Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Από τα ξημερώματα βρεχει. Χρειαζόταν γιατι η ατμοσφαιρα ηταν χαλια. Εχω τρομερο πονοκεφαλο ομως απο χτες το μεσημερι - ελπίζω να μην με τριγυρναει τιποτα.

Ιωαννα μου χαρηκα πολύ με τα νεα για τον μικρο! Όντως επέστρεψε το χαμογελο στα χειλη. Μουσακά ε;

Τζενη και του χρονου να ειστε καλά να ξαναγιορτάσετε! Ήμουν σίγουρη οτι θα περνουσατε τελεια!

Αγγελική τι να πω... Υπομονη και κανε προσπαθειες μηπως και μπορει να αλλάξει κατι στο μέλλον. Σε καταλαβαινω παντως απολυτα γιατι το εχω παθει αρκετες φορες αυτο.

Αστερακι βγαζει δοντακια η μικρη ε; Υπομονη κι εσυ!

Νινα χαιρομαι που περασατε ωραια! Οντως αυτα τα μερη ειναι ωραια για ουζακι και βολτουλα. Πάλευε το κι εσυ όπως όλοι!

Για σημερα ή αρακά ή φακες. Ό,τι βγαλει η γιαγια απο την καταψυξη.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα η διάθεσή μου είναι καλύτερη. Χτες ήταν η πρώτη μέρα και ήμουν πολύ " βιδωμένη " ! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση κορίτσια, έχετε περάσει και οι περισσότερες αναλόγες καταστάσεις και με καταλαβαίνετε!

Σήμερα τρώμε σουφλέ πατάτας. Ο γιός μου χτες που το είδε ενθουσιάστηκε, για να δούμε θα το φάει?

Φωτεινούλα άρχισαν οι βροχές ε? Κι εγώ σηκώθηκα με πονοκέφαλο αλλά είναι μάλλον από την χθεσινή μου στενοχώρια. Μάλλον θα χαπακωθώ σε λιγάκι.

Νινάκι μου χαίρομαι που περάσατε καλά την Κυριακή! Όντως ο καιρός ήταν πολύ ωραίος!

Ιωάννα χαίρομαι για τα καλά νέα του μικρούλη σου! Να σου φύγει κι αυτή η έννοια βρε παιδί μου!

Αστεράκι μου μεγαλώνει η μικρούλα σου και τα δοντάκια την ανησυχούν. Να γιατί ξυπνούσε την νύχτα. Ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα.

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα σήμερα μπριζολιτσα στην κατσαρόλα με πατάτες κ καροτα για να είναι μαλακά για την μικρή!

Φασολακια κ αρακα κατεψυγμένα φρέσκα μόνο από το μποστάνι τς κουμπάρα που ειναι κ βίολογικα έχουν μεγάλο οικόπεδο οπότε βάζουν πολλα μελιτζάνες πιπεριές φασολακια κολοκύθια καλαμπόκι ανάλογα με την εποχή !

Αγγελική υπομονή με την δουλεια δυστυχώς τέτοιους καιρούς μας πατανε τι μπορούμε να κάνουμε :?:σήμερα σηκώθηκε ο Μπαμπάς ή μάμα έκανε τον κινεζο:Pελπιζω σήμερα ννα κοιμηθούμε;)

Νινακι η αλήθεια είναι πως επιλέξαμε νονους που θα την βλέπουν κ θα νοιάζονται για την μικρή το θεωρώ πολύ σημαντικό! Αμάρυνθο έχει κ μια ωραία παραλία πάμε το καλοκαίρι :P

Μάλλον Φωτεινή δόντια είναι υπομονή μπολικη από ύπνο έχουμε θέμα χαχαχαχαχα

Μουσακά πολύ καιρο έχω να φάω τον ζηλεψα Ιωάννα θα τον βάλω στο πρόγραμμα για σκ

Τσικινισμα για σπίτι μας βλέπω!

