Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εχασε αυτα που ηθελα και το βασικο ειναι οτι δεν πειναγε αφου σε αυτη τη διαιτα δεν μετρας θερμιδες

Δεν ξαναπήρε βαρος;Σε ρωτάω γιατί με έχουν ζαλίσει όλοι ότι θα τα ξαναπάρω όλα πίσω μ αυτή τη δίαιτα. Που δεν τη βρίσκω και τόσο γρήγορη. Δλδ εγώ υπολογιζω ένα κιλό τη βδομάδα που είναι και το φυσιολογικό.Ξερω πως το φυσιολογικό ανώτερο για να μην τα ξαναπάρεις είναι 1400 γρ τη βδομάδα. Εκτός κι αν χάσω γρηγορότερα που δεν το πολύ πιστεύω μιας και έχω κολλήσει 2 χρόνια σχεδόν.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εχασε αυτα που ηθελα και το βασικο ειναι οτι δεν πειναγε αφου σε αυτη τη διαιτα δεν μετρας θερμιδες

/QUOTE]

Δεν ξαναπήρε βαρος;Σε ρωτάω γιατί με έχουν ζαλίσει όλοι ότι θα τα ξαναπάρω όλα πίσω μ αυτή τη δίαιτα. Που δεν τη βρίσκω και τόσο γρήγορη. Δλδ εγώ υπολογιζω ένα κιλό τη βδομάδα που είναι και το φυσιολογικό.Ξερω πως το φυσιολογικό ανώτερο για να μην τα ξαναπάρεις είναι 1400 γρ τη βδομάδα. Εκτός κι αν χάσω γρηγορότερα που δεν το πολύ πιστεύω μιας και έχω κολλήσει 2 χρόνια σχεδόν.

Τώρα μπήκα και κοίταξα το τεστ που έκανα για το πρόγραμμα της δίαιτας και μου δείχνει 6 κιλά σε 50 μέρες οπότε καλά υπολογιζω ένα δίμηνο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Πηρε μονο 2 κιλα στις διακοπες γιατι το ξεφτιλισε το θεμα οπως ολοι βεβαια αλλα εκανε παλι για 2 βδομαδες και τα εχασε. Θεωρω οτι στο συγκεκριμενο ατομο λειτουργησε καλα. 5 κιλα ηθελε να χασει στο συνολο και τα εχασε

Πηρε μονο 2 κιλα στις διακοπες γιατι το ξεφτιλισε το θεμα οπως ολοι βεβαια αλλα εκανε παλι για 2 βδομαδες και τα εχασε. Θεωρω οτι στο συγκεκριμενο ατομο λειτουργησε καλα. 5 κιλα ηθελε να χασει στο συνολο και τα εχασε

Αααα τέλεια μου φτιάχνεις τη μέρα! :cool:

Εγω σημερα μπαίνω στη β φαση και είμαι μειον 2μιση κιλά.Εχω μέλλον βέβαια ακόμα...

Λοιπόν σήμερα θα φτιάξω μπριζολιτσες στο γκριλ.Αλαδωτες θα είναι να δω τι θα βγει:?:-?

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει χταποδάκι στιφάδο με πατατούλες τηγανιτές.

Κάποια στιγμή θέλω κι εγώ να ξεκινήσω δίαιτα γιατί πρέπει να χάσω κάτι κιλά αλλά το θέμα είναι ότι δεν λέω να το πάρω απόφαση! Θα μελετήσω λιγάκι αυτήν την δίαιτα κορίτσια γιατί μου φαίνεται εύκολη να εφαρμοστεί αφού μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το ημερήσιο μενού, από ότι κατάλαβα τουλάχιστον!

Φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρέακι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσάκια τι κάνετε ;

Εγω εδω ακομα να φτιαχτει η κουζινα ! Εχει κολλησει το μυαλο μου ,ειχαμε που ειχαμε το θεμα τι να μαγειρεψουμε κάθε μέρα τώρα εχουμε κ τον περιορισμο να ειναι κ κατσαρόλας !

κακαο εμενα 2 φιλες μου την εοχυν κανει την νττουκαν.Η μια ειχε 7-8 κιλα να χάσει τα εχασε αλλα νομιζω τα μισα τα πηρε.Η αλλη που ειχε πολλα γυρω στα 25 πηρε 5 κ τωρα ξανακανει να τα χασει.Αυτα τα 5 τα πηρε μετα απο 1,5-2 χρονια .

