Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Έχει μια σκονη εδω άλλο πραγμα.

Τι κάνετε;

Σμουρφιτα μου περαστικά κι απο εδώ! Πάντα σιδερενια! Καλά εκανες κι εψαχνες τους γιατρους. Ελπίζουμε τωρα που θα αναρρωνεις να σε διαβαζουμε πιο συχνα. Φιλακια στη μελένια!

Τζενη οι αποθηκες σου αδειασαν εντελώς. Ξεκινα ενεργειες άμεσα. Αχ μου εχει λειψει η λαϊκή. Εδω οι τιμες ειναι υψηλοτερες κι απο αυτες που αναφερει η Εβιρι στη Γερμανια.

Νινα απιστευτη η νυφη σου. Μηπως γαβγιζε αφου εφαγε την πιτσα; Τι ωραια που εχεις κηπο. Μπραβο και για τα κουταβακια σου που μεγαλωσαν! Εγω μενω σε παραθαλάσσιο μερος οπότε εκτος απο την υγρασια απολαμβανω τουλάχιστον τις βολτουλες μας!

Αστερακι τι γλυκα μωρε το αστερακι σου! Του ελειψε η μανουλα του! Πως εισαι;

Εβιρι πως ειστε απο το βηχα;

Αγγελικη, Ιωαννα τι κάνετε;

Όπως ειχα υποψιαστει χτες ειχαμε παλι σουτζουκακια με ρυζι. Για τα παιδια μακαρονια. Για σημερα μαλλον θα βγει αρακας απο την καταψυξη εκτος αν αποφασιστει κατι αλλο καθως δεν κανει να φαει ο παππους.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα καλή Παρασκευή να έχουμε

Ναι ο συζυγουλης τρομερος στη περιποίηση του δεν έχω παράπονο:D

Σήμερα μόνο πονόλαιμο οπότε καλά πάω νομίζω.

Για σήμερα κοτόπουλο αλά κρεμ με μακαρόνια μιας κ έμεινε κοτόπουλου για την μικρή φακές με ρυζακι που γίνεται καλύτερη λήψη σιδήρο.

Στρουμφιτα περαστικα σου σιδερένια:D

Μπραβο Νινα για τον κήπο σας φρέσκα λαχανικά υπέροχο.Αχ μωρε τα γλυκα σκυλάκια σας νομίζω θα είναι δύσκολο να τα αποχωριστεις.

Τζενάκι καλή πηγη σιδήρου εκτός από το μοσχάρι είναι το συκώτι κ η κόκκινη πιπεριά κ φυσικά το συμπληρώματα που πρέπει να πάρεις στην κουμπάρα μου έκαναν ενδοφλέβια λόγο ανύπαρκτη φερριτινης 1.4:ήταν περίπου μην έχεις τα ίδια.

Ιωάννα που είσαι ελπίζω να είναι όλα καλα!

Ωραίες οι βόλτες στη θάλασσα Φωτεινή ότι πρέπει για τα παιδάκια σου αν κ λέει ότι χαλάει ο καιρός το σκ

Ιωάννα πως είσαι;;

Εβιρακι δεν γινόταν να μην πάω στη δουλειά δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος να με κάλυψή κ για να μην δημιουργήσω πρόβλημα πήγα το τριωρω κ έφυγα βραβείο δεν περιμένω βέβαια αλλά έτσι ειμαι σαν χαρακτήρας :tongue:

Καλό Σαββατοκύριακου σε όλους μας

Καλημέρα παρεούλα!!!

Τι ωραία μέρα που έχει και σημερα! Αν και είμαι στο κρεβάτι μια χαρά την απολαμβάνω!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!

Νίνα τι καλά που μεγάλωσαν τα κουταβάκια!!! Για τη νύφη σου, δεν έχω λόγια. Χαρά στην υπομονή σου. Πολύ ωραία η συνταγή για τις μπάρες. Όταν αναρρώσω θα την κάνω, γιατί λογικά θα αρέσει και στην μικρή.

Τζένη ξεκίνα άμεσα συμπλήρωμα σιδήρου! Το ίδιο είχα πάθει κι εγω και τελικά έκανα θεραπεία 3 χρόνια μέχρι να επανέλθω.

Αγγελική, σήμερα φεύγει η κόρη σου για εκδρομή; Καλά να περάσει και καλή βόλτα σε εσένα!

Φωτεινή πόσο μου έχουν λείψει οι παραθαλάσσιες βόλτες! Υπομονή με το φαγητό. Που θα πάει θα περάσει. Για τις τιμές που λες, κι εμείς κάτω στο χωριό όταν πηγαίνουμε είναι απλησίαστα τα ζαρζαβατικά. Να φανταστείς τα παίρνουμε από Αθήνα.

Αστεράκι μπράβο στον σύζυγο που σε προσέχει. Όσο για την δουλειά να σου πω την αλήθεια κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Φαντάσου ότι τώρα περιμένω πως και πως να μπορώ να κάθομαι για να έχω τον υπολογιστή και να βγάζω δουλειά από το σπίτι.

Μαγειρικά σήμερα, ο σύζυγος φτιάχνει λουκάνικα με πατάτες για εκείνον και τη μελένια, ενώ για εμένα ψαρόσουπα. Επίσης θα φέρει η μαμά γαλατόπιτα που έχει φτιάξει γιατί έχει γενέθλια ο σύζυγος και θα σβήσει εκεί το κεράκι του!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Εδώ είμαι κι εγώ....