Φιλία :tongue:

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Να σας ευχηθώ καλό, χαρούμενο και λουλουδιαστό μήνα.

Εμάς εδώ μας ήρθε με χιόνι ξεκινώντας από την Κυριακή το βράδυ. Βέβαια το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισε να λιώνει και δεν έμεινε τίποτα. Είχε ξαναχιονίσει και την προηγούμενη εβδομάδα πάλι για μία μέρα μόνο. Σήμερα είναι βροχερός και κρύος.

Μαγειρικά έφτιαξα σπανάκι με πλιγούρι λεμονάτο όπως κάνουμε το σπανακόρυζο.

Την Παρασκευή έχουμε ραντεβού με τους καθηγητές να ρωτήσουμε την πρόοδο των παιδιών μας. Θα με φάνε οι ώρες πάλι εκεί και θα έχω και το άγχος της γλώσσας. Με την ευκαιρία ξέχασα να σας πω κάτι από το σχολείο. Στη διπλανή τάξη υπάρχει ένας νέος σε ηλικία που έχει παντρευτεί με άντρα. Έχει και σκουλαρίκι στο ένα αφτί. Καλά αυτό με τα σκουλαρίκια τα πολύχρωμα μαλλιά και τα τατουάζ είναι συνηθισμένη ιστορία σε διάφορους υπαλλήλους. Απορρώ όμως πώς έτσι εύκολα ανακοινώνουν στα παιδιά ότι άντρας καθηγητής παντρεύτηκε με άντρα.

Αύριο είναι Τσικνοπέμπτη και ούτε που θα το καταλάβω καθόλου. Η Εβιρίνα έρχεται στο σπίτι στις 17:45 ο Έβιρος στις 18:00, εγώ θα φάω μόνη μου το μεσημέρι....τι το θέλω το ψήσιμο;

Αν ήμασταν στην Ελλάδα θα ήμασταν μαζί με τις αδερφές του Έβιρου και τις οικογένειές τους με φωνές και χαβαλέ. Τώρα θα τσικνιστούμε πατόκορφα μόνοι μας. για να μην πω μόνη μου. Τώρα θα μου πείτε ότι η παροιμία λέει: "κλαίνει οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες" και δίκιο θα έχετε γιατί με έπιασε πάλι η υπερβολή μου.

Κορίτσια, επειδή τα νέα σας είναι πολλά θα τα σχολιάσω τις επόμενες μέρες.

Για σήμερα σας στέλνω την αγκαλιά μου, τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου.

Διαφημίσεις

Σήμερα θα τσικνήσουμε στην αυλή μας με σουβλάκια, κεμπάπ και ότι άλλο προκύψει! Θα σας πω άυριο λεπτομέριες...

Σήμερα πάω και να βάψω μαλλί γιατί η άσπρη ρίζα φαίνεται πολύ!

Για το μεσημέρι δεν έφτιαξα κάτι μιά και το βράδυ θα φάμε ελαφρά! Ο μικρός έχουν σήμερα γιορτή στο σχολείο και θα ψήσουν και λουκάνικα. Εγώ έφτιαξα και τους πήγε η πεθερά μου σαντουιτσάκια σε ψωμί του τοστ. Δεν ξέρω τι πήγαν οι άλλες μαμάδες, θα μου πει ο μικρούλης μου το απόγευμα.

Εβιράκι χάρηκα πολύ που είστε καλά! Είμαι σίγουρη ότι τα νέα από το σχολείο θα είναι πολύ καλά!

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κ καλη τσικνοπεμτη!!

Εβιρακι μου καλο αρκει που ειστε καλα κ όλοι μαζι !! Κ ειμαι σιγουρη πως θα περασετε σουπερ !!

Αστερακι μια χαρα ειναι κ στο σπιτι κ εμεις εχουμε πολλα χρονια να βγουμε εξω τετοια μερα συνηθως στο σπιτι η σε σπιτια μαζευομαστε!

