Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα.

Εδώ είμαι και εγώ... ελπίζω να σας έλειψα, γιατί εσείς μου λείψατε πολύ:D Βασικά μου έλειψαν πολλά αυτές τις δύο εβδομάδες, όπως η ησυχία, η ηρεμία, η γλυκιά καθημερινότητα...καταλαβαίνετε:wink:

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω σήμερα, αλλά από Δευτέρα πιστεύω να τα καταφέρω. Απλά σας λέω ότι είμαι πολύύυυ κουρασμένη και όχι μόνο.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Καλό Σαββατοκύριακο και επανέρχομαι από βδομάδα δριμύτερη!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι ωραιες μερες που ειχε το ΣΚ! Λέτε επιτελους να μας εγκατασταθηκε η άνοιξη;

Νινα μου φυσικά και μας έλειψες αλλά σε καταλαβαιναμε! Περιμένουμε να επιστρέψεις δριμύτερη να μας πεις τα νέα σου.

Η υπολοιπη παρεουλα τι κάνει;

Εμεις περασαμε ωραια το ΣΚ. Λογω του καλου καιρου έβγαλα και βολτουλες τα παιδια και το κατευχαριστήθηκαν.

Το Σαββατο ειχαμε μπριζολες χοιρινές πανε με τηγανητες πατατες κι η κορη μου έφαγε λιγο (γιουπιιιι!). Το βραδυ εφτιαξα ζαμπονοτυροπιτα (τη συνταγη της Τζενης μας) και φαγαμε και την Κυριακή το βραδυ. Την Κυριακή το μεσημέρι είχαμε μοσχαρι στο φουρνο με χυλοπιτες αλλά χωρις ντομάτα (ειχαμε ξεχασει οτι ειναι της Σταυροπροσκυνήσεως) κι εχει περισσεψει και για σήμερα.

Φιλιά απο μένα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι ωραίο και ζεστό καιρό που είχε το Σαββατοκύριακο? Ελπίζω να σταθεριοποιηθεί έτσι μπας και φτιάξει η διάθεσή μας!

Νινάκι μου όποτε μπορέσεις πες μας νέα σου. Όλες αυτές τις μέρες να υποθέσω ότι χάθηκες λόγω της επίσκεψης του αδερφούλη σου ε?

Φωτεινή κι εμείς ξεχαστήκαμε χτες και έφτιαξε η πεθερά μου μπιφτέκια. Μακαρί να είναι αυτές όλες κι όλες οι αμαρτίες μας....

Χτες το απόγευμα συναντηθήκαμε σε μία καφετέρια κοντά στο πετρικό μου καμιά τριανταριά απόφοιτοι του σχολείου που πήγαινα. Ήμασταν διαφόρων ηλικιών αλλά ευχαριστήθηκα τόσο πολύ το αντάμωμά μας! Είναι όμορφο να αναπολείς ωραίες στιγμές από τα σχολικά σου χρόνια...

Στα μαγειρικά μας τώρα... Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με χόρτα που έφερε ο άντρας μου από το χωριό. Το βράδυ έφτιαξα και μασουλήσαμε πιροκάκια με τυρί, ζυμαρόπιτα και κρακεράκια τυριού. Την Κυριακή το μεσημέρι όπως σας είπα φάγαμε μπιφτέκια στον φούρνο με πατούλες τηγανιτές και μπόλικη σαλάτα από κηπευτικά του χωριού. Για σήμερα έχω φτιάξει σπανακόρυζο με σπανάκι .... μαντέψτε.. από το χωριό!

Φιλιά σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε ολους;)

Παρασκευή μακαρόνια αλα κρεμ λόγω πεθεράς Σάββατο σνιθτσελ με πατατουλες Κυριακή είχαμε πάει σε βάπτιση κ μετά ειχαν τραπεζι οπότε φαγαμε εκεί κρεατακι σαλάτες πατάτες τζατζίκι λουκάνικο λίγο από ολα. Για σήμερα κοτοσουπα !

