Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ναμε κ γω καλησπέρα στην παρεα καλή βδομαδα:tongue:

Πολλά τα νέα τι να πρώτοσχολιασω!

Χάθηκα γιατί το αστερακι εχει γινει απαιτητικο με το που βλέπει υπολογιστή χορεύει κ εαν δεν τς βαλεις κλκαιει τοσο που στο τέλος δεν ξερω εαν θυμαται γιατι ξεκίνησε να κλαιει κάποιος την έμαθε(η θεια τς) :-(επίσης με το που πάω να κάνω δουλειές μην φανταστείτε ένα φαγητό κ τα πάνω πάνω μέχρι να έρθει Σάββατο κλαίει με σπρώχνει απ την κουζίνα κ θέλει αγκαλιτσα το λουλούδι μου εάν είναι ο Μπαμπάς βάζει τον μπαμπά να τα κάνει κ εμεις παιζουμε έχουμε πλακα τι να πω :DΕπισης πήγαμε παιδιατρο ήταν μία κυρία λίγο δάκρυ κ μετά μες την τρελή χαρά ντεπον μου είπε να μην δώσω για τα δόντια εκτος εάν δεν αντεχω άλλο την αϋπνία προς το παρόν κοιμάται πάλι φτουφτου !!!

Σαββατοκύριακο πήγαμε στο εξοχικό που είχε υπέροχο καιρό Σαββατο φαγαμε σνιτσελ και την Κυριακη ψησαμε μπιφτέκια κ κοτόπουλο.Για αύριο σπανακορυζο κ κοτοπιτα γιατί έμεινε λίγο κοτόπουλο.

Δυστυχώς Φωτεινή δεν έχω ιδέα από τουρτες τώρα μπηκα στο χορό κ θα τα μάθω κ γω:P

Μόλις ξύπνησε το αστερακι φιλιαααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομάδα (λίγο καθυστερημένα)!

Χτες ειχα παρει γονικη για να παω στο σχολειο της μικρης και να συζητησω το θεμα που προεκυψε. Για να σας πω την αλήθεια έχω στενοχωρηθει παρα πολύ αυτες τις μέρες και δεν μπορω να το κρύψω πλέον αλλά θα μου περασει που θα παει. Δημοσια δεν μπορω να πω παραπανω αλλά καταλαβαινετε οτι η ψυχολογια ειναι στα πατωματα.

Τζενακι σε ευχαριστω πολύ για τις συνταγες! Θα τις μελετησω καλύτερα και θα αποφασίσω. Το Σαββατο πηγαμε για ψωνια και βρηκαμε την παρασταση που θελει για την τουρτα της και την πηραμε. Σκεφτομαι να επιχειρησω και ζαχαροπαστα - θα δειξει. Τι τραβας κι εσυ αλλά και πολύς κοσμος βρε κοριτσι!

Νινα ευχαριστουμε για τα νεα της Στρουμφιτας. Ευχομαι να περασει γρηγορα κι ανωδυνα το θεμα με τη χολή της. Εγω θυμηθηκα και της εστειλα ενα μηνυμα αλλά δεν ειχα καποιο νεο μεχρι στιγμης. Ελεγα στη μαμα μου για τον ντολμαδοπαρασκευαστη κι ενθουσιαστηκε. Ανυπομονει να τον δοκιμασει.

Ιωαννα εδω ακουστηκε οτι και το Πασχα φετος θα ειναι ψυχρο αν και Πρωτομαγια. Τουλάχιστον απο το Σαββατο το πρωι σταματησε να βρεχει. Ο γιος μου ζηταει μακαρονια με κιμα, να στον στείλω;

Αγγελικη κι εγω γενικα στις αντιστασεις ψηνω, το κουμανταρω καλύτερα.

Αστερακι ετσι ειναι τα μικρα, απαιτητικά. Σημασια εχει να ειναι καλά. Εχει χωσει απο τωρα τους αντρες στις δουλειες του σπιτιου; Ειναι σε καλό δρομο...

Χτες εφτιαξα μαρμελάδα πορτοκάλι για μια φιλη. Το Σαββατο σουπιτσα κοτοπουλο για τα πιτσιρικια και παντσετα ψητη στο φουρνο για τους μεγαλους. Το βραδυ εφτιαξα πιτσα μια κι ηρθαν φιλοι των παιδιων για παιχνιδι. Κυριακή ειχα ετοιμο μοσχαρακι για γιουβετσι στην καταψυξη (γυρω στις τρεις μεριδες) κι εριξε η γιαγια το κριθαρακι και το εκανε 5-6 μεριδες. Τα μικρα δεν εφαγαν οποτε εχουμε και για σημερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα κι ελπίζω να μην βρέξει πάλι. Δεν βαρέθηκε?

