Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Περαστικά σε όλους τους ασθενείς, βαρέθηκα φέτος να το λέω....

Αγγελική μου σε καταλαβαίνω...... Έχω χάσει πολλά από δραστηριότητες των παιδιών μου....

Καλή επιτυχία στην κόρη σου και να την καμαρώσεις όπως θέλει το παιδί.

Φαγητό για σήμερα ρύζι μπασματι με μοσχάρι κοκκινιστό και σπαγγέτι για εναλλακτική επιλογή.

Σας φιλώ όλες, χάθηκα λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων.

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Μοσχαρακι κοκκινιστο σημερα με ζυμαρικα εχει η κατσαρολα μας.

Χτες το βραδυ εφτιαξα μια ομελετα με σπαραγγια που μου εστειλαν απο το χωριο κ ειχα κ ενα φυλλο σφολιατας κ το εκανα τυροπιτα με κρεμα για δεκατιανο σημερα.

Τελικα μεγαλη ευκολια να εχεις στην καταψυξη σφολιατα.Ολο κ καποιο υλικο περισευουμενο θα υπαρχει κ κανεις μια μικρη πιτα μπαμ μπαμ για το σχολειο ,να ξεφευγουμε κ λιγο απο το τοστ.Την Παρασκευη που θα παω σμ για τα ψωνια της εβδομαδας θα παρω παλι να βρισκεται !

Για αυριο οι 2 αντρες θελουν χαντρες κ ο μικρος φακες !

Καλημερα σας!

Εβιρι χαρηκα πολυ που σε ξαναδιαβασα και περαστικα σε ολους. Κι εμενα ο πατερας μου εχει εναν ξεροβηχα που δεν λεει να περασει, τυρρανια ειναι!

Αστερακι τι ωραια εικονα το παιδι με το μπαμπα, πολυ συγκινητικο!

Αγγελικη μπραβο στην κορη σου! Παντου επιτυχιες εχει! Ευγε!

Αφροδιτακι καλως ηρθες και παλι, πολυ χανονται λογω φορτου εργασιας, ωραιο φαγακι εχεις! Απο αρρωστιες πιστευω οτι φετος ηταν καλυτερα

Τζενη χαρηκα πολυ που διαβασα οτι ξεκουραστηκες και οτι περασες καλα, μια χαρα φαγακια ετοιμαζεις

Φωτεινη μακαρι να μην κολλησει η γιαγια και η σουπιτσα καλη ειναι!

Νινα τι κανεις?

Εχτες φαγαμε μακαρονια με κιμα και σημερα εχουμε φακες!

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Πως πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα σήμερα ούτε που το κατάλαβα!

Για φαγάκι έχει στο ψυγείο φακές και μελιτζάνες στον φούρνο με κιμά και τυριά. Έχει και κάμποσα γιουβαρλάκια που έφτιαξε η πεθερά μου χτες, οπότε ο καθένας τρώει ότι θέλει και μάλλον θα περισέψει και για αύριο.

Mπραβο Αγγελικη ,υπεροχα νεα !! Αντε κ στον τελικο της ευχομαι κ να το διασκεδασει οσο περισσοτερο μπορει !!!

Ευχαριστώ Τζενάκι μου! Δεν περνάει στην επόμενη φάση γιατί ο χρόνος της ήταν κατά 2 δευτερόλεπτα πιό αργός από το όριο που είχαν θέσει. Αλλά δεν την νοιάζει καθώς ευχαριστήθηκε πάρα πολύ την όλη διαδικασία και ο προπονητής της ήταν κι αυτός ικανοποιημένος.

Περαστικά σε όλους τους ασθενείς, βαρέθηκα φέτος να το λέω....

Αγγελική μου σε καταλαβαίνω...... Έχω χάσει πολλά από δραστηριότητες των παιδιών μου....