Ιωάννα εγώ δν τρελαίνομαι Για μπριζολα είναι λίγο σκληρή για τα γούστα μου οπότε πλέον την μαριναρω με λαδακι λεμνι νερό αλκατοπιπερο κλπ κ γίνεται λουκούμι κ την επομενη!

Αυτές συναντήσεις είναι όντως ωραίες θυμάσαι τα ανεμελα παιδικά χρονια

Φιλιά στο υπόλοιπο παρεακι:tongue:

καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια τι κανετε;

Νινακι μας φυσικα κ μας ελειψες !!! Σε περιμενουμε πως κ πως !!! Ξεκουρασου ομως πρωτα κ εμεις εδω δεν χανομαστε!!

Αγγελικη μου μακαρι ολες μας οι αμαρτιες να ηταν το φαγητο οπως λες.Το θεμα ειναι τι βγαινει απο το στομα οχι τι φαγητο μπαινει !!

Αστερακι εχεις δικιο για τις μπριζολες ειναι λιγο σκληρες αλλα αν τις μαριναρεις καπως διορθωνεται το θεμα.Του λαιμου ομως ειναι πολυ μαλακες δεν χρειαζονται τιποτα!

Φωτεινη μου μπραβο για τις βολτουλες! Αντε ανοιξε ο καιρος κ βγηκαμε λιγο !!

Εμεις το Σαββατο το μεσημερι ειχαμε σκοπο για γαυρακι τηγανιτο με σαλατα.Ξαφνικα ομως προεκυψαν επισκεψεις κ μου φανηκε λιγι για ολους κ ετσι πηρα κ κολοκυθακια απο την λαικη κ τηγανισα,εβρασα κ πατζαρια , εκανα κ μια πατατοσαλατα κ μια χαρα !!! Αγχωθηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα ολα καλα !

Το Σαββατο το βραδυ ψησαμε με φιλους στα καρβουνα πανσετες κ πιτες.

Χτες εφτιαξα λαζανια με σπανακι κ τυρι που εμειναν κ για σημερα.

Εφτιαξα κ μιση δοση μπισκοτα κ λουκανικοπιτακια .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα και καλό μήνα να σας ευχηθώ.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν φάβα με ρύζι (μέσα στη φάβα).

Το Σ/Κ πέρασε ήρεμα εδώ. Πήγα και τις 3 μέρες στην Εκκλησία και το ευχαριστήθηκα. Την Παρασκευή ο παπάς της ενορίας μας κάνει προηγιασμένη λειτουργία το βράδυ ενώ τους Χαιρετισμούς τους κάνει το Σάββατο. Κοινώνησα και την Παρασκευή το βράδυ και την Κυριακή το πρωί. Πήρα και λουλουδάκια από το Σταυρό λόγω της μέρας.

Το Σάββατο πήγαμε τη μκρή Εβιρίνα σε μια περιοχή εκτός Στουτγκάρδης που γινόταν ο κούρδικος γάμος και μετά την έφερε ο άντρας μου αργά. Εγώ εξαιτίας προβλήματος με τη μέση μου (τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα) και με το βήχα που δεν έχει περάσει αποφάσισα να μην πάω.

Η κόρη μου πέρασε πολύ ωραία, είδε πώς είναι το γλέντι ενός κούρδικου γάμου και μάλιστα έμαθε και τους χορούς τους επί τόπου, που όπως είπε, είναι εύκολοι.

Τις τελευταίες 3-4 μέρες περίπου έχουμε πολύ καλό καιρό με 20άρια και ωραίο ήλιο. Σίγουρα είχε κι εδώ σκόνη από τη Σαχάρα γιατί εκτός από θολό τοπίο κάποιες μέρες είχαμε και ψιλόβροχο που μετά έκανε τα αυτοκίνητα.....

Κορίτσια μου μα χάρη θα ήθελα όποια μπορεί. Όταν θα σας είναι εύκολο θα μπορούσατε να ξαναβάλετε τη συνταγή για τις μπάρες δημητριακών;

Καλημέρα! Σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα, φεύγει η καταρροή και έρχεται το μπούκωμα, το οποίο και προτιμώ :).