Για σήμερα έχω φτιάξει φασολάδα με λουκάνικα.

Ιωάννα το ιδανικό θα ήταν να πηγαινοφέρνουμε τα παιδία εμείς στο σχολείο αλλά οι εργοδότες μας προφανώς και έχουν διαφορετική απόψη! Όλα το έχουν παράπονο αλλά όπως είπες τι να κάνουμε?

Αστεράκι βλέπω η μικρή σου έχει αποφασίσει να χώσει τον μπαμπά να κάνει δουλειές αφού θέλει την αποκλειστικότητα της μανούλας! Σε καλό δρόμο είναι! :tongue:

Φωτεινή ελπίζω να λυθεί το θεματάκι με την μικρούλα σου. Σε καταλαβαίνω να είσαι πεσμένη ψυχολογικά αφού δεν έχεις και τον αντρούλη σου δίπλα σου να μοιραστείτε τις ανησυχίες και τα θέματα των παιδιών.

Πολλά φιλιά και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα και τα ξαναλέμε όταν βρω λίγο χρόνο πάλι....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα κοριτσια! Χαμος στις Βρυξελλες γινεται ε?

Φωτεινη τραβας κι εσυ πολλα κι εισαι και μονη. Τι να πω, προσπαθησε λιγο να εισαι καλυτερα, κουβεντιασε με τη μικρη και πιστευω ολα συντομα να φτιαξουν. Στειλε τον μικρο παντα υπαρχει λιγο φαγητο επιπλεον

Αγγελικη εδω εβγαλε ηλιο και ειναι καλυτερα. Ωραιο φαγακι εχεις, αυριο λεω να κανω φασολαδα αλλα χωρις λουκανικα

Αστερακι χαρηκα που σε διαβασα παλι. Τον εστρωσε για τα καλα τον μπαμπα ε?

Τζενη πολλες συνταγες εγραψες, χρυσοχερα μου εσυ!!! Θα χαρω ν ακουσω οτι τι 3ημερο ξεκουραστηκες!

Νινακι τι νεα? Τι κανουν τα μωρα? ειμαι λιγο σε σκεψη για τον ντολματοπαρασκευαστη, δεν ξερω αν θα με βολεψει.

Η εβιρι ακομα να φτιαξει τον υπολογιστη?

Σημερα τρωμε κοκκινιστο με μακαρονια!!!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Φωτεινη μου πολυ στεναχωριεμαι που σε διαβαζω ετσι πεσμενη κ στεναχωρημενη ..μακαρι να ειναι κατι που λυνεται κ να περασει γρηγορα κ ανωδυνα.

Ιωαννακι το εχω σκοπο να ξεκουραστω !!!Μακαρι να τα καταφερω !!

Χαμος στις Βρυξελλες ελεος πια ,σταματημο δεν εχουν τα τρομοκρατικα χτυπηματα το ενα πισω απο το αλλο !!!

Αγγελικη ασε τα σχεδια ολων των εργοδοτων ειναι ιδια,πολυ δουλεια με οσο το δυνατον γινεται μικροτερο κοστος. Σημερα το πρωι συναντησαμε μαι γειτονισσα που πηγαινε τα παιδια της στο σχολειο κ ο μεγαλος μου ειπε μαμα τι καλ απου θα ηταν να μην δουλευες κ εσυ κ να με επερνες στις 2 κ να πηγαιναμε μαζι σπιτι .... ταλαιπωρουνται κ αυτα τα καημενα αλλα πως να ζησουμε με ενα μισθο ... Ωραιο το φαγακι σου

Αστερακι το εχει πιασει το νοημα η μικρη !!!

Φωτεινη αν αποφασισες να βαλεις χαζαροπαστα δεν πρεπι να βαλεις πολλα σιροπια κ ουτε πολυ κρεμα.Η βαση σου πρεπει να ειν αι σταθερη να αντεξει το βαρος.Εγω τωρα στο γιο μου εκανα κεικ κ το γεμισα με μια κρεμα τυπου βουτυρου κ απο πανω εβαλα την ζαχαροπαστα κ εκανα αλλη τουρτα για κερασμα.

