Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Διάβασα εν τάχει τα νέα σας... Φωτεινή ευτυχώς που έληξε το απαγορευτικό... θα ήταν κρίμα να μην μπορούσε να έρθει ο σύζυγος... ελπίζω να περάσετε όμορφα με καλό καιρό:)

Ιωάννα και εσύ τα τραβάς όλα μόνη σου και χρειάζεται πολλή δύναμη και να τρέχεις και να εξηγείς διάφορα στο παιδί... αχ πώς τα φέρνει η άτιμη ζωή! Αλλά ξέρεις ότι στα δύσκολα βρίσκουμε πάντα δύναμη να το παλεύουμε!

Τζένη δεν ξέρω να σου πω τίποτα για το γλυκό σου...φαντάζομαι ότι έχει δίκιο η Αγγελική με την μεμβράνη. Καλή επιτυχία!:tongue:

Αγγελική ευτυχώς κάνει καλό καιρό σχετικά... τουλάχιστον δεν βρέχει!

Αστεράκι είναι από τις καλύτερες περιόδους τώρα η μικρή σου ... ο σύζυγος φυσικό είναι να λιώνει!:P

Εμείς περνάμε γενικώς καλά... τις πρώτες 2 μέρες είχα τρελό πονοκέφαλο:mad:... εντωμεταξύ έχουμε φάει τόσο κρέας και σουβλάκια, που θα κάνω πάρα πολύ καιρό να ξαναφάω... τουλάχιστον σουβλάκι!:mad:... ευτυχώς που φάγαμε χτες στους γονείς μου και ευχαριστήθηκα μπακαλιάρο, σκορδαλιά και παντζάρια!:tongue:. Σήμερα πήγαμε Χαλκίδα βόλτα και ήταν πολύ ωραία... ήλιος, καφεδάκι και φυσικά....σουβλάκια! Βλέπετε η νύφη μου δεν τρώει τίποτα άλλο εκτός κρέας, πατάτες και μακαρόνια!:?

Η Εβίρι χάθηκε εντελώς... ελπίζω να έχει θέμα με το κομπιούτερ μόνο.

Φιλιά σε όλους και χρόνια πολλά σε όποιον γιόρταζε χτες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Πως τα περασατε; Εδω παντως σταματησε να βρεχει κι εβαλε κρυο. Την Παρασκευη εκανε η βροχη ενα διαλειμμα δυο ωρων περιπου κι ετσι τα πιτσιρικια μας παρελασαν ανετα.

Νινα μου υπομονη! Η Ελλαδα φημιζεται για το σουβλάκι της - να μην το ευχαριστηθει η γυναικα;:tongue::tongue::tongue:

Εμας ηρθε ο μπαμπας μας κι ετσι ημαστε μες στην καλή χαρα. Την Παρασκευη φαγαμε φαγκρι με παντζαρια και πατατες τηγανητες. Η κορη δοκιμασε λιγο (παρα πολύ λιγο) παντζαρι κι ειπε οτι της άρεσε!! Λετε; Το βραδυ πηγαμε σε μια γιορτη κι εκει ειχε διαφορα καλουδια. Το Σαββατο λίγο φαγκρι που περισσεψε και μακαρονια με κιμα για τα παιδια. Το βραδυ πηγαμε εξω για τα γενεθλια της μικρης (αν και νωριτερα λογω της παρουσιας του μπαμπα μας) οπου σβησαμε κερακια. Την Κυριακή χοιρινο λεμονατο με ρυζι και σουπα για τα παιδια μια κι ο μικρος μου ανεβασε λιγο πυρετο. Σημερα μεχρι στιγμης απυρετος.

