Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

Εβιρακι κ εγω συμφωνω με την μικρη Εβιρινα, η τα τιμουμε τα εθιμα η οχι !! Τεταρτη του Πασχα θα παει σχολειο !! Καλοριφερ ε; εμεις ειμασταν τυχεροι φετος πολυ λιγο το αναψαμε ..

Κοριτσια να τα κανετε τα τσουρεκακια μην το φοβαστε.Οταν κρυωσουν τυλιξτε τα πολυ πολυ καλα με διαφανη μεμβρανη ενα ενα κ βαλτε τα στην καταψυξη.Απο βραδυς βγαζεις ενα κ το πρωι ειναι σαν να το εψησες εκεινη την ωρα.Πολλες ειναι οι νυκοκοιρες που το κανουν ετσι γιατι οι ετοιμασιες της Μ.εβδομαδας ειναι τοσο πολλες που για να τα κανεις κ να ειναι φρεσκα,ωραια κ αφρατα πρεπει να τα κανεις Μ.Παρασκευη η Μ.Σαββατο που δεν γινεται.Η μαμα μου θα τα κανει μου ειπε αυριο κ θα τα βαλει καταψυξη.

Τα κουλουρακια δεν παθαινουν τιποτα μια χαρα τρωγονται.

Αστερακι με το καλο να τον δεχτειτε τον παππου κ την γιαγια σας την μακαρονου!

Αγγελικη κ εγω φακες εκανα σημερα.Ο μεγαλος δεν ηθελε κ πηρε μαζι του λιγα σουτζουκακια με ρυζι που εμειναν απο χτες.

Εκανα κ μια πιτα με περισευματα τυρια που ειχα στο ψυγειο να μην πανε κ χαμενα μιας κ θα αρχισουμε νηστεια κ ολα αυτα πρεπει να καταναλωθουν.

Ιωαννακι κ εγω ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο τον θυροβο που εκαναν οι τεντες.Ασε που ολο κ καποιος γειτονας σηκωνοταν να τις ανεβασει κ ακουγες κ εκει φασαρια.Τωρα ηρεμησε ομως εινα νορμαλ.

Φωτεινη μου ωραιο φαγακι ειχατε χτες!

Κατα τα αλλα δουελια δουλεια δουλεια κ αγιος ο Θεος. Εχω αρχισει κ πλεω κ ρουχα να ετοιμασω τα παιδια να φυγουν γι αχωριο το ΣΚ κ τρεχω κ δεν φτανω.Λογικα Σαββατο θα πανε αλλα ακομα δεν το εχουμε αποφασισει γιατι δεν ξερουμε αν θα δουλευει ο αντρας μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μόλις γυρισα από δουλειά αλλά θα ξανά πάω το απόγευμα :(Το αστερακι κοιμάται.

Σήμερα μακαρόνια.

Σας ευχαριστώ για τς ευχές σας

Ιωάννα κ γω είχα ρούχα έξω ευτυχώς στο πίσω μπαλκόνι που είναι προστατευμενο γιατί με τον αέρα που έχει θα τα έβρισκα στο διπλανό μπαλκόνι χαχαχα.

Εβιρακι ο Μπαμπάς μου είναι Λονδίνο για δουλειά γιατί εδώ οπως τα ξέρεις δεν υπάρχει τιποτα.

Αγγελική οπως φαίνεται ο καιρός άλλαξε σήμερα κ μάλλον φταίει ο Μπαμπάς :P

Φωτεινή αύριο θα έχω μπιφτεκακια κ γω μου έδωσε ιδεα:P

Φιλάκια σε όλους

Καλησπέρα κορίτσια.

Μπαίνω λίγο γρήγορα να σας διαβάσω, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα.. θα ξαναμπώ το βράδυ... εγώ είμαι μέσα για Μ.Τρίτη... Αγγελική θα σου στείλω μήνυμα.

Απαντάω στην Τζένη και Φωτεινή για την μαρμελάδα και θα σας πω τα νέα το βραδάκι. Έκοψα ένα μικρό μήλο, φιρίκι συγκεκριμένα, έβαλα το μισό κομμάτι όπως ήταν μέσα (αφού το καθάρισα και έβγαλα τα κουκούτσια) και το υπόλοιπο σε μικρά κομμάτια. Αφού έγινε η μαρμελάδα, το μεγάλο κομμάτι το έβγαλα και άφησα τα μικρότερα μέσα, τα οποία είχαν ψιλοεξαφανιστεί από το βράσιμο. Πάντως το μεγάλο κομμάτι το δοκίμασα και ήταν πολύ νόστιμο, έτσι ψημένο μέσα στη φράουλα... μου μπήκαν ιδέες για άλλο γλυκό;)

Καλημέρα!