Αγγελικη μου τι ωραια που ειναι στην αυλη σας !!! Μπραβο για τον παιδικο σταθμο! ειναι πολυ ωραιες τετοιες κινησεις να καταλαβαινουν κ τα παιδια την μερα !!

Ιωαννακι κ εγω με την μαμα μου εχουμε 2-3 μερες που τον συζηταμε τον μουσακα.Ειναι πολυ ωραιο φαγητο!! Αν εχεις κ ετοιμε ςστην καταψυξη μελιτζανε ςαπο το καλοκαιρι γλιτωνεις κ τον κοπο.Εμεις ειχαμε βαλει αρκετες το καλοκαιρι που ειχε αφθονες ο κηπος.Τις ψησαμε λιγο στο φουρνο κρυωσνε κ μετα στα σακολακια κ μια χαρα.

Ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια , να ειμαστε καλα να γιορταζουμε!!

Για το μεσημερι εφτιαξα μπριαμ που ηθελε ο μεγαλος μου ο γιος κ για βραδυ θα ψησω λιγο απ ολα για το καλο. Εμας εδω το μεσημερι θα μας κερασουμε καλαμακια .

Καλημερα κοριτσια. Σημερα εχω μακαρονια με κιμα αλλα εγω θα φαω στη δουλεια αφου μας ειπαν οτι 2 θα κλεισουμε και η εταιρια πηγε και ψωνισε πανω απο 100 σουβλακια και λουκανικα οποτε θα φαμε καλα. Τωρα γιατι το εκαναν ουτε που ξερω αλλα καλοδεχουμενο ειναι. Το βραδυ θα ερεθι μια φιλη μου με το παιδακι και θα παρουμε σουβλακι οποτε τα μακαρονια θα τα φαμε και αυριο εχει μεινει και λιγη φακη μια χαρα θα βολευτουμε

Γεια σας κορίτσια!

Καλή Τσικνοπέμπτη! Υπέροχη μέρα σήμερα, οπότε ότι και να κάνετε,θα είναι ωραία:D

Χτες πήρα σαρδέλες να ψήσω στο φούρνο, αλλά στην πορεία άλλαξα γνώμη και τις έκανα μαρινάτες. Τελικά έφτιαξα πατάτες ογκρατέν (έτσι το ονόμασα:D), γιατί δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, απλά έβρασα πατάτες και έβαλα μέσα μπέικον, γκούντα, λίγο κρεμμύδι, χτύπησα αυγό με γάλα και λίγη φρυγανιά από πάνω. Σήμερα λέγαμε να ψήσουμε σπίτι, αλλά είπαμε επειδή ο σύζυγος δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσει, να φάμε έξω τελικά, με την πεθερά μαζί (είδατε τι καλό κορίτσι είμαι?:rolleyes:)

Σήμερα η διάθεσή μου είναι καλύτερη. Χτες ήταν η πρώτη μέρα και ήμουν πολύ " βιδωμένη " ! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση κορίτσια, έχετε περάσει και οι περισσότερες αναλόγες καταστάσεις και με καταλαβαίνετε!

Σήμερα τρώμε σουφλέ πατάτας. Ο γιός μου χτες που το είδε ενθουσιάστηκε, για να δούμε θα το φάει? Ήσουν η έμπνευση μου για χτες Αγγελική:D

Φωτεινούλα άρχισαν οι βροχές ε? Κι εγώ σηκώθηκα με πονοκέφαλο αλλά είναι μάλλον από την χθεσινή μου στενοχώρια. Μάλλον θα χαπακωθώ σε λιγάκι.

Νινάκι μου χαίρομαι που περάσατε καλά την Κυριακή! Όντως ο καιρός ήταν πολύ ωραίος!

Ιωάννα χαίρομαι για τα καλά νέα του μικρούλη σου! Να σου φύγει κι αυτή η έννοια βρε παιδί μου!

Αστεράκι μου μεγαλώνει η μικρούλα σου και τα δοντάκια την ανησυχούν. Να γιατί ξυπνούσε την νύχτα. Ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα.

