Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας ως νέα νοικοκυρά ήθελα να ρωτήσω σε φαγητά συνήθως βάζω φέτα δωδώνη αλλά την έχω βαρεθεί ποια άλλη μπορώ να βάζω για νοστιμιά ;; Επίσης την σελινόριζα σε τι φαγητά μπορώ να την βάλω μόνο σε μοσχάρι πχ;; Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι απλοικές αλλά είπαμε είμαι νέα νοικοκυρά :rolleyes::rolleyes:

Καλημερα και καλως ηρθες! Οτι θες μπορεις να ρωτας! Εγω χρησιμοποιω φετα Ηπειρου οχι την τυποποιημενη αυτη απο το βαρελι. Σελινοριζα δεν χρησιμοποιω αλλα σιγουρα θα ξερουν οι υπολοιπες κοπελες

Καλημέρα!

Ο καιρός εδω ειναι συννεφιασμένος πρωί και βραδυ και βγαζει λιγο ήλιο τα μεσημέρια. Η υγρασια καλά κρατεί. Σημερα ειπαν οτι μπορει να βρεξει. Φετος δεν ειχαμε πολλές βροχες γενικά.

Enseignante καλώς μας ήρθες! Μπορεις να ρωτας ό,τι θελεις - μην απολογεισαι, αλλά και να μας λες τις ιδεες σου γιατι παντα προσθέτουν κάτι. Εγω μένω επαρχια κι ετσι φετα παιρνω εδω τοπικές που κυκλοφορουν- δεν μπορω να σε βοηθήσω με τυποποιημένες. Μπορεις να δοκιμάσεις διαφορες κι οποια σου αρεσει στη γευση να την κρατήσεις. Επίσης ουτε για τη σελινοριζα μπορω να σε βοηθήσω γιατι δεν την τρώμε. Σίγουρα ομως θα σε βοηθήσουν τα αλλα κορίτσια - μην απογοητευεσαι από μενα την άσχετη.

Ιωαννα, τι ηταν αυτο που περασατε προχθες! Πως ειναι το παιδι σήμερα; Η απεργία των δικηγόρων έμαθα ο,τι θα τραβήξει καιρό.

Νινα δεν έρχεσαι κι απο εδώ για καφε με τα μπισκοτακια σου;

Αγγελική τι νέα;

Για σημερα έχουμε πει για σπανακορυζο αν βρει η γιαγια καλό σπανακι. Ερχεται κι ο αντρας μου σημερα για ΣΚ οπότε ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Μαντεψτε τι ζητησε χτες η κορη μου για μεσημεριανο στο σχολειο: 1 αυγό. Της εφτιαξα κι εγω ενα αυγο - τι να κάνω.

Φιλια και καλό ΣΚ

Καλημερα Φωτεινη. Κι εδω καιρος ειναι συννεφιασμενος και οτι πρεπει για υπνο και υγρασια εχει αρκετη, γενικα ειναι σπαστικος καιρος. Ο μικρος καλα ειναι ευτυχως, δεν ανεβασε ξανα πυρετο, δεν ποναει καθολου. Τι ηταν αυτο το ξεκαρφωτο παλι δεν καταλαβα. Αφου θελει αυγο ας φαει αυγο, τι να κανεις!

Τα αλλα κοριτσια τι κανετε?

Σημερα θα φαμε κεφτεδακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ξανά μούχλα σήμερα ο καιρός και έχω σηκωθεί με ελαφρύ πονοκέφαλο. Με βλέπω να χαπακώνομαι σε λίγο για να βγει η μέρα μιά κι έχω βάρδια σήμερα. :rolleyes:

Σήμερα θα φύγουμε για Εύβοια το απόγευμα. Θα συνδιάσουμε μία δουλίτσα που έχει ο άντρας μου με λίγη ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας ως νέα νοικοκυρά ήθελα να ρωτήσω σε φαγητά συνήθως βάζω φέτα δωδώνη αλλά την έχω βαρεθεί ποια άλλη μπορώ να βάζω για νοστιμιά ;; Επίσης την σελινόριζα σε τι φαγητά μπορώ να την βάλω μόνο σε μοσχάρι πχ;; Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι απλοικές αλλά είπαμε είμαι νέα νοικοκυρά :rolleyes::rolleyes:

Καταρχήν καλώς ήρθες στην παρεούλα μας! Καμία ερώτηση δεν είναι απλοική. Όλες κατά καιρούς έχουμε διάφορες απορίες τις οποίες εκφράζουμε και λύνουμε στο καφέ μας. Κι εμείς νέες νοικοκυρές ήμασταν κάποτε :wink:

Τώρα σχετικά με την φέτα, κι εγώ συνήθως Δωδώνη χρησιμοποιώ και λόγω καταγωγής του άντρα μου, όχι ότι δεν είναι νόστιμη. Αλλά μπορείς να πάρεις βαρελίσια φέτα από το σούπερ μάρκετ, όχι τυποποιημένη, και μάλιστα να ζητήσεις να δοκιμάσεις πριν την πάρεις. Κι έτσι θα δεις ποιά σου αρέσει.

Την σελινόριζα για να είμαι ειλικρινής δεν έχει τύχει να την χρησιμοποιήσω αλλά ξέρω ότι είναι πιό γευστική απο το σέλινο και μπορέις να την βάλεις σε σουπίτσες ψαριού, κρέατος ή φασολιών. Επίσης ταιριάζει με χοιρινό. Με άλλα λόγια μπορεί να μπει όπου πάει και το σέλινο.

Αν κάνω λάθος παρακαλώ την αργηγό μας, το Εβιράκι, να με διορθώσει!!!

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινούλα μου!

Αγγελική τι νέα;

Περιμένω να τελειώσει κι αυτή η μέρα για να την κάνω....

