Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα παρεακι.

Τζενάκι μιλφει εύκολο γρήγορο κωραιο ceesekake εκμεκ καρυδοπιτα πάστα φλώρα ταρτα με φρούτα αυτά δεν μου ερχεται κάτι άλλο.Να τον χαίρεσαι κι ολας:P

Δεν το συζητάμε είπαμε δύσκολοι καιροί θέλαμε να γίνουμε κουμπάροι κ απ τς δυο πλευρες μιας κ είμαστε 20 χρόνια φίλες αλλά τώρα Δυστυχώς τα μετράς όλα ευτυχώς υπάρχει συνεννόησει κ αυτό είναι ωραίο Σκέψου πως έχει αλλά δύο παιδάκι όλο κ κάτι θα παρεις.

Χαίρομαι που είσαι καλά Ιωάννα κ θα φτιάξει κ την ζημιά οικονομικά γιατί δεν περισσεύουν σίγουρα.

Φωτεινή ούτε εγώ δοκιμαζω γενικά γιατί κ ο συζυγουλης θέλει τα κλασικά αλλά πραγματικά ήταν ωραίοι εγώ θα εβαζα κ σταφίδες.Ο μπαμπακας θα φύγει Πεμπτη μετά το πασχα εκτος εαν αλλάξει τα εισητήρια γιατί η μικρή του έχει πάρει τα μυαλά κ έρχεται συνέχεια για να ακούει το παππού αγαπωειναι κ μικρός οπότε έχει αντοχές κ κάνουν τρελά παιχνίδια

Καλό ταξί σε όσους φεύγουν χρόνια πολλά καλο πασχα καλή ανάσταση καλά τσουγρισματα υγεία για όλους κ καλη ξεκούραση φυσικά

Φιλάκια πολλλλαααα:tongue

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Αστερακι έχεις δικιο. Όταν υπάρχει συνεννοηση ειναι οτι καλύτερο. Ολοι οι παππουδες ξετρελαίνονται με τα εγγονια τους και τα κοριτσια έχουν τον τροπο τους ακομα περισσοτερο. Καλά να περασετε!

Τζενακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Ιωαννα μου να χαιρεσαι κι εσυ το αντράκι σου!

Σημερα έχουμε γεμιστα απο χτες. Έφτασε και σε εμάς η ώρα του ταξιδιου. Φευγουμε σημερα το μεσημέρι.

Ευχομαι σε όλους και όλες Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Καλό ταξίδι και σε οσες ταξιδέψουν!

Φιλια και θα τα πουμε μετα το Πασχα μάλλον!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορίτσια.

Να και μια φορά που γράφω πρωινές ώρες. Γύρισα πριν από λίγη ώρα από την Εκκλησία που κοινώνησα και τώρα πίνω ένα καφεδάκι. Μετά πρέπει οπωσδήποτε να πάω για ψώνια και επιστρέφοντας να φτιάξω κάτι πρόχειρο για φαγητό, ίσως μακαρόνια σκέτα για τη μικρή έχω και σάλτσα.

Το βράδυ θα πάμε στον Επιτάφιο αλλά δε βλέπω να το ευχαριστιόμαστε γιατί ενώ χτες η μέρα ήταν σχετικά καλή και έριξε κάτι μύγες μόνο για 2'. Σήμερα στην επιστροφή από την Εκκλησία χιόνιζε κανονικά. Με αυτό τον καιρό δεν ξέρω αν θα βγει ο Επιτάφιος έξω και τι θα κάνουν. Τι να γίνει όμως!!

Εβιρι καλά κανεις και ρωτας. Εγω παντως ακομα δεν έχω το κουραγιο να νηστεψω ολη τη Σαρακοστη. Μονο τη Μ. Εβδομάδα κι οχι αυστηρα.

Ακόμα κι αυτό είναι ευλογία.

Εγω προετοιμαζομαι ψυχολογικά για το ταξιδι γιατι πρακτικά δεν έχω ετοιμάσει τιποτα. Σημερα θα τα κάνω ολα. Για να πω την αλήθεια αισθανομαι πολύ κουρασμένη και ψυχολογικά ειμαι τρομερά πεσμένη και πιεσμένη. Δεν προβλέπεται να ξεκουραστώ -σωματικά τουλάχιστον- στο χωριο. Ευελπιστω στην ψυχολογική αναταση.

Έχεις δίκιο. Σου εύχομαι καλό ταξίδι, να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται και να έχετε καλή Ανάσταση οικογενειακά.

Αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα, οταν οδηγεις καποια στιγμη θα τυχει. Δεν θα βαλω και το κεφαλι κατω γι αυτο. Εχτες εκανα εξετασεις για σιδηρο και φεριτινη και μ επισαν τα γελια, χαλια ηταν αλλα το ξερω επειδη εχω στιγμα. Θα παιρνω filicine για παντα και θα συνελθω. Με τετοια δεν τρελενομαι πια. Μπορει ν ακουγεται οτι κατι παθαινω συνεχεια αλλα εγω τα βλεπω ως καθημερινοτητα, σε γενικες γραμμες ειμαι καλα.

Πολύ σε χαίρομαι για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Να είσαι πάντα καλά και να μας δίνεις κουράγιο με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες.

Εβιρι μακαρι να φτιαξει ο καιρος. Εδω εχει ψυχρα και βλεπω οτι η θερμοκρασια του σπιτιου εχει πεσει παλι αρκετα.

Όπως είδα το σάιτ του δελτίου καιρού κάπως έτσι θα είναι μέχρι το Πάσχα. Αν δεις στις ειδήσεις στην τηλεόραση τι πυκνή συννεφιά έχει η Ευρώπη στα μέρη που βρίσκονται πάνω από την Ιταλία και δεξιά από τη Γαλλία θα καταλάβεις πόσο χωμένοι είμαστε στην κακοκαιρία. Την άλλη βδομάδα προς το τέλος θα φτιάξει.

Εβιρακι σε ευχαριστω παρα πολυ για τις διευκρινησεις !! Δεν εχεις κ αδικο,γαλοπουλα κ μελομακαρονα θελετε οχι αρνια κ σουβλες!!

Σήμερα θα φέρω και το δεντρο από τη σοφίτα και θα το στολίσω με κόκκινα αυγά.

