Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Just now, Alex@ είπε:

Εύχομαι κορίτσι μου αυτή τη φορά να είναι το τυχερό σου!!! Για το σπερμα δεν είπε κάτι;;

Είπε να κοιτάξουμε το βακτήριο που επανεμφανίζεται να το δούμε με ανδρολόγο αλλά γενικά άπαξ και εμφανιστεί δύσκολα φεύγει λέει. Ρώτησε κιόλας γιατί ήταν αυξημένο το οξειδωτικό στρες αλλά γενικά δεν είπε πως ήταν κακό το σπερμοδιάγραμμα.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα !

Ggeny μμμμ μαλλον τώρα που το σκέφτομαι μοιάζει με καστανό όντως πάντως είναι αρκετά γλυκια η μικρή απλά τρελενεται :P

Για πες μας το μενου κ φυσικά δεν θα σκασουμε όλα θα ειναι φανταστικά κ θα περάσουν ολοι υπέροχα είμαι σίγουρη!!

Αγγελική προς Ωρωπό είναι δεν έχουμε βέβαια ωραία θάλασσα αυτό είναι κ το μεγαλο μείον του :(

Για σήμερα μακαρόνια με κιμα

Εγώ γα τον καφέ είμαι μέσα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα !

Ggeny μμμμ μαλλον τώρα που το σκέφτομαι μοιάζει με καστανό όντως πάντως είναι αρκετά γλυκια η μικρή απλά τρελενεται :P

Για πες μας το μενου κ φυσικά δεν θα σκασουμε όλα θα ειναι φανταστικά κ θα περάσουν ολοι υπέροχα είμαι σίγουρη!!

Αγγελική προς Ωρωπό είναι δεν έχουμε βέβαια ωραία θάλασσα αυτό είναι κ το μεγαλο μείον του :(

Για σήμερα μακαρόνια με κιμα

Εγώ γα τον καφέ είμαι μέσα!!!

Γεια σας! Πινω τη σοκολατιτσα μου περιμενοντσς τη μικρη να τελειωσει το μπαλετο της.

Τζενη σιγουρα θα εχεις τρεξιμο λογω της γιορτης σας αλλα δε θα αγχψωθεις φυσικα γιατι ειδαι τοσο χρυσοχερα που ολα θα ειναι τελεια.

Αστερακι ωραια που εχετε κοντα εξοχικο και ξεφευγετε. Το ψσρακι διπλα στη θαλασσα εχει αλλη νοστιμια βρε παιδι μου. Παλια μου αρεσαν πολυ οι γλυκοπατατες. Τις τελευταιες φορες δεν μου ειχαν βγει καλες και ξενερωσα.

Ιωαννα ειναι ωραιο που ειναι παιδι της φυσης. Νατο χαιρεσαι.

Κι εγω για καφε μεσα ειμαι αλλα μονο μεσω skype με κοβω να σας βλεπω....

Για σημερα μπιφτεκια για τα παιδια (η κορη εφαγε ενα) και για αυριο αχεδιαζωτορτελινια με κρεμα γαλακτος και σκετα μακαρονια για τη μιζερη. Δεν αντεχα παλι σκετα μακαρονια εχω πηξει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα. Καλε τι συννεφια ειναι αυτη? μου ερχεται να κοιμηθω

Φωτεινη δεν καταλαβα το φαγητο που εχεις!!

Εμεις για εχτες ειχαμε μοσχαρι κοκκινιστο που τελικα δεν φαγαμε γιατι βρηκε η μαμα ωραιο μπακαλιαρακι κι εκανε σουπα οποτε φαγαμε τη σουπα. Εμεινε και λιγο ψαρι που το εφερα στη δουλεια για μεσημεριανο. Οποτε αυριο θα φαμε το κρεας. Επισης, κανουμε και γεμιστα σημερα.

Χασαμε παλι την Εβιρι και τη στρουμφιτα. Φιλια σε ολες

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τι υγρασία είναι αυτή σήμερα και τι μούχλα? Τα βουνά γύρω γύρω δεν φαίνονται σχεδόν! Η χαρά της ίωσης :confused:

Σήμερα τρώμε ζυμαρικά στον φούρνο με λουκάνικα και τυριά, συνταγούλα από το μπλογκ της Έβιρι.

Για συνάντηση είμαι κι εγώ μέσα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

Σημερα τρωμε κοκορα κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες ( ειναι η μαμα σπιτι κ θα τα φτιαξει !!) κ εγω θα παρω απο το εστιατοριο εδω ψαρακι, εχω φερει κ χορτα μια χαρα.

