βγηκε ακριβως οπως το ηθελα, λιωνει στο πιρουνι αλλα και στο στομα ουτε να το μασησεις δεν χρειαζεται!!! Και νοστιμο και πηχτη σαλτσουλα, ειμαι πολυ περηφανη!! Πω πω πω... ακούγεται τέλειο! Μπράβο χρυσοχέρα!

Το βραδυ κρυωνατε καθολου η εγω ειχα ριγη? Ξαπλωσα και ειχα το σεντονι μου και η τριχα καγκελο, ριχνω πανω μου μια ρομπιτσα γιατι δεν εχω κατω και κανα μακρυμανικο αλλα αυτη ηταν τοσο λεπτη που δεν με βοηθαγε, συνεχιζα να τρεμω, τελικα ανεβηκα στη ντουλαπα και κατεβασα μια κουβερτουλα και το ευχαριστηθηκα. Πολυ νωρις δεν ειναι για κουβερτακι? Και εγώ κρύωνα το βράδυ... απορώ πώς κρατήθηκα και δεν σηκώθηκα να βάλω μακρυά πυτζάμα! Αλλά απόψε δεν θα την γλιτώσει!

Αντε ελατε να πουμε καμμια κουβεντα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλώς ήρθες στην παρέα και με το καλό να γεννήσεις. Πότε με το καλό? Οι λουκουμάδες νομίζω ότι είναι από τα γλυκά που δεν λέει κανείς όχι:D Προσωπκά θα τους έβαζα και μερέντα από πάνω αντί ζάχαρης:DΒλέπεις είμαι και εγώ σοκολατομανής

Χαχα και εγω σοκολατα θα έβαζα, αλλα δεν ειναι οι λουκουμαδες οι μικροί αλλα ο λουκουμάς που εφτιαξα αυτος με την τρυπα στην μεση σαν σωςιβιο που αγοράζαμε μικροί στο σχολειο και εχει στους φούρνους μονο με ζαχαρη παει απο πανω....

Η ιδια ακριβως συνταγη παει και σε ντόνατς σκοπεύω να φτιαξω και να τα γεμίσω με κόρνεδακι νουτελα και να πασπαλισω με ζαχαρη άχνη. (Ο γιατρος μου ειπε διαιτα ολο το ξεχνάω!!!) Χαχαχα.

Γεννάω πρωτα ο θεος 20/12.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημέρα στο μαγειροπαρεάκι!

Σήμερα τρώμε αρακά.

Τζενάκι καλή αρχή κι εσύ με τον διατροφολόγο! Για μένα ιδανικό θα ήταν να έκανα δίαιτα και να είχα τον μάγειρα στο σπίτι. Μόνο έτσι θα ήταν αποτελεσματική σε μένα!!!!

Κακάο πως ήταν οι μπριζόλες?

Φωτεινούλα μου να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Ιωάννα δρόσισε και τα βραδάκια εσείς που έιστε και πιο βόρεια χρειάζεστε το κουβερτάκι. Ο μικρός μου ήρθε χτες μπουκωμένος από το σχολείο. Βάλαμε φισομέρ κι ελπίζω να μείνει στο μπούκωμα και να μην έχουμε κι άλλα συμπτώματα.

Sweetberry28 εγώ το κρέας δεν το ήθελα σε καμία από τις 2 εγκυμοσύνες μου. Όσο για τα κιλά δεν έβαλα σε πήρα σε καμία από τις 2 γιατί λόγω εμετών στην πρώτη έχασα 11 και στην δεύτερη 8! Αυτά ήταν μέχρι τους 4 πρώτους μήνες. ¨Οταν σταμάτησαν οι εμετοί ξαναπήρα μόνο όσα κιλά είχα χάσει.

Κορίτσια εγώ τώρα ξαναμπήκα από το μεσημέρι...πολύ τρέξιμο σημερα ουφφ

Λοιπόν οι μπριζολιτσες για αλαδωτες οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια χαρά από γεύση. Όμως μου φαίνεται ήθελαν λιγότερο ψήσιμο γτ είχαν στεγνώσει τελείως

Αύριο λέω να φαω τόνο σε νερο.Ναι το ξέρω είναι πολύ κουραστικό να το μαγειρέψω :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλώς ήρθες στην παρέα και με το καλό να γεννήσεις. Πότε με το καλό? Οι λουκουμάδες νομίζω ότι είναι από τα γλυκά που δεν λέει κανείς όχι:D Προσωπκά θα τους έβαζα και μερέντα από πάνω αντί ζάχαρης:DΒλέπεις είμαι και εγώ σοκολατομανής

Χαχα και εγω σοκολατα θα έβαζα, αλλα δεν ειναι οι λουκουμαδες οι μικροί αλλα ο λουκουμάς που εφτιαξα αυτος με την τρυπα στην μεση σαν σωςιβιο που αγοράζαμε μικροί στο σχολειο και εχει στους φούρνους μονο με ζαχαρη παει απο πανω....

