Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νινα να σου πω την αληθεια καποια στιγμη σκεφτηκα κι εγω τι τρωμε αλλα ακρη δεν βγαζεις. Εγω δεν εμπιστευομαι ουτε τα βιολογικα γιατι για να λεγονται ετσι πρεπει να ποτιζονται απο νερα που ο υδροφορος οριζοντας δεν ειναι μολυσμενος, δεν πρεπει να ψεκαζονται ουτε τα διπλανα χωραφια και παει λεγοντας, οποτε κι αυτα που λεγονται βιολογικα στην ουσια δεν ειναι, αντε απλως να περιεχουν λιγοτερα φαρμακα. Κρεατα παιρνω κανονικα απο το χασαπη μας, τωρα τι τρωνε ο θεος και η ψυχη τους, τιποτα δεν ειναι αγνο, εδω πια τα γαλατα ληγουν και δεν χαλανε. Αμα μπεις σε αυτη τη διαδικασια θα τρελαθεις ουτε νερο δεν θα πινεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα παρεακι.

Δύσκολη συζήτηση τα βιολογικά εάν υπάρχουν φυσικά ή φιλενάδα μου δουλεύει σε εταιρεία με φυτοφάρμακα απ ότι λένε όσοι ξέρουν από κει όλοι κάτι ρίχνουν στα λαχανικά κ στα φρούτα.γ ία τα ζωάκια δεν το συζητώ κ γω από χασάπη για την μικρή αγοράζω τώρα τι έχουν φάει αστα καλύτερα κ δυστυχώς εμείς δεν έχουμε χωριό ούτε ένα αυγό φρεσκο:|

Ευτυχώς ή μικρή βρήκε γρήγορα τους ρυθμούς τς δεν έχω παράπονο κ φυσικά θα την κακομαθουν αυτή είναι ή δουλειά του παππού κ τς γιαγιάς:P αλλά το πρόγραμμα θέλω να το τηρούν όσο μπορούν βέβαια δεν είχε λόγο να δώσει φαγητό 12 ούτε να χάνει τον μεσημεριανό ύπνο για να παίξει με την ξαδερφουλα που είναι 14 ετών κ καταλαβαίνει μία χαρα:rolleyes:μενουμε πάνω κάτω μπορούσε να παίξει κ μετά τέλος πάντων.Σημερα μπιφτέκια από χθες αύριο μακαρόνια καρμποναρα κ για την μικρή φακές.

Φιλάκια ώρα για παραμύθι

Καλημερα.

Χαιρομαι που ειστε ολες καλά.

Για τα βιολογικά προϊοντα ανοιξατε μεγαλη κουβεντα. Συμφωνω με οσα γραφετε περι υδροφορου ορίζοντα κλπ. Τιποτα δεν ειναι πια αγνο. Κι εγω δεν το πολυσκέφτομαι γιατι μετα δεν θα τρωμε τιποτα. Στην Αθηνα ψωνιζα κανονικά απο χασαπη, λαϊκή κλπ. Εδω ψωνιζω απο χασαπη αλλά μαθαινω και ποτε σφαζουν οικοσιτα ζωα οπότε ψωνιζω και τοτε. Κοτες εγω δεν εχω αλλά καποιες φορες μου δινουν αυγουλακια άλλοι που εχουν. Εκει φαινεται πραγματικά η διαφορα. Τωρα ειδη μαναβικης απ'οπου και να ψωνισω κλαιω λογω της τιμής τους (πολύ πονεμενη ιστορια - σας το λέω συνεχεια).

Η μικρη ειναι καλά. Δεν ειχε κατι σοβαρο - προληπτικά την κρατησα σπιτι. Σημερα παει κανονικά σχολειο.

Χτες τελικά ειχαμε λαχανοντολμαδες, περισσεψαν και για σημερα. Δοκιμασε επιτελους η μαμα μου και τον ντολμαδοπαρασκευαστη που ειχε παρει αλλά τζιφος - δεν καταφερε ουτε εναν να τυλίξει. Το απογευμα εφτιαξα και μαρμελάδα φραουλα για μια γνωστη μου που ηθελε.

