Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παρεάκι!

Χρόνια Πολλά στους χτεσινούς εορτάζοντες και κυρίως στη Νινα μας!

Πως τα περνατε κατα τα άλλα;

Στρουμφίτα μου περαστικά κορίτσι μου! Ταλαιπωρήθηκες πολύ! Ευχομαι τωρα να αναρρωσεις και να επανέλθει ο οργανισμός σου γρήγορα!

Ιωαννα οντως περιεργος καιρός. Τουλάχιστον εδω δεν βρεχει πια.

Νινα ευχομαι να μην κολλησεις επιπεφυκίτιδα τελικά. Περαστικά στον σύζυγο!

Χτε ειχαμε σουπίτσα το μεσημέρι κι εφτιαξα και μια πιτσα για το βραδυ. Για σημερα εχει περισσεψει σουπα και δεν ξερω και με τι αλλο θα συμπληρώσει η γιαγια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και από μένα!

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Πήγα να γράψω χτες ένα μήνυμα αλλά με διέκοπταν συνεχώς στην δουλειά και τελικά δεν τα κατάφερα....

Καταρχήν να πω Χρόνια Πολλά σε όλους τους δικούς σας που γιόρταζαν αυτές τις μέρες! Νινάκι μου πολύχρονη να είσαι για την χτεσινή ημέρα! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!

Χαίρομαι που διάβασα ότι σχεδόν όλοι περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες. Ιωαννάκι μου του χρόνου πιστεύω πως θα περάσεις τέλεια!

Εμείς επιστρέψαμε την Τετάρτη το βραδάκι. Περάσαμε πολύ ωραία αν και από την Κυριακή του Πάσχα το μεσημέρι και μέχρι την Τετάρτη που φύγαμε έβρεχε σχεδόν συνέχεια. Αλλά δεν πτοηθήκαμε... τις κάναμε τις βολτούλες μας!

Έχουμε αρκετή δουλειά στο γραφείο και γράφω με διακοπές... Αν προλάβω αργότερα θα σχολιάσω τα μηνύματά σας. Προς το παρόν σας φιλώ!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημέρααα !!!

Νινακι χρονια πολλα κ απο εδω !! Οτι καλυτερο σου ευχομαι !!!

Αγγελικη κ σε εμας απο την Τριτη το βραδυ ττωρα το πρωι σταματησε να βρεχει.

Σημερα δεν μαγειρεψα πηγε ο συζυγος να παρει τα παιδια οποτε θα κανω κατι για το βραδυ που θα ερθουν.

Καλημέρα κορίτσια:D

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και να είσαστε όλες καλά!!:D

Καλημερα σας Χριστος Ανεστη υγεια κι ευτυχια στα σπιτια σας και να χαιρεστε τους εορταζοντες σας!!!

Χαιρομαι που περασατε καλα και επισης χαιρομαι που η στρουμφιτα μας ειναι καλυτερα.

Δεν εχει νοημα να σας πω πως περασα γιατι δεν ηταν καλα ελπιζω του χρονου σε καλυτερες στιγμες. Πραγματικά σου εύχομαι να είσαι πολύ καλύτερα του χρόνου!!

Εχτες φαγαμε κοκκινιστο με μακαρονια και εμεινε και για σημερα να φαω εγω αφου το παιδι θα λειπει. Χαλια καιρο εχει και δεν μου αρεσει καθολου, ποτε φτιαχνει ειπαμε? Και εγώ αναρωτιέμαι!! και νευριάζω συγχρόνως:mad:

Καλημέρα παρεάκι!

Χρόνια Πολλά στους χτεσινούς εορτάζοντες και κυρίως στη Νινα μας!:P:p

Πως τα περνατε κατα τα άλλα;

Στρουμφίτα μου περαστικά κορίτσι μου! Ταλαιπωρήθηκες πολύ! Ευχομαι τωρα να αναρρωσεις και να επανέλθει ο οργανισμός σου γρήγορα!

Ιωαννα οντως περιεργος καιρός. Τουλάχιστον εδω δεν βρεχει πια.

Νινα ευχομαι να μην κολλησεις επιπεφυκίτιδα τελικά. Περαστικά στον σύζυγο! Ακόμα όχι! Χτες μας είπε ο φίλος που είχε έρθει σπίτι το Πάσχα, ότι πήγε στον γιατρό και του βρήκε επιπεφυκίτιδα! Άρα μάλλον αυτός μας κόλλησε, γιατί τον είχαμε δει πριν εκδηλωθεί στον άντρα μου:(

Χτε ειχαμε σουπίτσα το μεσημέρι κι εφτιαξα και μια πιτσα για το βραδυ. Για σημερα εχει περισσεψει σουπα και δεν ξερω και με τι αλλο θα συμπληρώσει η γιαγια.