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά.

Αφροδιτάκι περαστικά κι από μένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολες αυτές οι ιώσεις. Εμάς εδώ δε μας περνάει εύκολα ούτε ο βήχας ούτε το μπούκωμα και το συνάχι.

Εδώ είμαι και εγώ... ελπίζω να σας έλειψα, γιατί εσείς μου λείψατε πολύ:D Βασικά μου έλειψαν πολλά αυτές τις δύο εβδομάδες, όπως η ησυχία, η ηρεμία, η γλυκιά καθημερινότητα...καταλαβαίνετε:wink:

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω σήμερα, αλλά από Δευτέρα πιστεύω να τα καταφέρω. Απλά σας λέω ότι είμαι πολύύυυ κουρασμένη και όχι μόνο.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Είσαι απόλυτα δικιολογημένη Νίνα μου!!

Χτες το απόγευμα συναντηθήκαμε σε μία καφετέρια κοντά στο πετρικό μου καμιά τριανταριά απόφοιτοι του σχολείου που πήγαινα. Ήμασταν διαφόρων ηλικιών αλλά ευχαριστήθηκα τόσο πολύ το αντάμωμά μας! Είναι όμορφο να αναπολείς ωραίες στιγμές από τα σχολικά σου χρόνια...

Πάρα πολύ ωραία η μάζωξή σας.!!!!!

Εγώ πλέον δεν θα ήθελα να συναντηθώ με τους παλιούς συμμαθητές μου.

Καλημέρα στηνμαγειροπαρέα!

Για σήμερα το μενού μας έχει χτένι στην γάστρα και για συνοδευτικό ρυζάκι ή πουρέ.

Αστεράκι το ωραίο στην συνάντηση αυτή ήταν ότι έιμασταν "παιδιά" από διαφορετικές χρονολογίες. να φανταστείς πως οι μεγαλύτεροι με περνούσαν 10 χρόνια αλλά έχουμε δέσει τόσο ωραία σαν παρέα που δεν φαίνεται η διαφορά!

Τζενάκι έκανες τίποτα με τις εξετάσεις? Μην το αφήνεις...

Εβιράκι μου βοήθειά σου η Θεία Κοινωνία που έλαβες και περαστικά με την μέση και τον βήχα σου. Χαίρομαι που η μικρή Εβιρίνα μαθάινει την κουλτούρα και άλλων εθνικοτήτων! Είναι ωραίο να γνωρίζεις από κοντά κάποια ήθη κι έθιμα άλλων λαών και ενδεχομένως να τα συγκρίνεις με τα δικά μας.

Καλή μέρα και στο υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι μας! Τα ξαναλέμε πιό μετά...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μήνα, έστω λίγο καθυστερημένα. Πώς είστε? τι κάνετε?

Εμείς επιτέλους μπήκαμε σε μία σειρά, μετά από 2 βδομάδες με τους φιλοξενούμενους.... ήταν μία αλλαγή, αλλά κουράστηκα πολύ βρε παιδιά! Εκτός από το ότι η νύφη μου δεν έτρωγε τίποτα άλλο εκτός πατάτες, μακαρόνια και κρέας, ήθελε κάθε μέρα γύρο!:mad: Ακόμα και την ημέρα που κάναμε μπάρμπεκιου με διάφορα κρέατα, πήρε το μεσημέρι ένα γύρο από έξω και το απόγευμα έφαγε μαζί μας! Αλλά και το πήγαινε-έλα κάθε μέρα κάπου, ήταν πολύ κουραστικό, ειδικά στην Αθήνα μας με την τόση κίνηση. Τις 2 πρώτες μέρες είχα συνέχεια πονοκέφαλο! Τέλος πάντων πάει και αυτό και μπαίνουμε σε μία σειρά σιγά σιγά.

Από φαγητά θα σας πω τα τελευταία, δηλαδή χτες αρακά με πατάτες και σήμερα σκέφτομαι πρασόρυζο με μπιφτέκια.