Πειτε καμια ιδεα για γλυκο για το Πασχα. Γιορταζει ο αντρας μου κ εχω κολλησει δεν ξερω τι να φτιαξω.

Εγω καλλίτερα να σου πω από τώρα χρόνια του πολλά και να τον χαίρεσαι γιατί κινδυνεύω να το ξεχάσω.

Ψηφίζω κι εγώ τσηζκέικ που το θεωρώ μακράν την καλύτερη ιδέα και θα σου πω γιατί: τις μέρες του Πάσχα είθισται να φτιάχνουμε παραδοσιακά γλυκίσματα που έχουν σχέση με γάλα, όπως στην Κρήτη φτιάχνουν τα λυχναράκια και τα καλτσουνάκια.

Το τσηζκέικ συνδυάζει το συστατικό του γάλακτος, τη δροσερή γεύση που χρειάζεται τώρα που είναι άνοιξη και το ελαφρύ γλυκό που είναι καλύτερα να έχεις μετά από ένα γεύμα γεμάτο λιπαρά όπως τα αρνοκάτσικα. Το Αστεράκι μας είπε την καλύτερη ιδέα, όμως μου άρεσε και η ιδέα της Φωτεινής για γιαουρτογλυκό με ζελέ που είναι εξίσου πολύ νόστιμο και ελαφρύ.

Χτες τελικά είμασταν οι δυό μας με το Ιωαννάκι μας αλλά περάσαμε 2 ώρες πολύ ευχάριστα! Χάρηκα πολύ που την είδα και τα είπαμε! Άντε την επόμενη φορά να μπορέσετε και οι υπόλοιπες να έρθετε...

Μπράβο φιλενάδες που περάσατε πολύ ωραία και κυρίως που ειδωθήκατε.

Εβιράκι μου εσείς θα κάνετε Πασχοχριστούγεννα φέτος! Να στολίσετε το αρνί!!!!

χαχαχα με πολλές γιρλάντες και δέκα σειρές φώτα.!!!!

Κορίτσια αύριο έχω άδεια και δεν ξέρω να θα μπω καθόλου αυτές τις μέρες γιατί στο χωριό τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα με το ίντερνετ. Εύχομαι σε όλες Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και να περάσετε όλοι καλά με τις οικογένειές σας!

Καλή Ανάσταση, να έχετε καλό ταξίδι και να περάσετε όμορφα και χαρούμενα με τους συγγενείς σας. Φιλιά πολλά.

Καλό ταξί σε όσους φεύγουν χρόνια πολλά καλο πασχα καλή ανάσταση καλά τσουγρισματα υγεία για όλους κ καλη ξεκούραση φυσικά

Φιλάκια πολλλλαααα:tongue

Καλή Ανάσταση και σε σένα Αστεράκι μου, να χαίρεσαι το μικρό κοτοπουλάκι σου και να περάσεις όμορφα τις μέρες του Πάσχα.

Καλημερα!

Να εχετε ολοι καλο ταξιδι, καλη Ανασταση και καλο Πάσχα!

Οτι καλυτερο ευχομαι σε ολες σας και στις οικογενειες σας!

Καλή Ανάσταση να έχεις Ιωάννα μου, καλό Πάσχα με υγεία και μόνο χαρές.

Ευχές κι από μένα γενικά σε όλες σας για καλή Ανάσταση κι ένα χαρούμενο Πάσχα γεμάτο υγεία και όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Καλησπέρα κορίτσια.

Επιτέλους μπόρεσα να κάτσω να σας διαβάσω και να γράψω τα νέα μου... έχω τόσα πολλά.... ελπίζω να τα θυμηθώ!

Είχα τόσο τρέξιμο αυτές τις μέρες, που ούτε πρόλαβα να μπω να πω στα κορίτσια ότι δεν θα μπορέσω να πάω στη συνάντηση... τελικά το κουταβάκι το δώσαμε και τώρα θα είναι νησιώτισα πια, αφού πήγε Σαντορίνη:D

Λοιπόν από φαγητά αυτές τις μέρες τελικά δεν δυσκολεύτηκα τόσο πολύ, παρόλο που νηστεύαμε και το λάδι αυτή την Μεγάλη Βδομάδα για πρώτη φορά... βέβαια είχα και τις αποτυχίες μου, αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα! Την Δευτέρα φάγαμε γαριδομακαρονάδα, την Τρίτη καλαμαράκια γεμιστά με ελιές και πλιγούρι, που τελικά δεν τρωγόταν, γιατί χωρίς λάδι ήταν σαν βραστά και ο μαιντανός που έβαλα μέσα, έδινε περίεργη γεύση... ευτυχώς είχα φτιάξει μπόλικη σαλάτα και επειδή χωρίς λάδι επίσης δεν τρώγεται, έκανα μία σάλτσα από μουστάρδα, λεμόνι, πετιμέζι και χυμό πορτοκαλιού για επάνω. Την Τετάρτη ντολμαδάκια, την Πέμπτη δεν θυμάμαι προς το παρόν, την Παρασκευή λίγα ντολμαδάκια που είχαν περισσέψει,μαζί με μία μεγάαααλη σαλάτα και αύριο σκέφτομαι τηγανιτές πατάτες με τα πόδια από τα καλαμαράκια, που είχα κρατήσει. Εννοείται βέβαια ότι πεινάγαμε αρκετά με τα αλάδωτα, αλλά είχα προετοιμαστεί με πολλούς ξηρούς καρπούς για το βράδυ και φρούτα;)

Το κακό είναι ότι ο σύζυγος μάλλον έπαθε επιπεφυκίτιδα, γιατί ξύπνησε με κόκκινο μάτι, τον τσούζει και δακρύζει... πήρε ένα κολύριο από το φαρμακείο και το παλεύουμε με κομπρέσες χαμομηλιού και πλύσιμο με φυσιολογικό όρο και βλέπουμε;)

Νινα στο σπιτι εχουμε εκκλησακι που γιορταζει την Τριτη του Πασχα, ειναι του Αγ Ραφαηλ, Νικολαου και Ειρηνης και κανουμε λειτουργια καθε χρονο οποτε υπαρχουν αρκετες ετοιμασιες. Επισης γιορταζει και το παλικαρι μου καθως το δευτερο ονομα ειναι Ραφαηλ

Τι ωραία που έχετε εκκλησάκι στο σπίτι! Να χαίρεσαι το παλικάρι σου από τώρα, γιατί σίγουρα θα ξεχάσω να σου τα πω!

