Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Δίαβασα εν τάχει τα νέα σας και θα σχολιάσω ότι θυμάμαι αρχικά και αναλυτικότερα ελπίζω αργότερα μόλις ξεμπερδέψω από την πολύ δουλειά...

Νινάκι όντως δύο μερούλες συνδιάσα τις δουλειές που είχα με καφεδάκι την μία μέρα στην Πειραική και την άλλη στο Πασαλιμάνι. Πολύ το ευχαριστήθηκα γιατί είχα και ωράια παρεούλα και τις δύο μέρες. Σχετικά με την απώλεια του νέου ανθρώπου που είχατε λυπάμαι πολύ! Είναι μεγάλο σοκ για τους στενούς συγγενείς αυτού του είδους ο ξαφνικός θάνατος. Αλλά ανικειμενικά νομίζω ότι είναι ο καλύτερος για αυτόν που φέυγει. Μόνο να μην ήταν τόσο νέος...

Φωτεινούλα όπως το είπες, φούσκωσα από υπερηφάνεια χτες με τους βαθμούς της κόρης μου! 19,8 μέσος όρος στην 1η Λυκείου ΧΩΡΙΣ φροντιστήριο! Οι καθηγητές της μου είπαν τα καλύτερα και για τον χαρακτήρα της. Να την έχει ο Θεός καλά κι εκείνη και τον μούργο τον μικρό μου! Σχετικά με την αλλεργία όντως φέτος πέρασα μία χρονιά τέλεια και βοήθησε σίγουρα η ανοσοθεραπεία σύμφωνα με τον γιατρό. Τον Ιούλιο θα κάνω και γενικό επανέλεγχο, δηλαδή αιματολογικές και εξετάσεις στους πνεύμονες με σπιρομέτρηση για να δει τα ποσοστά της αλλεργίας. Λογικά από ότι έχει φανεί σίγουρα θα έχουν πέσει.

Ιωάννα χτες με το λασπόβροχο έτρεχα πανικόβλητη να μαζέψω απλωμένα ρόυχα που είχα και ήταν και μάυρα! Ευτυχώς τα πρόλαβα!

Πολλά φιλιά σε όλο το υπόλοιπο παρεάκι μας! Ευελπιστώ να ξαναμπώ κι αργότερα ....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα παρεούλα!

Νίνα πολύ λυπάμαι για αυτή την απώλεια. Κρίμα ήταν και νέος άνθρωπος. Τελευταία ακούω πολύ συχνά τέτοια δυσάρεστα και κάθε φορά σοκάρομαι.

Ιωάννα, πολύ τη ζηλεύω την πίτσα. Προχθές το βράδυ είχα κάνει για τους υπόλοιπους και την ευχαριστήθηκαν.

Αγγελική μπράβο για το αστέρι σου. Όχι ότι είχα καμία αμφιβολία, ήμουν σίγουρη ότι θα έσκιζε! Πολύ ευχάριστο που σε έχει πιάσει η θεραπεία και μακάρι και οι μετρήσεις να βγουν καλές. Καλά έκανες και ήπιες τα καφεδάκια σου και αφού είχες και καλή παρέα ήταν ό,τι καλύτερο.

Φωτεινή κι εδώ χάλια ήταν με τη σκόνη. Από ότι βλέπω όμως σήμερα είναι καλύτερα και ελπίζω να κρατήσει γιατί πρωί πρωί άπλωσα πλυντήριο με ρούχα της μικρής. Καλά για το θέμα του φαγητού δεν το σχολιάζω καθόλου!

Τζένη, Έβιρι, Αστεράκι, τι κάνετε;

Σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί να μαγειρέψω και να βάλω πλυντήριο γιατί δεν πρόλαβα χθες το απόγευμα και σήμερα μάλλον θα αργήσω πάλι να γυρίσω. Έτσι, έβρασα λαχανικά για εμένα, έψησα ψάρια στο φούρνο για τον σύζυγο και την μικρή και έψησα μια κασερόπιτα που είχα στην κατάψυξη για να έχουν για σνακ.

Το μόνο κακό είναι ότι παραλίγο να βάλω φωτιά στο σπίτι γιατί άνοιξα λάθος μάτι στην κουζίνα (είναι αφής και δεν είδα καλά) και πάνω σε εκείνο είχα μια χάρτινη συσκευασία με ταχινόπιτα τυλιγμένη με μεμβράνη και άρπαξε. Στην αρχή μύριζε και μέχρι να γυρίσω είχε πάρει φωτιά. Ευτυχώς όμως πρόλαβα και τελικά τέλος καλό όλα καλά, αλλά πήρα μια τρομάρα...