Φιλια

Καλημέρα και από μένα!

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Πήγα να γράψω χτες ένα μήνυμα αλλά με διέκοπταν συνεχώς στην δουλειά και τελικά δεν τα κατάφερα....

Καταρχήν να πω Χρόνια Πολλά σε όλους τους δικούς σας που γιόρταζαν αυτές τις μέρες! Νινάκι μου πολύχρονη να είσαι για την χτεσινή ημέρα! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!!! Χα χα χα το έχω ήδη πάθει!:D:tongue:

Χαίρομαι που διάβασα ότι σχεδόν όλοι περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες. Ιωαννάκι μου του χρόνου πιστεύω πως θα περάσεις τέλεια!

Εμείς επιστρέψαμε την Τετάρτη το βραδάκι. Περάσαμε πολύ ωραία αν και από την Κυριακή του Πάσχα το μεσημέρι και μέχρι την Τετάρτη που φύγαμε έβρεχε σχεδόν συνέχεια. Αλλά δεν πτοηθήκαμε... τις κάναμε τις βολτούλες μας!

Έχουμε αρκετή δουλειά στο γραφείο και γράφω με διακοπές... Αν προλάβω αργότερα θα σχολιάσω τα μηνύματά σας. Προς το παρόν σας φιλώ!!!

καλημέρααα !!!

Νινακι χρονια πολλα κ απο εδω !! Οτι καλυτερο σου ευχομαι !!!

Αγγελικη κ σε εμας απο την Τριτη το βραδυ ττωρα το πρωι σταματησε να βρεχει.

Σημερα δεν μαγειρεψα πηγε ο συζυγος να παρει τα παιδια οποτε θα κανω κατι για το βραδυ που θα ερθουν.

Καλώς να τους δεχτείς!:D Αλήθεια, το γλυκό με τον ανανά το έκανες?

Εμείς σήμερα μάλλον θα φάμε κουνουπίδι με πατάτες στο φούρνο... χτες φάγαμε έξω, λόγω της ημέρας, σε ένα τσιπουράδικο τύπου Βόλου και σήμερα έχω ένα κεφάλι "κουδούνι"... μάλλον το έτσουξα λιγάκι:tongue:

Φιλιά σε όλους.

Καλημερα σας!

Νινα χρονια πολλα για εχτες οτι επιθυμεις! Πηγα να ξαναμπω να γραψω αλλα το internet δεν ηθελε να με τιμησει, ειχαμε βλαβη. Μακαρι να μην κολλησεις, προσεχε πετσετες και οτι αλλο εχετε που να ερχεται σε κοινη επαφη.

Για σημερα εκανα φακες και κατι ψωμακια αφρατα με τυρι, βγηκαν τελεια.

Ο συναδελφος που ειχαμε τρακαρει τελικα θελει να βγαλει λεφτα και με τρεχει, φερεται σαν κοπανος, δεν βλεπω να ξεμπερδευω ευκολα.

Παλι συννεφια εχει, ειχα μαζεψει τα χειμωνιατικα και τωρα εχω αρχισει να βγαζω καποια μπλουζακια παλι, η θερμοκρασια του σπιτιου εχει πεσει αρκετα. Τα λεμε σε λιγακι γιατι εχω λιγη δουλιτσα

Διαφημίσεις

Τζενάκι με το καλό να δεχτείς τα ζουζούνια!

Νινάκι μου το τσούξαμε χτες ε? Δεν πειράζει, χαλάλι σου!

Βρε Ιωάννα τι σκατάνθρωπος ο "συνάδελφος"! Μα μεταξύ σας βρε παιδί μου.... Τι να πω ελπίζω να μην μπορέσει να σου κάνει τίποτα. :confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα σας!

Νινα χρονια πολλα για εχτες οτι επιθυμεις! Πηγα να ξαναμπω να γραψω αλλα το internet δεν ηθελε να με τιμησει, ειχαμε βλαβη. Μακαρι να μην κολλησεις, προσεχε πετσετες και οτι αλλο εχετε που να ερχεται σε κοινη επαφη.

Για σημερα εκανα φακες και κατι ψωμακια αφρατα με τυρι, βγηκαν τελεια.

Ο συναδελφος που ειχαμε τρακαρει τελικα θελει να βγαλει λεφτα και με τρεχει, φερεται σαν κοπανος, δεν βλεπω να ξεμπερδευω ευκολα.