Για σημερα έχουμε πει για σπανακορυζο αν βρει η γιαγια καλό σπανακι. Ερχεται κι ο αντρας μου σημερα για ΣΚ οπότε ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Μαντεψτε τι ζητησε χτες η κορη μου για μεσημεριανο στο σχολειο: 1 αυγό. Της εφτιαξα κι εγω ενα αυγο - τι να κάνω.

Καλά έκανες.

Φιλια και καλό ΣΚ

Φιλιά και σε σένα και με το καλό να δεκτείς τον αντρούλη σου!

Τα αλλα κοριτσια τι κανετε?

Σημερα θα φαμε κεφτεδακια

Για σήμερα δεν μαγείρεψα τίποτα αλλά χτες το απόγευμα έφτιαξα γίγαντες στον φούρνο και τους έβαλα στην κατάψυξη για να τους έχω για την επόμενη εβδομάδα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα !!!νυσταζω πολύ ή μικρή ξυπνάει εδώ κ μια βδομάδα 4 με πολύ κλάμα θέλει αγκαλιά κ μου δείχνει το δωμάτιο μου να πάμε στην αρχή δεν την πηγαινα κ καθόμουν μαζί τς 2ωρες να κοιμηθεί τώρα την παίρνω στο δωμάτιο φάση περνάει;;;;; Δόντι έσκασε Κάτι άλλο δεν έχει τι να πω :confused:

Εδώ ο καιρός είναι συννεφιασμένος πολύ ελπίζω να βγάλει ήλιο στην συνέχεια τς μέρας :P:p

Καλως ήρθες enseignante εαν σας αρέσει μπαίνει κ σε σαλατα κ σε σούπες ακόμα κ σε πουρέ πατάτας εάν την τρίψεις .Φέτα μόνο Δωδώνη παίρνω οπότε δεν μπορώ μα σε βοηθήσω !

Τι ωραία Φωτεινουλα που θα είστε κ παλι όλοι μαζί να περάσετε υπέροχα !ή κόρη μου τρελενεται για αυγό Σκέψου όταν είχε γαστρεντερίτιδα κ μετά από μια βδομάδα εφάγε σε κάθε Μπουκίτσα έκανε ευχαριστώ το αστερακι μου:P οτι τρώει καλό είναι σιγά σιγά με υπομονή θα τα φάει όλα !

Νινα ωραία ιδεα τα μπισκοτάκια σου για πες συνταγή:Dντολμαδακια απλά λατρεύω αλλά φτιάχνει μόνο ή πεθερά μου όταν έχει κέφια αλλιώς κ του εμπορίου καλά είναι.

Όσο για την κύρια δεν έχω λόγια υπομονή όλοι 0 λες κ συ δεν έχεις δουλειές βόλτες κανείς για να περάσει ή ώρα σου:rolleyes:

Τζένη το μενου είναι υπέρ πλήρες τα έχεις όλα κ ζυμαρικά κ σφολιατες κρεατικά σαλάτες ε τι άλλο είναι σούπερ να περάσετε όμορφα :tongue:

Ιωάννα πως είναι ο μικρός;;;

Σήμερα θα φάμε κοκκινιστό με χοντρό μακαρονακι

Φιλία σε όλο το παρεακι καλό σκ σε όλους :P:tongue:

Αγγελικη εκδρομουλα ε? Καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε!!

Αστερακι δυστυχως τα παιδια τα εχουν αυτα, μπορει να ενοχλειτε απο δοντι, μπορει να περναει φαση, εσυ κανε τις αγκαλιτσες σου, εχε το απο κοντα και θα του περασει. Το παιδι, δοξα το Θεο καλα ειναι.

Γεια σου παρεάκι!

Σήμερα θα ψήσω πεινιρλί και θα συνοδέψω με σαλάτα ρόκα και καρότο... για αύριο δεν έχει μαγείρεμα, γιατί θα πάμε εκδρομή:tongue:... ελπίζω να έχει καλό καιρό, όπως σήμερα, γιατί θα είμαστε με μηχανή.

Καλώς ήρθες! Εμείς έχουμε ξαναμιλήσει από άλλα θέματα παλιότερα.. σε θυμάμαι από το nick name. Λοιπόν εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις φέτες και έχω καταλήξει να μας αρέσει η Καλαβρύτων... καμία φορά για αλλαγή παίρνω και Τρίπολης.. αλλά είναι βέβαια καθαρά θέμα γούστου. Την σελινόριζα την χρησιμοποιώ στην σούπα συνήθως, αλλά νομίζω αν σου αρέσει η γεύση της, μπορείς άνετα να την τρίβεις και μέσα σε σαλάτα.

Καλημέρα!

Ο καιρός εδω ειναι συννεφιασμένος πρωί και βραδυ και βγαζει λιγο ήλιο τα μεσημέρια. Η υγρασια καλά κρατεί. Σημερα ειπαν οτι μπορει να βρεξει. Φετος δεν ειχαμε πολλές βροχες γενικά.

Enseignante καλώς μας ήρθες! Μπορεις να ρωτας ό,τι θελεις - μην απολογεισαι, αλλά και να μας λες τις ιδεες σου γιατι παντα προσθέτουν κάτι. Εγω μένω επαρχια κι ετσι φετα παιρνω εδω τοπικές που κυκλοφορουν- δεν μπορω να σε βοηθήσω με τυποποιημένες. Μπορεις να δοκιμάσεις διαφορες κι οποια σου αρεσει στη γευση να την κρατήσεις. Επίσης ουτε για τη σελινοριζα μπορω να σε βοηθήσω γιατι δεν την τρώμε. Σίγουρα ομως θα σε βοηθήσουν τα αλλα κορίτσια - μην απογοητευεσαι από μενα την άσχετη.