καλημέρα κ καλη Μεγαλη ΕΒδομάδα να έχουμε.

Εγω το ΣΚ το πέρασα δουλευοντας.Τα παιδια τα ανεβασε ο συζυγος τ Σαββατο το πρωι κ γυρισε χτες το βραδυ.Αγγελικη κανονικα θα ειχαμε το ιδιο προγραμμα μετακινησεων αλλα φετος λογω δουλειας αλλαξανε τα δικα μου σχεδια.

Μεσα σε ολα αυτα εσπασε κ ο μπαμπας μου το ποδι του κ η μαμα μου τρεχει κ δεν φτανει. Πω πω τι πάθατε πασχαλιάτικα! Περαστικά στον μπαμπά σου και καλό κουράγιο στη μαμά!

Ιωαννακι περαστικα κ στους δυο σας.Για τον πονοκεφαλο ακουω πολλους που έχουν το ίδιο κ λενε πως ειναι ίωση. Ειχα κ εγω 2-3 μερες αλλα οχι τοσο εντονο που περιγραφεις.

Φωτεινη πολυ χαρηκα για την κορη σου κ τα τσουρεκια. Μπραβοοο! Με το καλο να ταξιδεψετε την Μ.Πεμπτη !

Νινακι δυσκολο να τα αποχωρηστεις τα σκυλακια αλλα κ τι να κανεις. Να πρσεχεις με την μεση σου ! Δεν πειραζει που αλλαξανε τα σχεδια σας αρκει που περασατε καλα !

Εμεις σημερα τρωμε θραψαλα με κοφτο μακαρονακι.Λουκουμι εγιναν . Μαλλον θα μεινουν κ για αυριο. Κοκκινιστά να υποθέσω ότι τα έκανες?

Ιωαννακι κανα γεμιστο,σουπιες με σπανακι ,καλαμαρακια με ρυζι η μακαρονια,χτραποδακι με μακαρονακι η γιαχνι,φασολακια,μπαμιες,μπριαμ,αγκιναρες,ζυμαρικα,πατατες,χορτοσουπες,γιγαντες,ρεβυθια,φασολια εχεις επιλογες μωρε 5 μερες ειναι , εξαρταται εσεις τι τρωτε απο ολα αυτα.

Καλησπέρα παρεούλα.

Κανονίσατε για συνάντηση; Τι κρίμα που δεν θα μπορέσω να έρθω...

Τα νέα τα δικά μου δεν είναι πολύ καλά. 20 μέρες μετά την επέμβαση έπαθα γαστρεντερίτιδα και μπαινοβγαίνω στο νοσοκομείο. Αυτές τις μέρες είμαι στο πατρικό μου για να μην κολλήσω την μικρή. Τα μαγειρικά τα κανονίζει πλέον η μαμά, οπότε δεν έχω να σας πω και πολλά πράγματα καθώς οι υπόλοιποι τρώνε λουκούλια γεύματα εκτός από εμένα που τη βγάζω με τσαγάκι-φρυγανια-ζελέ. Τι έπαθες βρε παιδί μου πάλι? Δε σου έφτανε και η διατροφή τόσες μέρες με την επέμβαση, ήρθε και αυτό? Περαστικά κοπέλα μου και ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα που γράφω, μετά από τόσες μέρες!

Όπως και να'χει καλά να τα περάσετε και θα περιμένω να διαβάσω τα νέα σας! Φιλιά σε όλες!!!

Γεια σας κορίτσια μου.

Καλή Μ. Εβδομάδα εύχομαι σε όλες σας με τις οικογένειές σας και καλή Ανάσταση.

Σήμερα έφτιαξα σουπίτσα με πατάτα-καρότο για την Εβιρίνα επειδή έχει βήχα και φακές αλάδωτες. Έκανα και τα τσουρέκια του Πάσχα και ξένοισα απ' αυτά. Μπράβο Εβίρι, και του χρόνου να είσαι καλά! Η μικρή γιατί έχει βήχα? κρυωματάκι?

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και λίγο διάστημα είναι με την ηλεκτρική κουζίνα που χάλασε το κάτω μέρος του φούρνου. Δυστυχώς, ούτε και τον αέρα μπορώ να χρησιμοποιήσω γιατί κάθε φορά που τον δοκιμάζω σταματάνε οι βαθμοί, χάνεται η θέρμανση και μένει μόνο ο αέρας.

Αμ το άλλο το απίστευτο...πραγματικά δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε αλλά την Κυριακή και σήμερα χιόνισε εδώ. Ακούστε περιγραφή, την Πέμπτη και την Παρασκευή είχε έξω χαρά Θεού, ωραίο ήλιο και ο κόσμος είχε ξεχυθεί με τα κοντομάνικα για γυμναστική και ποδήλατο. Έτσι για δύο μέρες πάλι δεν ανάψαμε καλοριφέρ. Το Σάββατο που βγήκαμε αργά το μεσημέρι ξεκινήσαμε φορώντας μπουφάν κι επιτρέψαμε με ζακέτα και μπουφάν κουμπωμένα μέχρι τα αφτιά και μάλλον θέλαμε και κάτι ακόμη από πάνω. Την επόμενη μέρα της Κυριακής χιόνισε, όπως και σήμερα. Βέβαια δεν το έστρωσε, τουλάχιστον όχι στην περιοχή που μένω εγώ.

Αυτό το πράγμα όμως, μια στο καρφί και μια στο πέταλο οδηγεί στο φρενοκομείο. Είναι η πρώτη φορά στα 4 1/2 χρόνια που είμαστε εδώ να βλέπουμε χιόνι στο τέλος του Απριλίου.

Καλημέρα!

Στρουμφίτα μου περαστικά! Ταλαιπωρια μεγαλη βρε κοριτσι μου. Ειναι κι ατιμη ιωση η γαστρεντεριτιδα. Πρόσεχε κι ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεις αλλο!

Ιωαννα μου περαστικά στο παιδι αλλά και σε εσενα! Πως ειστε τωρα; Βοηθεια σας ο Αγιος Ραφαήλ!

Τζενη μου περαστικά στον μπαμπα σου! Θα ταλαιπωρηθει κι ο ιδιος αλλά κι η μαμα σου! Καλά για τη δουλεια το ΣΚ δεν το σχολιαζω - ό,τι χειροτερο!

