Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κορίτσια.

Μόλις θυμήθηκα ότι είχα πει στην asteraki2014 για κάποια cookies και ακόμα να την γράψω την συνταγή:lol:... τι ξεχασιάρα! Οπότε με την ευκαιρία, μπήκα να πούμε τα νέα μας.

Ας αρχίσω από τα σημερινά, που είναι πιο πρόσφατα: σήμερα φάγαμε με την πεθερά μοσχαράκι με πατάτες... χτες φάγαμε το υπόλοιπο παστίτσιο που είχε περισσέψει, μιας και είμασταν έξω όλη μέρα και γυρίσαμε αργά το απόγευμα... την Παρασκευή έκανα φασολάδα και έβαλα και λίγες φακές μέσα... είχα δει στο σούπερ στα όσπρια ένα πακέτο που το ονομάζανε οσπριάδα, με διάφορα όσπρια μέσα και μου μπήκε η ιδέα να βάλω και εγώ 2 όσπρια μαζί να δω πώς θα είναι... δεν ήταν άσχημα!

Το κακό αυτής της βδομάδας είναι ότι στην δουλειά του συζύγου δεν πάνε καλά τα πράγματα και είναι πολύ ανησυχητικό αυτό.... και αγχωτικό, όπως καταλαβαίνετε! Ουσιαστικά ο δικός του μισθός μπαίνει στο σπίτι, γιατί εμένα η δουλειά έχει ατονίσει, με διάφορα προβλήματα που είχα. Για να δούμε πώς θα πάει;)

Καλημέρα παρασκευή σήμερα!!:)

Χθες τελικά πήγαμε σε φίλους που έχουν κ παιδάκια οπότε μαζεύτηκαμε νωρίς γιατι ή αλήθεια είναι πως ειχαμε προτάσεις αλλά όλες ήταν για μετά τς 10 γι αυτό είχα επιλέξει να κατσουμε σπίτι τελικα περάσαμε ωραία φαγαμε γελασαμε κ 10 κοιμομασταν:tongue:

Ιωάννα ας μην είμαστε καχύποπτη ας το δούμε θετικά ότι ήθελαν να σας γλυκανουν λίγο μήπως είμαι λίγο υπερβολική;;;:rolleyes: Η Ιωάννα είναι σε μία περίεργη φάση με την δουλειά της, γι΄αυτό είμαστε καχύποπτες οι υπόλοιπες...και όπως αποδεικνύεται, δεν είχαμε άδικο τελικά:mad:

Εβιρακι κρύο ε εμείς εδω έχουμε υπέροχο καιρό με ήλιο όσο για το σχολείο τα ξέρεις καλυτερα στο εξωτερικό είναι πιο απελευθερωμένα τα πράγματα εγώ δεν καταλαβα τα παιδιά τι τα ενδιαφέρει κ τα ενημέρωσε???:confused:

Αγγελική εμάς ούτε ένα κοκαλακι να γλυψουμε δεν μας κερασαν! :(

Νινα τς ξέρω τς πετριες αλλά δεν έχουμε πάει για εκεί ξεκινάμε αλλά καταλήγουμε κάλαμο Εύβοια σε έναν υπέροχο κόλπο ! Λοιπόν, πολλοί μας έχουν πει για τον Κάλαμο, αλλά δεν έχουμε πάει ακόμα...στις Πετριές, έχει μία φανταστική ταβέρνα πάνω από την παραλία, με ψαράκι φρέσκο και σε καλές τιμές, οπότε το συνδυάζουμε συνήθως! καλή επιτυχία στο μποστάνια σου σκρεψου πως εγώ είχα βάλει μαρούλια κ ντοματινια κ φαγαμε που τα ποτιζα οπότε θυμίζουν οπότε ή επιτυχία είναι σίγουρη!!! Ευχαριστώ πολύ!:D Μπραβο το καλό κορίτσι που σκέφτεται την πεθερουλα !!:-DΠονεμένη ιστορία κορίτσι... αλλά δεν είμαι η εξαίρεση τουλάχιστον!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους :-D

