Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα όλη μέρα!

αργήσαμε το αλάτι, όντως. επειδή τελευταί παρατήρησα ότι της αρέσουν τα δικά μας, να τσιμπολογάει κ δεν τιμάει κ πολύ τα δικά της είπα ν ατης βάζουμε ελάχιστο αλατάκι.

στο αυγουλάκι της βάζουμε αλάτι, από το χρόνο.

καιρός ήταν να καταλάβει νοστιμιά.

το προηγούμενο Σάββατο έφαγε τζατζίκι κ ξετρελάθηκε! πού να φάει μετά το άνοστο κοτόπουλο με τις πατάτες....

Δώρα, δεν έγραψες πόσο τυρί βάζεις στην μπατζίνα.

κ αφού περνάς συχνά, να έρχεσαι συχνότερα να τα λέμε!!! μόνο με ταπεράκι δεχόμαστε επισκέψεις...

χαίρομαι με όλες σας που είστε εγκυούλες! τί χαρά!

εγώ αύριο θα πάω να κάνω αίτηση για παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο κ έχω μια αγωνία....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

annia συγχαρητηριαααααααααααααα!!!!!!με το καλο τα 2μακια σου!!!!

Eviraki γιναμε μικρο πεπονακι, κουνιομαστε και σημερα ψωνισαμε και τα χρωματα για το δωματιο μας!!

ολα πανε καλα και ερχεται το πεπονακι μας!!!!

σε ευχαριστω πολυ!!

αχ τι καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το πεπονακι σου με συγκινει απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε λιγο ακομα εμεινε κ θα το χεις αγκαλιτσα,βεβαια φανταζομαι ως καρπουζακι ή ως κολοκυθα χχιχιχιχιχιχι!!!!

καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια!!!!!σημερα λεω να κανω φακες,αυτος ο καιρος δεν με εμπνεει για τιποτα αλλο!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

χαίρομαι με όλες σας που είστε εγκυούλες! τί χαρά!

εγώ αύριο θα πάω να κάνω αίτηση για παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο κ έχω μια αγωνία....

Κι εγώ θα κάνω αίτηση, γιατί ο μικρός έχει ζωηρέψει πάαρα πολύ, δεν εκτονώνεται μέσα στο σπίτι. Άσε που όταν φύγει ο βασ τον Οκτώβριο για Θεσ θα πέσουν όλα στην πλάτη μου.

Γιατί έχεις αγωνία;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια!!Εγώ είχα δει συνταγή παρλιάρου και έλεγε ότι τα τσουρέκια η κρουασάν να μην βάζουμε αυγό απο πάνω γιατί μαυρίζουν και πέρνει μυροδιά του αυγού...μόνο με ασπράδι αυγού μπορούμε να τα αλήψουμε!!Εγώ σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο γεμιστο στο φούρνο με κριθαράκι και πορτοκάλι!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Εγώ είχα δει συνταγή παρλιάρου και έλεγε ότι τα τσουρέκια η κρουασάν να μην βάζουμε αυγό απο πάνω γιατί μαυρίζουν και πέρνει μυροδιά του αυγού...μόνο με ασπράδι αυγού μπορούμε να τα αλήψουμε!!Εγώ σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο γεμιστο στο φούρνο με κριθαράκι και πορτοκάλι!!:D:D:D

αληθεια?δεν το ηξερα,γιατι φετος εκανα τα τσουρεκια απο το περιοδ του Παρλιαρου κ δεν το εγραφε αυτο.παντως κ με τον κροκο που τα εκανα κ λιγο νερακι μεσα τελεια εγιναν!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα και απο μενα!

σημερα θα κανω καποιο ζυμαρικο που δενε χω αποφασισει ακομα, (πενες, κοχυλια) με σαλτσα στο φουρνο.

Αννια μου, πολυ ωραιο φαγητο εχεις σημερα!!!

Οζαλινακι μου, καλη επιτυχια!!!

Καλημέρα!

Οι εγκυούλες μας σιγά σιγά πλησιάζουν στην μεγάλη στιγμή!!

Με το καλό κορίτσια!

Εμείς σήμερα θα τη βγάλουμε με ότι έχει στο ψυγείο γιατί μεχρι τις 9.00 τρέχαμε στους γιατρούς.. Μόνο για το παιδί πρόλαβα κι έκανα λίγο κριθαράκι με κοτόπουλο στην κατσαρόλα. Εχουμε ωτίτιδα και στα δύο αυτάκια και χθες όλο το απόγευμα πλάνταξε στο κλάμα το μωρό μου...Πρώτη φορά το είδα έτσι το πουλάκι μου..:(

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!

σημερα θα κανω καποιο ζυμαρικο που δενε χω αποφασισει ακομα, (πενες, κοχυλια) με σαλτσα στο φουρνο.

Αννια μου, πολυ ωραιο φαγητο εχεις σημερα!!!

Οζαλινακι μου, καλη επιτυχια!!!

σε ευχαριστώ Μαράκι;)

ελπιζω να τα πετύχω.....:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα,

Ελένη περαστικά στο μωρό σου και γρήγορα!

Annia με το καλό εύχομαι τα διδυμάκια σου!

Σήμερα δεν ξέρω τι θα φάμε, ας είναι καλά η μανούλα, ότι φτιάξει καλό θα είναι!;):D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα,

Ελένη περαστικά στο μωρό σου και γρήγορα!

Annia με το καλό εύχομαι τα διδυμάκια σου!

Σήμερα δεν ξέρω τι θα φάμε, ας είναι καλά η μανούλα, ότι φτιάξει καλό θα είναι!;):D

αφού έχεις μανούλα κοντά που σου μαγειρευει φατσάκι ότι και να φτιάξει τέλειο θα είναι;):D

Γεια σας κορίτσια. Ελένη για να έχει ωτίτιδα και στα δύο αφτιά θα πρέπει να πονάει πολύ η μικρούλα σου. Εύχομαι να γίνουν γρήγορα περαστικά.

Σήμερα θα μας φτιάξει η μεγάλη μου κόρη μια ωραιότατη ομελέτα στο φούρνο, μιας και δεν πήγε πανεπιστήμιο λόγω των διαδηλώσεων, συν τη φάβα που έμεινε από χτες και σαλάτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...