Κορίτσια, το κοριτσάκι μου περνάει πού ωραία στην εκδρομή, ευχαριστώ για τις ευχές σας! Χτες ήμουνα κομμάτια από το μεσημέρι και μετά, γιατί δεν είχα κοιμηθεί καλά το βράδυ. Είχα έννοια μην τυχόν και δεν χτυπήσει το κινητό στην ώρα του ή μήπως δεν το ακούσω. Σηκώθηκα από τις 6 παρά και κατά τις 12 που ήμουν κομμωτήριο κουτούλαγα. Με πήρε ο ύπνος κανένα μισάωρο στον λουτήρα που περίμενα με την βαφή! Είχα πει στα κορίτσια ότι ήμουν άυπνη και με αφήσανε να χαλαρώσω!!!

Στρουμφιτούλα σιδερένια! Λαπαροσκοπικά έκανες την επέμβαση?

Αστεράκι ελπίζω να πέρασε πιά η ίωση. Τι γλυκό που είναι το αστεράκι σου!

Τζενάκι νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα αμπούλες ή χαπάκια σιδήρου. Μόνο η λήψη τροφών πλούσιων σε σίδηρο δεν νομίζω ότι αρκεί. Βέβαια ότι σου πει ο γιατρός...

Εβιράκι για Πάσχα θα έρθει η μεγάλη Εβιρίνα?

Φωτεινή είναι ευκαιρία τώρα που έχει καλό καιρό να πηγαίνεις βολτούλες τα μικρά σου για να τα κουράζεις και να κοιμούνται νωρίς και αδιαμαρτύρητα!

Νινάκι τα είδα τα κουταβάκια στο face, σκέτη γλύκα είναι!

Φιλάκια πολλά σε όλο το μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρες!

Σήμερα είχαμε φασολάδα, που τόσο μου έχει λείψει τον τελευταίο καιρό... έκανα και μία πράσινη σαλάτα με αγκινάρα, ρόκα, ραπανάκι, πράσο, μαρούλι και γαλλική σαλάτα.

Καλησπέρα κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα φακές με καρότο για την Εβιρίνα και αρακά κοκκινιστό με καλαμαράκια κονσέρβας μέσα για μας.

Βλέπω έχεις εφοδιαστεί καταλλήλως για την μέση... τι να κάνεις κιόλας, αφού σε ενοχλεί συχνά! Οι μπάρες δεν είναι δικής μου έμπνευσης, αλλά μία φίλης... λες να μου ζητήσει τα δικαιώματα?:D

Καλημέρα!

Έχει μια σκονη εδω άλλο πραγμα. Σκόνη από τη Σαχάρα πρέπει να είναι... και εδώ το ίδιο είναι από το πρωί... ο ήλιος παλεύει να βγει!: Για αυτό μάλλον έχω φοβερή καταρροή και φτέρνισμα σήμερα!

Τι κάνετε;

Σμουρφιτα μου περαστικά κι απο εδώ! Πάντα σιδερενια! Καλά εκανες κι εψαχνες τους γιατρους. Ελπίζουμε τωρα που θα αναρρωνεις να σε διαβαζουμε πιο συχνα. Φιλακια στη μελένια!

Τζενη οι αποθηκες σου αδειασαν εντελώς. Ξεκινα ενεργειες άμεσα. Αχ μου εχει λειψει η λαϊκή. Εδω οι τιμες ειναι υψηλοτερες κι απο αυτες που αναφερει η Εβιρι στη Γερμανια.

Νινα απιστευτη η νυφη σου. Μηπως γαβγιζε αφου εφαγε την πιτσα; Τι ωραια που εχεις κηπο. Μπραβο και για τα κουταβακια σου που μεγαλωσαν! Εγω μενω σε παραθαλάσσιο μερος οπότε εκτος απο την υγρασια απολαμβανω τουλάχιστον τις βολτουλες μας! Τέλεια είναι!:D

Αστερακι τι γλυκα μωρε το αστερακι σου! Του ελειψε η μανουλα του! Πως εισαι;

Αγγελικη, Ιωαννα τι κάνετε;

Όπως ειχα υποψιαστει χτες ειχαμε παλι σουτζουκακια με ρυζι. Για τα παιδια μακαρονια. Για σημερα μαλλον θα βγει αρακας απο την καταψυξη εκτος αν αποφασιστει κατι αλλο καθως δεν κανει να φαει ο παππους. Ο παππούς μέχρι πότε θα είναι σε διατροφή?

Φιλια

Καλημέρα καλή Παρασκευή να έχουμε

Ναι ο συζυγουλης τρομερος στη περιποίηση του δεν έχω παράπονο:D

Σήμερα μόνο πονόλαιμο οπότε καλά πάω νομίζω.

Για σήμερα κοτόπουλο αλά κρεμ με μακαρόνια μιας κ έμεινε κοτόπουλου για την μικρή φακές με ρυζακι που γίνεται καλύτερη λήψη σιδήρο.