Φιλια σε ολο το παρεακι

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα.

Έβαλα δύσκολα ερωτήματα χτες, αλλά πραγματικά ανησυχώ για αυτά που τρώμε! Ένας φίλος που έχει χωράφι με λίγα οπωροφόρα δέντρα, μου έλεγε ότι τα πρώτα χρόνια είχε πολλά φρούτα. Μετά λιγόστεψαν εντυπωσιακά και όταν ρώτησε τι να κάνει, του είπαν ότι αν δεν ψεκάσει φάρμακο, φρούτο δεν θα ξαναφάει! Δηλαδή ακόμα και αυτά που δεν είναι εμπορίου, δεν αντέχουν αλλιώς!

Πάντως τα βιολογικά έχουν μία διαφορά στην γεύση, αλλά και η τιμή τους είναι λίγο απλησίαστη μερικές φορές... και έχω αμφιβολίες κατά πόσο είναι όντως βιολογικά, όταν στους πάγκους της λαικής δεν βλέπω πιστοποίηση... βέβαια στην χώρα που ζούμε, δεν είναι να πιστεύεις ούτε αυτές τις πιστοποιήσεις:(

Καλό μεσημέρι μαγειροπαρεάκι!

Σήμερα πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβω... Στον Πειραιά έβρεχε πριν από λίγο. Ευτυχώς ήταν η κόρη μου στο σπίτι και μάζεψε τα απλωμένα!

Στα μαγειρικά μας τώρα .... σήμερα έχουμε μελιτζάνες στον φούρνο με σαλτσούλα ντομάτας και διάφορα τυριά. Μου αρέσει αυτό το φαγάκι, αλλά ο σύζυγος κάνει "νερά" όταν το ακούει;)

Ιωάννα κι εμείς σαν σκέψη το έχουμε το βάψιμο. Θα εξαρτηθεί και από το κατά πόσο θα έχει την όρεξη ο άντρας μου, γιατί αυτός θα βάφει. Κι εκτός από αυτό τα παιδιά θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους αργούτσικα φέτος καθώς η κόρη μου θα έχει φροντιστήριο αγγλικών μέχρι και τα μέσα του Ιούλη λόγω Proficiency. Είδωμεν τι θα γίνει...

Όσο για τον νερό της θάλασσας κι εγώ λίγο πριν πάρει βράση μπαίνω!!!!

Τζενάκι ωραίος ο κόκορας αλλά εγώ δεν τον φτιάχνω γιατί του μυρίζει του άντρα μου.

Αστεράκι μου έτσι είναι οι παππουδογιαγιάδες! Ξεμαθαίνουν τα παιδιά κι εμείς πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια αν είναι για λίγο!

Φωτεινή εντάξει η μικρή σήμερα? Γκράφιτι στους τοίχους έχει κάνει και ο δικός μου γιόκας! Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που θέλουμε να βάψουμε το σπίτι!

Νινάκι μου αρέσει που βάζεις την φαντασία σου σε ότι φτιάχνεις στην κουζίνα! Ωραίος ακούγεται ο συνδιασμός των φρούτων που έκανες για την μαρμελάδα! Βασικά θα ήθελα να ήταν σκέτα μούρα, αλλά δε γίνεται... την φράουλα την έβαλα για να αλλάξει λίγο το χρώμα (είναι λίγο μπλιαχ, σκέτο το χρώμα του μούρου) και το μήλο για να πήξει πιο καλά.

Στρουμφιτούλα ελπίζω να έχεις μία ήρεμη μέρα στην δουλειά!

Καλημερα.

