Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Α ξεχασα να σας πω. Εδω βλεπουμε πλέον τους πρωτους τουριστες κι αρχισαν και τα μπανια στη θαλασσα. Πως σας φαινεται; Ήταν να μη βγει ο ηλιος οπως καταλαβαινετε

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε υπόλοιπα φαγητών που έχω στο ψυγείο γιατί χτες σχόλασα αργά και δεν πρόλαβα να μαγειρέψω για σήμερα.

Αύριο φεύγει το κοριτσάκι μου 3ήμερη στον Βόλο και θα είμαι στο πόδι από τις 5,30 μιά και πρέπει να βρίσκονται στο σημείο που θα ξεκινήσουν στις 6,30 το πρωί. Πήρα και άδεια αύριο και θα πάω κομμωτήριο το πρωί με την ησυχία μου.

Αφροδιτάκι χαίρομαι που συνήλθες!

Αστεράκι τώρα με αυτόν τον ωραίο καιρό είναι ότι πρέπει οι βολτούλες στις κούνιες!

Εβιράκι ο γιατρός που πήγες ήταν σε δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτης? Έχουν κι εκεί μεγάλες καθυστερήσεις διαβάζω στα ραντεβού τους.

Φωτεινή εμάς εδώ στον Πειραιά μπάνιο κάνουν όλο τον χρόνο γιατί έχουμε κάμποσους χειμερινούς κολυμβητές. Τους βλέπω κάθε πρωί που πηγαίνουμε στην δουλειά με τον άντρα μου και κρυώνω!

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κοριτσάρες.

Τώρα που έχουμε και καλό καιρό, θα μαζευτούμε για κανένα καφεδάκι? Τι λέτε?

Λοιπόν χτες τελικά έκανα μπιφτέκια με τηγανιτές πατάτες, οπότε τα ντολμαδάκια θα γίνουν σήμερα.

Νινάκι η νύφη σου τις ίδιες τροφές τρώει και στην Γερμανία ή εδώ βγάζει το άχτι της? Πάντως σε βλέπω κρέας να ξανατρώς το Πάσχα!

Η αλήθεια είναι ότι πάνε συχνά στην Γερμανία για γύρο, αλλά μου είπαν ότι δεν είναι σαν αυτόν που τρώνε εδώ. Και το σημαντικό δεν σου το είπα: ο γύρος για την νύφη μου είναι πίτα με κρέας! Τίποτα άλλο μέσα! Γιατί δεν τρώει τίποτα λαχανικό ή πράσινο. Φοβερό?:mad:

καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Εγω ειμαι σκασμενη σημερα ..... θα σας τα πα αλλη ωρα .... Ελπίζω κοπέλα μου να είναι κάτι περαστικό, ότι και να είναι!

Νινακι μου αντε να ερθει η φιλεναδιτσα σου να πιειτε καφεδακι να χαλαρωσεις λιγο !! Εγω κοριτσια ,συγνωμη κιολας αν σας φανει καπως,αλλα το θεωρω λιγο αγενια κ κουραστικο προς σε αυτους που σε φιλοξενουν η καλουν να εχεις απαιτησεις/ιδιοτροπιες στο φαγητο.Οταν πας καπου καλεσμενος θα φας αυτο που θα σου προσφερουν ,θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να ζητας να μαγειρεψουν οτι θες εσυ,σπιτι σου φαει καθε μερα πατατες η οτι σου αρεσει.Ετσι κ εγω προπερσυ με την νυφη μου δεν θυμαστε που με ειχε σκασει ; Παλι καλα Νινακι που ερχεται κ η νηστεια του Πασχα κ θα αναπληρωσεις σε οσπρια κ λαδερα ! Και εγώ έτσι νομίζω Τζένη. Και πάλι αν δεν το κάνει κάποιος όλες τις μέρες, έστω δοκιμάζει κάτι... αλλά αυτή δεν ήθελε να δοκιμάσει κιόλας! Από την άλλη, με βόλεψε εν μέρει αυτό, γιατί δεν ήμουν στην κουζίνα συνέχεια, αφού τρώγαμε έξω... αν είχα και μαγείρεμα κάθε μέρα, θα ήμουν ένα πτώμα τώρα! Επιπλέον δεν είχε και τρόπους! Να σου πω τι έκανα μία μέρα: ήθελαν να φάνε πίτσα και καθώς εμείς δεν τρώμε έξω, σκεφτήκαμε να τους πάμε στην pizza hut, που είναι γνωστή. Αφού κάναμε 1 ώρα μέχρι να αποφασίσουν τι θέλουν μέσα και με μπέρδεψαν εντελώς, όταν την δοκίμασαν μου είπε ότι ακόμα και στο σκυλί να την δίναμε, δεν θα την έτρωγε! Μετά από αυτό, αφού κρατήθηκα και δεν την διαολόστειλα, δεν έβλεπα την ώρα να ξεκουμπιστεί!:mad:

Αγγελικη μου ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! Τις εκανα τις εξετασεις μου το Σαββατο κ σημερα η αυριο περιμενω τα αποτελεσματα! Ηδη ομως με το 4ημερο που εκατσα την 25η Μαρτιου αιοσθανομαι οτι εχω πιο πολλες αντοχες,ειμαι λιγο καλυτερα ! Μακάρι να μπορούσες να έπαιρνες μερικές μέρες άδεια να ξεκουράζεσαι πιο συχνά. Καλά αποτελέσματα!