Η ιδια ακριβως συνταγη παει και σε ντόνατς σκοπεύω να φτιαξω και να τα γεμίσω με κόρνεδακι νουτελα και να πασπαλισω με ζαχαρη άχνη. (Ο γιατρος μου ειπε διαιτα ολο το ξεχνάω!!!) Χαχαχα.

Γεννάω πρωτα ο θεος 20/12.

Με το καλό!!!

Όσο για τα κιλά εγώ δε ζυγιστηκα μετά το μαιευτήριο αλλά όσο κι αν είχα χάσει πήρα κι άλλα από πανω.Τωρα είμαι πιο χοντρή από ότι όταν γεννησα :( Ευτυχώς είχα πολύ περιθώριο γτ ήμουν 47 όταν έμεινα έγκυος.

3231580x15ta1yz3w.gif

Σοβαρα? ειναι μύθος που λενε βγαίνεις απο το μαιευτήριο τουλαχιστον 5-6 κιλα ελαφρύτερη? ωραια καρδια περιβόλι μου εκανες χαχα...

Θα τρελλαθω!

Κανονικα χανεις πιο πολλα, βαλε 3 κιλα το παιδι+πλακουντας+υγρα θα επρεπε τουλαχιστον να βγω 5 κιλα κατω αλλα δεν ξερω γιατι δεν εγινε, ειχα και πολλες κατακρατησεις οποτε μαλλον γι αυτο δεν εχασα. Βεβαια συνεχιζω να ειμαι μονο 3 κιλα μειον γιατι ημουν παντα πολυ αδυνατη οποτε δεν εκανα διαιτα ποτε και δυστυχως τρωω

Σημερα θα φαμε φακες.

Φωτεινη θυμαμαι που ελεγες οτι χρησιμοποιεις αφυγραντηρα, ποιον εχεις? Αν καποια κοπελα ξερει απο αφυγραντηρες ας μου προτεινετε κατι

Περασατε ολες καλα το σ/κ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Είμαι χάλια με μπουκωμένη μύτη και ενόχληση στον λαιμό. Με κόλλησε ο μικρός μάλλον, αλλά δεν βοηθάει και το πολικό ψύχος που έχουμε στην δουλειά....

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε γαύρο τηγανιτό με ντοματοσαλάτα. Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια. Εντωμεταξύ το απόγευμα έφτιαξα τυρόπιτα για να κολατσίσουν τα παιδιά αλλά και ένα κέικ για το πρωινό γάλα αλλά και το σχολείο.

Την Κυριακή το μεσημέρι είχε μαγειρέψει η πεθερά μου μουσακά και φάγαμε εκεί. Για σήμερα έχω φτιάξει γεμιστά.

Με καλέι το καθήκον μαγειροπαρεάκι! Τα λέμε σε λίγο....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε? καλη εβδομαδα να εχουμε. Φθινοπωρο για τα καλα κανει ψυχρούλα...να προσέχετε ιώσεις σε αυτη την μεταβατική περιοδο.

Σημερα εχουμε ενα απλο σπανακορυζο δεν εχω έμπνευση....γενικα βαριεμαι τα μπελαλίδικα φαγητα συνεχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

κοριτσακια καλημέρα κ καλη εβδομαδα !!

Φωτεινουλα μου χρονια πολλα !! να την χαιρεσαι την κορουλα σου ! Υγειης κ ευτυχισμενη να ειναι !!!

Κοριτσια ολες ειχαμε θεμα με το κρυο! Εμενα ο συζυγος με κοροιδευε αλλα μετα μια χαρα σκεπαζοταν κ αυτος.Εγω εχω βγαλει απο την Παρασκευη το βραδυ το λεπτο το παπλωματακι το καλοκαιρινο που λενε .

Αγγελικουλα μου περαστικα κ στους δυο σας ! την ιδια εμπνευση ειχαμε χτες για το μαγειρεμα !

Ιωαννακι το ζηλεψα το κοκκινιστο σου ! τι κομματι κρεας πηρες;

Νινακι δεν ηταν καθολου μπελαλιδικο το γλυκο ισα ισα ηταν ακουραστο εντελως.