Για τα βιολογικά προϊοντα ανοιξατε μεγαλη κουβεντα. Συμφωνω με οσα γραφετε περι υδροφορου ορίζοντα κλπ. Τιποτα δεν ειναι πια αγνο. Κι εγω δεν το πολυσκέφτομαι γιατι μετα δεν θα τρωμε τιποτα. Στην Αθηνα ψωνιζα κανονικά απο χασαπη, λαϊκή κλπ. Εδω ψωνιζω απο χασαπη αλλά μαθαινω και ποτε σφαζουν οικοσιτα ζωα οπότε ψωνιζω και τοτε. Κοτες εγω δεν εχω αλλά καποιες φορες μου δινουν αυγουλακια άλλοι που εχουν. Εκει φαινεται πραγματικά η διαφορα. Τωρα ειδη μαναβικης απ'οπου και να ψωνισω κλαιω λογω της τιμής τους (πολύ πονεμενη ιστορια - σας το λέω συνεχεια).

Η μικρη ειναι καλά. Δεν ειχε κατι σοβαρο - προληπτικά την κρατησα σπιτι. Σημερα παει κανονικά σχολειο.

Χτες τελικά ειχαμε λαχανοντολμαδες, περισσεψαν και για σημερα. Δοκιμασε επιτελους η μαμα μου και τον ντολμαδοπαρασκευαστη που ειχε παρει αλλά τζιφος - δεν καταφερε ουτε εναν να τυλίξει. Αλήθεια? Θέλει λίγο ψάξιμο για να πετύχεις το σωστό μέγεθος και την ποσότητα που θα βάλεις και μετά είναι εντάξει... και η μαμά μου δεν το κατάφερε, αλλά δεν είχε υπομονή να το ψάξει πιο πολύ. Το απογευμα εφτιαξα και μαρμελάδα φραουλα για μια γνωστη μου που ηθελε. Έχει την τιμητική της αυτές τις μέρες η μαρμελάδα φράουλα:D

Φιλια σε ολο το παρεακι

Σήμερα τρώμε ρεβύθια.

Καλημέρα παρεακι. Καλημερα και σε σενα

Δύσκολη συζήτηση τα βιολογικά εάν υπάρχουν φυσικά ή φιλενάδα μου δουλεύει σε εταιρεία με φυτοφάρμακα απ ότι λένε όσοι ξέρουν από κει όλοι κάτι ρίχνουν στα λαχανικά κ στα φρούτα.γ ία τα ζωάκια δεν το συζητώ κ γω από χασάπη για την μικρή αγοράζω τώρα τι έχουν φάει αστα καλύτερα κ δυστυχώς εμείς δεν έχουμε χωριό ούτε ένα αυγό φρεσκο:|

Ευτυχώς ή μικρή βρήκε γρήγορα τους ρυθμούς τς δεν έχω παράπονο κ φυσικά θα την κακομαθουν αυτή είναι ή δουλειά του παππού κ τς γιαγιάς:P αλλά το πρόγραμμα θέλω να το τηρούν όσο μπορούν βέβαια δεν είχε λόγο να δώσει φαγητό 12 ούτε να χάνει τον μεσημεριανό ύπνο για να παίξει με την ξαδερφουλα που είναι 14 ετών κ καταλαβαίνει μία χαρα:rolleyes:μενουμε πάνω κάτω μπορούσε να παίξει κ μετά τέλος πάντων.Σημερα μπιφτέκια από χθες αύριο μακαρόνια καρμποναρα κ για την μικρή φακές.

Φιλάκια ώρα για παραμύθι

Μη το ψαχνεις, μερικες γιαγιαδες κανουν οτι τους βολευει. Εμενα καποια στιγμη που κανανε τα δικα τους στο θεμα του υπνου εγινα κακια και στρωσανε γιατι εγω ξενυχταγα μετα. Ωραια φαγακια

Καλημερα.

Καλημερα Φωτεινη!

Πραγματικα η μαναβικη στα νησια ειναι φωτια. Παντως κι εγω με το φαγητο δεν το πολυψαχνω απλα αποφευγω αυτα που ξερω οτι σιγουρα ειναι επικινδυνα

Ωραια παλι καλα που δεν ηταν κατι σοβαρο

Χτες τελικά ειχαμε λαχανοντολμαδες, περισσεψαν και για σημερα. Δοκιμασε επιτελους η μαμα μου και τον ντολμαδοπαρασκευαστη που ειχε παρει αλλά τζιφος - δεν καταφερε ουτε εναν να τυλίξει. Το απογευμα εφτιαξα και μαρμελάδα φραουλα για μια γνωστη μου που ηθελε.

