Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα μαγειροπαρεάκι!

Για σήμερα δεν έχω μαγειρέψει κάτι καθώς έχει μείνει αρνάκι από χτες και παστίτιο από την Κυριακή.

Στρουμφιτούλα να τα εκατοστήσει η μελένια σου! Πέρασαν 2 χρόνια ε? Για φαντάσου, την θυμάμαι τόση δα μικρούλα που την είχατε φέρει στην συνάντηση με τον αντρούλη σου!

Νινάκι μου μάλλον ο συνδιασμός οικοδομικές εργασίες και μουσακάς δεν ήταν ιδανικός! Παιδεύτηκες βρε κοριτσάκι μου! Ξεμπερδέψατε τουλάχιστον?

Πολλά πολλά φιλιά και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα! Τα ξαναλέμε αργότερα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα σας!!!!!

Στρουμφιτα να χαιρεσαι το παιδακι σου, να ειναι παντα γερο !!!!

Νινα πραγματικα ο συνδυασμος ηταν καταστροφικος, μουσακας και οικοδομη δεν πανε μαζι. Τι φτιαξατε? Κι εμεις λεμε φετος να το βαψουμε απ εξω

Σημερα τρωμε μουσακα που ειχε μεινει

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Ιωάννα φέτος έχουμε κι εμείς βαψίματα αλλά εσωτερικά. Λέμε τουλάχιστον ότι θα γίνει φέτος....

Κανονικα και το σαλονι-κουζινα που ειναι εννιαιο θελει αλλα βαριεμαι πολυ φετος να το κανω, ας κανουμε το εξω και βλεπουμε, καλα μας κουραγια!

καλησπέραααα !! Τι εγινε βρε κοριτσια πολυ μουσακας βλεπω επεσε !!!

Νινακι εγω δεν τολμω ακομα το ποδαρακι να βρεξω !!! χαχαχα !! !Οι οικοδομικες εργασιες ειναι το χειροτερο μου!

κ εμεις πρεπει να βαψουμε μεσα κ καθε χρονο το αναβαλουμε για το επόμενο ....

Κουραγιο για οσες το τολμησουν !!!

Στρουμφιτακι να την χαιρεστε την Μελενια σας ! γερη κ ευτυχισμενη να είναι !

Φωτεινη ερωτηση,οταν εκανες τουρτα με την ζαχαροπαστα τι γεμιση εβαλες;την εβαλες μετα ψυγειο;

Αγγελικη τι ωραιο φαγακι εχετε !!!

Ιωαννακι κ εσυ μουσακα !!!!! μιαμ μιαμ !!

Κοριτσια η μαρμελαδα που εκανα το Σαββατο νομιζω ειναι λιγο αραιη κ φοβαμαι μηπως δεν μου αντεξει.Να την βγαλω απο τα βαζα να την ξαναβρασω λιγο; θα παθει τιποτα; Αν γινεται να ριξω κ αλλη ζαχαρη η δεν χρεάζεται;

Σημερα φαγαμε φασολακια λαδερα.Για αυριο εχω βγαλει κοκορα να κανω με ρυζι .

Μου εστειλε κ η μαμα χτες δεμα βερυκοκα κ τα πρωτα κολοκυθακια οποτε αναμενεται μπριαμ ωραιοτατο !!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Χρόνια πολλά για το αστερακι σου στρουμφιτα πολύχρονη πάντα χαρούμενη κ ευτυχισμένη να είναι.

Τζένη που είπαμε ότι μένεις;; Έρχομαι για το κόκορα που λατρεύω αλλά δεν έχω κάνει ποτέ.:tongue:

Ευτυχώς εμεις ξεμπερδευσαμε από τα βαψιματα πριν γεννηθεί το αστερακι:wink:

Ευτυχώς η μικρή βρήκε πάλι τον ρυθμό τ μέχρι να έρθει ξανά η πεθερά φυσικα

Σήμερα φασολακια αύριο μπιφτέκια στο φούρνο με πατατουλες

Καλημέρα!

