Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Ευχαριστήθηκα ωραίο καιρό το Σαββατοκύριακοπαρά το ότι δεν βγήκα έξω! Και μόνο το γεγονός ότι στέγνωναν τα πλυντήρια σε χρόνο ρεκόρ μου αρκεί! Βέβαια πρέπει και να σιδερωθούν αλλά κάνω πως δεν τα βλέπω!!!!

Μαγειρικά το Σαββατοκύριακο είχε ως εξής...

Σάββατο μεσημέρι γάβρος τηγανιτός με αγγουροντοματοσαλάτα και φέτα. Το πρώτο καλοκαιρινό μενού της σεζόν! Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια. Την Κυριακή το μεσημέρι ήρθαν οι γονείς μου να φάμε παρεούλα και έφτιαξα ρολό κιμά με πατατούλες από τις συνταγές της Έβιρι όπως και σουφλέ ζυμαρικών κατσαρόλας, επίσης από Εβιρομπλόγκ! Είχα φτιάξει και μπόλικη χωριάτικη σαλατούλα και σως γιαουρτιού με κέτσαπ και μουστάρδα. Για σήμερα έχω φτιάξει να φάμε αρακά.

Ιωαννάκι χαίρομαι που είσαι καλά σε προσωπικό επίπεδο! Καιρός ήταν νομίζω...

Φωτεινούλα πέρασες Σαββατοκύριακο με τον αντρούλη σου και αναπτερώθηκε το ηθικό σου! Θεωρώ ότι τις ημέρες του Πάσχα θα ανταμώσετε ξανά!

Τζενάκι, αστεράκι, Νίνα, Στρουμφίτα και όλα τα υπόλοιπα μέλη της παρεούλας μας, σας στέλνω πολλά φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

Καλη εβδομαδα να εχουμε !!!

Ιωαννακι μου πολυ χαρηκα που σε διαβασα κ εισαι καλα! Για την δουλεια ειμαι σιγουρη πως κατι καλο θα βρεθει,συνεχισε εσυ τις κινησεις σου προσεχτικα κ σιγουρα θα κατσει δεν μπορει !!

Αστερακι κ Στρουμφιτακι τρεχατε ποδαρακια μου ειναι αυτη η ηλικια στα μικρακια. Τωρα μιλουσα στο τηλεφωνο με την νυφη μου κ αυτη τα ιδια μιυ ελεγε ,την εχει ξεπατώσει η μικρη μας!

Αγγελικουλα λαχταριστα ολα τα φαγακια σας κ παλι !! Εσας η σεζον ανοιξε με γαυρο εμας με το κλασικο γλυκο ψυγειου με τα πτι μπερ,κρεμα κ ζελε.

Φωτεινη κ εγω εζησα μεγαλες στιγμες χτες. Ο μικρος δοκιμασε digestive κ εφαγε σχεδον το μισο.ΜΕχρι τωρα ουτε καν επαιρνε στο χερι του αλλο μπισκοτο εκτος απο μιραντα.

Νινακι,Εβιρουλα τι κάνετε;

Εμεις το Σαββατο φαγαμε πιτσα μεσημερι βραδυ μιας κ ενα ταψι ειναι πολυ να το φαμε ολο σε ενα γευμα.Του μικρου του εκανα ψευτογεμιστα ,σδτην ουσια μονο την γεμιση με ρυζακι στην κατσαρολα αλλα δεν το εφαγε με πολυ ορεξη οπως τα γεμιστα, παντως νηστικος δεν εμεινε. Εφτιαξα κ το γλυκο που σας ειπα κ μεχρι χτες ειχε μεινει ενα μονο κομματι.

Χτες το μεσημερι φαγαμε κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ που εμειναν κ για σημερα.Εκανα κ μια κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο κ πηραμε μαζι σημερα για κολατσιο κ φασολακια φρεσκα που τα εκανα για αυριο.Στο μικρο μυστηριο της οικογενειας κρατησα λιγο κιμα κ του εριξα μεσα πεπονακι.

Καλησπέρα κορίτσια. Καλή εβδομάδα και από εμένα!