Φιλια σε ολο το παρεακι

Τοσο δυσκολο ειναι τελικα? εννοειται το παιρνεις για ευκολια

Καλημέρα.

Καλημερα Νινα!

Έβαλα δύσκολα ερωτήματα χτες, αλλά πραγματικά ανησυχώ για αυτά που τρώμε! Ένας φίλος που έχει χωράφι με λίγα οπωροφόρα δέντρα, μου έλεγε ότι τα πρώτα χρόνια είχε πολλά φρούτα. Μετά λιγόστεψαν εντυπωσιακά και όταν ρώτησε τι να κάνει, του είπαν ότι αν δεν ψεκάσει φάρμακο, φρούτο δεν θα ξαναφάει! Δηλαδή ακόμα και αυτά που δεν είναι εμπορίου, δεν αντέχουν αλλιώς!

Πάντως τα βιολογικά έχουν μία διαφορά στην γεύση, αλλά και η τιμή τους είναι λίγο απλησίαστη μερικές φορές... και έχω αμφιβολίες κατά πόσο είναι όντως βιολογικά, όταν στους πάγκους της λαικής δεν βλέπω πιστοποίηση... βέβαια στην χώρα που ζούμε, δεν είναι να πιστεύεις ούτε αυτές τις πιστοποιήσεις:(

Η αληθεια ειναι οτι μας προβληματισες κι εγω δεν εμπιστευομαι τις βιολογικες και δεν ψωνιζω απο κει ασε που ειναι πανακριβα

Σήμερα τρώμε ρεβύθια.

Την καλημερα μου σε ολες. Σημερα τρωμε σουφλε ζυμαρικων που ειχα παρα πολυ καιρο να κανω

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μπιφτέκια στον φούρνο. Θα συνοδευτούν ή με πουρέ ή ρυζάκι.

Ιωάννα όντως αν αρχίσεις να το ψάχνεις με το τι τρώμε τότε καλύτερα να μένεις νηστικός! Άλλωστε δεν είναι μόνο το φαγητό αλλά και το τι πίνουμε και αναπνέουμε! Ωραίο φαγάκι έχεις!

Αστεράκι με τους παππουδογιαγιάδες πρέπει να γίνεσαι και λίγο κακός! Δεν βγαίνει διαφορετικά. Είναι φορές που γίνονται χειρότεροι κι από τα παιδιά.

Φωτεινή εγώ δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να φτιάξω ντολμαδάκια. Κάνει η πεθερά μου και μου αρκεί!!!!

Νινάκι ένας από τους λόγους που τώρα πιά τα φυτά δεν καρποφορούν όπως παλιότερα είναι γιατί τα περισσότερα είναι υβρίδια τα οποία έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Οι αυθεντικοί σπόροι έχουν δυστυχώς χαθεί με τα χρόνια και σπάνια βρίσκεις πιά.

Πολλά φιλάκια σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα και σε σενα

Σήμερα τρώμε μπιφτέκια στον φούρνο. Θα συνοδευτούν ή με πουρέ ή ρυζάκι.

Ωραιο φαγακι εχεις

Ιωάννα όντως αν αρχίσεις να το ψάχνεις με το τι τρώμε τότε καλύτερα να μένεις νηστικός! Άλλωστε δεν είναι μόνο το φαγητό αλλά και το τι πίνουμε και αναπνέουμε! Ωραίο φαγάκι έχεις!

Ετσι ειναι, τι αναπνεουμε, τι τρωμε καλυτερα να μην το σκεφτουμε

Αστεράκι με τους παππουδογιαγιάδες πρέπει να γίνεσαι και λίγο κακός! Δεν βγαίνει διαφορετικά. Είναι φορές που γίνονται χειρότεροι κι από τα παιδιά.