Αυτά ήταν τα πρωινά μου κατορθώματα. Ελπίζω να μπω και αργότερα διαφορετικά καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Επιτέλους σήμερα καλυτέρεψε ο καιρός και είδαμε λίγο ήλιο... τι μουντάδα ήταν αυτή?!

Από φαί χτες έκανα κοτόπουλο με φασολάκια και σήμερα φακές... συνεχίζω τις μαρμελάδες φράουλα και σήμερα έκανα φράουλα με τριμμένα μήλα μέσα... η επόμενη θα είναι με μούρα, καθώς είναι η εποχή τους και έχουμε πολλές μουριές. Αύριο θα έχουμε σουβλάκια και θα προσπαθήσω να φτιάξω μουσακά για την Κυριακή, να έχουμε έτοιμος, γιατί λέμε να πάμε προς θάλασσα, οπότε να έχω έτοιμο φαΐ στην επιστροφή.:P

Καλημέρα!

Αγουροξυπνημενη σημερα, ονειρευομαι απο τωρα την ωρα που θα κοιμηθω το βραδυ!!

Χτες ειχαμε μια σκονη αλλο πραγμα - δεν εβλεπες τιποτα. Σημερα καθαρισε ο οριζοντας χωρις βροχη ομως. Τις προηγουμενες μερες ειχε τις μπορουλες του αλλά ηταν λάσπη. Αυτό είναι το κακό με την σκόνη και τη βροχή μαζί!:mad:

Που χαθηκατε ολες χτες; έλα ντε!:rolleyes:

Στρουμφιτα με το μαλακο οι δουλειες για να μην εξουθενωσεις τον οργανισμο σου μετα απο τετοια ταλαιπωρια.

Τζενη αλήθεια ο μπαμπας σου πως παει; Συνεχιζουν τα τρελά ωράρια στη δουλεια;

Αστερακι έφυγε ο μπαμπας σου;

Νινα λυπαμαι για την απωλεια του γνωστού σας. Έχεις δικιο σε αυτά που λες. Ελα ομως που η ζωη οπως εχει γινει μας φερνει ολους στα ορια μας. Ξερεις πόσο συχνα το σκεφτομαι αυτο; Και να φανταστεις οτι δεν φοβαμαι και πολύ για εμενα γιατι ειμαι αρκετα ψύχραιμη σαν άτομο. Την ωρα που διαβαζα το ποστ σου μαθαινα και για εναν ανθρωπο 53 ετων που του έκαναν αεροδιακομιδη από εδω λόγω της καταστασης του. Πολύ άσχημες καταστασεις.

Αγγελική ειμαι σιγουρη οτι σημερα θα φουσκώνεις σαν παγώνι απο την περηφανεια γιαυτα που θα ακουσεις για την κορη σου. Αλήθεια τωρα που ειπες για το εμβολιο, φετος δεν γραφεις πολύ για ενοχλήσεις απο την αλλεργια - βλέπεις διαφορά εσύ;

Ιωαννα ωραια τα κεφτεδακια!

Χτες ειχαμε διαφορα περισσευματα. Χτες η κορη δοκιμασε σουφλέ μακαρονιών στο σπιτι ενος φιλου της. Μου ειπε οτι της άρεσε και της ειπα οτι θα παρω τη συνταγη (δουλευομαστε οπως καταλαβαινετε). Αλλά οταν την ειδαν πως τρωει με καταλαβαν γιατι οτι και να τους ελεγα δεν το πιστευαν. Για σημερα εχουμε φτιαξει μακαρονια για να παρει κι η μικρη ιδιοτροπη μαζι της.

Και τωρα θα σας περιγραψω την προχτεσινη ημερα στο θεμα του φαγητου με τα παιδια για να καταλαβετε τι ζω και παρολα αυτά δεν παιρνω καθολου ηρεμιστικά.

Μενου κορης: (πρωί) γαλα - (σχολείο) 1/4 από τοστ που ειχε ζητησει με ντοματα και τυρι και 2 τυροπιτακια - (απόγευμα) 1/2 μπολάκι ρυζογαλο και 1 ποτηρι γαλα με κακαο- (σουρουπο) λίγο αχλάδι και λίγο μήλο - (βραδυ) γαλα

Μενου γιου: (πρωι) γαλα + οτι αλλο εδωσαν στον παιδικο που δεν θυμαμαι τι ηταν - (μεσημερι στον παιδικο) φασολάκια λαδερα χωρις τις πατατες και ψωμι - (απόγευμα) ζηλεψε κι εφαγε αρκετά από το πιατο μου φασολάδα και ψωμί (χωρις τα πορτοκαλί δηλ. τα καρότα) - (σουρουπο) ενα πιατακι- μπολάκι φασολάδα με ψωμι και μετα 1/2 μπολάκι ρυζόγαλο - (βραδυ) γαλα. Μετα το ρυζόγαλο με ρωτησε τι θα φαμε γιατι πεινάει(!!!!!) αλλά δεν του εδωσα τιποτα γιατι δεν θα χωνευε.