Περιμένω τώρα το πρωί μία φίλη να πιούμε καφεδάκι και έφτιαξα κούκις χτες να τον συνοδέψουν.

καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια τι κανετε;

Νινακι μας φυσικα κ μας ελειψες !!! Σε περιμενουμε πως κ πως !!! Ξεκουρασου ομως πρωτα κ εμεις εδω δεν χανομαστε!!:tongue::tongue:

Αγγελικη μου μακαρι ολες μας οι αμαρτιες να ηταν το φαγητο οπως λες.Το θεμα ειναι τι βγαινει απο το στομα οχι τι φαγητο μπαινει !! Έτσι είναι Τζένη μου, γιατί ξέρω ανθρώπους που κάνουν τρελή νηστεία, αλλά η συμπεριφορά τους μόνο χριστιανική δεν είναι!

Αστερακι εχεις δικιο για τις μπριζολες ειναι λιγο σκληρες αλλα αν τις μαριναρεις καπως διορθωνεται το θεμα.Του λαιμου ομως ειναι πολυ μαλακες δεν χρειαζονται τιποτα!

Φωτεινη μου μπραβο για τις βολτουλες! Αντε ανοιξε ο καιρος κ βγηκαμε λιγο !!

Εμεις το Σαββατο το μεσημερι ειχαμε σκοπο για γαυρακι τηγανιτο με σαλατα.Ξαφνικα ομως προεκυψαν επισκεψεις κ μου φανηκε λιγι για ολους κ ετσι πηρα κ κολοκυθακια απο την λαικη κ τηγανισα,εβρασα κ πατζαρια , εκανα κ μια πατατοσαλατα κ μια χαρα !!! Αγχωθηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα ολα καλα ! Εσύ πάντα βρίσκεις λύσεις παιδί μου!:tongue:

Το Σαββατο το βραδυ ψησαμε με φιλους στα καρβουνα πανσετες κ πιτες.

Χτες εφτιαξα λαζανια με σπανακι κ τυρι που εμειναν κ για σημερα.

Εφτιαξα κ μιση δοση μπισκοτα κ λουκανικοπιτακια .

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι ωραίο και ζεστό καιρό που είχε το Σαββατοκύριακο? Ελπίζω να σταθεριοποιηθεί έτσι μπας και φτιάξει η διάθεσή μας! Ναι, επιτέλους μύρισε άνοιξη! Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε μία βόλτα θάλασσα και ήταν υπέροχα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω μπάνια!:D

Νινάκι μου όποτε μπορέσεις πες μας νέα σου. Όλες αυτές τις μέρες να υποθέσω ότι χάθηκες λόγω της επίσκεψης του αδερφούλη σου ε? Ναι!! :D

Φωτεινή κι εμείς ξεχαστήκαμε χτες και έφτιαξε η πεθερά μου μπιφτέκια. Μακαρί να είναι αυτές όλες κι όλες οι αμαρτίες μας....

Χτες το απόγευμα συναντηθήκαμε σε μία καφετέρια κοντά στο πετρικό μου καμιά τριανταριά απόφοιτοι του σχολείου που πήγαινα. Ήμασταν διαφόρων ηλικιών αλλά ευχαριστήθηκα τόσο πολύ το αντάμωμά μας! Είναι όμορφο να αναπολείς ωραίες στιγμές από τα σχολικά σου χρόνια... Τον τελευταίο χρόνο το έχουμε κάνει και εμείς με τους παλιούς μου συμμαθητές/τριες δύο φορές... ήταν ωραία, αλλά δεν έρχονται πολλοί στην συνάντηση... ίσα που μαζευόμαστε 10-12 άτομα.