Η συνταγή με τα cookies είναι η εξής: 250γρ. αλεύρι, 150γρ. ζάχαρη, 1 κουτ.γλ.μπέικιν πάουντερ, 2 κουτ.γλ. νεςκαφέ διαλυμένο σε 2 κουτ. σουπ. γάλα(το οποίο μπορείς βέβαια να μην βάλεις λόγω του παιδιού), 1 αυγό, 2 κουτ.σουπ. μαργαρίνη (όχι βούτυρο!), 1 βανίλια, 120 γρ. κουβερτούρα. Ψιλοκόβεις την κουβερτούρα και ανακατεύεις όλα τα υλικά με το χέρι, μέχρι να διαλύσει η ζάχαρη, αλλά βάζεις την κουβερτούρα τελευταία. Το υλικό θα κολλάει λίγο στα χέρια. Κάνεις κουταλιές και βάζεις σε λαδόκολλα. Ψήνεις στους 200 βαθμούς αέρα για 10 λεπτά, αν τα θες μαλακά, αλλιώς λίγο παραπάνω για τραγανά. Βέβαια προσθέτεις ότι άλλο θες, όπως σταφίδες, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα,κ.α.

καλησπερα κοριτσακια τι κάνετε;

τελικα εχουμε ταυτιση ολες μας ετσι;

Κ εμεις φετος αποφυγαμε τα πολλα πολλα γιατι η Πεμπτη απο μονη της ειναι δυσκολη ημερα, οποτε κατσαμε σπιτι ψησαμε,φαγαμε κ 10 η ωρα κ εμεις βαλαμε τα απιδια για υπνο κ μετα απο λιγο ακολουθησαμε.Εξαλλου εχουμε κανονισει εξοδο κ για αυριο το βραδυ οποτε αν ξενυχταγαμε κ χτες θα ηταν λιγο δυσκολο,ειδικα για τα παιδια.

Εφτιαξα λιγο απο ολα ,παιδακια αρνισια,καλαμακια κοτοπουλο κ χοιρινο,κεμπαμ & σεφταλιες ψητα,πιτουλες,τζατζικι ,πατατοσαλάτα κ πατατες τηγανιτες για τον μικρουλη περιεργο.Εφτιαξα κ ενα μιλφειγ στο τσακ μπαμ κ ηρθε κ εδεσε το γλυκο ...Ακομα να χονεψουμε δεν μπορουμε.Ισα που κρατησα να παρει το παιδι στο σχολειο σημερα κ εμεις θα φαμε γιγαντες. Μπράβο Τζένη, πάλι διέπρεψες στην κουζίνα!:tongue: Μα και μιλφέιγ όμως?! Μας έβαλες τα γυαλιά!:D

Ιωαννακι ολοκληρο γλεντι, μπραβο σας !! κ του χρονου να ειστε καλα να το ξανακανετε! Αν σας πληρωσει κιολας σημερα θα ειναι ακομα καλύτερα !!

Αστερακι κ Αγγελικη την καλυτερη δουλεια καναμε, εγω ηδη σημερα σερνομαι μου βγαιενι η κουραση των ημερων ολη ...

Νινακι πως τα περασατε χτες με την ρουλα σου; χα χα χα! Το κατά δύναμει:lol:!

150? βαλανε, ταριφα το εχουν κοψει? :evil:

Αχ Ιωάννα μου, "το είδα εγώ το όνειρο", που λέει ο απλός λαός!:eek:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εδω εχει εναν αέρα, σε παιρνει και σε σηκώνει!

Χαθηκα λιγακι αλλά ειχα τρομερό πονοκέφαλο κι ειχα και τη μικρη αρρωστουλα με εμετους. Ήταν που ηταν στραβο το κλήμα...

Όπως καταλαβαινετε η Τσικνοπεμπτη μας βγηκε λιγο ξυνή. Όλες τις αλλες μερες με διαιτα λόγω της μικρης (δηλαδη παλι ζυμαρικά σκέτα - γκρρρ). Το Σαββατο πηγαμε σε ενα παρτυ το μεσημέρι και χτες ειχαμε κρεατοσουπα.