Στην τουρτα που εφτιαξα το Σαββατο ειχα κανει μωσαικο για βαση και κρεμες με γευση μπανανα και σοκολάτα. Την καλυψα και με ζαχαροπαστα και μετα τη διακοσμησα. Την εδειξα στην κορη μου πριν βγουμε και ξετρελλαθηκε. Γευστικά ηταν καλή, άρεσε σε ολους. Σε αυτη που ετοιμασα χτες για το σχολειο εφτιαξα παντεσπανι και κρεμα με γευση φραουλα και κακάο. Αυτην με κακάο την έκανα ομως με ανθος αραβοσιτου γιατι ειχα και τον μικρο με γκρινια λογω πυρετου και τη μικρη με κλάματα λόγω αποχωρισμού - οπότε προσαρμοστηκα. Χαρηκα που καταφερα τη ζαχαροπαστα (ειχα ακουσει διαφορα τρομακτικά για το θεμα) και κυριως χαρηκα με τη χαρα της κορης μου!

Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Φωτεινη να χαιρεσαι το παιδακι σου, πολυχρονη να ειναι! Ευγε και και τις τουρτες, εγω ζαχαροπαστα δεν θα ακουμπαγα να κανω.

Νινα αν μπορεις για σενα κανε και κανα λαδερο, πες της οτι εδω τρωμε μουσακα και φασολαδα εκτος απο σουβλακια

Τζενη, Αγγελικη, Αστερακι που ειστε?

Φαγαμε μπακαλιαρο σκορδαλια, ειχα κανει και ψωμι οποτε την ταραξαμε, το Σαββατο ειχα σπανακοπιτα κι εχτες εκανα ρολο κιμα με γεμιση φετα και ντοματα το οποιο εμεινε και για σημερα!

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να έχουμε ! Τι κανετε ;πως περασατε;

Εμεις πολυ ωραια ! Ξεκουραστηκαμε,πηγαμε πολλες βολτες,ειδαμε φιλους κ ολα οκ ! Πρωτη φορα Δευτερα ηρθα στην δουλεια ξεκουραστη !

Την Παρασκευη κ εμεις μαζευτηκαμε σε φιλους κ φαγαμε μπακαλιαρο,ψαρια ψητα κ τηγανιτα,πατζαρια πατατες ,σαλατες κ χαλβα. Το βραδυ πηραμε πιτσες μιας κ μαζευτηκαμε απροοπτα σπιτι.

Το Σαββατο εκανα σνιτσελ με πατατες τηγανιτες κ μιση δοση μουστοκουλουρα για το σχολειο για το μεγαλο.

Χτες εκανα μουσακα που εμεινε κ για σημερα κ εψησα κ σπανακοπιτες απο την καταψυξη που μου τις ειχε ετοιμες η μαμα μου.Εκανα κ φασολακια να φαμε αυριο.

Κοριτσια τον μουσακα τον εκαν αμε μελιτζανες απο την καταψυξη. Τελικα αυτες ειναι η φασαρια.Ουτε που το καταλαβα ποτε τον εφτιαξα μεχρι να κανω την μπεσαμελ ειχα βαλει στην φριτεζα λιγο τις πατατες κ ετοιμος. Ειχα κανει κ τον κιμα απο το Σαββατο το βραδυ φοβηθηκα μην χαλασει στο ψυγειο χωρις καταψυξη κ μια χαρα.

Μπραβο βρε χρυσοχερα Φωτεινη !! Γεια στα χερια σου !! Ειδες χαρα η μικρουλα,μπραβοοοο !!! Περαστικα κ στο αντρακι σας!!

Νινακι θα ακους σουβλακι κ θα φευγεις μακρυα !!

Αστερακι τι κανετε;

Ιωαννακι καλημερα !!!

Αγγελικη τελικα το ηπιανε το γαλα κ δεν εφτιαξα μπουγατσα !!! χαχαχα

Εφτιαξα ομως την Παρασκευη το πρωι ενα γαλακτομπουρεκο αλλα δεν το πετυχα κ συνηθως το εχω για ευκολο ,δεν πειραζει στο προγραμμα ειναι κ αυτα !!!