Προχτές που δεν ήξερα τι να μαγειρέψω, τελικά έκανα ντομάτες με αυγά στο τηγάνι (στραπατσάδα νομίζω το λένε), έψησα κολοκύθια και σκορδόψωμο και κλασικά μία σαλάτα...το Σάββατο φτιάξαμε σουβλάκια... εγώ έκανα τις πατάτες και την σαλάτα, ενώ ο καλός μου έψησε τα σουβλάκια και τις πίτες... την Κυριακή πήγαμε μία εκδρομούλα και φάγαμε έξω ψαρικά... σήμερα κάνω φασολάδα και έφτιαξα άλλη μία δόση μαρμελάδα φράουλα, από το μπλογκ της Εβίρι, όπως την προηγούμενη φορά... Εβίρι, αυτή τη φορά έβαλα και λίγο μήλο μέσα, γιατί θυμήθηκα ότι βοηθάει να πήξει πιο γρήγορα και τελικά πέτυχε:D... έπηξε στον μισό χρόνο!

Πήρα επίσης αρακά από την λαϊκή, τον μισό τον έβαλα κατάψυξη και τον υπόλοιπο τον άφησα να τον φάμε φρέσκο σε σαλάτα... πόσο ωραίος είναι ο φρέσκος!

καλησπέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Νινακι τι καλα που περασατε χτες με την βαφτιστηρα σου !! Παντα τετοια !! Αχ αυτο το φαγητο βασανο καθε μερα. Τωρα αυτο σκεφτομαι κ εγω τι πλανο να κανω για την ερχομενη εβδομάδα κ δεν κατεβαινουν κ πολυ πρωτοτυπες ιδέες. Ευτυχώς που αλλάζει η εποχή και αρχίζουμε λίγο να αλλάζουμε το μενού με τα ζαρζαβατικά του καλοκαιριού!

Εβιρακι μου βοηθεια σου ! Εγω στις βαφτισεις των παιδιων μου εχω καθαρισει την εκκλησια και μετα θυμαμαι πολυ παλι οταν ειμασταν μικρα στο χωριο που πηγαιναμε συχνα κ βοηθαγαμε τις γυναικες στο καθαρισμα.Η αληθεια ειναι πως το Πασχα στο χωριο καταλαβαινεις καλυτερα τα εθιμα κ ειναι κ αυτα που μενουν στα παιδια,εμεις καθε χρονο βοηθαγαμε στο στολισμα στον επιταφιο.Μονο τα τελευταια 2 χρονια που πηγαιναμε Μ.Παρασκευη στο χωριο δεν το προλαβαμε. Αχ βρε κορίτσι, μου θύμισες τις γιορτές στο χωριό στην Κρήτη, όταν ήμουν μικρή! Όντως εκεί καταλαβαίνεις τι θα πει Πάσχα!

Φωτεινη χαμος ε; κ εγω πιστευω να δοκιμασει λιγο παστιτσιο,δεν ειναι δυνατον τοσο νοστιμο φαγητο. Εγω στον ιδιοτροπο του κραταω μακρονια με κιμα γαιτι εμ την μπεσαμελ παστιτσιο δεν τα θελει ....

Για του λογου το αληθες σήμερα φαγαμε μακαρονια με κιμα !!

Αγγελικη ειναι ο καλυτερος καιρος για εκδρομη κ καφεδακι !!!! θελωωωω !!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε το ΣΚ; Εμεις μια χαρα αφου ηρθε κι ο αντρας μου. Μας εκανε και πολυ καλό καιρο. Για σημερα το μεσημερι δινουν 27 βαθμους αλλά τωρα το πρωι μια ψυχρουλα την ειχε. Αντε να πεισεις τα παιδια να ντυθουν.

Νινα καλά εκανες και ξεσαλωσες με τη βαφτιστηρα σου! Εμενα εχει μπει στην εφηβεια, μενουμε και μακρια κι εχει αλλάξει το στυλ της σχεσης μας. Δεν εχουμε απομακρυνθει ομως κι αυτο μου αρεσει. Αυτό σκέφτομαι και εγώ... όταν θα μεγαλώσει, θα είναι διαφορετική η σχέση... για αυτό προσπαθώ να την βλέπω όσο μπορούμε περισσότερο, να την χορτάσω αυτή την ηλικία:tongue:

Αγγελικη οντως αυτος ο καιρος σε ξεμυαλιζει. Το κακο ειναι οτι τωρα αυξανει κι η δουλεια (λες και χαλάρωσε ποτέ αλλά λεμε τωρα).

