Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Χρόνια μας πολλά για χτες! Αν και κανονικά γιορτάζουμε κάθε μέρα:tongue:

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας... θα μπω αργότερα ξανά.

Θυμάστε πριν 2 μήνες που είχα χάσει το σκυλί μου και γύρισε μετά από 3 μέρες? Έμεινε έγκυος τότε, αν δεν σας το είχα πει ήδη (το αλτσχάιμερ βλέπετε...) Σήμερα λοιπόν ξυπνήσαμε με γεννητούρια!:tongue: Γίναμε σκυλογονείς! :P Μέτρησα 6 το πρωί και πριν λίγο έκανε άλλο ένα... αν δεν έχω χάσει το λογαριασμό! Γίνετε ένας χαμός, μέσα στο σπιτάκι της! Άντε να μας ζήσουν.:D

Τα λέμε αργότερα..φιλιά!

Καλημερα, να σας ζησουν!!! Με το καλο τα σκυλακια! Τι θα τα κανετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Νινάκι γίνατε πολλοί διαβάζω! Μεγάλωσε η οικογένειά σας! Θα τα κρατήσετε όλα?

Το υπόλοιπο παρεάκι τι κάνει?

Βροχούλα σήμερα, το πρωί τουλαχιστον που ερχόμουν. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...

Το μενού μας σήμερα έχει γίγαντες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα!

Τι μου κάνετε; Ήλιος με δόντια εδω. Έπεσε λιγο η θερμοκρασία αλλά όχι και τραγικά.

Νινα να σας ζήσουν τα νεογέννητα! Ειναι γλυκουλικα μωρε τα κουταβακια! Τι θα τα κάνετε;

Αγγελική εχουμε κι εμεις κάτι γιγαντες κι ολο λέω να τους κάνω κι ολο το αναβάλλω.

Τζενη ζητησε τρικολορε απο μονος του; Μακαρι να ζησω κι εγω τετοιες στιγμές. Σημερα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες απο χτες που δεν προλαβα να φαω. Η μικρη χτες δεν ειχε σχολειο γιαυτο και φτιαξαμε το κοτοπουλο. Με πολύ κλαμα και φασαρια δοκιμασε λιγουλακι και το βραδυ που ειπα να τους τηγανισω λιγες πατατες ο μικρος αντεδρασε κι ειπε οτι δεν θελει άλλες πατατες και ζητησε βραστο αυγο. Δεν ξερω πως να συντονιζω συγχρονιζω ολα τα γουστα πια, άλλες ιδιοτροπίες η μικρη, αλλες οι παππουδες κι αλλες ο μικρος που αντιδρα στη μικρη. Δεν τολμω να σκεφτω και τις δικες μου!!! Αυριο θα φτιαξω κεικ για τα αποκριατικα παρτυ που εχουν τα σχολειο των μικρών. Λεω να βαλω σταγονες σοκολάτας μέσα και να μην το κάνω διχρωμο με κακάο. Ποια ειναι η γνώμη σας;

Το υπολοιπο παρεακι τι κάνει;

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Να ΄μαι πάλι:tongue:... η πολύτεκνη:D... τελικά σταματήσαμε στο νούμερο 7, αφού έκανε και ένα όγδοο, το οποίο δεν τα κατάφερε:(... τι σου είναι όμως η φύση? Το έβγαλε από το σπίτι της και μου το έφερε στο σκαλοπάτι, να το φροντίσω!

καλημέρα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια τι κανετε;

Εγω ξυπνησα καπως σημερα,λιγο ασχημη διαθεση,λιγο κουραση ελπιζω να μην με παει η εβδομαδα ετσι. Η αληθεια ειναι πως κουραζομαι πολυ τον τελευταιο καιρο ειδικα κ νομιζω πως τωρα αρχοιζουν κ βγαινουν ολα. Λογικό δεν είναι, κάποια στιγμή να σου βγει όλη η κούραση? Πάντως με το τρέξιμο που έχεις και αφού δεν προβλέπεται κανένας τρόπος ξεκούρασης, ελπίζω τουλάχιστον να παίρνεις καμία βιταμίνη, για να δυναμώνεις.

Ειναι πολυ ωραια στον Καλαμο, εχω δει πολλες φωτο απο φιλους που πανε συνεχεια, θα μπει στα υποψιν για καμια μονοημερη ! Λες να συντονιστούμε καμία φορά, να βρεθούμε εκεί?:P

Ιωαννακι εγω στα εχω ξαναπει, τα ειχαμε ζησει 2-3 χρονια με το συζυγο σε καταλαβαινω απολυτα ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο το πραγμα κ δεν μπρεις να κανεις τπτ μιας κ ποτε δεν ξερεις τι θα παρεις κ ποτε.