Φωτεινή εγώ δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να φτιάξω ντολμαδάκια. Κάνει η πεθερά μου και μου αρκεί!!!!

Εμενα που δεν κανει κανεις απο την οικογενεια? θα μου στειλει κανεις κανα πιατο?

Νινάκι ένας από τους λόγους που τώρα πιά τα φυτά δεν καρποφορούν όπως παλιότερα είναι γιατί τα περισσότερα είναι υβρίδια τα οποία έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Οι αυθεντικοί σπόροι έχουν δυστυχώς χαθεί με τα χρόνια και σπάνια βρίσκεις πιά.

Πολλά φιλάκια σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα μας!

δεν το ηξερα αυτο για τους σπορους

Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα!

Νινα θα δοκιμάσω κι εγω με τον ντολμαδοπαρασκευαστη και θα σου πω. Δεν προβλεπεται ομως συντομα...

Ιωαννα θα ερθεις εδω και θα σε φιλεψουμε εμεις ντολμαδακια! Θα κανεις και το ταξιδακι σου...

Σμουρφιτα για ποσο καιρο ακομα θα κανεις διαιτα;

Αγγελική ζηλευω τον πουρε σου! Τον εχω επιθυμησει αλλά δεν τον θελουν οι υπολοιποι.

Τζενακι τι νεα;

Αστερακι μην το ψαχνεις με γιαγιαδες και παππουδες. Εχουν αλλη οπτική. Αφου εχεις εσυ τον ελεγχο ολα καλά θα πηγαινουν.

Χτες εφτιαξα μιλφέιγ γιατι αυριο γιορταζει ο αντρας μου. Έρχεται σημερα το απόγευμα και θα παμε να τον παραλάβουμε μαλλον ολοι μαζι. Για φαγητο δεν ξερω τι θα φτιαξει η γιαγια γιατι χτες γυρισα μετα τις 8 σπίτι κι εφτιαξα μονο κατι μακαρονακια για να παρει η μικρη στο σχολειο μαζι της και το γλυκο.

Καλό ΣΚ σε ολους και χρονια πολλά στους εορτάζοντες αυριο! Αγγελική να χαιρεσαι την κορουλα σου και να την καμαρωνεις παντα!

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα!

Καλημερα Φωτεινη!!!!

Νινα θα δοκιμάσω κι εγω με τον ντολμαδοπαρασκευαστη και θα σου πω. Δεν προβλεπεται ομως συντομα...

Ιωαννα θα ερθεις εδω και θα σε φιλεψουμε εμεις ντολμαδακια! Θα κανεις και το ταξιδακι σου...

Ερχομαι τρεχοντας...

Αγγελική ζηλευω τον πουρε σου! Τον εχω επιθυμησει αλλά δεν τον θελουν οι υπολοιποι.

Τζενακι τι νεα;

Αστερακι μην το ψαχνεις με γιαγιαδες και παππουδες. Εχουν αλλη οπτική. Αφου εχεις εσυ τον ελεγχο ολα καλά θα πηγαινουν.

Χτες εφτιαξα μιλφέιγ γιατι αυριο γιορταζει ο αντρας μου. Έρχεται σημερα το απόγευμα και θα παμε να τον παραλάβουμε μαλλον ολοι μαζι. Για φαγητο δεν ξερω τι θα φτιαξει η γιαγια γιατι χτες γυρισα μετα τις 8 σπίτι κι εφτιαξα μονο κατι μακαρονακια για να παρει η μικρη στο σχολειο μαζι της και το γλυκο.

Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Τι καλα που θα ερθει ελπιζω να σας κανει καλο καιρο να ευχαριστηθητε βολτες!

Καλό ΣΚ σε ολους και χρονια πολλά στους εορτάζοντες αυριο! Αγγελική να χαιρεσαι την κορουλα σου και να την καμαρωνεις παντα!

