Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα καλή βδομάδα κ χρόνια μας πολλά για χθες:tongue:

Λοιπόν Σάββατο πήγαμε σε παιδικό πάρτυ φαγαμε πίτσα το απόγευμα. Κυριακή με ξύπνησε το αστερακι με λουλούδια κ ένα γλυκό φιλί κ μία κάρτα με την βοήθεια του μπαμπά μας βέβαια κ μετά είπα να το γιορτασω από τς 8 μέχρι 18:00 σίδερο πολύ σίδερο έκανα τα καλοκαιρινα μας:cool:κ μετά κούνιες .

Σήμερα κ αύριο μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά κ ρυζι.

Καλά πες του Ιωάννα ας ονειρεύεται πλέον τα ψάχνουν παρά πολύ ελπίζω να έχουν μία καλή έκβαση για σένα όλα αυτά .

Αγγελική το ίδιο πρόγραμμα είχαμε βλέπω χαχαχαχαχα..

Νινα να χαίρεσαι τον συζυγουλη σου:Pκ περαστικά.

Φωτεινή είχα αρκετό καιρό να κάνω πουρέ κ τον λαχταρισα κ γω πολύ κ για σήμερα το βράδυ στραπατσάδα μου έδωσες ιδεα;)

Τζένη σήμερα με κόκκινη σάλτσα για αλλαγή πολύ μοσχαράκι για τον σίδηρο μας που κάνει καλό. :P

Εβιρακι κάνει ακόμα κρύο σε σας απ ότι μαθαίνω ε;;;

Στρουμφιτα πως πάει η υγεία σου όλα καλα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κορίτσια.

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όοολες τις μανούλες για χτες!:D Να είσαστε καλά να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!:tongue:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τον σύζυγο!:P

Εγώ χτες έφτιαξα μία ωραία σύνθεση από 3 γλάστρες και την δώσαμε με τον σύζυγο στην πεθερά και επιφυλάσομαι για την μαμά μου, που είναι πιο μακρυά:D... αλλά δυστυχώς την άκουσα πολύ στενοχωρημένη σήμερα, γιατί τα αγόρια-αδέρφια μου την ξεχάσαν...αν είναι δυνατόν?!

Για σήμερα έφτιαξα κουνουπίδι φούρνου με σάλτσα γιαουρτιού και πεινιρλί.

asteraki απλά υπέροχη σκηνή με την μικρούλα σου και τις πρωινές εκπλήξεις της!!:D

ioanna81 είναι πολύ γάιδαρος τελικά ο συνάδελφος... μου αρέσει που σου κράταγε και μούτρα! ΄Αστον να σκούζει!

Τζένη καλώς τα δέχτηκες! Ψαράκια ήθελα και εγώ να φάω χτες, αλλά προέκυψε το αναγκαστικό χοιρινό...τι να πω?

Αγγελική εγώ τα μάζεψα τα χαλιά πριν το Πάσχα, γιατί σκέφτηκα για λίγες μέρες κρίμα θα ήταν να τα πατάγανε τότε... σήμερα έπλυνα το ένα και μάλλον μεθαύριο το άλλο. Όσο για καλοκαιρινά, τα κατέβασα όλα, αλλά αρκετά δεν τα έχω βάλει ακόμα στη θέση τους... εμείς φοράμε καλοκαιρινά μέρες τώρα.

Η Σμουρφίτα ελπίζω να είναι καλά, ειδικά τώρα που ξεκίνησε την δουλειά.

Καλησπέρα κορίτσια Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά σε όλες για τις μέρες του Πάσχα.

Λίγο καθυστερημένα χρόνια πολλά για το γιο της Ιωάννας και ξανά για τον άντρα της Τζένης.

Την Κυριακή του Πάσχα πήγαμε σε ελληνικό εστιατόριο με άλλες δύο οικογένειες συναδέλφους του Έβιρου και φάγαμε σουβλιστό αρνί. Προσπάθησα να βάλω στο μήνυμα τη φωτογραφία του αρνιού αλλά βγαίνει τεράστια και την παράτησα. Εκείνη την ημέρα είχαμε βροχή κατά διαστήματα και λίγη ψύχρα. Είμασταν όμως μέσα οπότε δε μας πείραξε.