Φωτεινη περαστικα σας.Ολα καλα τωρα ε;

Νινακι ευχομαι να ειναι κατι προσωρινο με την δουλεια του αντρουλη σου κ ολα να πανε καλα. Είναι καιρό τώρα που το αφεντικό το γυροφέρνει το θέμα, αλλά δεν καταλήγει κάπου να ξέρουμε και εμείς τι μας γίνεται! Αυτό είναι το κακό.:eek:

γενικα τα πραγματα στις δουλειες πανε απο το κακο στο χειροτερο.Δεν ακους ουτε εναν να ειναι ικανοποιημενος.Κ δεν εννοω μονο οικονομικα,εχουν αλλαξει τα πραγματα στο χειροτερο σε ολους τους τομεις. Δυστυχώς έτσι είναι!

Την Παρασκευη το απογευμα γυρνωντας σπιτι μας πηραν φιλοι τηλ οτι θα ερθουν κ ετσι εψησα παλι στο φουρνο διαφορα κρεατα,εκανα και μια σαλατα κ πατατες κ φαγαμε.

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε οτι εμεινε απο την Παρασκευη κ το βραδυ εξω .

Χτες εφτιαξα γεμιστα κ με τα χιλια ζορια κρατησα μια μεριδα να φαει ο αντρας μου σημερα κ μια για να παρει ο μεγαλος στο σχολειο.Τα αγορια ολη μερα στο ταψι με τα γεμιστα ητανε.Ενα μεγαλο ταψι κοριτσια παει. Κ να φανταστειτε πως εγω με τον αντρα μου το βραδυ δεν φαγαμε . Απορω οταν μεγαλωσουν ακοαμ λιγο ποσα θα πρεπει να φτιαχνω.Σε καποια φαση το βραδυ εψαχνε ο μεγαλος το ταψι με τα γεμιστα στην κουζινα, εψαχνε στο ψυγειο κ μετα φωναζε πανε τα γεμιστα εξαφανιστηκαν μονο ενα μπολακι βλεπω χαχαχα !! Ερωτας με τα γεμιστα ! Χα χα χα πολύ πέραση τα γεμιστά!:P

Εφτιαξα κ λιγο μοσχαρακι κοκκινιστο για αυριο οποτε μετα θα κανω μονο μακαρονια για συνοδευτικο για το βραδυ κ αυριο το μεσημερι.

Τελιωσε κ το στοκ απο μαρμελαδα φραουλα κ ετσι δνε μου εφτανε ολο το τρεξιμο ειπα στον αντρα μου κ πηρε κ ενα κιλο φραουλες απο την λαικη κ τις εφτιαξα κ αυτες μαρμελαδα γιατο ο ιδιοτροπος δεν τρωει τιποτε αλλο για πρωινο κ δεν ειχα ουτε για μια μερα.

Περάσαμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο μιάς και είχα τον μικρό άρρωστο. Ξεκίνησε την Παρασκευή το από γευμα με πυρετό και ενοχλήσεις στην κοιλιά του. Φαντάστηκα ότι ήταν γεστρεντερίτιδα και περίμενα την εξέλιξη. Ξημερώνοντας Σάββατο μου έκανε έναν μικρό εμετό ο οποίος ήταν περισσότερο σαν γουλιά νερού. Το λέω γιατί το σεντόνι του στο σημείο που την έβγαλε δεν μύριζε καθόλου και όταν στέγνωσε ήταν καθαρό λες και δεν είχε πέσει τίποτα πάνω! Και από εκείνη την στιγμή δεν μου ξαναπαραπονέθηκε για την κοιλιά του. Ο πυρετός όμως για ένα 24ωρο ήταν πολύ επίμονος και έπεφτε μετά από 1 με 1,5 ώρα που του έδινα το αντιπυρετικό. Χτες σήκωσε μόνο 2 φορές πυρετό μέσα στην ημέρα και σήμερα μέχρι στιγμής είναι απύρετος. Είδωμεν... Αχ με τις παλιοιώσεις! Δεν λένε να ηρεμήσουν τα πράγματα! Πώς άλλωστε, με αυτόν τον καιρό?:? Περαστικά σας!