Ζυγισα 1,5 κιλο ρογες σταφιδα τις επλυνα κ τις στραγγισα.Μετα τι εβαλα σε κατσαρολα σε στρωσεις εναλλαξ με 750 γρ ζαχαρη κ 1,5 κουπα νερο να βρασουν.Οταν αρχισε να βραζει χαμηλωσα λιγο την φωτια κ ξαφρισα τον αφρο.Στο 40λεπτο ηταν ετοιμο το γλυκο,εδεσε το σιροπακι .Εριξα το χυμο απο μισο λενονι κ 2 βανιλιες κ το εβγαλα.Μετα το εκελισα αμεσως σε 2 γυαλες του κιλου.Η μια εχει φαγωθει ηδη απο τον συζυγο.Σιγουρα θα κανω παλι.

Το αστερκαι που χάθηκε;

Γλυκοβατομουρακι μια χαρα ειναι κ το σπανακορυζο ωραιοτακο !

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε λαυρακια ψητα με βραστα κολοκυθακια-καροτα-πατατες κ αγγυροντοματα.Το βραδυ ειχαν ερθει φιλοι για τσιπουρακι κ εκανα γαριδες σαγανακι,καβουροσαλατα,τονοσαλατα,μικρα ντακακια, μια πιατελα με διαφορα τυρακια ,αλλαντικα κ λαχανικα κ μια με ψαρακια μικρα που πηρα ετοιμα σαν γαυρος ξιδατος ηταν αλλα αλλο ψαρι,νομιζω αντζουγια.

Χτες φαγαμε σουτζουκακια με τηγανιτες πατάτες απο τα οποια κρατησα κ για αυριο. Εφτιαξα κ γεμιστα για σήμερα κ λουκανικοπιτάκια για σημερα για κολατσιο.

Αγγελικη περαστικα σας. Δεν λες να κλεισουν και λιγο το κλιματιστικο εκει μεσα?

Τζενη χτενι πηρα. Εχω την εντυπωση οτι απο σενα το ξεσηκωσα αυτο. Παλι μας ξελιγωσες με τα γλυκα και τα φαγητα σου!

Νινα που εισαι? Μηπως παγωσες?

Αχ κοριτσια γρηγορα κρυωνει ο καιρος και δεν θελω.

Εδώ είμαι και πάλι....

Sweetberry28 μια χαρά είναι το σπανακόρυζο! Κι εγώ είναι ώρες ώρες που δεν θέλω να μπαίνω στην κουζίνα!

Τζενάκι χθες το βράδυ είχα κρυάδες, μάλλον λόγω της καταστάσής μου αλλά δεν είχα το κουράγιο να σηκωθώ από το κρεβάτι να κατεβάσω κουβερτάκι. Έτσι βολέυτηκα με μία πασμίνα που είχα στην κρεμάστρα και την έριξα πάνω απο το σεντόνι.

Ιωάννα εδώ μέσα έχουν κεντρικό εξαερισμό και δεν μπορούν να κόψουν το κρύο δυστυχώς! Μόνο να το περιορίσουν αλλά και αυτό δεν το κάνουν γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν. Πότε θα ξεχέσω τον συντηρητή του κτιρίου δεν ξέρω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και πάλι....

Sweetberry28 μια χαρά είναι το σπανακόρυζο! Κι εγώ είναι ώρες ώρες που δεν θέλω να μπαίνω στην κουζίνα!

Τζενάκι χθες το βράδυ είχα κρυάδες, μάλλον λόγω της καταστάσής μου αλλά δεν είχα το κουράγιο να σηκωθώ από το κρεβάτι να κατεβάσω κουβερτάκι. Έτσι βολέυτηκα με μία πασμίνα που είχα στην κρεμάστρα και την έριξα πάνω απο το σεντόνι.

Ιωάννα εδώ μέσα έχουν κεντρικό εξαερισμό και δεν μπορούν να κόψουν το κρύο δυστυχώς! Μόνο να το περιορίσουν αλλά και αυτό δεν το κάνουν γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν. Πότε θα ξεχέσω τον συντηρητή του κτιρίου δεν ξέρω...

Καποιος κατι πρεπει να πει, αυτος ο καιρος δεν ειναι για φουλ κλιματισμο, οι αλλοι δεν το νιωθουν το κρυο?