Παλι συννεφια εχει, ειχα μαζεψει τα χειμωνιατικα και τωρα εχω αρχισει να βγαζω καποια μπλουζακια παλι, η θερμοκρασια του σπιτιου εχει πεσει αρκετα. Τα λεμε σε λιγακι γιατι εχω λιγη δουλιτσα

Σε ευχαριστώ!! Προσπαθώ όσο μπορώ, ελπίζω να μην κολλήσω... το καλό είναι ότι αρχίζει και του περνάει:P

Τι ψωμάκια είναι αυτά?

Με τον συνάδελφο είχατε κάνει φιλική δήλωση ή είπατε να τα βρείτε αλλιώς? Αν έχεις κάνει φιλική δήλωση, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Το κρύο είναι απίστευτο! Εγώ να δεις πώς ντύνομαι: μπότες κάτω, καλοκαιρινό παντελόνι, κοντομάνικο μπλουζάκι, μπουφάν πάνω... τα πάντα όλα!:D

Καλησπέρα

Νινα χρόνια πολλά τα καλύτερα εύχομαι ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί φετος:tongue:

Ωραίος συνάδελφος Ιωάννα τι να πω ντροπή απλά :(

Σήμερα φασολακια αύριο μοσχαράκι λεμονατο με πουρε .

Καλό Σαββατοκύριακο:P

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε?Πώς περάσατε το Σ/Κ?

Εμείς χαλαρά σχετικά... σήμερα γιόρταζε ο καλός μου και μας είχε τραπέζι η πεθερά, ενώ εγώ έφτιαξα γλυκό για λίγες επισκέψεις που είχαμε το βράδυ καθώς ενημερώσαμε για την μεταδοτική επιπεφικίτιδα και αναβάλαμε εορτασμούς. Το γλυκό ήταν μπουγάτσα. Χτες φάγαμε μία μερίδα κατσικάκι που είχαμε από το Πάσχα μαζί με πατάτες φούρνου... μου φάνηκε πιο νόστιμο ζεσταμένο στο φούρνο:D... ίσως επειδή το τρώγαμε πιο χαλαρά από τότε.:wink:

Αύριο να δω τι θα φτιάξω... για πείτε καμία ιδέα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε το ΣΚ;

Κι εγω το ΣΚ ασχολήθηκα με τα ρουχα - φυλαξα αρκετα απο τα πιο χοντρα κι εβγαλα και μερικά καλοκαιρινα δικα μου γιατι πραγματικά δεν ειχα τι να φορεσω.

Νινα να χαιρεσαι και τον συζυγο! Αναβληθηκαν οι εορτασμοι ε; Δεν πειραζει άλλη φορά. Πως παει με το ματι του;

Ιωαννα συμφωνω με την Αγγελικη στο χαρακτηρισμό του "συναδέλφου". Αλήθεια πως τα κανεις τα ψωμακια αυτά;

Αγγελική πως παει; Οντως απο την Κυριακή έβρεχε αλλά ευτυχώς σταματησε. Δεν το χωραει ο νους μου με τον καιρό φέτος: να εχουμε πολύ ηπιο χειμωνα, καλοκαιρινές μερες τον Απρίλιο και να βρεχει και να έχει κρυο τον Μάιο. Μαζί με εμάς τρελάθηκε κι ο καιρος.

Τζενη καλώς δέχτηκες τα ζουζουνια σου!

Αστερακι ζηλευω τον πουρε σου έχω πολύ καιρο να φαω γιατι δεν τον τρωνε τα δικά μου τα ζουζουνια.

Στο θεμα μας: Παρασκευη ειχαμε τελικά ομελέτα με διαφορα μέσα, Σαββατο μεσημέρι στραπατσαδα ή σάντουιτς ανάλογα τα γουστα και το βραδυ σουβλάκια και Κυριακή μπριζολες πανε με πατατουλες και σαλάτα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Νινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Δεν πειραζει που δεν γιορτασατε, εσεις να ειστε καλα! Ετσι ντυνομαι κι εγω, καλοκαιρινα χειμωνιατικα μαζι. Του εχω κανει δηλωση αλλα το παιζει βαρια αρρωστος για να διεκδικησει λεφτα. Θα προτιμουσα να ερχοταν να μου πει ξεκαθαρα οτι θελει να διεκδικησει και να του πω προχωρα αλλα με τα ψεματα δεν το αντεχω και θα ερθει και σημερα να μου πρηξει το συκωτι

Φωτεινη οντως ο καιρος τρελαθηκε. Καλα εκανες και μαζεψες τωρα τα ρουχα γιατι εγω την ψιλοπατησα. Εχτες εβγαλ το χαλι της κουζινας κι ελπιζω να στρωσει ο καιρος να βγαλω και του σαλονιου και του παιδικου δωματιου. Η μικρη τι εφαγε απο ολα τα φαγητα? Εγω παντως λιγουρευτηκα τη στραπατσαδα και την ομελετα

Αστερακι εσεις πως ειστε? Περασατε καλα το σ/κ?

