Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Α είδα! Η Άννια! Με το καλό εύχομαι! Μαγέιρεψε ό,τι πιο εύκολο και γρήγορο, δεν κάνει να κουράζεσαι εσύ τώρα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κι από εμένα!

Για μπατζίνες και αλευρόπιτες διαβάζω πρωί πρωί. Η καλύτερη μπατζίνα γίνεται με κολοκύθι μεγάλο κίτρινο, το κόβεις στα δύο, βγάζεις τα σπόρια και το ξύνεις με το κουτάλι! Αχ τι νοστιμιά ρε παιδί μου! Που να το βρεις θα μου πεις!Αν ζεις σε χωριό οκ, διαφορετικά όπως είπε η Αρετή στη λαϊκή μικρά κολοκυθάκια! Που να την ψήσεις και σε γάστρα...άσε δε λέω άλλα, μου τρεχουν τα σάλια. Τώρα οι αναλογίες είναι στο περίπου, για να γίνει χυλός. Εγώ προσωπικά δεν βάζω αβγά! Την κάνω όπως η γιαγιά μου, μαμά μου και πάει λέγοντας και χωρίς βούτυρο, μόνο λαδάκι!

Αρετή η άλλη χωρίς κολοκύθι είναι η αλευρόπιτα (γιαννιώτικη), το ίδιο είναι χωρίς κολοκύθι! Μεταξύ μας προτιμώ, μπατζίνα!

Σήμερα μπριάμ :D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αρετή η άλλη χωρίς κολοκύθι είναι η αλευρόπιτα (γιαννιώτικη), το ίδιο είναι χωρίς κολοκύθι! Μεταξύ μας προτιμώ, μπατζίνα!

Σήμερα μπριάμ :D

Ξέρω, την είχα δει στο Μαμαλάκη και την είχα φτιάξει. Εύκολη και γρήγορη με υλικά που πάντα έχουμε στο σπίτι μας.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημέρα;)

σήμερα έρφτιαξα ντολμαδάκια γιαλαντζί και προβλέπεται να φάω όλη την κατσαρόλα:shock::shock: με πιάνει μανία......

και επιδή τα αγόρια δεν θα φάνε έβρασα και μακαρόνια με μπόλικο τυράκι μια σαλατούλα και έιμαστε οκ.....

θα ήθελα και εγώ ψαράκι σήμερα:(

καλημέρα;)

σήμερα έρφτιαξα ντολμαδάκια γιαλαντζί και προβλέπεται να φάω όλη την κατσαρόλα:shock::shock: με πιάνει μανία......

Αμα θες βοήθεια, εδώ είμαστε έμεις!!!:tongue::tongue:

Μπριζόλες στο φούρνο με σκορδάκι μπύρα και μουστάρδα όχι νερό....και θα το συνοδέψω με ρυζάκι!!!;););)

Βάζεις μπύρα αντί για νερό; Λογικά θα γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο ή κάνω λάθος;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αμα θες βοήθεια, εδώ είμαστε έμεις!!!:tongue::tongue:

Βάζεις μπύρα αντί για νερό; Λογικά θα γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο ή κάνω λάθος;

Γίνετε μαλακό και πεντανόστιμο...ο άντρας μου όταν του είχα πεί δώσε μου δύο κουτάκια μπύρα μου λέει κατάλαβα δεν θα φάμε τίποτα σήμερα.....ένα σου λέω όχι μόνο της έφαγε μέχρι και ψωμί έβαλε στο ταψί να κάνει βούτα!!Είναι τέλειο καντο και θα με θημηθείς!!!;););)

Διαφημίσεις

Γίνετε μαλακό και πεντανόστιμο...ο άντρας μου όταν του είχα πεί δώσε μου δύο κουτάκια μπύρα μου λέει κατάλαβα δεν θα φάμε τίποτα σήμερα.....ένα σου λέω όχι μόνο της έφαγε μέχρι και ψωμί έβαλε στο ταψί να κάνει βούτα!!Είναι τέλειο καντο και θα με θημηθείς!!!;););)

2 κουτάκια μπύρες.

Μουστάρδα πόση; Τα ανακατεύεις μεταξύ τους πριν τα βάλεις στο ταψί;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Θα το δοκιμάσω!

Μουστάρδα βάζω ούτως ή αλλως, αλλά με μπύρα δεν έχω δοκιμάσει!

4Suap3.png

annia σου εύχομαι με το καλό να αποκτήσεις τα ψυχουλίνια που περιμένεις.

Linaki ψαράκι σερβίρω κατά τις 14:30, έλα να φάμε. Ή να πω στη riniw να ενώσουμε τα τραπέζια μας με ψάρι για να υπάρχει και ποικιλία;

annia σου εύχομαι με το καλό να αποκτήσεις τα ψυχουλίνια που περιμένεις.

Linaki ψαράκι σερβίρω κατά τις 14:30, έλα να φάμε. Ή να πω στη riniw να ενώσουμε τα τραπέζια μας με ψάρι για να υπάρχει και ποικιλία;

εγω είμαι σύμφωνη!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...