Στρουμφιτα περαστικα σου σιδερένια:D

Μπραβο Νινα για τον κήπο σας φρέσκα λαχανικά υπέροχο.Αχ μωρε τα γλυκα σκυλάκια σας νομίζω θα είναι δύσκολο να τα αποχωριστεις. Πολύ το φοβάμαι και εγώ ότι θα δυσκολευτώ! Ευτυχώς που το ένα θα το πάρει ο αδερφός μου, οπότε θα το βλέπω... αλλά είναι διαφορετικό;)

Τζενάκι καλή πηγη σιδήρου εκτός από το μοσχάρι είναι το συκώτι κ η κόκκινη πιπεριά κ φυσικά το συμπληρώματα που πρέπει να πάρεις στην κουμπάρα μου έκαναν ενδοφλέβια λόγο ανύπαρκτη φερριτινης 1.4:ήταν περίπου μην έχεις τα ίδια.

Ιωάννα που είσαι ελπίζω να είναι όλα καλα!

Ωραίες οι βόλτες στη θάλασσα Φωτεινή ότι πρέπει για τα παιδάκια σου αν κ λέει ότι χαλάει ο καιρός το σκ Εγώ είδα στο ίντερνετ ότι θα έχει ανεβασμένη θερμοκρασία... λες να αλλάξει? Ελπίζω πως όχι!

Ιωάννα πως είσαι;;

Εβιρακι δεν γινόταν να μην πάω στη δουλειά δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος να με κάλυψή κ για να μην δημιουργήσω πρόβλημα πήγα το τριωρω κ έφυγα βραβείο δεν περιμένω βέβαια αλλά έτσι ειμαι σαν χαρακτήρας :tongue:

Καλό Σαββατοκύριακου σε όλους μας

Καλημέρα παρεούλα!!!

Τι ωραία μέρα που έχει και σημερα! Αν και είμαι στο κρεβάτι μια χαρά την απολαμβάνω!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!

Νίνα τι καλά που μεγάλωσαν τα κουταβάκια!!! Για τη νύφη σου, δεν έχω λόγια. Χαρά στην υπομονή σου. Πολύ ωραία η συνταγή για τις μπάρες. Όταν αναρρώσω θα την κάνω, γιατί λογικά θα αρέσει και στην μικρή. Η φίλη μου που την έκανε, την έκανε κυρίως για την μικρή της που είναι 2 χρονών, οπότε είναι ότι πρέπει για παιδιά.

Τζένη ξεκίνα άμεσα συμπλήρωμα σιδήρου! Το ίδιο είχα πάθει κι εγω και τελικά έκανα θεραπεία 3 χρόνια μέχρι να επανέλθω.

Αγγελική, σήμερα φεύγει η κόρη σου για εκδρομή; Καλά να περάσει και καλή βόλτα σε εσένα!

Φωτεινή πόσο μου έχουν λείψει οι παραθαλάσσιες βόλτες! Υπομονή με το φαγητό. Που θα πάει θα περάσει. Για τις τιμές που λες, κι εμείς κάτω στο χωριό όταν πηγαίνουμε είναι απλησίαστα τα ζαρζαβατικά. Να φανταστείς τα παίρνουμε από Αθήνα.

Αστεράκι μπράβο στον σύζυγο που σε προσέχει. Όσο για την δουλειά να σου πω την αλήθεια κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Φαντάσου ότι τώρα περιμένω πως και πως να μπορώ να κάθομαι για να έχω τον υπολογιστή και να βγάζω δουλειά από το σπίτι.

Μαγειρικά σήμερα, ο σύζυγος φτιάχνει λουκάνικα με πατάτες για εκείνον και τη μελένια, ενώ για εμένα ψαρόσουπα. Επίσης θα φέρει η μαμά γαλατόπιτα που έχει φτιάξει γιατί έχει γενέθλια ο σύζυγος και θα σβήσει εκεί το κεράκι του!

Να τον χαίρεσαι τον σύζυγο, πολύχρονος και να είσαστε πάντοτε ευτυχισμένοι!:D:tongue:

Εδώ είμαι κι εγώ.... Καλώς την!:P

Κορίτσια, το κοριτσάκι μου περνάει πού ωραία στην εκδρομή, ευχαριστώ για τις ευχές σας! Χτες ήμουνα κομμάτια από το μεσημέρι και μετά, γιατί δεν είχα κοιμηθεί καλά το βράδυ. Είχα έννοια μην τυχόν και δεν χτυπήσει το κινητό στην ώρα του ή μήπως δεν το ακούσω. Σηκώθηκα από τις 6 παρά και κατά τις 12 που ήμουν κομμωτήριο κουτούλαγα. Με πήρε ο ύπνος κανένα μισάωρο στον λουτήρα που περίμενα με την βαφή! Είχα πει στα κορίτσια ότι ήμουν άυπνη και με αφήσανε να χαλαρώσω!!! Με γεια το μαλλί! Έγινε όπως ήθελες?

Στρουμφιτούλα σιδερένια! Λαπαροσκοπικά έκανες την επέμβαση?

Αστεράκι ελπίζω να πέρασε πιά η ίωση. Τι γλυκό που είναι το αστεράκι σου!

Τζενάκι νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα αμπούλες ή χαπάκια σιδήρου. Μόνο η λήψη τροφών πλούσιων σε σίδηρο δεν νομίζω ότι αρκεί. Βέβαια ότι σου πει ο γιατρός...