Πως σας φαίνεται; Σε γενικές γραμμες κατι τετοιο περνάω καθε μερα...

Πω πω πω! Τι να πω?! Δεν έχω λόγια...;)

Φιλια

Καλημερα σας κοριτσια!

Αχ βρε Φωτεινη, ειναι πραγματικο ζορι αυτο που τραβας, εμενα εδω καμμια μερα δεν τρωει και σπανε τα νευρα μου, αν σου πω υπομονη δεν ειναι τιποτα.

Εχτες εριξε ενα λασποβροχο για λιγα λεπτα και τα εκανε ολα χαλια αλλα ειχε ωραιο και ζεστο απογευμα και τα παιδια δεν μαζευοντουσαν. Απο τη σκονη τη νΠαρνηθα εχτες απο το σπιτι δεν την εβλεπα καθολου Αυτό είναι το μέτρο της σκόνης για μένα... αν βλέπω την Πάρνηθα... όλες αυτές τις μέρες, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι ήταν ...άφαντη!:o

Νινα κριμα να χανονται νεοι ανθρωποι, μακαρι να ειχαμε γινει ανθρωποι και να χαιρομασταν πραγματικα τη ζωη.

Εχτες ειχαμε μακαρονια και το βραδυ εκανα και πιτσα που εμεινε και για σημερα να φαω εγω μιας και το παιδι θα λειπει

Δίαβασα εν τάχει τα νέα σας και θα σχολιάσω ότι θυμάμαι αρχικά και αναλυτικότερα ελπίζω αργότερα μόλις ξεμπερδέψω από την πολύ δουλειά...

Νινάκι όντως δύο μερούλες συνδιάσα τις δουλειές που είχα με καφεδάκι την μία μέρα στην Πειραική και την άλλη στο Πασαλιμάνι. Πολύ το ευχαριστήθηκα γιατί είχα και ωράια παρεούλα και τις δύο μέρες. Σχετικά με την απώλεια του νέου ανθρώπου που είχατε λυπάμαι πολύ! Είναι μεγάλο σοκ για τους στενούς συγγενείς αυτού του είδους ο ξαφνικός θάνατος. Αλλά ανικειμενικά νομίζω ότι είναι ο καλύτερος για αυτόν που φέυγει. Μόνο να μην ήταν τόσο νέος...

Φωτεινούλα όπως το είπες, φούσκωσα από υπερηφάνεια χτες με τους βαθμούς της κόρης μου! 19,8 μέσος όρος στην 1η Λυκείου ΧΩΡΙΣ φροντιστήριο! Οι καθηγητές της μου είπαν τα καλύτερα και για τον χαρακτήρα της. Να την έχει ο Θεός καλά κι εκείνη και τον μούργο τον μικρό μου! Σχετικά με την αλλεργία όντως φέτος πέρασα μία χρονιά τέλεια και βοήθησε σίγουρα η ανοσοθεραπεία σύμφωνα με τον γιατρό. Τον Ιούλιο θα κάνω και γενικό επανέλεγχο, δηλαδή αιματολογικές και εξετάσεις στους πνεύμονες με σπιρομέτρηση για να δει τα ποσοστά της αλλεργίας. Λογικά από ότι έχει φανεί σίγουρα θα έχουν πέσει. Μπράβο για την κόρη!!:tongue: Να την χαίρεστε και το μικρό φυσικά!:tongue: Με τέτοια επίδοση, δεν θα δυσκολευτεί να μπει στην σχολή που θα θέλει, όταν έρθει η ώρα!!:D

Ιωάννα χτες με το λασπόβροχο έτρεχα πανικόβλητη να μαζέψω απλωμένα ρόυχα που είχα και ήταν και μάυρα! Ευτυχώς τα πρόλαβα! Εγώ δεν τα πρόλαβα... την κατάλαβα την βροχή λίγο αργά:mad: και όχι μόνο αυτό, αλλά αποφάσισα φέτος να πλύνω όλες τις μπότες και τις είχα έξω να στεγνώσουν!:mad:

Πολλά φιλιά σε όλο το υπόλοιπο παρεάκι μας! Ευελπιστώ να ξαναμπώ κι αργότερα ....

Καλημέρα παρεούλα!