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

Καλησπέρα σήμερα μπριζολιτσα στην κατσαρόλα με πατάτες κ καροτα για να είναι μαλακά για την μικρή!

Φασολακια κ αρακα κατεψυγμένα φρέσκα μόνο από το μποστάνι τς κουμπάρα που ειναι κ βίολογικα έχουν μεγάλο οικόπεδο οπότε βάζουν πολλα μελιτζάνες πιπεριές φασολακια κολοκύθια καλαμπόκι ανάλογα με την εποχή ! Αυτά είναι τα ωραία! Εγώ σήμερα έβαλα μερικά ζαρζαβατικά σε γλαστράκια, για το καλοκαίρι, από σπόρους που είχα κρατήσει... για να δούμε πώς θα πάνε:)

Αγγελική υπομονή με την δουλεια δυστυχώς τέτοιους καιρούς μας πατανε τι μπορούμε να κάνουμε :?:σήμερα σηκώθηκε ο Μπαμπάς ή μάμα έκανε τον κινεζο:PΧα χα, χρειάζεται κάπου κάπου!:tongue: ελπιζω σήμερα ννα κοιμηθούμε;)

Νινακι η αλήθεια είναι πως επιλέξαμε νονους που θα την βλέπουν κ θα νοιάζονται για την μικρή το θεωρώ πολύ σημαντικό!Ναι, είναι σημαντική αυτή η σχέση... ο νονός είναι σαν δεύτερος πατέρας/μητέρα και πρέπει να είναι όσο γίνεται κοντά στο βαπτιστήρι! Αμάρυνθο έχει κ μια ωραία παραλία πάμε το καλοκαίρι :PΔεν έχω κάνει ποτέ μπάνιο εκεί... όταν πάμε προς τα εκεί, φτάνουμε στις Πετριές, αν το ξέρεις, που έχει μία φανταστική παραλία... είναι καμία ώρα ακόμα από Αμάρυνθο.

Μάλλον Φωτεινή δόντια είναι υπομονή μπολικη από ύπνο έχουμε θέμα χαχαχαχαχα

Μουσακά πολύ καιρο έχω να φάω τον ζηλεψα Ιωάννα θα τον βάλω στο πρόγραμμα για σκ

Τσικινισμα για σπίτι μας βλέπω!

Φιλία :tongue:

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Να σας ευχηθώ καλό, χαρούμενο και λουλουδιαστό μήνα. Επίσης!!:tongue:

Εμάς εδώ μας ήρθε με χιόνι ξεκινώντας από την Κυριακή το βράδυ. Βέβαια το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισε να λιώνει και δεν έμεινε τίποτα. Είχε ξαναχιονίσει και την προηγούμενη εβδομάδα πάλι για μία μέρα μόνο. Σήμερα είναι βροχερός και κρύος.

Μαγειρικά έφτιαξα σπανάκι με πλιγούρι λεμονάτο όπως κάνουμε το σπανακόρυζο.

Την Παρασκευή έχουμε ραντεβού με τους καθηγητές να ρωτήσουμε την πρόοδο των παιδιών μας. Θα με φάνε οι ώρες πάλι εκεί και θα έχω και το άγχος της γλώσσας. Με την ευκαιρία ξέχασα να σας πω κάτι από το σχολείο. Στη διπλανή τάξη υπάρχει ένας νέος σε ηλικία που έχει παντρευτεί με άντρα. Έχει και σκουλαρίκι στο ένα αφτί. Καλά αυτό με τα σκουλαρίκια τα πολύχρωμα μαλλιά και τα τατουάζ είναι συνηθισμένη ιστορία σε διάφορους υπαλλήλους. Απορρώ όμως πώς έτσι εύκολα ανακοινώνουν στα παιδιά ότι άντρας καθηγητής παντρεύτηκε με άντρα. Άντε μετά να εξηγήσεις στα παιδιά, πώς γίνεται αυτό!:eek: Και καλά, η κόρη σου είναι σε καλή ηλικία, που μπορεί να καταλάβει... τα πιο μικρά τι θα γίνουν?