Εβιρακι μου πολυ χαρηκα για την κορη σου που περασε καλα στο γαμο! Ειναι ωραιο να μαθαινεις τα ηθη κ τα εθιμα αλλων λαων ! Σε επιασε η μεση παλι ε; μηπως ειναι κ απο τον καιρο με την υγρασια΄γιατι κ εμνα η μαμα μου ολο παραπονιεται.

Αρακα εχει το μενου μας σημερα .

Καλησπέρα κ από μένα !

Σήμερα φαγαμε συκωτακι εμείς μοσχαράκι το αστερακι μου με τα λαχανικά κ το ρυζακι.Αύριο φασολακια με φετουλα .

Ελπίζω Τζένη να μην είναι κάτι σοβαρο;)

Νινα ώρα για ξεκούραση καλή η παρέα αλλά κουράζει όταν έχεις να κάνεις ξεναγήσεις Το Σάββατο λέμε να πάμε για γύρο είσαι μεσα:D:D:D Αν έχει και λαδερά το μενού, ναι!!:D

Εβιρακι κ σεις καλοκαίρι έχετε πάλι καλά έχετε ωραία παρκα για βολτουλες

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν

Εμείς ετοιμαζομασε για κούνιες φιλακιαααα

Γεια σας, γεια σας.

Όπως το περίμενα 3 μέρες καταρροή, μετά 1-2 μπούκωμα και μετά έγινα περδίκι! Το ΣΚ δεν κάτσαμε σχεδόν καθόλου σπίτι, όλο βόλτες.

Μαγειρικά τώρα, έκανα μενού εβδομάδας που τηρώ έως σήμερα, θα δείξει η συνέχεια.

Δευτέρα, μπριζόλες με ρύζι.

Τρίτη, πρασορυζο.

Τετάρτη, φασόλια μαυρομάτικα γιαχνί.

Πέμπτη, σπετσοφαι με πουρέ και χυλόπιτες για εναλλακτική.

Παρασκευή, αρακάς.

Σάββατο, πίτσα σπιτική.

Κυριακή, σουτζουκάκια με πιλάφι.

Ωραίο πρόγραμμα... μακάρι να το κρατήσεις. Πέρασες κρύωμα και εσύ,ε? Πάντως ακούω ότι οι ιώσεις καλά κρατούν ακόμα!:(

Καλησπέρα κι από μένα.

Έφτιαξα χόρτα με πατάτες και μελιτζάνες τηγανητές.

Εδώ τελικά το θαύμα και το όνειρο δεν κρατάει πολύ, σήμερα από το μεσημέρι ξεκίνησε να βρέχει κι ακόμη δεν έχει σταμτήσει. Έφυγα από το σπίτι στις 15:30 με ζέστη και συννεφιά αλλά μόλις βγήκα από τον οφθαλμίατρο είχε ξεκινήσει η βροχή και δεν είχα ομπρέλα μαζί μου.

Το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο από πολύ καιρό πριν, πήγα για έλεγχο και κυρίως για να μου πει για την πρεσβυωπία πόσο έχω. Μου βρήκε 1.25 και μου είπε ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στην καθημερινότητά μου. Μου έγραψε κι ένα ζευγάρι γυαλιά. Καλώς ήλθες στο κλαμπ:D Εγώ από πέρσι τα φοράω τα γυαλιά!:)

Για την ιστορία να σας πω ότι το ραντεβού το έκλεισα 3 μήνες νωρίτερα. Μη νομίζετε ότι εδώ οι γιατροί τους βλέπουν αμέσως τους ασθενείς. Παρόμοια είναι τα ραντεβού και σε δερματολόγο ενώ στον ορθοπεδικό είναι περίπου στη βδομάδα ή το πολύ στις 10 μέρες. Πες τα Εβίρι, γιατί νομίζει ο κόσμος ότι η Γερμανία είναι παράδεισος και όλα λειτουργούν τέλεια. Με τον αδερφό μου εκεί, έχω μάθει πολλά και διάφορα. Να φανταστείς στην δουλειά της ανιψιάς μου, το αφεντικό της πήγε φυλακή για υπεξαίρεση, αφού ήταν όλη την ώρα διακοπές και είχε εξοχικό μέχρι ένα εξωτικό μέρος (δεν θυμάμαι ποιο), μετά τον καταλάβανε! Και να ήταν μόνο αυτό....

Καλημέρα!