Φωτεινή είναι ευκαιρία τώρα που έχει καλό καιρό να πηγαίνεις βολτούλες τα μικρά σου για να τα κουράζεις και να κοιμούνται νωρίς και αδιαμαρτύρητα!

Νινάκι τα είδα τα κουταβάκια στο face, σκέτη γλύκα είναι!

Φιλάκια πολλά σε όλο το μαγειροπαρεάκι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως ειστε;

Εδω βρεχει, οχι καταρρακτωδως - ανοιξιατικα. Αντε μπας και φυγει αυτη η σκονη.

Σμουρφιτα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και να ειναι πολύχρονος! Να προσέξεις τον εαυτο σου στην αναρρωση για να δυναμωσεις καλά.

Νινα μου, σίγουρα θα ειναι δύσκολο αλλά οτι θα βλέπεις έστω και το ενα ειναι σημαντικό.

Αγγελική μπραβο στις κοπελες που σε αφησαν να ξεκουραστεις. Επεστρεψε η κορουλα σου; Πως της φανηκε;

Στα μαγειρικά μας τώρα: την Παρασκευη τελικά είχαμε σπανακορυζο. Το Σαββατο ομελέτα με πατατες, τυρι και λουκάνικα μέσα για να κανουμε τη μικρη να φαει και τιποτε αλλο μια που ημουν εγω στο σπιτι. Την Κυριακη κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες και φυσικά περισσεψε και για σημερα. Εφαγε και η κορη!!!! Της εβαλα και στο σχολειο σημερα αλλά μαλλον θα το επιστρεψει.

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα.

Επέστρεψε η κόρη μου και ήταν ένα κινούμενο πτώμα! Πέρασε ωραία βέβαια αλλά τους είχαν διαμορφώσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τους αφήσουν το περιθώριο να κάνουν " τρέλες "! Γύριζαν στο ξενοδοχείο κουρασμένα και το βράδυ τους είχαν έξοδο, την μία ρεμεπτάδικο και την άλλη κλαμπ. Οπότε όπως καταλαβαίνεται που όρεξη για οτιδήποτε άλλο πέρα από ύπνο!

Νινάκι το μαλλί έχει μία απόκληση στο χρώμα από αυτό που αρχικά είχα επιλέξει αλλά μου αρέσει κι έτσι! Όταν θα ξαναπάω θα το φέρουμε εκεί που ήθελα.

Στρουμφίτα, χρόνια πολλά για τον άντρα σου! Να τον χαίρεσαι κι αυτόν και την ζουζούνα σας!

Φωτεινή εδώ το πρωί είχε μαυρίλα σε κάποια σημεία του ουρανού. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα εδώ κάτω που είμαι χωμένη αλλά ελπίζω να μην βρέξει γιατί θα φύγω σε 2 ωρίτσες και θα πάω για το εμβόλιό μου και δεν έχω καμία όρεξη να κυκλοφορώ με βροχή.

Στα μαγειρικά του Σαββατοκύριακου τώρα...

Σάββατο μεσημέρι είχαμε καλαμαράκια τηγανιτά με πατάτες τηγανιτές. Το βράδυ έψησε ο άντρας μου κεμπάπ και σουβλάκια και τα συνοδέψαμε με πιτούλες, πατάτες και σως γιαουρτιού.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες, χοιρινή ταγανιά και σαλατούλα λάχανο.

Για σήμερα έχω ετοιμάσει χταποδάκι κρασάτο με συνοδευτικό ρυζάκι.

Πολλά φιλάκια σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα καλή βδομάδα μαγειροπαρεα!

Στρουμφιτα να χαίρεσαι τον Αντρουλης σου υγεία πάνω απ όλα!

Εδω ο καιρός πολύ περίεργος κουφοβραση θα έλεγα!

Σαββατοκύριακο λόγω καιρού ήμασταν εξοχικό οπότε στα μαγειρικά ο συζυγουλης. Σάββατο ψησαμε κρεατικά κ γω τα σαλατικα φετα ψητη με ντοματουλα πατάτες κ την Κυριακή ψαράκι ψητό που το αστερακι μου έφαγε ολοοοο συνήθως τρωει το μισό μάλλον άνοιξε η όρεξη στη εξοχή όχι ότι δεν έτρωγε αλλά λέμε

Για σήμερα κοτοσουπα εγώ ακόμα χάλια μάλλον αμυγδαλίτιδα

Φιλία σε όλους

καλημέρα κ καλή εβδομάδα κοριτσάκια τι κάνετε;

Εχετε δικιο για το σιδηρο, το απογευμα θα παω να παρω κ απο αυριο το πρωι ξεκιναω.Δεν αρκει ομως μονο ο σιδηρος πρέπει να παιρνω κ φιλικό οξυ.

Στρουμφιτακι μου σιδερενια !!! Να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου!!!

Φωτεινη χτες που μιλαγα με την μαμα μου κ της ελεγα πως κανω γεμιστα τα ιδια μου ελεγα σχετικα με τις τιμες πως ειναι απλησιαστα κ αν θες να κανεις γεμιστα θα σου βγουν περισσοτερα τα χρηματα απο το να επαιρνες κρεας.