Καταρχήν να ευχηθώ στη Σμουρφίτα μας να χαιρεται τη μελένια της! Πέρασαν 2 υπέροχα χρονακια ε; Μπραβο, να ειναι παντα γερη και δυνατη!

Εγω χτες δεν ειχα ερθει στη δουλεια γιατι η μικρη ηταν λίγο αδιαθετη και μου ζητησε να μεινω σπιτι να τη φροντίσω κι αυτη λιγακι. Έτσι της εκανα το χατηρι.

Τζενη αν ξαναβρασεις τη μαρμελάδα δεν θα εχει προβλημα. Το εχει κανει η θεια μου αρκετες φορες σε βερυκοκο και κορομηλο - δεν νομίζω η φραουλα να διαφερει. Στις τουρτες που εβαλα ζαχαροπαστα ειχα βαλει γεμιση κρεμα ζαχαροπλαστικής, κρεμα με σαντιγύ και γιαουρτι και κρεμα απο ανθος αραβοσιτου μπανανα. Μετα τις ειχα ειχα βαλει κανονικά στο ψυγειο. Κι εμεις στο χωριο που ειχαμε παει ειχαμε φαει κολοκυθακια βραστα από τον κήπο.

Αστερακι θα το συνηθισεις οι γιαγιαδες κανουν τα δικά τους αλλά τουλάχιστον ξερεις οτι τα παιδια ειναι με καποιον που τα αγαπαει και τα προσεχει. Στο λέω εγω που εχω πολλά τετοια θεματα αφου μενουμε μαζι με τους παππουδες. Υποχωρω οσο γινεται και σε καποια θεματα προσπαθω να περασω τη γνωμη μου - τις περισσοτερες φορες χωρις αποτελεσμα βεβαια...

Εγω κοριτσια δεν αντεχω μαστορεματα στο σπιτι - τα εχω βαρεθει. Κανονικά καποια δωματια θελουν βαψιμο γιατι τα εχει ζωγραφισει ο μικρος και δεν βγαινουν αλλιως αλλά πραγματικά δεν το αντεχω - προτιμω να τα βλεπω ζωγραφισμένα.

Πολύ μουσακάς επεσε βλέπω - επίτηδες το κανετε; Απο δω δεν στελνετε κανενα κομματακι;

Νινα οι τουριστες εχουν αρχισει να ερχονται απο αρχες Απριλίου. Βλέπω και καποιους να κανουν μπανιο αλλά εγω δεν τολμώ ακομα.

Ιωαννα χαιρομαι που περασες καλά το ΣΚ.

Αγγελική, τι νεα;

Εβιρακι που εισαι;

Εμεις χτες ειχαμε περισσευματα και το βραδυ φτιαξαμε μια ομελετα με διαφορα μέσα με αυγά κανονικά χωριατικα. Η μικρη εφαγε μακαρονακι κοφτο σκετο γιατι της εκανα διαιτα. Για σημερα μαλλον λαχανοντολμάδες.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ο μουσακάς έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες τελικά!:)... σήμερα θα φάμε τα υπόλοιπα κομμάτια και χτες έκανα μπριαμ... έκανα άλλη μία μαρμελάδα, με μούρα αυτή τη φορά που μάζεψα από τα δέντρα μας... πρόσθεσα λίγες φράουλες για καλύτερο χρώμα και άρωμα, λίγο τριμμένο μήλο για καλύτερο πήξιμο, μέλι και λίγη ζάχαρη και έγινε σούπερ:P

Φωτεινή είναι καλύτερα η μικρή σου? ομελέτα με χωριάτικα αυγά ακούω και ζηλεύω!!:tongue:

asteraki2014 έτσι είναι οι γιαγιάδες... τα κακομαθαίνουν με αγάπη!:tongue:

ggeny και εγώ πιστεύω ότι αν την βράσεις λίγο ακόμα σε χαμηλή φωτιά την μαρμελάδα, θα σου πήξει μία χαρά.