Κοριτσια ψαχνω να βρω παθολογο συτμβεβλημενο να παω να γραψω εξετασεις γιατι μαλλον θα χρειαστει να αρχισω παλι το σιδηρο,δεν εχω καθολου αντοχες κ πρπ να εχει πεσει η φεριττινη μου πολυ .

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Περάσαμε ένα πολύ όμορφο τετραήμερο, μιας κι εγώ είχα γονική την Πέμπτη για να παρακολουθήσω την γιορτή του μικρού. Ήταν πολύ ωραία, το αντράκι μου είπε το ποιήμα του πολύ ωραία και έκανε και μία εξαιρετική υπόκλιση! Καμάρωνε το αγοράκι μου κι εγώ μαζί του!

Στα μαγειρικά των ημερών τώρα...

Την Πέμπτη είχα φτιάξει μοσχαράκι με πατατούλες στην κατσαρόλα κοκκινιστό. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου φάγαμε στην πεθερά μου μπακαλιάρο τηγανιτό αλλά και κροκέτες. Η πεθερά μου είχε φτιάξει και λίγο στον φούρνο με δαμάσκηνα και πατάτες. Είχε φτιάξει και σκορδαλιά, την οποία δεν πλησίασα καθώς δεν την τρώω καθόλου! Έφαγαν όμως όλοι οι υπόλοιποι και το μεσημέρι το σπίτι μύριζε σκορδίλα από τις ανάσες τους! Εγώ έφαγα πατζάρια με το ψαράκι μου.

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μακαρόνια με κιμά και το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια.

Την Κυριακή έφτιαξα ρολό κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες το οποίο έμεινε και για σήμερα.

Φωτεινούλα μου να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου! Και μπράβο που ασχολήθηκες κι έφτιαξες ζαχαρόπαστα! Δεν νομίζω ότι θα έμπαινα στην διαδικασία... Χαίρομαι που κατάφερε και ήρθε και ο αντρούλης σου κι έτσι ειδωθήκατε λιγάκι.

Αστεράκι μου η κόρη μου είναι 15,5 χρονών. Τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερωθεί οι εκδρομές στο εξωτερικό στα περισσότερα Λύκεια.

Νινάκι έλα το επόμενο Σάββατο σπίτι μας να ψήσουμε σουβλάκια :tongue::tongue::tongue:

Ιωαννάκι τρώει ο γιόκας σου σκορδαλιά? Ο δικός μου ούτε που την άγγιξε!

Τζενάκι χαίρομαι πολύ που διαβάζω ότι ξεκουράστηκες αλλά όπως είπες κάνε και τις εξετάσεις σου για να έχεις πλήρη εικόνα της καταστασής σου!

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Αγγελικη οχι φυσικα δεν την τρωει ο μικρος ουτε και τον μπακαλιαρο, ολοι οι υπολοιποι φαγαμε.

Α δεν σας ειπα, τελικα ο μικρος το ειχε μαθει το ποιημα ασχετα αν εμενα δεν μου το ελεγε και το ειπε. Παλι καλα γιατι δεν ειχε και χρονο να το εμπεδωσει

Εγω παντως δεν παραξενευτηκα Ιωαννακι με την σκορδαλια γιατι η ανηψια μου που ειναι 2 χρ οχι απλα τρωει τζατζικι το τσακιζει,βασικα οτι βρει τρωει αλλα αλλο θεμα αυτο και ειμαι σιγουρη πως αν της δωσεις κ σκορδαλια κ αυτην θα την φαει.Κ εχει κ ενα στυλ ,παιρνει την πατατα κ την βουταει μεσα ολο ναζι !! χαχαχα!! Ωραια φαγακια παντως εκανες !!!

Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν να τους χαίρεστε:tongue:

Πολύ κούραση το τριήμερο ολη μέρα έξω ήμασταν καλεσμένοι Παρασκευή Σάββατο κ Κυριακή δεν έχω συνέλθει ακόμα είμαι κουρασμένη απίστευτα αλλά περάσαμε ωραία κ ακόμα καλύτερα το αστερακι που έπαιξε με πολλά παιδάκια:D Το Σάββατο πήγαμε κ για ποτο δύο ή ώρα γυρισαμε στο Χαλάνδρι.

Στα μαγειρικά Παρασκευή κλασικά μπακαλιάρο με λίγο σκορδαλιά.Σάββατο αρακά συνοδία κοτόπουλου Κυριακή έξω για φαγητό στο Χαλανδρι.

Τζένη κ μένα η μικρή τρώει τζατζίκι τρελαίνεται βασικά οπότε σπιτι το κάνω με λιγότερο σκόρδο σκορδαλιά δεν έδωσα φοβήθηκα η αλήθεια είναι!

Μπραβο Ιωάννα στο αστερακι σου ψωμάκι χειροποίητο Μπραβο σου μία φορά εφτιαξα κ ήταν τούβλο :(

Νινα όντως είναι καλη περίοδος για το αστερακι μπορείς κ συνεννόησε άψογα καταλαβαίνει τα πάντα κάνει απίστευτα ναζια κ γκριμάτσες να τρελαινεσαι.Η αλήθεια είναι όπως έχουμε ωραιο σουβλάκι αλλά πόσο να φας τώρα αποτοξίνωση χαχαχα

Αγγελικη Να καμαρωνεις το αγοράκι σου κ την κοπέλα σου πάντα μμμ ταξίδι στο εξωτερικό δύσκολο ποσά παιδια ποσα κ ποιοι τα συνοδεύουν πολλά τα διλήμματα απαπα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!!

Φωτεινή να τα εκατόστήσει το αστερακι σου με υγεια πάνω απ ολα!Μόνο μακαρόνια ή πεθερά άστα πολύ δύσκολη στο φαγητό τρώει μόνο κρουασάν κέικ ψωμί με μερεντα κ μαρμελάδα αυτα:rolleyes:

Ο Μπαμπάς μας έκανε παρέλαση με την ομάδα που προπονει μόλις τον είδε η μικρή έτρεξε του έπιασε το χέρι κ για ένα λεπτό έκαναν μαζί ήταν τόσο γλυκό ο κόσμος χειροκροτούσε τα παιδάκι κ το αστερακι απ την χαρά του χαιρετούσε έστελνε φιλιά συγκινηθηκα

ή μάνα :-P

Για αύριο δεν έχω ιδέα τι να φτιαξω!!φιλιαααα

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Επιτέλους ο Εβιρος πήρε καινούργιο λάπτοπ και θα μπορώ πλέον να γράφω και να αναρτώ ό,τι θέλω.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν για την Εβιρίνα μοσχαράκι με ρύζι και για μας τους μεγάλους μαυρομάτικα φασόλια με μανιτάρια.

Οι διακοπές του Πάσχα ξεκίνησαν για τα παιδιά την Πέμπτη. Φέτος τις έχουν μειώσει επειδή τα Χριστούγεννα έκαναν περισσότερες μέρες από το συνηθισμένο. Παρόλ' αυτά η κόρη μου τις ξεκίνησε μια βδομάδα νωρίτερα καθώς ήταν άρρωστη με έντονο βήχα και πυρετό. Τώρα της έμεινε μόνο ο βήχας και λίγο συνάχι. Κολλήσαμε όλοι στην οικογένεια αλλά εμείς οι γονείς χωρίς πυρετό. Αυτός ο βήχας όμως βρε παιδιά....τι να σας πω!!!! Σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα μας πάρουν τηλέφωνο οι πάνω και οι κάτω γείτονες και θα μας πουν να διώξουμε τα σκυλιά που γαυγίζουν όλα μαζί ταυτόχρονα από το σπίτι.