Αγγελικη ολα καλα? Πηγατε πουθενα το σ/κ?

Τζενη καλως τα δεχτηκες τα παιδακια σου, αντε τα κεφαλια μεσα πια!

Εβιρι, Στρουμφιτα τι κανετε? Ελπιζω Εβιρι να μην εχετε ακομα χιονια!

Το Σαββατο φαγαμε φασολακια, εχτες παπουτσακια τα οποια εχουν μεινει και για σημερα.

Η συνταγη για τα ψωμακια ειναι

1 κιλο αλευρι

2 φακελακια μαγια

1/2 φλυτζανι λαδι σπορελαιο

1 κεσεδακι γιαουρτι

1 κεσεδακι νερο

2 αυγα

αλατι-ζαχαρη

Ζυμωνεις, φουσκωνει και μετα κοβω μικρα κομματια και βαζω μεσα φετα και τα ψηνω. Μπορεις να μη βαλεις τιποτα, μπορεις και λουκανικα και τυρι με ζαμπον, οτι θες!

καλημερα κ καλη εβδομαδα !!! Τα κεφαλια μεσα απο σημερα !!!

Νινακι να τον χαιρεσαι τον συζυγο !! Δεν πειραζει για την γιορτη,εξαλλου κανατε κ τραπεζι το Πασχα,οταν με το καλο γινει καλα κατι θα κάνετε !!

Ιωαννακι δεν εχω λογια για τον συναδελφο.Μα ποσο σκατανθρωποι εχουμε γινει πια ...

Φωτεινη αυτη η εποχη με τα ρουχα ειναι οντως θεμα.Ειλικρινα δεν ξερεις πως να ντυθεις !!!

Αστεακι πολυ μου αρεσει το μοσχαρι λεμονατο αλλα ο γιος μου το προτιμαει με κοκκινη σαλτσα κ εχω πολύ καιρο να το κανω !!!

Αγγελικη ,Εβιρι που χαθήκατε;

Ηρθαν τα παιδακια μου την Παρασκευη γεμισε το σπιτι μου !!! Το Σαββατο η μερα μας ηταν φουλ μια κ ειχαμε διαβασμα αλλα κ μπολικες δουλειες με αποτελεσμα να κατσω 9:30 το βραδυ κατακοπη. Χτες ομως ολη μερα ειμασταν εξω για βολτες.

Το Σαββατο φαγαμε ψητες τσιπουρες με βραστα κολοκυθακια οι μεγαλοι κ τα παιδια ψαρόσουπα.Εκανα κ μαρμελαδα φραουλα.Αντε το αλλο σκ αλλο ενα ντου κ τελειωνω .

Χτες το μεσημερι φαγαμε σε ταβερνα κ το βραδυ αλλα κ για σημερα λαζανια με σπανακι κ τυρια.Για αυριο λεω να κανω αρακα.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Το Σαββατοκύριακό μας ήταν αρκετά γεμάτο θα έλεγα. Το Σάββατο το πρωί έκανα την κλασική γενική καθαριότητα στο σπίτι συν το ότι ξέστρωσα την κουζίνα. Έβαλα και 2 πλυντήρια. Το απόγευμα σιδέρωσα λιγάκι αλλά τα παράτησα νωρίς καθώς ήμουν κουρασμένη απο το πρωί. Την Κυριακή το πρωί είχαμε πάει σε παιδικό πάρτυ με τον μικρό. Όταν επιστρέψαμε το μεσημέρι με περίμενε και μία πολύ ωραία ανθοδέσμη λόγω της ημέρας! Το απόγευμα ετοίμασα τα πράγματα του μικρού για το σχολείο, σιδέρωσα πάλι κάμποσα ρούχα και μπήκαμε σε διαδικασία ύπνου κατά τις 9.