Ιωαννα ωραιο τσικνισμα ειχατε! Η Παρασκευη ομως ηταν καπως...

Νινα ευχομαι να ειναι απλά μια φαση στη δουλεια του συζυγου και να περασει ανώδυνα. Η ανησυχια σου παντως ειναι δικαιολογημένη. Εδω στις 21 Νοεμβρίου φτιαχνουν σουπα από διαφορα όσπρια και δημητριακά την οποία ονομάζουν μπουρμπουρέλια. Εγω δεν ξετρελλαίνομαι αλλά σιγουρα ειναι υγιεινή.

Βρε Τζενη όλα αυτά τα έφτιαξες για να τσιμπησετε κάτι μεταξύ σας; Το μιλφέιγ ηταν το κερασάκι στην τούρτα πάντως! Ευγε κοπέλα μου!

Αγγελικη δεν περιμενα κατι διαφορετικό από εσας!

Αστερακι ωραια που βγηκατε και γυρισατε και βολική για εσάς ώρα.

Εβιρι το εχουμε ξαναπει δεν πρεπει να σε εκπλήσσει τιποτα στη χώρα του σκότους. Εχουν άλλη φιλοσοφία.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Τόσα σας βάζουν κάθε εβδομάδα Ιωάννα?

Καλημερα καλη βδομαδα. Οχι δεν μας βαζουν τοσα, μπορει να ειναι 100, 150 και σπανια 200. Δεν ξερεις ποτε ποσα θα παρεις αλλα πανω απο 200 δεν ειναι ποτε και αυτο μπορει να συμβει μια φορα στον εναμιση μηνα

Καλησπέρα κορίτσια.

Μόλις θυμήθηκα ότι είχα πει στην asteraki2014 για κάποια cookies και ακόμα να την γράψω την συνταγή:lol:... τι ξεχασιάρα! Οπότε με την ευκαιρία, μπήκα να πούμε τα νέα μας.

Τη θυμηθηκες τουλαχιστον αυτο μετραει

Ας αρχίσω από τα σημερινά, που είναι πιο πρόσφατα: σήμερα φάγαμε με την πεθερά μοσχαράκι με πατάτες... χτες φάγαμε το υπόλοιπο παστίτσιο που είχε περισσέψει, μιας και είμασταν έξω όλη μέρα και γυρίσαμε αργά το απόγευμα... την Παρασκευή έκανα φασολάδα και έβαλα και λίγες φακές μέσα... είχα δει στο σούπερ στα όσπρια ένα πακέτο που το ονομάζανε οσπριάδα, με διάφορα όσπρια μέσα και μου μπήκε η ιδέα να βάλω και εγώ 2 όσπρια μαζί να δω πώς θα είναι... δεν ήταν άσχημα! Θα τη φοβομουνα αυτη τη δοκιμη

Το κακό αυτής της βδομάδας είναι ότι στην δουλειά του συζύγου δεν πάνε καλά τα πράγματα και είναι πολύ ανησυχητικό αυτό.... και αγχωτικό, όπως καταλαβαίνετε! Ουσιαστικά ο δικός του μισθός μπαίνει στο σπίτι, γιατί εμένα η δουλειά έχει ατονίσει, με διάφορα προβλήματα που είχα. Για να δούμε πώς θα πάει;)

Ας ειμαστε αισιοδοξοι μπορει κατι ν αλλαξει. Εμεις ανακαλυψαμε κρυφη καμερα και ψαχνουμε να βρουμε που ειναι ειχαμε τις φανερες τωρα εχουμε και κρυφη για ενα σημειο που απαγορευοταν να μπει

