Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε?

Σήμερα φτιάχνω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.

Να πω και χρόνια πολλά και από εδώ σε ένα κορίτσι που έχει γενέθλια σήμερα:PΑγγελική!! σε πρόδωσα:D Χρόνια πολλά, πάντα ευτυχισμένη και γελαστή!!

Καλημέρα κι απο μενα!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Περασαμε πολύ ωραια αν και ο καιρος το Σαββατο μας τα χαλασε καθως εριχνε καρεκλες. Αποζημιωθηκαμε τουλάχιστον την Κυριακή που ειχε σημαντική βελτίωση καθώς καναμε μια μικρη εξορμηση μαζι με καποιες αλλες οικογενειες σε ενα μοναστηρι που εχει δασυλιο και ζαρκαδια και παγωνια και τα παιδια το καταευχαριστηθηκαν. Σκεφτομαι φετος παρα την κουραση που εχουν να οργανωσω τετοιες εξορμησεις ωστε τα παιδια να περνανε καλά και να εχουν εικονες της φυσης. Πολύ ωραία ιδέα αυτή με τις εξορμήσεις στη φύση... ειδικά εκεί,είναι ότι πρέπει... εγώ θυμάμαι πάντα με νοσταλγία και αγάπη τους γονείς μας να μας πηγαίνουν εξοχή και να περνάμε τέλεια! Αξίζει ο κόπος!

Σμουρφιτα μου να χαιρεσαι την κορουλα σου κι εσυ! Θα κρατησει καιρο ακομα η διαιτα και βλέπω οτι και η δουλεια σε ζοριζει στην κατασταση σου. Μα να δουλευεις και Κυριακή!

Ιωαννα για το προνηπιο θυμαμαι οτι ειχα βγαλει φωτοτυπια τις σελίδες του βιβλιαριου του παιδιου με τα εμβολια, μου ειχαν δωσει μια βεβαιωση που συμπληρωσε η παιδιατρος, κι ειχα υπογραψει και κατι δηλώσεις για την οικογενειακη κατασταση και ποιος θα παραλαμβανει το παιδι. Στην Αθηνα απ'οσο ξερω για το προνηπιο γινεται κληρωση αναμεσα στα παιδια που εχουν αιτηθει και τις θεσεις που εχουν απομεινει από τα νηπια. Εδω ειναι λιγα τα παιδια οπότε ολοι χωρανε. Μηπως ταυτοχρονα πρεπει να κανεις αιτηση και για σταθμο σε περιπτωση που δεν κληρωθειτε για προνηπιο;

Νινα κι εγω εχω ακουσει για σοδα στα θραψαλα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν το εχω δοκιμασει ποτέ.

Αστερακι μην αγχωνεσαι με αυτα που διαβαζεις! Εσυ παιρνε ιδεες και συνταγες, λέγε μας και τις δικες σου κι οταν ερθει η ωρα θα τα φτιαξεις ολα. Το αστερακι σου ειναι ακομα μικρο και χρειαζεται πολύ απο το χρονο σου. Οταν μεγαλώσει λίγο θα δεις οτι θα μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα και αρκετα απο αυτά μαζι του! Κι εγω λιγοτερο απο ενα χρονο εχω ξεκινησει που κανω περισσοτερα πραγματα αφου μεγαλωσε λιγο ο μικρος ταλιμπαν μου και να φανταστεις οτι εχω και βοηθεια. Οσον αφορα τις γιαγιαδες αφου με το συζυγο εχετε κοινη γραμμη μην ανησυχεις καθολου. Εμενα παλι δεν με πολυακουνε οι μεγαλοι τι λέω (κι ας ειναι οι γονεις μου) κι ετσι εχω συμβιβαστει.... Χτες π.χ. γυρνωντας απο τη δουλεια βρηκα τη μικρη να κλαιει παλι γιατι της εκανε κουβεντα η γιαγια γιατι δεν εφαγε στο σχολειο ενω εχω πει επανειλημμένα οτι για το θεμα του φαγητου θελω να της μιλάμε μονο εγω κι ο πατερας της. Έχω σηκωσει τα χερια ψηλά πια...