Νινα με ρεγουλα τις δουλειες για να εισαι καλά το Πασχα! Αφου περασατε ωραια με την παρεουλα δεν πειραζει η αλλαγη σχεδίων. Την μαρμελάδα την έκανα με τη συνταγη της Εβιρι (για λεια υφη). Όσοι τη δοκιμασαν τους φανηκε πολύ ωραια - εγω δεν ειμαι αντικειμενικος κριτης γιατι δεν μου αρεσει η μαρμελαδα φραουλα παρα μονο στο τσιζκέικ. Ο πατερας μου ξετρελαθηκε με το μηλο που έβγαλα απο τη μαρμελάδα!!! Και εγώ το ίδιο! Ξετρελάθηκα με το μήλο, για αυτό σας το είπα.... μετά το Πάσχα, θα ξανακάνω, γιατί την τσακίσαμε τώρα στην νηστεία και θα βάλω πιο πολύ μήλο αυτή τη φορά.

Αστερακι ωραιες οι βολτες με βαφτιστηρια!

Εβιρι κι εδω ο καιρος ειναι περιεργος φετος. Ο χειμώνας ήταν πολύ γλυκος φετος - δεν αναβαμε συχνα το καλοριφερ αλλά δεν ηταν φυσιολογικό αυτο. Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Τυχερος ο άντρας σου που θα γιορτάσει δύο φορες την Πρωτομαγια.

Αγγελική από την Κυριακή χαλασε εδω ο καιρός. Την Κυριακή ψιχαλιζε κι απο χτες κανει τα μπουρινια του. Εγω κοιταζω τα μποφορ για να αποφασισω ποια μερα θα ταξιδεψω.

Χτες είχαμε φακές οι οποίες περισσεψαν και για σήμερα.

Φιλια

καλημερα κοριτσια!

Τζενη περαστικα στο μπαμπα σου! Δυστυχως συμβαινουν κι αυτα

Σμουρφιτα περαστικα και σε σενα, κριμα τετοια ταλαιπωρια, ευχομαι γρηγορη αναρρωση

Φωτεινη κι εδω εβαλε πολυ αερα σημερα και ψυχρα, δες τα μποφορ για να μην ταλαιπωρηθητε

Εβιρι χιονι? Τετοια εποχη? Χαλι μαυρο. Ελα εδω μπορει να εχει ψυχρα αλλα σιγουρα δεν θα εχει χιονι

Νινα, Αγγελικη τι μου κανετε?

Εμεις ειμαστε καλυτερα αλλα οχι τελεια, εχτες κοριτσια τρακαρα, επεσα πισω απο εναν συναδελφο και τραυματιστηκε στο σβερκο, εχει 10 μερες αδεια κι εγω δεν ξερω πως θα φτιαξω το δικο μου!

Πω πω τι σου έτυχε και σένα πασχαλιάτικα?! Ευτυχώς που δεν χτύπησες και εσύ! Πάντως τελευταία βλέπω πολλά τρακαρίσματα στον δρόμο και μου κάνει εντύπωση!

καλησπέρααααα

Αχ Ιωαννακι δεν ξερω τι ηταν αυτο το πραγμα χτες, εγω οδηγω τοσα χρονια κ χτες δυο φορες στο τσακ την γλιτωσα.Ευχομαι να ειναι περαστικα στον συναδελφο σου κ να βρεθει γρηγορα μια λυση ωρστε να επισκευαστει το αυτοκινητο σου.

Καλα να περασετε κ στο καφεδακι σας σημερα.Εγω για αλλη μια φορα δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω... κλαψ κλαψ

Εβιρακι το ακουσαμε κ αυτο με το χιονι !!! Δεν το ηξερα πως την Μ.Εβδομαδα κανονικα πρεπει να τρωμε ολες τις μερες αλάδωτα,νομιζα μονο Μ.τεταρτη & Μ.Παρασκευη.Εγω μονο αυτες τις 2 μερες τρωω αλαδωτα,ο συζυγος παλι το λαδι δεν το νηστευει. Εγώ αποφάσισα φέτος να μη φάω λάδι όλη την εβδομάδα και ο σύζυγος αποφάσισε να ακολουθήσει το ίδιο, χωρίς να τον πιέσω...αλλά και πάλι μπερδεύομαι στο θέμα της νηστείας;) ... για παράδειγμα, νηστεύουμε το λάδι, αλλά το ηλιέλαιο επιτρέπεται? οι ελιές πώς γίνεται να τρώγονται αφού από αυτές κάνουμε το λάδι? Η Εβίρι είναι σίγουρα ενημερωμένη καλύτερα πάντως, από ότι κατάλαβα!

Στρουμφιτακι μου περαστικα κ παλι !! Τι ειναι κ αυτο το πραγμα φετος!

Φωτεινη κ εγω εβαλα την Παρασκευη στην μαρμελαδα φραουλα που εφτιαξα ενα φιρικι καθαρισμενο κ κομμενο στην μεση κ ο γιος μου ξετρελαθηκε κ μου ζητησε να φτιαξω κ αλλη μαρμελαδα με πολλα μηλα !! Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε τελικά!:P

Εμεις σημερα τρωμε σπανακορυζο.Για αυριο εχωβαλει να μουσκεψουν ρεβυθια κ θα τα κανω λεμονατα με κριθαρακι.Τα εβαλα το πρωι κ πηρανε μια βραση κ πιστευω πως το βραδυ που θα γυρισω θα βρασουν σχετικα γρηγορα.

Αγγελικη καλα κανεις κ δεν μαγειρευεις ξεκουραση.Κ εμεις τα καλαμαρακια τα φαγαμε Κυριακη βραδυ κ χτες μεσημερι βραδυ κ το σημερινο σπανακορυζο το εχω βγαλει απο την καταψυξη. Τα ρεβυθια θα τα φαμε κ αυτα αυριο κ Πεμπτη που θα φυγει ο συζυγος.Ε μετα εγω για μενα σιγα μην μαγειρευω , ειδικαμε τοσο τρεξιμο στο γραφειο,σαλατες μια χαρα ειναι .

Καλημερα κοριτσια!