Την ημέρα του Ευαγγελισμού πήγα στην Εκκλησία, αναγκαστικά μόνη μου λόγω των ασθενών, αλλά κι εγώ προσπαθώντας να πνίξω το βήχα μου. Είχα φτιάξει και άρτους και το ευχαριστήθηκα που τους έδωσα. Μας μίλησε και ο Πρόξενος για το μήνυμα της ημέρας και γύρισα στο σπίτι που ήταν σαν νοσοκομείο. Εδώ που τα λέμε κάνοντας μια χρονική αναδρομή ειδικά ο Έβιρος αλλά και κάποιες φορές κι εγώ είμαστε άρρωστοι σε κάθε γιορτή του Ευαγγελισμού λες και το έχουμε τάμα.

Όσο για την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα μη νομίζετε ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο εδώ. Μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει τίποτα, είναι σαν να μην υπάρχει αυτή η γιορτή.

Το Σάββατο αυτής της εβδομάδας θέλει η κόρη μου να πάμε σε κουρδικό γάμο κι όπως φαίνεται θα τη συνοδεύσω.

Αυτά είναι σε πολύ γενικές γραμμές τα νέα μου.

Καλημέρα στην παρέα!

Εδω βρεχει, ψιλοβροχο για την ακριβεια, παλι.

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για την κορουλα μου! Γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου!

Επισης σας ευχαριστω και για τα εύσημα που μου δωσατε. Πρεπει ομως να σας πω οτι τη ζαχαροπαστα δεν την εφτιαξα απο την αρχη αλλά την πηρα ετοιμη. Ειμαι ομως ευχαριστημενη γιατι εδω οταν την αγορασα μου ελεγαν ολοι οτι δυσκολα θα τα καταφερω.

Εβιρι μου μεγεια το λαπτοπ! Θα χαρουμε τωρα να σε διαβαζουμε πιο συχνα. Περαστικά σας! Αυτος ο βηχας θα αργησει λιγο να περασει. Γενικά το Πασχα ειναι ελληνικη γιορτη. Οι αλλες χωρες γιορταζουν πιο πολυ τα Χριστουγεννα πιστευω.

Ιωαννα μπραβο στον μικρο σου για το ποιημα. Μη σου κανει εντυπωση για τη σκορδαλια- ο μικρος μου την τρωει απο 1 περιπου ετους. Το δε τζατζικι το τσακιζουν και τα 2 παιδια.

Τζενη χαρηκα παρα πολύ που διαβασα οτι ξεκουραστηκες! Το ειχες αναγκη πραγματικά! Καλό να κανεις και τις εξετασουλες σου να δεις που βρισκεσαι.

Αστερακι φοβερη η μικρη σου! Παρελασε απο τωρα ε;

Αγγελικη μπραβο για το αντρακι σου! Σε εμας ηταν κλειστη η γιορτη αλλά δεν πειραζει. Να τον καμαρωνεις κι αυτον πολλά πολλά χρονια!

Στα μαγειρικά μας τωρα δεν ξερω τι θα θελησει η γιαγια για σημερα. Μαλλον για σουπα βλεπω αφου κολλησε απο τον μικρο κι εχει ριγη και βηχα. Ας ελπίσουμε οτι θα γλιτωσουμε το νοσοκομειο γιατι μια ευπαθεια την εχει στο αναπνευστικο.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σουφλέ μελιτζάνας με κιμά έχει σήμερα το μενού μας. Για τον μικρό έφτιαξα φακές γιατί δεν τις τρώει τις μελιτζάνες αυτήν την περίοδο! Έμειναν και για την κόρη μου να φάει αύριο.

Σήμερα το κοριτσάκι μου παίρνει μέρος σε διασχολικούς αγώνες στίβου. Θα ήθελα να ήμουν εκεί να την δω, αλλά τρέχει μεσημεράκι και δεν μπορώ να πάρω άδεια. Θα είναι εκεί μαζί της όμως ο προπονητής της αφού συμμετέχουν και άλλα παιδιά από την ομάδα της αλλά και από το σχολείο της.