Στα μαγειρικα μας τωρα,σημερα το μενου εχει γεμιστα κ μαλλον το ιδιο κ αυριο.Θα δω το απογευμα τι θα έχει μείνει.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Μπήκα γρήγορα να σας γράψω, γιατί με τους καλεσμένους μου, δεν μπορώ να κάθομαι στο λάπτοπ... ήρθαν χτες και σήμερα που έγινε το χτύπημα στις Βρυξέλλες, σκεφτόμουν τι μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή!:-(... απλά περιμένοντας κάποιον στο αεροδρόμιο!

Ελπίζω να είσαστε καλά... θα προσπαθήσω να διαβάσω κάποια στιγμή τα νέα σας. Εμείς σήμερα φάγαμε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και χτες σουβλάκια... για αύριο θα φάμε έξω, οπότε γλιτώνω:D

Τα σκυλάκια ανοίξανε τα ματάκια τους σήμερα! είναι μούρλια:D... και τα παίρνω αγκαλιά, χωρίς να πειράζει καθόλου την μαμά τους:P

Φιλιά σε όλους!

Καλημέρα!

Λυπαμαι ολους τους αθωους ανθρώπους που σκοτώνονται στον πλανητη μας...

Νινα καλώς δεχτηκες τον αδελφο σου και τη γυναικα του! Καλά να περασετε! Τα κουταβακια ετσι μικρουλικα ειναι σκέτη γλύκα.

Ιωαννα μου ευχαριστω εκ μερους του γιου μου για την προσκληση.

Τζενη ευχαριστω για τις συμβουλες για τη ζαχαροπαστα. Θα τη χρησιμοποιησω πρωτα δοκιμαστικά σε μια τουρτιτσα που θα κανω τωρα που θα ειναι κι ο μπαμπας μας εδω.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση. Εχετε δικιο για το θεμα της δουλειας, τι αλλο μπορουμε να κανουμε. Το γεγονός οτι τα περναω μονη μου προκαλει επιπλεον δυσκολια αλλά όλα για τους ανθρώπους ειναι. Θα μου περασει που θα παει.

Για σημερα γιουβαρλάκια γιαχνι με πατατες. Εφτιαξα και κιμα να εχω στην καταψυξη για το γιο. Στην κορη εφτιαξα παγκασιους για το σχολειο.

Φιλάκια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ζέστανε ο καιρός σήμερα αν και ακούω πως το τριήμερο δεν θα είναι και τόσο καλό. Ελπίζω να αφήσει να κάνουν τα παιδιά παρέλαση χωρίς να γίνουν μούσκεμα.

Για σήμερα δεν μαγείρεψα καθώς έχει μείνει φαγάκι από προηγούμενες μέρες. Γιά αύριο ξεπαγώνω μοσχαράκι να το φτιάξω κοκκινιστό με πατατούλες τηγανιτές.

Αύριο έχω σχολική άδεια μιά και το μικρό μου αντράκι λέει το ποίημά του και θα πάω να το καμαρώσω. Θα σας πω εντυπώσεις από Δευτέρα.

Ιωαννάκι τι κάνετε? Ο μικρός θα κάνουν γιορτή στο σχολείο?

Τζενάκι μου ελπίζω να καταφέρεις να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες. Και να φροντίσεις να πάς για εξετάσεις!

Νινάκι μου χαίρομαι που απολαμβάνεις την συντροφιά του αδερφούλη σου! Και χαίρομαι που ήρθαν ασφαλείς! Αυτήν την εβδομάδα το σχολείο της κόρης μου πραγματοποιήσαν την εκδρομή στην Αυστρία. Τελικά το κοριτσάκι μου δεν πήγε. Γύρισαν προχθές, πριν το τρομοκρατικό χτύπημα. Για φανταστείτε όμως να επέστρεφαν σήμερα - αύριο και να ήταν στην τσίτα στο αεροδρόμιο μήν τυχόν και γίνει τίποτα. Δεν σου κρύβω ότι αν και του χρόνου οργανωθεί πάλι εκδρομή στο εξωτερικό από το σχολείο θα έχω τις αντιρρήσεις μου. Έίδωμεν....

Φιλάκια πολλά σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα σας!

Σημερα τρωμε φασολαδα και μολις ηρθε και ο χαλβας που ειχα παραγγειλει απο την Δραπετσωνα αυτον που λενε οτι ειναι πολυ ωραιος και οντως ειναι ωραιος, δεν ειναι στεγνος σαν αχυρο.