Αγγελικη εγω θυμαμαι μετα την 5ημερη κοιμομουν για ωρες κ δεν μπορουσα να χορτασω υπνο με τιποτα ! Περνας πολυ ωραια αλλα ειναι οντως κουραστικά!

Αστερακι ωραιο φαγακι θα φατε σημερα!!

Νινακι τα ειδα τα κουταβακια οσυ , γλυκα ειναι !!!

Εβιρακι πως παει η μεση σου; πηρες λιγο καλύτερα;θελω κ εγω μια φορα να το δοκιμασω με την νηστεια αλλα το μονο που με δυσολευει ειναι το γεγονος πως πρεπει να κανω σχεδον καθε μερα δυο φαγητα αλλιως δεν με νοιαζει.

Την Παρασκευη πηρα εκτακτα αδεια γιατι αρρωστησε ο μεγαλος ανεβασε ξαφνικα πυρετο. Παλι καλα κρατησε μονο ενα 24ωρο.

Στα μαγειρικα μας τωρα,την Παρασκκευη εκανα φακες κ για τον ασθενη μοσχαρακι σουπα.

Το Σαββατο το μεσημερι περισευματα της Παρασκευης κ το βραδυ μας ειχαν τραπεζι οπου φαγαμε ψητα στα καρβουνα με πατατες κ σαλατες.Ετσι αφου δεν μαγειρεψα βρηκα την ευκαιρια κ εκανα μια δοση κουκις κ εβρασα τα πατζαρια που πηρα απο την λαικη κ τα εκανα σαλάτα.

Χτες εκανα αρνακι γιουβετσακι με κριθαρακι κ για σημερα εχω κανει γεμιστα.

Για αυριο οι αντρες θελουνε φασολια χαντρες.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τελικά αντιβιωση ξεκίνησα δεν την γλυτωσα :(

Για σήμερα αγκινάρες αλά πολιτα!

Για αύριο γιουβαρλακια.

Θα σας διαβάσω κ μετά θα πάω την μαμά για μαστογραφια εκτάκτως γιατί κάτι πιανουμε :rolleyes:

Φιλία σε όλους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Για σήμερα το μενού μας έχει 2 φαγάκια. Μπιφτέκια στον φούρνο με πατάτες ή γεμιστά ... ότι θέλει ο καθένας τρώει. Σίγουρα θα μείνει και αύριο φαγητό καθώς σήμερα έχω βάρδια και θα σχολάσω αργά και δεν θα προλάβω να μαγειρέψω.

Αστεράκι περαστικά εύχομαι! Κρίμα που δεν γλύτωσες την αντιβίωση.

Τζενάκι ωραία είναι να μαγειρεύουν άλλοι! Συνήθως αυτό εμένα μου συμβαίνει τις Κυριακές που θα φάμε ή στην μαμά μου ή στην πεθερά μου.

Φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!:P Καλή εβδομάδα.

Τι κάνετε? Πολλή ζέστη λένε για σήμερα και τις επόμενες μέρες.... εγώ πάλι κρυώνω πολύ τα τελευταία βράδια... ίσως γιατί περιμένω περίοδο, ή τίποτα άλλο με περιτριγυρίζει.;)

Από φαί χτες έκανα μπριάμ και έβαλα και σπαράγγια που μάζεψα το πρωί... σήμερα θα κάνω πένες με γλυκόξινες γαρίδες... να δούμε πώς θα είναι, γιατί ο καλός μου δεν τρώει ψαρικά με μακαρόνια! Το Σάββατο έφτιαξα και το πρώτο παγωτό της χρονιάς, με μπισκότα ανάμεσα, βανίλια και μόκα... επίσης έκανα μαρμελάδα φράουλα, με την συνταγή από το μπλογκ της Εβίρι και έγινε καταπληκτική! Η δικιά μου πινελιά ήταν λίγο δυόσμος στο τέλος, για άρωμα.

Έχω κάτι νεύρα από χτες που δεν λέγεται... τα σκυλάκια μου τα έσπασαν λίγο, καθώς προσπαθούσα να τα περιορίσω σε ένα χώρο, αλλά αυτά ήθελαν να φύγουν, με αποτέλεσμα να περνάνε από πάνω, να σφηνώνουν, να κλαίνε και τούμπαλιν:mad:... τελικά τα άφησα να πάνε όπου θέλουν και ο Θεός βοηθός!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως ειστε;

Σμουρφιτα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και να ειναι πολύχρονος! Να προσέξεις τον εαυτο σου στην αναρρωση για να δυναμωσεις καλά.

Νινα μου, σίγουρα θα ειναι δύσκολο αλλά οτι θα βλέπεις έστω και το ενα ειναι σημαντικό.

Αγγελική μπραβο στις κοπελες που σε αφησαν να ξεκουραστεις. Επεστρεψε η κορουλα σου; Πως της φανηκε;

Στα μαγειρικά μας τώρα: την Παρασκευη τελικά είχαμε σπανακορυζο. Το Σαββατο ομελέτα με πατατες, τυρι και λουκάνικα μέσα για να κανουμε τη μικρη να φαει και τιποτε αλλο μια που ημουν εγω στο σπιτι. Την Κυριακη κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες και φυσικά περισσεψε και για σημερα. Εφαγε και η κορη!!!! Της εβαλα και στο σχολειο σημερα αλλά μαλλον θα το επιστρεψει. Μείνε αισιόδοξη Φωτεινή:D.... σου κάνει την χάρη κάπου κάπου η μικρή!:tongue:

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα.