Σήμερα έφτιαξα μαυρομάτικα φασόλια με πλιγούρι και λουκάνικα.

Το απίστευτο τις τελευταίες μέρες είναι πάλι ο καιρός. Δηλαδή αυτές οι εκπλήξεις είναι πλέον....αχαρακτήριστες. Την Παρασκευή προχτές μπαίνω στο αυτοκίνητο για να πάω στο σούπερ μάρκετ και το θερμόμετρο έδειχνε 27 βαθμούς λόγω της ακινησίας στον ήλιο (γύρω στους 25 πρέπει να είχε).

Θέλω μόνο να σας θυμίσω ότι την προηγούμενη Μ. Πέμπτη χιόνιζε και 8 μέρες μετά η ζέστη και η ατμόσφαιρα ήταν εντελώς καλοκαιρινή. Το Σάββατο βγήκαμε βόλτα και στο δρόμο είδα τα άπαντα: καυτά σορτσάκια με ραντάκια και σαγιονάρες, φουστανάκια παραλίας, μπουφανάκια. Αυτό που δεν είδα ακόμη είναι το ντύσιμο ψυχιατρείου και απορώ γι' αυτό.:-)

Εμείς πήγαμε καταλάθος στον επιτάφιο νωρίτερα από την περιφορά, αλλά απολαύσαμε την Ζωή Εν Τάφω και ήταν πολύ κατανυκτικά... στην Ανάσταση πήγαμε επίσης νωρίς, ώστε να κάτσουμε από την αρχή της λειτουργίας και πραγματικά νιώθεις το Πάσχα κάπως έτσι.

Το ίδιο κάναμε κι εμείς για να παρακολουθήσουμε όλη τη Λειτουργία αλλά και για λόγους καθίσματος. Εγώ είναι αδύνατον να αντέξω χωρίς καρέκλα. Παιδιά την ημέρα της Ανάστασης υπήρχαν άλλοι που είχαν πάει από τις 20:30 ενώ η ακολουθία θα άρχιζε στις 22:00. Κάτσαμε κι εμείς μέχρι τέλους και κοινώνησα μόνο εγώ από την οικογένεια. Η Θ. Λειτουργία τέλειωσε στις 02:00 παρά και όταν επέστρεφα από την ουρά της Θείας Κοινωνίας στο κάθισμά μου, είδα την κόρη μου να έχει στηρίξει το κεφάλι στο χέρι της και να κοιμάται. :-D

Πρώτη φορά αισθάνθηκα τόση αγαλλίαση γενικά όλες τις μέρες της Μ. Εβδομάδας.

Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τα νέα σας καθώς περάσαμε περιπέτειες. Τελικά η γαστρεντερίτιδα επηρέασε κυρίως το συκώτι μου και μπαινοέβγαινα στο νοσοκομείο.

Τι λες βρε παιδάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ατυχία είναι αυτή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!!!!!!!!! Περαστικά σου κι αγύριστα.

Την Αγγελική, την Ιωάννα και την Εβίρι δεν βλέπω ακόμα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα εμφανιστούν άμεσα, να μας πούνε τα νέα τους:-D

Εγώ είχα πραγματικά πολύ δουλειά με την εργασία που ανέλαβα τόσο που με έσκασε σε βαθμό να μην προλαβαίνω να βάλω συνταγές στο μπλογκ.

Το μόνο κακό ήταν ότι η επιπεφυκίτιδα του ήταν τελικά ιογενής, από ότι μας είπαν στο νοσοκομείο, το οποίο σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά μεταδοτική, τον ταλαιπωρεί αρκετά και ελπίζουμε να μην κόλλησε κανένας καλεσμένος μας! Τώρα θα δείξει πότε θα μεταδοθεί σε μένα, γιατί είναι δύσκολο να το γλιτώσω.