Η συνταγή με τα cookies είναι η εξής: 250γρ. αλεύρι, 150γρ. ζάχαρη, 1 κουτ.γλ.μπέικιν πάουντερ, 2 κουτ.γλ. νεςκαφέ διαλυμένο σε 2 κουτ. σουπ. γάλα(το οποίο μπορείς βέβαια να μην βάλεις λόγω του παιδιού), 1 αυγό, 2 κουτ.σουπ. μαργαρίνη (όχι βούτυρο!), 1 βανίλια, 120 γρ. κουβερτούρα. Ψιλοκόβεις την κουβερτούρα και ανακατεύεις όλα τα υλικά με το χέρι, μέχρι να διαλύσει η ζάχαρη, αλλά βάζεις την κουβερτούρα τελευταία. Το υλικό θα κολλάει λίγο στα χέρια. Κάνεις κουταλιές και βάζεις σε λαδόκολλα. Ψήνεις στους 200 βαθμούς αέρα για 10 λεπτά, αν τα θες μαλακά, αλλιώς λίγο παραπάνω για τραγανά. Βέβαια προσθέτεις ότι άλλο θες, όπως σταφίδες, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα,κ.α.

Ωραια ακουγεται

Αχ Ιωάννα μου, "το είδα εγώ το όνειρο", που λέει ο απλός λαός!:eek:

Ειμαστε συνηθισμενοι πια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εδω εχει εναν αέρα, σε παιρνει και σε σηκώνει!

Καλημερα καλη βδομαδα. Τοσο χαλια ειναι ο καιρος? εδω καλος ειναι αν και τωρα βλεπω πως σηκωνει συννεφια. Λενε δεν θα εχει καλο καιρο το 3ημερο

Χαθηκα λιγακι αλλά ειχα τρομερό πονοκέφαλο κι ειχα και τη μικρη αρρωστουλα με εμετους. Ήταν που ηταν στραβο το κλήμα...

Ελπιζω να ειναι καλυτερα

Όπως καταλαβαινετε η Τσικνοπεμπτη μας βγηκε λιγο ξυνή. Όλες τις αλλες μερες με διαιτα λόγω της μικρης (δηλαδη παλι ζυμαρικά σκέτα - γκρρρ). Το Σαββατο πηγαμε σε ενα παρτυ το μεσημέρι και χτες ειχαμε κρεατοσουπα.

Ιωαννα ωραιο τσικνισμα ειχατε! Η Παρασκευη ομως ηταν καπως...

Αστα Φωτεινη μου αλλα προτιμουμε ετσι απο το τιποτα

Νινα ευχομαι να ειναι απλά μια φαση στη δουλεια του συζυγου και να περασει ανώδυνα. Η ανησυχια σου παντως ειναι δικαιολογημένη. Εδω στις 21 Νοεμβρίου φτιαχνουν σουπα από διαφορα όσπρια και δημητριακά την οποία ονομάζουν μπουρμπουρέλια. Εγω δεν ξετρελλαίνομαι αλλά σιγουρα ειναι υγιεινή.

Βρε Τζενη όλα αυτά τα έφτιαξες για να τσιμπησετε κάτι μεταξύ σας; Το μιλφέιγ ηταν το κερασάκι στην τούρτα πάντως! Ευγε κοπέλα μου!

Αγγελικη δεν περιμενα κατι διαφορετικό από εσας!

Αστερακι ωραια που βγηκατε και γυρισατε και βολική για εσάς ώρα.

Εβιρι το εχουμε ξαναπει δεν πρεπει να σε εκπλήσσει τιποτα στη χώρα του σκότους. Εχουν άλλη φιλοσοφία.

Φιλια

Εμεις σημερα τρωμε κεφτεδακια με σαλτσα και συνοδευτικο για μενα ρυζι και για το παιδι μακαρονια.

Την καλημερα μου σε ολες

Καλημέρα καλή βδομάδα!!!