Τζενη κι εγω μπλοκάρω πλέον στο εβδομαδιαιο μενου. Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του κι εγω στη μεση να σπαζοκεφαλιαζω. (Αγγελικη μου δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα στη δικη μου περιπτωση γιατι μην ξεχνας οτι αφηνω και τα παιδια νηστικά...)

Κανενα νεο απο την Ιωαννα;

Στρουμφιτα πως πας;

Αστερακι πηγατε καμια βολτιτσα;

Η κορη τελικά δοκιμασε ενα μακαρονι απο το παστιτσιο και της φανηκε μετριο. Παντως ειμαι ευχαριστημενη. Το Σαββατο ειχαμε καλαμαρακια τηγανητα με παντζαρια και την Κυριακη κρεατοπιτα.

Φιλια

Καλημέρα στο παρεάκι! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Το ΣΚ έκανε πάρα πολύ ωραίο καιρό. έτσι κι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και βγάλαμε την μελένια μας έξω να το ευχαριστηθεί και να ξεδώσει. είναι απίστευτο πόση ενέργεια έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία και σκέφτομαι ότι έχω να δω πολλά ακόμη! Χθες πήγαμε και σε ένα πάρτυ γενεθλίων και περάσαμε πολύ όμορφα.

Το κακό είναι ότι με ενοχλεί η ζέστη πάρα πολύ και ζορίζομαι. Επίσης, ενώ περάσαμε πολύ καλά στο τελος της ημέρας πονούσα πολύ και έπαιρνα παυσίπονα, τα οποία δυστυχώς δεν με έπιαναν. Κρίμα βρε κορίτσι! Και είχατε περάσει τόσο ωραία:(... κάνε λίγη υπομονή και θα περάσει και αυτό... το καλοκαίρι είναι προ πυλών, να ευχαριστηθείτε βόλτες μέχρι το βράδυ!

Μαγειρικά, για εμένα συνεχίζουν οι σούπες. Για μπαμπά και κόρη είχαμε σουβλέκια με πιτούλες σπιτικά, ψάρια στο φούρνο, πίτσα και σήμερα γιουβέτσι με μοσχαράκι στη γάστρα.

Αυτά για τώρα και θα τα ξαναπούμε και αργότερα!

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Ευχαριστήθηκα ωραίο καιρό το Σαββατοκύριακοπαρά το ότι δεν βγήκα έξω! Και μόνο το γεγονός ότι στέγνωναν τα πλυντήρια σε χρόνο ρεκόρ μου αρκεί! Βέβαια πρέπει και να σιδερωθούν αλλά κάνω πως δεν τα βλέπω!!!! Βρε τα άτιμα... δεν σιδερώνονται μόνα τους?:mad:

Μαγειρικά το Σαββατοκύριακο είχε ως εξής...

Σάββατο μεσημέρι γάβρος τηγανιτός με αγγουροντοματοσαλάτα και φέτα. Το πρώτο καλοκαιρινό μενού της σεζόν! Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια. Την Κυριακή το μεσημέρι ήρθαν οι γονείς μου να φάμε παρεούλα και έφτιαξα ρολό κιμά με πατατούλες από τις συνταγές της Έβιρι όπως και σουφλέ ζυμαρικών κατσαρόλας, επίσης από Εβιρομπλόγκ! Είχα φτιάξει και μπόλικη χωριάτικη σαλατούλα και σως γιαουρτιού με κέτσαπ και μουστάρδα. Για σήμερα έχω φτιάξει να φάμε αρακά.

Ιωαννάκι χαίρομαι που είσαι καλά σε προσωπικό επίπεδο! Καιρός ήταν νομίζω...

Φωτεινούλα πέρασες Σαββατοκύριακο με τον αντρούλη σου και αναπτερώθηκε το ηθικό σου! Θεωρώ ότι τις ημέρες του Πάσχα θα ανταμώσετε ξανά!

Τζενάκι, αστεράκι, Νίνα, Στρουμφίτα και όλα τα υπόλοιπα μέλη της παρεούλας μας, σας στέλνω πολλά φιλιά!

Καλή συνέχεια σε όλους:D

Γεια σας κορίτσια μου.