Επέστρεψε η κόρη μου και ήταν ένα κινούμενο πτώμα! Πέρασε ωραία βέβαια αλλά τους είχαν διαμορφώσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τους αφήσουν το περιθώριο να κάνουν " τρέλες "! Γύριζαν στο ξενοδοχείο κουρασμένα και το βράδυ τους είχαν έξοδο, την μία ρεμεπτάδικο και την άλλη κλαμπ. Οπότε όπως καταλαβαίνεται που όρεξη για οτιδήποτε άλλο πέρα από ύπνο! χα χα το έπιασαν το νόημα οι άνθρωποι!:P

Νινάκι το μαλλί έχει μία απόκληση στο χρώμα από αυτό που αρχικά είχα επιλέξει αλλά μου αρέσει κι έτσι! Όταν θα ξαναπάω θα το φέρουμε εκεί που ήθελα. Με γεια σου λοιπόν!:D

Στρουμφίτα, χρόνια πολλά για τον άντρα σου! Να τον χαίρεσαι κι αυτόν και την ζουζούνα σας!

Φωτεινή εδώ το πρωί είχε μαυρίλα σε κάποια σημεία του ουρανού. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα εδώ κάτω που είμαι χωμένη αλλά ελπίζω να μην βρέξει γιατί θα φύγω σε 2 ωρίτσες και θα πάω για το εμβόλιό μου και δεν έχω καμία όρεξη να κυκλοφορώ με βροχή.

Στα μαγειρικά του Σαββατοκύριακου τώρα...

Σάββατο μεσημέρι είχαμε καλαμαράκια τηγανιτά με πατάτες τηγανιτές. Το βράδυ έψησε ο άντρας μου κεμπάπ και σουβλάκια και τα συνοδέψαμε με πιτούλες, πατάτες και σως γιαουρτιού.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες, χοιρινή ταγανιά και σαλατούλα λάχανο.

Για σήμερα έχω ετοιμάσει χταποδάκι κρασάτο με συνοδευτικό ρυζάκι.

Πολλά φιλάκια σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

Καλημέρα καλή βδομάδα μαγειροπαρεα!

Στρουμφιτα να χαίρεσαι τον Αντρουλης σου υγεία πάνω απ όλα!

Εδω ο καιρός πολύ περίεργος κουφοβραση θα έλεγα!

Σαββατοκύριακο λόγω καιρού ήμασταν εξοχικό οπότε στα μαγειρικά ο συζυγουλης. Σάββατο ψησαμε κρεατικά κ γω τα σαλατικα φετα ψητη με ντοματουλα πατάτες κ την Κυριακή ψαράκι ψητό που το αστερακι μου έφαγε ολοοοο συνήθως τρωει το μισό μάλλον άνοιξε η όρεξη στη εξοχή όχι ότι δεν έτρωγε αλλά λέμε

Για σήμερα κοτοσουπα εγώ ακόμα χάλια μάλλον αμυγδαλίτιδα Περαστικά σου... δεν βλέπω να γλιτώνεις την αντιβίωση;)

Φιλία σε όλους

καλημέρα κ καλή εβδομάδα κοριτσάκια τι κάνετε;

Εχετε δικιο για το σιδηρο, το απογευμα θα παω να παρω κ απο αυριο το πρωι ξεκιναω.Δεν αρκει ομως μονο ο σιδηρος πρέπει να παιρνω κ φιλικό οξυ.

Στρουμφιτακι μου σιδερενια !!! Να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου!!!

Φωτεινη χτες που μιλαγα με την μαμα μου κ της ελεγα πως κανω γεμιστα τα ιδια μου ελεγα σχετικα με τις τιμες πως ειναι απλησιαστα κ αν θες να κανεις γεμιστα θα σου βγουν περισσοτερα τα χρηματα απο το να επαιρνες κρεας.

Αγγελικη εγω θυμαμαι μετα την 5ημερη κοιμομουν για ωρες κ δεν μπορουσα να χορτασω υπνο με τιποτα ! Περνας πολυ ωραια αλλα ειναι οντως κουραστικά!

Αστερακι ωραιο φαγακι θα φατε σημερα!!

Νινακι τα ειδα τα κουταβακια οσυ , γλυκα ειναι !!! Ευχαριστώ!:)

Εβιρακι πως παει η μεση σου; πηρες λιγο καλύτερα;θελω κ εγω μια φορα να το δοκιμασω με την νηστεια αλλα το μονο που με δυσολευει ειναι το γεγονος πως πρεπει να κανω σχεδον καθε μερα δυο φαγητα αλλιως δεν με νοιαζει.

Την Παρασκευη πηρα εκτακτα αδεια γιατι αρρωστησε ο μεγαλος ανεβασε ξαφνικα πυρετο. Παλι καλα κρατησε μονο ενα 24ωρο. Ευτυχώς που ήταν τόσο σύντομο!

Στα μαγειρικα μας τωρα,την Παρασκκευη εκανα φακες κ για τον ασθενη μοσχαρακι σουπα.