Αύριο είναι Τσικνοπέμπτη και ούτε που θα το καταλάβω καθόλου. Η Εβιρίνα έρχεται στο σπίτι στις 17:45 ο Έβιρος στις 18:00, εγώ θα φάω μόνη μου το μεσημέρι....τι το θέλω το ψήσιμο;

Αν ήμασταν στην Ελλάδα θα ήμασταν μαζί με τις αδερφές του Έβιρου και τις οικογένειές τους με φωνές και χαβαλέ. Τώρα θα τσικνιστούμε πατόκορφα μόνοι μας. για να μην πω μόνη μου. Τώρα θα μου πείτε ότι η παροιμία λέει: "κλαίνει οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες" και δίκιο θα έχετε γιατί με έπιασε πάλι η υπερβολή μου. Αχ βρε Εβίρι μου, πόσο δίκιο έχεις! Σαν την πατρίδα, πουθενά! Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρετε να επιστρέψετε και να απολαμβάνετε όλα τα καλά!:tongue:

Κορίτσια, επειδή τα νέα σας είναι πολλά θα τα σχολιάσω τις επόμενες μέρες.

Για σήμερα σας στέλνω την αγκαλιά μου, τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου.

Ξέχασα να σας πω....

Σήμερα θα μας κεράσει η εταιρία σουβλάκια λόγω ημέρας! Χα χα, μήπως γκρέμισε κανένας φούρνος στην περιοχή?:eek:

Γι΄αυτό θα χαλάσει ο καιρός από το βράδυ! :tongue:

Καλημερα κοριτσια. Σημερα εχω μακαρονια με κιμα αλλα εγω θα φαω στη δουλεια αφου μας ειπαν οτι 2 θα κλεισουμε και η εταιρια πηγε και ψωνισε πανω απο 100 σουβλακια και λουκανικα οποτε θα φαμε καλα. Αυτό και αν είναι πρωτόγνωρο!:rolleyes: Μήπως θέλουν να σας λαδώσουν, για να ξεφουρνίσουν καινούργια νέα? Τωρα γιατι το εκαναν ουτε που ξερω αλλα καλοδεχουμενο ειναι. Το βραδυ θα ερεθι μια φιλη μου με το παιδακι και θα παρουμε σουβλακι οποτε τα μακαρονια θα τα φαμε και αυριο εχει μεινει και λιγη φακη μια χαρα θα βολευτουμε

Ότι και να κάνετε, καλά να περάσετε! Φιλιά!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρασκευή σήμερα!!:)

Χθες τελικά πήγαμε σε φίλους που έχουν κ παιδάκια οπότε μαζεύτηκαμε νωρίς γιατι ή αλήθεια είναι πως ειχαμε προτάσεις αλλά όλες ήταν για μετά τς 10 γι αυτό είχα επιλέξει να κατσουμε σπίτι τελικα περάσαμε ωραία φαγαμε γελασαμε κ 10 κοιμομασταν:tongue:

Ιωάννα ας μην είμαστε καχύποπτη ας το δούμε θετικά ότι ήθελαν να σας γλυκανουν λίγο μήπως είμαι λίγο υπερβολική;;;:rolleyes:

Εβιρακι κρύο ε εμείς εδω έχουμε υπέροχο καιρό με ήλιο όσο για το σχολείο τα ξέρεις καλυτερα στο εξωτερικό είναι πιο απελευθερωμένα τα πράγματα εγώ δεν καταλαβα τα παιδιά τι τα ενδιαφέρει κ τα ενημέρωσε???:confused:

Αγγελική εμάς ούτε ένα κοκαλακι να γλυψουμε δεν μας κερασαν! :(

Νινα τς ξέρω τς πετριες αλλά δεν έχουμε πάει για εκεί ξεκινάμε αλλά καταλήγουμε κάλαμο Εύβοια σε έναν υπέροχο κόλπο !καλή επιτυχία στο μποστάνια σου σκρεψου πως εγώ είχα βάλει μαρούλια κ ντοματινια κ φαγαμε που τα ποτιζα οπότε θυμίζουν οπότε ή επιτυχία είναι σίγουρη!!!Μπραβο το καλό κορίτσι που σκέφτεται την πεθερουλα !!:-D

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους :-D

καλημερα κοριτσια.