Σήμερα δε μαγείρεψα επειδή είχε περισσέψει αρκετό φαγητό από χτες. Έφτιαξε όμως ο Έβιρος (χτες) χταποδάκι στιφάδο με πέννες και δαμάσκηνα μέσα δηλαδή δεν το λες στιφάδο αυτό αλλά κάπως αλλιώς. Δεν ξέρω ακόμη τι τίτλο θα του βάλω όταν το ανεβάσω στο μπλογκ. Τι να σας λέω βρε παιδιά έγινε το κάτι άλλο.

Σ' εμάς ο καιρός αυτές τις μέρες είναι βροχερός και κάπως ψυχρός. Σήμερα είχαμε 7 βαθμούς την ανώτερη.

Εβιρι κουραστικο να καθαριζεις εκκλησία αλλά σε γεμιζει τοσο!

Ναι ακριβώς έτσι αισθάνομαι κι εγώ.

Εμενα μου άρεσε που στολισα μια φορα τον Επιτάφιο οταν ημουν μικρη. Τωρα πια δεν τα κανουν αυτά και χάνουν τοσα πολλά τα παιδακια.

Δυστυχώς δεν έχω στολίσει ποτέ μου αν και θα ήθελα. Ελπίζω να αξιωθώ φέτος. Θα δούμε πώς θα το κανονίσουμε γιατί σκέφτομαι να μείνει μαζί μου και η Εβιρίνα γιατί θα ήθελα να το ζήσει. Το πιο πιθανό είναι να μη την στείλουμε την επόμενη μέρα στο σχολείο. Για να δούμε...

Η μέση σου πώς πήγε με την δουλειά στην εκκλησία? Μπράβο σου που ασχολείσαι και με αυτό!:-D

Σ' ευχαριστώ Νίνα μου. Όση ώρα καθάριζα διάφορους χώρους δε με ενόχλησε τίποτα, μόλις κουβάλησα τις τριάδες των ξύλινων καθισμάτων μαζί με άλλες γυναίκες τότε κατάλαβα το τσίτωμα και σταμάτησα, αλλά ευτυχώς όχι κάτι που να μου δημιουργήσει πρόβλημα την άλλη μέρα. Με δυο παυσίπονα πέρασαν όλα.

Βοήθειά σου Εβιάκι όλα αυτά που κάνεις για την Εκκλησία!

Ευχαριστώ πολύ.!!!

Εβιρακι μου βοηθεια σου !

Σ' ευχαριστώ Τζένη μου.

Εγω στις βαφτισεις των παιδιων μου εχω καθαρισει την εκκλησια και μετα θυμαμαι πολυ παλι οταν ειμασταν μικρα στο χωριο που πηγαιναμε συχνα κ βοηθαγαμε τις γυναικες στο καθαρισμα.Η αληθεια ειναι πως το Πασχα στο χωριο καταλαβαινεις καλυτερα τα εθιμα κ ειναι κ αυτα που μενουν στα παιδια,εμεις καθε χρονο βοηθαγαμε στο στολισμα στον επιταφιο.Μονο τα τελευταια 2 χρονια που πηγαιναμε Μ.Παρασκευη στο χωριο δεν το προλαβαμε.

Αυτά είναι τα ωραία που μένουν στο μυαλό και μας γεμίζουν όμορφα.

Καλημερα σας και καλη βδομαδα!

Χαθηκα λιγακι γιατι ειπα να κανω κατι δοκιμες επαγγελματικου επιπεδου αλλα τελικα δεν εκατσαν γιατι μ...... δεν προκειται να γινω παλι! Δεν πειραζει παμε γι αλλα.

Δεν πειράζει Ιωάννα μου, η τελευταία σου κουβέντα είναι η πιο σημαντική "πάμε γι' άλλα". Εύχομαι την επόμενη φρά να κάτσει κάτι πολύ καλύτερο.

Προσωπικα ειμαι λιγο καλυτερα καθως υπαρχει ενα φως στο τουνελ:wink:.

Αυτό είναι ακόμα πιο ευχάριστο :-D:grin::-D:grin::-D:grin: Σου στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου να είναι πάντα ζεστή και γεμάτη η καρδιά σου από τους ανθρώπους που περιβάλλεσαι.

Το κακό είναι ότι με ενοχλεί η ζέστη πάρα πολύ και ζορίζομαι. Επίσης, ενώ περάσαμε πολύ καλά στο τελος της ημέρας πονούσα πολύ και έπαιρνα παυσίπονα, τα οποία δυστυχώς δεν με έπιαναν.