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε ψητά κρέατα που είχαν μείνει από την Πέμπτη και τα συνοδέψαμε με βραστές πατατούλες και ρυζάκι για να μπορεί να φάει και ο μικρός λιγάκι. Το βράδυ ψήσαμε στο φούρνο κλέφτικο για μεζέ και το συνοδέψαμε με τις υπόλοιπες πατατούλες και το ρυζάκι που είχαν μείναι από το μεσημέρι.

Χτες είχε μαγειρέψει η πεθερά μου παστίτσιο. Εγώ έφτιαξα ένα τυρόψωμο και για σήμερα έβαλα στον φούρνο μπιφτέκια κοτόπουλου με πατατούλες.

Νινάκι ελπίζω να πάνε όλα καλά στην δουλειά του αντρούλη σου. Δεν ακούς και πουθενά να λένε ότι είναι καλά τα πράγματα πάντως...:rolleyes:

Αστεράκι σας έβαλαν κάμερες κι εσάς ε? Big brother έχουμε γίνει...:rolleyes:

Ιωάννα δεν τους έφταναν οι φανερές ήθελαν και κρυφές κάμερες? Γιατί, για να βλέπουν αν κάθεστε? Αν αξίζετε τα πολλά λεφτά που σας δίνουν? :mad:

Φωτεινή αέρα σήκωσε κι εδώ το Σάββατο το βράδυ κάποια στιγμή. Αλλά μετά ηρέμησε.

Τζενάκι σου βγαίνει η κούραση των ημερών γι΄αυτό είσαι έτσι. Δεν παίζει να πάρεις καμία άδεια ε?

Φιλάκια πολλά σε όλο το μαγειροπαρεάκι!

το ξερω κοριτισια αλλα κ να ζητησω αδεια δεν θα μου δωσουν.Ηδη εχω υποτιθεται κλεισει απο δουλειες μεχρι τελος Μαιου κ καθε μερα σχεδον ολο κ κατι καινουριο θα μου πασαρουν στο ηδη κλεισμενο προγραμμα.Εκτος αυτου μας ζητησαν να καθομαστε μεχρι αργα κ 7*30 στην αναγκη .. ελεος....

Λεω μπας κ καταφερω να παρω 24 που θα ειναι κλειστα τα σχολεια ,για να δουμε...Ειναι δυσκολα κοριτσια να δουλευεις κ να μεγαλωνεις παιδια χωρις βοηθεια.Κ ο συζυτγος δουλευει τα περισσοτερα Σαββατα, τι να κανει κ αυτος.Δεν πειραζει καλα να ειμαστε θα μεγαλωσουν κ αυτα Ναι μωρέ, αυτό να λες: να είσαστε καλά και όλα θα γίνουν! Η υγεία είναι τόσο σημαντική!

Αγγελικη μου περαστικα. Η ανηψια μου ψηθηκε στον πυρετο απο την Τεταρτη κ χτες αρχισε κ τρεχει υγρο το αυτι της . Πολλες ιωσεις βρε κοριτσια ποσο να φυλαχτεις.

Αγγελική περαστικά στον μικρό σου! Ελπίζω να μην ειναι τιποτε αλλο. Αυτος ο μηνας θα ειναι δυσκολος για τις ιωσεις μετα τι στο καλό θα φτιαξει η κατασταση.

Τζενη οντως εισαι πολυ κουρασμένη και το κακό ειναι οτι δεν μπορεις να παρεις άδεια. Παντως παιδια γενικά ειναι πολύ χαλια η κατάσταση όπου και να δουλευεις γιατι ο κόσμος εχει βγαλει το χειροτερο εαυτο του. Εμεις εχουμε τρελλαθει στις καταγγελιες για το καλοκαιρι που περασε και το καλοκαιρι που θα έλθει!!!! Φανταστειτε να ξεκινησει και κανονικά η τουριστική σεζον. Πάντως εσενα οι επιπλέον ώρες θα σου ειναι πολύ δυσκολες γιατι καπως πρεπει να βλεπετε και τα παιδια σας. Με εκνευριζει που αυριο λόγω της ημερας της γυναικας θα ακουσουμε παλι τους γνωστα λόγιδρια περι δικαιωμάτων κλπ. Έχουμε ξεχασει ομως τον άνθρωπο, είτε γυναικα είτε άντρα. Πλάκα πλάκα, τι γιορτή γυναίκας?! Γιορτή ανθρώπου δεν έχουν κάνει ακόμα, μπας και συνέλθουν μερικοί! Και όπως λες, ο κόσμος έχει τρελαθεί εντελώς: από το τρόπο που οδηγεί, μιλάει, φέρεται και μέχρι τον τρόπο που σκέφτεται! Και δεν σου λέω, πόσοι άνθρωποι πραγματικά τρελοί, κυκλοφορούν γύρω μας, αφού δεν έχουν μέρος να τους φροντίσουν ή χρήματα να πάρουν την θεραπεία τους!