Ακομα μυριζουμε τσικνα!!!!

Ψησαμε περιπου 180 σουβλακια χοιρινα, κοτοπουλο και κοτομπεικον. Δεν ξερω ποσα κιλα λουκανικα και πανσετες. Ειχαμε μπυρες κρασια αναψυκτικα και πολλα γλυκα, σαλατες και τυρια. Περασαμε πολυ ωραια, να δουμε σημερα θα μας πληρωσουν? Το βραδυ δεν εκανα τιποτα γιατι το ζευγαρι που θα τρωγαμε αρρωστησε το παιδακι τους! Σημερα τρωμε οτι εχει μεινει

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Διαβάζω πως όλες περάσατε όμορφα χτες και χαίρομαι! Κι εμείς ψήσαμε στην αυλή σουβλάκια, λουκάνικα, πανσέτες και κεμπάπ. Τα συνοδέψαμε με πιτούλες, τζατζίκι, σως γιαουρτιού, τυρί σαγανάκι και ζυμαρόπιτα. Για σήμερα έχω φτιάξει ρολό κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Ιωάννα περιμένουμε να μας πεις αν πληρωθήκατε σήμερα.

Νινάκι μιά χαρά θα βγουν τα ζαρζαβατικά στα γλαστράκια σου! Είσαι χρυσοχέρα εσύ!

Αστεράκι κι εμείς 10 η ώρα το διαλύσαμε και 10.15 τα παιδιά κοιμόντουσαν. Ειδικά ο μικρός έπεσε ξερός!

Φιλάκια σε όλη την μαγειροπαρέα και καλό σαββατοκύριακο αν δεν τα ξαναπούμε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπερα κοριτσακια τι κάνετε;

τελικα εχουμε ταυτιση ολες μας ετσι;

Κ εμεις φετος αποφυγαμε τα πολλα πολλα γιατι η Πεμπτη απο μονη της ειναι δυσκολη ημερα, οποτε κατσαμε σπιτι ψησαμε,φαγαμε κ 10 η ωρα κ εμεις βαλαμε τα απιδια για υπνο κ μετα απο λιγο ακολουθησαμε.Εξαλλου εχουμε κανονισει εξοδο κ για αυριο το βραδυ οποτε αν ξενυχταγαμε κ χτες θα ηταν λιγο δυσκολο,ειδικα για τα παιδια.

Εφτιαξα λιγο απο ολα ,παιδακια αρνισια,καλαμακια κοτοπουλο κ χοιρινο,κεμπαμ & σεφταλιες ψητα,πιτουλες,τζατζικι ,πατατοσαλάτα κ πατατες τηγανιτες για τον μικρουλη περιεργο.Εφτιαξα κ ενα μιλφειγ στο τσακ μπαμ κ ηρθε κ εδεσε το γλυκο ...Ακομα να χονεψουμε δεν μπορουμε.Ισα που κρατησα να παρει το παιδι στο σχολειο σημερα κ εμεις θα φαμε γιγαντες.

Ιωαννακι ολοκληρο γλεντι, μπραβο σας !! κ του χρονου να ειστε καλα να το ξανακανετε! Αν σας πληρωσει κιολας σημερα θα ειναι ακομα καλύτερα !!

Αστερακι κ Αγγελικη την καλυτερη δουλεια καναμε, εγω ηδη σημερα σερνομαι μου βγαιενι η κουραση των ημερων ολη ...

Νινακι πως τα περασατε χτες με την ρουλα σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...