Ιωαννα, τι ηταν αυτο που περασατε προχθες! Πως ειναι το παιδι σήμερα; Η απεργία των δικηγόρων έμαθα ο,τι θα τραβήξει καιρό.

Νινα δεν έρχεσαι κι απο εδώ για καφε με τα μπισκοτακια σου; Ευχαρίστως!! Ας ήσουν λίγο πιο κοντά:tongue:

Αγγελική τι νέα;

Καλά να περάσετε όλοι μαζί! Και το αυγό μία χαρά το βρίσκω... γιατί όχι?:D

Φιλια και καλό ΣΚ

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ξανά μούχλα σήμερα ο καιρός και έχω σηκωθεί με ελαφρύ πονοκέφαλο. Με βλέπω να χαπακώνομαι σε λίγο για να βγει η μέρα μιά κι έχω βάρδια σήμερα. :rolleyes:

Σήμερα θα φύγουμε για Εύβοια το απόγευμα. Θα συνδιάσουμε μία δουλίτσα που έχει ο άντρας μου με λίγη ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων.

Αρχίζουμε να ξεμυαλιζόμαστε με τον καιρό, μου φαίνεται:tongue: Καλά να περάσετε!!:P

Καταρχήν καλώς ήρθες στην παρεούλα μας! Καμία ερώτηση δεν είναι απλοική. Όλες κατά καιρούς έχουμε διάφορες απορίες τις οποίες εκφράζουμε και λύνουμε στο καφέ μας. Κι εμείς νέες νοικοκυρές ήμασταν κάποτε :wink:

Τώρα σχετικά με την φέτα, κι εγώ συνήθως Δωδώνη χρησιμοποιώ και λόγω καταγωγής του άντρα μου, όχι ότι δεν είναι νόστιμη. Αλλά μπορείς να πάρεις βαρελίσια φέτα από το σούπερ μάρκετ, όχι τυποποιημένη, και μάλιστα να ζητήσεις να δοκιμάσεις πριν την πάρεις. Κι έτσι θα δεις ποιά σου αρέσει.

Την σελινόριζα για να είμαι ειλικρινής δεν έχει τύχει να την χρησιμοποιήσω αλλά ξέρω ότι είναι πιό γευστική απο το σέλινο και μπορέις να την βάλεις σε σουπίτσες ψαριού, κρέατος ή φασολιών. Επίσης ταιριάζει με χοιρινό. Με άλλα λόγια μπορεί να μπει όπου πάει και το σέλινο.

Αν κάνω λάθος παρακαλώ την αργηγό μας, το Εβιράκι, να με διορθώσει!!!

Φιλιά και σε σένα και με το καλό να δεκτείς τον αντρούλη σου!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα τίποτα αλλά χτες το απόγευμα έφτιαξα γίγαντες στον φούρνο και τους έβαλα στην κατάψυξη για να τους έχω για την επόμενη εβδομάδα.

Καλημέρα !!!νυσταζω πολύ ή μικρή ξυπνάει εδώ κ μια βδομάδα 4 με πολύ κλάμα θέλει αγκαλιά κ μου δείχνει το δωμάτιο μου να πάμε στην αρχή δεν την πηγαινα κ καθόμουν μαζί τς 2ωρες να κοιμηθεί τώρα την παίρνω στο δωμάτιο φάση περνάει;;;;; Δόντι έσκασε Κάτι άλλο δεν έχει τι να πω :confused:

Εδώ ο καιρός είναι συννεφιασμένος πολύ ελπίζω να βγάλει ήλιο στην συνέχεια τς μέρας :P:p Μας έχει αλλάξει τα φώτα, αυτό το σκαπανέβασμα!:mad:

Καλως ήρθες enseignante εαν σας αρέσει μπαίνει κ σε σαλατα κ σε σούπες ακόμα κ σε πουρέ πατάτας εάν την τρίψεις .Φέτα μόνο Δωδώνη παίρνω οπότε δεν μπορώ μα σε βοηθήσω !

Τι ωραία Φωτεινουλα που θα είστε κ παλι όλοι μαζί να περάσετε υπέροχα !ή κόρη μου τρελενεται για αυγό Σκέψου όταν είχε γαστρεντερίτιδα κ μετά από μια βδομάδα εφάγε σε κάθε Μπουκίτσα έκανε ευχαριστώ το αστερακι μου:P οτι τρώει καλό είναι σιγά σιγά με υπομονή θα τα φάει όλα !

Νινα ωραία ιδεα τα μπισκοτάκια σου για πες συνταγή:Dντολμαδακια απλά λατρεύω αλλά φτιάχνει μόνο ή πεθερά μου όταν έχει κέφια αλλιώς κ του εμπορίου καλά είναι. Θα σου πω σύντομα συνταγή, αλλά τελικά δεν τα έκανα... δεν πρόλαβα;) Όσο για τα ντολμαδάκια, ούτε που το σκεφτόμουν κάποτε να κάνω... τα θεωρούσα δύσκολα... αλλά τελικά, καμία σχέση... πιο δύσκολο είναι το παστίτσιο, με τόσες κατσαρόλες!:D

Όσο για την κύρια δεν έχω λόγια υπομονή όλοι 0 λες κ συ δεν έχεις δουλειές βόλτες κανείς για να περάσει ή ώρα σου:rolleyes:Ναι, μωρέ... είναι απίστευτοι οι άνθρωποι!:o

Τζένη το μενου είναι υπέρ πλήρες τα έχεις όλα κ ζυμαρικά κ σφολιατες κρεατικά σαλάτες ε τι άλλο είναι σούπερ να περάσετε όμορφα :tongue:

Ιωάννα πως είναι ο μικρός;;;

Σήμερα θα φάμε κοκκινιστό με χοντρό μακαρονακι

Φιλία σε όλο το παρεακι καλό σκ σε όλους :P:tongue:

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Φυσάει πολύ σημερα αλλά νοτιας. Εχει ζέστη. Τι αλλόκοτος καιρός φέτος.