Αστεράκι καμαρώσες το κοριτσάκι σου να παρελαύνει με τον μπαμπάκα της ε? Σε καταλαβαίνω που συγκινήθηκες, που να της δεις να παρελαύνει και μόνη της!

Ιωαννάκι μπράβο στο αντράκι σου που έμαθε το ποιημά του τόσο γρήγορα! Και του χρόνου!

Τζένη, τζατζίκι τρώει και ο δικός μου γιός αλλά έχει μεγάλη διαφορά με την σκορδαλιά. Καταρχήν το γιαουρτάκι το κάνει πιό δροσερό και το ότι συντηρείται στο ψυγείο. Ενώ η σκορδαλιά είναι πιό βαριά στην γέυση. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την τρώω ούτε κι εγώ σε αντίθεση με το τζατζίκι που το ταράζω!

Εβιράκι περαστικά σε όλους σας! Βοήθειά σας και για τους άρτους που πήγες στην εκκλησία! Άντε τώρα που έχεις καινούριο λάπτοπ θα μαθαίνουμε πιο συχνά τα νέα σας!

Πολλά φιλάκια σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα! Πάω να δουλέψω λιγάκι και τα ξαναλέμε....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα για σήμερα τελικά λεμονατο με ρυζακι :P

Έφτιαξε ο καιρός ευτυχώς κ έχουμε ήλιο αλλά το πρωί έχει κρύο ακόμα!

Αγγελική στίβο τι μου θυμησες!έχει συγκεκριμένο άθλημα ή λίγο απ όλα ;;

Πολύ βροχή βρε Φωτεινή μου Λονδίνο γίναμε!! Περαστικα σας !!

Εβιρακι περαστικα κ σε σας !!χαχαχα σκυλιά πολύ γελασα:P:p

Φιλία στο παρεακι γιατί το αστερακι θέλει παιχνίδια κ αγκαλιες:P

καλησπερααααα

Βρε καλως το Εβιρακι μας !! Αντε βρε κοριτσι μας ελειψες !! περαστικα στους αρρωστουληδες !!

Αγγελικη εγω παλι τρελαινομαι για μιλιτζανες οπως κ να ειναι μαγειρεμενες !! τελειο φαγακι εκανες ! Κ εμενα τα παιδια δεν τις τρωνε, ο μικρος καθολου ο μεγαλος τις τρωει μονο στα γεμιστα κ στο μουσακα αν ειναι γλυκες.

Αστερακι τι συγκινητικο !!! Καλα κανατε μωρε κ πηγατε βολτούλες μπραβοοο !!!

Φωτεινη εισαι χρυσοχερα παιδι μου παει κ τελειωσε !! Ασε τους αλλους να σε φοβιζουν δεν μασας εσυ!! Ευχομαι να μην κολλησει τιποτα η μαμα !

Εμεις σημερα τρωμε φασολακια λαδερα απο το καλοκαιρινο στοκ !

Για αυριο εχω ξεπαγωσει μοσχαρι κοκκινιστο που περισεψε την Πεμπτη κ μαλλον θα συνοδευτει με ζυμαρικα!

Αστεράκι ασχολείται κυρίως με τρέξιμο αλλά έχει δοκιμάσει και άλμα εις μήκος. Σήμερα πήγε πολύ καλά, βγήκε πρώτη στα σχολεία του Πειραιά. Βέβαια δεν ξέρει αν πέρασε στην επόμενη φάση καθώς δεν γνωρίζει και τους χρόνους των υπόλοιπων περιοχών της Ελλάδας που συμμετέχουν. Αλλά και εδώ να μείνει είναι πολύ ευχαριστημένη καθώς ασχολείται μόλις 2 χρόνια με το άθλημα.

Τζενάκι κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι μελιτζάνες όπως και να μαγειρευτούν. Μόνο η μελιτζανοσαλάτα δεν μου αρέσει.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...