Ωχ, Στρουμφίτα μου δύσκολα περνάς ακόμη. Μακάρι αυτά να τελειώσουν σύντομα και να γίνουν παρελθόν.

Την Κυριακή το μεσημέρι ήρθαν οι γονείς μου να φάμε παρεούλα και έφτιαξα ρολό κιμά με πατατούλες από τις συνταγές της Έβιρι όπως και σουφλέ ζυμαρικών κατσαρόλας, επίσης από Εβιρομπλόγκ! Είχα φτιάξει και μπόλικη χωριάτικη σαλατούλα και σως γιαουρτιού με κέτσαπ και μουστάρδα. Για σήμερα έχω φτιάξει να φάμε αρακά.

Αγγελική μου σ' ευχαριστώ πολύ για όλα.

Κ

την Κυριακή πήγαμε μία εκδρομούλα και φάγαμε έξω ψαρικά...

Πολύ ωραία που πήγατε εκδρομή!!!

σήμερα κάνω φασολάδα και έφτιαξα άλλη μία δόση μαρμελάδα φράουλα, από το μπλογκ της Εβίρι, όπως την προηγούμενη φορά... Εβίρι, αυτή τη φορά έβαλα και λίγο μήλο μέσα, γιατί θυμήθηκα ότι βοηθάει να πήξει πιο γρήγορα και τελικά πέτυχε:-D... έπηξε στον μισό χρόνο!

Νίνα μου σ' ευχαριστώ πολύ για όλα.

Πήρα επίσης αρακά από την λαϊκή, τον μισό τον έβαλα κατάψυξη και τον υπόλοιπο τον άφησα να τον φάμε φρέσκο σε σαλάτα... πόσο ωραίος είναι ο φρέσκος!

Συμφωνώ κι εγώ.

Καλημέρα στηνμαγειροπαρέα!

Έχω σηκωθεί με πονοκέφαλο και η διάθεσή μου δεν έίναι και η καλύτερη... πήρα ένα παυσίπονο και περιμένω να με πιάσει...

Σήμερα τρώμε γιουβαρλάκια που έφτιαξε η πεθερά μου χτες. Τα τρώει ο γιός μου πολύ και της είχε ζητήσει να του φτιάξει, οπότε τα έκανε χτες για να πάρει σήμερα μαζί του στο σχολείο. Και φυσικά γνωρίζετε την παροιμία για χάρη του βασιλικού ποτίζεται η γλάστρα... ;) Για αύριο μουλιάζω γίγαντες.

Εβιράκι να την πάρεις την μικρή Εβιρίνα μαζί σου στον στολισμό του επιταφίου. Δεν χάλασε ο κόσμος να μην πάει μία μέρα σχολείο.

Κορίτσια σας φιλώ όλες και τα ξαναλέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τι κανετε? εγω ειμαι λιγο αρρωστη απο χτες με πυρετο, πονους στο σωμα και το λαιμο, τα κλασσικα δηλ που κυκλοφορουν. Στη δουλεια παντως ηρθα. Σημερα τρωμε μουσακα!

Τι κανετε ολες? Αυριο λεει θα εχει λιγη ψυχρα, κριμα και καλομαθαμε

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ιωαννάκι μου περαστικά! Μήπως θα ήταν προτιμότερο να καθόσουν σπίτι για να μην χειροτερέψεις? Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει τίποτα για τον καιρό των επόμενων ημερών... πάντως εδώ που τα λέμε ήταν εντελώς αφύσικο να έχουμε 30άρια Απρίλη μήνα!

Σήμερα τρώμε γίγαντες στην γάστρα με λουκάνικα από συνταγή του Εβιρομπλόγκ! ¨Οπως καταλαβαίνετε αγαπάω τις συνταγές της Εβιρούλας μας!

Οι υπόλοιπες που είστε? Μεγάλη εβδομάδα υπάρχει περίπτωση να κανονίσουμε συναντησούλα όσες μπορούμε κάποιο απόγευμα? Τι λέτε? Για μένα είναι καλή ευκαιρία μιά και τα παιδιά θα είναι στο χωριό με την γιαγιά τους.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Εβιρακι τι φαγητο ειναι αυτο καλε που εφτιαξε ο Εβιρος; Μονο που το διαβασα μου τρεξαν τα σαλια !!! Να την παρεις μαζι την Εβιρουλα στον Επιταφιο θα της αρεσει πολυ .