Ιωαννα τουλάχιστον βγαινετε ωραιοι στις κάμερες; Σε εσας πιστευω οτι έχουν ξεφυγει αν και ακουω πολλά τετοια κι οχι για λογους ασφαλειας όπως παλια. Διαβασα και για μια απολυση σε γνωστη αλυσιδα καταστημάτων γιατι δεν "χαμογελουσε αρκετά". Αν ειναι δυνατον.

Αστερακι αποκτησατε κι εσεις τις καμερουλες σας ε;

Εδω βρεχει καρεκλες. Αντε μπας και κοπασει ο αέρας γιατι ειναι πολύ σπαστικός

Φιλια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χρόνια Πολλά για την ημέρα, αν και κάθε μέρα θα έπρεπε να είναι η ημέρα μας!

Σήμερα τρώμε διάφορα που υπάρχουν στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες.

Ο μικρός είναι καλά, πήγε σήμερα σχολείο. ¨Εχουν ξεκινήσει πρόβες για την 25η Μαρτίου. Θα πει ποίημα το αντράκι μου! Μπράβο το αγόρι!!:tongue:

Αστεράκι είχαμε παλιότερα έναν διευθυντή που κάθε τέτοια μέρα έφερνε σε όλες τις γυναίκες του τμήματος από ένα τριαντάφυλλο. Τι ωραία που μας έκανε να νοιώθουμε... Δυστυχώς αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί:rolleyes:

Φωτεινή συνεχίζονται οι βροχές εκεί? Εδώ πάντως το πρωί ψιλόβρεχε.

Τζενάκι πως είναι τα κέφια σήμερα?

Σας φιλώ για την ώρα...τα λέμε αργότερα....

Καλημερα, να σας ζησουν!!! Με το καλο τα σκυλακια! Τι θα τα κανετε?

Ιωάννα μου, θα τα χαρίσουμε! Ήδη έχουν ενδιαφερθεί κάποιοι, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα, βλέπουμε... αν έχεις κάποιον που θέλει, είναι ημίαιμα λυκόσκυλα, να ξέρεις.

Κορίτσια, σκέφτομαι να κάνω λαγάνες φέτος... ξέρετε καμία καλή, δοκιμασμένη συνταγή? Έκανα μία σήμερα για δοκιμή, από τις συνταγές της Αργυρώς και βγήκε αφράτη, αλλά δεκτές οι προτάσεις:D

Και για μη ξεφεύγουμε τόσο πολύ από το θέμα μας, σήμερα κάνω γλυκόξινο κοτόπουλο και μία μίνι χορτόπιτα, με δικό μου φύλλο για πρώτη φορά.

Βρηκα αυτο που περιγραφει τη ζωη μου με τη μικρη. Δεν ταυτιζομαι απολυτα αλλά σε γενικές γραμμες θα καταλάβετε τι επικρατει στο σπιτι σε συνδυασμό με τη γιαγια που εχει φυσικά το κατοχικό συνδρομο

http://www.mama365.gr/29365/o-agonas-ton-gonion-me-paidia-dyskola-sto-f.html

Πότε λετε να χρειαστω ψυχοθεραπεια;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην παρέα :)

Μας έβαλαν κάμερα δεν ξέρω τον λόγο είχαμε μια βγαλαμε κ δεύτερη !

Υπομονή Φωτεινή ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες στο φαγητό σας κ σύντομα!:tongue:

Νινακι να σας ζήσουν αχ να είχα χώρο ή μικρή τρελενεται για σκυλάκια!!

Λασποβροχη Αγγελική δεν είχα νερό στους υαλοκαθαριστήρες κ δεν έβλεπα τπτ

Τζένη έρχεται τριήμερο ώρα για λιγη ξεκούραση.

Σήμερα κ αύριο φακές

Καληνύχτα

Καλημέρα!

Εδω βρεχει κατά διαστηματα απο χτες το βραδυ! Παραδοξως δεν με ενοχλει γιατι η φυση το ειχε ανάγκη.