Αγγελικη αχ με τα ψησιματακια σας με κανετε και σας ζηλευω!

Τζενη κι εσυ τρεχεις με τη δουλεια ε; Κι εγω εχω αρχισει και κολλάω με το φαγητο. Παστιτσιο για δυο μερες, γιουβετσακι, γεμιστα, φακες, σουπιες με μακαρονακι, το κλασσικο κι αγαπημενο κοτοπουλο στο φουρνο, γιουβαρλάκια...

Στα μαγειρικά μας τωρα: το Σαββατο το μεσημερι μουσακά (εμ τοσες φορες το ειπατε την προηγουμενη εβδομαδα την αρπαξα την ευκαιρια) και το βραδυ επειδη ηρθαν εκτακτως καποιες επισκεψεις παραγγειλαμε απ'εξω σουβλάκια και κοντοσουβλι. Την Κυριακή το μεσημερι φαγαμε ολοι οι εκδρομεις παρεουλα σε μια ταβερνα εκει κοντα που πηγαμε. Ειχα βαλει την κορη μου διπλα στον πατερα της κι ετσι εφαγε αρκετα θα την κρατησει ολη την εβδομαδα πιστευω. Το βραδυ την περασαμε με σαλατουλα μετα απ'ολα αυτά. Χτες το μονο που εκανα ηταν να βρασω λιγα μακαρονακια για να παρει η μικρη μαζι της. Ειχα ξυπνησει πολυ πρωι για να παω τον αντρα μου στο αεροδρομιο και μετα κουτουλαγα λιγο. Χαίρομαι που περάσατε όμορφα με τον άντρα σου και τον γιορτάσατε με αυτό τον τρόπο! πάντα τέτοια:D

Φιλια

Πού είσαστε οι υπόλοιπες?

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Νινάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Κι εσύ να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε!

Αστεράκι το παιχνίδι με την κορούλα σου προηγείται όλων των άλλων δραστηριοτήτων όταν είσαι σπίτι! Μεγαλώνοντας θα μάθει να παίζει και λίγο μόνη οπότε θα μπορείς κι εσύ να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες. Τζένη να σου κρατήσω μερίδα?

Πολλά φιλάκια και στο υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπεραααα !!

Αγγελικη ερχομαιιιιιι !!

χρονια πολλα κ απο εδω , να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!

Γεμιστα σημερα ,που εκανα χτες το απογευμα.Περιττο να σας πω πως για μενα δεν εμεινε τπτ . Τα τσακισανε τα παιδια, με το ζορι αφησα να φαει ο αντρας μου το μεσημερι κ κρατησα κ για τον μικρο για το βραδυ κ εγω θα φαω μπριαμ που εμεινε απο χτες.

Καλημέρα!

Αγγελική μου αν και λίιιιγο καθυστερημένα χρόνια σου πολλά, πολύχρονη κι ευτυχισμένη! Να σε χαιρονται αυτοι που σε αγαπάνε αλλά κι εμεις που σε εχουμε φιλη!

Τζενη η οικογενεια σου θα ηταν η χαρα της μαμας μου και της θειας μου! Να αδειαζουν τα ταψια θελουν.

Χτες ειχαμε ομελετα με διαφορα μεσα κι εφαγε κι η κορη μου! Της εφτιαξα και ψαρι παγκασιους για το σχολειο. Για να δουμε... Ο μικρος εφαγε φακες στο σχολειο, ομελετα το απογευμα και μακαρονια το βραδυ. Εντελως αντιθετο παιδι.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε σουφλέ ζυμαρικών στην κατσαρόλα.

Φωτεινούλα μου ευχαριστώ για τις ευχές! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σύντομα να πάρεις την πολυπόθητη μετάθεση!

Έχω κάμποση δουλίτσα οπότε θα μπω αργότερα να τα ξαναπούμε....