Ιωαννακι μου περαστικα ,κλαη αναρρωση!

Αγγελικη μου ακριβως οπως τα λες μια χαρουλα ποτιζεται κ η γλαστρα !! Ωραιο φαγακι εκανες για σημερα !!

Νινακι ηθελα να σε ρωτησω, το μηλο στην μαρμελαδα το καθαρισες κ το εβαλες ολοκληρο κ μετα το πέταξες η το ετριψες κ αυτο μαζι με τις φραουλες;

Εγω δεν εχω κανει ακομα ελεγα να πεσει λιγο η τιμη τους.Εκανα λιγη αρχες Μαρτιου που ξεμεινα κ αυτη μαλιστα τελειωνει, για δυο μερες τον βγαζει το μικρο ,οποτε πρεπει να κανω αμεσα να του βαλω κ μαζι του στο χωριο.

Εγω κοριτσακια δεν σας σιγουρευω για μεγαλη εβδομαδα.Ολη αυτη την εβδομαδα φευγω αργα , θα δουλευω κ Σαββατοκυριακο κ επισης ολη την Μ.Εβδομαδα μεχρι αργα το Μ.Σαββατο κ βλεπουμε. Πακετο φετος.

Σημερα τρωμε περισυεματα απο προηγουμενες ημερες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Χθες φαγαμε Τουρλου οπότε έμεινε κ για σημερα. Αύριο έρχεται ο παππούς από Λονδίνο οπότε θα έρθει η πεθερά μου κ θα φάμε μακαρόνια φυσικά! Για την μικρή έχω μοσχαράκι

Εγώ μεγάλη βδομάδα θα είμαι μόνο βράδυ στην δουλειά λόγω αδειών οπότε δεν μπορώ δυστυχώς:(

Ιωάννα περαστικά σου!

Καλό απόγευμα σε ολους:D

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια

Σήμερα έφτιαξα αλάδωτες κόκκινες φακές για μας τους μεγάλους και κανονικές φακές με καρότο για τη μικρή Εβιρίνα που δε συμπαθεί τις κόκκινες.

Η μέρα μας σήμερα ήταν τόσο όμορφη και ηλιόλουστη που θύμιζε Ελλάδα, αλλά έκανε ψύχρα. Εγώ το άναψα το καλοριφέρ.

Κ

Έχω σηκωθεί με πονοκέφαλο και η διάθεσή μου δεν έίναι και η καλύτερη... πήρα ένα παυσίπονο και περιμένω να με πιάσει...

Με τόση σκόνη από τη Σαχάρα και άκαιρη ζέστη και υγρασία είναι φυσικό να σηκωθείς με πονοκέφαλο.

Εβιράκι να την πάρεις την μικρή Εβιρίνα μαζί σου στον στολισμό του επιταφίου. Δεν χάλασε ο κόσμος να μην πάει μία μέρα σχολείο.

Το δικαιούται να μην πάει. Θα γράψουμε ένα γράμμα συγνώμης που θα λέει μέσα ότι για μας τους Ορθόδοξους είναι Μ. Παρασκευή και δεν επιτρέπεται από τη θρησκεία μας να συμμετέχει στο μάθημα. Πάνω σ' αυτό μου λέει η κόρη μου..."μαμά να τους γράψουμε ότι δεν επιτρέπεται και τη δεύτερη μέρα του Πάσχα;":grin::-D

Σκέφτομαι μόνο τη γκρίνια της επειδή εγώ κι ο Έβιρος θα θέλουμε να κάτσουμε από νωρίς στην Εκκλησία για τα 12 Ευαγγέλια κι εκείνη θα δυσανασχετεί τόσες ώρες. Διαφορετικά θα τη στείλω πακέτο στο σπίτι με τον πατέρα της και θα κάτσω μόνη μου.

Καλημερα τι κανετε? εγω ειμαι λιγο αρρωστη απο χτες με πυρετο, πονους στο σωμα και το λαιμο, τα κλασσικα δηλ που κυκλοφορουν. Στη δουλεια παντως ηρθα.

Περαστικά σου Ιωάννα μου, ελπίζω με σουπίτσες και χαμομήλια ή άλλα βότανα και καμμιά βιταμίνη να το καταπολεμίσεις.

Σήμερα τρώμε γίγαντες στην γάστρα με λουκάνικα από συνταγή του Εβιρομπλόγκ! ¨Οπως καταλαβαίνετε αγαπάω τις συνταγές της Εβιρούλας μας!