Το Σαββατο το μεσημερι περισευματα της Παρασκευης κ το βραδυ μας ειχαν τραπεζι οπου φαγαμε ψητα στα καρβουνα με πατατες κ σαλατες.Ετσι αφου δεν μαγειρεψα βρηκα την ευκαιρια κ εκανα μια δοση κουκις κ εβρασα τα πατζαρια που πηρα απο την λαικη κ τα εκανα σαλάτα. Σχετικά με τα κολοκυθάκια που έλεγες τις προάλλες, τα βρήκα και εγώ πολύ φθηνά στη λαική... και τις μελιτζάνες!

Χτες εκανα αρνακι γιουβετσακι με κριθαρακι κ για σημερα εχω κανει γεμιστα.

Για αυριο οι αντρες θελουνε φασολια χαντρες.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τελικά αντιβιωση ξεκίνησα δεν την γλυτωσα :(

Για σήμερα αγκινάρες αλά πολιτα!

Για αύριο γιουβαρλακια.

Θα σας διαβάσω κ μετά θα πάω την μαμά για μαστογραφια εκτάκτως γιατί κάτι πιανουμε :rolleyes:Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό!

Φιλία σε όλους.

γεια σας κοριτσακια τι κάνετε;

Αστεράκι οταν βγουν τα αποτελεσματα πες μας αν θες. Ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ να πανε ολα καλα με την μανουλα σου.Περαστικα κ σε σενα !

Νινακι ζωηρεψανε τα σκυλακια ε; ωραια τα φαγακια σου !! Κ εγω μπριαμ θα κανω σημερα για αυριο !

Αγγελικη εγω τα τρωω κ τα δυο, ειμαι πολυ βολικη !!!

Εμεις σημερα φαγαμε φασολια χαντρες κ το βραδυ θα βρασω κανα αυγουλακι με σαλάτα.Για αυριο θα κανω μπριαμ , οποτε θα φανε κ σημερα το βραδυ τα παιδια.

Πολυ λαδερο αυτες τις μερες αλλα μετα τα κρατικα του ΣΚ ο αντρας μου δεν ηθελε παλι κρεας!

Γεια σας κορίτσια μου.

Σήμερα έφτιαξα γευστικότατα ελληνικά παντζαράκια και τηγανητές πατάτες. Συνήθως αγόραζα τα έτοιμα βρασμένα από γερμανικά σούπερ μάρκετ που είναι και χωρίς φύλλα, γιατί δεν έχω δει φρέσκα αλλού εκτός από τα τούρκικα μίνι μάρκετ. Εκείνα όμως θέλουν 5 ώρες βράσιμο κι ακόμη μένουν σκληρά. Τα ελληνικά όμως τα ευχαριστηθήκαμε, έβρασαν γρήγορα και ήταν και πεντανόστιμα. (2 ευρώ το κιλό, έτσι για την ιστορία)

Το διάστημα αυτό διαβάζω πληροφορίες για να συντάξω ένα άρθρο σχετικό με τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Έχω ξεματιαστεί αλλά αξίζει τον κόπο και μου αρέσει γιατί βρίσκω πολύ ωραία πράγματα που δεν τα γνώριζα.

Η Ιωάννα ακόμα να γράψει; Μήπως ξέρεις κανείς τι γίνεται;

Νινα απιστευτη η νυφη σου. Μηπως γαβγιζε αφου εφαγε την πιτσα;

Χαχαχαχαχα πολύ πετυχημένο!!!!!!!!

Αυτό το πράμα είναι το κάτι άλλο. Έχει υποχωρήσει τόσο που την ημέρα δε βήχω, αλλά τα βράδια (όχι συνέχεια) βήχω λίγο. Ακόμη όμως έχω κάτι σαν βραχνάδα που μου φράζει το λαιμό και θέλω συνέχεια να τον καθαρίζω.

Να τα εκατοστήσει, να τον χαίρεστε και οι δυο μελένιες. Δώστου τα χαιρετίσματά μου και τις ευχές μου.

Για φέτος όχι Αγγελική μου δεν προβλέπεται να έρθει για το Πάσχα. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι κι εγώ λίγο με όσα γίνονται πλέον και στα αεροδρόμια. Τουλάχιστον, δε θα είναι μόνη της αλλά με τις θείες της στο χωριό στους παππούδες.

Και σε μας ξεκινάει η εβδομάδα των βροχών αρχής γενομένης από σήμερα. Έβρεχε νωρίς το πρωί μετά έφτιαξε αρκετά και ξανάπιασε αργά τη νύχτα. Όπως είδα στο ίντερνετ θα βρέχει αρκετές μέρες στη σειρά.

Επέστρεψε η κόρη μου και ήταν ένα κινούμενο πτώμα! Πέρασε ωραία βέβαια αλλά τους είχαν διαμορφώσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τους αφήσουν το περιθώριο να κάνουν " τρέλες "! Γύριζαν στο ξενοδοχείο κουρασμένα και το βράδυ τους είχαν έξοδο, την μία ρεμεπτάδικο και την άλλη κλαμπ. Οπότε όπως καταλαβαίνεται που όρεξη για οτιδήποτε άλλο πέρα από ύπνο!

Μπράβο που πέρασε ωραία και όπως φαίνεται τα πρόσεχαν αρκετά οι καθηγητές.