Εδω κοριτσια δεν εχει αέρα. Μου αρεσει αυτος ο καιρός για να πω την αλήθεια. Βεβαια τον μικρο δεν τον κρατάς με τιποτα μέσα.

Τζενη κι εγω έλεγα να τα φτιαξω και να τα βαλω καταψυξη γιατι μου φαινεται το είχαμε ξανασυζητησει. Να δω βεβαια που θα τα χωρεσω αλλά τελςο παντων. Θελω να φτιαξω και μερικά ατομικά για τη μικρη.

Νινα ευχαριστουμε για τη διευκρίνηση. Για να δουμε θα τα καταφέρω φέτος;

Ιωαννα είχε τοσο αέρα; Εσυ πως πας; Χαιρομαι που εισαι καλύτερα στα προσωπικά σου. Οσο για τη δουλεια μην το βαζεις κάτω.

Αστερακι θα κατσει καιρο ο μπαμπας σου;

Αγγελική μακαρι να μπορουσα κι εγω την Μ.Τρίτη... Ευχομαι παντως να καταφερετε να συναντηθείτε.

Χτες ειχαμε αρακα.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέραααααα

Μέχρι και Πεμπτη του πασχα θα μεινει ο παππούς μας χθες πήγαν στς κούνιες το χάρηκαν κ οι δυο απ ότι έμαθα κ σημερα ξύπνησε το αστερακι κ φώναζε τον παππού.

Για σήμερα μπιφτεκακια

Ιωάννα πως είσαι συνήλθε;;;

Καλό Σαββατοκύριακο.:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ευτυχως απο χτες δεν εχω πυρετο και πονο στο σωμα αλλα ο λαιμος καλα κρατει ακομα, ποναει.

Εχει ψυχρα βρε κοριτσια και απ οτι ειδα ετσι θα ειναι το επομενο 10ημερο κι ελεγα οτι θα ηταν ζεστο το Πασχα

Αστερακι ειδες το παιδι? χαρηκε με τον παππου του αλλα και ο παππους χαρα που θα πηρε

Φωτεινη ειχε αρκετο αερα εχτες και σημερα εχει αλλα λιγο λιγοτερο. Τωρα το πρωι που ερχομουν ειχε 14 βαθμους και με το βοριαδακι που εχει τη νιωθεςι την ψυχρα

Νινα που ωραια ακουγεται η μαρμελαδα, δεν κανεις μια παστα φλορα και καφεδακι να ερθω?

Τζενη οντως τα τσουρεκια στην καταψυξη δεν παθαινουν τιποτα. Ειχα κανει μια μερα μουσακα και κρατησα λιγα υλικα κι εκανα εναν μικρο και τον εβαλα καταψυξη, οταν τον εβγαλα και τον μαγειρεψα δεν ηταν ωραιος σαν ξαναζεσταμενος ηταν και οι πατατες σαν σφουγγαρια, ξερεις πως διατηρητε?

Αγγελικη πως το βλεπεις θα συναντηθουμε? Αν μου απαντησετε μεχρι αυριο μπορει να κανονισω ετσι το προγραμμα ωστε να μην εχω το παιδι

Εβιρι αναβεις ακομα καλοριφερ? Τι κριμα. Θα ερθεις καθολου στα πατρια εδαφη?

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει μακαρόνια με τυράκι καθώς το βραδάκι θα φύγουμε για το χωριό για να πάμε τα παιδιά και την γιαγιά να μείνουν εκεί.

Χτες έφτιαξα τα πράγματα των παιδιών κι έβαλα τελικά χειμωνιάτικα ρούχα κυρίως και 2-3 μπλουζάκια καλοκαιρινά γιατί κι εγώ άκουσα για ψυχρούλες. Στο χωριό ειδικά όταν νυχτώσει το μπουφανάκι το χρειάζεσαι.