Το τρεξιμο συνεχιζεται,ευτυχως μεχρι στιγμης ολα ειναι ελεγχομενα.Οσο περνανε τα χροναι νομιζω κανω κ καλυτερο προγραμματισμο για τα παρτυ κ δεν πελαγωνω οπως τα πρωτα 1-2.

Ωραια φαγακια ολες αλλα πιο πολυ ζηλεψα τα μπακαλιαρακια της Ιωαννας! Οχι οτι κ τα ζυμαρτικα της Αγγελικης κ της Φωτεινης με χαλασανε αλλα τα μπακαλιαρακια ειναι τελεια !

Το μενου λεω να ειναι

τυροπιτακια ( γεμιση ανθοτυρο-φετα-κρεμα σιμιγδαλενια) --> τα εφτιαξα κ τα εχω καταψυξη

Λουκανικοπιτακια κ αυτα τα εφτιαξα κ τα εχω καταψυξη

πιτσες που θα γινουν το Σαββατο

αλμυρα μαφινς με παριζακι κ τυρια

τοστακια που θα τα κανω σαν τουρτα σε τσερκι με επικαλυξη τυρι κρεμα κ λιγη μαγιονεζα

κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ--> ετοιμα στην καταψυξη

λαζανια με ανθοτυρο --> ετοιμα στην καταψυξη

κεφτεδακια

κοτομπουκιες

παιδακια κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο

σαλατα σεφ

σαλατα σιζαρς

κ νομιζω οτι κατι χανω κατι μου λειπει κ δεν ξερω τι;;;; για πειτε κ εσεις τι αλλο να φτιαξω μαγειρισουλες μου !

Σημερα θα κανω τα παντεσπανια για την τουρτα , αυριο τα κεικ

Σημερα τρωμε κοκορα κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες ( ειναι η μαμα σπιτι κ θα τα φτιαξει !!) κ εγω θα παρω απο το εστιατοριο εδω ψαρακι, εχω φερει κ χορτα μια χαρα.

Το τρεξιμο συνεχιζεται,ευτυχως μεχρι στιγμης ολα ειναι ελεγχομενα.Οσο περνανε τα χροναι νομιζω κανω κ καλυτερο προγραμματισμο για τα παρτυ κ δεν πελαγωνω οπως τα πρωτα 1-2.

Ωραια φαγακια ολες αλλα πιο πολυ ζηλεψα τα μπακαλιαρακια της Ιωαννας! Οχι οτι κ τα ζυμαρτικα της Αγγελικης κ της Φωτεινης με χαλασανε αλλα τα μπακαλιαρακια ειναι τελεια !

Το μενου λεω να ειναι

τυροπιτακια ( γεμιση ανθοτυρο-φετα-κρεμα σιμιγδαλενια) --> τα εφτιαξα κ τα εχω καταψυξη

τοστακια που θα τα κανω σαν τουρτα σε τσερκι με επικαλυξη τυρι κρεμα κ λιγη μαγιονεζα

κεφτεδακια

κοτομπουκιες

σαλατα σεφ

σαλατα σιζαρς

κ νομιζω οτι κατι χανω κατι μου λειπει κ δεν ξερω τι;;;; για πειτε κ εσεις τι αλλο να φτιαξω μαγειρισουλες μου !

Ουτε που θα πηγαινε το μυαλο μου να κανω καποια απο αυτα. Χρυσοχερα Τζενη! Ολα καταπληκτικα! Τι να λειπει ? ειναι παρα πολλα

Γεια σας κορίτσια! Δεν μου αρέσει που χαιρετώ μόνο τα κορίτσια, αλλά το μοναδικό αγόρι που έχουμε, δεν μας άντεξε...Νίκοοοο:tongue::tongue:

Απίστευτη μουντάδα σήμερα... μας κάνει και την διάθεση κομμάτια:mad:

Το μενού σήμερα έχει μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και χτες έφτιαξα ντολμαδάκια...ξέμεινα στην πορεία από φύλλα και έβαλα μαρουλόφυλλα... ωραία ήταν!

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε !!

Τρεξιμο πολυ θα εχω ολη την βδομαδα στο γραφειο λογω φορτου αλλα κ σπιτι απιστευτα πολυ μιας κ το Σαββατο ειναι το παρτυ μας.Ακομα δεν εχω καταληξει 100% στο μενου αλλα δεν πολυσκαω ...