Καλώς το κορίτσι μας καταρχήν! Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω χάσει παρά ελάχιστες δραστηριότητες των παιδιών μου. Σε αυτό είμαι κάθετη στην δουλειά και μέχρι στιγμής δεν μου έχουν δημιουργήσει θέμα. Αλλά για τον χτεσινό αγώνα το έμαθα τελευταία στιγμή και δεν μπορούσα να πάρω άδεια γιατί έλειπε μία άλλη συνάδερφος.

Καλή επιτυχία στην κόρη σου και να την καμαρώσεις όπως θέλει το παιδί.

Ευχαριστώ πολύ κι εσύ να καμαρώνεις πάντα το παιδάκι σου!

Φαγητό για σήμερα ρύζι μπασματι με μοσχάρι κοκκινιστό και σπαγγέτι για εναλλακτική επιλογή.

Σας φιλώ όλες, χάθηκα λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων.

Δεν πειράζει κορίτσι, αρκεί που είσαι καλά!

Τελικα μεγαλη ευκολια να εχεις στην καταψυξη σφολιατα.Ολο κ καποιο υλικο περισευουμενο θα υπαρχει κ κανεις μια μικρη πιτα μπαμ μπαμ για το σχολειο ,να ξεφευγουμε κ λιγο απο το τοστ.Την Παρασκευη που θα παω σμ για τα ψωνια της εβδομαδας θα παρω παλι να βρισκεται !

Όντως σου λύνει τα χέρια πολλές φορές!

Για αυριο οι 2 αντρες θελουν χαντρες κ ο μικρος φακες !

Καλημερα σας!

Γειά σου Ιωαννάκι!

Αγγελικη μπραβο στην κορη σου! Παντου επιτυχιες εχει! Ευγε!

Ευχαριστώ πολύ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Αγγελική μπράβο! Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για μένα αλλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Μαγειρικά σήμερα φακές και αύριο θα φτιάξω κοτόσουπα αυγολέμονο γιατί την άρπαξα κι εγώ την ίωση μου.... :(

Καλημέρα κι απο μενα!

Επιτελους εχουμε ανοιξιατικη μερα!

Αφροδιτακι τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε! Όποτε μπορεις να μπαινεις να μας λες τα νεα σου και να δινεις τις ιδεες σου.

Αγγελικη συγχαρητηρια για την κορουλα σου! Παντα τετοια! Πολυ καλά τα πηγε αν σκεφτεις ποσο λιγο καιρο ασχολειται με το αθλημα.

Αστερακι εγω ζω σε πολυ βροχερο μερος - αστα.

Ιωαννα περαστικά στον μπαμπα σου!

Τζενη πραγματικα ειναι ευκολια η σφολιατα.

Εγω χτες δεν ηρθα στη δουλεια γιατι η γιαγια δεν ηταν πολύ καλά. Έβηχε ολο το βραδυ κι ηταν ταλαιπωρημενη. Ετσι εκατσα να ετοιμασω τα παιδια και να τα παω εγω σχολειο. Ειχαμε σουπιτσα απο προχτες αλλά εφτιαξα και δυο ακομα φαγητακια λαδερά να τα εχουμε ετοιμα στην καταψυξη για την ευκολια μας.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα σε ολες !!!

Φωτεινη δεν τη γλυτωσε η γιαγια? Μακαρι να ειναι κατι περαστικο

Εγω κοριτσια κοιμαμαι ορθια, προχτες ξυπνησα στις 4 το πρωι και χτες κοιμηθηκα μετα τις 2 οποτε νιωθω να καταρρεω.

Σημερα θα φαμε ρολο κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες. Παω να βρω γραφειο να την πεσω

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Για σήμερα το μενού μας έχει γεμιστά με κιμά που θα φτιάξει η πεθερά μου. Είναι παραγγελιά της κόρης μου στην γιαγιά της από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αφροδιτάκι είσαι καλύτερα?