Ιωάννα φτιάξαμε την οροφή του μπάνιου που είχε φουσκώσει από την υγρασία... έχουμε ακόμα και άλλες εργασίες, που θα τις κάνουμε μέσα στο καλοκαίρι μάλλον, όπως να βάλουμε γυψοσανίδες σε ένα δωμάτιο που έχει πρόβλημα με υγρασία... αυτό θα είναι παίδεμα, γιατί σημαίνει ξήλωμα καλοριφέρ και άλλα τέτοια ωραία!:mad:

Πάω να κάνω καμία δουλειά... καλή συνέχεια!:P

καλησπέραααα !! Τι εγινε βρε κοριτσια πολυ μουσακας βλεπω επεσε !!!

Ελα να σε κερασουμε

Νινακι εγω δεν τολμω ακομα το ποδαρακι να βρεξω !!! χαχαχα !! !Οι οικοδομικες εργασιες ειναι το χειροτερο μου!

Κι εγω κρυωνω πολυ αν δεν εχει βρασει το νερο δεν μπαινω

κ εμεις πρεπει να βαψουμε μεσα κ καθε χρονο το αναβαλουμε για το επόμενο ....

ετσι κανω εγω για το σαλονι, ολο το αναβαλλω

Κουραγιο για οσες το τολμησουν !!!

Στρουμφιτακι να την χαιρεστε την Μελενια σας ! γερη κ ευτυχισμενη να είναι !

Φωτεινη ερωτηση,οταν εκανες τουρτα με την ζαχαροπαστα τι γεμιση εβαλες;την εβαλες μετα ψυγειο;

Αγγελικη τι ωραιο φαγακι εχετε !!!

Ιωαννακι κ εσυ μουσακα !!!!! μιαμ μιαμ !!

Κοριτσια η μαρμελαδα που εκανα το Σαββατο νομιζω ειναι λιγο αραιη κ φοβαμαι μηπως δεν μου αντεξει.Να την βγαλω απο τα βαζα να την ξαναβρασω λιγο; θα παθει τιποτα; Αν γινεται να ριξω κ αλλη ζαχαρη η δεν χρεάζεται;

Απ οτι ξερω απο τη μαμα μου δεν παθαινει τιποτα αν ξαναβρασει, την ειχα δει που το ειχε κανει

Σημερα φαγαμε φασολακια λαδερα.Για αυριο εχω βγαλει κοκορα να κανω με ρυζι .

Μου εστειλε κ η μαμα χτες δεμα βερυκοκα κ τα πρωτα κολοκυθακια οποτε αναμενεται μπριαμ ωραιοτατο !!

Κοκορα ε? μου αρεσει με χοντρο μακαρονι

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Χρόνια πολλά για το αστερακι σου στρουμφιτα πολύχρονη πάντα χαρούμενη κ ευτυχισμένη να είναι.

Τζένη που είπαμε ότι μένεις;; Έρχομαι για το κόκορα που λατρεύω αλλά δεν έχω κάνει ποτέ.:tongue:

Ευτυχώς εμεις ξεμπερδευσαμε από τα βαψιματα πριν γεννηθεί το αστερακι:wink:

Ευτυχώς η μικρή βρήκε πάλι τον ρυθμό τ μέχρι να έρθει ξανά η πεθερά φυσικα

ευτυχως γρηγορα βρηκατε ρυθμους, τι να κανεις αυτα συμβαινουν οταν ερχονται οι παπουδογιαγιαδες

Σήμερα φασολακια αύριο μπιφτέκια στο φούρνο με πατατουλες

ωραια φαγακια

Καλημέρα!

καλημερα και σε σενα

Καταρχήν να ευχηθώ στη Σμουρφίτα μας να χαιρεται τη μελένια της! Πέρασαν 2 υπέροχα χρονακια ε; Μπραβο, να ειναι παντα γερη και δυνατη!

Εγω χτες δεν ειχα ερθει στη δουλεια γιατι η μικρη ηταν λίγο αδιαθετη και μου ζητησε να μεινω σπιτι να τη φροντίσω κι αυτη λιγακι. Έτσι της εκανα το χατηρι.