Το τρακαρισμα ηταν λιγο χαζο οπως εγινε χωρις πολλες ζημιες, λογω του οτι δουλευω σε συνεργειο-φανοποιειο θα βρω τροπο να το μπαλωσω χωρις να ξοδευτω γιατι αν αγορασω αυτα που θελει πραγματικα αστα να πανε, αλλα δεν ειναι φανερες οι ζημιες οποτε θα τη βολεψω. Αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα, οταν οδηγεις καποια στιγμη θα τυχει. Δεν θα βαλω και το κεφαλι κατω γι αυτο. Εχτες εκανα εξετασεις για σιδηρο και φεριτινη και μ επισαν τα γελια, χαλια ηταν αλλα το ξερω επειδη εχω στιγμα. Θα παιρνω filicine για παντα και θα συνελθω. Με τετοια δεν τρελενομαι πια. Μπορει ν ακουγεται οτι κατι παθαινω συνεχεια αλλα εγω τα βλεπω ως καθημερινοτητα, σε γενικες γραμμες ειμαι καλα. Δεν βαρίεσαι Ιωάννα... κάθε μέρα όλα και κάτι μας συμβαίνει... το θέμα είναι όπως λες, να μην το βάζουμε κάτω και να προχωράμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε!

Φωτεινη ποτε θα ταξιδεψετε τελικα? Δεν θα εχει ασχημο καιρο λενε

Εβιρι μακαρι να φτιαξει ο καιρος. Εδω εχει ψυχρα και βλεπω οτι η θερμοκρασια του σπιτιου εχει πεσει παλι αρκετα.

Τζενη οι μερες τις ξεκουρασης ερχονται, κοιτα να το απολαυσεις!

Νινα σε περιμεναμε αλλα δεν τα καταφερες τελικα! Τι εγινε με τα σκυλακια? Ένα έμεινε, που θα το πάρουν την Τρίτη του Πάσχα... δεν τα κατάφερα ούτε ένα τηλέφωνο να σας πάρω... και ήθελα τόσο πολύ να σας δω!

Στρουμφιτα πως εισαι?

Αγγελικη εμεις τα ειπαμε απο κοντα και χαρηκα που σε ειδα!!

Αστερακι καλα που μοιραζεσαι τα εξοδα γιατι 3 βαφτιστηρια ειναι πολλα και οι καιροι δυσκολοι. Εγω δεν χτυπησα και το αυτοκινητο θα το φτιαξουμε με λιγα λεφτα ευτυχως

Σημερα εχω μακαρονια με κιμα για το παιδι κι εγω σκετα μακαρονια με καμμια σαλτσουλα.

καλημερααα !!!

Φωτεινη κουραγιο βρε κοριτσακι μου ! Εγω σου ευχομαι εκτος απο πνευματικα να ξεκουραστεις εστω κ λιγο και σωματικα κ να ανεβεις πολυυυυυ ψυχολογικα !!! Καλες ετοιμασιες κ καλο ταξιδι να εχετε !!!

Ιωαννακι μου μικρο το κακο τελικα, παλι καλα !!! Κ εγω παιρνω κ σιδηρο κ φιλικο ,δεν πειραζει μακαρι ολα μας τα προβληματα να ειναι τετοια !Ωραια τα φαγακια σου !

Εβιρακι σε ευχαριστω παρα πολυ για τις διευκρινησεις !! Δεν εχεις κ αδικο,γαλοπουλα κ μελομακαρονα θελετε οχι αρνια κ σουβλες!!

Εδω σημερα ο καιρος εφτιαξε και φαινεται πως θα εχει καλη μερα.

Αστερακι εγω μια φορα δοκιμασα κινοα αλλα δεν με ενθουσιασε. Μπραβο για τους κουμπαρους που ειναι συννενοησιμοι ανθρωποι !

Νινακι τι κανεις; Καλά είμαι... παρόλο που είχα τρέξιμο αυτή την βδομάδα, προσπαθώ να μην αγχώνομαι και έχω βάλει ένα πρόγραμμα, κυρίως γιατί θα έχουμε κόσμο την Κυριακή και δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή.

Αγγελικη μου ετοιμαζεστε κ εσεις για το χωριο; πως τα περασατε με την Ιωαννα χτες; Την δευρεα ειχα ερθει κ εγω κατω αλλα ειχα κ συνοδεια κ δεν μπορεσα να κατσω εστω κ λιγο παραπανω,ειχα σκοπο να σε παρω αν τελειωνα νωρις ...

Εμεις σημερα τρωμε ρεβυθια λεμονατα.Χτες το βραδυ εβρασα πατατες κ τις φαγαμε σαλάτα.

Πειτε καμια ιδεα για γλυκο για το Πασχα. Γιορταζει ο αντρας μου κ εχω κολλησει δεν ξερω τι να φτιαξω.

Λοιπόν, σου έχω ένα ωραιότατο γλυκό, που έκανα και εγώ σήμερα για το Πάσχα, καθώς πιστεύω ότι μετά από κρέας, είναι ότι πρέπει κάτι δροσιστικό: γλυκό με ανανά. Είναι και ευπαρουσίαστο και δροσερό και όχι πολύ γλυκό, ώστε να λιγώνει. Η συνταγή είναι η εξής: υλικά: 1 μεγάλη κονσέρβα ανανά, 10 φύλλα ζελατίνας και 3 γιαούρτια. Βάζεις την ζελατίνα σε κρύο νερό. Ζεσταίνεις το σιρόπι από την κονσέρβα και μετά προσθέτεις τις ζελατίνες, αφού τις στραγγίξεις καλά. Ανακατεύεις καλά να λιώσουν. Στρώνεις με μεμβράνη μία φόρμα με τρύπα στη μέση ή μικρά φορμάκια, έτσι ώστε να καλυφτεί καλά και να περισσεύει απέξω. Βάζεις στον πάτο μερικές ροδέλες του ανανά, έτσι ώστε βγάζοντας το ανάποδα το γλυκό, να φαίνονται επάνω και τον υπόλοιπο τον κόβεις μικρά κομμάτια. Χτυπάς τα γιαούρτια με ένα σύρμα να αφρατέψουν, προσθέτεις το σιρόπι, τον κομμένο ανανά και ανακατεύεις καλά. Το ρίχνεις στην φόρμα και καλύπτεις με την υπόλοιπη μεμβράνη. Σε 2-3 ώρες είναι έτοιμο. Ξεκολλάς λίγο την μεμβράνη και αναποδογυρίζεις σε πιατέλα. Ελπίζω να σε πρόλαβα, πριν κάνεις κάτι άλλο, γιατί πραγματικά είναι ωραίο γλυκό... αν θες κάτι να με ρωτήσεις, πες μου στο φέις να σου δώσω το τηλέφωνο μου.