Νινάκι το μαλλί έχει μία απόκληση στο χρώμα από αυτό που αρχικά είχα επιλέξει αλλά μου αρέσει κι έτσι!

Με 'γεια σου Αγγελική μου.

Να λαμβάνεις όσο περισσότερη βιταμίνη C μπορείς ταυτόχρονα με τη λήψη του σιδήρου για να κάνεις πλήρη αφομοίωσή του. Πορτοκαλάδες λεμονάδες κλπ.

Εβιρακι πως παει η μεση σου; πηρες λιγο καλύτερα;

Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ καιρό γιατί το αντιμετώπισα με τα χάπια και τα φάρμακα. Σ' ευχαριστώ.

θελω κ εγω μια φορα να το δοκιμασω με την νηστεια αλλα το μονο που με δυσολευει ειναι το γεγονος πως πρεπει να κανω σχεδον καθε μερα δυο φαγητα αλλιως δεν με νοιαζει.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα, εφόσον ο χρόνος σου είναι πολύ πιεσμένος και δεν ακολουθεί όλη η οικογένεια την ίδια διατροφή.

Ίσως να γινόταν κάτι αν χρησιμοποιούσες δίπλα δίπλα τις κατσαρόλες και έβαζες χωριστά τα κοινά στοιχεία του φαγητού στο νηστίσιμο μαγείρεμά τους. Δηλαδή, αν φτιάξεις π.χ. μοσχαράκι με αγκινάρες τότε βάλε στη διπλανή κατσαρόλα τις αγκινάρες με τη νηστίσιμη εκδοχή μόνο για σένα και κάνε διπλή ποσότητα που θα έχεις στην κατάψυξη για να μη μαγειρεύες κάθε μέρα.

Ξέρεις ότι μετράει πολύ και η καλή προαίρεση και η καλή διάθεση κι αφού έχεις τη βαθύτερη επιθυμία για να κάνεις νηστεία για τη Χάρη Του τότε Εκείνος θα σε βοηθήσει όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Ειδικά αν ζητήσεις τη βοήθειά Του.

Την Παρασκευη πηρα εκτακτα αδεια γιατι αρρωστησε ο μεγαλος ανεβασε ξαφνικα πυρετο. Παλι καλα κρατησε μονο ενα 24ωρο.

Ευτυχώς που ηταν τόσο λίγο. Περαστικά του.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τελικά αντιβιωση ξεκίνησα δεν την γλυτωσα :-(

Τελικά ήταν βαριά η ίωση. :-(

Θα σας διαβάσω κ μετά θα πάω την μαμά για μαστογραφια εκτάκτως γιατί κάτι πιανουμε :rolleyes:

Εύχομαι να μη βρει τίποτα ο γιατρός και να είναι καλά τα νέα.

Έχω κάτι νεύρα από χτες που δεν λέγεται... τα σκυλάκια μου τα έσπασαν λίγο, καθώς προσπαθούσα να τα περιορίσω σε ένα χώρο, αλλά αυτά ήθελαν να φύγουν, με αποτέλεσμα να περνάνε από πάνω, να σφηνώνουν, να κλαίνε και τούμπαλιν:mad:... τελικά τα άφησα να πάνε όπου θέλουν και ο Θεός βοηθός!

χαχαχαχα εμένα αυτή η περιγραφή μου φάνηκε πολύ αστεία, σαν να είσαι σε νηπιαγωγείο.

Καλημέρα!

Εδω εχουμε εναν ωραιοτατο ανοιξιατικο καιρο με ήλιο!

Αστερακι τελικά δεν γλίτωσες την αντιβίωση. Ευχομαι να ειναι ολα καλά με τη μαμα σου και να μας πεις ευχαριστα νεα.

Αγγελικη μπραβο στην κορη που περασε ωραια. Ωραιο προγραμμα ειχαν οι καθηγητες.

Τζενη χρειαζονται και τα λαδερα. Κι εγω υπαρχουν φορες που δεν θελω κρεας. Ευτυχως που περασε τοσο γρηγορα η ιωσουλα στο γιο σου!

Νινα για εμας ηταν χαριτωμενο αυτο που διαβασαμε, για εσενα υποθετω οχι και τοσο.

Εβιρι οντως το Πασχα υπάρχουν πολλά εθιμα στην Ελλαδα. Πιστευω οτι ειναι η κατεξοχήν γιορτη των Ελλήνων. Ωραια τα παντζαρια (αν κι εδω εχουν την ιδια τιμη με αυτην που γραφεις εσυ). Κριμα που δεν θα ερθει η Εβιρινα για Πασχα αλλά τι να κάνετε...

Ιωαννα που εισαι;

Προχτες πηγα τη γιαγια στο γιατρο γιατι μετα απο 15 μερες καταλαβε επιτελους πως χωρις φαρμακευτικη αγωγη δεν προκειται να γινει καλά. Παλι καλά γλιτωσαμε την πνευμονια αυτη τη φορα. Χτες ειχαμε μακαρονακι κοφτο σουπιτσα. Για σημερα δεν ειμαι σιγουρη γιατι η γιαγια ηταν χτες αναποφασιστη. Εν τω μεταξυ μου ζητησε ο αντρας μου ταπερακια κι ετσι ξεκινησε η γνωστη διαδικασια. Μπορει να ερθει το ΣΚ αλλιως θα του τα στειλω.

Φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...