Αστερακι κι ο αντρας μου για λασποβροχη μου ειπε. Μετα ομως κατα το βραδακι εκανε μποριτσα κι ηταν καλύτερα. Αχ φακες απο τα αγαπημενα μου! Υπομονη εχω τεραστια αλλά ο συνδυασμος γιαγιας - εγγονης στο θεμα φαγητου με βγαζει εκτος εαυτου πολλες φορες αν και δεν το δειχνω.

Βρε Νινα και λαγανα; Μου φαινεται η Εβιρι ειχε φτιαξει πιο παλια (εκτος αν θυμαμαι λαθος). Εγω δεν καθομαι να παιδευτω για κατι τετοιο.

Για σημερα μακαρονια λόγω κορης (ευτυχως εγω δεν προλαβαινω να φαω σημερα). Εφτιαξα και τα κέικ για τις γιορτουλες τους μια που ειχα χρονο χτες κι ετσι δεν θα τρεχω σημερα.

Φιλακια

Γεια σας κορίτσια.

Τι περίεργος καιρός και αυτός! Χτες έριξε βροχή, με χώμα προφανώς, γιατί όλα ήταν χάλια το πρωί και τώρα ήλιος με αέρα! Δεν λέω ότι δε με βολεύει το σημερινό, ώστε να στεγνώσουν τα ρούχα στο πιτς φυτίλι:P

Σήμερα θα κάνω πένες μαζί με το κοτόπουλο που περίσσεψε χτες και αγκινάρες σαλάτα.

Καλησπέρα στην παρέα :)

Μας έβαλαν κάμερα δεν ξέρω τον λόγο είχαμε μια βγαλαμε κ δεύτερη ! Νομίζω ότι αν δεν αναφέρεται κάπου ότι έχετε κάμερες, είναι παράνομο... το έχουν αναρτήσει πουθενά μέσα στο κτίριο? Τι πράγμα και αυτό πάλι?!:mad:

Υπομονή Φωτεινή ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες στο φαγητό σας κ σύντομα!:tongue:

Νινακι να σας ζήσουν αχ να είχα χώρο ή μικρή τρελενεται για σκυλάκια!! Όλα τα παιδιά νομίζω τρελαίνονται με τα σκυλάκια, αλλά είναι μέγα λάθος να τα παίρνουν για τα παιδιά και να καταλήγουν μετά από λίγους μήνες στο δρόμο... είναι μία ανησυχία που έχω, όταν θα αρχίσω να τα δίνω!;)

Λασποβροχη Αγγελική δεν είχα νερό στους υαλοκαθαριστήρες κ δεν έβλεπα τπτ

Τζένη έρχεται τριήμερο ώρα για λιγη ξεκούραση.

Σήμερα κ αύριο φακές

Καληνύχτα

Καλημέρα!

Εδω βρεχει κατά διαστηματα απο χτες το βραδυ! Παραδοξως δεν με ενοχλει γιατι η φυση το ειχε ανάγκη. Καλύτερα είναι Φωτεινή, να φύγει και λίγη γύρη!

Αστερακι κι ο αντρας μου για λασποβροχη μου ειπε. Μετα ομως κατα το βραδακι εκανε μποριτσα κι ηταν καλύτερα. Αχ φακες απο τα αγαπημενα μου! Υπομονη εχω τεραστια αλλά ο συνδυασμος γιαγιας - εγγονης στο θεμα φαγητου με βγαζει εκτος εαυτου πολλες φορες αν και δεν το δειχνω.

Βρε Νινα και λαγανα; Μου φαινεται η Εβιρι ειχε φτιαξει πιο παλια (εκτος αν θυμαμαι λαθος). Εγω δεν καθομαι να παιδευτω για κατι τετοιο. Τελικά και εγώ άλλαξα γνώμη... ειδικά όταν μου είπε ο σύζυγος ότι δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι:D

Για σημερα μακαρονια λόγω κορης (ευτυχως εγω δεν προλαβαινω να φαω σημερα). Εφτιαξα και τα κέικ για τις γιορτουλες τους μια που ειχα χρονο χτες κι ετσι δεν θα τρεχω σημερα.

Το διάβασα αυτό που λες με τη διατροφή του παιδιού... βρίσκεις τον εαυτό σου σε αυτό? Πάντως πολλοί γονείς είναι έτσι, καθώς το σκέφτομαι...

Φιλακια

Οι υπόλοιποι πού είστε? Τι θα κάνετε Καθαρή Δευτέρα? θα φύγετε?

Εμείς εδώ θα κάτσουμε... ο καιρός λένε ότι θα χαλάσει και έχουμε και οικογενειακές υποχρεώσεις τώρα με τα 7δυμα:D

Γεια σας κορίτσια μου.