Αφροδιτακι χαιρομαι που εισαι καλύτερα! Ωραιοτατο το μαγειρικο σου πλάνο!

Εβιρι τι ωραια που η Εβιρινα γνωριζει κι αλλες κουλτουρες! Σας ματιασαμε με τον ωραιο καιρο σας. Εχεις παρκο απεναντι και δεν το εκμεταλλευεσαι; Κι ο πατερας μου μια φορα ειχε πιαστει στη μεση του απο το βηχα.

Αγγελικη απ'οτι ξερω εμεις δεν εχουμε κανει και καμια συγκεντρωση. Παντως τα μαθητικά μου χρονια δεν τα νοσταλγώ καθολου κι ετσι δεν με πειραζει. Χαιρομαι που περνατε ωραια οταν βρισκεστε.

Τζενη ευχομαι να αισθανεσαι καλυτερα σημερα! Επισης ευχομαι και καλά αποτελεσματα στις εξετασεις σου. Συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τη φιλοξενια. Μαλιστα οταν διαβαζα αυτα που μας εγραφε η Νινα θυμομουν κι εγω τη νυφη σου. Δυστυχως ομως ορισμενοι ανθρωποι ειναι πολυ κακομαθημενοι και τα θέλουν ολα δικα τους.

Νινα καλή ξεκουραση τωρα. Θα επανέλθετε σιγα σιγα στη ρουτινα σας. Η κουραση ειναι δεδομενη οταν φιλοξενεις κοσμο λογω ξεναγησεων κλπ αλλά και τοση ιδιοτροπια στο φαγητο ειναι θεμα. Ευχαριστώ Φωτεινή! :D

Αστερακι τι νεα;

Εμεις χτες ειχαμε ψαρι βραστο αλλά δεν προλαβα να φαω. Γενικα τις δυο προηγουμενες μερες μετα τη δουλεια ξαναεφευγα για υποχρεωσεις των παιδιων οπότε εχω χασει την επαφη με το σπιτι. Για σημερα δεν ξερω τι εχει το μενου γιατι ειναι κι ο πατερας μου τωρα σε διαιτα για ιατρικους λογους και δεν εχω συνεννοηθει. Ας ελπίσουμε οτι θα αποφυγουμε το ζυμαρικο. Προχτες δεν αντεξα και δεν εφαγα ξανα μακαρονια. Φτιαχνουμε ζυμαρικα 2-3 φορες την εβδομαδα λογω της ιδιοτροπης μικρης μου και δεν μπορω αλλο. Τουλάχιστον μπορείτε να φτιάχνετε σάλτσες διαφορετικές με τα ζυμαρικά ή έχει θέμα και εκεί?

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε υπόλοιπα φαγητών που έχω στο ψυγείο γιατί χτες σχόλασα αργά και δεν πρόλαβα να μαγειρέψω για σήμερα.

Αύριο φεύγει το κοριτσάκι μου 3ήμερη στον Βόλο και θα είμαι στο πόδι από τις 5,30 μιά και πρέπει να βρίσκονται στο σημείο που θα ξεκινήσουν στις 6,30 το πρωί. Πήρα και άδεια αύριο και θα πάω κομμωτήριο το πρωί με την ησυχία μου.

Καλά να περάσει το κοριτσάκι σου! Τι θα κάνεις στο μαλλί? Αλλαγή ή απλό χτένισμα?

Αφροδιτάκι χαίρομαι που συνήλθες!

Αστεράκι τώρα με αυτόν τον ωραίο καιρό είναι ότι πρέπει οι βολτούλες στις κούνιες!

Εβιράκι ο γιατρός που πήγες ήταν σε δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτης? Έχουν κι εκεί μεγάλες καθυστερήσεις διαβάζω στα ραντεβού τους.

Φωτεινή εμάς εδώ στον Πειραιά μπάνιο κάνουν όλο τον χρόνο γιατί έχουμε κάμποσους χειμερινούς κολυμβητές. Τους βλέπω κάθε πρωί που πηγαίνουμε στην δουλειά με τον άντρα μου και κρυώνω!

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

Νινάκι αγενέστατη η νύφη σου, δεν το συζητώ!

Το μαλλί θα το αλλάξω ως προς το χρώμα. Θα το σκουρήνω και θα κάνω μωβ πινελιές, όχι ανταύγιες. Γενικά μου αρέσει να παίζω με το μαλλί μου!

Είμαι μέσα για συνάντηση. Θα είναι καθημερινή απόγευμα ή Σαββατοκύριακο? Τι λέτε κορίτσια?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κοριτσάκια τι κάνετε;

Εβιρακι μου να το εκμεταλευτεις το παρκο ειναι ευκαιρια !! Βγες για χαλαρο περπατηματακι κ θα δεις κ στην μεση σου θα κανει καλο κ στην διαθεση σου !! Οσο για το φαγητο σου ,λατρευω μελιτζάνες !!

