Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!!!

Φωτεινή να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Αγγελική να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Κι εγώ να χαίρομαι την δική μου κατά 50% (λόγω διπλού ονόματος)!

Χάλια χάλια χάλια καιρός....

Νίνα μου δυστυχώς δουλεύω και σήμερα και αύριο :-(

Μαγειρικά για σήμερα έχει ότι έμεινε από τις προηγούμενες ημέρες και για αύριο θα δούμε.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα καλή βδομάδα!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν παιδάκια συζύγους κλπ με υγεια :tongue:

Τι υπέροχος καιρός το σαββατοκύριακο για βολτες με τρελα κέφια :rolleyes:

Σάββατο φαγαμε τορτελινια με μανιτάρια το αστερακι τς υπόλοιπες φακές Κυριακή κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες που έχουμε κ για σήμερα.

Στρουμφιτα το αστερακι τα τρώει ολαααα προς το παρών πάντα ελπίζω να συνεχίσει ετσι:P

Ιωάννα είναι πεθερά οπότε δύσκολο να μιλήσω πολύ στην μαμά μου δεν το συζητάμε έστρωσε γιατί όντως εμείς τα τραβά με το βράδυ οι υπόλοιποι κοιμούνται :!:ευτυχώς ο συζυγουλης είναι πολύ υποστηρικτικός ως προς το πρόγραμμα κ την Παρασκευή έβαλε στη θέση του τα πράγματα δεν ήξερε βέβαια ότι είχα γυρίσει κ ενιωσα λίγο άβολα αλλά ελπίζω να κατάλαβε ή πεθερουλα!

Φωτεινή πως περάσατε είχε καλό καιρό για βολτουλες με τον σύζυγό??

Αχ κορίτσια διαβάζω τι μαγειρεύεται μπισκότα κέικ τυρόπιτες μαρμελάδες κλπ πως προλαβαινετε εγώ τα βασικά καθημερινά κ με το ζόρι :-(Ακόμα κ το Σαββατοκύριακο λίγο μάζεμα το σπίτι λίγο σίδερο μία βόλτα με το αστερακι κ δεν φτάνει ή μέρα :rolleyes:

Φιλία σε όλους

Γεια σας κορίτσια.

Τι παλιόκαιρος πάλι σήμερα?!:mad: Το Σ/Κ λένε θα είναι χειρότερος! Επίτηδες το κάνει?:mad:

Χαλι μαυρο ειναι ο καιρος και πραγματικα το σ/κ ηταν αθλιο

Σήμερα έκανα ντολμαδάκια και επειδή μου περίσσεψε γέμιση, γέμισα και ένα κολοκύθι κομμένο σε μικρά κομμάτια... έφτιαξα επίσης μπισκότα με 3 υλικά, που τα έβαλα σε θήκες για μάφινς και έγιναν σαν αφράτα κεκάκια:P Για αύριο πήρα θράψαλα και ο πωλητής μου είπε να τα βάλω στη σόδα... τι λέτε εσείς? φοβάμαι μήπως χαλάσει η γεύση τους... τηγανιτά θέλω να τα κάνω.

Τελικα εβαλες σοδα?

Ιωάννα έτοιμα τα ντολμαδάκια! θα έρθεις?:P:p

Ερχομαιαιαιαι

Αγγελική να χαίρεσαι την κορούλα σου και ότι επιθυμεί!:P

smurfita τόσο πολύ ακόμα η δίαιτα?:rolleyes: Ελπίζω να ηρέμησαν τώρα τα πράγματα στη δουλειά και να μην δουλεύεις αύριο!

Καλό Σαββατοκύριακο και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!:P

Νινάκι αυτό με τον καιρό δεν υπάρχει! Τουλάχιστον ακούσα ότι μεσοβδόμαδα θα φτιάξει οριστικά. Είδωμεν....

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Το Σαββατο το μεσημερι που ειχα βγει για ψωνια ειχε τοσο χωμα που ειπα θ αρρωστησουμε. Πολυ τακτικα δεν ερχεται πια το χωμα?

Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!!!

Φωτεινή να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Αγγελική να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Κι εγώ να χαίρομαι την δική μου κατά 50% (λόγω διπλού ονόματος)!

Χάλια χάλια χάλια καιρός....

Να την χαιρεσαι , να ειναι καλα

Νίνα μου δυστυχώς δουλεύω και σήμερα και αύριο :-(

Κριμα, μακαρι να ξεκουραζοσουνα λιγακι

Μαγειρικά για σήμερα έχει ότι έμεινε από τις προηγούμενες ημέρες και για αύριο θα δούμε.

Καλημέρα καλή βδομάδα!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν παιδάκια συζύγους κλπ με υγεια :tongue:

Τι υπέροχος καιρός το σαββατοκύριακο για βολτες με τρελα κέφια :rolleyes:

Σάββατο φαγαμε τορτελινια με μανιτάρια το αστερακι τς υπόλοιπες φακές Κυριακή κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες που έχουμε κ για σήμερα.

Στρουμφιτα το αστερακι τα τρώει ολαααα προς το παρών πάντα ελπίζω να συνεχίσει ετσι:P

Ιωάννα είναι πεθερά οπότε δύσκολο να μιλήσω πολύ στην μαμά μου δεν το συζητάμε έστρωσε γιατί όντως εμείς τα τραβά με το βράδυ οι υπόλοιποι κοιμούνται :!:ευτυχώς ο συζυγουλης είναι πολύ υποστηρικτικός ως προς το πρόγραμμα κ την Παρασκευή έβαλε στη θέση του τα πράγματα δεν ήξερε βέβαια ότι είχα γυρίσει κ ενιωσα λίγο άβολα αλλά ελπίζω να κατάλαβε ή πεθερουλα!

Φωτεινή πως περάσατε είχε καλό καιρό για βολτουλες με τον σύζυγό??

Αχ κορίτσια διαβάζω τι μαγειρεύεται μπισκότα κέικ τυρόπιτες μαρμελάδες κλπ πως προλαβαινετε εγώ τα βασικά καθημερινά κ με το ζόρι :-(Ακόμα κ το Σαββατοκύριακο λίγο μάζεμα το σπίτι λίγο σίδερο μία βόλτα με το αστερακι κ δεν φτάνει ή μέρα :rolleyes:

Φιλία σε όλους

Εγω και στην πεθερα μου τα ελεγα, αμα ηταν να μου χαλαει η σειρα και να παιδευομαι απλα τους το ελεγα

Εμεις παρολο το χαλια καιρο περασαμε καλα, πηγαμε και για τα καφεδακι μας.

Η Εβιρι που ειναι?

Φωτεινη πως περασατε?

Αγγελικη γιορτασατε εσεις?

Το Τζενακι μας που ειναι?

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια κατι? Θελω να κανω αιτηση στο προνηπιο του νηπιου, ξερει καποια κοπεαλ τι χαρτια θελει? Τωρα που πηρα τηλ μου ειπαν ελατε εδω να κανετε αιτηση, εχουμε χαρτια. Δεν θελουν φορολογικη δηλωση, αποδειξη οτι δουλευω, κατι τελος παντων

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Εγω κλασικα εχω λαλησει στην δουλεια ....

Χρονια πολλα σε ολους σους γιορταζανε !!!

Κοριτσια εχει κολλησει το μυαλο μου , δεν εχω ιδεα τι να μαγειρεψω τις ερχομενες ημερες.

Το Σαββατο φαγαμε γλωσσες φρεσκες τηγανιτες με κολοκυθακια κ πατατες τηγανιτα.Φουλ το τηγανιου δηλαδη !! Το βραδυ πηγαμε σε γιορτη κ φαγαμε εκει.