Εγώ ελπίζω να τη γλιτώσεις και να σταθείς τυχερή.

Δεν εχει νοημα να σας πω πως περασα γιατι δεν ηταν καλα ελπιζω του χρονου σε καλυτερες στιγμες.

Όλοι μας έχουμε περάσει καλές και κακές γιορτές και περιόδους. Μα όλοι μας. Ήδη είπες ότι ελπίζεις να είναι καλύτερα του χρόνου. Το ίδιο σου εύχομαι κι εγώ οι καλύτερες χρονιές να είναι οι μελλοντικές.

Για σημερα εκανα φακες και κατι ψωμακια αφρατα με τυρι, βγηκαν τελεια.

Αχ, ζήλεψα τα ψωμάκια με το τυρί. Είμαι σίγουρη ότι βγήκαν τέλεια.

Εμείς χαλαρά σχετικά... σήμερα γιόρταζε ο καλός μου και μας είχε τραπέζι η πεθερά, ενώ εγώ έφτιαξα γλυκό για λίγες επισκέψεις που είχαμε το βράδυ καθώς ενημερώσαμε για την μεταδοτική επιπεφικίτιδα και αναβάλαμε εορτασμούς.

Νίνα μου χρόνια του πολλά να τον χαίρεσαι!!!

Αύριο να δω τι θα φτιάξω... για πείτε καμία ιδέα.

Ίσως κανένα όσπριο για αλλαγή ή κανένα ψάρι με χορταράκια για συνοδεία, ίσως σουφλέ με ζυμαρικά, φασολάκια πράσινα, μπάμιες κατεψυγμένες,

Ελπιζω Εβιρι να μην εχετε ακομα χιονια!

Αχ, Ιωάννα μου στο τέλος αυτό που θα βλέπω έξω από το παράθυρό μου είναι να βρέχει χαπάκια ηρεμιστικά. Θα απλώσω το χέρι να αρπάξω όσα προλάβω. Νομίζω ότι σε μια δυο μέρες έπονται βροχές αλλά με καλές θερμοκρασίες ανάλογες των 24 - 26 βαθμών. Θα δούμε.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε μπριζόλες χοιρινές με πατάτες στην γάστρα. Τις είχα μαρινάρει σε λαδάκι, κρασί, ρίγανη και λεμόνι και βγήκαν λουκούμι! Έφτιαξα κι επιπλέον συνοδευτικό ρυζάκι. Έμειναν και για σήμερα μπριζολίτσες που θα συνοδευτούν μάλλον με πουρέ.

Καλέ μέχρι εδώ έφτασε η θεσπέσια μυρωδιά τους.!!!!!!!!!!

Εβιρακι κάνει ακόμα κρύο σε σας απ ότι μαθαίνω ε;;;

Τώρα όχι αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Σε λίγες μέρες θα σας λέω άλλα.

και επιφυλάσομαι για την μαμά μου, που είναι πιο μακρυά:-D... αλλά δυστυχώς την άκουσα πολύ στενοχωρημένη σήμερα, γιατί τα αγόρια-αδέρφια μου την ξεχάσαν...αν είναι δυνατόν?!

Έλα μωρέ πολύ σημασία δώσαμε στις ξενόφερτες δήθεν γιορτές. Η κάθε μητέρα σε όποια ηλικία κι αν είναι έχει ανάγκη μόνο την αγάπη και την επιβεβαίωση των κόπων της από τα παιδιά της όλες τις μέρες του χρόνου κι όχι τα χρόνια πολλά μια κάποια Κυριακή του Μαΐου.

Καλημερα κοριτσια!

Βρε Εβιρι τι τρελοκαιρο εχετε πια, αν ειναι δυνατο, μια χιονια μια ζεστη απορω πως ειστε ορθιοι ακομα ελεος πια! Ελπιζω να σταθεροποιηθει τωρα σε καλοκαιρινι καιρο!