περαστικα της, ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα. Καλα εκανες κι εκατσες μαζι της, ηθελε τη μανουλα της

Τζενη αν ξαναβρασεις τη μαρμελάδα δεν θα εχει προβλημα. Το εχει κανει η θεια μου αρκετες φορες σε βερυκοκο και κορομηλο - δεν νομίζω η φραουλα να διαφερει. Στις τουρτες που εβαλα ζαχαροπαστα ειχα βαλει γεμιση κρεμα ζαχαροπλαστικής, κρεμα με σαντιγύ και γιαουρτι και κρεμα απο ανθος αραβοσιτου μπανανα. Μετα τις ειχα ειχα βαλει κανονικά στο ψυγειο. Κι εμεις στο χωριο που ειχαμε παει ειχαμε φαει κολοκυθακια βραστα από τον κήπο.

Αστερακι θα το συνηθισεις οι γιαγιαδες κανουν τα δικά τους αλλά τουλάχιστον ξερεις οτι τα παιδια ειναι με καποιον που τα αγαπαει και τα προσεχει. Στο λέω εγω που εχω πολλά τετοια θεματα αφου μενουμε μαζι με τους παππουδες. Υποχωρω οσο γινεται και σε καποια θεματα προσπαθω να περασω τη γνωμη μου - τις περισσοτερες φορες χωρις αποτελεσμα βεβαια...

Εσυ κι αν εχεις εμπειρια απο γιαγιαδες..

Εγω κοριτσια δεν αντεχω μαστορεματα στο σπιτι - τα εχω βαρεθει. Κανονικά καποια δωματια θελουν βαψιμο γιατι τα εχει ζωγραφισει ο μικρος και δεν βγαινουν αλλιως αλλά πραγματικά δεν το αντεχω - προτιμω να τα βλεπω ζωγραφισμένα.

Πολύ μουσακάς επεσε βλέπω - επίτηδες το κανετε; Απο δω δεν στελνετε κανενα κομματακι;

εγω κερναω ελα να φαμε παρεα

Νινα οι τουριστες εχουν αρχισει να ερχονται απο αρχες Απριλίου. Βλέπω και καποιους να κανουν μπανιο αλλά εγω δεν τολμώ ακομα.

Ιωαννα χαιρομαι που περασες καλά το ΣΚ.

πραγματικα ηταν ωραια και ειχα καιρο να περασω καλα

Αγγελική, τι νεα;

Εβιρακι που εισαι;

Εμεις χτες ειχαμε περισσευματα και το βραδυ φτιαξαμε μια ομελετα με διαφορα μέσα με αυγά κανονικά χωριατικα. Η μικρη εφαγε μακαρονακι κοφτο σκετο γιατι της εκανα διαιτα. Για σημερα μαλλον λαχανοντολμάδες.

Φιλια

Σημερα τρωμε φακες κι εκανα και ενα κεικ με κακαο για τις λιγουριτσες μας

Καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Θα την δοκιμάσω σημερα την μαρμελαδα γιατι ειναι κριμα να παει χαμενη.Επισης μαλλον θα κανω κ λιγη βερυκοκο γιατι αυτα που μου εστειλε η μαμα την Δευτερα δεν αντεχουν ....

Χτες ο μικρος ηθελε να κανω μαζι με τον κοκορα πουρε.Ουτε καν δοκιμασε..... Παλι καλα που για πρωτη φορα τον τσακισε ο μεγαλος κ ζητησε να φαει κ στο σχολειο σημερα.Συνηθως δεν δοκιμαζε καν ,αλλα ειδαν προχτες τον μικρο Νικολα που ετρωγε πουρε απαλο χωρις σβολους κ επιρεαστηκαν κ το ζητησαν.Του ειπα κ εγω οτι τον εκανα απαλο χωρις σβολους κ χαρηκε !!!

Σημερα θα φαμε κοκορα με πουρε.Για αυριο τον υπολοιπο κοκορα με ρυζι.