Χάθηκα γιατί δυστυχώς δεν έχω κομπιούτερ. Είναι 8 μέρες τώρα που το λαπτοπάκι που έχουμε δε με άντεξε άλλο. Εδώ που τα λέμε του τα έβγαλα τα μάτια. Τώρα μου έφερε ο άντρας μου ένα που έχει στη δουλειά του για να ξελαμπικάρω λίγο και θα κοιτάξει τι θα γίνει με αυτό του σπιτιού.

Τουλάχιστον, μπήκα να σας πω αυτά τα νέα μου.

Κατά τα άλλα σήμερα είχα ψάρι και πατάτες. Ο καιρός μας ήταν αρκετά καλός σήμερα χωρίς σύννεφα, με αρκετό ήλιο, αλλά με λίγο θολό ουρανό, ίσως να είχε σκόνη από τη Σαχάρα ή υγρασία δεν ξέρω. Οι θερμοκρασίες βέβαια ακόμη είναι κάπως χαμηλές. Τις επόμενες μέρες όμως θα φτιάξουν.

Νίνα μου διάβασα για τα γεννητούρια σας, να σας ζήσουν, άχου τα μωρέ να ήμουν εκεί να τα χάιδευα λίγο!!!!

Τα υπόλοιπα νέα σας τα διάβασα τόσο βιαστικά που δε θυμάμαι τίποτα. Αν δεν κάνω παραθέσεις δε γίνεται να θυμάμαι.

Η καθαρά Δευτέρα για μας θα είναι μια συνηθισμένη μέρα που το παιδί θα έχει κανονικά σχολείο και μόνο ο Έβιρος θα είναι στο σπίτι λόγω της αργίας.

Σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα νέα μου και θα ξαναμπώ μόλις τα καταφέρω.

Φιλιά πολλά από μένα και καλό τριήμερο να περάσετε όλοι.

Καλημερα κοριτσια!

Προχτες φαγαμε παπουτσακια, εχτες φασολακια και σημερα τιποτα θα ειμαι μονη μου, εμειναν λιγα φασολακια που τα εφερα στη δουλεια να τσιμπησω.

Την καθαρα Δευτερα θα παω στους γονεις μου για φαγητο και δεν θα κανουμε τιποτα το ιδιαιτερο αφου λενε οτι ο καιρος δεν θα ειναι καλος.

Στη δουλεια δεν εχω συχνα internet γιατι εχουμε μια βλαβη και ποτε δουλευει για λιγο και μετα τιποτα. Ελπιζω να περασετε ολες καλα και να δουμε ποια μερα μας βολευει να πιουμε τον καφε που λεγαμε

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εδω φυσικά βρεχει κατα διαστηματα.

Ιωαννα σε ζηλευω με τις μελιτζανουλες σου.

Εβιρι τι ωραια που σε ξαναδιαβάσαμε! Κι εσενα χαλασε το λαπτοπακι;

Νινα αυξημένες υποχρεώσεις με τα 7δυμα ε; Σωστο αυτο που λες για τα ζωακια που παιρνουν και μετα τα παρατάνε. Χαιρομαι που ο αντρουλης σου φροντιζει να μην παιδευεσαι. Στο κειμενο που παρεθεσα δεν βρηκα τον εαυτο μου αλλά την κορη μου με ολες τις ιδιοτροπίες. Εγω το αντιμετωπιζω πιο ψυχραιμα αλλά η γιαγια καθολου οπότε μπορειτε περιπου να φανταστειτε τι γινεται.

Εμεις θα ταξιδεψουμε το τριημερο και θα βρεθουμε οικογενειακώς στο χωριο του αντρα μου. Θα δουμε ετσι λιγο και την άλλη γιαγια που την αποζηταμε. Αυριο θα κουναει λιγο απ'οτι λενε αλλά πιστευω να μην εχω θεμα με τα πιτσιρικια.

Για σημερα μακαρονια (παλι) με κιμα αυτη τη φορα.

Φιλια και καλό τριημερο!

καλημερα κοριτσακια τι κάνετε;

Νινακι να σας ζησουν τα σκυλακια !! εφτιαξες λουκουμαδες για τα γεννητουρια; Ναι εχεις δικιο που ανησυχεις, δυστυχως υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν εχουν συνειδητοποιησει τι φροντιδα χρειαζεται ενα ζωακι κ μολις δουν λιγο τα ζορια τα εγκαταλειπουν.Δεν ειναι ομως ολοι ετσι, ευχομαι τα σκυλακια σου να πανε σε καλα χερια.