Ιωαννακι συμφωνω κ εγω καλυτερα να τρεχει στην απιδικη χαρα παρα να ειναι σπιτι με την τηλεοραση η σε μια κονσολα.Δεν ειναι απαραιτητο το στυλ φουσκωτα να αρεσει σε ολους.

Φωτεινη αξιζε τουλαχιστν τον κοπο η ταλαιπωρια της κουζινας!

Νινακι εισαι καλυτερα τωρα; Οσο για τα φαγητα δεν εχω λογια !! Καλύτερα είμαι, αλλά δεν είμαι στα φόρτε μου:(

Αγγελικη πως τα καταφερνεις κ αθε Δευτερα κ με κανεις να εχω σιελοροια δεν ξερω !!!

Αστερακι εγω δεν εχω φαει ποτε γλυκοπατατα , λενε πως ειναι σαν καστανο η γευση κ φοβαμαι πως δεν θα ταιριαζει με τα κρεατικα, ειναι αληθεια; Εγώ την έχω φάει με κρέας στο φούρνο στην πεθερά μου... είναι αρκετά γλυκιά... πάντως σήμερα την είδα στον Σκλαβενίτη και είχε τσουχτερή τιμή:2,50 ευρώ!

Εβιρακι που εισαι;Στρουμφιτα;

Εμας μας τραπεζωσανε κ τις δυο μερες το ΣΚ οποτε βρηκα ευκαιρια κ εκανα διαφορα για το παρτυ ! Ότι έπρεπε λοιπόν!:D

Μονο για σημερα εφτιαξα κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ.

Καλημερα!!! Ειστε ολοι καλα???

Σημερα τρωμε κοκκινιστο μοσχαρι με πατατες τηγανιτες.

Μηπως να κανονισουμε για κανα καφεδακι? Τι λετε?

Αυτό πρότεινα και εγώ... για να οργανωθούμε:D

Καλημερα. Καλε τι συννεφια ειναι αυτη? μου ερχεται να κοιμηθω

Φωτεινη δεν καταλαβα το φαγητο που εχεις!! Νομίζω είναι τορτελίνια με κρέμα γάλακτος και μακαρόνια σκέτα για την μικρή.

Εμεις για εχτες ειχαμε μοσχαρι κοκκινιστο που τελικα δεν φαγαμε γιατι βρηκε η μαμα ωραιο μπακαλιαρακι κι εκανε σουπα οποτε φαγαμε τη σουπα. Εμεινε και λιγο ψαρι που το εφερα στη δουλεια για μεσημεριανο. Οποτε αυριο θα φαμε το κρεας. Επισης, κανουμε και γεμιστα σημερα.

Χασαμε παλι την Εβιρι και τη στρουμφιτα. Φιλια σε ολες

Το τρεξιμο συνεχιζεται,ευτυχως μεχρι στιγμης ολα ειναι ελεγχομενα.Οσο περνανε τα χροναι νομιζω κανω κ καλυτερο προγραμματισμο για τα παρτυ κ δεν πελαγωνω οπως τα πρωτα 1-2. Είδες η εμπειρία τι κάνει?:D Από ότι βλέπω το μενού σου πάντως είναι σούπερ! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Το μενου λεω να ειναι

κεφτεδακια

κοτομπουκιες

σαλατα σεφ

σαλατα σιζαρς

Σήμερα με νευρίασε μία "κυρία" στο φούρνο, που ενώ ήμουν στο ψυγείο να πάρω γιαούρτι, μπαίνει σφήνα ανάμεσα στο ψυγείο και εμένα και μου λέει: ένα γάλα να πάρω.:shock: Της λέω και εγώ: ένα γιαούρτι να πάρω και "τρώει" την πόρτα του ψυγείου! Άμα πια!:mad: Έλεος πια με την γαιδουριά του καθενός, που σου παίρνει τη σειρά, λες και εγώ θα κατασκηνώσω εκεί και δεν θέλω να φύγω!:confused:

Καλημέρα στην παρέα!

Πολλή υγρασια εχει αυτες τις μέρες.

Ιωαννα που να καταλάβεις ετσι οπως τα εγραψα. Λοιπον τορτελινια με κρεμα γαλακτος και αλλαντικά για τους τρεις μας και σκέτα μακαρόνια για την κορη. Ωραια η ψαροσουπα!

