Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Όσες φιλες έχω Αθήνα κι έκαναν φυσικούς, έκαναν στον Σφακ και έχουν όλες μωράκι😄

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ιωαννα μου δεν το ειχα διαβασει το μηνυμα σου. Δυστυχως ζωα υπαρχουν πολλά. Η κριση δεν νομιζω να μας εχει κανει καλύτερους ενω θα επρεπε. Κριμα στον άνθρωπο που περναει τετοιο ζορι.

Μηπως ο μικρος ειναι γενικα χαλαρος τυπος και δεν θελει να κανει και πολλά πραγματα; Μηπως ευχαριστιεται πιο πολυ με βολτες παρα με οργανωμενες δραστηριοτητες που μπορει να του θυμιζουν και σχολειο;

Καταρχην Φωτεινη μου να χαιρεσαι τους αντρες σου, να ειναι καλα να τους καμαρωνεις!!!

Ετσι λεει οτι βαριεται αλλα επειδη μου λεει και ψεματα θελω να του δοκιμασω καποια πραγματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Χαμος κ σημερα στο γραφειο κ μεχρι το καλοκαιρι απο οτι φαινεται ετσι θα παει ...

Εβιρακι με το δικιο της η μικρη ρε συ ,αυτο ειναι μαρτυριο !!!

Ιωαννακι τι να πω.Δυστυχως ο κοσμος εχει γινει τοσο αναισθητος που δεν τους νοιαζει αν ο αλλος διπλα τους ζει η πεθαινει.Κριμα κ ντροπη ...

Για τον μικρο μην αγχωνεσαι , ειναι μεχρι να βρει κατι που του ταιριαζει πραγαμτικα.Εξαλλου ειναι πολυ μικρος ακομα κ ηδη κουραζεται με το σχολειο. Σιγουρα κατι του φταιει που εχει τοση γκρινια που λες ,αν μπορεις εσυ που τον ξερεις καλυτερα κ ισως υποψιαζεσαι κατι προσπαθησε μεσα απο την κουβεντα η το παιχνιδι να εκμαιευσεις πληροφοριες!

Φωτεινουλα μου χρονια πολλα! Να χαιρεσαι τους αντρες σου !!

Οσο για τις τουρτες ειμαι σιγουρη οτι κ απο γευση θα ειναι απαιχτες!

Αστερακι παλι καλα που ο αντρας σου βρηκε αμεσως δουλεια γιατι η κατασταση ειναι οντως δραματικη .

Εμεις σημερα οπως σας εγραψα κ χτες αρακα με ντοματα,καροτο κ πατατες.Τωρα για βραδυ δεν ξερω αν προλαβω θα φτιαξω πιτσα αλλιως θα παρουμε μια απέξω αν θελουν.

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα φάγαμε ανάμεικτα λαχανικά και μπιφτέκια με πουρέ στο φούρνο (το φαγάκι της Τζένης, που δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα με κρέας:D, όπως μου πρότεινε)...χτες φάγαμε σουβλάκια έξω... δεν πρόλαβα να μαγειρέψω και να πω την αλήθεια δεν είχα και καμία διάθεση για μαγείρεμα.. δεν ήμουν στα καλύτερα μου:(. Αύριο έχω βγάλει κοτόπουλο να κάνω... μάλλον λεμονάτο το βλέπω να γίνεται:D Ααα έκανα και μηλοπιτάκια.

Καλημέρα. Έριξε κατι ψιχαλες σκετη λάσπη. Μου τη δινει η λασποβροχη. Όλα μπορώ να τα ανεχτώ, αλλά η λασποβροχή μου την δίνει και εμένα... γίνονται όλα μαντάρα!:mad::

Αγγελικη καλά εκανες και πηγες τον μικρο στον οφθαλμιατρο. Θελω κι εγω να παω την κορη πριν ξεκινησει και την α' δημοτικου και προσπαθω να το οργανωσω κι αυτο αλλά σκεφτομαι γυρω στο Πασχα. Θα έρθεις Αθήνα?

Νινα μου αρεσει το στυλ του DIY που εχετε με τον συζυγο. Για τον κήπο τα εχουμε ξαναπει - κανετε την καλύτερη δουλεια. Όντως το έχουμε το στυλ, δεν μπορώ να το αρνηθώ:D... απλά μας αρέσει να φτιάχνουμε διάφορα και προσωπικά, από μικρή, κατασκεύαζα ότι σκεφτόμουν.