Λαγανα ειχα κανει εγω πριν 2-3 χρονια μια απο τις συνταγες της παρεας ,πολυ ωραια ειχε βγει ,αλλα οπως λεει κ ο συζυγος σου δεν αξιζει μωρε τον κοπο να κουραζομαστε κ για αυτα!!

Φωτεινη μου καλο ταξιδι να εχετε!! Οχι δεν τα ζητησε ο μικρος τα τρικολορε, ο μεγαλος!! Εχουμε κ αυτον τωρα, τον εχει πιασει τοσο εντονη ζηλια που πολλες φορες δεν ξερουμε πως να το χειριστουμε!

Εβιρακι εσεις να ειστε καλα κ λαπτοπ θα παρετε καινουριο κ πιο καλο!!

Ιωαννακι κοιτα κ εσυ να χαλαρωσεις λιγο το 3ημερο !!! Κ το ιντερνετ χαλασε εκει; αμαν !!!

Αστερακι τι κανετε; πως ειναι η μικρουλα σου;

Εμεις χτες φαγαμε κοτοπουλο μπουτακια με πατατες στο φουρνο κ για σημερα εχω κανει αρακα.

Αυριο θα φυγουμε κ εμεις σγια χωριο μιας κ εχουμε να παμε απο τα Χριστουγεννα .

Χτες είχα πάει για το εμβολιάκι του μήνα γι΄αυτό δεν μπήκα. Όταν τελείωσα κάθησα και για καφεδάκι. Είχε και ωραία μέρα...

Χτες φάγαμε γεμιστά και για σήμερα έχω φτιάξει κιμά με πουρέ στον φούρνο από το μπλογκ της Έβιρι. Έφτιαξα κι ένα κέικ με μήλα για κολατσιό.

Καλό ταξίδι σε όσες ταξιδέψετε για το τριήμερο και όσοι δεν φύγουμε καλά να περάσουμε εντός!

Έχω κάμποση δουλίτσα και δεν ξέρω αν θα τα ξαναπολύμε πιό μετά. Σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα στο παρεακι!

Αγγελική όλο λέω για γεμιστά αλλά έχω αντιρρήσεις κ μου αρέσουν τόσο πολύ το θεωρεί καλοκαίρινο φαγητο όπως πολλοί:confused:

Τζένη μια χαρά το αστερακι ευτυχώς βρήκε τον ρυθμό τς στον ύπνο κ εμεις το ίδιο :tongue:

Φωτεινή καλό ταξίδι να περάσετε όμορφα να ξεκουραστεί κ να χαρείς τον Αντρουλης σου:)

Ιωάννα μιας κ το εθιξες δεν αναλαμβανεις να μας μαζεψεις να τα πούμε από κοντά ;):Dγιατι αλλιώς δεν μας βλέπω!

Εβιρακι τι έγινε στο σχολείο με την μικρή που ήταν να πας όλα καλα ;;;

Οχι Νινα πουθενά δεν το γραφει για τς κάμερες αλλά άντε βγάλε άκρη έτσι κ αλλιώς την δουλεια μας την κάνουμε δεν φοβόμαστε γιασ κάτι :?Όντως πρέπει να είναι οικογένειες που τα θέλουν κ έχουν χώρο γιατί είναι κρίμα πραγματικά για τα ζωάκια ψυχουλες είναι κ αυτες!

Σήμερα λαχανοντολμάδες:-P:

Καλό τριήμερο σε ολους καλα να περάσουμε καλή ξεκούραση :confused:

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Σήμερα έφτιαξα πρασόρυζο κοκκινιστό. Αρχικά ο Έβιρος μούτρωσε όταν γύρισε σπίτι και ρώτησε με λαχτάρα τι φαγητό έχουμε, μετά όμως το έφαγε και του άρεσε.

Από το πρωί μέχρι νωρίς το μεσημέρι είχαμε ομίχλη σήμερα που νομίζω ότι έχει μπει και μέσα στο κεφάλι μου, έκανε και κρύο. Έχω βαρύ κεφάλι και πονοκέφαλο αρκετές ώρες κι ενώ έχω πάρει πονστάν, ξεματιάστηκα κιόλας...δεν περνάει, απλά έχει ελαχιστοποιηθεί λίγο.