Φωτεινή ήρθε και σε σας η άνοιξη? Εμείς εδώ έχουμε από την Δευτέρα ωραίο καιρό! Αλλά κάτι άκουσα για πτώση θερμοκρασίας από την επόμενη εβδομάδα. Τουλάχιστον να μην έχει βροχές...

Ιωαννάκι βρήκες μέρος να ξαπλώσεις? Ελπίζω τα ξενύχτια να οφείλονται σε διασκέδαση και όχι σε αδιαθεσία ή κάτι τέτοιο.

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική όχι είμαι χειρότερα..... Οξύ συνάχι που τρέχουν μάτια και μύτη σαν νερό.....

Δεν μπορώ να πάρω άδεια, αυτό είναι που με πάει πίσω και αργώ να συνέλθω.

Θα βοηθήσει λίγο και η κοτόσουπα, έφαγα ένα πιατάκι με το ζόρι εχθές το βράδυ που την αυγοκοψα. Πίνω πολλά υγρά, βιταμίνες, πορτοκαλάδα.....Το μόνο που λείπει είναι η ξάπλα :?που θα με βοηθούσε αλλά.....

Καλημέρα σε όλες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλοκαιρακι σημερα τι ωραια:tongue:

Χθες φαγαμε μπριζολιτσα με ρυζακι κ για σήμερα ψαροσουπα!

Μονο δυο χρόνια Μπραβο τς σημασία έχει να περνάει καλά κ να το ευχαριστείται :P

Περαστικα στους αρρωστουλιδες γρήγορη ανάρρωση.

Φιλια

Αγγελικη το ξυπνημα στις 4 οφειλεται σε αγχος, το αλλο ξενυχτι σε διασκεδαση αλλα ειμαι κομματια

Αφροδιτακι περαστικα, συνεχισε αυτα που κανεις και το σ/κ ξεκουραση

Μμμμ μπριζολακι μυρισε και μου εχει λειψει αστερακι!

Νινα που εισαι?

Τι ωραια μερα που εχει

Καλημέρα! Παρασκευη σημερα!

Καλό μήνα σε ολους και προσέξτε να μη σας κοροϊδέψουν!

Αφροδιτακι περαστικά και ξεκουράσου οσο γίνεται το ΣΚ! Πως εισαι σημερα;

Ιωαννα μου αρεσε το σκελος του ξενυχτιου για τη διασκέδαση. Το άλλο με το άγχος με στενοχωρησε. Σε νοιωθω ομως.

Αγγελική χτες ειχε καταπληκτική μέρα. Και σήμερα ωραια φαίνεται αν και το πρωι είχε πουσι κι ηταν πολύ ωραια για φωτογραφία.

Αστερακι ωραια η ψαροσουπα!

Για σημερα δεν ξερω τι θα βγαλει η γιαγια απο τα ετοιμα. Ειναι λιιγο καλύτερα. Ερχεται κι ο παππους το βραδυ.

Φιλια σε ολο το παρεακι!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα! Σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα, φεύγει η καταρροή και έρχεται το μπούκωμα, το οποίο και προτιμώ :).

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά.

Το πρωί τους έφτιαξα ζυμαρικά στον φούρνο με τυριά και μπεηκον και παράλληλα έψησα τυροπιτακια ( έτοιμα) για κολατσιό όλων μας.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα έχει λίγη συννεφιά ή μου φαίνεται? Εδώ κάτω που είμαι δεν ξέρω τι γίνεται έξω :rolleyes:

Για σήμερα δεν έφτιαξα τίποτα καθώς έχει διάφορα υπόλοιπα από την εβδομάδα στο ψυγείο.

Φωτεινή έτσι είναι πολύ συχνά και ο καιρός στα Γιάννενα τα πρωινά και είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό φαινόμενο! Με το καλό να υποδεχτείτε τον παππού σας!

Αφροδιτάκι χαίρομαι που καλυτερεύεις. Το καλό είναι ότι έρχεται Σαββατοκύριακο κι έτσι θα μπορέσεις να ξεκουραστείς λιγάκι περισσότερο.

Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...