Για την Κυριακή του Πάσχα θα ψήσουμε κατσίκι, θα κάνω πατάτες στο φούρνο, τζατζίκι, σαλάτες φυσικά, κοκορέτσι, που θα φτιάξουμε αύριο με τον σύζυγο, το οποίο σκεφτήκαμε να κάνουμε το μισό με χοιρινό λαιμού και το υπόλοιπο με συκωταριά... για να δούμε πώς θα γίνει:o σκέφτηκα να μην κάνω τίποτα άλλο συμπληρωματικό στο τραπέζι, γιατί κάθε χρόνο τρώμε τα υπόλοιπα και το κατσίκι μένει άθικτο.

Δεν θα μπορέσω να ξαναμπώ τις επόμενες μέρες, οπότε εύχομαι και εγώ να έχετε Καλή Ανάσταση, να περάσετε καλά ότι και να κάνετε και τα λέμε από Δευτέρα. Χρόνια πολλά σε όσους έχετε εορτάζοντες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα μαγείρεψα πάλι φακές αλάδωτες για την Εβιρίνα που μου τις ζήτησε και για μας έβαλα πατάτες φούρνου τυλιχτές στη λαδόκολλα που τις φάγαμε με ρίγανη και αλάτι. Για συνοδεία κομμένη ντομάτα, ελιές σε άρμη και λίγα παντζάρια με σκέτο ξύδι μπαλσάμικο χωρίς λάδι.

Το βράδυ πήγαμε στον Επιτάφιο που εδώ αρχίζει στις 8:30 και τελειώνει στις 11:00 και μέχρι να ξαναπροσκυνήσουμε και να έρθουμε σπίτι πήγε περίπου 12:00. Αύριο θα σας βάλω και φωτογραφία του στολισμού του Επιταφίου από το κινητό της κόρης μου γιατί δεν τις έχει περάσει ακόμη στο κομπιούτερ.

Τελικά συμμετείχαμε και οι δύο το βράδυ της Μ. Πέμπτης παρόλη την κούραση, γιατί μην ξεχνάμε ότι η κόρη μου ξυπνάει στις 06:15 και ο άντρας μου λίγο νωρίτερα. Εγώ πάλι δεν είχα κοιμηθεί σχεδόν καθόλου επειδή με πόναγε το γόνατό μου από την κούραση (μάλλον το ξεκατίνιασα όταν κάτι καθάριζα γονατιστή) και ήμασταν όλοι ένα μάτσο χάλια. Αφού σκεφτόμουν στο πρώτο Ευαγγέλιο που είναι το μεγαλύτερο ότι αν ο παπάς έλεγε μία ακόμη πρόταση εγώ θα λιποθυμούσα.

Στο τέλος όμως μας έδωσε δύναμη και μείναμε μέχρι τη 01:00 και στολίσαμε τη μία οριζόντια πάνω πλευρά που βρίσκεται κάτω από τον τρούλο. Πολύ το ευχαριστήθηκα. Αν δεν είχα τη μικρή μαζί μου θα καθόμουν μέχρι να μη με κρατάνε άλλο τα πόδια μου.

και αύριο σκέφτομαι τηγανιτές πατάτες.........

Νίνα μου ελπίζω να σε προλάβω. Μιας και νηστέψατε όλη τη Μ. Εβδομάδα από το λάδι τότε αύριο που είναι Μ. Σάββατο φτιάξτες ψητές στο φούρνο ή βραστές μην τις κάνεις τηγανητές γιατί αυτό είναι το μοναδικό Σάββατο του έτους που δεν τρώμε λάδι. Έτσι θα ολοκληρώσετε τη νηστεία και την τελευταία μέρα.

τελικά το κουταβάκι το δώσαμε και τώρα θα είναι νησιώτισα πια, αφού πήγε Σαντορίνη:-D

Ίσως να αποκτήσει και σαντοριναίικη προφορά!!

Λοιπόν από φαγητά αυτές τις μέρες τελικά δεν δυσκολεύτηκα τόσο πολύ, παρόλο που νηστεύαμε και το λάδι αυτή την Μεγάλη Βδομάδα για πρώτη φορά...

Νίνα μου βοήθειά σας και ευλογία σας να είναι.

Το κακό είναι ότι ο σύζυγος μάλλον έπαθε επιπεφυκίτιδα, γιατί ξύπνησε με κόκκινο μάτι, τον τσούζει και δακρύζει... πήρε ένα κολύριο από το φαρμακείο και το παλεύουμε με κομπρέσες χαμομηλιού και πλύσιμο με φυσιολογικό όρο και βλέπουμε:wink:

Εύχομαι να του περάσει μέχρι αύριο για να είναι εντάξει το Πάσχα. Περαστικά του.

Μπράβο Εβίρι, και του χρόνου να είσαι καλά! Η μικρή γιατί έχει βήχα? κρυωματάκι?

Σ' ευχαριστώ πολύ, ναι πάνω που άρχισε να συνέρχεται από το προηγούμενο κόλλησε πολύ γρήγορα δεύτερη ίωση. Βελτιώνεται σιγά σιγά.

Εγώ αποφάσισα φέτος να μη φάω λάδι όλη την εβδομάδα και ο σύζυγος αποφάσισε να ακολουθήσει το ίδιο, χωρίς να τον πιέσω...αλλά και πάλι μπερδεύομαι στο θέμα της νηστείας:wink: ... για παράδειγμα, νηστεύουμε το λάδι, αλλά το ηλιέλαιο επιτρέπεται? οι ελιές πώς γίνεται να τρώγονται αφού από αυτές κάνουμε το λάδι? Η Εβίρι είναι σίγουρα ενημερωμένη καλύτερα πάντως, από ότι κατάλαβα!