Νινακι τι να πουμε πια, αν ο αλος ειναι γαιδουρι οτι κ να του κανεις δεν ευχαριστιεται !! ελεος !!! Ακους εκει ουτε για τα σκυλια !!Που κ παλι τοσο χαλια να ηταν , ε δεν το λες ρε συ !!!

Φωτεινη υπομονη με τα φαγητα, ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη θα δουμε καλυτερες μερες με τα ιδιορτοπακια μας !!!Οσο ωραιο κ να ειναι ενα φαγητο αν το τρως συνεχεια το βαριεσαι.

Αστερακι πολυ καιρο εχω να φαω συκωτι μοσχαρισιο !! Εγω με το συζυγο το τρωμε αλλα τα παιδια δεν το ακουμπανε καν !!

Αφροδιτακι μου πολυ χαρηκα που σε ξαναδιαβασα !! Το εβδομαδιαιο μενου σου παντως ειναι πολυ ωραιο !!!

Αγγελικη καλα να περασει η κορη στην εκδρομη κ εσυ μεγεια το νεο μαλακι !! Αντε να πιεις το καφεδακι σου με την ωραια λιακαδα που έχει σήμερα.

Ιωαννακι που χαθηκες;

Εμεις σημερα τρωμε σουτζουκακια με ρυζι. Τα ειχα ζυμωσει απο το Σαββατο κ τα εβαλα καταψυξη οποτε χτες μονο τα εβρασα στην σαλτσα . Ειχα κ 2 μεγαλα κολοκυθια απο το Σαββατο που πηρα κ τηγανισα κ τα εκανα κολοκυθοπιτα με φυλλο κιχι ,εβαλα μεσα κ ωραιο ανθοτυρο κ φετα κ εγινε παρα πολυ ωραια. Την τσακισανε οι αντρες χτες , φανταστειτε μονο 3 κομματια μεινανε απο το ταψι για σημερα.

Για αυριο δεν νομιζω να μαγειρεψω μιας κ εκανα μπολικα σουτζουκακια, μονο το συνοδευτικο θα φτιαξω μαλλον ζυμαρικο μην φαμε παλι ρυζι.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στη μαγειροπαρεα

Σήμερα σκέτο ψωμάκι προς το παρόν έχω φάει γιατί χθες μετά τς κούνιες δεν ένιωθα πολύ καλά το αποτέλεσμα 39 πυρετό κρυαδες κ ποινος στο λαιμό σαν καρφιά ευτυχώς το αστερακι μου είναι καλά αλλά όσο με έβλεπε έτσι έκλαιγε κ φώναζε μαμά μου μαμά μου. Δεν ήθελε τον μπαμπά τς με τίποτα σήμερα πήγα στη δουλειά αλλά μετά από το 3ωρω γυρισα με περισσότερο πυρετό τώρα συνήλθε κάπως ελπίζω να μην ξανά κάνω το αστερακι στην γιαγιά του μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσει ο Μπαμπάς μας γιατί με βλέπει έτσι κ στεναχώριεμαι θέλει αγκαλιτσα κ δεν γινεται.

Αγγελική καλό ταξίδι στο αστερακι σου μεγεια κ το μαλλάκι σου!

Υπομονή Φωτεινή φάση είναι θα περάσει κ η δικιά μου τώρα ξεκίνησε κάτι περίεργα με το φαγητό τρώει μόνο λαχανικά κ φτύνει το κρεας:rolleyes:

Νινα λατρεύω ντολμαδακια το έχω ξαναπει:D

Ωραία η πιτα σου Τζένη εύκολη κ γρήγορη στα υπόψιν λοιπόν.

Εβιρ και έχει απέναντι πάρκο κ δεν πας είναι ωραία κ ενα βιβλίο να διαβάσεις ξεφεύγει το μυαλό λίγο βάλτο στο πρόγραμμα τώρα που φτιάχνει ο καιρος.

Γεια σας κι από μένα.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν αλάδωτες μελιτζάνες με πατάτες στην κατσαρόλα και αλάδωτα ψητά μανιτάρια με πιπεριές στο φούρνο.

Καλούτσικη μέρα είχαμε με λίγο πεσμένη θερμοκρασία στους 16 και ήλιο με σύννεφα μαζί. Όμως είναι άλλη μια μέρα που δεν ανάψαμε καλοριφέρ.

Εβιρι τι ωραια που η Εβιρινα γνωριζει κι αλλες κουλτουρες! Σας ματιασαμε με τον ωραιο καιρο σας.

Σώπα παιδί μου δε ματιάζεται ο καιρός εδώ, την έχει από μόνος του τη λόξα.

Α ξεχασα να σας πω. Εδω βλεπουμε πλέον τους πρωτους τουριστες κι αρχισαν και τα μπανια στη θαλασσα. Πως σας φαινεται;

Αυτοί έχουν τόση έλλειψη του μπλε που όπου το δουν πέφτουν με τα μούτρα. Κρύο ξεκρύο δεν πτοούνται.