Ιωαννάκι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο είμαι οκ για την Μεγάλη Τρίτη. Νινάκι είσαι μέσα?

Φωτεινή καλές πασχαλινές προετοιμασίες να έχεις! Πότε θα έρθει ο αντρούλης σου?

Αστεράκι έίναι πολύ όμορφο να βλέπεις το δέσιμο του παππού με την εγγονή του! Άστους να περνάνε όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μαζί!

Φιλάκια πολλά σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρες!

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ είμαι με τα πόδια ψηλά, γιατί ήμουν στον κήπο 2 ώρες και πονάνε πολύ... με έχει πιάσει και η μέση λίγο αυτές τις μέρες , αλλά συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια! Έχω και τα σκυλάκια που δεν με αφήνουν να καθαρίσω την αυλή .... όλο μέσα στα πόδια μου είναι και με κυνηγάνε:D... έδωσα ένα ήδη, αύριο θα φύγει άλλο ένα και μάλλον την Κυριακή άλλα δύο....στενοχωριέμαι λιγάκι που φεύγουν και τα παίρνω συνέχεια αγκαλιά να τα χορτάσω:( Από φαί σήμερα τρώμε διάφορα υπόλοιπα της εβδομάδας: κοτόπουλο με πατάτες από χτες, λαχανόρυζο και παστίτσιο.

Ιωαννάκι μου περαστικά! Μήπως θα ήταν προτιμότερο να καθόσουν σπίτι για να μην χειροτερέψεις? Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει τίποτα για τον καιρό των επόμενων ημερών... πάντως εδώ που τα λέμε ήταν εντελώς αφύσικο να έχουμε 30άρια Απρίλη μήνα!

Σήμερα τρώμε γίγαντες στην γάστρα με λουκάνικα από συνταγή του Εβιρομπλόγκ! ¨Οπως καταλαβαίνετε αγαπάω τις συνταγές της Εβιρούλας μας! Και καλά κάνεις!:D Συχνά κάνω περατζάδα και εγώ από εκεί για ιδέες:D

Οι υπόλοιπες που είστε? Μεγάλη εβδομάδα υπάρχει περίπτωση να κανονίσουμε συναντησούλα όσες μπορούμε κάποιο απόγευμα? Τι λέτε? Για μένα είναι καλή ευκαιρία μιά και τα παιδιά θα είναι στο χωριό με την γιαγιά τους.

καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Εβιρακι τι φαγητο ειναι αυτο καλε που εφτιαξε ο Εβιρος; Μονο που το διαβασα μου τρεξαν τα σαλια !!! Να την παρεις μαζι την Εβιρουλα στον Επιταφιο θα της αρεσει πολυ .

Ιωαννακι μου περαστικα ,κλαη αναρρωση!

Αγγελικη μου ακριβως οπως τα λες μια χαρουλα ποτιζεται κ η γλαστρα !! Ωραιο φαγακι εκανες για σημερα !!

Νινακι ηθελα να σε ρωτησω, το μηλο στην μαρμελαδα το καθαρισες κ το εβαλες ολοκληρο κ μετα το πέταξες η το ετριψες κ αυτο μαζι με τις φραουλες;

Εγω δεν εχω κανει ακομα ελεγα να πεσει λιγο η τιμη τους.Εκανα λιγη αρχες Μαρτιου που ξεμεινα κ αυτη μαλιστα τελειωνει, για δυο μερες τον βγαζει το μικρο ,οποτε πρεπει να κανω αμεσα να του βαλω κ μαζι του στο χωριο.

Εγω κοριτσακια δεν σας σιγουρευω για μεγαλη εβδομαδα.Ολη αυτη την εβδομαδα φευγω αργα , θα δουλευω κ Σαββατοκυριακο κ επισης ολη την Μ.Εβδομαδα μεχρι αργα το Μ.Σαββατο κ βλεπουμε. Πακετο φετος. Πραγματικά πακέτο όμως!:o Ελπίζω μόνο να είσαι καλύτερα με το σίδηρο σου, για να αντέξεις!

Σημερα τρωμε περισυεματα απο προηγουμενες ημερες.

Καλημέρα!