Τζενη καταπληκτικό το μενου σου! Δεν νομιζω οτι λειπει τιποτα (ισως εμεις για να το καταναλώσουμε - χιχιχι). Χαιρομαι παντως που οργανώνεσαι καλά πια και δεν κουραζεσαι επιπλέον για τις γιορτες.

Αγγελικη ωραιο το φαγητακι σου! Πάντως για να πω την αλήθεια, λόγω της ιδιοτρποης μικρης μου τρωμα αρκετα ζυμαρικά την εβδομάδα και δεν αντέχω και πολύ ακομη.

Νινα αγαπημενο φαγητο τα ντολμαδακια. Εχω αρκετο καιρο να φαω και δεν προβλέπεται συντομα. Όσο για την "κυρια" τι να πουμε... Αν την πεις γαϊδουρι βριζεις το συμπαθεστατο ζωο. Πάντως γιατι η ζωη των αλλων και ο χρονος τους ειναι πολύτιμα και τα δικά σου για χασιμο όπως πιστευουν δεν μπορω να το καταλάβω. Εν τω μεταξυ εδω που ζω γινεται το αλλο: εξυπηρετουν τους γνωστους τους. Αν δε σε γνωριζουν μπορει να περιμενεις για ωρα (λες και δεν εχεις κατι καλύτερο να κάνεις). Πολύ εκνευριστικό και αντιεπαγγελματικό. Ευτυχως τα πιο νεα παιδια ακουνε κι εμας που εχουμε το θαρρος και τους το λέμε και προσπαθουν να το διορθώσουν. Με κατι τετοιες βλακειες κανουν κακό και στον τουρισμό (κυριως τον εγχωριο).

Εφτιαξα και μαρμελάδα πορτοκάλι. Εκανα καμποσα βαζακια και τα μισα εχουν δοθει ηδη σε φιλους και γνωστους. Για σημερα δεν φτιαξαμε κατι γιατι εγω δεν θα φαω σπιτι κι η γιαγια δεν ηθελε καποιο φαγητο - προτιμα σαλάτα.

Εν τω μεταξυ αυτο το διαστημα πηγαινει η γιαγια τον μικρο στον παιδικο και το μονο που ακουω ειναι οτι ο μικρος εχει σταματησει να τρωει. Δεν εχει σταματησει βρε παιδια απλά ειναι ανάλογα τις μέρες. Ουτε μπορει να τρωει καθε μιση ωρα. Οταν πειναει στο λεει ο κακομοιρης. Δεν νομιζω οτι θα αντεξω κι αλλη μουρμουρα για το φαγητο.

Φιλια

Επέστρεψε ο ηλιάκος! Η χθεσινή καταχνιά με χαλούσε πολύ!

Σήμερα τρώμε διάφορα που υπάρχουν στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες. Για άυριο έχω βράσει γίγαντες και το απόγευμα θα τους βάλω στον φούρνο.

Τζενάκι μου το μενού σου είναι πλήρες νομίζω. ¨Ολα τα φαγητά λαχταριστά!

Νινάκι καλά έκανες και της την είπες της κατίνας! Τι ζώα υπάρχουν βρε παιδί μου....

Φωτεινή μαρμελάδα πορτοκάλι δεν έχω φάει ποτέ. Χρυσοχέρα είσαι κι εσύ κι ας ισχυρίζεσαι το αντίθετο!

Φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας και τα ξαναλέμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Τι καλημερα δηλ ολα στραβα κι αναποδα!

Εχτες ο μικρος ειχε ενα μπουκωματακι που δεν το ελεγες και ανησυχητικο. Ξυπναει λοιπον στις 4 και ελεγε μαμα ποναει η καρδια μου και το στηθος και δεν μπορω ν αναπνευσω και ειχε πανιασει. Του εβαλα θερμομετρο δεν ειχε πυρετο, τι να κανω τον πηρα και φυγαμε για νοσοκομειο και τελικα μεχρι να φτασουμε ανεβασε 38,5 αποτομα. Δεν του βρηκανε κατι και του δωσανε ντεπον τελικα τωρα ειναι καλυτερα για την ωρα και δεν ποναει.

Νινα μεγαλη γαιδουρια αλλα τι να πεις, ο κοσμος δυστυχως παει προς το χειροτερο

Φωτεινη δεν στελνεις κανα βαζακι προς Αθηνα μερια? Χαρας το κουραγιο σου με το θεμα του φαγητου. Τα πιεζουν τα παιδια

Ειχα κι ενα δικαστηριο σημερα κι ακυρωθηκε λογω απεργιων και πηγε για τελη οκτωβριου:mad::mad:

Γεια σας κορίτσια.