Σημερα τρωμε ρολο κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες, στη δουλεια εφερε τα τελευταια αυγουλακια, εχω ετοιμασει και σως να τους ριξω απο πανω, μια χαρα, απο τωρα πειναω

Καλημέρα παρεούλα!!!

Δούλευα Σάββατο και Κυριακή από τις 5 το απόγευμα και την μια μέρα μέχρι τις 12 ενώ την επόμενη μέχρι τις 2. Ευτυχώς την Δευτέρα μας έδωσαν άδεια.

Χθες έφτιαξα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και λουκάνικο, τα οποία έβαλα στον φούρνο με τυρί και έχουν μείνει και για σήμερα. Επίσης, χθες βράδυ έκανα και μια πίτσα για μικρά και μεγάλα "παιδιά".

Ουφ...τρελόκαιρος. Θα αρχίσω να κατεβάζω κι εγώ τα καλοκαιρινά σιγά σιγά. Η μικρή ήδη φοράει κοντομάνικα μπλουζάκια γιατί ζεσταίνεται. Επίσης, σκέφτομαι να αρχίσω να μαζεύω τα χαλιά.

Καλή συνέχεια σε όλες. Ελπίζω να τα πούμε και αργότερα.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ωραίος ανοιξιατικος καιρος αλλά γινεται πανικος στη δουλεια! Τρελα σκέτη (καλά βρισκομαι και στο σωστο μέρος).

Δεν προλαβαινω να σχολιασω πολλά. Ιωαννα ο συναδελφος μαλλον θα φαει ηττα απο τις ασφαλιστικές. Εχουν αλλάξει πολυ τα πραγματα. Ζηλεψα το ρολο σου.

Για σημερα δεν ξέρω. Χτες ειχαμε παλι μπριζολες με πατατες. Η μικρη τρωει από ολα. Όχι πολύ αλλά δοκιμαζει. Περναμε μεγαλες στιγμες. Απαγορεψα στη γιαγια τα ξεχωριστα φαγητα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα!

Ωραίος ανοιξιατικος καιρος αλλά γινεται πανικος στη δουλεια! Τρελα σκέτη (καλά βρισκομαι και στο σωστο μέρος).

Δεν προλαβαινω να σχολιασω πολλά. Ιωαννα ο συναδελφος μαλλον θα φαει ηττα απο τις ασφαλιστικές. Εχουν αλλάξει πολυ τα πραγματα. Ζηλεψα το ρολο σου.

Για σημερα δεν ξέρω. Χτες ειχαμε παλι μπριζολες με πατατες. Η μικρη τρωει από ολα. Όχι πολύ αλλά δοκιμαζει. Περναμε μεγαλες στιγμες. Απαγορεψα στη γιαγια τα ξεχωριστα φαγητα.

Φιλια

Χαρηκα πραγματικα που διαβασα για τη μικρη, μακαρι ετσι να συνεχισει ειναι σε καλο δρομο και μονο που δοκιμαζει απ ολα κι ας ειναι μικρες οι ποσοτητες. Καλα εκανες και ειπες στη γιαγια να μην κανει αλλο φαγητο

Καλημέρα!

Ειπα να γραψω σημερα νωρις πριν πλακωσουν οι βαρβαροι.

Για τον καιρο συμφωνω μαζι σας σε ολα. Μονο να συμπληρώσω οτι εδω βλέπουμε και τους τουριστες εδω κι ενα μηνα περιπου με σαγιοναριτσα, ραντακια, σορτσακια, βερμουδιτσες κλπ. Απόλυτη τρέλα. Εγω δεν εχω μαζεψει χαλια ακομη γιατι παιζουν τα παιδια και φοβαμαι. Αν παει ετσι ο καιρος σε καμια 15αρια μερες πιστευω πως θ'αρχισω το μαζεμα. Κοντομανικα ουτε κι εγω φοραω αλλά φορανε ολοι οι συμμαθητες της κορης μου οπότε θελει κι αυτη.