Αχ, άγρια χαράματα θα σηκωθείτε. Καλό ταξίδι να έχει και να περάσει πολύ όμορφα.

Είναι ιδιώτης. Φυσικά ούτε μέσα στην αίθουσα σε παίρνουν την ώρα που έχεις κλείσει αλλά πολύ αργότερα. Το ίδιο όταν είχαμε πάει στο νοσοκομείο 3 Σάββατο πιο πριν για την Εβιρίνα που είχε τα χάλια της από την ίωση. Περιμέναμε 2 1/2 ώρες στην ουρά.

Κ

Η αλήθεια είναι ότι πάνε συχνά στην Γερμανία για γύρο, αλλά μου είπαν ότι δεν είναι σαν αυτόν που τρώνε εδώ.

Ούτε το σουβλάκι είναι όπως στην Ελλάδα ούτε η πίτσα. Εδώ στη Γερμανία δεν έχουμε βρει νόστιμα αλλά απλώς ικανοποιητικά και τα δύο που ανέφερα.

Δε μας είπες όμως Νίνα, τελικά την πίτσα που ήταν ούτε για τα σκυλιά την έφαγε η νύφη σου ή την κοίταγε;

Πες τα Εβίρι, γιατί νομίζει ο κόσμος ότι η Γερμανία είναι παράδεισος και όλα λειτουργούν τέλεια. Με τον αδερφό μου εκεί, έχω μάθει πολλά και διάφορα. Να φανταστείς στην δουλειά της ανιψιάς μου, το αφεντικό της πήγε φυλακή για υπεξαίρεση, αφού ήταν όλη την ώρα διακοπές και είχε εξοχικό μέχρι ένα εξωτικό μέρος (δεν θυμάμαι ποιο), μετά τον καταλάβανε! Και να ήταν μόνο αυτό....

Γενικά, εδώ δεν είναι όλα ρόδινα κι αγγελικά πλασμένα όπως νομίζουν οι περισσότεροι. Απλώς κάποια πράγματα δουλεύουν καλύτερα από άλλες χώρες και κάποια άλλα λιγότερο καλά ή το ίδιο.

Εβιρακι μου να το εκμεταλευτεις το παρκο ειναι ευκαιρια !! Βγες για χαλαρο περπατηματακι κ θα δεις κ στην μεση σου θα κανει καλο κ στην διαθεση σου !!

Όλο το αμελώ και μπλέκω με ένα σωρό άλλα πράματα και στο τέλος ή θα βραδιάσει ή θα βρέχει ή εγώ θα βαριέμαι και δεν πηγαίνω ποτέ. Τουλάχιστον έχω βγάλει απίθανες φωτογραφίες και με χειμωνιάτικο και με καλοκαιρινό και φθινοπωρινό τοπίο που είναι απίθανες για να έχω να το θυμάμαι όταν επιστρέψω.

Καλησπέρα στη μαγειροπαρεα

Σήμερα σκέτο ψωμάκι προς το παρόν έχω φάει γιατί χθες μετά τς κούνιες δεν ένιωθα πολύ καλά το αποτέλεσμα 39 πυρετό κρυαδες κ ποινος στο λαιμό σαν καρφιά ευτυχώς το αστερακι μου είναι καλά αλλά όσο με έβλεπε έτσι έκλαιγε κ φώναζε μαμά μου μαμά μου.

Πωπω έκανες πολύ δυνατό πυρετό βρε Αστεράκι!!!!!! Περαστικά σου να είναι και γρήγορα.

Δεν ήθελε τον μπαμπά τς με τίποτα σήμερα πήγα στη δουλειά αλλά μετά από το 3ωρω γυρισα με περισσότερο πυρετό τώρα συνήλθε κάπως ελπίζω να μην ξανά κάνω το αστερακι στην γιαγιά του μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσει ο Μπαμπάς μας γιατί με βλέπει έτσι κ στεναχώριεμαι θέλει αγκαλιτσα κ δεν γινεται.

Δεν έπρεπε να πας στη δουλειά με πυρετό. Πάντα κάποιος γίνεται χειρότερα όταν βγαίνει έξω άρρωστος.

Καλημέρα!

Πως μου ειστε;

Αστερακι περαστικά σου! Πολυ υψηλος πυρετος. Καλά εκανες και κρατησες το αστερακι σου μακρια να μην κολλησει. Πως εισαι σημερα;

Αγγελικη καλά να περασει η κορουλα σου στην εκδρομουλα της. Κι εσυ να ευχαριστηθεις τη βολτουλα σου και την επισκεψη στο κομμωτηριο. Χειμερινους κολυμβητες βλέπουμε κι εμεις, τωρα βλέπουμε τουριστες και δειλά τους πρωτους θερινους κολυμβητες. Εγω αν μπω στη θαλασσα Μαιο θα ειναι μεγαλο κατορθωμα γιατι μου αρεσει πιο ζεστη.