Εδω κοριτσια δεν εχει αέρα. Μου αρεσει αυτος ο καιρός για να πω την αλήθεια. Βεβαια τον μικρο δεν τον κρατάς με τιποτα μέσα. Εδώ κρατιόμαστε με το ζόρι οι μεγάλοι μέσα!:P

Τζενη κι εγω έλεγα να τα φτιαξω και να τα βαλω καταψυξη γιατι μου φαινεται το είχαμε ξανασυζητησει. Να δω βεβαια που θα τα χωρεσω αλλά τελςο παντων. Θελω να φτιαξω και μερικά ατομικά για τη μικρη.

Νινα ευχαριστουμε για τη διευκρίνηση. Για να δουμε θα τα καταφέρω φέτος;

Ιωαννα είχε τοσο αέρα; Εσυ πως πας; Χαιρομαι που εισαι καλύτερα στα προσωπικά σου. Οσο για τη δουλεια μην το βαζεις κάτω.

Αστερακι θα κατσει καιρο ο μπαμπας σου;

Αγγελική μακαρι να μπορουσα κι εγω την Μ.Τρίτη... Ευχομαι παντως να καταφερετε να συναντηθείτε. Θα έρθεις Αθήνα για Πάσχα?

Χτες ειχαμε αρακα.

Φιλακια

Καλημέραααααα

Μέχρι και Πεμπτη του πασχα θα μεινει ο παππούς μας χθες πήγαν στς κούνιες το χάρηκαν κ οι δυο απ ότι έμαθα κ σημερα ξύπνησε το αστερακι κ φώναζε τον παππού. Η καλύτερη τους θα είναι του παππού και της μικρής τώρα! Θα χορτάσουν ο ένας τον άλλον!

Για σήμερα μπιφτεκακια

Ιωάννα πως είσαι συνήλθε;;;

Καλό Σαββατοκύριακο.:tongue:

Σήμερα το μενού μας έχει μακαρόνια με τυράκι καθώς το βραδάκι θα φύγουμε για το χωριό για να πάμε τα παιδιά και την γιαγιά να μείνουν εκεί.

Χτες έφτιαξα τα πράγματα των παιδιών κι έβαλα τελικά χειμωνιάτικα ρούχα κυρίως και 2-3 μπλουζάκια καλοκαιρινά γιατί κι εγώ άκουσα για ψυχρούλες. Στο χωριό ειδικά όταν νυχτώσει το μπουφανάκι το χρειάζεσαι.

Ιωαννάκι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο είμαι οκ για την Μεγάλη Τρίτη. Νινάκι είσαι μέσα? Ναι, νομίζω ότι θα μπορώ.

Φωτεινή καλές πασχαλινές προετοιμασίες να έχεις! Πότε θα έρθει ο αντρούλης σου?

Αστεράκι έίναι πολύ όμορφο να βλέπεις το δέσιμο του παππού με την εγγονή του! Άστους να περνάνε όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μαζί!

Φιλάκια πολλά σε όλη την μαγειροπαρέα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Νινα μου πως εισαι με τη μεση σου; Μεγαλωσαν τα σκυλάκια κι ηρθε η ωρα του αποχωρισμού ε;

Αστερακι παππους κι εγγονη περνανε τέλεια - αστους να χαρει ο ενας τον άλλο!

Αγγελικη έφυγαν τα παιδια; Εσεις ποτε θα ανεβετε;

Τζενη εσεις; Τα παιδια πηγαν στο χωριο;

Εβιρι τι νεα;

Ιωαννα πως παει το κρυωμα; Περασε; Που θα κανεις Πασχα;

Στρουμφιτα ξαναχαθηκες. Πως εισαι;

Εμεις Πασχα θα κανουμε στο χωριο του αντρα μου. Θα συναντηθουμε εκει. Αν δεν εχει πολλά μποφόρ θα προσπαθησω να φυγουμε Μ. Πεμπτη να κερδισουμε μια μερα.

Σαββατο φτιαξαμε τα κουλουρακια μας και τα τσουρεκια μας. Η κορη μου ενθουσιαστηκε. Δοκιμασε τσουρεκι κι ειπε οτι ειναι τελειο! Επίσης εφτιαξα και δυο βαζακια μαρμελάδα φράουλα για δοκιμη. Για να δουμε θα φαει η ιδιότροπή μου; Χτες ειχαμε μπακαλιαρο σκορδαλια με παντζαρια. Μαζευτηκε παρεα στο σπιτι και φαγαμε ολοι μαζι. Για σημερα περισσεψε λιγη σκορδαλια και θα κανουμε και φακες για τα παιδια αν και ο μικρος εχει ακομη παιδικο οπότε τρωει κι εκει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα και καλη Μεγαλοβδομαδα να εχουμε.