Φιλάκια!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα μαγειροπαρεα

Αγγελική πολύχρονη να σε χαιρόμαστε :tongue:

Γεμιστά για σήμερα κ αύριο .

Χθες ή μικρή έκανε βόλτα με πόνι είχε μία εκδήλωση στο Μαρούσι τς άρεσε πάρα πολύ τα υπόλοιπα έκλεγαν ή δικιά μου χαιρετούσε χαϊδεύει το πόνι έστελνε φιλιά τι να σας λέω (ή χαζομαμα).

Ειδες Φωτεινή με επιμονή κ υπομονή όλα θα τα φάει το αστερακι σου:D

Το Σάββατο έχει γενέθλια ο μπαμπάς μας πείτε καμιά ιδέα για χειροποιητο δωράκι να κάνω με το αστερακι μου.

Καλημέρες:D

Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός και έφτιαξε και η διάθεση μας:D... σήμερα δεν έχω μαγείρεμα... θα φάμε έξω το βράδυ με παρέα, οπότε θα τσιμπήσουμε κανένα τοστάκι το μεσημέρι... χτες έκανα φασολάδα, που επιτέλους μου χύλωσε... τελευταία δεν ήθελε να μου κάνει το χατήρι:)

Σήμερα θα μαζέψω και άλλα μούρα να κάνω μαρμελάδα... σκέφτηκα μιας και τα έχουμε τόσα αυτή τη περίοδο, να τα εκμεταλλευτώ:D... ξέρετε τίποτα άλλο να κάνω εκτός από μαρμελάδα?

καλησπεραααα !!

Αγγελικη ερχομαιιιιιι !!

χρονια πολλα κ απο εδω , να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!

Γεμιστα σημερα ,που εκανα χτες το απογευμα.Περιττο να σας πω πως για μενα δεν εμεινε τπτ . Τα τσακισανε τα παιδια, με το ζορι αφησα να φαει ο αντρας μου το μεσημερι κ κρατησα κ για τον μικρο για το βραδυ κ εγω θα φαω μπριαμ που εμεινε απο χτες.

Αχ Τζενάκι, τι τραβάει η έρμη μάνα? Και έκανες τόσο κόπο!

Καλημέρα!

Αγγελική μου αν και λίιιιγο καθυστερημένα χρόνια σου πολλά, πολύχρονη κι ευτυχισμένη! Να σε χαιρονται αυτοι που σε αγαπάνε αλλά κι εμεις που σε εχουμε φιλη!

Τζενη η οικογενεια σου θα ηταν η χαρα της μαμας μου και της θειας μου! Να αδειαζουν τα ταψια θελουν.

Χτες ειχαμε ομελετα με διαφορα μεσα κι εφαγε κι η κορη μου! Της εφτιαξα και ψαρι παγκασιους για το σχολειο. Για να δουμε... Ο μικρος εφαγε φακες στο σχολειο, ομελετα το απογευμα και μακαρονια το βραδυ. Εντελως αντιθετο παιδι.

Φιλια

Δε λες ευτυχώς που ο μικρός είναι αντίθετος?:P Φαντάζεσαι να ήταν και οι δύο τόσο δύσκολοι όσο η κόρη?!

Καλημέρα μαγειροπαρεα

Αγγελική πολύχρονη να σε χαιρόμαστε :tongue:

Γεμιστά για σήμερα κ αύριο .

Χθες ή μικρή έκανε βόλτα με πόνι είχε μία εκδήλωση στο Μαρούσι τς άρεσε πάρα πολύ τα υπόλοιπα έκλεγαν ή δικιά μου χαιρετούσε χαϊδεύει το πόνι έστελνε φιλιά τι να σας λέω (ή χαζομαμα). χα χα χα το γλυκούλι! του άρεσε πολύ φαίνεται!:D

Ειδες Φωτεινή με επιμονή κ υπομονή όλα θα τα φάει το αστερακι σου:D

Το Σάββατο έχει γενέθλια ο μπαμπάς μας πείτε καμιά ιδέα για χειροποιητο δωράκι να κάνω με το αστερακι μου.