Νίνα πολύ λυπάμαι για αυτή την απώλεια. Κρίμα ήταν και νέος άνθρωπος. Τελευταία ακούω πολύ συχνά τέτοια δυσάρεστα και κάθε φορά σοκάρομαι.

Ιωάννα, πολύ τη ζηλεύω την πίτσα. Προχθές το βράδυ είχα κάνει για τους υπόλοιπους και την ευχαριστήθηκαν.

Αγγελική μπράβο για το αστέρι σου. Όχι ότι είχα καμία αμφιβολία, ήμουν σίγουρη ότι θα έσκιζε! Πολύ ευχάριστο που σε έχει πιάσει η θεραπεία και μακάρι και οι μετρήσεις να βγουν καλές. Καλά έκανες και ήπιες τα καφεδάκια σου και αφού είχες και καλή παρέα ήταν ό,τι καλύτερο.

Φωτεινή κι εδώ χάλια ήταν με τη σκόνη. Από ότι βλέπω όμως σήμερα είναι καλύτερα και ελπίζω να κρατήσει γιατί πρωί πρωί άπλωσα πλυντήριο με ρούχα της μικρής. Καλά για το θέμα του φαγητού δεν το σχολιάζω καθόλου!

Τζένη, Έβιρι, Αστεράκι, τι κάνετε;

Σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί να μαγειρέψω και να βάλω πλυντήριο γιατί δεν πρόλαβα χθες το απόγευμα και σήμερα μάλλον θα αργήσω πάλι να γυρίσω. Έτσι, έβρασα λαχανικά για εμένα, έψησα ψάρια στο φούρνο για τον σύζυγο και την μικρή και έψησα μια κασερόπιτα που είχα στην κατάψυξη για να έχουν για σνακ.

Το μόνο κακό είναι ότι παραλίγο να βάλω φωτιά στο σπίτι γιατί άνοιξα λάθος μάτι στην κουζίνα (είναι αφής και δεν είδα καλά) και πάνω σε εκείνο είχα μια χάρτινη συσκευασία με ταχινόπιτα τυλιγμένη με μεμβράνη και άρπαξε. Στην αρχή μύριζε και μέχρι να γυρίσω είχε πάρει φωτιά. Ευτυχώς όμως πρόλαβα και τελικά τέλος καλό όλα καλά, αλλά πήρα μια τρομάρα... Αμάν! Ευτυχώς που πρόλαβες! Τι να κάνεις και εσύ, όταν τρέχεις να προλάβεις τόσα πράγματα πρωί πρωί?!;)

Αυτά ήταν τα πρωινά μου κατορθώματα. Ελπίζω να μπω και αργότερα διαφορετικά καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!!

Καλό Σαββατοκύριακο και από μένα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περάσατε;

Σμουρφίτα χαιρομαι που δεν επαθες τιποτα! Τι μπορει να συμβει απο τη μια στιγμη στην άλλη!

Αγγελικη συγχαρητηρια για την κορουλα σου ακομα μια φορά. Να χαιρεσαι και τα δυο σου ζουζουνια κι ευχομαι κι ο γιοκας σου να ακολουθησει τον ιδιο δρομο.

Νινα πηγατε τελικά βολτα στη θαλασσα;

Ιωαννα, Αστερακι, Εβιρι, Τζενη και λοιπο παρεακι πως τα περασατε;

Απο τη σκονη γλιτωσαμε αυτες τις μερες. Μαγειρικα, το Σαββατο το μεσημερι γαυρο τηγανητο με χορτα και το βραδυ πιτσα. Χτες εφτιαξα δυο φαγητα για να εχουμε και για σημερα και πιθανον να περισσεψει τιποτα και για αυριο: μοσχαρι στη γαστρα με πατατες και χταποδακι με ρυζι.

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ΦΩΤΕΙΝΗ763
Διορθωση

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Στρουμφιτα αφου το προλαβες να λες παλι καλα, δεν θελει και πολυ να γινει το κακο.

Εγω το σ/κ περασα πολυ καλα. Την Παρασκευη το βραδυ που το παιδι κοιμηθηκε στους παπουδες πηγα για ποτακι και το Σαββατο μαζι με παρεα και τα παιδια πηγαμε στη θαλασσα, επαιξαν παρα πολυ και το ευχαριστηθηκαν, φαγαμε κι εκει και ηταν τελεια. Εχτες μ εφαγε η κουζινα, εκανα κιμαδοπιτα και μουσακα και ειχα και πολυυυυ σιδερο, οποτε για σημερα εχουμε μουσακα και μαλλον και για αυριο

Ελπιζω ολες να περασατε ομορφα!!