Χτες εκανα μπιφτεκια με πατατες τα οποια θα τα φαμε κ σημερα κ εκανα κ μια τυροπιτα μικρη με ενα απο τα δυο φυλλα σφολιατας που εχους συνηθως ταπακετακια. Για αυριο θα κανω μπριαμ να μην μου χαλασουν κ τα κολοκυθακια απο το χωριο.Μετα ,τις επομενες μερες; πφφφφφ

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχει κολλησει το μυαλο μου , δεν εχω ιδεα τι να μαγειρεψω τις ερχομενες ημερες.

Το Σαββατο φαγαμε γλωσσες φρεσκες τηγανιτες με κολοκυθακια κ πατατες τηγανιτα.Φουλ το τηγανιου δηλαδη !! Το βραδυ πηγαμε σε γιορτη κ φαγαμε εκει.

Χτες εκανα μπιφτεκια με πατατες τα οποια θα τα φαμε κ σημερα κ εκανα κ μια τυροπιτα μικρη με ενα απο τα δυο φυλλα σφολιατας που εχους συνηθως ταπακετακια. Για αυριο θα κανω μπριαμ να μην μου χαλασουν κ τα κολοκυθακια απο το χωριο.Μετα ,τις επομενες μερες; πφφφφφ

Κι εγω αυτη τη βδομαδα εχω κολλησει, αυριο σκεφτομαι να κανω σνιτσελ χοιρινα και την τεταρτη κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι ή με χυλοπιτες αν σε βοηθαει καθολου. Για τις υπολοιπες μερες δεν ξερω

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Κορίτσια λάλησα από την δουλειά το Σαββατοκύριακο. Ειδικά χθες δυσκολεύτηκα πολύ όταν γύρισα στο σπίτι. Ήρθα και σήμερα στο γραφείο, αλλά ευτυχώς έχει ησυχία (προς το παρόν τουλάχιστον). Θα δω μήπως καταφέρω να φύγω λίγο νωρίτερα.

Ιωάννα δεν έχω ιδέα από αυτά ακόμη. Λογικά τα υπόλοιπα κορίτσια θα σε βοηθήσουν.

Αστεράκι πολύ ωραίο το μενού του ΣΚ! Μπράβο για το αστεράκι που τα τρώει όλα! Και εμάς η Μελένια μας ευτυχώς τρώει τα πάντα, εκτός από όσπρια που δεν έχουμε κάνει ακόμη εισαγωγή. Όσο για τα μπισκότα, τυρόπιτες κλπ. θα σου πω ότι στο παρελθόν τα έκανα εβδομαδιαία αφού έφτιαχνα πρόγραμμα. Τον τελευταίο καιρό τα κάνω όταν προλαβαίνω και προσπαθώ να κάνω πράγματα που να συμμετέχει στην διαδικασία και η μικρή.

Τζένη υπομονή...είναι μόλις Δευτέρα! Πολύ ωραία τα φαγητά σας! Θα σου πρότεινα μια μέρα να κάνεις μακαρόνια με σάλτσα ή φούρνου ή σουφλέ, φακές, αν δεν είχες κάνει μπιφτέκια θα σου έλεγα σουτζουκάκια (οπότε θα είχες για 2 μέρες) ή γιουβέτσι με μοσχάρι ή κοτόπουλο.

Μαγειρικά, χθες και σήμερα για εμένα είχα κοτόσουπα και ο σύζυγος με την μικρή σολομό στον φούρνο.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους δικούς σας που γιόρταζαν το Σάββατο! Να τους χαίρεστε!

Στα μαγειρικά μας τώρα... το Σάββατο το μεσημέρι είχαμε θράψαλα τηγανιτά και βλήτα. Το βράδυ ήρθαν κάποιοι φίλοι της κόρης μου για χρόνια πολλά και ψήσαμε σουβλάκια και κεμπάπ, πιτούλες, τηγάνισα πατατούλες και φτιάξαμε και τζατζίκι και σως γιαουρτιού.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές.

Για σήμερα έχω μαγειρέψει φασολάκια που πήρε από την λαική ο άντρας μου.