Την Παρασκευη τις ειχα τις φακες κ εγω Ιωαννακι, το κεικ ομως το λιγουρευτηκα !!!

Φωτεινη ευχαριστω !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Θα την δοκιμάσω σημερα την μαρμελαδα γιατι ειναι κριμα να παει χαμενη.Επισης μαλλον θα κανω κ λιγη βερυκοκο γιατι αυτα που μου εστειλε η μαμα την Δευτερα δεν αντεχουν ....

Χτες ο μικρος ηθελε να κανω μαζι με τον κοκορα πουρε.Ουτε καν δοκιμασε..... Παλι καλα που για πρωτη φορα τον τσακισε ο μεγαλος κ ζητησε να φαει κ στο σχολειο σημερα.Συνηθως δεν δοκιμαζε καν ,αλλα ειδαν προχτες τον μικρο Νικολα που ετρωγε πουρε απαλο χωρις σβολους κ επιρεαστηκαν κ το ζητησαν.Του ειπα κ εγω οτι τον εκανα απαλο χωρις σβολους κ χαρηκε !!!

Σημερα θα φαμε κοκορα με πουρε.Για αυριο τον υπολοιπο κοκορα με ρυζι.

Την Παρασκευη τις ειχα τις φακες κ εγω Ιωαννακι, το κεικ ομως το λιγουρευτηκα !!!

Φωτεινη ευχαριστω !!!

Το ξερω το επεισοδιο με τον πουρε στην καντινα :D:D:D

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!!! Να είστε πάνα καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!

Τι ωραία φαγάκια διαβάζω και μου τρέχουν τα σάλια!

Τζένη κι εγώ θεωρώ όπως είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια ότι δεν θα πάθει τίποτα αν την ξαναβράσεις σε χαμηλή φωτιά. Ο πουρές πάντως δεν πήγε χαμένος και ταιριάζει πολύ ωραία με τον κόκορα.

Ιωάννα κι εγώ λιγουρεύτηκα το κέικ, άσχετα που δεν μπορώ να φάω βέβαια. Θα δω μήπως το κάνω κάποιο απόγευμα.

Νίνα μπράβο που με τόσες δουλειές κάνεις και τόσα φαγητά. Πολύ ωραίο και το μπριάμ! Για τις μαρμελάδες απλά δεν έχω λόγια...

Καλό κουράγιο με τις εργασίες. Ευτυχώς θα έχει καλό καιρό από εδώ και πέρα οπότε είναι ό,τι πρέπει για αυτά τα πράγματα.

Φωτεινή η μικρή ήθελε τη μανούλα ε; Πως είναι σήμερα; Καλύτερα; Για τα ζωγραφισμένα δωμάτια μην ανησυχείς...δες το σαν καλλιτεχνική παρέμβαση!

Αστεράκι ευτυχώς που το αστεράκι βρήκε τόσο γρήγορα τους ρυθμούς του! Πολύ ευχάριστο αυτό. Πολύ ωραία και τα φασολάκια και τα μπιφτέκια.

Κορίτσια τώρα που λέτε για βαψίματα, κι εμείς έχουμε να βάψουμε, αλλά ευτυχώς όχι όλο το σπίτι. Απλώς είχαν μείνει κάποια μερεμέτια απ'όταν κάναμε την ανακαίνιση και είχε ήδη φτάσει Νοέμβρης οπότε δεν γινόταν να τα φτιάξουμε. Σιγά σιγά όμως όλα θα γίνουν.