Ιωαννα ωραιοτατο το ρολο κοτοπουλο αλλά αν ψησω τωρα θα το τρωμε τεσσερις μερες δεν λεει.

Τζενακι ειδες εκπληξη ο μικρος; Περιμενω τη στιγμη που θα το ζησω με την κορη αυτο.

Ευχαριστω για τη συμπαρασταση σας βρε παιδια. Ειναι η περιοδος που θα κανω και την αιτηση μεταθεσης (ξανά) και επαψα να τρεφω πολλες ελπίδες. Γιατί είσαι απαισιόδοξη? Δεν μετράει που είσαι ήδη τόσο καιρό εκεί, ώστε να σε μεταθέσουν?

Χτες τελικά ειχαν μπιφτεκια με χυλοπιτες κι η κορη εφαγε!!!! Φυσικά εμεινε και για σημερα....

Φιλια

Φωτεινή μου, να χαίρεσαι τα αντράκια σου, μικρά και μεγάλα και σου εύχομαι του χρόνου να κάνετε τα γενέθλια όλοι μαζί εδώ!:tongue:

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Αυτός ο καιρός είναι σκέτη αρρώστια βρε παιδιά! Από το απόγευμα λέει, μας έρχεται κι εμάς λασποβροχή... Ευτυχώς την γλυτώσαμε... προς το παρόν!

Φωτεινή κάνατε την αρχή με την βροχή αλλά κι εμείς θα ακολουθήσουμε όπως άκουσα! Μπράβο στο κορίτσι σου που τρώει το φαγάκι της!

Νινάκι είναι άλλη αίσθηση να τρως τροφές που έχουν γίνει από τα χεράκια σου! ¨Οπως και το να φτιάχνεις πράγματα μόνος ή να τα επιδιωρθώνεις και να τα κάνεις καινούρια! Μπράβο σας χαίρομαι εσένα και τον αντρούλη σου! Ευχαριστώ κορίτσι! Μεταξύ μας, βγαίνουν πιο οικονομικά και πιο πρακτικά έτσι:tongue:

Ιωαννάκι μου έδωσες ιδέα με το ρολό κοτόπουλο. Έχω να φτιάξω καιρό!

Εμείς σήμερα τρώμε μακαρόνια με κιμά που δεν φάγαμε τελικά χτες. Ο μικρός πήρε μαζί του γιουβαρλάκια που του είχε φτιάξει η γιαγιά.

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

Τσα να μαι κ γω!!! Καλώς την!:tongue:

Καλησπερα στη μαγειροπαρεα:tongue:

Φωτεινή τι ωραία που εισαι σε νησάκι( αν κ απ ότι καταλαβα λόγω δουλειάς) ειδικά από εκείνη την πλευρά που έχει υπεροχή θάλασσα οπως κ όλα τα νησάκι μας φυσικά!θετική σκεψη κ σου ευχομσι ή μετάθεση να έρθει:tongue:όσο για τον συζυγουλη σου μόνο υπομονή δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς κατι αλλο:)είναι που μπήκα τώρα στην παρέα σας κ δεν ξέρω (που μένεις τ δουλειά κάνετε εσείς κ οι σύζυγοι σας ):confused:Περίμενε να βρεθούμε από κοντά για περισσότερες λεπτομέρειες:tongue: Πως είναι ή μικρή Σήμερα;;;

Εδώ πάντως ειχε ηλιο πήγαμε βολτουλα πρω-πρωι γιατί μετά δουλεύα!!

Μπραβο Νινα για τον κηπο σας φρέσκα φρέσκα τα λαχανικά σας κ βιολογικα;)Πιο φρέσκα, δε γίνεται:tongue:

Υπεροχή η ιδεα για την ψησταριά σας :Pμπραβο που πιάνουν τα χερακι σας κ έχετε κ ωραίες ιδεες !!! Ευχαριστούμε!:tongue:

Ιωάννα ξέρω ποσό δύσκολα είναι τα είχαμε κ μεις στην οικογένεια μέχρι που τον απέλυσαν το σύζυγο! Είναι δύσκολα τα πράγματα δυστυχώς έτσι όπως έχουμε γίνει μόνο υπομονή χρειάζεται .

Στα θέμα μας τώρα :

Τρίτη φαγαμε ψαράκι στο φούρνο με γλυκοπατάτα Τέταρτη φασολάδα κ για σημερα χοιρινό με σεληνο!!! Δεν το έχω ξανακούσει το ψάρι με γλυκοπατάτα... κοκκινιστό ή λεμονάτο το έκανες?

