Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ιωάννα με το καλό τα διδυμάκια σου!

ζούλεψα τώρα! τί καλά! 4 πιτσιρίκια! γεμάτο από χαρά το σπίτι σου!!!!!!!!!!!!

Θα μπορούσες να έχεις 4 Σέβη;

Εγώ παντως θα είχα σαλτάρει!!:shock: Συγχαρητήρια σε όσες τα καταφέρνουν!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κοίτα, μερικές πολύτεκνες μητέρες λένε ότι μετά τα 2 είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί αν κάνεις π.χ. 3ο, το 1ο έχει ήδη μεγαλώσει οπότε είναι σαν να μεγαλώνεις πάλι δύο κ.ο.κ. Τώρα βέβαια, τα δίδυμα πρέπει να είναι μεγάλο ζόρι:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κοίτα, μερικές πολύτεκνες μητέρες λένε ότι μετά τα 2 είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί αν κάνεις π.χ. 3ο, το 1ο έχει ήδη μεγαλώσει οπότε είναι σαν να μεγαλώνεις πάλι δύο κ.ο.κ. Τώρα βέβαια, τα δίδυμα πρέπει να είναι μεγάλο ζόρι:)

Ασε! Δίδυμα έχουν οι από πάνω μας! Ωραία μεν γιατί ξεμπερδεύεις μια κι έξω, αλλά μέχρι να γίνουν 1,5-2 χρονών σου φέυγει η μαγκιά! Και αν δεν έχεις και βοήθεια από πουθενα άστα να πάνε!

4Suap3.png

θα ήθελα κ θα μπορούσα, αλλά ο σύζυγος ούτε θέλει ούτε μπορεί. ούτε καν για 2ο.......:(

Διαφημίσεις

ΤΥ!

Καλό μεσημέρι Ελένη!

κ εσύ πρέπει να σκέφτεσαι για 2ο. καιρός είναι! λέω εγώ τώρα...

πεινάω κ ευτυχώς σχολάω σε λίγα λεπτά. άντε να φεύγουμεεεεεεε σπιτάκι μας....να ησυχάσει το κεφάλι μας από τα μούτρα...ξύδι!!!!!!!ούτε καν μπαλσάμικο!!!!

εγώ για σήμερα τρώω αρνάκι με λεμονάτες πατατούλες κ ο συζυγάτος μου μπιφτεκάκια με πατατούλες φούρνου.

η μικρή φασολάκια.

ρηνιώ, ευχαριστώ!

Δώρα δεν ήξερα ότι γίνεται χωρίς κολοκυθάκια. για πες δοσολογίες σε γάλα, αβγά, αλεύρι, τυρί.

πάντως χθες ζήτησα από πεθερό μπατζίνα κ είπε αν βρει κολοκυθάκια στη λαϊκή, θα μας κάνει.

όταν κάνετε τα κρουασάν, στείλτε μου κι εμένα ένα ταπεράκι...

καλα βρε θηριο,3 φαγητα μαγειρεψες;;;;:o

το αρνακι με τις λεμονατες παντως...με εκαναν να μου πεσουν τα σαλια!!!!!σλουρπ!!!!!!

στην μπατζινα χωρις αλευρι,βαζω 1 φλυτζανι του τσαγιου γαλα ,(οπου μεσα λιωνω λιγο μαγια απο το φουρνο,δεν φουσκωνει πολυ,ισα ισα που την κανει πολυ μαλακια και αφρατη!!!)1 φλ τσαγιου ελαιολαδο,3 φλ τσαγιου αλευρι,μισο κιλο(περιπου) τυρι(φετα)3-4 αυγα και λιγο αλατι.γινεται πολυ νοστιμη!!!!!!!!!!:-P

ειμαι ικανη να φαω μονη μου ενα ταψι :o:o:o:o:mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα κι από εμένα!