Εγω εκλεισα ραντεβου με την διαιτροφολογο να ερθει σπιτι γιατι εχω απο αρχες καλοκαιριου του εδωσα κ καταλαβε κ εβαλα 6 κιλα !!!

Οποτε απο αυριο σε προγραμμα παλι !!

Βασικα κοριτσια με ολες τις διαιτες αν δεν προσεξεις πολυ οσο καλη κ να ειναι η διαιτα τα ξαναπαιρνεις.Δεν μιλαμε τωρα για τις καθαρα χημικες που τα παιρνεις αερα αλλα για νορμαλ πραγματα.

Σημερα το μενου εχει φακες ξανα κ για το μεγαλο εβγαλα λιγο μοσχαρακι απο την καταψυξη που ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα κ το συνοδεψα με ρυζι.

Τωαρα αυριο δεν ξερω τι να κανω, κατι σε λαδερ λογικα,τωρα αρακας θα ειναι,σπανακορυζο,τουρλου δεν ξερω ...

Εκεινες οι ντοματες σαλτσα θα γινουν οπως παμε οχι γεμιστα ! Κ τα ειχα υποσχεθει και στον μικρο,παλι καλα που φαγανε στο σχολειο προχτες γεμιστα κ καπως σωθηκε η κατασταση!

καλημερα κοριτσάκια τι κάνετε ;

Εγω εδω ακομα να φτιαχτει η κουζινα ! Εχει κολλησει το μυαλο μου ,ειχαμε που ειχαμε το θεμα τι να μαγειρεψουμε κάθε μέρα τώρα εχουμε κ τον περιορισμο να ειναι κ κατσαρόλας !

κακαο εμενα 2 φιλες μου την εοχυν κανει την νττουκαν.Η μια ειχε 7-8 κιλα να χάσει τα εχασε αλλα νομιζω τα μισα τα πηρε.Η αλλη που ειχε πολλα γυρω στα 25 πηρε 5 κ τωρα ξανακανει να τα χασει.Αυτα τα 5 τα πηρε μετα απο 1,5-2 χρονια .

Εγω εκλεισα ραντεβου με την διαιτροφολογο να ερθει σπιτι γιατι εχω απο αρχες καλοκαιριου του εδωσα κ καταλαβε κ εβαλα 6 κιλα !!!

Οποτε απο αυριο σε προγραμμα παλι !!

Βασικα κοριτσια με ολες τις διαιτες αν δεν προσεξεις πολυ οσο καλη κ να ειναι η διαιτα τα ξαναπαιρνεις.Δεν μιλαμε τωρα για τις καθαρα χημικες που τα παιρνεις αερα αλλα για νορμαλ πραγματα.

Σημερα το μενου εχει φακες ξανα κ για το μεγαλο εβγαλα λιγο μοσχαρακι απο την καταψυξη που ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα κ το συνοδεψα με ρυζι.

Τωαρα αυριο δεν ξερω τι να κανω, κατι σε λαδερ λογικα,τωρα αρακας θα ειναι,σπανακορυζο,τουρλου δεν ξερω ...

Εκεινες οι ντοματες σαλτσα θα γινουν οπως παμε οχι γεμιστα ! Κ τα ειχα υποσχεθει και στον μικρο,παλι καλα που φαγανε στο σχολειο προχτες γεμιστα κ καπως σωθηκε η κατασταση!

Καλημερα!!!Καλή αρχή λοιπόν.!

Κοίτα πιστεύω ότι πρέπει να είσαι και επιφυλακή ειδικά αν δεν πολυπροσέχεις μετα.Θα πρέπει να ζυγιζομαι συχνά για να βλέπω τι γίνεται και να μαζευομαι πιστεύω. Αν κι εγώ λέω να καθυστερήσω λίγο το γυμναστήριο και να το αρχίσω στη συντήρηση οπότε και θα με βοηθήσει να συντηρηθω καλύτερα.Θα δούμε. Κάτσε να χάσω πρώτα όσα θέλω.

Εγώ είχα ένα τεχνικό θέμα με τις μπριζόλες γιατί μου ήρθε το νερό στη μουρη όπως τις επλενα:? Αλλά τελικά εκατσαν καλά και τις έβαλα στο γκριλ :twisted::twisted:

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα παρεάκι!

Μαζευομαστε βλεπω σιγα σιγα!