Κοίτα πώς έχει το πράγμα. Η θρησκεία μας έχει απαγορεύσει το λάδι κάποιες μέρες του χρόνου για να περιορίσει το εύρος των τροφίμων και την ποσότητα που θα καταναλώνουμε. Με λάδι γίνονται όλα τα φαγητά ή τουλάχιστον τα περισσότερα. Χωρίς λάδι γίνονται ελάχιστα. Άρα ένας λόγος είναι ο περιορισμός των τροφών. Μην κοιτάς που εμείς (όλοι) τα έχουμε αλλάξει παντελώς και τρώμε και ασύστολα (σαν κι εμένα).

Ο δεύτερος λόγος είναι η ξεροφαγία. Αυτό γίνεται για να περιορίσουμε την καλοπέραση του φαγητού και ταυτόχρονα να κάνουμε εγκράτεια με σκοπό να επιβληθεί το πνεύμα στο σώμα κι όχι το ανάποδο. Άλλος σκοπός που εξυπηρετείται είναι επικεντρωθούμε σε πνευματικά οφέλη όπως π.χ. η προσευχή, ο εκκλησιασμός, το διάβασμα ιερών βιβλίων κι όχι το τσουκάλι.

Ο τρίτος λόγος είναι για να κατευναστούν τα πάθη του σώματος. Έχεις σίγουρα ακούσει την παροιμία που λέει φάε λάδι κι έλα βράδυ. Γενικά οι λιπαρές τροφές και τα κρεατικά κρατάνε το σώμα και τις ορμές σε ευρρωστία, ενώ οι μέρες της Σαρακοστής θέλουν το αντίθετο ώστε να επιτυγχάνουμε πιο εύκολα και τη σαρκική αποχή με τους συζύγους μας.

Άρα γι' αυτό και τα πάσης φύσεως σπορέλαια είναι το ίδιο αρτύσιμα όπως το ελαιόλαδο.

Οι ελιές επιτρέπεται να καταναλώνονται διότι είναι ένα απλό και σκέτο τρόφιμο που από μόνο του αποτελεί ξηρά τροφή. Δηλαδή με αυτές και λίγο παξιμάδι ή ψωμί μπορείς να φας ένα μεσημεριανό γεύμα που θα σου δώσει τις απαραίτητες θερμίδες και στήριξη για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στην κούραση της ημέρας. Επομένως, οι ελιές αποτελούν γεύμα από μόνες τους ενώ το λάδι είναι συστατικό των τροφών και δεν αποτελεί γεύμα από μόνο του. Το ίδιο ισχύει και για τον ταραμά.

Όλα αυτά υπάρχουν κατ' οικονομία Θεού επειδή ο στόχος Του δεν είναι να μας εξουθενώσει αλλά να μας βοηθήσει.

Δεν θα μπορέσω να ξαναμπώ τις επόμενες μέρες, οπότε εύχομαι και εγώ να έχετε Καλή Ανάσταση, να περάσετε καλά ότι και να κάνετε και τα λέμε από Δευτέρα. Χρόνια πολλά σε όσους έχετε εορτάζοντες.

Καλή Ανάσταση Νίνα μου και να περάσετε πολύ όμορφα το Πάσχα.

καλημέρα κοριτσακια !

Δεν εχω προλαβει να σας γραψω αυτες τις μέρες μιας κ ετρεχα λογω δουλειας.

Ακοαμ γραφειο ειμαι κ θα αργησω να φυγω.

Χρονια πολλα σε ολες κ καλη Ανασταση να εχουμε!

Νινακι ευχαριστω πολυυυυ κ περαστικα !!!

Εβιρακι προσεχε κοριτσι μην παθεις τιποτα κ πεσεις κατω !!!

θα τα πουμε απο Τεταρτη !!!

Φιλακια πολλα σε όλες !

Γεια σας παιδιά,

Μπήκα μόνο για να σας δείξω τη φωτογραφία από το στολισμό του Επιταφίου της Εκκλησίας του Feuerbach. H Εβιρίνα έφτιαξε τη μπροστινή πάνω οριζόντια πλευρά που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον τρούλο κι εγώ τη βοηθούσα κρατώντας τη σειρά των λουλουδιών και δένοντάς τα με σύρμα.

Παιδιά το πόσο το ευχαριστηθήκαμε δε λέγεται!!!!!!!!!!

Και πάλι σας εύχομαι καλή Ανάσταση. Απόψε θα κάνουμε μαζί Ανάσταση γιατί εδώ ο παπάς λέει το Χριστός Ανέστη στις 23:00 η ώρα Γερμανίας δηλαδή όταν ακριβώς στην Ελλάδα είναι 24:00.

Υγεία κι ευλογία στα σπίτια σας εύχομαι και καλό Πάσχα.!!!!!!!!!!!!

20160429_223436.jpg

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Η μισή Ελλάδα γιορτάζει σήμερα σίγουρα!

Εβίρι το ήξερα ότι είσαι θησαυρός γνώσεων και μου έλυσες αρκετές απορίες για την νηστεία... δυστυχώς δε με πρόλαβες με τις τηγανιτές πατάτες, παρόλο που πίστευα ότι ήταν νηστίσιμες με το ηλιέλαιο... τουλάχιστον θα το θυμάμαι για την επόμενη φορά! Ο επιτάφιος είναι πολύ ωραίος και να είσαστε καλά με την κορούλα σου, να τον ξαναστολίσετε του χρόνου... εύχομαι μαζί και με την μεγάλη κόρη! Εμείς πήγαμε καταλάθος στον επιτάφιο νωρίτερα από την περιφορά, αλλά απολαύσαμε την Ζωή Εν Τάφω και ήταν πολύ κατανυκτικά... στην Ανάσταση πήγαμε επίσης νωρίς, ώστε να κάτσουμε από την αρχή της λειτουργίας και πραγματικά νιώθεις το Πάσχα κάπως έτσι.

Θα τα πούμε με τα υπόλοιπα κορίτσια από Τετάρτη φαντάζομαι.... Τζένη να χαίρεσαι τον άντρα σου και Ιωάννα τον μικρό σου για αύριο!

Φιλιά πολλά.

Καλημερα χρόνια πολλά Χριστος Ανεστη.

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας με υγεια κ πολλα πολλά χαμόγελα!

Ελπίζω να περάσετε όλοι υπέροχα να ξεκουραστηκατε να χαρηκατε τς οικογένειες σας τα παιδάκια σας κ του χρόνου με υγεια:tongue:

Για σήμερα χορτοσυπα καταλαβαίνετε τον λόγο φυσικά!