Για μπατζίνες και αλευρόπιτες διαβάζω πρωί πρωί. Η καλύτερη μπατζίνα γίνεται με κολοκύθι μεγάλο κίτρινο, το κόβεις στα δύο, βγάζεις τα σπόρια και το ξύνεις με το κουτάλι! Αχ τι νοστιμιά ρε παιδί μου! Που να το βρεις θα μου πεις!Αν ζεις σε χωριό οκ, διαφορετικά όπως είπε η Αρετή στη λαϊκή μικρά κολοκυθάκια! Που να την ψήσεις και σε γάστρα...άσε δε λέω άλλα, μου τρεχουν τα σάλια. Τώρα οι αναλογίες είναι στο περίπου, για να γίνει χυλός. Εγώ προσωπικά δεν βάζω αβγά! Την κάνω όπως η γιαγιά μου, μαμά μου και πάει λέγοντας και χωρίς βούτυρο, μόνο λαδάκι!

Αρετή η άλλη χωρίς κολοκύθι είναι η αλευρόπιτα (γιαννιώτικη), το ίδιο είναι χωρίς κολοκύθι! Μεταξύ μας προτιμώ, μπατζίνα!

η πεθερα μου εφτιαχνε την μπατζινα με κολοκυθι,(ο καλος μου την ετρωγε παντα ετσι.οταν δοκιμασε χωρις το κολοκυθι..... ξετρελάθηκε!!!!!!!!!!!)η μαμα μου παλι την εκανε παντα χωρις.γουστα ειναι αυτα!!!!!

Σήμερα μπριάμ :D

Γίνετε μαλακό και πεντανόστιμο...ο άντρας μου όταν του είχα πεί δώσε μου δύο κουτάκια μπύρα μου λέει κατάλαβα δεν θα φάμε τίποτα σήμερα.....ένα σου λέω όχι μόνο της έφαγε μέχρι και ψωμί έβαλε στο ταψί να κάνει βούτα!!Είναι τέλειο καντο και θα με θημηθείς!!!;););)

Μμμμμμμ,μου αρεσε τρελα σαν ιδεα .θα το δοκιμασω!!!!!!!

αχ,εγω θελω σαν τρελη να κανω διδυμακια!!!!!(δυστυχως δεν μπορεσα να κρατησω και τα 2 στην 1η εγκυμοσυνη,αλλα ευτυχως που μπορεσα να κρατησω τον θησαυρουλη μου!!!!!!!!)

ελπιζω αν μεινω ξανα εγκυος να ειναι διδυμη κύηση!;)

ΤΥ!

πεινάω κ ευτυχώς σχολάω σε λίγα λεπτά. άντε να φεύγουμεεεεεεε σπιτάκι μας....να ησυχάσει το κεφάλι μας από τα μούτρα...ξύδι!!!!!!!ούτε καν μπαλσάμικο!!!!

καλη ξεκουραση σεβουλα μου....και καλη ορεξη,φυσικα!!!!!!!!!!!

εγω για σημερα εκανα γαυρο τηγανητό,εψησα και λιγα λουκανικα στον φουρνο..........και εκανα και τα περίφημα κρουασαν!!!!!!!!!!

εγιναν......γιαμι γιαμι!!!!!

σεβηηηηηη ετοιμο το ταπερ.στειλε διεύθυνση!!!!!!;)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

2 κουτάκια μπύρες.

Μουστάρδα πόση; Τα ανακατεύεις μεταξύ τους πριν τα βάλεις στο ταψί;

Περιπου δυο κουτια θα το δεις με το ματι ...οσο βαζεις νερο!!ναι εγω την μια μπυρα την ανακατευω με λεμονι και μουσταρδα και το βαζω μαζι με τα μυροδικα που ριχνουμε!!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Άννα τι ωραία που μυρίζει τώρα τα φτιάχνεις; Αν δε σου απαντήσει έγκαιρα η Μαρία, βάλε στο φούρνο ένα κρουασάν με ή χωρίς αυγό και δες πώς θα βγει για να ξέρεις τι θα κάνεις με τα υπόλοιπα.

Εγώ στη θέση σου δε θα τα άλειφα με αυγό. Θα τα άφηνα σκέτα ή θα τα άλειφα με γάλα. Όμως κάνε αυτό που θα πει στη συνταγή η Μαρία.

maria-elpida επειγουσα ερωτηση,τα κρουασαν τα αλειφουμε με αυγο ή ετσι τα βαζουμε στο φουρνο?ΣΟΣ

anna εγω που εκανα τα εβαλα σκετα στο φουρνο,χωρις να τα αλειψω με αυγο η γαλα και εγιναν εξαιρετικα.(εκανα και με μερενρτα και αλμυρά!!!!!!!!)