Τι κάνετε? Σήμερα ο καιρός μας κάνει νούμερα... μία ήλιο, μία συννεφιά...αναποφάσιστος και αυτός;)

Μακαρονάδα με μπέικον σήμερα. Θα κάνω και μπισκότα σοκολάτας, να πάω σε μία φίλη αύριο, να πιούμε καφεδάκι... ελπίζω στον ήλιο:D

Καλημέρα στην παρέα!

Πολλή υγρασια εχει αυτες τις μέρες. Φοβερή υγρασία Φωτεινή μου... 95% έδειχνε το πρωί το υγρασιόμετρο έξω!:mad:

Ιωαννα που να καταλάβεις ετσι οπως τα εγραψα. Λοιπον τορτελινια με κρεμα γαλακτος και αλλαντικά για τους τρεις μας και σκέτα μακαρόνια για την κορη. Ωραια η ψαροσουπα!

Τζενη καταπληκτικό το μενου σου! Δεν νομιζω οτι λειπει τιποτα (ισως εμεις για να το καταναλώσουμε - χιχιχι). Χαιρομαι παντως που οργανώνεσαι καλά πια και δεν κουραζεσαι επιπλέον για τις γιορτες.

Αγγελικη ωραιο το φαγητακι σου! Πάντως για να πω την αλήθεια, λόγω της ιδιοτρποης μικρης μου τρωμα αρκετα ζυμαρικά την εβδομάδα και δεν αντέχω και πολύ ακομη.

Νινα αγαπημενο φαγητο τα ντολμαδακια. Εχω αρκετο καιρο να φαω και δεν προβλέπεται συντομα. Όσο για την "κυρια" τι να πουμε... Αν την πεις γαϊδουρι βριζεις το συμπαθεστατο ζωο. Πάντως γιατι η ζωη των αλλων και ο χρονος τους ειναι πολύτιμα και τα δικά σου για χασιμο όπως πιστευουν δεν μπορω να το καταλάβω. Εν τω μεταξυ εδω που ζω γινεται το αλλο: εξυπηρετουν τους γνωστους τους. Αν δε σε γνωριζουν μπορει να περιμενεις για ωρα (λες και δεν εχεις κατι καλύτερο να κάνεις). Πολύ εκνευριστικό και αντιεπαγγελματικό. Ευτυχως τα πιο νεα παιδια ακουνε κι εμας που εχουμε το θαρρος και τους το λέμε και προσπαθουν να το διορθώσουν. Με κατι τετοιες βλακειες κανουν κακό και στον τουρισμό (κυριως τον εγχωριο). Αυτοί πάλι είναι απίστευτοι! Αλλά δεν είναι να τα βάζεις μαζί τους... έχουν και κάποιο όνομα στην πιάτσα:D

Εφτιαξα και μαρμελάδα πορτοκάλι. Εκανα καμποσα βαζακια και τα μισα εχουν δοθει ηδη σε φιλους και γνωστους. Μπράβο κορίτσι! Καλοφάγωτη!:tongue:Για σημερα δεν φτιαξαμε κατι γιατι εγω δεν θα φαω σπιτι κι η γιαγια δεν ηθελε καποιο φαγητο - προτιμα σαλάτα.

Εν τω μεταξυ αυτο το διαστημα πηγαινει η γιαγια τον μικρο στον παιδικο και το μονο που ακουω ειναι οτι ο μικρος εχει σταματησει να τρωει. Δεν εχει σταματησει βρε παιδια απλά ειναι ανάλογα τις μέρες. Ουτε μπορει να τρωει καθε μιση ωρα. Οταν πειναει στο λεει ο κακομοιρης. Δεν νομιζω οτι θα αντεξω κι αλλη μουρμουρα για το φαγητο.

Φιλια

Επέστρεψε ο ηλιάκος! Η χθεσινή καταχνιά με χαλούσε πολύ!

Σήμερα τρώμε διάφορα που υπάρχουν στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες. Για άυριο έχω βράσει γίγαντες και το απόγευμα θα τους βάλω στον φούρνο.

Τζενάκι μου το μενού σου είναι πλήρες νομίζω. ¨Ολα τα φαγητά λαχταριστά!