Στρουμφιτούλα ευχαριστώ για τις ευχές! Να χαίρεσαι κι εσύ την κόρη σου!

Αστεράκι μην φανταστείς ότι κάνουμε σπουδαία πράγματα όλες. Απλά το ζουζούνι σου είναι μικρούλι ακόμη και χρειάζεται να ασχολείσαι αρκετά μαζί του γι΄αυτό και σου φαίνεται ότι δεν σου μένει χρόνος. Όταν μεγαλώσει λιγάκι και και θα συμμετέχει κι εκείνη στις δουλειές να δεις που θα φτιάχνετε πράγματα παρεούλα!

Ιωάννα καλά περάσαμε! Καλά για την λασποβροχή τι να πω... Είχε έξω την μηχανή ο άντρας μου και όταν έπιασε ίσα που πρόλαβε να την βάλει στο γκαράζ. Παρόλα αυτά ψιλοβράχηκε και όταν στέγνωσε ήταν χάλι μαύρο!

Τζενάκι για αύριο έχω προγραμματίσει κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες και για μεθαύριο σουφλέ ζυμαρικών.

Φιλιά σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ιωάννα από ότι θυμάμαι για την εγγραφή στο νηπειαγωγείο χρειάστηκα λογαριασμό ΔΕΗ για την διεύθυνση κατοικίας. Μετά κάποια χαρτιά τα συμπλήρωσα εκεί. Επίσης δεν θυμάμαι αν την βεβαίωση του παιδίατρου μου την έδωσαν αυτοί και την συμπλήρωσε ο γιατρός ή αν την έφτιαξε από μόνος του και μου την έδωσε. Α! Θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου και το βιβλιάριο του παιδιού. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ιωάννα από ότι θυμάμαι για την εγγραφή στο νηπειαγωγείο χρειάστηκα λογαριασμό ΔΕΗ για την διεύθυνση κατοικίας. Μετά κάποια χαρτιά τα συμπλήρωσα εκεί. Επίσης δεν θυμάμαι αν την βεβαίωση του παιδίατρου μου την έδωσαν αυτοί και την συμπλήρωσε ο γιατρός ή αν την έφτιαξε από μόνος του και μου την έδωσε. Α! Θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου και το βιβλιάριο του παιδιού. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα...

Ευχαριστω για την πληροφορια. Να ρωτησω και κατι ακομα? δεν παει με βασει μοριων και το προνηπιο αφου δεν ειναι υποχρεωτικο? Θα μπει δηλ καποια που δεν δουλευει και με υψηλο εισοδημα και θα μεινω εξω εγω που εχω χαλια εισοδημα και ολα τα υπολοιπα?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Καλή εβδομάδα!:P

Για τον καιρό, δεν το συζητώ καθόλου...απαράδεκτος! Μας έκλεισε μέσα σαν να ήταν χειμώνας:mad:

Από φαί έκανα τα θράψαλα το Σάββατο, χωρίς σόδα και έγιναν μία χαρά... τα φάγαμε με την πεθερά, μαζί με ψητά ψάρια, βλήτα και κολοκύθια... την Κυριακή επίσης φάγαμε στην πεθερά (πήρα μπόλικη δόση!:tongue:) χοιρινό στο φούρνο με πατάτες. Σήμερα αρακά με ρύζι.

Κοριτσια εχει κολλησει το μυαλο μου , δεν εχω ιδεα τι να μαγειρεψω τις ερχομενες ημερες. Δεν το πιστεύω αυτό με σένα! Εσύ είσαι πολύ οργανωμένη σε αυτά!;)

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους δικούς σας που γιόρταζαν το Σάββατο! Να τους χαίρεστε!