Τζενάκι πως τα περασατε στο παρτυ σας; Ειμαι σίγουρη οτι όλοι ευχαριστηθηκαν τα πιατα σου.

Αγγελική εσεις πως τα περασατε στην Ευβοια; Τι καλά που ξεφύγατε λιγακι!

Νινα κι εσεις εκδρομουλα; Σας έκανε καλό καιρό;

Αστερακι ειναι η ηλικια που περνανε τα μικρα τετοια φαση και ξυπνάνε περιεργες ωρες. Υπομονή. Θα μου πεις εισαι κουρασμένη απ'ολα, έχεις επιστρεψει κι απο τη δουλεια σου αλλά τι αλλο μπορεις να κάνεις;

Ιωαννα τι νέα;

Λοιπον τελικά η κορη δεν έφαγε το αυγό που ζητησε (τι πρωτοτυπο!). Παρασκευη τελικά ειχαμε σπανακορυζο, Σαββατο καλαμαρακια τηγανητα με πατατες και σπανακοπιτα και Κυριακή σουτζουκακια με μακαρονια που περισσεψαν και για σημερα. Ο αντρας μου ηρθε, ειδε και απηλθε. Καναμε και τις βολτουλες μας - καλά ηταν.

Φιλια σε ολη την παρεουλα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα και κλη βδομαδα!

Τζενη πως πηγε το παρτυ?

Νινα καλο καιρο ειχε χθες ελπιζω να περασατε ομορφα στην μηχανοβια εκδρομη

Αγγελικη εσεις πως περασατε?

Φωτεινη ο καιρος ειναι χαλια, αρρωστημενος, μονο ενα ειναι το θετικο οτι δεν θελουμε πολυ θερμανση. Χαιρομαι που περασατε καλα!!

Αστερακι εσεις τι κανετε?

Που ειναι βρε παιδια η Εβιρι και η Στρουμφιτα μας?

Εγω το Σαββατο ημουν μονη οποτε πηγα για καφε με τις φιλες μου και μετα για κουρεμα και βαψιμο , απο μακρια που τα ειχα τωρα ειναι κοντα, μεγαλη αλλαγη αλλα βολικη. Το βραδυ του Σαββατου ο μικρος ηθελε να κοιμηθει στη γιαγια και τον παππου και ηταν η πρωτη φορα που θα κοιμοταν μονος εκει. Τελικα ολα πηγαν καλα αλλα εγω εμεινα αυπνια γιατι τι σπιτι ηταν αδειο, μου ελειπε πολυ. Οποτε Σαβαβτο δεν μαγειρεψα. Κυριακη ηθελε κοτομπουκιες με πατατες και σημερα θα φαμε φασολαδα. Αυριο εχουμε παιδων και ειμαι αρκετα αγχωμενη. Εχει πρηστει παλι το γρουμπουλι που εχει στο μαγουλο και θα παμε σε χειρουργο

Καλημέρα καλή βδομάδα στο παρεακι!!!

Πως πέρασατε το Σαββατοκύριακο;;;

Εμεις υπεροχα Σάββατο βολτα ακτή Βουλιαγμένης με μεγάλη παρέα το πρωι εκαναν κ μπανιο εκτος απο παππουδες κ παιδακια τρελαθηκα δεν κρυωναν;;:confused:;μεσιμεροαπόγευμα ήρθε ή αδερφή μου να μας δει κ εφτιαξα Μπέργκερ για εμάς μπιφτεκακι με βραστά λαχανικά το αστερακι μας

Κυριακή μεσημέρι μας είχαν καλέσει εξω σε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι κ φαγαμε υπέροχους μεζεδες!μετά με τους νονους μας κουνιες!

Ggeny πως περάσατε;;; Όλα καλα με τα. Φαγητάκια σου;;;

Νινα που πηγατε πες μας να ζηλέψουμε λίγο;;;ευτυχώς είχε καλό καιρό :tongue:

Έχεις δίκιο παστίτσιο μουσακάς μπελαλιδικα φαγητά αλλά κ τα ντολμαδακια θέλουν τον χρόνο τους ;)

Αααα εσύ είσαι από Εύβοια Αγγελική πάμε συχνά το καλοκαίρι μονοήμερες για μπανακι μιας κ εμείς τα είπαμε από θαλασσα χαλια!!

Το ξέρω Ιωάννα μου ότι θα τα έχουμε αυτά αλλά πραγματικά είναι τόσο δύσκολη στον ύπνο απο μωρο κ εχω κ την κουμπαρα να μου ν μου λέει ή μικρη κοιμαται από τς 20:30 κ την ξυπναω 7 μην χάσει κ γεύμα 5 μηνών κ λέω Υπάρχουν τετοια παιδιά εμένα μέχρι κ 9 μηνών 1-3-5-7 ξυπναγε για να θηλαση:rolleyes:

Χρειάζονται κ αυτά κ γω όταν την αφήνω στεναχώριεμαι αλλά πρέπει να συνηθίσουν κ αυτά κ εμεις:P ολα καλά θα πάνε μην αγχωνεσαι με τον μικρό το παίδων έχει καλούς γιατρούς θετική σκέψη λοιπον:tongue:

Φωτεινή τουλάχιστον τον είδατε κάνατε κ βολτουλες δεν είναι εύκολο υπομονή έρχεται ή μετάθεση:tongue:από το σάββατο κοιμάται πάλι κανονικά οπότε φάση είναι μαλλον:P

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα.