Στα μαγειρικά μας τώρα... Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με χόρτα που έφερε ο άντρας μου από το χωριό. Το βράδυ έφτιαξα και μασουλήσαμε πιροκάκια με τυρί, ζυμαρόπιτα και κρακεράκια τυριού. Την Κυριακή το μεσημέρι όπως σας είπα φάγαμε μπιφτέκια στον φούρνο με πατούλες τηγανιτές και μπόλικη σαλάτα από κηπευτικά του χωριού. Για σήμερα έχω φτιάξει σπανακόρυζο με σπανάκι .... μαντέψτε.. από το χωριό!

Φιλιά σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

Εβίρι θα ψάξω με την πρώτη ευκαιρία να βρω την συνταγή των μπαρών.

Ιωάννα τι κάνεις?

Φωτεινή νομίζω ότι η άνοιξη είναι εδώ πλέον! Ωραίες αυτές οι βόλτες με τα παιδιά... εγώ ανυπομονώ να δω την βαπτιστήρα μου, που μου έχει λείψει πολύ, να πάμε καμία βόλτα.

Φιλιά στους υπόλοιπους!

καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Εγω ειμαι σκασμενη σημερα ..... θα σας τα πα αλλη ωρα ....

Νινακι μου αντε να ερθει η φιλεναδιτσα σου να πιειτε καφεδακι να χαλαρωσεις λιγο !! Εγω κοριτσια ,συγνωμη κιολας αν σας φανει καπως,αλλα το θεωρω λιγο αγενια κ κουραστικο προς σε αυτους που σε φιλοξενουν η καλουν να εχεις απαιτησεις/ιδιοτροπιες στο φαγητο.Οταν πας καπου καλεσμενος θα φας αυτο που θα σου προσφερουν ,θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να ζητας να μαγειρεψουν οτι θες εσυ,σπιτι σου φαει καθε μερα πατατες η οτι σου αρεσει.Ετσι κ εγω προπερσυ με την νυφη μου δεν θυμαστε που με ειχε σκασει ; Παλι καλα Νινακι που ερχεται κ η νηστεια του Πασχα κ θα αναπληρωσεις σε οσπρια κ λαδερα !

Αγγελικη μου ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! Τις εκανα τις εξετασεις μου το Σαββατο κ σημερα η αυριο περιμενω τα αποτελεσματα! Ηδη ομως με το 4ημερο που εκατσα την 25η Μαρτιου αιοσθανομαι οτι εχω πιο πολλες αντοχες,ειμαι λιγο καλυτερα !

Εβιρακι μου πολυ χαρηκα για την κορη σου που περασε καλα στο γαμο! Ειναι ωραιο να μαθαινεις τα ηθη κ τα εθιμα αλλων λαων ! Σε επιασε η μεση παλι ε; μηπως ειναι κ απο τον καιρο με την υγρασια΄γιατι κ εμνα η μαμα μου ολο παραπονιεται.

Αρακα εχει το μενου μας σημερα .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ από μένα !

Σήμερα φαγαμε συκωτακι εμείς μοσχαράκι το αστερακι μου με τα λαχανικά κ το ρυζακι.Αύριο φασολακια με φετουλα .

Ελπίζω Τζένη να μην είναι κάτι σοβαρο;)

Νινα ώρα για ξεκούραση καλή η παρέα αλλά κουράζει όταν έχεις να κάνεις ξεναγήσεις Το Σάββατο λέμε να πάμε για γύρο είσαι μεσα:D:D:D

Εβιρακι κ σεις καλοκαίρι έχετε πάλι καλά έχετε ωραία παρκα για βολτουλες

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν

Εμείς ετοιμαζομασε για κούνιες φιλακιαααα

Γεια σας, γεια σας.

Όπως το περίμενα 3 μέρες καταρροή, μετά 1-2 μπούκωμα και μετά έγινα περδίκι! Το ΣΚ δεν κάτσαμε σχεδόν καθόλου σπίτι, όλο βόλτες.

Μαγειρικά τώρα, έκανα μενού εβδομάδας που τηρώ έως σήμερα, θα δείξει η συνέχεια.

Δευτέρα, μπριζόλες με ρύζι.

Τρίτη, πρασορυζο.

Τετάρτη, φασόλια μαυρομάτικα γιαχνί.