Κορίτσια νομίζω πως το 10 ήταν μια καλή ώρα για όλους μας λοιπόν :tongue:

Ιωάννα όταν δεν ξέρεις τι χρήματα θα πάρεις πως μπορείς να προγραμματίσεις το νοικοκυριο σου ;;Αδιάφορο τους είναι βέβαια απ οτι καταλαβα .Ή κάμερα έχει γίνει τς μόδας μου φαίνεται κ σε μας έβαλαν δεύτερη :rolleyes:

Νινα σ ευχαριστώ για την συνταγή Σαββατοκύριακο θα την δοκιμασω γιατί καθημερινές με το πρόγραμμα μου δεν προλαβαινω τίποτα εξτρα. Κάλαμο πρέπει να πάτε έχει κ εκεί ένα καφέ κ τρία ταβερνάκια υπέροχα πετριες δεν έχουμε πάει γιατί δεν ξέραμε εάν έχει κάτι έστω για ένα νερό κ επειδή οι φίλοι μας είχαν παιδιά πηγαίναμε στα σίγουρα αλλά φέτος θα πάμε !Αυτά είναι τα δύσκολα τα έχουμε ξανά πει ελπίζω να πάμε όλα καλα με την δουλεια του συζυγουλη σου!

Φωτεινή περαστικα σας εδώ από καιρό καλό έχουμε ακόμα !

Τζένη τσιμπισατε δλδ για την παρέα που λένε μπραβο σας κ του χρόνου:tongue:

Χθες πήγαμε πάρκο Τρίτση δεν ενθουσιατηκα πολύ σκουπίδι παντού !

Μαγειρικά τώρα Σαββατοκύριακο μουσακά για σήμερα κοτόπουλο στο φούρνο

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλή βδομάδα!!!

Κορίτσια νομίζω πως το 10 ήταν μια καλή ώρα για όλους μας λοιπόν :tongue:

Ιωάννα όταν δεν ξέρεις τι χρήματα θα πάρεις πως μπορείς να προγραμματίσεις το νοικοκυριο σου ;;Αδιάφορο τους είναι βέβαια απ οτι καταλαβα .Ή κάμερα έχει γίνει τς μόδας μου φαίνεται κ σε μας έβαλαν δεύτερη :rolleyes:

Νινα σ ευχαριστώ για την συνταγή Σαββατοκύριακο θα την δοκιμασω γιατί καθημερινές με το πρόγραμμα μου δεν προλαβαινω τίποτα εξτρα. Κάλαμο πρέπει να πάτε έχει κ εκεί ένα καφέ κ τρία ταβερνάκια υπέροχα πετριες δεν έχουμε πάει γιατί δεν ξέραμε εάν έχει κάτι έστω για ένα νερό κ επειδή οι φίλοι μας είχαν παιδιά πηγαίναμε στα σίγουρα αλλά φέτος θα πάμε !Αυτά είναι τα δύσκολα τα έχουμε ξανά πει ελπίζω να πάμε όλα καλα με την δουλεια του συζυγουλη σου!

Φωτεινή περαστικα σας εδώ από καιρό καλό έχουμε ακόμα !

Τζένη τσιμπισατε δλδ για την παρέα που λένε μπραβο σας κ του χρόνου:tongue:

Χθες πήγαμε πάρκο Τρίτση δεν ενθουσιατηκα πολύ σκουπίδι παντού !

Μαγειρικά τώρα Σαββατοκύριακο μουσακά για σήμερα κοτόπουλο στο φούρνο

Αστερακι δεν προγραμματιζω ποτε το νοικοκυριο μου γιατι απλα δεν γινεται. Τωρα κατι βαζουν υπηρχαν 2 χρονια που μπορει να επαιρνα 300 το τριμηνο, μας χρωστανε πολλα εχουν γινει πολλα αστα τι να λεμε τωρα

καλημέρα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια τι κανετε;

Εγω ξυπνησα καπως σημερα,λιγο ασχημη διαθεση,λιγο κουραση ελπιζω να μην με παει η εβδομαδα ετσι. Η αληθεια ειναι πως κουραζομαι πολυ τον τελευταιο καιρο ειδικα κ νομιζω πως τωρα αρχοιζουν κ βγαινουν ολα.