Κακάο καλή επιτυχια στη διαιτά σου! Εγω δεν την ξέρω, δεν πολυασχολούμαι με διαιτες όχι γιατι δεν έχω ανάγκη (δυστυχως) αλλά γιατι δεν εχω ψυχολογια για διαιτα και βαριεμαι να μαγειρευω ξεχωριστα για εμενα.

Τζενη υπομονη με το φουρνο. Τα περασα κι εγω αυτα μια φορά για κανενα μήνα. Πολύ προβληματικό να σκεφτεσαι μονο φαγητα κατσαρολας.

Ιωαννα πως παει; Εσυ απ'οτι έχω καταλάβει δεν έχεις ανάγκη για δίαιτα. Τυχερουλα

Αγγελική όλα καλά με τον μικρο;

Χτες ειχαμε λίγα γεμιστα και λίγο αρακά. Η κορη έφαγε δυο μέρες γεμιστα!!! Για σημερα δεν ξέρω γιατι αλλα είχα προγραμματισει και άλλα θελει η γιαγια. Παντως χτες έφτιαξα τρουφακια και ένα γιαουρτολεμονογλυκο γιατι σημερα γιορταζει η κορουλα.

Φιλια σε ολους και καλό ΣΚ. Τη Δευτερα μαλλον δεν θα μπω γιατι 99% θα παρω άδεια για να παω στην ενημέρωση που μας ζήτησαν στο σχολειο.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερουδια κυριες μου!

Φωτεινη εφαγε γεμιστα??? Θαυμα!!!! Να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!!

Λοιπον σημερα θα φαμε ενα καταπληκτικο κοκκινιστο, βγηκε ακριβως οπως το ηθελα, λιωνει στο πιρουνι αλλα και στο στομα ουτε να το μασησεις δεν χρειαζεται!!! Και νοστιμο και πηχτη σαλτσουλα, ειμαι πολυ περηφανη!!

Το βραδυ κρυωνατε καθολου η εγω ειχα ριγη? Ξαπλωσα και ειχα το σεντονι μου και η τριχα καγκελο, ριχνω πανω μου μια ρομπιτσα γιατι δεν εχω κατω και κανα μακρυμανικο αλλα αυτη ηταν τοσο λεπτη που δεν με βοηθαγε, συνεχιζα να τρεμω, τελικα ανεβηκα στη ντουλαπα και κατεβασα μια κουβερτουλα και το ευχαριστηθηκα. Πολυ νωρις δεν ειναι για κουβερτακι?

Αντε ελατε να πουμε καμμια κουβεντα

Καλημέρα παρεάκι!

Μαζευομαστε βλεπω σιγα σιγα!

Κακάο καλή επιτυχια στη διαιτά σου! Εγω δεν την ξέρω, δεν πολυασχολούμαι με διαιτες όχι γιατι δεν έχω ανάγκη (δυστυχως) αλλά γιατι δεν εχω ψυχολογια για διαιτα και βαριεμαι να μαγειρευω ξεχωριστα για εμενα.

Τζενη υπομονη με το φουρνο. Τα περασα κι εγω αυτα μια φορά για κανενα μήνα. Πολύ προβληματικό να σκεφτεσαι μονο φαγητα κατσαρολας.

Ιωαννα πως παει; Εσυ απ'οτι έχω καταλάβει δεν έχεις ανάγκη για δίαιτα. Τυχερουλα

Αγγελική όλα καλά με τον μικρο;

Χτες ειχαμε λίγα γεμιστα και λίγο αρακά. Η κορη έφαγε δυο μέρες γεμιστα!!! Για σημερα δεν ξέρω γιατι αλλα είχα προγραμματισει και άλλα θελει η γιαγια. Παντως χτες έφτιαξα τρουφακια και ένα γιαουρτολεμονογλυκο γιατι σημερα γιορταζει η κορουλα.

Φιλια σε ολους και καλό ΣΚ. Τη Δευτερα μαλλον δεν θα μπω γιατι 99% θα παρω άδεια για να παω στην ενημέρωση που μας ζήτησαν στο σχολειο.

Καλημεραααα!!!Πόσο σε νιώθω με τις διαιτες.Ομως δε πάει άλλο πρέπει να ανασκουμπωθω και να τα χασω τα άτιμα κιλά της εγκυμοσύνης επιτέλους.

Να χαίρεσαι τη κορούλα σου!Πως τη λενε; (ασχετη με τις γιορτές γαρ...)