αλλα και να βαλεις δεν νομιζω να πειραζει,χρωμα θα παρουν!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

τα εκανα κ εγωωωωωωωω!!!!!!!εβαλα αυγο κ μια χαρα εγιναν κ ετσι!!!!!!βεβαια τα περισσοτερα μου ανοιξαν,αλλα την επομενη φορα θα τα κανω καλυτερα!!!!!χιχιχιχι!!!!!τα μισα τα εκανα με μερεντα κ τα αλλα με μαρμαμελαδα φραουλα σπιτικι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλα βρε θηριο,3 φαγητα μαγειρεψες;;;;:o

το αρνακι με τις λεμονατες παντως...με εκαναν να μου πεσουν τα σαλια!!!!!σλουρπ!!!!!!

στην μπατζινα χωρις αλευρι,βαζω 1 φλυτζανι του τσαγιου γαλα ,(οπου μεσα λιωνω λιγο μαγια απο το φουρνο,δεν φουσκωνει πολυ,ισα ισα που την κανει πολυ μαλακια και αφρατη!!!)1 φλ τσαγιου ελαιολαδο,3 φλ τσαγιου αλευρι,μισο κιλο(περιπου) τυρι(φετα)3-4 αυγα και λιγο αλατι.γινεται πολυ νοστιμη!!!!!!!!!!:-P

ειμαι ικανη να φαω μονη μου ενα ταψι :o:o:o:o:mrgreen::mrgreen:

όχι βρε Δώρα μου. δεν έκανα 3 φαγητά...

το αρνάκι μου το έδωσε η μανούλα μου.

τα φασολάκια της μικρής τα έκανε η πεθερά.

εγώ έκανα τα μπιφτέκια κ τις πατάτες για τον άντρα μου.;)

τη συνταγή θα την αντιγράψω αύριο από το γρΑφείο. ευχαριστώ.:)

αχ,εγω θελω σαν τρελη να κανω διδυμακια!!!!!(δυστυχως δεν μπορεσα να κρατησω και τα 2 στην 1η εγκυμοσυνη,αλλα ευτυχως που μπορεσα να κρατησω τον θησαυρουλη μου!!!!!!!!)

ελπιζω αν μεινω ξανα εγκυος να ειναι διδυμη κύηση!;)

πόσο μοιάζουμε.....:)

καλη ξεκουραση σεβουλα μου....και καλη ορεξη,φυσικα!!!!!!!!!!!

ΤΥ!

εγω για σημερα εκανα γαυρο τηγανητό,εψησα και λιγα λουκανικα στον φουρνο..........και εκανα και τα περίφημα κρουασαν!!!!!!!!!!

εγιναν......γιαμι γιαμι!!!!!

σεβηηηηηη ετοιμο το ταπερ.στειλε διεύθυνση!!!!!!;)

λες κ δεν την ξέρεις...:rolleyes:

περιμένω τάπερ..:tongue:

τα εκανα κ εγωωωωωωωω!!!!!!!εβαλα αυγο κ μια χαρα εγιναν κ ετσι!!!!!!βεβαια τα περισσοτερα μου ανοιξαν,αλλα την επομενη φορα θα τα κανω καλυτερα!!!!!χιχιχιχι!!!!!τα μισα τα εκανα με μερεντα κ τα αλλα με μαρμαμελαδα φραουλα σπιτικι!!!

κορίτσια με σας εδώ νιώθω τελείως άχρηστη. λυπηθείτε με.....;)

θέλω κι εγώ να κάνω κρουασάν, μπατζίνα με ή χωρίς κολοκύθι, μαγιονέζα, μπριζολίτσες με μπύρα...

κι από ΄σένα μικρή μου θέλω τάπερ. δεν γλιτώνεις...:P

αύριο εγώ τρώω κοτόσουπα κ ο συζυγάτος τα μπιφτεκάκια του.

η πεθερά μου θα μαγειρέψει μοσχάρι γιουβετσάκι για τη μικρή.

ξεκινάμε λίγο αλατάκι στο φαγητό της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...