Ειναι πολυ ωραια στον Καλαμο, εχω δει πολλες φωτο απο φιλους που πανε συνεχεια, θα μπει στα υποψιν για καμια μονοημερη !

Ιωαννακι εγω στα εχω ξαναπει, τα ειχαμε ζησει 2-3 χρονια με το συζυγο σε καταλαβαινω απολυτα ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο το πραγμα κ δεν μπρεις να κανεις τπτ μιας κ ποτε δεν ξερεις τι θα παρεις κ ποτε.

Φωτεινη περαστικα σας.Ολα καλα τωρα ε;

Νινακι ευχομαι να ειναι κατι προσωρινο με την δουλεια του αντρουλη σου κ ολα να πανε καλα.

γενικα τα πραγματα στις δουλειες πανε απο το κακο στο χειροτερο.Δεν ακους ουτε εναν να ειναι ικανοποιημενος.Κ δεν εννοω μονο οικονομικα,εχουν αλλαξει τα πραγματα στο χειροτερο σε ολους τους τομεις.

Την Παρασκευη το απογευμα γυρνωντας σπιτι μας πηραν φιλοι τηλ οτι θα ερθουν κ ετσι εψησα παλι στο φουρνο διαφορα κρεατα,εκανα και μια σαλατα κ πατατες κ φαγαμε.

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε οτι εμεινε απο την Παρασκευη κ το βραδυ εξω .

Χτες εφτιαξα γεμιστα κ με τα χιλια ζορια κρατησα μια μεριδα να φαει ο αντρας μου σημερα κ μια για να παρει ο μεγαλος στο σχολειο.Τα αγορια ολη μερα στο ταψι με τα γεμιστα ητανε.Ενα μεγαλο ταψι κοριτσια παει. Κ να φανταστειτε πως εγω με τον αντρα μου το βραδυ δεν φαγαμε . Απορω οταν μεγαλωσουν ακοαμ λιγο ποσα θα πρεπει να φτιαχνω.Σε καποια φαση το βραδυ εψαχνε ο μεγαλος το ταψι με τα γεμιστα στην κουζινα, εψαχνε στο ψυγειο κ μετα φωναζε πανε τα γεμιστα εξαφανιστηκαν μονο ενα μπολακι βλεπω χαχαχα !! Ερωτας με τα γεμιστα !

Εφτιαξα κ λιγο μοσχαρακι κοκκινιστο για αυριο οποτε μετα θα κανω μονο μακαρονια για συνοδευτικο για το βραδυ κ αυριο το μεσημερι.

Τελιωσε κ το στοκ απο μαρμελαδα φραουλα κ ετσι δνε μου εφτανε ολο το τρεξιμο ειπα στον αντρα μου κ πηρε κ ενα κιλο φραουλες απο την λαικη κ τις εφτιαξα κ αυτες μαρμελαδα γιατο ο ιδιοτροπος δεν τρωει τιποτε αλλο για πρωινο κ δεν ειχα ουτε για μια μερα.

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Περάσαμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο μιάς και είχα τον μικρό άρρωστο. Ξεκίνησε την Παρασκευή το από γευμα με πυρετό και ενοχλήσεις στην κοιλιά του. Φαντάστηκα ότι ήταν γεστρεντερίτιδα και περίμενα την εξέλιξη. Ξημερώνοντας Σάββατο μου έκανε έναν μικρό εμετό ο οποίος ήταν περισσότερο σαν γουλιά νερού. Το λέω γιατί το σεντόνι του στο σημείο που την έβγαλε δεν μύριζε καθόλου και όταν στέγνωσε ήταν καθαρό λες και δεν είχε πέσει τίποτα πάνω! Και από εκείνη την στιγμή δεν μου ξαναπαραπονέθηκε για την κοιλιά του. Ο πυρετός όμως για ένα 24ωρο ήταν πολύ επίμονος και έπεφτε μετά από 1 με 1,5 ώρα που του έδινα το αντιπυρετικό. Χτες σήκωσε μόνο 2 φορές πυρετό μέσα στην ημέρα και σήμερα μέχρι στιγμής είναι απύρετος. Είδωμεν...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε ψητά κρέατα που είχαν μείνει από την Πέμπτη και τα συνοδέψαμε με βραστές πατατούλες και ρυζάκι για να μπορεί να φάει και ο μικρός λιγάκι. Το βράδυ ψήσαμε στο φούρνο κλέφτικο για μεζέ και το συνοδέψαμε με τις υπόλοιπες πατατούλες και το ρυζάκι που είχαν μείναι από το μεσημέρι.