Αγγελικη πολύ ωραιο το δωρακι σου για τη γιορτη της μητερας. Αστερακι επίσης πολύ γλυκια η έκπληξη του μικρου αστεριου. Η κορη μου μολις συνειδητοποιησε οτι ειναι η γιορτη της μητερας μου εδωσε ζωγραφιες της. Ο μικρος μου ευχηθηκε τη Δευτερα αφου εφτιαξαν μια καρτουλα στον παιδικο για τις μαμαδες.

Νινα πες στη μαμα σου να μη στενοχωριεται. Αν την αγαπουν ολο το χρονο και της το δειχνουν με πραξεις κι οχι με παχια λογια αυτο μετραει κατα τη γνωμη μου. Η Εβιρι έχει δικιο για ολες αυτες τις ξενοφερτες καταναλωτικές γιορτες.

Εβιρι οντως η στολη του ψυχιατρειου λειπει. Κουραγιο. Χαιρομαι που ευχαριστηθηκες τις μέρες του Πάσχα. Και του χρόνου να ειστε καλά!

Στρουμφιτα μου ξεκινησες τοσες ωρες δουλειας μετα από τοσες ταλαιπωριες; Πως αισθανεσαι;

Ιωαννα κι εγω χαιρομαι με τη μικρη. Χτες αρνηθηκε βεβαια να φαει αρακά, δοκιμασε ενα σπυρί κι αηδιαζε απ'οτι μου ειπαν αλλά καταλαβε οτι δεν έχει κατι αλλο.

Τζενη εγω μαλλον δεν θα φτιαξω αλλη μαρμελάδα φραουλα. Την δοκιμασαν, ειπαν οτι τους άρεσε αλλά τη σνομπαρουν. Τη βλέπω σε τσηζκεικ (οχι οτι με χαλάει βεβαια).

Από σημερα έχει κανονικά σχολείο κι η μικρη οπότε τα κεφαλια μέσα εντελώς πια.

Χτες ειχαμε αρακά τελικά. Το βραδυ εφτιαξα τορτελίνια με κρεμα γάλακτος και για σημερα φασολάδα.

Φιλια

Καλημέρα παρεούλα!

Είπα κι εγώ να σας γράψω νωρίς, πριν ξεκινήσει ο κακός χαμός της δουλειάς.

Αισθάνομαι ότι δεν έχω ξυπνήσει ακόμη καλά-καλά. Είναι που δεν επιτρέπεται να πιω και καφέ και είμαι σαν κοτόπουλο.

Φωτεινή μου δυστυχώς η επιστροφή στην εργασία συνοδεύτηκε από πολλές εκπλήξεις. Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα καλά, αφού έχω πολλές στιγμές αδυναμίας και ζάλης.

Μαγειρικά σήμερα έχουμε ψητό σολομό για τον σύζυγο και την μικρή και κοτόσουπα με λαχανικά για εμένα.

Σας χαιρετώ για τώρα και ελπίζω να καταφέρω να ξαναμπώ και αργότερα.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!

Χτες είχα άδεια για το καθιερωμένο εμβολιάκι μου! Και αύριο θα ξαναέχω γιατί παίρνει βαθμούς το κοριτσάκι μου. Και σήμερα στην δουλειά γίνεται χαμός...

Στα μαγειρικά χτες έφτιαξα σουφλέ κατσαρόλας, από συνταγούλες της Εβιρούλας μας και γεμιστά . Έτσι έχω καλύψει τις 2 επόμενες μέρες.

Διάβασα ότι είστε όλες καλά και χαίρομαι γι΄αυτό. Θα προσπαθήσω αργότερα να μπω να σχολιάσω.

Σας φιλώ.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κορίτσια.

Διαβάσα τα νέα και βλέπω γενικά ότι είμαστε όλοι καλά... ξεχνάω να ρωτήσω την Τζένη για τον μπαμπά της... πώς πάει με το πόδι? κοντεύει ο καιρός να βγάλει γύψο?