Στα μαγειρικά μας τώρα... το Σάββατο το μεσημέρι είχαμε θράψαλα τηγανιτά και βλήτα. Ζηλιάρα:D Εσύ βάζεις τίποτα σε σόδα στα θράψαλα? Το βράδυ ήρθαν κάποιοι φίλοι της κόρης μου για χρόνια πολλά και ψήσαμε σουβλάκια και κεμπάπ, πιτούλες, τηγάνισα πατατούλες και φτιάξαμε και τζατζίκι και σως γιαουρτιού.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές. Ξανά ζηλιάρα:D

Για σήμερα έχω μαγειρέψει φασολάκια που πήρε από την λαική ο άντρας μου.

Στρουμφιτούλα ευχαριστώ για τις ευχές! Να χαίρεσαι κι εσύ την κόρη σου!

Αστεράκι μην φανταστείς ότι κάνουμε σπουδαία πράγματα όλες. Απλά το ζουζούνι σου είναι μικρούλι ακόμη και χρειάζεται να ασχολείσαι αρκετά μαζί του γι΄αυτό και σου φαίνεται ότι δεν σου μένει χρόνος. Όταν μεγαλώσει λιγάκι και και θα συμμετέχει κι εκείνη στις δουλειές να δεις που θα φτιάχνετε πράγματα παρεούλα!

Ιωάννα καλά περάσαμε! Καλά για την λασποβροχή τι να πω... Είχε έξω την μηχανή ο άντρας μου και όταν έπιασε ίσα που πρόλαβε να την βάλει στο γκαράζ. Παρόλα αυτά ψιλοβράχηκε και όταν στέγνωσε ήταν χάλι μαύρο! Ήταν απίστευτη αυτή η λασποβροχή!:mad: Το πρωί καθάρισα να κάτσουμε έξω και την άλλη μέρα ήταν πάλι χάλια!Βαρέθηκα!!!

Τζενάκι για αύριο έχω προγραμματίσει κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες και για μεθαύριο σουφλέ ζυμαρικών.

Φιλιά σε όλο το παρεάκι μας!

Φιλιά σε όλους τους υπόλοιπους!

Καλημέρα κι απο μενα!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Περασαμε πολύ ωραια αν και ο καιρος το Σαββατο μας τα χαλασε καθως εριχνε καρεκλες. Αποζημιωθηκαμε τουλάχιστον την Κυριακή που ειχε σημαντική βελτίωση καθώς καναμε μια μικρη εξορμηση μαζι με καποιες αλλες οικογενειες σε ενα μοναστηρι που εχει δασυλιο και ζαρκαδια και παγωνια και τα παιδια το καταευχαριστηθηκαν. Σκεφτομαι φετος παρα την κουραση που εχουν να οργανωσω τετοιες εξορμησεις ωστε τα παιδια να περνανε καλά και να εχουν εικονες της φυσης.

Σμουρφιτα μου να χαιρεσαι την κορουλα σου κι εσυ! Θα κρατησει καιρο ακομα η διαιτα και βλέπω οτι και η δουλεια σε ζοριζει στην κατασταση σου. Μα να δουλευεις και Κυριακή!

Ιωαννα για το προνηπιο θυμαμαι οτι ειχα βγαλει φωτοτυπια τις σελίδες του βιβλιαριου του παιδιου με τα εμβολια, μου ειχαν δωσει μια βεβαιωση που συμπληρωσε η παιδιατρος, κι ειχα υπογραψει και κατι δηλώσεις για την οικογενειακη κατασταση και ποιος θα παραλαμβανει το παιδι. Στην Αθηνα απ'οσο ξερω για το προνηπιο γινεται κληρωση αναμεσα στα παιδια που εχουν αιτηθει και τις θεσεις που εχουν απομεινει από τα νηπια. Εδω ειναι λιγα τα παιδια οπότε ολοι χωρανε. Μηπως ταυτοχρονα πρεπει να κανεις αιτηση και για σταθμο σε περιπτωση που δεν κληρωθειτε για προνηπιο;

Νινα κι εγω εχω ακουσει για σοδα στα θραψαλα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν το εχω δοκιμασει ποτέ.