Χτες είχε μαγειρέψει η πεθερά μου παστίτσιο. Εγώ έφτιαξα ένα τυρόψωμο και για σήμερα έβαλα στον φούρνο μπιφτέκια κοτόπουλου με πατατούλες.

Νινάκι ελπίζω να πάνε όλα καλά στην δουλειά του αντρούλη σου. Δεν ακούς και πουθενά να λένε ότι είναι καλά τα πράγματα πάντως...:rolleyes:

Αστεράκι σας έβαλαν κάμερες κι εσάς ε? Big brother έχουμε γίνει...:rolleyes:

Ιωάννα δεν τους έφταναν οι φανερές ήθελαν και κρυφές κάμερες? Γιατί, για να βλέπουν αν κάθεστε? Αν αξίζετε τα πολλά λεφτά που σας δίνουν? :mad:

Φωτεινή αέρα σήκωσε κι εδώ το Σάββατο το βράδυ κάποια στιγμή. Αλλά μετά ηρέμησε.

Τζενάκι σου βγαίνει η κούραση των ημερών γι΄αυτό είσαι έτσι. Δεν παίζει να πάρεις καμία άδεια ε?

Φιλάκια πολλά σε όλο το μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αγγελικη περαστικα στο παιδακι σου! Αντε να περασει κι αυτος ο μηνας να χαλαρωσουν οι αρρωστιες.

Τζενη μαλλον πρεπει να χαλαρωσεις λιγο τους ρυθμους σου ή αν γινεται να παρεις καμμια αδεια. Κουραζεσαι πολυ

το ξερω κοριτισια αλλα κ να ζητησω αδεια δεν θα μου δωσουν.Ηδη εχω υποτιθεται κλεισει απο δουλειες μεχρι τελος Μαιου κ καθε μερα σχεδον ολο κ κατι καινουριο θα μου πασαρουν στο ηδη κλεισμενο προγραμμα.Εκτος αυτου μας ζητησαν να καθομαστε μεχρι αργα κ 7*30 στην αναγκη .. ελεος....

Λεω μπας κ καταφερω να παρω 24 που θα ειναι κλειστα τα σχολεια ,για να δουμε...Ειναι δυσκολα κοριτσια να δουλευεις κ να μεγαλωνεις παιδια χωρις βοηθεια.Κ ο συζυτγος δουλευει τα περισσοτερα Σαββατα, τι να κανει κ αυτος.Δεν πειραζει καλα να ειμαστε θα μεγαλωσουν κ αυτα

Αγγελικη μου περαστικα. Η ανηψια μου ψηθηκε στον πυρετο απο την Τεταρτη κ χτες αρχισε κ τρεχει υγρο το αυτι της . Πολλες ιωσεις βρε κοριτσια ποσο να φυλαχτεις.

Διαφημίσεις

Αγγελική περαστικά στον μικρό σου! Ελπίζω να μην ειναι τιποτε αλλο. Αυτος ο μηνας θα ειναι δυσκολος για τις ιωσεις μετα τι στο καλό θα φτιαξει η κατασταση.