Ευτυχώς στη δουλειά προς το παρόν έχουμε ησυχία, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω, εσάς που έχετε και παιδιά, πώς βλέπετε κάποια διατροφικά θέματα: χτες είδα στην τηλεόραση πόσα αντιβιοτικά δίνουν στα κοτόπουλα, που καταλήγουν στο πιάτο μας και πόσο καλύτερα είναι τα ελευθέρας βοσκής... επίσης ακούω για το χοιρινό πολλά! Εσείς τι κάνετε όσο αφορά τα κρέατα που τρώτε? Σκέφτομαι αρκετά σοβαρά και συζητάγαμε αυτό το θέμα χτες με τον άντρα μου, πώς να το διαχειριστούμε και τι να τρώμε πια. Έχουμε κάποιους γνωστούς που έχουν ζώα, αλλά πάλι δεν ξέρει κανείς αν εκτός από τα χορταράκια που τους δίνουν, τι φάρμακα μπορεί να παίρνουν και να μη το λένε... μήπως οι μεγάλες εταιρίες είναι πιο ασφαλείς? Είναι μπέρδεμα:rolleyes:

Καλό μεσημέρι μαγειροπαρεάκι!

Σήμερα πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβω... Στον Πειραιά έβρεχε πριν από λίγο. Ευτυχώς ήταν η κόρη μου στο σπίτι και μάζεψε τα απλωμένα!

Στα μαγειρικά μας τώρα .... σήμερα έχουμε μελιτζάνες στον φούρνο με σαλτσούλα ντομάτας και διάφορα τυριά.

Ιωάννα κι εμείς σαν σκέψη το έχουμε το βάψιμο. Θα εξαρτηθεί και από το κατά πόσο θα έχει την όρεξη ο άντρας μου, γιατί αυτός θα βάφει. Κι εκτός από αυτό τα παιδιά θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους αργούτσικα φέτος καθώς η κόρη μου θα έχει φροντιστήριο αγγλικών μέχρι και τα μέσα του Ιούλη λόγω Proficiency. Είδωμεν τι θα γίνει...

Όσο για τον νερό της θάλασσας κι εγώ λίγο πριν πάρει βράση μπαίνω!!!!

Τζενάκι ωραίος ο κόκορας αλλά εγώ δεν τον φτιάχνω γιατί του μυρίζει του άντρα μου.

Αστεράκι μου έτσι είναι οι παππουδογιαγιάδες! Ξεμαθαίνουν τα παιδιά κι εμείς πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια αν είναι για λίγο!

Φωτεινή εντάξει η μικρή σήμερα? Γκράφιτι στους τοίχους έχει κάνει και ο δικός μου γιόκας! Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που θέλουμε να βάψουμε το σπίτι!

Νινάκι μου αρέσει που βάζεις την φαντασία σου σε ότι φτιάχνεις στην κουζίνα! Ωραίος ακούγεται ο συνδιασμός των φρούτων που έκανες για την μαρμελάδα!

Στρουμφιτούλα ελπίζω να έχεις μία ήρεμη μέρα στην δουλειά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Νινάκι δυστυχώς στις μέρες μας σπάνια τρώμε καλά και αγνά προιόντα, εκτός κι αν τα παράγουμε οι ίδιοι. Κι αυτό πάλι πάιζει καθώς μπορεί κάποιος να μην χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα στην παραγωγή του αλλά να χρησιμοποιεί ο διπλανός και μέσω του υδροφόρου ορίζοντα να "μολύνονται" και τα δικά του.

Τώρα, κρέατα ψωνίζουμε από τον χασάπη που έχουμε κάμποσα χρόνια. Και χοιρινό και κοτόπουλο και μοσχάρι, απ΄όλα! Δεν έχουμε μπει στην διαδικασία να σκεφτόμαστε τι τα ταίζουν ή τα ποτίζουν γιατί θα καταλήγαμε στο τέλος να μην τρώμε καθόλου! Αν μας δωθεί η ευκαιρία να φάμε σπιτικό κοτόπουλο από την θεία του άντρα μου στο χωριό έχει καλώς. Επίσης στην Εύβοια έχουμε έναν φίλο μας οικογενειακό που επειδή είναι χασάπης εκτρέφει δικά του γουρούνια και τα εμπορεύεται. Όσο τα παιδιά είναι στους δικούς στην Εύβοια τρώνε χοιρινό από εκεί. Αλλά μέχρι εκεί, δεν μπαίνουμε σε διαδικασία να κουβαλάμε κρέατα και στην Αθήνα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...