Περάσαμε ωραία το Σαββατοκύριακο και ήταν ότι έπρεπε γιατί έφυγα από την δουλειά σκασμένη την Παρασκεύη το απόγευμα. Φεύγει ένας συνάδελφος με κάποιου τύπου εθελούσια και χώνουν εμένα για να κάνω μέρος της δουλειάς του. Δεν θα με ενοχλούσε, αν δεν με επηρέαζε και στις άδειες που παίρνω για τα εμβόλια μου αλλά και στο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαι να καλύψω δουλειά συναδέρφου, λες και δεν υπάρχουν κι άλλα άτομα που μπορούν να το κάνουν. Τέλος πάντων, θα σας τα πω αναλυτικά όταν βρεθούμε από κοντά... Σήμερα η διάθεσή μου με το που πάτησα στην δουλειά έπεσε ξανά...

Για σήμερα έχω βγάλει γίγαντες από την κατάψυξη που είχα μαγειρέψει την Πέμπτη.

Αστεράκι φάση είναι αυτή που περνάει η ζουζούνα σου. Υπομονή θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Δεν είμαι εγώ από την Εύβοια αλλά πηγαίνουμε τόσα χρόνια εκεί που μας θεωρούν σχεδόν ντόπιους! Το Τζενάκι μας κατάγεται από την Εύβοια.

Νινάκι χτες είχε πολύ ωραία μέρα οπότε φαντάζομαι η βολτούλα σας πρέπει να ήταν τέλεια!

Φωτεινούλα πήρες δόση από αντρούλη το σαββατοκύριακο και γέμισες λιγάκι μπαταρίες. Με το καλό να ανταμώσετε ξανά!

Ιωάννα με γειά το κούρεμα! Είναι βολικά τα κοντά μαλλιά βρε παιδί μου!

Τζενάκι περιμένουμε νέα απο το πάρτυ σας!

Παρεάκι μου σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Τυπικά μπήκαμε στην ανοιξη. Γενικά ο χειμώνας ηταν πολύ ήπιος φέτος.

Διαφορα περισσευματα για σημερα. Θα προσπαθησω να μπω αργοτερα να σχολιασω γιατι τωρα αδυνατώ.

Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια κ καλο μηνα να εχουμε ! Βαλατε Μαρτακι στα ζουζουνια σας; Φετος εβαλα κ εγω η μπεμπεκα !!!

Στο παρτυ περασαμε πολυωραια το ευχαριστηθηκαν ολοι μικροι μεγαλοι! Λιγο η κλουον δεν ηταν πολυ δραστηρια αλλα δεν τα χαλασε τα παιδια ξεσαλωσανε! Τα φαγητα ηταν πολυ ωραια , το ιδιο κ η τουρτα.Εμειναν πολυ λιγα, στην ουσια φαγαμε απο μια ρμιριδα χτες κ σημερα, οποτε δεν πηγε φαγητο χαμενο να το πεταμε αλλα κ εγω δεν μπηκα κουζινα μετα απο τοσο κουραση. Η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα αρκετα , το καταλαβα χτες που βγηκαν ολα αλλα δεν το μετανοιωνω .Το παρτυ μας ηταν στις 7 κ το διαλυσαμε καλες 2 . Επισης χαρηκα γιατι ηρθαν ολοι οι καλεσμενοι εκτος απο ενα παιδακι που αρρωστησε. Να ειμαστε καλα κ του χρονου να τον ξαναγιορτασουμε τον μπομπιρα !Τωρα το καλοκαιρι στον μικρο παλι παρτακι !!

Ιωαννα πολυ χαρηκα που δεν εχει τιποτα το παιδι ! Ολα καλα θα πανε στο ΠΑιδων, γραψε μας οταν μπορεσεις!

Αγγελικη σαν να διαβαζω αυτα που ειχα γραψει για μενα πριν 3-4 μηνες ,οποτε σε κατανοω απολυτα!

Φωτεινη μου ποτε θα ανηφορισεις προς τα Αθηνας;

Να καλοσωρισω κ το νεο μελος της παρεας! Μην αισθανεσαι καθολου αβολα καμια μας δεν ειναι εξπερτ κ τελεια σε ολα !Για την φετα θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα γουστου . Εγω συνηθως παιρνω Δωδωνη η Ηπειρος η Καλαβρύτων. Την σελινοριζα εγω την βαζω σε σουπες , σε πουρε πατατας κ σε τυπου φρικασε μαγειριτσας.

Αστερακι τι κανετε; τι κανε η μικρη;

Εβιρακι ολα καλα;

Σημερα τρωμε λιγα λαζανια με σπανακι που εμειναν.

Καλημέρα καλό μήνα !!

Ιωάννα ο μικρός όλα καλα ;;;;περιμένουμε νέα!!!

Ggeny μπραβο αντοχές τα μικρά μέχρι 2 :tongue:εγώ για ποτο θα πηγαινα το Σάββατο τελικά με πηρε ο υπνος:mrgreen:κ του χρόνου να τον γιορτασετε με υγεια πάνω απ όλα!

Ή μικρή έβγαλε κ άλλο δοντακι μάλλον γι αυτό δύο σχεδόν μαζί σήμερα ξύπνησε 1 όλο κ καλυτερα:rolleyes::(

Σήμερα τρώμε φασολακια

Βλέπω απουσίες :P;)

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλό μήνα!

Εμένα δεν μου μπήκε καλά ο μήνας καθώς οριστικοποιήθηκε αυτό που σας έλεγα χτες με την δουλειά. Προσπαθώ να το παλέψω όπως μπορώ αλλά έχω βάλει τα κλάματα 1-2 φορές από την ένταση. Όλοι σχεδόν μου δίνουν δίκιο και τα βάζουν με τους 2 προισταμένους μου αλλά τι να το κάνω... αποτελέσματα δεν βλέπω... τέλος πάντων...

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι κοκκινιστό με συνοδεία ... δεν ξέρω. Μάλλον μακαρόνια.