Τζενη οντως εισαι πολυ κουρασμένη και το κακό ειναι οτι δεν μπορεις να παρεις άδεια. Παντως παιδια γενικά ειναι πολύ χαλια η κατάσταση όπου και να δουλευεις γιατι ο κόσμος εχει βγαλει το χειροτερο εαυτο του. Εμεις εχουμε τρελλαθει στις καταγγελιες για το καλοκαιρι που περασε και το καλοκαιρι που θα έλθει!!!! Φανταστειτε να ξεκινησει και κανονικά η τουριστική σεζον. Πάντως εσενα οι επιπλέον ώρες θα σου ειναι πολύ δυσκολες γιατι καπως πρεπει να βλεπετε και τα παιδια σας. Με εκνευριζει που αυριο λόγω της ημερας της γυναικας θα ακουσουμε παλι τους γνωστα λόγιδρια περι δικαιωμάτων κλπ. Έχουμε ξεχασει ομως τον άνθρωπο, είτε γυναικα είτε άντρα.

Ιωαννα τουλάχιστον βγαινετε ωραιοι στις κάμερες; Σε εσας πιστευω οτι έχουν ξεφυγει αν και ακουω πολλά τετοια κι οχι για λογους ασφαλειας όπως παλια. Διαβασα και για μια απολυση σε γνωστη αλυσιδα καταστημάτων γιατι δεν "χαμογελουσε αρκετά". Αν ειναι δυνατον.

Αστερακι αποκτησατε κι εσεις τις καμερουλες σας ε;

Εδω βρεχει καρεκλες. Αντε μπας και κοπασει ο αέρας γιατι ειναι πολύ σπαστικός

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Μια γλυκια Καλημέρα, χρόνια μας πολλά να μας χαίρονται νομίζω πως σήμερα θα έπρεπε να είναι αργία για μας :)

Για σήμερα κοτόπουλο που έμεινε για αύριο μάλλον φακες!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χρόνια Πολλά για την ημέρα, αν και κάθε μέρα θα έπρεπε να είναι η ημέρα μας!

Σήμερα τρώμε διάφορα που υπάρχουν στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες.

Ο μικρός είναι καλά, πήγε σήμερα σχολείο. ¨Εχουν ξεκινήσει πρόβες για την 25η Μαρτίου. Θα πει ποίημα το αντράκι μου!

Αστεράκι είχαμε παλιότερα έναν διευθυντή που κάθε τέτοια μέρα έφερνε σε όλες τις γυναίκες του τμήματος από ένα τριαντάφυλλο. Τι ωραία που μας έκανε να νοιώθουμε... Δυστυχώς αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί:rolleyes:

Φωτεινή συνεχίζονται οι βροχές εκεί? Εδώ πάντως το πρωί ψιλόβρεχε.

Τζενάκι πως είναι τα κέφια σήμερα?

Σας φιλώ για την ώρα...τα λέμε αργότερα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

Χρονια πολλα στις γυναικες ολου του κοσμου! Υγεια κ ευτυχια !!

Αστερακι σαν να εχεις δικιο νομιζω!!

Εμεις σημερα θα φαμε μοσχαρι κοκκινιστο με πενες τρικολορε(???) αυτο ηθελε ο γιος τι κανω η δολια η μανα ...

Για αυριο θα βαλω φακες.

Αγγελικη πεσμενη διαθεση κ νευρα αστα .... Δυστυχως αυτα τελειωσανε αυτες τις εποχες αστα σαν μηχανες μας βλεπουνε οχι σαν ανθρωπους.

Καλημέρα κορίτσια.

Χρόνια μας πολλά για χτες! Αν και κανονικά γιορτάζουμε κάθε μέρα:tongue:

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας... θα μπω αργότερα ξανά.

Θυμάστε πριν 2 μήνες που είχα χάσει το σκυλί μου και γύρισε μετά από 3 μέρες? Έμεινε έγκυος τότε, αν δεν σας το είχα πει ήδη (το αλτσχάιμερ βλέπετε...) Σήμερα λοιπόν ξυπνήσαμε με γεννητούρια!:tongue: Γίναμε σκυλογονείς! :P Μέτρησα 6 το πρωί και πριν λίγο έκανε άλλο ένα... αν δεν έχω χάσει το λογαριασμό! Γίνετε ένας χαμός, μέσα στο σπιτάκι της! Άντε να μας ζήσουν.:D

Τα λέμε αργότερα..φιλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...