Κορίτσια ανυπομονώ να δοκιμάσω τις ντομάτες μου... έχουν αρχίσει και κοκκινίζουν και πολύ το χαίρομαι:D... για να δούμε αν άξιζε ο κόπος..

Φιλιά σε όλους.

Εδώ είμαι πάλι.....

Αστεράκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Κι εσύ να χαίρεσαι την ζουζούνα σου! Σχετικά με το χειροποίητο δωράκι για τον άντρα σου φτιάξε του μία μολυβοθήκη, αν έχει δικό του γραφείο χρησιμοποιώντας το χαρτονένιο ρολό απο το χαρτί υγείας. Βάλε το αστεράκι σου να ζωγραφίσει ένα χαρτί το οποίο θα κολλήσεις εξωτερικά, κόλλησέ το πάνω σε μία βάση που θα έχεις κόψει από χαρτόνι κι έτοιμο! Αλλίως μπορείτε να φτιάξετε και μία χειροποίητη κάρτα από κάποιο χρωματιστό χαρτόνι πάλι ζωγραφισμένη από το αστεράκι σου. Αν μου έρθει κάτι άλλο θα σου πω...

Νινάκι χαίρομαι που οι ντοματούλες σου κοντεύουν να γίνουν! Θα περιμένω να μας πεις εντυπώσεις.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Καλέ που χαθηκατε;

Εγω ειμαι λιγο ξενυχτισμένη αυτες τις μέρες. Ειναι ερεθισμένος ο λαιμος του μικρου και δεν κοιμάται καλά το βραδυ κι ετσι δεν κοιμομαστε ολοι καλά. Κατά τα άλλα καλά περασαμε, εφτιαξε κι ο καιρος κι αν δεν ηταν ο μικρος ετσι θα ειχαμε παει και για μπανιο. Δεν πειραζει ομως γιατι εχουμε μερες μπροστα μας και η θαλασσα ειναι κοντα μας. Καναμε τις βολτουλες μας, ταΐσαμε κατι παπιες και χηνες σε μια λιμνουλα εδω κοντα μια χαρα ηταν.

Στα μαγειρικα μας: Σαββατο μεσημέρι πατατες τηγανητές με μπιφτέκια και σαλάτα, το βραδυ λογω βολτας τοστακια, Κυριακή μεσημέρι αρνακι καπαμα και το βραδυ πιτσα. Όπως καταλαβαινετε εχει περισσεψει φαγητο και για σημερα.

Φιλακια

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Αστερακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Το Σαββατο φαγαμε εξω και περασαμε καλα, μετα το φαγητο πηγαμε και για καφε και παγωτο και βολτα με τα ποδηλατα, κουραστηκαμε πολυ αλλα το ευχαριστηθηκαμε!

Εχτες φαγαμε κοτομπουκιες με πατατες τηγανιτες, ειχα βρασει και βλητα.

Σημερα θα φαμε φασολακια, βρηκα πολυ ωραια στη λαικη και εβρασαν παρα πολυ γρηγορα.

Φωτεινη ευχομαι να συνελθει γρηγορα το παιδι και για να κοιμηθητε και για να πατε για μπανιο.

Οι υπολοιπες τι κανετε? Κανα νεο απο την Εβιρι εχετε?

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι κάνετε? Μειωμένη κίνηση βλέπω...

Εμείς λείπαμε το Σαββατοκύριακο, είχαμε πάει Εύβοια. Από εδώ και στο εξής ξεκινάνε τα εβομαδιαία δρομολόγια προς τας εξοχάς! Οπότε μαγειρικά δεν έχω να σας πω για το ΣΚ γιατί τρώγαμε έξω.

Για σήμερα έχω φτιάξει μοσχαράκι κοκκινιστό με ρυζάκι.

Φωτεινούλα περαστικά στον μικρούλη σου! Αρχίσατε παγωτάκια και τον έπιασε ο λαιμός? Ελπίζω να του περάσει πολύ σύντομα και το επόμενο Σαββατοκύριακο να το κάνετε το μαπνάκι σας!