Αστερακι μην αγχωνεσαι με αυτα που διαβαζεις! Εσυ παιρνε ιδεες και συνταγες, λέγε μας και τις δικες σου κι οταν ερθει η ωρα θα τα φτιαξεις ολα. Το αστερακι σου ειναι ακομα μικρο και χρειαζεται πολύ απο το χρονο σου. Οταν μεγαλώσει λίγο θα δεις οτι θα μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα και αρκετα απο αυτά μαζι του! Κι εγω λιγοτερο απο ενα χρονο εχω ξεκινησει που κανω περισσοτερα πραγματα αφου μεγαλωσε λιγο ο μικρος ταλιμπαν μου και να φανταστεις οτι εχω και βοηθεια. Οσον αφορα τις γιαγιαδες αφου με το συζυγο εχετε κοινη γραμμη μην ανησυχεις καθολου. Εμενα παλι δεν με πολυακουνε οι μεγαλοι τι λέω (κι ας ειναι οι γονεις μου) κι ετσι εχω συμβιβαστει.... Χτες π.χ. γυρνωντας απο τη δουλεια βρηκα τη μικρη να κλαιει παλι γιατι της εκανε κουβεντα η γιαγια γιατι δεν εφαγε στο σχολειο ενω εχω πει επανειλημμένα οτι για το θεμα του φαγητου θελω να της μιλάμε μονο εγω κι ο πατερας της. Έχω σηκωσει τα χερια ψηλά πια...

Αγγελικη αχ με τα ψησιματακια σας με κανετε και σας ζηλευω!

Τζενη κι εσυ τρεχεις με τη δουλεια ε; Κι εγω εχω αρχισει και κολλάω με το φαγητο. Παστιτσιο για δυο μερες, γιουβετσακι, γεμιστα, φακες, σουπιες με μακαρονακι, το κλασσικο κι αγαπημενο κοτοπουλο στο φουρνο, γιουβαρλάκια...

Στα μαγειρικά μας τωρα: το Σαββατο το μεσημερι μουσακά (εμ τοσες φορες το ειπατε την προηγουμενη εβδομαδα την αρπαξα την ευκαιρια) και το βραδυ επειδη ηρθαν εκτακτως καποιες επισκεψεις παραγγειλαμε απ'εξω σουβλάκια και κοντοσουβλι. Την Κυριακή το μεσημερι φαγαμε ολοι οι εκδρομεις παρεουλα σε μια ταβερνα εκει κοντα που πηγαμε. Ειχα βαλει την κορη μου διπλα στον πατερα της κι ετσι εφαγε αρκετα θα την κρατησει ολη την εβδομαδα πιστευω. Το βραδυ την περασαμε με σαλατουλα μετα απ'ολα αυτά. Χτες το μονο που εκανα ηταν να βρασω λιγα μακαρονακια για να παρει η μικρη μαζι της. Ειχα ξυπνησει πολυ πρωι για να παω τον αντρα μου στο αεροδρομιο και μετα κουτουλαγα λιγο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Σήμερα τρώμε ψητά κρέατα που έμειναν από το Σάββατο και μάλλον θα συνεδευτούν απο πατατούλες τηγανιτές.

Φωτεινή πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία το Σαββατοκύριακό σας παρά τον χάλια καιρό! Όντως τα παιδιά χαίρονται πολύ την φύση!

΄Πάω να δουλέψω λιγάκι κι επιστρέφω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα παρεακι

Σήμερα τρώμε ομελέτα με λαχανικά κ ή μικρή μοσχαράκι αύριο γλώσσες στον φούρνο Πεμπτη Παρασκευή με το καλό γεμιστά.Α υτο είναι το μενου μας ελπίζω να σας βοηθήσει λίγο.:P

Δυστυχώς όταν δεν είμαστε εμείς σπίτι δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε :(

Θα μπω κ μετά να διαβάσω τα νέα σας γιατί για αστερακι με τραβάει για παιχνίδι κ έχει δίκιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...