Σήμερα σηκώθηκα με πονοκέφαλο και μία ζαβλακωμάρα άλλο πράγμα... Αλλά δεν ανησυχώ γιατί οφείλεται στην τακτική μηνιαία επίσκεψη που έχουμε εμείς οι γυναίκες....

Το Σαββατοκύριακο έκανα κάτι ψιλοδουλίτσες της εποχής.... Ξέστρωσα την τραπεζαρία και κατέβασα κάποια καλοκαιρινά, έπλυνα 2 μπουφάν. Το επόμενο ΣΚ η συνέχεια...

Στα μαγειρικά μας τώρα... Σάββατο μεσημέρι κουτσομούρες τηγανιτές με πατζάρια τα οποία ήταν σκέτο γλύκισμα! Είναι και η αποχή τους τώρα... Το βράδυ είχαν έρθει οι δικοί μου και παραγγείλαμε σουβλάκια. Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου παστίτσιο και σνίτσελ ρολάκια ατομικά. Για σήμερα έχω μαγειρέψει αρνάκι στην γάστρα με πατατούλες μαριναρισμένο με μέλι και μουστάρδα.

Νινάκι την κάνετε την βολτούλα στην θάλασσα?

Φωτεινούλα φυσάει από χτες το βράδυ ένα δροσερό αεράκι που μας απάλλαξε από την σκόνη.

Πολλά φιλάκια σε όλο το υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι μας! Πάω να δουλέψω και τα λέμε και πιό μετά...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα παρεακι καλή βδομάδα!!!

Χάθηκα είχα την πεθερά που αλλαξε όλο το πρόγραμμα του μωρό έτρωγε μεσημεριανό 12 ενώ κανονικά ήταν 14:00-15:00 όλα τα έτρωγε νωρίτερα κ ξυπναγε το βραδυ με πείνα το αστερακι κ κοιμόταν ξανά 6 το πρωί.:roll:οπότε Σάββατο 11:30 μετά την δουλεια κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα παρέα γιατί δεν την παλευα.

Σάββατο φαγαμε κοτόπουλο έτοιμο από το σούπερ γιατί πήγαμε εξοχικό μετά τον ύπνο κ δεν προλαβαινα για εμάς να φτιαξω κάτι το αστερακι είχε μοσχαράκι.Κυριακή ψησαμε ψαράκι τσιπούρες κ Σαρδελες με χόρτα κολοκύθια τηγανιτά για εμάς βραστά για το αστερακι.Σήμερα η μικρή την υπόλοιπη τσιπούρα κ Μέις το υπόλοιπο κοτόπουλο για αύριο φασολακια.

Μπραβο Αγγελική για το αστέρι σου πάντα χαρές να σας δεινει:P

Ποτακι Ιωάννα ε Μπραβο χαιρομαι που περασες ωραία τα χρειαζόμαστε κ αυτά.

Φωτεινή κ εδώ μέχρι το Σάββατο είχε σκόνη μετά έφτιαξε το άλλο Σαββατοκύριακο λέμε θα έχει λίγο ψύχρα για να δουμε:wink:

Πηγατε βολτουλα θάλασσα τελικά Νινα??

Συμβαίνουν αυτά στρουμφιτα ευτυχώς το Καταλάβες νωρίς κ απέφυγε τα χειρότερα. Σκέφτομαι την τρομάρα που θα πήρες!

Καλημέρα παρεούλα! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Πολύ χαίρομαι που όλες περάσατε καλά! Αλλά και εμείς μια χαρά τα περάσαμε.

Ιωάννα πήγες για ποτάκι; Τι ωραία! Ζηλεύω την κιμαδόπιτα και τον μουσακά σου! Καλά κάνατε και πήγατε στη θάλασσα, λογικά ο μικρός ξέδωσε και πέρασε πολύ καλά.

Αγγελική υπομονή οι πρώτες μερούλες είναι δύσκολες. Θα πάρεις κανένα παυσίπονο; Πολύ ωραίο το φαγητό σας σήμερα!

Φωτεινή πολύ ωραία τα φαγητά σου! Πάλι καλά που γλυτώσατε από την σκόνη γιατί δεν παλεύεται καθόλου!

Αστεράκι κρίμα που αναστατώθηκε το αστεράκι. Καταλαβαίνω απόλυτα την κούρασή σου Υπομονή και θα στρώσει πάλι σιγά σιγά.

Το Σάββατο, πήγαμε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και βγάλαμε ετήσια κάρτα. Άρεσε πάρα πολύ στην μικρή, ενθουσιάστηκε! Μετά κάναμε και μια γρήγορη βόλτα στο εκπτωτικό χωριό, αλλά ένιωσα εξάντληση και φύγαμε σύντομα.