Θα σχολιάσω αργότερα γιατί δεν είμαι και σε τόσο καλή διάθεση αυτή την στιγμή. Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε και καλη ανοιξη!

Το ειδε το παιδι και χειρουργος και ωριλας και ειπαν οτι μπορει να ειναι απο ιωσεις, αν μεγαλωσει κι αλλο τοτε θα πρεπει να το βγαλουμε αλλα για την ωρα που ειναι περιπου 1,5cm δεν το πειραζουμε. Τουλαχιστον δεν μας ανησυχησαν. Δοξα το Θεο! Οποτε το γελιο επανηλθε

Αγγελικη μου σε καταλαβαινω απολυτα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και να δεις στην πορεια πως θα βγει κι αν γινεται να το κουβεντιασεις με τον προισταμενο σου. Προσπαθησε να εχεις ομως καλη ψυχολογια!

Αστερακι ολα καλα για την ωρα, ωραιο φαγακι εχεις! Μου αρεσουν τα φασολακια αλλα τα ειδα τα φρεσκα 6 ευρω το κιλο και δεν πηρα

Τζενη δεν ειχα καμμια αμφιβολια για την επιτυχια του παρτυ σας. Μπραβο σου και του χρονου να ειστε καλα να το επαναλαβετε!

Φωτεινη οντως πολυ ηπιος ο χειμωνας αλλα εχει υγρασια. Μεσα στο σπιτι δειχνει 20 βαθμους αλλα κρυωνεις. Καλη συνεχεια!

Νινακι τι κανεις? ολα καλα?

Εβιρι εμφανισου καλε!!!

Εμεις σημερα τρωμε μουσακα, η μαμα τον εκανε!

Γεια σας και από μένα... καλό μήνα να έχουμε!:D

Μάρτη δεν έβαλα... χρόνια έχω να βάλω:P...λέτε να με κάψει ο ήλιος που με έβλεπε τόση ώρα που έπινα καφέ έξω... μπα, δεν νομίζω γιατί η συννεφιά σήμερα δεν μας αφήνει:o

Την Κυριακή πήγαμε τελικά εκδρομούλα στη Χαλκίδα, που πνιγόταν από κόσμο! Μετά το καφεδάκι, ήπιαμε ουζάκι με ψαρικά δίπλα στη θάλασσα...δεν ήθελα τίποτα περισσότερο... η καλύτερη μου:D

Σήμερα θα κάνω παστίτσιο... είχα παράπονα χτες από τον καλό μου, ότι όλο τα ίδια φαγητά κάνω... μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά μου τελειώνει η έμπνευση τελευταία και για να πω την αλήθεια, προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα, παρά να ψάχνω τι να μαγειρέψω:wink:... χτες έκανα αρακά με πατάτες.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Φυσάει πολύ σημερα αλλά νοτιας. Εχει ζέστη. Τι αλλόκοτος καιρός φέτος. Εντελώς αλλόκοτος! Μάλλον τελείωσε ο χειμώνας... εγώ φύλαξα λίγα ρούχα μάλλινα ήδη... δεν νομίζω να τα χρειαστούμε πια:wink:

Τζενάκι πως τα περασατε στο παρτυ σας; Ειμαι σίγουρη οτι όλοι ευχαριστηθηκαν τα πιατα σου.

Αγγελική εσεις πως τα περασατε στην Ευβοια; Τι καλά που ξεφύγατε λιγακι!

Νινα κι εσεις εκδρομουλα; Σας έκανε καλό καιρό; Δόξα το Θεώ, ήταν υπέροχος ο καιρός:D

Αστερακι ειναι η ηλικια που περνανε τα μικρα τετοια φαση και ξυπνάνε περιεργες ωρες. Υπομονή. Θα μου πεις εισαι κουρασμένη απ'ολα, έχεις επιστρεψει κι απο τη δουλεια σου αλλά τι αλλο μπορεις να κάνεις;

Ιωαννα τι νέα;

Λοιπον τελικά η κορη δεν έφαγε το αυγό που ζητησε (τι πρωτοτυπο!). Παρασκευη τελικά ειχαμε σπανακορυζο, Σαββατο καλαμαρακια τηγανητα με πατατες και σπανακοπιτα και Κυριακή σουτζουκακια με μακαρονια που περισσεψαν και για σημερα. Ο αντρας μου ηρθε, ειδε και απηλθε. Καναμε και τις βολτουλες μας - καλά ηταν. Ωραία θα ήταν, με τέτοιο καιρό!:D

Φιλια σε ολη την παρεουλα!

Καλημερα και κλη βδομαδα!

Τζενη πως πηγε το παρτυ?

Νινα καλο καιρο ειχε χθες ελπιζω να περασατε ομορφα στην μηχανοβια εκδρομη Ναι!! Περάσαμε τέλεια!:D

Αγγελικη εσεις πως περασατε?

Φωτεινη ο καιρος ειναι χαλια, αρρωστημενος, μονο ενα ειναι το θετικο οτι δεν θελουμε πολυ θερμανση. Χαιρομαι που περασατε καλα!!

Αστερακι εσεις τι κανετε?

Που ειναι βρε παιδια η Εβιρι και η Στρουμφιτα μας?

Εγω το Σαββατο ημουν μονη οποτε πηγα για καφε με τις φιλες μου και μετα για κουρεμα και βαψιμο , απο μακρια που τα ειχα τωρα ειναι κοντα, μεγαλη αλλαγη αλλα βολικη. Το βραδυ του Σαββατου ο μικρος ηθελε να κοιμηθει στη γιαγια και τον παππου και ηταν η πρωτη φορα που θα κοιμοταν μονος εκει. Τελικα ολα πηγαν καλα αλλα εγω εμεινα αυπνια γιατι τι σπιτι ηταν αδειο, μου ελειπε πολυ. Οποτε Σαβαβτο δεν μαγειρεψα. Κυριακη ηθελε κοτομπουκιες με πατατες και σημερα θα φαμε φασολαδα. Αυριο εχουμε παιδων και ειμαι αρκετα αγχωμενη. Εχει πρηστει παλι το γρουμπουλι που εχει στο μαγουλο και θα παμε σε χειρουργο

Με γεια το κούρεμα!! Ωραίο το κοντό, αλλά θέλει δουλειά και αυτό για να στέκεται σωστά... αν δεν είχα γάμο το καλοκαίρι, θα το έκοβα και εγώ.