Νινα η νυφη σου ηταν το κατι αλλο! Μου εχουν τυχει και μενα αγενεις ανθρωποι αλλα ευτυχως δεν τους φιλοξενουσα γιατι δεν ξερω αν θα το αντεχαν τα νευρα μου. Αχ θελω κι εγω ντολμαδακια και συγκεκριμενα λαχανοντολμαδες που μου αρεσουν!

Εβιρι κι εγω το ξερω οτι ολα δεν ειναι τελεια στη Γερμανια. Απλά υπάρχει η εννοια του κρατους κι αισθανεται ο πολίτης διαφορετικα. Εχουν και σαν λαος διαφορετικη νοοτροπια απο εμας οπότε... Όσον αφορα τη θαλασσα πιστευω οτι γιαυτους εκανε ζεστη αυτες τις μερες. Βλεπεις πλεον ραντακια, πεδιλακια, βερμουδιτσες, ήρθαν και τα πρωτα κοτερα. Τον αλλο μηνα περιμεναμε να ξεκινησει η σεζον να σου πω την αληθεια.

Αχ Τζενη τι μου κανεις - κολοκυθοπιτα; Εδω ακομα ουτε που σκεφτομαι να αγορασω τετοια ζαρζαβατικα. Οι εξετασεις σου πως ηταν;

Χτες τελικα ειχαμε κι εμεις σουτζουκακια με ρυζι. Εφτιαξε κι η γιαγια παστα φλόρα. Για σημερα δεν ξερω πρεπει να περισσεψε φαγητο. Ειχε πολύ ωραιο απογευμα χτες κι εβγαλα τα παιδια βολτα. Καναμε περιπατο για κανενα διωρο, πεταξαμε πετρουλες στη θαλασσα, γυρισαμε και κοιμηθηκαν σαν πουλάκια. Τα ξεθεωσα οπως καταλαβατε.

Φιλια

Μίλησα με τη Στρουμφίτα μας! Ήταν στο νοσοκομειο με το θεματακι υγειας που ειχε αλλά τωρα αναρρωνει σπιτακι της - ολα πηγαν καλά. Θα μπει να μας πει κι εκεινη τα νεα της.

Καλημέρα κοριτσάκια

Ευχαριστώ πολύ είμαι καλύτερα τελευταίο πυρετό έκανα το ξημέρωμα 3 από τότε τίποτα ελπίζω να πέρασε μόνο πονόλαιμο έχω το αστερακι στη γιαγιά φυσικά σήμερα είχε απλώσει η μαμά μου μία μπλούζα κ την χαϊδεύει κ έλεγε μαμά μαμά μου θα πάω να την δω λίγο κ μετά δουλειά είμαι απόγευμα σημερα. Χθες ο συζυγουλης έφτιαξε κοτοσουπα οπότε έχουμε για σήμερα φαγακι.

Φιλάκια στο ποαρεακι

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια τι κανετε;

Αστερακι μου περαστικα κ αγυριστα! Ευχομαι να μην ξανακανεις πυρετο. Αχ μωρε το καημενο το αστερακι κριμα ...Μπραβο κ στο συζυγο για την σουπιτσα.

Φωτεινη μου , δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ ζηλευω τις βολτες στην θαλασσα !!!! Ιδιο φαγητο ειχαμε χτες !! Τα κολοκυθακι απου λες, εγω τα πηρα 1 ευρω παμφθηνα.Βεβαια πηγα σχετικα αργα ειχε παει 12 αν θυμαμαι καλα , γιατι ειχε παει ο συζυγος το πρωι κ ξεχασα να του τα γραψω.Για την εποχη τους νομιζω πολυ καλη τιμη.Μια τσαντα κολοκυθια κ αλλη μια πατζαρια 3 ευρω εδωσα.

Εμενα την τρωει πολυ ο γιος την κολοκυθοπιτα οποτε απο δω κ περα θα την βλεπετε συχνα πυκνα μαζι με τα γεμιστα κολοκυθολουλουδα !! Γενικα ειναι πολυ του κολοκυθιου χαχαχα!

Αγγελικη πως πηγε χτες η αδεια;

Εβιρακι κρατας αλαδωτα τωρα στην νηστεια την Τεταρτη κ την Παρασκευη; Εγω μονο την Μ.τεταρτη & Μ.Παρασκευη κραταω κ το λαδι.

Οι εξετασεις μου βγηκαν σχετικα καλες με εξαιρεση την φεριττινη που ειναι πατος.Βγηκε κατω κ απο το κατωτερο οριο κ αυτος ειναι κ ο λογος της κουρασης κ της εξαντλησης που νιωθω.Μαλλον θα αρχισω συμπληρωμα σιδηρου κ θα αυξησω λιγο το μοσχαρι.

Σημερα σουτζουκακια απο χτες με κοφτο μακαρονακι.Για αυριο λεω να κανω μια φακη.

Καλημέρες!