Το σ/κ δεν μας πηγε καλα, ο μικρος επαθε γαστρεντεριτιδα κι εγω εναν πονοκεφαλο που τετοιο στη ζωη μου δεν εχω νιωσει. Ακομα με ψιλοποναει κι εχω αρχισει ν ανησυχω.

Απο φαγητο σημερα εχουμε φακες, τι αλλο να κανω γι αυτη τη βδομαδα?

Πασχα εμεις εδω θα κατσουμε, εχουμε και τις ετοιμασιες μας για την Τριτη του Πασχα οποτε παντα εδω καθομαστε.

Για αυριο το εχω κανονισει και δεν θα εχω το παιδι οποτε πειτε μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχουμε.

Καταρχήν να σας πω ότι εγώ δεν μπορέσω για την Τρίτη:(... θα έρθουν για τα σκυλάκια, να τα δουν και δεν ξέρω τι ώρα θα είναι ακόμα... αν όμως ξεμπερδέψω γρήγορα και έχετε κανονίσει, θα το προσπαθήσω.

Σαββατοκύριακο ήταν λίγο περίεργο... είχαμε κανονίσει βόλτα και φαί την Κυριακή, αλλά προέκυψαν φίλοι σπίτι τελικά, ψήσαμε ψάρια και περάσαμε όμορφα... το Σάββατο φάγαμε το υπόλοιπο παστίτσιο και σήμερα ξεκινάμε νηστεία, οπότε σκέφτομαι αρακά με ρύζι... να σας ρωτήσω κάτι για την νηστεία: οι γαρίδες είναι νηστίσιμες?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Νινα μου πως εισαι με τη μεση σου; Μεγαλωσαν τα σκυλάκια κι ηρθε η ωρα του αποχωρισμού ε; Ευτυχώς πέρασε η μέση, παρόλο που σήκωσα τα χαλιά το Σάββατο και σκεφτόμουν μέσα μου, ότι κάνω μεγάλη βλακεία:wink: Τα σκυλάκια έχουν γίνει πολύ γλυκά, τρυφερά, παιχνιδιάρικα, αλλά είναι και η ώρα να φύγουν... έτσι και αλλιώς, δεν γίνεται διαφορετικά!

Αστερακι παππους κι εγγονη περνανε τέλεια - αστους να χαρει ο ενας τον άλλο!

Αγγελικη έφυγαν τα παιδια; Εσεις ποτε θα ανεβετε;

Τζενη εσεις; Τα παιδια πηγαν στο χωριο;

Εβιρι τι νεα;

Ιωαννα πως παει το κρυωμα; Περασε; Που θα κανεις Πασχα;

Στρουμφιτα ξαναχαθηκες. Πως εισαι;

Εμεις Πασχα θα κανουμε στο χωριο του αντρα μου. Θα συναντηθουμε εκει. Αν δεν εχει πολλά μποφόρ θα προσπαθησω να φυγουμε Μ. Πεμπτη να κερδισουμε μια μερα.

Σαββατο φτιαξαμε τα κουλουρακια μας και τα τσουρεκια μας. Η κορη μου ενθουσιαστηκε. Δοκιμασε τσουρεκι κι ειπε οτι ειναι τελειο! Επίσης εφτιαξα και δυο βαζακια μαρμελάδα φράουλα για δοκιμη. Πώς την έφτιαξες? Έγινε ωραία? Για να δουμε θα φαει η ιδιότροπή μου; Χτες ειχαμε μπακαλιαρο σκορδαλια με παντζαρια. Μαζευτηκε παρεα στο σπιτι και φαγαμε ολοι μαζι. Για σημερα περισσεψε λιγη σκορδαλια και θα κανουμε και φακες για τα παιδια αν και ο μικρος εχει ακομη παιδικο οπότε τρωει κι εκει.

Φιλια

Καλημερα και καλη Μεγαλοβδομαδα να εχουμε.