Καλημέρα καλή βδομάδα στο παρεακι!!!

Πως πέρασατε το Σαββατοκύριακο;;;

Εμεις υπεροχα Σάββατο βολτα ακτή Βουλιαγμένης με μεγάλη παρέα το πρωι εκαναν κ μπανιο εκτος απο παππουδες κ παιδακια τρελαθηκα δεν κρυωναν;;:confused:; Αυτοί είναι οι χειμερινοί κολυμβητές... τους είχα δει και τα Χριστούγεννα, που είχε κάνει καλές μέρες... όσο για τα παιδιά, είναι ασυγκράτητα με τη θάλασσα, από ότι μου λένε οι περισσότερες μαμάδες:D μεσιμεροαπόγευμα ήρθε ή αδερφή μου να μας δει κ εφτιαξα Μπέργκερ για εμάς μπιφτεκακι με βραστά λαχανικά το αστερακι μας

Κυριακή μεσημέρι μας είχαν καλέσει εξω σε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι κ φαγαμε υπέροχους μεζεδες!μετά με τους νονους μας κουνιες! Τέλεια! Και με τους νονούς που περνάτε χρόνο, είναι πολύ ωραία για το παιδί... έτσι πρέπει:D

Ggeny πως περάσατε;;; Όλα καλα με τα. Φαγητάκια σου;;;

Νινα που πηγατε πες μας να ζηλέψουμε λίγο;;;ευτυχώς είχε καλό καιρό :tongue:Σκεφτόμασταν για Αράχοβα ή άλλο βουνίσιο προορισμό, αλλά τελικά καταλήξαμε Χαλκίδα για καφέ και Αμάρυνθο για φαί... αποδείχτηκε ωραιότατη επιλογή:tongue:

Έχεις δίκιο παστίτσιο μουσακάς μπελαλιδικα φαγητά αλλά κ τα ντολμαδακια θέλουν τον χρόνο τους ;)

Αααα εσύ είσαι από Εύβοια Αγγελική πάμε συχνά το καλοκαίρι μονοήμερες για μπανακι μιας κ εμείς τα είπαμε από θαλασσα χαλια!!

Το ξέρω Ιωάννα μου ότι θα τα έχουμε αυτά αλλά πραγματικά είναι τόσο δύσκολη στον ύπνο απο μωρο κ εχω κ την κουμπαρα να μου ν μου λέει ή μικρη κοιμαται από τς 20:30 κ την ξυπναω 7 μην χάσει κ γεύμα 5 μηνών κ λέω Υπάρχουν τετοια παιδιά εμένα μέχρι κ 9 μηνών 1-3-5-7 ξυπναγε για να θηλαση:rolleyes:

Χρειάζονται κ αυτά κ γω όταν την αφήνω στεναχώριεμαι αλλά πρέπει να συνηθίσουν κ αυτά κ εμεις:P ολα καλά θα πάνε μην αγχωνεσαι με τον μικρό το παίδων έχει καλούς γιατρούς θετική σκέψη λοιπον:tongue:

Φωτεινή τουλάχιστον τον είδατε κάνατε κ βολτουλες δεν είναι εύκολο υπομονή έρχεται ή μετάθεση:tongue:από το σάββατο κοιμάται πάλι κανονικά οπότε φάση είναι μαλλον:P

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα.

Περάσαμε ωραία το Σαββατοκύριακο και ήταν ότι έπρεπε γιατί έφυγα από την δουλειά σκασμένη την Παρασκεύη το απόγευμα. Φεύγει ένας συνάδελφος με κάποιου τύπου εθελούσια και χώνουν εμένα για να κάνω μέρος της δουλειάς του. Δεν θα με ενοχλούσε, αν δεν με επηρέαζε και στις άδειες που παίρνω για τα εμβόλια μου αλλά και στο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαι να καλύψω δουλειά συναδέρφου, λες και δεν υπάρχουν κι άλλα άτομα που μπορούν να το κάνουν. Τέλος πάντων, θα σας τα πω αναλυτικά όταν βρεθούμε από κοντά... Σήμερα η διάθεσή μου με το που πάτησα στην δουλειά έπεσε ξανά... Εκεί μας φτάνουν δυστυχώς οι εργοδότες και είναι ότι χειρότερο να πηγαίνεις δουλειά με την χειρότερη διάθεση... ακολουθούν πονοκέφαλοι, γκρίνια και ο.κ.ε.:(

Για σήμερα έχω βγάλει γίγαντες από την κατάψυξη που είχα μαγειρέψει την Πέμπτη.

Αστεράκι φάση είναι αυτή που περνάει η ζουζούνα σου. Υπομονή θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Δεν είμαι εγώ από την Εύβοια αλλά πηγαίνουμε τόσα χρόνια εκεί που μας θεωρούν σχεδόν ντόπιους! Το Τζενάκι μας κατάγεται από την Εύβοια.

Νινάκι χτες είχε πολύ ωραία μέρα οπότε φαντάζομαι η βολτούλα σας πρέπει να ήταν τέλεια!

Φωτεινούλα πήρες δόση από αντρούλη το σαββατοκύριακο και γέμισες λιγάκι μπαταρίες. Με το καλό να ανταμώσετε ξανά!