Τζένη τελικά η φεριτίνη έκανε την ζημιά! Το ίσως θα ξεκινήσω σίδηρο, δεν μου άρεσε όμως... άμεσα πρέπει να ξεκινήσεις! Θα δεις αμέσως διαφορά, μην το αφήνεις. Τα κολοκύθια τόσο φθηνά για τέτοια εποχή?! Εγώ βγήκα εντελώς από το πρόγραμμα μου αυτές τις μέρες και πήγα σε σούπερ και μία μικρή λαική να ψωνίσω, αλλά μου φάνηκαν όλα πανάκριβα. Θα πάω αύριο σε μία μεγάλη λαική και θα ησυχάσω.

asteraki περαστικά σου. Αλλά και ο σύζυγος άψογος με την περιποίηση του!:D

Εβίρι μου άρεσε πολύ η επισήμανση σου, σχετικά με την πίτσα: όχι απλά την έφαγε, αλλά δεν άφησε κομμάτι! Τι να πεις μετά από αυτό?:confused: Στην μέση σου δοκιμάζεις να βάζεις θερμοφόρα, όταν είναι σε έξαρση? Εμένα με έχει σώσει αυτή η μέθοδος.

Φωτεινή ζηλεύω πολύ τις βόλτες στην θάλασσα. Αν και μόνο 20 λεπτά εμείς από θάλασσα, τα Σαββατοκύριακα μας είναι λίγο πηγμένα τελευταία και θα αργήσω να πάω. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για την smurfita. Θα την παρω τηλέφωνο με την πρώτη ευκαιρία.

Σήμερα ξεπατώθηκα στον κήπο, καθώς αποφάσισα να βάλω ντοματιές και πιπεριές φέτος, αφού πήγαν τόσο καλά τα προηγούμενα λαχανικά μας. Οπότε για μακαρονάδα το βλέπω σήμερα το μενού.

Τα σκυλάκια μας εντωμεταξύ έχουν μεγαλώσει πολύ, μας καταλαβαίνουν και μας κυνηγάνε γαβγίζοντας!:D Είναι σκέτη γλύκα!:D Άρχισαν να τρώνε και στερεή τροφή, οπότε σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν για τα νέα τους σπίτια.

Ξέχασα να σας πω ότι ξεκίνησα γυμναστική! Επιτέλους!

Καλή συνέχεια σε όλους.

Καλησπέρα σας κορίτσια!

Μετά από πολλές εβδομάδες που δεν έχω μπει στο μαγειροκαφέ μας να'μαι κι εγώ!

Δεν ήταν μόνο ότι είχα δουλειά, αλλά ξαφνικά μου βρήκαν ότι έχω πέτρες στην χοληδόχο κύστη και πρέπει να την αφαιρέσω. Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλούς γιατρούς μέχρι να βρω τον κατάλληλο, τελικά προχθές έκανα το χειρουργείο. Όλα πήγαν καλά και πλέον είμαι στο σπίτι.

Μαγειρικά, τον τελευταίο καιρό πηγαινοέρχονταν ταπεράκια από την μαμά οπότε είχαμε ποικιλία φαγητών. Τώρα το μενού για εμένα έχει μόνο σούπες και ο σύζυγος θα φροντίζει για το δικό του και της μελένιας μας.

Θα προσπαθήσω να ζιαβάσω όλα όσα έχω χάσει τόσο καιρό και θα τα ξαναπούμε. Φιλιά πολλά σε όλες!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Smurfita σιδερένια και με το καλό να επανέλθεις πλήρως. Δύσκολο χειρουργείο φαντάζομαι, αλλά αφού πήγαν όλα καλά, αυτό έχει σημασία. Τώρα που θα είσαι στην ανάρρωση, θα τα λέμε και πιο συχνά!:D

Εβίρι σου γράφω την συνταγή με τις μπάρες δημητριακών που σου υποσχέθηκα (επιτέλους τα κατάφερα:)):

150 βούτυρο ή 100 λάδι,

75 ζάχαρη καστανή ή σταφίδες

50 μέλι

350 βρώμη

50 φουντούκια

1/2 κ.γλ. κανέλα

1/2 κ. γλ. μπέικιν

2 μπανάνες πολτοποιημένες

Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με μέλι και μπανάνες και μετά όλα τα στερεά.

Απλώνουμε σε λαδόκολα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25΄.

Καληνύχτα!

Καλησπέρα κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα φακές με καρότο για την Εβιρίνα και αρακά κοκκινιστό με καλαμαράκια κονσέρβας μέσα για μας.

Εβιρι κι εγω το ξερω οτι ολα δεν ειναι τελεια στη Γερμανια. Απλά υπάρχει η εννοια του κρατους κι αισθανεται ο πολίτης διαφορετικα. Εχουν και σαν λαος διαφορετικη νοοτροπια απο εμας οπότε..

Πολύ σωστά Φωτεινή.