Σ' ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου, να είσαι καλά.:-D:grin:

Εβιρακι τι φαγητο ειναι αυτο καλε που εφτιαξε ο Εβιρος; Μονο που το διαβασα μου τρεξαν τα σαλια !!! Να την παρεις μαζι την Εβιρουλα στον Επιταφιο θα της αρεσει πολυ .

Πραγματικά έγινε πολύ νόστιμο!! Έτσι πιστεύω κι εγώ ότι θα αποζημιωθεί για την κούραση.

Καλησπέρα!!

Χθες φαγαμε Τουρλου οπότε έμεινε κ για σημερα. Αύριο έρχεται ο παππούς από Λονδίνο οπότε θα έρθει η πεθερά μου κ θα φάμε μακαρόνια φυσικά! Για την μικρή έχω μοσχαράκι

Μη μου πεις....έχεις Λονδρέζο παππού ή μάλλον ο άντρας σου τον έχει; Με το καλό να τον δεχτείτε. Πες του να φέρει και την ομπρέλα του μαζί. Στο Λονδίνο την ανοίγει για τη βροχή στην Αθήνα θα την ανοίξει για τον ήλιο. Χρήσιμη θα του φανεί και στις δύο πόλεις.

Καλημέρα!

Εδω ο καιρος ξαναεγινε ανοιξιατικος απο καλοκαιρινος.

Ιωαννα μου περαστικά! Ελπίζω να εισαι καλύτερα σημερα!

Αστερακι καλώς να δεχτειτε τον παππου απο το Λονδίνο!

Τζενακι τι τρελό ωραριο ειναι αυτο φετος; Καλό κουραγιο κι ελπίζω το Πασχα να ξεκουραστεις λίγο.

Εβιρι οι συνταγες σου παντα αρεσουν! Συμφωνω με την Εβιρινα για τη Δευτερα του Πασχα...

Αγγελική τι νέα;

Νινα κι εγω την ιδια απορια με την Τζενη εχω: το τριβεις το μηλο στη μαρμελάδα φραουλα; Θελω κι εγω να δοκιμασω να φτιαξω φετος μπας και δοκιμάσουν τα παιδια.

Χτες ειχαμε μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο. Λεω το Σαββατοκύριακο να φτιαξω κουλουρακια και τσουρεκια για το Πασχα. Ξερω οτι για τα τσουρεκια ειναι λιγο νωρις αλλά μεσοβδομαδα δεν προλαβαινω.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ο καιρός ψύχρανε σήμερα και ήρθε νομίζω στα ίσια του! Παραήταν νωρίς για τέτοιες θερμοκρασίες!

Σήμερα τρώμε υπόλοιπα των προηγούμενων ημερών. Για τον μικρό έφτιαξα φακές να πάρει μαζί του μιας και δεν τρώει ούτε γίγαντες που είχαν μείνει ούτε αρακά.

Αστεράκι με το καλό να δεχτείς τον Λονδρέζο σας! Ελπίζω μόνο να μην μας φέρει και τον Λονδρέζικο καιρό μαζί του....

Εβιράκι μην πείτε στην Εβιρίνα ότι εδώ μεταφέρθηκε η Πρωτομαγιά για τις 3 του Μάη γιατί την βλέπω να πηγαίνει την Πέμπτη στο σχολείο!

Κορίτσια όσες μπορείτε για την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα να πάμε για καφεδάκι δεν μου στέλνετε πμ να οργανωθούμε?

Φιλάκια σε όλο το παρέάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κοριτσια. Τι αερας ειναι αυτος? τα ρουχα τα βρηκα στη σκαλα σημερα και πολυ μαυριλα εχει.

Φωτεινη κι εγω σκεφτομουνα για τσουρεκια αλλα φοβαμαι οτι θα ξεραθουν αν τα κανω αυτο το σ/κ

Εβιρι φυσικα και να μην το στειλεις το παιδι, σιγα δεν εγινε και τιποτα για μια μερα

Αγγελικη εχεις πμ. Εμενα να σου πω την αληθεια μου αρεσε η ζεστη, σημερα με χαλασε

Τζενη πολυ ασχημο το προγραμμα σου, ελπιζω να ξεκουραστεις το πασχα

Νινα, αστερακι τι κανετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...