Από φαί χτες έκανα τελικά πέστροφα στο χαρτί με συνοδεία σαλάτα και σήμερα μακαρονάδα.

Σήμερα αποφασίσαμε με τη μαμά να πάμε στην Ανθοκομική της Κηφισιάς, συναντηθήκαμε στον σταθμό και γύριζα 20 λεπτά να βρω πάρκινγκ:mad:.. τελικά δεν βρήκα και πήγαμε στο Μαρούσι για καφέ και ησυχάσαμε!:P... καλύτερα,θα έλεγα!

Καλησπέρα κορίτσια Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά σε όλες για τις μέρες του Πάσχα.

Λίγο καθυστερημένα χρόνια πολλά για το γιο της Ιωάννας και ξανά για τον άντρα της Τζένης.

Την Κυριακή του Πάσχα πήγαμε σε ελληνικό εστιατόριο με άλλες δύο οικογένειες συναδέλφους του Έβιρου και φάγαμε σουβλιστό αρνί. Προσπάθησα να βάλω στο μήνυμα τη φωτογραφία του αρνιού αλλά βγαίνει τεράστια και την παράτησα. Εκείνη την ημέρα είχαμε βροχή κατά διαστήματα και λίγη ψύχρα. Είμασταν όμως μέσα οπότε δε μας πείραξε. Τι ωραία, έστω και με κακό καιρό, που βρήκατε σουβλιστό αρνί, να νιώσετε ακόμα περισσότερο το Πάσχα... βέβαια ξέρω ότι έχει αρκετά ελληνικά εστιατόρια στη Γερμανία, οπότε κάτι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σήμερα έφτιαξα μαυρομάτικα φασόλια με πλιγούρι και λουκάνικα.

Το απίστευτο τις τελευταίες μέρες είναι πάλι ο καιρός. Δηλαδή αυτές οι εκπλήξεις είναι πλέον....αχαρακτήριστες. Την Παρασκευή προχτές μπαίνω στο αυτοκίνητο για να πάω στο σούπερ μάρκετ και το θερμόμετρο έδειχνε 27 βαθμούς λόγω της ακινησίας στον ήλιο (γύρω στους 25 πρέπει να είχε).

Θέλω μόνο να σας θυμίσω ότι την προηγούμενη Μ. Πέμπτη χιόνιζε και 8 μέρες μετά η ζέστη και η ατμόσφαιρα ήταν εντελώς καλοκαιρινή. Το Σάββατο βγήκαμε βόλτα και στο δρόμο είδα τα άπαντα: καυτά σορτσάκια με ραντάκια και σαγιονάρες, φουστανάκια παραλίας, μπουφανάκια. Αυτό που δεν είδα ακόμη είναι το ντύσιμο ψυχιατρείου και απορώ γι' αυτό.:-)

Όσο αφορά την γιορτή της μητέρας, έχεις δίκιο.... το κακό είναι τελικά ότι τελευταία, τα αδέρφια μου γενικώς ψιλοαδιαφορούν ή κοιτάνε τα δικά τους προβλήματα, λες και οι υπόλοιποι δεν έχουμε τα δικά μας και ξεχνάνε κάποια βασικά πράγματα... απλά αυτό ήταν ένα ακόμα:rolleyes: Και στην τελική όπως λες, λίγα πραγματάκια θέλει η μάνα... να πεις ένα καλό λόγο, μία αγκαλιά και αμέσως αλλάζει όλος ο κόσμος... αλλά....

Καλημερα κοριτσια!

Βρε Εβιρι τι τρελοκαιρο εχετε πια, αν ειναι δυνατο, μια χιονια μια ζεστη απορω πως ειστε ορθιοι ακομα ελεος πια! Ελπιζω να σταθεροποιηθει τωρα σε καλοκαιρινι καιρο!

Σημερα τρωμε ρολο κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες, στη δουλεια εφερε τα τελευταια αυγουλακια, εχω ετοιμασει και σως να τους ριξω απο πανω, μια χαρα, απο τωρα πειναω

Ωραιότατα είναι τα πασχαλιάτικα αυγά... με λίγο σαλατούλα και τυράκι, κοντεύουμε και εμείς να τα τελειώσουμε.