Εγώ και σήμερα μπριζολιτσα από χθες.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κόριτσια σημερα το μενου εχει λαχανοντολμαδες αυγολεμονο,

Οντως και εγω κρύωνα το βραδυ και σκεπαζομουν με σεντονάκι.... Μπηκε το φθινοπωρο για τα καλα.

Οσο για τα κιλα ειμαι 27 εβδομαδων και ηδη εχω παρει 11 με περιμενει δρόμος ακομα αντε να τα χασω μετα τελος παντων.εμενα παλι δεν μου ταιριαζει η πρωτεϊνική διαιτα δεν ειμαι φαν του κρέατος καθολου, απλως κόβω την λακτοζη και ολα τα γαλακτοκομικα (παει η σοκολατα) Η διατροφη μου αποτελείται οταν κανω την συγκεκριμένη διαιτα απο πολλα λαχανικα φρουτα όσπρια λαδερα ρυζι μακαρονια με λαχανικα ελαιόλαδο ψαρι. αποφευγω ομως το ψωμι οσο μπορω..

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημέρα στο μαγειροπαρεάκι!

Σήμερα τρώμε αρακά.

Τζενάκι καλή αρχή κι εσύ με τον διατροφολόγο! Για μένα ιδανικό θα ήταν να έκανα δίαιτα και να είχα τον μάγειρα στο σπίτι. Μόνο έτσι θα ήταν αποτελεσματική σε μένα!!!!

Κακάο πως ήταν οι μπριζόλες?

Φωτεινούλα μου να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Ιωάννα δρόσισε και τα βραδάκια εσείς που έιστε και πιο βόρεια χρειάζεστε το κουβερτάκι. Ο μικρός μου ήρθε χτες μπουκωμένος από το σχολείο. Βάλαμε φισομέρ κι ελπίζω να μείνει στο μπούκωμα και να μην έχουμε κι άλλα συμπτώματα.

Sweetberry28 εγώ το κρέας δεν το ήθελα σε καμία από τις 2 εγκυμοσύνες μου. Όσο για τα κιλά δεν έβαλα σε πήρα σε καμία από τις 2 γιατί λόγω εμετών στην πρώτη έχασα 11 και στην δεύτερη 8! Αυτά ήταν μέχρι τους 4 πρώτους μήνες. ¨Οταν σταμάτησαν οι εμετοί ξαναπήρα μόνο όσα κιλά είχα χάσει.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα στο μαγειροπαρεάκι!

Σήμερα τρώμε αρακά.

Τζενάκι καλή αρχή κι εσύ με τον διατροφολόγο! Για μένα ιδανικό θα ήταν να έκανα δίαιτα και να είχα τον μάγειρα στο σπίτι. Μόνο έτσι θα ήταν αποτελεσματική σε μένα!!!!

Κακάο πως ήταν οι μπριζόλες?

Φωτεινούλα μου να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Ιωάννα δρόσισε και τα βραδάκια εσείς που έιστε και πιο βόρεια χρειάζεστε το κουβερτάκι. Ο μικρός μου ήρθε χτες μπουκωμένος από το σχολείο. Βάλαμε φισομέρ κι ελπίζω να μείνει στο μπούκωμα και να μην έχουμε κι άλλα συμπτώματα.

Sweetberry28 εγώ το κρέας δεν το ήθελα σε καμία από τις 2 εγκυμοσύνες μου. Όσο για τα κιλά δεν έβαλα σε πήρα σε καμία από τις 2 γιατί λόγω εμετών στην πρώτη έχασα 11 και στην δεύτερη 8! Αυτά ήταν μέχρι τους 4 πρώτους μήνες. ¨Οταν σταμάτησαν οι εμετοί ξαναπήρα μόνο όσα κιλά είχα χάσει.

Καλε τωρα στην εγκυμοσυνη τρωω τα παντα εχω τσακίσει γλυκα αλμυρα κρεας και ολα! Στην διαιτα τα κόβω μονο θα την κανω μετα την εγκυμοσυνη. Παντως πρπεει να προσεχω μου ειπε ο γιατρος μην παρω αλλα οσα παρει το παιδι μονο...:/

Σοβαρα? ειναι μύθος που λενε βγαίνεις απο το μαιευτήριο τουλαχιστον 5-6 κιλα ελαφρύτερη? ωραια καρδια περιβόλι μου εκανες χαχα...

Θα τρελλαθω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...