Στα μαγειρικά του Σαββατοκύριακου τώρα... Σάββατο μεσημέρι φάγαμε γαύρο τηγανιτό με χόρτα σαλάτα. Το βράδυ ψήσαμε κεμπάπ και πιτούλες και τηγάνισα και λίγες πατατούλες για συνοδεία. Έφτιαξα και μία σως με γιαούρτι, κέτσαπ και μουστάρδα. Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε μπριζόλες χοιρινές με πατάτες στην γάστρα. Τις είχα μαρινάρει σε λαδάκι, κρασί, ρίγανη και λεμόνι και βγήκαν λουκούμι! Έφτιαξα κι επιπλέον συνοδευτικό ρυζάκι. Έμειναν και για σήμερα μπριζολίτσες που θα συνοδευτούν μάλλον με πουρέ.

Το κρύο είναι απίστευτο! Εγώ να δεις πώς ντύνομαι: μπότες κάτω, καλοκαιρινό παντελόνι, κοντομάνικο μπλουζάκι, μπουφάν πάνω... τα πάντα όλα!:D

Η αλήθεια είναι πως με αυτόν τον καιρό βλέπεις διάφορα κουλά ντυσίματα στους δρόμους!

Εμείς χαλαρά σχετικά... σήμερα γιόρταζε ο καλός μου και μας είχε τραπέζι η πεθερά, ενώ εγώ έφτιαξα γλυκό για λίγες επισκέψεις που είχαμε το βράδυ καθώς ενημερώσαμε για την μεταδοτική επιπεφικίτιδα και αναβάλαμε εορτασμούς.

Να τον χαίρεσαι Νινάκι! Του χρόνου που θα είστε καλά θα κάνετε διπλό εορτασμό!

Αύριο να δω τι θα φτιάξω... για πείτε καμία ιδέα.

Κανένα σπανακόρυζο?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε το ΣΚ;

Καλή εβομάδα Φωτεινούλα μου!

Κι εγω το ΣΚ ασχολήθηκα με τα ρουχα - φυλαξα αρκετα απο τα πιο χοντρα κι εβγαλα και μερικά καλοκαιρινα δικα μου γιατι πραγματικά δεν ειχα τι να φορεσω.

Κι εγώ έχω μαζέψει τα χοντρά αλλά κοντομάνικα δεν έχω φορέσει γιατί κρυώνω. Στα παιδιά όμως έχω βγάλει 3-4 μπλουζάκια να φοράνε όποτε έχει ζέστη.

Αγγελική πως παει; Οντως απο την Κυριακή έβρεχε αλλά ευτυχώς σταματησε. Δεν το χωραει ο νους μου με τον καιρό φέτος: να εχουμε πολύ ηπιο χειμωνα, καλοκαιρινές μερες τον Απρίλιο και να βρεχει και να έχει κρυο τον Μάιο. Μαζί με εμάς τρελάθηκε κι ο καιρος.

Άντε να δω τι μας περιμένει!

Φιλια

Του εχω κανει δηλωση αλλα το παιζει βαρια αρρωστος για να διεκδικησει λεφτα. Θα προτιμουσα να ερχοταν να μου πει ξεκαθαρα οτι θελει να διεκδικησει και να του πω προχωρα αλλα με τα ψεματα δεν το αντεχω και θα ερθει και σημερα να μου πρηξει το συκωτι

Πως να διεκδικίσει λεφτά αφού έχετε κάνει φιλική δήλωση? Ή μήπως αυτός δεν έκανε δήλωση ακόμη?

Η συνταγη για τα ψωμακια ειναι

1 κιλο αλευρι

2 φακελακια μαγια

1/2 φλυτζανι λαδι σπορελαιο

1 κεσεδακι γιαουρτι

1 κεσεδακι νερο

2 αυγα

αλατι-ζαχαρη

Ζυμωνεις, φουσκωνει και μετα κοβω μικρα κομματια και βαζω μεσα φετα και τα ψηνω. Μπορεις να μη βαλεις τιποτα, μπορεις και λουκανικα και τυρι με ζαμπον, οτι θες!

Την τύπωσα και θα τα φτιάξω με πρώτη ευκαιρία.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελικη εγω του εκανα δηλωση γιατι εφταιγα και τωρα μου λεει ποιος θα με αποζημιωσει για τις μερες που λειπω γιατι το ικα δινει λιγα λεφτα. Μετα πηγε σ ενα μηχανικο και του ειπε οτι θα βγαλει λεφτα απο αυτη την ιστορια και του εξηγουμε οτι δεν ειναι ετσι απλα με τις ασφαλιστικες. Σημερα τελικα δεν μου μιλαει γιατι τις προαλλες του ειπα οτι καταλαβα που το παει και σηκωθηκα κι εφυγα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...