Όσοι είμαστε στον ίδιο χώρο φοράμε ζακέτες. Επειδή είναι κλειστός ο χώρος σε σχέση με το υπόλοιπο κτίριο η δροσιά δεν φεύγει εύκολα. Δεν βγάζουμε άκρη με τον παπ@ρα τον συντηρητή.... Ο κλιματσιμός δεν φαίνεται να είναι στο φουλ αλλά εμείς παγώνουμε ώρες ώρες...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Καλή βδομάδα:D... άντε και καλό φθινόπωρο πλέον:mad:

Τέλοσπάντων εγώ πήγα κόντρα στον καιρό και πήγα για βουτιά την Κυριακή!:D Μάλλον η τελευταία θα είναι, αν κρίνω από τον καιρό, αλλά ήταν απολαυστικότατη! Η δε θάλασσα ήταν απίστευτα ζεστή και ο ήλιος ότι έπρεπε για να μη χρησιμοποιήσω καθόλου αντιηλιακό.:P

Από φαγητό χτες είχα κοκκινιστό μοσχαράκι με πουρέ, για μένα και με κοφτό μακαρονάκι για τον σύζυγο (Ιωάννα όπως κατάλαβες ζήλεψα το φαγάκι σου). Το Σάββατο φάγαμε πίτσα και πεινιρλί, ενώ το βράδυ βρεθήκαμε με φίλους έξω και πήγαμε για σουβλάκια. Σήμερα έκανα φασολάκια με πατάτες και μπάμιες... δύο άνθρωποι, δύο φαγητά! απίστευτο?

Κορίτσια εγώ τώρα ξαναμπήκα από το μεσημέρι...πολύ τρέξιμο σημερα ουφφ

Λοιπόν οι μπριζολιτσες για αλαδωτες οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια χαρά από γεύση. Όμως μου φαίνεται ήθελαν λιγότερο ψήσιμο γτ είχαν στεγνώσει τελείως Μήπως την επόμενη φορά να τις μαρινάρεις λίγο, ώστε να γίνουν πιο ζουμερές. Για σκέψου το.

Αύριο λέω να φαω τόνο σε νερο.Ναι το ξέρω είναι πολύ κουραστικό να το μαγειρέψω :lol:χα χα ναι, θα σου πάρει πολύ ώρα να τον φτιάξεις! Ξέρεις καμία καλή συνταγή?:D

Κανονικα χανεις πιο πολλα, βαλε 3 κιλα το παιδι+πλακουντας+υγρα θα επρεπε τουλαχιστον να βγω 5 κιλα κατω αλλα δεν ξερω γιατι δεν εγινε, ειχα και πολλες κατακρατησεις οποτε μαλλον γι αυτο δεν εχασα. Βεβαια συνεχιζω να ειμαι μονο 3 κιλα μειον γιατι ημουν παντα πολυ αδυνατη οποτε δεν εκανα διαιτα ποτε και δυστυχως τρωω

Σημερα θα φαμε φακες.

Φωτεινη θυμαμαι που ελεγες οτι χρησιμοποιεις αφυγραντηρα, ποιον εχεις? Αν καποια κοπελα ξερει απο αφυγραντηρες ας μου προτεινετε κατι Εμείς πήραμε πέρσι αφυγραντήρα... κάνει πολλή δουλειά και δεν το περίμενα. Την μάρκα δεν τη θυμάμαι, αλλά γενικώς το θέμα είναι να κοιτάξεις πόσα τετραγωνικά θες να καλύψεις, για να βρεις τον αντίστοιχο.

Περασατε ολες καλα το σ/κ?

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Είμαι χάλια με μπουκωμένη μύτη και ενόχληση στον λαιμό. Με κόλλησε ο μικρός μάλλον, αλλά δεν βοηθάει και το πολικό ψύχος που έχουμε στην δουλειά.... Περαστικά σου, αλλά πώς να περάσει, με τέτοιες θερμοκρασίες εκεί μέσα?!:( Μήπως "καταλάθος" να χάλαγε το κλιματιστικό?:D

Στα μαγειρικά μας τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε γαύρο τηγανιτό με ντοματοσαλάτα. Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια. Εντωμεταξύ το απόγευμα έφτιαξα τυρόπιτα για να κολατσίσουν τα παιδιά αλλά και ένα κέικ για το πρωινό γάλα αλλά και το σχολείο.

Την Κυριακή το μεσημέρι είχε μαγειρέψει η πεθερά μου μουσακά και φάγαμε εκεί. Για σήμερα έχω φτιάξει γεμιστά.

Με καλέι το καθήκον μαγειροπαρεάκι! Τα λέμε σε λίγο....

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε? καλη εβδομαδα να εχουμε. Φθινοπωρο για τα καλα κανει ψυχρούλα...να προσέχετε ιώσεις σε αυτη την μεταβατική περιοδο. Πολλές ιώσεις ακούω και εγώ! Έχω αρχίσει να "ντοπάρομαι" με χυμούς πορτοκάλι και ότι σχετικό, μήπως και γλιτώσουμε.