Καλημέρα παρεούλα!!!

Δούλευα Σάββατο και Κυριακή από τις 5 το απόγευμα και την μια μέρα μέχρι τις 12 ενώ την επόμενη μέχρι τις 2. Ευτυχώς την Δευτέρα μας έδωσαν άδεια.

Χθες έφτιαξα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και λουκάνικο, τα οποία έβαλα στον φούρνο με τυρί και έχουν μείνει και για σήμερα. Επίσης, χθες βράδυ έκανα και μια πίτσα για μικρά και μεγάλα "παιδιά".

Ουφ...τρελόκαιρος. Θα αρχίσω να κατεβάζω κι εγώ τα καλοκαιρινά σιγά σιγά. Η μικρή ήδη φοράει κοντομάνικα μπλουζάκια γιατί ζεσταίνεται. Επίσης, σκέφτομαι να αρχίσω να μαζεύω τα χαλιά. Με το μαλακό οι δουλειές όμως , γιατί αρκετά ζορίζεσαι στη δουλειά... βέβαια ξέρω ότι έχεις ένα σύζυγο μάλαμα, που σίγουρα θα σε βοηθήσει, αλλά πρόσεχε!

Καλή συνέχεια σε όλες. Ελπίζω να τα πούμε και αργότερα.

Καλημέρα!

Ωραίος ανοιξιατικος καιρος αλλά γινεται πανικος στη δουλεια! Τρελα σκέτη (καλά βρισκομαι και στο σωστο μέρος). χα χα νόμιζα ότι ήσουν μακρυά από το Δαφνί, αλλά μάλλον έκανα λάθος:tongue:

Για σημερα δεν ξέρω. Χτες ειχαμε παλι μπριζολες με πατατες. Η μικρη τρωει από ολα. Όχι πολύ αλλά δοκιμαζει. Περναμε μεγαλες στιγμες. Απαγορεψα στη γιαγια τα ξεχωριστα φαγητα. Μπράβο κορίτσι! Πάτα πόδι, αλλιώς δε γίνεται!

Φιλια

Αγγελική βλέπω απανωτές άδειες... σε συνδυασμό με τον ωραίο καιρό, σε βλέπω αραχτή στο Πασαλιμάνι, κάτω από ομπρελίτσα με μία καφεδάρα!

Χτες δυστυχώς ήμουν σε μία κηδεία, ενός νέου ανθρώπου, που έφυγε ξαφνικά στον ύπνο του... μας συγκλόνισε το γεγονός και λέω ότι πρέπει τελικά να περνάμε όσο μπορούμε καλύτερα στην ζωή μας, γιατί πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι του ξημερώνει:( Συγνώμη για την μαυρίλα....

Καλημέρα!

Αγουροξυπνημενη σημερα, ονειρευομαι απο τωρα την ωρα που θα κοιμηθω το βραδυ!!

Χτες ειχαμε μια σκονη αλλο πραγμα - δεν εβλεπες τιποτα. Σημερα καθαρισε ο οριζοντας χωρις βροχη ομως. Τις προηγουμενες μερες ειχε τις μπορουλες του αλλά ηταν λάσπη.

Που χαθηκατε ολες χτες;

Στρουμφιτα με το μαλακο οι δουλειες για να μην εξουθενωσεις τον οργανισμο σου μετα απο τετοια ταλαιπωρια.

Τζενη αλήθεια ο μπαμπας σου πως παει; Συνεχιζουν τα τρελά ωράρια στη δουλεια;

Αστερακι έφυγε ο μπαμπας σου;

Νινα λυπαμαι για την απωλεια του γνωστού σας. Έχεις δικιο σε αυτά που λες. Ελα ομως που η ζωη οπως εχει γινει μας φερνει ολους στα ορια μας. Ξερεις πόσο συχνα το σκεφτομαι αυτο; Και να φανταστεις οτι δεν φοβαμαι και πολύ για εμενα γιατι ειμαι αρκετα ψύχραιμη σαν άτομο. Την ωρα που διαβαζα το ποστ σου μαθαινα και για εναν ανθρωπο 53 ετων που του έκαναν αεροδιακομιδη από εδω λόγω της καταστασης του. Πολύ άσχημες καταστασεις.