Ιωάννα με γειά το κούρεμα! Είναι βολικά τα κοντά μαλλιά βρε παιδί μου!

Τζενάκι περιμένουμε νέα απο το πάρτυ σας!

Παρεάκι μου σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε αργότερα...

καλημερα κοριτσακια κ καλο μηνα να εχουμε ! Βαλατε Μαρτακι στα ζουζουνια σας; Φετος εβαλα κ εγω η μπεμπεκα !!! Πολύ καλά έκανες! Δεν έχουμε ψυχή και εμείς δηλαδή?:tongue:

Στο παρτυ περασαμε πολυωραια το ευχαριστηθηκαν ολοι μικροι μεγαλοι! Λιγο η κλουον δεν ηταν πολυ δραστηρια αλλα δεν τα χαλασε τα παιδια ξεσαλωσανε! Τα φαγητα ηταν πολυ ωραια , το ιδιο κ η τουρτα.Εμειναν πολυ λιγα, στην ουσια φαγαμε απο μια ρμιριδα χτες κ σημερα, οποτε δεν πηγε φαγητο χαμενο να το πεταμε αλλα κ εγω δεν μπηκα κουζινα μετα απο τοσο κουραση. Η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα αρκετα , το καταλαβα χτες που βγηκαν ολα αλλα δεν το μετανοιωνω .Το παρτυ μας ηταν στις 7 κ το διαλυσαμε καλες 2 . Επισης χαρηκα γιατι ηρθαν ολοι οι καλεσμενοι εκτος απο ενα παιδακι που αρρωστησε. Να ειμαστε καλα κ του χρονου να τον ξαναγιορτασουμε τον μπομπιρα !Τωρα το καλοκαιρι στον μικρο παλι παρτακι !!

Ήμουν σίγουρη ότι θα περνάγατε τέλεια Τζένη... άμα υπάρχει καλή διάθεση και λίγη οργάνωση, όλα καλά πάνε:D Να είσαστε καλά και του χρόνου!:D

Ιωαννα πολυ χαρηκα που δεν εχει τιποτα το παιδι ! Ολα καλα θα πανε στο ΠΑιδων, γραψε μας οταν μπορεσεις!

Αγγελικη σαν να διαβαζω αυτα που ειχα γραψει για μενα πριν 3-4 μηνες ,οποτε σε κατανοω απολυτα!

Φωτεινη μου ποτε θα ανηφορισεις προς τα Αθηνας;

Να καλοσωρισω κ το νεο μελος της παρεας! Μην αισθανεσαι καθολου αβολα καμια μας δεν ειναι εξπερτ κ τελεια σε ολα !Για την φετα θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα γουστου . Εγω συνηθως παιρνω Δωδωνη η Ηπειρος η Καλαβρύτων. Την σελινοριζα εγω την βαζω σε σουπες , σε πουρε πατατας κ σε τυπου φρικασε μαγειριτσας.

Αστερακι τι κανετε; τι κανε η μικρη;

Εβιρακι ολα καλα;

Σημερα τρωμε λιγα λαζανια με σπανακι που εμειναν.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα και καλό μήνα!

Εμένα δεν μου μπήκε καλά ο μήνας καθώς οριστικοποιήθηκε αυτό που σας έλεγα χτες με την δουλειά. Προσπαθώ να το παλέψω όπως μπορώ αλλά έχω βάλει τα κλάματα 1-2 φορές από την ένταση. Όλοι σχεδόν μου δίνουν δίκιο και τα βάζουν με τους 2 προισταμένους μου αλλά τι να το κάνω... αποτελέσματα δεν βλέπω... τέλος πάντων... Τελικά έκλεισε,ε? Ψυχραιμία και υπομονή... αυτό σημαίνει ότι θα κάθεσαι και παραπάνω ώρα?:mad:

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι κοκκινιστό με συνοδεία ... δεν ξέρω. Μάλλον μακαρόνια.

Θα σχολιάσω αργότερα γιατί δεν είμαι και σε τόσο καλή διάθεση αυτή την στιγμή. Φιλιά!

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε και καλη ανοιξη!

Το ειδε το παιδι και χειρουργος και ωριλας και ειπαν οτι μπορει να ειναι απο ιωσεις, αν μεγαλωσει κι αλλο τοτε θα πρεπει να το βγαλουμε αλλα για την ωρα που ειναι περιπου 1,5cm δεν το πειραζουμε. Τουλαχιστον δεν μας ανησυχησαν. Δοξα το Θεο! Οποτε το γελιο επανηλθε Χαίρομαι Ιωάννα, που δεν είναι τίποτα.

Αγγελικη μου σε καταλαβαινω απολυτα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και να δεις στην πορεια πως θα βγει κι αν γινεται να το κουβεντιασεις με τον προισταμενο σου. Προσπαθησε να εχεις ομως καλη ψυχολογια!

Αστερακι ολα καλα για την ωρα, ωραιο φαγακι εχεις! Μου αρεσουν τα φασολακια αλλα τα ειδα τα φρεσκα 6 ευρω το κιλο και δεν πηρα Εγώ κατεψυγμένα κάνω ακόμα, όπως και αρακά.

Τζενη δεν ειχα καμμια αμφιβολια για την επιτυχια του παρτυ σας. Μπραβο σου και του χρονου να ειστε καλα να το επαναλαβετε!

Φωτεινη οντως πολυ ηπιος ο χειμωνας αλλα εχει υγρασια. Μεσα στο σπιτι δειχνει 20 βαθμους αλλα κρυωνεις. Καλη συνεχεια!

Νινακι τι κανεις? ολα καλα? Το παλεύω και εγώ, αλλά και ποιος δεν το παλεύει πια?:D

Εβιρι εμφανισου καλε!!!

Εμεις σημερα τρωμε μουσακα, η μαμα τον εκανε!

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...