Δε φτάνει που έχουμε αυτό το στέγαστρο στον ουρανό έρχεται και η ομίχλη να μη βλέπουμε τίποτα πια, ούτε ο ένας τον άλλον. Χώρα του σκότους.!!!!:evil::evil:

Αστεράκι με ρώτησες για το σχολείο. Είχα ραντεβού με τρεις καθηγητές στους οποίους έχει χαμηλούς βαθμούς η Εβιρίνα. Όλοι μου είπαν ότι έχει κι άλλες δυνατότητες και θα μπορούσε να τα πάει ακόμη καλύτερα, δηλαδή χρειάζεται να διαβάζει περισσότερο. Τότε τους εξήγησα ότι ναι μεν έτσι είναι και το γνωρίζω κι εγώ αυτό, αλλά υπάρχει και η αντικειμενική δυσκολία της γλώσσας την οποία την κατέχει αρκετά καλά αλλά όχι όπως οι ντόπιοι.

Τότε οι καθηγητές κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για παιδί που έχει γεννηθεί στη Γερμανία. Παρόλ' αυτά εγώ είμαι ευχαριστημένη με τους βαθμούς της και δε με νοιάζει να βγάλει μεγαλύτερο βαθμό ενώ θα μπορούσε να το πετύχει. Μέσο όρο στο πρώτο εξάμηνο έβγαλε 2,5 και είναι σε gymnasium.

Το άριστα εδώ είναι το 1 και ο χειρότερος και τελευταίος βαθμός που παρακάτω δεν έχει είναι το 6.

Άρα, αφού στα 4 χρόνια που είμαστε εδώ ο πρώτος χρόνος αναλώθηκε στο να μάθει τα γερμανικά και τα υπόλοιπα 3 να προσαρμοστεί στα δεδομένα της συνεχώς ανελισσόμενης και δύσκολης αυτής γλώσσας σε τάξεις λίγο απαιτητικές στο σχολείο με μαθηματικά, βιολογίες, φυσικές κλπ εγώ μια χαρά ευχαριστημένη είμαι.

Τη δεύτερη χρονιά που ήμασταν εδώ και πήγε πλέον σε αμιγώς γερμανικό σχολείο βγήκε πρώτη στην τελική βαθμολογία στην τάξη της με 1,7. Κι ενώ ήταν σε Real ανέβηκε σε βαθμίδα και πήγε σε Gymnasium.

Περισσότερο απ' όλους μπορεί να με καταλάβει η Φωτεινή που γνωρίζει τη γλώσσα και τον τρόπο βαθμολόγησης του σχολείου.

Το καλό είναι ότι ξεμπέρδεψα νωρίς από τα ραντεβού με τους καθηγητές.

Εδώ θα ήθελα να σας πω δυο λόγια για το πώς γίνονται ραντεβού ώστε να σας δώσω εικόνα. Σε κάθε αίθουσα υπάρχει ένας μόνο καθηγητής που είναι πάντα υπεύθυνος αυτής της τάξης. Έξω από την πόρτα βάζει μια λίστα με 10λεπτα ραντεβού με τα ονόματα των επιθέτων των παιδιών. Δηλαδή, 15:00 - 15:10 Papadopoulos. Δεν πρέπει να υπερβεί ο κάθε γονιός το 10λεπτο γιατί μετά γίνεται μεγάλο μπέρδεμα.

Φανταστείτε ότι βρήκα ανοιχτή την πόρτα της δασκάλας της Ιστορίας κι επειδή αργούσε πολύ το δικό μου ραντεβού της ζήτησα αν γίνεται να μπω νωρίτερα. Μου είπε ότι θα με δεχτεί μόνο αν είμαι πολύ σύντομη γιατί είχα περιθώριο μόνο 4 λεπτά μέχρι να έρθει το κανονικό ραντεβού εκείνης της ώρας. Έτσι ξεμπέρδεψα νωρίς γιατί δεν είχαμε πολλά να πούμε.

Επίσης. αν έχουμε ορίσει 3 καθηγητές και αυτοί βρίσκονται σε διαφορετικό όροφο καθώς και σε διαφορετικό ωράριο, τότε πηγαινοερχόμαστε σαν παλαβοί από 'δω κι από ΄κει να προλάβουμε, να ανεβοκατέβουμε για να είμαστε έξω από την πόρτα της τάξης στην ώρα μας.

Το κακό είναι όταν έχουμε το πρώτο ραντεβού π.χ. στις 15:00, το δεύτερο στις 16:20 και το τρίτο στις 18:00 που είναι και το τελευταίο.

Βλέπετε τώρα τι εννοώ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...