Την Κυριακή κάναμε τα γενέθλια της μικρής, γιατί κανονικά είναι την Τρίτη και δεν θα μπορούσαμε μεσοβδόμαδα να μαζευτούμε. Έσβησε ωραία και καλά τα κεράκια της, έπαιξε, έτρεξε, περάσαμε καλά και οι μεγαλύτεροι, οπότε είμασταν όλοι ευχαριστημένοι.

Μαγειρικά, το Σάββατο ο σύζυγος και η μικρή έφαγαν τσιπούρες στο φούρνο με βραστά λαχανικά (εγώ μόνο τα λαχανικά) και την Κυριακή κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Για σήμερα το μενού για τους υπόλοιπους έχει κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια που είχε φτιάξει η μαμά μου εχθές.

Ελπίζω να τα πούμε και αργότερα. Φιλιά σε όλες!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγω το σ/κ περασα πολυ καλα. Την Παρασκευη το βραδυ που το παιδι κοιμηθηκε στους παπουδες πηγα για ποτακι και το Σαββατο μαζι με παρεα και τα παιδια πηγαμε στη θαλασσα, επαιξαν παρα πολυ και το ευχαριστηθηκαν, φαγαμε κι εκει και ηταν τελεια.

Πολύ χαίρομαι που είχες ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Το χρειαζόσουν!

Χάθηκα είχα την πεθερά που αλλαξε όλο το πρόγραμμα του μωρό έτρωγε μεσημεριανό 12 ενώ κανονικά ήταν 14:00-15:00 όλα τα έτρωγε νωρίτερα κ ξυπναγε το βραδυ με πείνα το αστερακι κ κοιμόταν ξανά 6 το πρωί.:roll:οπότε Σάββατο 11:30 μετά την δουλεια κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα παρέα γιατί δεν την παλευα.

Ποπο βρε Αστεράκι ταλαιπωρήθηκες με την επίσκεψη της πεθεράς ε? Αυτό το να χάνει την σειρά του το παιδί και κατ΄επέκταση και η υπόλοιπη οικογένεια είναι πολύ κουραστικό κι εκνευριστικό. Έλπίζω να έρθετε σύντομα στους παλιούς ρυθμούς!

Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να καμαρώσεις κι εσύ το αστεράκι σου με τις επιτυχίες του!

Επίσης Στρουμφιτούλα!

Αγγελική υπομονή οι πρώτες μερούλες είναι δύσκολες. Θα πάρεις κανένα παυσίπονο; Πολύ ωραίο το φαγητό σας σήμερα!

Όχι δεν πήρα ακόμη. Αν δω ότι χειροτερεύω σίγουρα θα πάρω ένα.

Το Σάββατο, πήγαμε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και βγάλαμε ετήσια κάρτα. Άρεσε πάρα πολύ στην μικρή, ενθουσιάστηκε! Μετά κάναμε και μια γρήγορη βόλτα στο εκπτωτικό χωριό, αλλά ένιωσα εξάντληση και φύγαμε σύντομα.

Θέλει με το μαλακό τις βόλτες γιατί ο οργανισμός σου δεν έχει επανέλθει ακόμη.

Μαγειρικά, το Σάββατο ο σύζυγος και η μικρή έφαγαν τσιπούρες στο φούρνο με βραστά λαχανικά (εγώ μόνο τα λαχανικά) και την Κυριακή κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Για σήμερα το μενού για τους υπόλοιπους έχει κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια που είχε φτιάξει η μαμά μου εχθές.

Μέχρι πότε θα τρως νερόβραστα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα κοριτσακια καλη εβδομαδα να εχουμε !!

Εγω τρεχω κλασικα με την δουλεια κ με ολα κ δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα. Ειναι κ λιγο πεσμενη η διαθεση , θα δουμε αλπιζω να μην συνεχισει ετσι.

Το ΣΚ περασαμε πολυ ωραια μεχρι χτες το απογευμα ....μετα εγινε κατι που μας χαλασε πολυ αλλα ελπιζουμε να διορθωθει ...

Το Σαββατο φαγαμε ψαρακια με πατζαρια,σαλατα κ πατατες βραστες κ χτες κανελονια με κιμα που εμειναν κ για σημερα.Για αυριο πηρα φασολακια φρεσκα να κανω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!