Σημερα εχουμε ενα απλο σπανακορυζο δεν εχω έμπνευση....γενικα βαριεμαι τα μπελαλίδικα φαγητα συνεχεια. Έχεις δίκιο. Δεν γίνεται συνέχεια μπελαλίδικα φαγητά. Έτσι είμαι και εγώ, για αυτό έχω μόνιμη την μακαρονάδα στο πρόγραμμα!:D

κοριτσακια καλημέρα κ καλη εβδομαδα !!

Φωτεινουλα μου χρονια πολλα !! να την χαιρεσαι την κορουλα σου ! Υγειης κ ευτυχισμενη να ειναι !!!

Κοριτσια ολες ειχαμε θεμα με το κρυο! Εμενα ο συζυγος με κοροιδευε αλλα μετα μια χαρα σκεπαζοταν κ αυτος.Εγω εχω βγαλει απο την Παρασκευη το βραδυ το λεπτο το παπλωματακι το καλοκαιρινο που λενε .

Αγγελικουλα μου περαστικα κ στους δυο σας ! την ιδια εμπνευση ειχαμε χτες για το μαγειρεμα !

Ιωαννακι το ζηλεψα το κοκκινιστο σου ! τι κομματι κρεας πηρες;

Νινακι δεν ηταν καθολου μπελαλιδικο το γλυκο ισα ισα ηταν ακουραστο εντελως.

Ζυγισα 1,5 κιλο ρογες σταφιδα τις επλυνα κ τις στραγγισα.Μετα τι εβαλα σε κατσαρολα σε στρωσεις εναλλαξ με 750 γρ ζαχαρη κ 1,5 κουπα νερο να βρασουν.Οταν αρχισε να βραζει χαμηλωσα λιγο την φωτια κ ξαφρισα τον αφρο.Στο 40λεπτο ηταν ετοιμο το γλυκο,εδεσε το σιροπακι .Εριξα το χυμο απο μισο λενονι κ 2 βανιλιες κ το εβγαλα.Μετα το εκελισα αμεσως σε 2 γυαλες του κιλου.Η μια εχει φαγωθει ηδη απο τον συζυγο.Σιγουρα θα κανω παλι. Νόμιζα ότι είπες σταφύλι γεμιστό με αμύγδαλα, για αυτό είπα ότι ήταν μπελαλίδικο... ότι θέλω διαβάζω, μου φαίνεται!:D

Το αστερκαι που χάθηκε; Και εγώ αναρωτιέμαι!

Γλυκοβατομουρακι μια χαρα ειναι κ το σπανακορυζο ωραιοτακο !

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε λαυρακια ψητα με βραστα κολοκυθακια-καροτα-πατατες κ αγγυροντοματα.Το βραδυ ειχαν ερθει φιλοι για τσιπουρακι κ εκανα γαριδες σαγανακι,καβουροσαλατα,τονοσαλατα,μικρα ντακακια, μια πιατελα με διαφορα τυρακια ,αλλαντικα κ λαχανικα κ μια με ψαρακια μικρα που πηρα ετοιμα σαν γαυρος ξιδατος ηταν αλλα αλλο ψαρι,νομιζω αντζουγια. Ουάου! τέλειοι μεζέδες για τσίπουρο. Είσαι ο άνθρωπος μου!:D

Χτες φαγαμε σουτζουκακια με τηγανιτες πατάτες απο τα οποια κρατησα κ για αυριο. Εφτιαξα κ γεμιστα για σήμερα κ λουκανικοπιτάκια για σημερα για κολατσιο.

Αγγελικη περαστικα σας. Δεν λες να κλεισουν και λιγο το κλιματιστικο εκει μεσα?

Τζενη χτενι πηρα. Εχω την εντυπωση οτι απο σενα το ξεσηκωσα αυτο. Παλι μας ξελιγωσες με τα γλυκα και τα φαγητα σου!

Νινα που εισαι? Μηπως παγωσες? Όχι, καλέ! Έβαλα κουβέρτα απόψε! Τι ειρωνεία, ε? Θάλασσα το πρωί, κουβέρτα το βράδυ!:P

Αχ κοριτσια γρηγορα κρυωνει ο καιρος και δεν θελω.

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κανετε;;Εμεις σήμερα το μενού είχε ψητό κοτόπουλο σκέτο για μένα.Μελιτζανες στο φουρνο για τον άντρα και τη μικρη (αν και έφαγε κανονικά στο παιδικο) και τώρα ψήνω και γεμιστές πιπεριές με κιμα.Τι να κάνω προσπαθώ μήπως και φάω και τίποτα διαφορετικό. Το κοτοπουλο για σήμερα και αύριο και την Πέμπτη οι πιπεριές :rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...