Μίλησα με τη Στρουμφίτα μας! Ήταν στο νοσοκομειο με το θεματακι υγειας που ειχε αλλά τωρα αναρρωνει σπιτακι της - ολα πηγαν καλά. Θα μπει να μας πει κι εκεινη τα νεα της.

Σ' ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή.

Τα κολοκυθακι απου λες, εγω τα πηρα 1 ευρω παμφθηνα.Βεβαια πηγα σχετικα αργα ειχε παει 12 αν θυμαμαι καλα , γιατι ειχε παει ο συζυγος το πρωι κ ξεχασα να του τα γραψω.Για την εποχη τους νομιζω πολυ καλη τιμη.Μια τσαντα κολοκυθια κ αλλη μια πατζαρια 3 ευρω εδωσα.

Πολύ καλές τιμές. Μου έχει λείψει η ελληνική λαϊκή. Πήρα κι εγώ παντζάρια ελληνικά σήμερα αλλά εδώ οι τιμές....ειδικά στα ελληνικά μαγαζιά είναι πολύ ακριβά. Τα αγόρασα με 2 ευρώ το κιλό. Καλά τα κολοκυθάκια και οι μελιτζάνες δεν το συζητάμε, περιμένω να τα βάλει σε προσφορά για να αγοράσω γιατί οι συνήθεις τιμές τους είναι κοντά στα 2,50 - 3 ευρώ το κιλό σε γερμανικό σούπερ.

Εβιρακι κρατας αλαδωτα τωρα στην νηστεια την Τεταρτη κ την Παρασκευη; Εγω μονο την Μ.τεταρτη & Μ.Παρασκευη κραταω κ το λαδι.

Ξεκίνησα τα αλάδωτα της Τετάρτης και της Παρασκευής σ' αυτή τη Σαρακοστή. Μέχρι πρότεινος δεν το έκανα. Θα το κρατήσω και μετά τη Σαρακοστή. Είναι κάτι που επιζητούσα καιρό τώρα.

Οι εξετασεις μου βγηκαν σχετικα καλες με εξαιρεση την φεριττινη που ειναι πατος.Βγηκε κατω κ απο το κατωτερο οριο κ αυτος ειναι κ ο λογος της κουρασης κ της εξαντλησης που νιωθω.Μαλλον θα αρχισω συμπληρωμα σιδηρου κ θα αυξησω λιγο το μοσχαρι.

Αχ μωρέ παιδάκι μου οι αποθήκες σου είναι εντελώς άδειες. Η φεριτίνη δείχνει τις αποθήκες σιδήρου του οργανισμού ενώ ο σίδηρος την ημερήσια πρόσληψη και αφομοίωση. Μήπως σου είπε ο γιατρός να ψάξεις να βρεις γιατί έχεις τόσο χαμηλή φεριτίνη;

Θέλεις επειγόντως χάπια ή σιρόπι σιδήρου και στο κρέας να προτιμήσεις τη στρουθοκάμηλο η οποία έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σιδήρου και γεύση μοσχαριού. Έχω μαγειρέψει κι έχω φάει και σου τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Εβίρι μου άρεσε πολύ η επισήμανση σου, σχετικά με την πίτσα: όχι απλά την έφαγε, αλλά δεν άφησε κομμάτι! Τι να πεις μετά από αυτό?:confused:

Πού είναι η βίτσα; Κόψε ένα λεπτό κλαδάκι από το δέντρο να δεις ξαναλέει τέτοια;

Στην μέση σου δοκιμάζεις να βάζεις θερμοφόρα, όταν είναι σε έξαρση? Εμένα με έχει σώσει αυτή η μέθοδος.

Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ μου όταν με πιάνει. Έχω την ιατρική ζώνη που φοράνε για τις παθήσεις της μέσης και ζεσταίνω την κομπρέσσα στο φορύνο μικροκυμάτων και τη χώνω από μέσα για αρκετή ώρα. Ακόμη και στο κρεβάτι κοιμάμαι πάνω της ανάσκελα για πολύ ώρα.

Ξέχασα να σας πω ότι ξεκίνησα γυμναστική! Επιτέλους!

Πάρα πολύ ωραία, ευχάριστο αυτό. Νίνα μου σ' ευχαριστώ πολύ και για τη συνταγή. Όταν τη φτιάξω θα βάλω το όνομά σου στο μπλογκ (Νίνα).

Κ

Δεν ήταν μόνο ότι είχα δουλειά, αλλά ξαφνικά μου βρήκαν ότι έχω πέτρες στην χοληδόχο κύστη και πρέπει να την αφαιρέσω. Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλούς γιατρούς μέχρι να βρω τον κατάλληλο, τελικά προχθές έκανα το χειρουργείο. Όλα πήγαν καλά και πλέον είμαι στο σπίτι.

Περαστικά σου Στρουμφίτα μου καλή ανάρρωση και να είσαι πάντα σιδερένια. Ευτυχώς που έκανες καλή επιλογή γιατρού και πήγαν όλα καλά. Τώρα πώς είσαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...