Αγγελική ειμαι σιγουρη οτι σημερα θα φουσκώνεις σαν παγώνι απο την περηφανεια γιαυτα που θα ακουσεις για την κορη σου. Αλήθεια τωρα που ειπες για το εμβολιο, φετος δεν γραφεις πολύ για ενοχλήσεις απο την αλλεργια - βλέπεις διαφορά εσύ;

Ιωαννα ωραια τα κεφτεδακια!

Χτες ειχαμε διαφορα περισσευματα. Χτες η κορη δοκιμασε σουφλέ μακαρονιών στο σπιτι ενος φιλου της. Μου ειπε οτι της άρεσε και της ειπα οτι θα παρω τη συνταγη (δουλευομαστε οπως καταλαβαινετε). Αλλά οταν την ειδαν πως τρωει με καταλαβαν γιατι οτι και να τους ελεγα δεν το πιστευαν. Για σημερα εχουμε φτιαξει μακαρονια για να παρει κι η μικρη ιδιοτροπη μαζι της.

Και τωρα θα σας περιγραψω την προχτεσινη ημερα στο θεμα του φαγητου με τα παιδια για να καταλαβετε τι ζω και παρολα αυτά δεν παιρνω καθολου ηρεμιστικά.

Μενου κορης: (πρωί) γαλα - (σχολείο) 1/4 από τοστ που ειχε ζητησει με ντοματα και τυρι και 2 τυροπιτακια - (απόγευμα) 1/2 μπολάκι ρυζογαλο και 1 ποτηρι γαλα με κακαο- (σουρουπο) λίγο αχλάδι και λίγο μήλο - (βραδυ) γαλα

Μενου γιου: (πρωι) γαλα + οτι αλλο εδωσαν στον παιδικο που δεν θυμαμαι τι ηταν - (μεσημερι στον παιδικο) φασολάκια λαδερα χωρις τις πατατες και ψωμι - (απόγευμα) ζηλεψε κι εφαγε αρκετά από το πιατο μου φασολάδα και ψωμί (χωρις τα πορτοκαλί δηλ. τα καρότα) - (σουρουπο) ενα πιατακι- μπολάκι φασολάδα με ψωμι και μετα 1/2 μπολάκι ρυζόγαλο - (βραδυ) γαλα. Μετα το ρυζόγαλο με ρωτησε τι θα φαμε γιατι πεινάει(!!!!!) αλλά δεν του εδωσα τιποτα γιατι δεν θα χωνευε.

Πως σας φαίνεται; Σε γενικές γραμμες κατι τετοιο περνάω καθε μερα...

Φιλια

Καλημερα σας κοριτσια!

Αχ βρε Φωτεινη, ειναι πραγματικο ζορι αυτο που τραβας, εμενα εδω καμμια μερα δεν τρωει και σπανε τα νευρα μου, αν σου πω υπομονη δεν ειναι τιποτα.

Εχτες εριξε ενα λασποβροχο για λιγα λεπτα και τα εκανε ολα χαλια αλλα ειχε ωραιο και ζεστο απογευμα και τα παιδια δεν μαζευοντουσαν. Απο τη σκονη τη νΠαρνηθα εχτες απο το σπιτι δεν την εβλεπα καθολου

Νινα κριμα να χανονται νεοι ανθρωποι, μακαρι να ειχαμε γινει ανθρωποι και να χαιρομασταν πραγματικα τη ζωη.

Εχτες ειχαμε μακαρονια και το βραδυ εκανα και πιτσα που εμεινε και για σημερα να φαω εγω μιας και το παιδι θα λειπει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...