Το Σαββατοκύριακο περάσαμε όμορφα και εμείς, αν και κουράστηκα πάρα πολύ το Σάββατο;)... είχαμε οικοδομικές εργασίες μέσα στο σπίτι και συγχρόνως τηγάνιζα μελιτζάνες και κολοκύθια για τον μουσακά... κακή ιδέα τελικά να κάνω μουσακά, γιατί μετά είχα καθάρισμα το σπίτι, αφού είχαμε πολλή σκόνη και καταλαβαίνετε! Την Κυριακή πήγαμε θάλασσα, αλλά δεν ήταν για μπάνιο... είχε δροσιά αρκετή ακόμα... αλλά απολαύσαμε τον καφέ μας με ωραία παρέα. Ο μουσακάς έγινε πολύ ωραίος...τον ευχαριστηθήκαμε! Για σήμερα μάλλον κάτι σε ζυμαρικό σκέφτομαι.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περάσατε;

Σμουρφίτα χαιρομαι που δεν επαθες τιποτα! Τι μπορει να συμβει απο τη μια στιγμη στην άλλη!

Αγγελικη συγχαρητηρια για την κορουλα σου ακομα μια φορά. Να χαιρεσαι και τα δυο σου ζουζουνια κι ευχομαι κι ο γιοκας σου να ακολουθησει τον ιδιο δρομο.

Νινα πηγατε τελικά βολτα στη θαλασσα; ναι!!:tongue:

Ιωαννα, Αστερακι, Εβιρι, Τζενη και λοιπο παρεακι πως τα περασατε;

Απο τη σκονη γλιτωσαμε αυτες τις μερες. Μαγειρικα, το Σαββατο το μεσημερι γαυρο τηγανητο με χορτα και το βραδυ πιτσα. Χτες εφτιαξα δυο φαγητα για να εχουμε και για σημερα και πιθανον να περισσεψει τιποτα και για αυριο: μοσχαρι στη γαστρα με πατατες και χταποδακι με ρυζι. Λαχταριστά φαγάκια και θα ησυχάσεις για 2 μέρες από φαγητό:D... τι λέει το νησί αυτή την εποχή? έχουν έρθει τουρίστες?

Φιλια

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Στρουμφιτα αφου το προλαβες να λες παλι καλα, δεν θελει και πολυ να γινει το κακο.

Εγω το σ/κ περασα πολυ καλα. Την Παρασκευη το βραδυ που το παιδι κοιμηθηκε στους παπουδες πηγα για ποτακι και το Σαββατο μαζι με παρεα και τα παιδια πηγαμε στη θαλασσα, επαιξαν παρα πολυ και το ευχαριστηθηκαν, φαγαμε κι εκει και ηταν τελεια. Εχτες μ εφαγε η κουζινα, εκανα κιμαδοπιτα και μουσακα και ειχα και πολυυυυ σιδερο, οποτε για σημερα εχουμε μουσακα και μαλλον και για αυριο Ωραιότατο Σ/Κ μου ακούγεται!:P... αν εξαιρέσεις το χθεσινό κουζινοσίδερο! Ωραίος ο μουσακάς, αλλά πολλή δουλειά βρε παιδί μου!

Ελπιζω ολες να περασατε ομορφα!!

Σήμερα σηκώθηκα με πονοκέφαλο και μία ζαβλακωμάρα άλλο πράγμα... Αλλά δεν ανησυχώ γιατί οφείλεται στην τακτική μηνιαία επίσκεψη που έχουμε εμείς οι γυναίκες.... Αχ τι να κάνουμε?! Αυτά δεν τα γλυτώνουμε με τίποτα!

Το Σαββατοκύριακο έκανα κάτι ψιλοδουλίτσες της εποχής.... Ξέστρωσα την τραπεζαρία και κατέβασα κάποια καλοκαιρινά, έπλυνα 2 μπουφάν. Το επόμενο ΣΚ η συνέχεια...

Στα μαγειρικά μας τώρα... Σάββατο μεσημέρι κουτσομούρες τηγανιτές με πατζάρια τα οποία ήταν σκέτο γλύκισμα! Είναι και η αποχή τους τώρα... Το βράδυ είχαν έρθει οι δικοί μου και παραγγείλαμε σουβλάκια. Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου παστίτσιο και σνίτσελ ρολάκια ατομικά. Για σήμερα έχω μαγειρέψει αρνάκι στην γάστρα με πατατούλες μαριναρισμένο με μέλι και μουστάρδα.

Νινάκι την κάνετε την βολτούλα στην θάλασσα? Ναι!:D

Φωτεινούλα φυσάει από χτες το βράδυ ένα δροσερό αεράκι που μας απάλλαξε από την σκόνη.

Πολλά φιλάκια σε όλο το υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι μας! Πάω να δουλέψω και τα λέμε και πιό μετά...