Το παιδι θα κανει γιορτη αλλα μεταξυ τους και μολις χτες του δωσανε το ποιημα να το μαθει οποτε αποκλειεται να το πει, τους το ειπα αλλωστε οτι δεν μπορουν να το δινουν μια μερα νωριτερα.

Νινα καλως τους βρηκες κι ευτυχως που δεν ειχαν απροοπτα στο ταξιδι τους

Αγγελικη θα φυγετε το 3ημερο?

Φωτεινη κουραγιο σε καταλαβαινω απολυτα στο θεμα οτι τρεχεις μονη σου, κι εγω μονη μου τρεχω για ολα, εχω ολες τις ευθυνες στους ωμους μου αλλα μην το βαλεις κατω

Τζενη εσεις θα φυγετε? Ελπιζω να μην την βγαλεις στη κουζινα ολες τις μερες

Αστερακι εσεις τι λετε να κανετε?

Αχ παιδια ανυπομονω για σκορδαλια, τι καλα που δεν δουλευουμε την επομενη, μπορουμε να φαμε οση θελουμε

Ιωάννα είναι σοβαροί? Δώσανε του παιδιού ποίημα 2 μέρες νωρίτερα και θέλουν να το ξέρει κιόλας? Εμάς οι δικές μας έχουν δώσει τα ποιήματα από τις 10 του μήνα και μας είπαν ότι τα αργήσαν κιόλας! Μή χειρότερα...

Όχι δεν θα φύγουμε τριήμερο. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου έχει ο μικρός να πάει σε πάρτυ.

Εγώ πάλι δεν ανυπομονώ για σκορδαλιά αφού δεν την τρώω. Κάθε τέτοια μέρα ο άντρας μου κοιμάται στον καναπέ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κάνετε;

Νινακι μου καλα να περνας με τον αδερφουλη σου κ την νυφη σου κ να τους χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις !!! Ασε χιλια μυρια οσα περνανε απο το μυαλο μας καθε μερα με αυτα που γινονται .

Αγγελικη κ με το δικιο σου να έχεις αντιρησεις, εγω δεν σας ελεγα τις προαλλες που φοβαμαι πια να μπαινω στο μετρο με το παιδι; Κ εγω μοσχαρακι θαα παρω για αυριο να το κανω κοκκινιστο με παταττουλες τηγανιτες να φαει το παιδακι μου ζεστο φαγακι μιας κ θα τον εχω σπιτι.Τον μικρο θα τον ντυσω το πρωι κ θα τον παω σχολειο αλλα θα πουν τα ποιηματα μεταξυ τους.

Για σημερα δεν μαγειραψα μιας κ εμειαν γεμιστα απο χτες κ χτες το βραδυ φαγανε τοστακια με πατατες. Οποτε αυριο παλι θα μπει κατσαρολα.

Για την 25η Μαρτιου εχω ψαρια απο το χωριο στην καταψυξη να ψησω κ οχι μπακαλιαρο δυστυχως. Εγω με τον συζυγο τον τρωμε πολυ αλλα τα παιδια ουτε καν τον αγγιζουν οποτε απο το να φτιαχνω 2 φαγητα καλυτερα ψαρακια.Τα πατζαρια ομως θα τα φτιαξω κανονικα χαχαχα !!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι αν ξερετε, εχω γαλα που ληγει κ εχω κ φυλλο σφολιατας στην καταψυξη κ λεω για να μην παει χαμενο να το κανω μπουγατσα.Ξερετε αν μπορω να φτιαξω την μπουγατσα το βραδυ, να την βαλω ψυγειο κ να την ψησω το πρωι;

Γιατι θελεικ αυτη λιγο χρονο να γινει κ ελεγα να την εχω ετοιμη κ το πρωι μπαμ μπαν να τους την ψησω .

Ευχαριστω πολυ

Τζενάκι αν σκεπάσεις το ταψί με μεμβράνη, για να μην ξεραθεί το φύλλο, δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα η μπουγάτσα να ψυθεί αύριο. Δες τι θα σου πουν και τα άλλα κορίτσια...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ευχαριστω πολυ Αγγελικη μου αυτο θα κανω. Θα την αφησω να κρυωσει καλα κ μετα θα την κλεισω καλα με μεμβρανη κ δεν νομιζω πως θα έχω προβλημα. Εχω βαλει αρκετες φορες ετσι τυροπιτακια η λουκανικοπιτακια με ζυμη κουρου η μαγιας κ δεν ειχαν παθει τιποτα οποτε η πιτα που θα ειναι κ με σφολιατα θεωρητικα δεν θα παθει τιποτα.