Ιωαννάκι χαίρομαι που πέρασες τόσο ωραία το Σαββατοκύριακο! Γεμίζεις μπαταρίες έτσι!

Έχετε δίκιο, το Εβιράκι μας χάθηκε λίγο! Μάλλον έχει μπλέξει για τα καλά με το μπλογκ της αλλά και με τα εκκλησιαστικά που έχει αναλάβει.

Φιλάκια πολλά σε όλο το υπόλοιπο παρεάκι... τα ξαναλέμε....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα καλή βδομάδα σας ευχαριστώ για τς ευχές για τον Αντρουλη μου αν κ σημερα έχουμε μεγαλύτερη γιορτή γιατί γιορτάζει το αστερακι μου:tongue::tongue::tongue:

Σ ευχαριστώ Αγγελική για τς ιδέες τελικά εψαξα κ λίγο στο ίντερνετ κ πήρα έναν καμβά νερομπογιές έβαλα μέσα το ποδαράκι του αστεριού από την μία κ Απ την άλλη κ φτιάξανε μία πεταλούδα κ τα χεράκια τς έγιναν λουλούδια απλά υπέροχο τι να σας λέω έχω ήδη πολλες παραγγελίες χαχαχαχαχα.

Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός κ μεις κάνουμε τς αποδράσεις μας στο εξοχικό Αγγελική γεμίζουν οι μπαταρίες μας κ το χρειαζόμαστε αυτό.

Το σαββατοκύριακο γεμάτο πάρτυ το αστερακι πέρασε υπέροχα κ εμεις βέβαια οπότε φαγαμε εκεί πολλά κ νόστιμα πραγματακια ή μικρή έφαγε τρία αγγούρια μικρά βέβαια που τα έκοψαν από τον κήπο τς άρεσαν πολύ φαίνεται :P

Ευχαριστώ Ιωάννα μου να χαίρεσαι κ συ το παιδάκι σου κ μεις φαγαμε χθες πρωτη φορά παγωτό κ έλεγε κι αλλο μαμακα κι άλλο :P

Φωτεινή περαστικα κ γρήγορα στο αστερακι σου ευχαριστώ για τς ευχές σου

Ετοιμαζομαστε σιγά σιγά για βολτουλα φιλιά πολλα

Καλημέρα!

Αστερακι να χαιρεσαι το μικρο σου αστερακι και να το δεις όπως επιθυμεις! Το δωρο που φτιαξατε πρεπει να ηταν καταπληκτικό! Και μονο που το φανταζομαι ξετρελαινομαι.

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας για τον μικρο μου. Δεν ηταν κατι σοβαρο, ιωσουλα που κυκλοφορουσε στον παιδικο. Απο χτες πηγε κανονικα σχολειο. Η αϋπνια ομως συνεχιζεται γιατι ο νεαρος κανει πολυ ανησυχο υπνο.

Αγγελικη αρχισαν οι εκδρομουλες ε; Τι καλά, θα γεμιζετε τις μπαταριες σας. Εμεις τα παγωτα δεν τα εχουμε ξεκινησει ακομη γιατι κατα τη γνωμη μου ο καιρος δεν εχει βοηθησει και πολυ. Δεν τρελαινομαστε κιολας για παγωτο οπότε δεν μας πειραζει.

Ιωαννα χαιρομαι πολυ που περασες ωραια το ΣΚ. Σου φτιαχνει τη διαθεση για την εβδομαδα που ακολουθει.

Στο θεμα μας τωρα: χτες εφτιαξα τυροψωμο για τη μικρη που το ζητησε και μακαρονια κοχυλια για σημερα να παρει μαζι της.

Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας σε κατι. Σκεφτομαστε για κανενα 4ημερο διακοπων τον Αυγουστο (μετα τον 15αυγουστο) οικογενειακα οι τεσσερις μας. Δεν θα θελαμε σε νησι. Κοιταζουμε για νοτια Πελοποννησο ή προς Πλαταμώνα. Εχετε κατι να προτεινετε;

Φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...