Πέμπτη, σπετσοφαι με πουρέ και χυλόπιτες για εναλλακτική.

Παρασκευή, αρακάς.

Σάββατο, πίτσα σπιτική.

Κυριακή, σουτζουκάκια με πιλάφι.

Καλησπέρα κι από μένα.

Έφτιαξα χόρτα με πατάτες και μελιτζάνες τηγανητές.

Εδώ τελικά το θαύμα και το όνειρο δεν κρατάει πολύ, σήμερα από το μεσημέρι ξεκίνησε να βρέχει κι ακόμη δεν έχει σταμτήσει. Έφυγα από το σπίτι στις 15:30 με ζέστη και συννεφιά αλλά μόλις βγήκα από τον οφθαλμίατρο είχε ξεκινήσει η βροχή και δεν είχα ομπρέλα μαζί μου.

Το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο από πολύ καιρό πριν, πήγα για έλεγχο και κυρίως για να μου πει για την πρεσβυωπία πόσο έχω. Μου βρήκε 1.25 και μου είπε ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στην καθημερινότητά μου. Μου έγραψε κι ένα ζευγάρι γυαλιά.

Για την ιστορία να σας πω ότι το ραντεβού το έκλεισα 3 μήνες νωρίτερα. Μη νομίζετε ότι εδώ οι γιατροί τους βλέπουν αμέσως τους ασθενείς. Παρόμοια είναι τα ραντεβού και σε δερματολόγο ενώ στον ορθοπεδικό είναι περίπου στη βδομάδα ή το πολύ στις 10 μέρες.

Εβιράκι μου βοήθειά σου η Θεία Κοινωνία που έλαβες και περαστικά με την μέση και τον βήχα σου.

Σ' ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου.

Χαίρομαι που η μικρή Εβιρίνα μαθάινει την κουλτούρα και άλλων εθνικοτήτων! Είναι ωραίο να γνωρίζεις από κοντά κάποια ήθη κι έθιμα άλλων λαών και ενδεχομένως να τα συγκρίνεις με τα δικά μας.

Ναι συμφωνώ μαζί σου κι εγώ το θεωρώ τύχη η ευκαιρία που μας δόθηκε και πλούτο γνώσεων.

Εμείς επιτέλους μπήκαμε σε μία σειρά, μετά από 2 βδομάδες με τους φιλοξενούμενους.... ήταν μία αλλαγή, αλλά κουράστηκα πολύ βρε παιδιά!

Αλλά και το πήγαινε-έλα κάθε μέρα κάπου, ήταν πολύ κουραστικό, ειδικά στην Αθήνα μας με την τόση κίνηση. Τις 2 πρώτες μέρες είχα συνέχεια πονοκέφαλο! Τέλος πάντων πάει και αυτό και μπαίνουμε σε μία σειρά σιγά σιγά.

Σε καταλαβαίνω γιατι το ίδιο παθαίνω κι εγώ όταν έχουμε στο σπίτι κάποιο φιλοξενούμενο ή τη μεγάλη μου Εβιρίνα. Λιώνουμε σόλες.

Εβίρι θα ψάξω με την πρώτη ευκαιρία να βρω την συνταγή των μπαρών.

Αχ σ' ευχαριστώ Νίνα μου.

Νινάκι η νύφη σου τις ίδιες τροφές τρώει και στην Γερμανία ή εδώ βγάζει το άχτι της? Πάντως σε βλέπω κρέας να ξανατρώς το Πάσχα!

Εγώ πάντως βλέπω πολλούς Γερμανούς να τρώνε σε ελληνικά σουβλατζίδικα αλλά και σε πολλά τούρκικα μαγαζιά. Επίσης, στο σούπερ μάρκετ το γερμανικό υπάρχει ειδικό μείγμα μπαχαρικών και ειδική σάλτσα για γύρο που τα ονομάζουν Gyros.

Εγω ειμαι σκασμενη σημερα ..... θα σας τα πα αλλη ωρα ....