Καλησπέρα κορίτσια μου

Κοιμήθηκε η μικρή οπότε έχω χρονο για τα νέα σας κ τα νέα μου:tongue:

Ή μικρή έχει κάνει τον μπαμπά να κατουριεται απ την χαρά του με τα ναζια τς τς αγκαλιά τα φιλιά οπότε δεν παραπονιέται για τς δουλειές που τον βάζει να κάνει :D

Σήμερα φαγαμε σπανακορυζο το βράδυ ψαρασουπα για αύριο μακαρόνια με κιμά θα έρθει η πεθερα για την μικρή κ τρώει μόνο μακαρόνια!!!!

Νινα διβαζω επισκέψεις έχεις καλά να περάσετε να τους χορτάσεις ευτυχώς προς το παρόν έχει καλό καιρό για βολτες!Τα σκυλάκια σας τι κάνουν;;

Ιωάννα Πλακα κανείς δυο μέρες πριν του έδωσαν ποίημα τι να πω τώρα το θυμήθηκαν ???Δεν είχαν ημερολόγιο να δούνε :rolleyes:

Σκορδαλιά τρελαίνομαι αλλά δυστυχώς το Σάββατο δουλεύω οπότε με μέτρο;)

Αγγελική είμαι σίγουρη πως θα τον καμαρωσεις λίγο δάκρυ επιτρέπεται:P

Πόσο χρονών είναι η κορη σου κ πάνε εξωτερικό εκδρομή;;;

Φωτεινή δεν ξέρω τι έχει γίνει στο σχολείο μάλλον κάτι εχω χάσει ότι δεν την πας εσύ σχολείο ;;;αυτό είναι το θέμα;; Τι να καταλάβουν τα αστεράκια μας κ να εξηγήσεις θέλουν αποκλειστικότητα κ την μαμά τους ελπίζω να έρθει ή μετάθεση που περιμένεις κ να γίνουν όλα πιο εύκολα.

Τζένη παρε βιταμίνες και ξεκούραση το τριήμερο!

Καλημέρα!

Παραμονη τριημέρου σημερα - τι καλά!

Τζενη δεν μπηκα χτες ξανά αλλά συμφωνω με την Αγγελική. Ελπίζω να ξεκουραστεις αρκετά αυτες τις μέρες γιατι το έχεις ανάγκη.

Αγγελική τελικά δεν πηγε η μικρη ε; Πως τα παει απο παρεες; Εχεις δικιο που τα σκεφτεσαι ολα αυτά.

Αστερακι σαν την πεθερα σου ειναι η κορη μου! Φοβερη η κορη σου - το'χει με τους αντρες!

Ιωαννα, στην κορη μου το εδωσαν τη Δευτερα. Στο γιο την προηγουμενη εβδομάδα. Το εμαθε τελικά αλλά μας δηλωσε οτι στη γιορτη δεν θα το πει γιατι ειναι μικλός. Καμια φορα οταν με πιανει το παραπονο σκεφτομαι αλλους ανθρώπους οπως εσυ που ειστε αναγκασμένοι να τα βγαζετε περα μονοι σας και νοιωθω αχαριστη. Αλλά ειναι φορες που τα γεγονότα και η κουραση με ξεπερνουν και με ριχνουν. Σε φυσιολογικά επίπεδα πιστευω. Αυτη τη φορα ηταν πολύ εντονη η αντίδραση της μικρης και με λύγισε πιστευω.

Σημερα ερχεται ο αντρας μου για τριημερο - ευτυχως εληξε το απαγορευτικό! Εδω που ζω εγω ολα ειναι πιο ηρεμα και τα αγχη που περιγραφετε βρε παιδια δεν τα εχει ο κοσμος. Θελω τη μεταθεση και καμια φορα σκεφτομαι και τα αρνητικά της. Μου το λέει κι ο αντρας μου οτι εδω ζουμε σε αλλο κοσμο.

Για σημερα εχουν περισσεψει γιουβαρλάκια και δεν ξερω τι θα συμπληρωσει η γιαγια στα καμάρια. Εγω δεν ξετρελαινομαι για σκορδαλια κι ετσι αυριο θα φτιαξουμε χορτα με ψαρια.

Φιλια πολλά και καλά να περασετε! Να χαιρεστε και τους εορταζοντες σας αν εχετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...