Φιλια

Σημερα τρωμε οτι απεμεινε απο μακαρονια σουφλε

Για σήμερα δεν έχω μαγειρέψει καθώς έχει διάφορα υπόλοιπα στο ψυγείο για μένα και τον άντρα μου. Η κόρη μου θα φάει πατατούλες με αυγά τηγανιτά από το χωριό.

Φωτεινή να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για την γιορτή του και με το καλό να τον υποδεχτείτε! Ευχαριστώ για τις ευχές σου για την κόρη μου!

Έχουμε κάποιον άλλο που να γιορτάζει αύριο? Έχω κολλήσει τώρα...

Θα επιστρέψω και πάλι σε λίγο για να διαβάσω τα νέα σας. Με καλεί το καθήκον!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρεούλα!!!

Σήμερα ξεκίνησε λίγο στραβά η μέρα στην δουλειά. Γίνεται πανικός για να μην πω τίποτα χειρότερο...

Αστεράκι πολύ ωραία τα φαγητά σου, ειδικά η καρμπονάρα και οι φακές, τις οποίες θα φτιάξω την επόμενη εβδομάδα. Τρώει το αστεράκι όσπρια;

Νίνα καταλαβαίνω απόλυτα τις ανησυχίες σου, αλλά δυστυχώς πλέον τίποτα δεν είναι αγνό και οι πιστοποιήσεις δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Πολύ ωραία η ιδέα σου για την μαρμελάδα!

Ιωάννα πεντανόστιμο το σουφλέ! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για τους παππούδες και τις γιαγιάδες.

Αγγελική με τι συνοδεύτηκαν τα μπιφτέκια τελικά; Ωραιότατα και τα αυγουλάκια, ειδικά αφού είναι από το χωριό!

Φωτεινή με το καλό να έρθει ο σύζυγος! Πολύ ωραία ιδέα να πάτε όλοι μαζί να τον υποδεχτείτε! Χρόνια πολλά και να τον χαίρεσαι από σήμερα! Την δίαιτα θα πρέπει να την ακολουθήσω για ακόμη 2 μήνες, αλλά όχι τόσο αυστηρά.

Μαγειρικά σήμερα έχουμε κοτόπουλο στιφάδο, τυρόπιτα και μπιφτέκια. Ό,τι θέλει ο καθένας τρώει. Ευτυχώς τα είχα κάνει όλα χθες και έτσι σήμερα δεν έχω μαγείρεμα.

Αυτά προς το παρόν. Λογικά θα τα πούμε και σε λίγο.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημερα Αγγελικουλα!

Για σήμερα δεν έχω μαγειρέψει καθώς έχει διάφορα υπόλοιπα στο ψυγείο για μένα και τον άντρα μου. Η κόρη μου θα φάει πατατούλες με αυγά τηγανιτά από το χωριό.

Τυχερη εισαι, γλυτωσες μαγειρεμα και τ αυγουλακια μια χαρα ειναι

Φωτεινή να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για την γιορτή του και με το καλό να τον υποδεχτείτε! Ευχαριστώ για τις ευχές σου για την κόρη μου!

Να την χαιρεσαι, να ειναι παντα γερη!

Έχουμε κάποιον άλλο που να γιορτάζει αύριο? Έχω κολλήσει τώρα...

Θα επιστρέψω και πάλι σε λίγο για να διαβάσω τα νέα σας. Με καλεί το καθήκον!

Καλημέρα παρεούλα!!!

Καλημερα και σε σενα!

Σήμερα ξεκίνησε λίγο στραβά η μέρα στην δουλειά. Γίνεται πανικός για να μην πω τίποτα χειρότερο...

ελπιζω σ/κ να ξεκουραστεις

Αστεράκι πολύ ωραία τα φαγητά σου, ειδικά η καρμπονάρα και οι φακές, τις οποίες θα φτιάξω την επόμενη εβδομάδα. Τρώει το αστεράκι όσπρια;

Νίνα καταλαβαίνω απόλυτα τις ανησυχίες σου, αλλά δυστυχώς πλέον τίποτα δεν είναι αγνό και οι πιστοποιήσεις δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Πολύ ωραία η ιδέα σου για την μαρμελάδα!