Το σ/κ δεν μας πηγε καλα, ο μικρος επαθε γαστρεντεριτιδα κι εγω εναν πονοκεφαλο που τετοιο στη ζωη μου δεν εχω νιωσει. Ακομα με ψιλοποναει κι εχω αρχισει ν ανησυχω. Πιστεύω ο πονοκέφαλος θα είναι από την στενοχώρια σου με τον μικρό... πώς είναι σήμερα?

Απο φαγητο σημερα εχουμε φακες, τι αλλο να κανω γι αυτη τη βδομαδα? Εγώ θα τσεκάρω καμία συνταγή της Εβίρι, μήπως και βοηθήσει στο θέμα φαγητού.:D

Πασχα εμεις εδω θα κατσουμε, εχουμε και τις ετοιμασιες μας για την Τριτη του Πασχα οποτε παντα εδω καθομαστε. Τι ετοιμασίες έχεις για την Τρίτη?

Για αυριο το εχω κανονισει και δεν θα εχω το παιδι οποτε πειτε μου

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Στουμφίτα, Εβίρι, asteraki, Τζένη?

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή Μεγαλοεβδομάδα!

Ανεβάσαμε τα παιδιά στο χωριό την Παρασκευή το βράδυ και επιστρέψαμε χτες το βράδυ. Εμείς θα ξαναπάμε την Μεγάλη Πέμπτη.

Για σήμερα τρώμε μακαρόνια.

Ιωαννάκι και Νινάκι εγώ είμαι οκ για αύριο. Θα τα ξαναπούμε αύριο το πρωί με πμ ή από το τηλέφωνο για τις λεπτομέριες αν είναι... Ιωάννα δεν είμαι σίγουρη ότι έχω το τηλέφωνό σου, στείλε το μου σε παρακαλώ με πμ.

Φωτεινούλα τι καιρό έχετε? Στα Γιαννενα βρέχει απο το Σάββατο το βράδυ με μικρές διακοπές.

Κορίτσια με καλέι το καθήκον... επιστρέφω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Νινα στο σπιτι εχουμε εκκλησακι που γιορταζει την Τριτη του Πασχα, ειναι του Αγ Ραφαηλ, Νικολαου και Ειρηνης και κανουμε λειτουργια καθε χρονο οποτε υπαρχουν αρκετες ετοιμασιες. Επισης γιορταζει και το παλικαρι μου καθως το δευτερο ονομα ειναι Ραφαηλ

καλημέρα κ καλη Μεγαλη ΕΒδομάδα να έχουμε.

Εγω το ΣΚ το πέρασα δουλευοντας.Τα παιδια τα ανεβασε ο συζυγος τ Σαββατο το πρωι κ γυρισε χτες το βραδυ.Αγγελικη κανονικα θα ειχαμε το ιδιο προγραμμα μετακινησεων αλλα φετος λογω δουλειας αλλαξανε τα δικα μου σχεδια.

Μεσα σε ολα αυτα εσπασε κ ο μπαμπας μου το ποδι του κ η μαμα μου τρεχει κ δεν φτανει.

Ιωαννακι περαστικα κ στους δυο σας.Για τον πονοκεφαλο ακουω πολλους που έχουν το ίδιο κ λενε πως ειναι ίωση. Ειχα κ εγω 2-3 μερες αλλα οχι τοσο εντονο που περιγραφεις.

Φωτεινη πολυ χαρηκα για την κορη σου κ τα τσουρεκια. Μπραβοοο! Με το καλο να ταξιδεψετε την Μ.Πεμπτη !

Νινακι δυσκολο να τα αποχωρηστεις τα σκυλακια αλλα κ τι να κανεις. Να πρσεχεις με την μεση σου ! Δεν πειραζει που αλλαξανε τα σχεδια σας αρκει που περασατε καλα !

Εμεις σημερα τρωμε θραψαλα με κοφτο μακαρονακι.Λουκουμι εγιναν . Μαλλον θα μεινουν κ για αυριο.

Ιωαννακι κανα γεμιστο,σουπιες με σπανακι ,καλαμαρακια με ρυζι η μακαρονια,χτραποδακι με μακαρονακι η γιαχνι,φασολακια,μπαμιες,μπριαμ,αγκιναρες,ζυμαρικα,πατατες,χορτοσουπες,γιγαντες,ρεβυθια,φασολια εχεις επιλογες μωρε 5 μερες ειναι , εξαρταται εσεις τι τρωτε απο ολα αυτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...