Φιλάκια πολλά σε όλους ελπίζω να προλαβω να μπω κ αργότερα να διαβάσω τα νέα σας:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Χρόνια Πολλά και για τους εορτάζοντες των ημερών γιατι σιγουρα ολο και καποιος θα υπήρχε. Ιδιαίτερες ευχές στην Τζενη για τον άντρα της και στην Ιωαννα για το παλικαράκι της!

Ελπίζω να περάσατε όλες καλά, να ξεκουραστήκατε και να γεμισατε τις μπαταρίες σας!

Εμεις καλά περάσαμε, ήμαστε ολοι μαζι κι αυτο μετρουσε. Από σήμερα καθε κατεργαρης στον παγκο του.

Αυτε τις ημέρες φανταζεστε τι θα φαγαμε. Η κορη μου στο χωριο έφαγε χταποδακι κοκκινιστό και αρνάκι (πανηγυρίζαμε). Για σημερα μαλλον κατι σε λαδερο θα φαμε για αλλάγη.

Φιλια σε ολη την παρεα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα κορίτσια. χριστός ανέστη. Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά! Να χαίρετε τις οικογένειές σας.

Ελπίζω να τα περάσατε πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες. Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα στο γραφείο και επειδή είναι χαλαρά τα πράγματα βρήκα την ευκαιρία να μπω να σας καλημερίσω στα γρήγορα.

Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τα νέα σας καθώς περάσαμε περιπέτειες. Τελικά η γαστρεντερίτιδα επηρέασε κυρίως το συκώτι μου και μπαινοέβγαινα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς οι γιατροί μου επέτρεψαν να ταξιδέψω κι έτσι κατεβήκαμε στο χωριό για 3 μέρες. Ευτυχώς μείναμε στα πεθερικά μου και έτσι ασχολιόντουσαν με την μικρή οπότε ξεκουράστηκα αρκετά.

Από φαγητά, όπως καταλαβαίνετε άλλοι κανόνιζαν και μαγείρευαν. Εγώ είχα ειδικό διαιτολόγιο. Να φανταστείτε την Κυριακή που όλοι έτρωγαν κατσικάκι και κοκορέτσι, εγώ έτρωγα βραστά κολοκυθάκια-καρότα-πατάτες και κοτόπουλο στη σχάρα, όλα αλάδωτα. Αλλά δεν με πειράζει. Φτάνει που είμασταν όλοι μαζί και περάσαμε καλά. Η μικρή ξεσάλωσε τελείως, αλλά είχα απίστευτη πλάκα!

Την Δευτέρα γυρίσαμε παρ'ότι γιόρταζε ο άντρας μου και θέλαμε να το γιορτάσουμε, αλλά πήραμε πολλά ταπεράκια και προμήθειες από το χωριό. Οπότε αυτές τις μέρες πάλι δεν θα με δει πολύ πολύ η κουζίνα...

Φιλιά σε όλες και θα τα ξαναπούμε!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα κοριτσακια, Χριστος Ανεστη Χρονια Πολλα με υγεια κ καθε ευτυχια!

Χρονια πολλα κ σε ολους τους εορταζομενους !! Ιωαννακι να το χαιρεσαι το παληκαρακι σου!

Εμεις περασαμε πολυ ωραια στο χωριο,ειχαμε δυο μερες γιορτη αρα κ δυο μερες τραπεζωματα μια για τον συζυγο κ μια για τον αδερφο.Οποτε καταλαβαινετε τι εγινε απο φαγοποτι αλλα κ λιγο κουραση παραπανω αλλα μια χαρα το ευχαριστηθηκαμε. Αν δεν ειχαμε κ το απροοπτο με τον μπαμπα θα περναγαμε ακομα καλυτερα.

Απο σημερα τα κεφαλια μεσα κ τα πιρουνια κατω !

Εβιρακι πολυ ωραιος ο επιταφιος!

Νινακι κ εγω τα τελευταια χρονια μπηκα πρωτη φορα μεσα στην Ανασταση απο πολυ νωρις κ πραγματι ειναι πολυ ωραια !

Στρουμφιτακι μου αφου ειναι ολα καλα χαλαλι η διαιτα! Να τον χαιρεσαι κ τον συζυγο !!

Φωτεινη μου μπραβο για το κοριτσακι μας ! Φανταζομαι την χαρα σας!!!

Σημερα τρωμε σαλατουλα με αυγουλακια κ τυρακι

Καλησπέρα!

Χαίρομαι που περάσατε όλες καλά και να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας όλοι.

Την Αγγελική, την Ιωάννα και την Εβίρι δεν βλέπω ακόμα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα εμφανιστούν άμεσα, να μας πούνε τα νέα τους:D

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα, στο σπίτι με τους καλεσμένους μας, με το κοκορετσάκι που φτιάξαμε πρώτη φορά με τον σύζυγο, με λίγη συκωταριά και περισσότερο χοιρινό λαιμού, το κατσικάκι μας και όλα τα σχετικά των γιορτών. Το μόνο κακό ήταν ότι η επιπεφυκίτιδα του ήταν τελικά ιογενής, από ότι μας είπαν στο νοσοκομείο, το οποίο σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά μεταδοτική, τον ταλαιπωρεί αρκετά και ελπίζουμε να μην κόλλησε κανένας καλεσμένος μας! Τώρα θα δείξει πότε θα μεταδοθεί σε μένα, γιατί είναι δύσκολο να το γλιτώσω.

Σήμερα θα φάμε ταπεινή φασολάδα και ψήνω πιπεριές Φλωρίνης για να μπούνε στο λαδόξυδο.

Φιλιά και καλή συνέχεια σε όλους.

Καλημερα σας Χριστος Ανεστη υγεια κι ευτυχια στα σπιτια σας και να χαιρεστε τους εορταζοντες σας!!!

Χαιρομαι που περασατε καλα και επισης χαιρομαι που η στρουμφιτα μας ειναι καλυτερα.

Δεν εχει νοημα να σας πω πως περασα γιατι δεν ηταν καλα ελπιζω του χρονου σε καλυτερες στιγμες.

Εχτες φαγαμε κοκκινιστο με μακαρονια και εμεινε και για σημερα να φαω εγω αφου το παιδι θα λειπει. Χαλια καιρο εχει και δεν μου αρεσει καθολου, ποτε φτιαχνει ειπαμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...