Ιωάννα πεντανόστιμο το σουφλέ! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για τους παππούδες και τις γιαγιάδες.

Αγγελική με τι συνοδεύτηκαν τα μπιφτέκια τελικά; Ωραιότατα και τα αυγουλάκια, ειδικά αφού είναι από το χωριό!

Φωτεινή με το καλό να έρθει ο σύζυγος! Πολύ ωραία ιδέα να πάτε όλοι μαζί να τον υποδεχτείτε! Χρόνια πολλά και να τον χαίρεσαι από σήμερα! Την δίαιτα θα πρέπει να την ακολουθήσω για ακόμη 2 μήνες, αλλά όχι τόσο αυστηρά.

Παιδευτηκες αρκετα, δεν περιμενα οτι θα επρεπε να κανεις τοσο καιρο διαιτα

Μαγειρικά σήμερα έχουμε κοτόπουλο στιφάδο, τυρόπιτα και μπιφτέκια. Ό,τι θέλει ο καθένας τρώει. Ευτυχώς τα είχα κάνει όλα χθες και έτσι σήμερα δεν έχω μαγείρεμα.

Ολα αυτα τα εκανες εχτες? Μπραβο χρυσοχερα

Αυτά προς το παρόν. Λογικά θα τα πούμε και σε λίγο.

Νωρις ειναι ακομα και πειναωωω

Γεια σας κορίτσια.

Τι παλιόκαιρος πάλι σήμερα?!:mad: Το Σ/Κ λένε θα είναι χειρότερος! Επίτηδες το κάνει?:mad:

Σήμερα έκανα ντολμαδάκια και επειδή μου περίσσεψε γέμιση, γέμισα και ένα κολοκύθι κομμένο σε μικρά κομμάτια... έφτιαξα επίσης μπισκότα με 3 υλικά, που τα έβαλα σε θήκες για μάφινς και έγιναν σαν αφράτα κεκάκια:P Για αύριο πήρα θράψαλα και ο πωλητής μου είπε να τα βάλω στη σόδα... τι λέτε εσείς? φοβάμαι μήπως χαλάσει η γεύση τους... τηγανιτά θέλω να τα κάνω.

Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα! Ναι!!:tongue:

Νινα θα δοκιμάσω κι εγω με τον ντολμαδοπαρασκευαστη και θα σου πω. Δεν προβλεπεται ομως συντομα... Να σου πω την αλήθεια, η διαφορά που έχει είναι ότι βγάζει όλα τα ντολμαδάκια στο ίδιο μοτίβο, σαν να είναι αγοραστά... ωραίο είναι αν έχεις κόσμο, αλλιώς τα κάνεις στο χέρι και ξενοιάζεις:)

Τζενακι τι νεα;

Χτες εφτιαξα μιλφέιγ γιατι αυριο γιορταζει ο αντρας μου. Να τον χαίρεσαι!! Να είναι καλά και να περάσετε υπέροχα αύριο!:tongue: Έρχεται σημερα το απόγευμα και θα παμε να τον παραλάβουμε μαλλον ολοι μαζι. Για φαγητο δεν ξερω τι θα φτιαξει η γιαγια γιατι χτες γυρισα μετα τις 8 σπίτι κι εφτιαξα μονο κατι μακαρονακια για να παρει η μικρη στο σχολειο μαζι της και το γλυκο.

Φιλια

Ιωάννα έτοιμα τα ντολμαδάκια! θα έρθεις?:P:p

Αγγελική να χαίρεσαι την κορούλα σου και ότι επιθυμεί!:P

smurfita τόσο πολύ ακόμα η δίαιτα?:rolleyes: Ελπίζω να ηρέμησαν τώρα τα πράγματα στη δουλειά και να μην δουλεύεις αύριο!

Καλό Σαββατοκύριακο και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...