Χάθηκα είχα την πεθερά που αλλαξε όλο το πρόγραμμα του μωρό έτρωγε μεσημεριανό 12 ενώ κανονικά ήταν 14:00-15:00 όλα τα έτρωγε νωρίτερα κ ξυπναγε το βραδυ με πείνα το αστερακι κ κοιμόταν ξανά 6 το πρωί.:roll:οπότε Σάββατο 11:30 μετά την δουλεια κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα παρέα γιατί δεν την παλευα. χα χα χα η γιαγιά έκανε το δικό της πρόγραμμα! Κλασσικά πράγματα!:o

Σάββατο φαγαμε κοτόπουλο έτοιμο από το σούπερ γιατί πήγαμε εξοχικό μετά τον ύπνο κ δεν προλαβαινα για εμάς να φτιαξω κάτι το αστερακι είχε μοσχαράκι.Κυριακή ψησαμε ψαράκι τσιπούρες κ Σαρδελες με χόρτα κολοκύθια τηγανιτά για εμάς βραστά για το αστερακι.Σήμερα η μικρή την υπόλοιπη τσιπούρα κ Μέις το υπόλοιπο κοτόπουλο για αύριο φασολακια.

Ποτακι Ιωάννα ε Μπραβο χαιρομαι που περασες ωραία τα χρειαζόμαστε κ αυτά.

Φωτεινή κ εδώ μέχρι το Σάββατο είχε σκόνη μετά έφτιαξε το άλλο Σαββατοκύριακο λέμε θα έχει λίγο ψύχρα για να δουμε:wink:

Πηγατε βολτουλα θάλασσα τελικά Νινα??

Συμβαίνουν αυτά στρουμφιτα ευτυχώς το Καταλάβες νωρίς κ απέφυγε τα χειρότερα. Σκέφτομαι την τρομάρα που θα πήρες!

Πολύ χαίρομαι που όλες περάσατε καλά! Αλλά και εμείς μια χαρά τα περάσαμε.

Ιωάννα πήγες για ποτάκι; Τι ωραία! Ζηλεύω την κιμαδόπιτα και τον μουσακά σου! Καλά κάνατε και πήγατε στη θάλασσα, λογικά ο μικρός ξέδωσε και πέρασε πολύ καλά.

Φωτεινή πολύ ωραία τα φαγητά σου! Πάλι καλά που γλυτώσατε από την σκόνη γιατί δεν παλεύεται καθόλου!

Αστεράκι κρίμα που αναστατώθηκε το αστεράκι. Καταλαβαίνω απόλυτα την κούρασή σου Υπομονή και θα στρώσει πάλι σιγά σιγά.

Την Κυριακή κάναμε τα γενέθλια της μικρής, γιατί κανονικά είναι την Τρίτη και δεν θα μπορούσαμε μεσοβδόμαδα να μαζευτούμε. Έσβησε ωραία και καλά τα κεράκια της, έπαιξε, έτρεξε, περάσαμε καλά και οι μεγαλύτεροι, οπότε είμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Να την χαίρεστε!:D Πολύχρονη, ευτυχισμένη!:D

Ελπίζω να τα πούμε και αργότερα. Φιλιά σε όλες!

καλημέρα κοριτσακια καλη εβδομαδα να εχουμε !!

Εγω τρεχω κλασικα με την δουλεια κ με ολα κ δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα. Ειναι κ λιγο πεσμενη η διαθεση , θα δουμε αλπιζω να μην συνεχισει ετσι.

Το ΣΚ περασαμε πολυ ωραια μεχρι χτες το απογευμα ....μετα εγινε κατι που μας χαλασε πολυ αλλα ελπιζουμε να διορθωθει ... Ελπίζω να διορθωθεί, ότι και να είναι! Αν δεν είναι θέμα υγείας, τα υπόλοιπα παλεύονται.

Το Σαββατο φαγαμε ψαρακια με πατζαρια,σαλατα κ πατατες βραστες κ χτες κανελονια με κιμα που εμειναν κ για σημερα.Για αυριο πηρα φασολακια φρεσκα να κανω.

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχει η μελένια μου γενέθλια. Αχ.. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι γίνεται 2! Το απόγευμα θα μαζευτούμε στης μαμάς μου το σπίτι οικογενειακά.

Μαγειρικά, η μικρή και ο σύζυγος έχουν γιουβέτσι στη γάστρα και ελπίζω να μείνει και για αύριο. Εγώ πάλι σουπίτσα.

Έχω λίγο τρέξιμο στο γραφείο σήμερα, οπόε δεν ξέρω αν καταφέρω να ξαναμπώ.

Φιλιά!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...