Εύχομαι να διορθωθεί άμεσα ό,τι και να 'ναι.

Αγγελικη μου ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! Τις εκανα τις εξετασεις μου το Σαββατο κ σημερα η αυριο περιμενω τα αποτελεσματα!

Καλά αποτελέσματα Τζένη.

Εβιρακι μου πολυ χαρηκα για την κορη σου που περασε καλα στο γαμο! Ειναι ωραιο να μαθαινεις τα ηθη κ τα εθιμα αλλων λαων ! Σε επιασε η μεση παλι ε; μηπως ειναι κ απο τον καιρο με την υγρασια΄γιατι κ εμνα η μαμα μου ολο παραπονιεται.

Πιθανολογώ ότι μπορεί και να είναι από τον έντονο βήχα. Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Εβιρακι κ σεις καλοκαίρι έχετε πάλι καλά έχετε ωραία παρκα για βολτουλες

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ ωραίο καιρό και το σπίτι κράτησε τους 20 βαθμούς χτες και σήμερα χωρίς να ανάψουμε καλοριφέρ. Μωρέ το έχω απέναντι το πάρκο κι εγώ η κακούργα δεν το εκμεταλλεύομαι.

Γεια σας, γεια σας.

Όπως το περίμενα 3 μέρες καταρροή, μετά 1-2 μπούκωμα και μετά έγινα περδίκι! Το ΣΚ δεν κάτσαμε σχεδόν καθόλου σπίτι, όλο βόλτες.

Εεεε τώρα το δικαιούσαι να βγαίνεις συνέχεια.

Καλημέρα!

Αφροδιτακι χαιρομαι που εισαι καλύτερα! Ωραιοτατο το μαγειρικο σου πλάνο!

Εβιρι τι ωραια που η Εβιρινα γνωριζει κι αλλες κουλτουρες! Σας ματιασαμε με τον ωραιο καιρο σας. Εχεις παρκο απεναντι και δεν το εκμεταλλευεσαι; Κι ο πατερας μου μια φορα ειχε πιαστει στη μεση του απο το βηχα.

Αγγελικη απ'οτι ξερω εμεις δεν εχουμε κανει και καμια συγκεντρωση. Παντως τα μαθητικά μου χρονια δεν τα νοσταλγώ καθολου κι ετσι δεν με πειραζει. Χαιρομαι που περνατε ωραια οταν βρισκεστε.

Τζενη ευχομαι να αισθανεσαι καλυτερα σημερα! Επισης ευχομαι και καλά αποτελεσματα στις εξετασεις σου. Συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τη φιλοξενια. Μαλιστα οταν διαβαζα αυτα που μας εγραφε η Νινα θυμομουν κι εγω τη νυφη σου. Δυστυχως ομως ορισμενοι ανθρωποι ειναι πολυ κακομαθημενοι και τα θέλουν ολα δικα τους.

Νινα καλή ξεκουραση τωρα. Θα επανέλθετε σιγα σιγα στη ρουτινα σας. Η κουραση ειναι δεδομενη οταν φιλοξενεις κοσμο λογω ξεναγησεων κλπ αλλά και τοση ιδιοτροπια στο φαγητο ειναι θεμα.

Αστερακι τι νεα;

Εμεις χτες ειχαμε ψαρι βραστο αλλά δεν προλαβα να φαω. Γενικα τις δυο προηγουμενες μερες μετα τη δουλεια ξαναεφευγα για υποχρεωσεις των παιδιων οπότε εχω χασει την επαφη με το σπιτι. Για σημερα δεν ξερω τι εχει το μενου γιατι ειναι κι ο πατερας μου τωρα σε διαιτα για ιατρικους λογους και δεν εχω συνεννοηθει. Ας ελπίσουμε οτι θα αποφυγουμε το ζυμαρικο. Προχτες δεν αντεξα και δεν εφαγα ξανα μακαρονια. Φτιαχνουμε ζυμαρικα 2-3 φορες την εβδομαδα λογω της ιδιοτροπης μικρης μου και δεν μπορω αλλο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...