Νινάκι καλά έκανες και της την είπες της κατίνας! Τι ζώα υπάρχουν βρε παιδί μου.... Και να ήταν μόνο αυτό... όρεξη να έχει κανείς, να ασχολείται με αυτά που βλέπει στους δρόμους... απίστευτος εγωισμός!:mad:

Φωτεινή μαρμελάδα πορτοκάλι δεν έχω φάει ποτέ. Χρυσοχέρα είσαι κι εσύ κι ας ισχυρίζεσαι το αντίθετο!

Φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας και τα ξαναλέμε...

Καλημερα κοριτσια! Τι καλημερα δηλ ολα στραβα κι αναποδα!

Εχτες ο μικρος ειχε ενα μπουκωματακι που δεν το ελεγες και ανησυχητικο. Ξυπναει λοιπον στις 4 και ελεγε μαμα ποναει η καρδια μου και το στηθος και δεν μπορω ν αναπνευσω και ειχε πανιασει. Του εβαλα θερμομετρο δεν ειχε πυρετο, τι να κανω τον πηρα και φυγαμε για νοσοκομειο και τελικα μεχρι να φτασουμε ανεβασε 38,5 αποτομα. Δεν του βρηκανε κατι και του δωσανε ντεπον τελικα τωρα ειναι καλυτερα για την ωρα και δεν ποναει. Τι τραβήξατε βρε παιδί μου?! Ελπίζω να είναι περαστικό!

Νινα μεγαλη γαιδουρια αλλα τι να πεις, ο κοσμος δυστυχως παει προς το χειροτερο Έτσι είναι δυστυχώς!:-(

Φωτεινη δεν στελνεις κανα βαζακι προς Αθηνα μερια? Χαρας το κουραγιο σου με το θεμα του φαγητου. Τα πιεζουν τα παιδια

Ειχα κι ενα δικαστηριο σημερα κι ακυρωθηκε λογω απεργιων και πηγε για τελη οκτωβριου:mad::mad:

Πού είσαστε οι υπόλοιποι? Για εμφανιστείτε, μην βάλω τις φωνές:tongue:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας ως νέα νοικοκυρά ήθελα να ρωτήσω σε φαγητά συνήθως βάζω φέτα δωδώνη αλλά την έχω βαρεθεί ποια άλλη μπορώ να βάζω για νοστιμιά ;; Επίσης την σελινόριζα σε τι φαγητά μπορώ να την βάλω μόνο σε μοσχάρι πχ;; Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι απλοικές αλλά είπαμε είμαι νέα νοικοκυρά :rolleyes::rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα!

Ο καιρός εδω ειναι συννεφιασμένος πρωί και βραδυ και βγαζει λιγο ήλιο τα μεσημέρια. Η υγρασια καλά κρατεί. Σημερα ειπαν οτι μπορει να βρεξει. Φετος δεν ειχαμε πολλές βροχες γενικά.

Enseignante καλώς μας ήρθες! Μπορεις να ρωτας ό,τι θελεις - μην απολογεισαι, αλλά και να μας λες τις ιδεες σου γιατι παντα προσθέτουν κάτι. Εγω μένω επαρχια κι ετσι φετα παιρνω εδω τοπικές που κυκλοφορουν- δεν μπορω να σε βοηθήσω με τυποποιημένες. Μπορεις να δοκιμάσεις διαφορες κι οποια σου αρεσει στη γευση να την κρατήσεις. Επίσης ουτε για τη σελινοριζα μπορω να σε βοηθήσω γιατι δεν την τρώμε. Σίγουρα ομως θα σε βοηθήσουν τα αλλα κορίτσια - μην απογοητευεσαι από μενα την άσχετη.

Ιωαννα, τι ηταν αυτο που περασατε προχθες! Πως ειναι το παιδι σήμερα; Η απεργία των δικηγόρων έμαθα ο,τι θα τραβήξει καιρό.

Νινα δεν έρχεσαι κι απο εδώ για καφε με τα μπισκοτακια σου;

Αγγελική τι νέα;

Για σημερα έχουμε πει για σπανακορυζο αν βρει η γιαγια καλό σπανακι. Ερχεται κι ο αντρας μου σημερα για ΣΚ οπότε ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Μαντεψτε τι ζητησε χτες η κορη μου για μεσημεριανο στο σχολειο: 1 αυγό. Της εφτιαξα κι εγω ενα αυγο - τι να κάνω.

Φιλια και καλό ΣΚ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...