Για αύριο μάλλον λαχανοντολμάδες που έκανε ή μάμα μου που είχε κέφια

Κρίμα γι έναν άνθρωπο που φεύγει νέος κ με τέτοιο τρόπο :(

Καλό βράδυ σε όλους !!!

Γεια σας παιδιά μου.

Λυπηρά τα γεγονότα σήμερα. Ποιος το περίμενε να σκοτωθεί ο καημένος ο Παντελίδης!!!!! Κρίμα τα νιάτα του, εύχομαι να βρει καλό Παράδεισο. Είναι πολύ κρίμα να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι:(

Σήμερα έφτιαξα ομελέτα με χόρτα και μακαρόνια με κιμά και λουκάνικο μέσα.

Έχετε ακούσει ποτέ παιδί να λέει ότι δε θέλει να πάει εκδρομή με το σχολείο;

Αν όχι, τότε ακούστε το δικό μου. Από χτες το βράδυ της φαινόταν βουνό ότι σήμερα θα τα πηγαίναν εκδρομή, και τι εκδρομή....για πατινάζ σε μια περιοχή λίγο πιο έξω από τη Στουτγκάρδη. Ωραία πράματα, που να τα είχαμε κι εμείς!!!! Φανταστείτε ότι οι τάξεις μοιράστηκαν σε ομάδες και άλλη ομάδα πήγε για σκι (δεν ξέρω σε ποιο βουνό) άλλη πήγε για αναρρίχηση, άλλη για μπάσκετ, άλλη για μπόουλινγκ, και η κόρη μου για πατινάζ.

Το πρόβλημά της ήταν ότι θα έπρεπε να ξυπνήσει γύρω στις 05:30 - 05:45 για να φάει το πρωινό της και να ετοιμαστεί και μετά να πάρει το τραμ. Είναι που είναι πολύ νωρίς το πρωινό της ξύπνημα τις καθημερινές, έγινε για την εκδρομή ακόμα νωρίτερα κι αυτό της ήταν βραχνάς. Εν τω μεταξύ στις 12:00 το μεσημέρι ήταν κιόλας στο σπίτι. Μάλλον της κακοφάνηκε το ξύπνημα λοιπόν...δεν έχει και άδικο το παιδί!;)

Βρε παιδιά αυτό που σκέφτηκα ήταν πόσο τα ταλαιπωρούν τα παιδιά ακόμη και στις εκδρομές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, λες και είναι τιμωρία !!!! Γενικά μου φαίνεται ότι τα παιδιά φορτώνονται πολλά... εμάς δεν μας θυμάμαι έτσι στην ηλικία τους... βέβαια τώρα υπάρχουν άλλες απαιτήσεις και σίγουρα πολλά περισσότερα εφόδια χρειάζονται, αλλά μήπως το παρακάνουν?

Τώρα θα μου πείτε έννοιες που 'χει ο κόσμος!!!!!!!! Και σωστά θα μου το πείτε. Δεν νομίζω ότι θα το σκεφτεί αυτό κανείς... ο καθένας έχει τις δικές του έννοιες και προβλήματα!

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα το μενου λεει μακαρονια με κιμα γιατι εμεινε κιμας απο χτες που φαγαμε παπουτσακια.

Λυπηθηκα με τον Παντελιδη αλλα αν το πιασουμε απο την αλλη σκοπια ετρεχε, ζωνη δεν φοραγε και μαλιστα την ειχε κουμπωμενη για να μην κανει μπιπ, ηταν ξενυχτισμενος και προφανως πιωμενος αφου μετα την προβα πηγε σε κλαμπ και αντι να προσεχει με 2 κοπελες που ειχε μεσα τις πηρε στο λαιμο του. Δυστυχως καθε μερα χανονται ανθρωποι και καλα ειναι τα καναλια ν ασχοληθουν και με κατι αλλο ν αφησουν την οικογενεια να πενθησει. Κι ευτυχως που δεν τρακαρε και με κανεναν ανθρωπο που πηγαινε στη δουλεια του εκεινη την ωρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβηκε, αλλά το πιο πιθανό είναι όλα αυτά που λες... όπως και να έχει, είναι λυπηρό να χάνονται έτσι και τόσο νέοι άνθρωποι.. τα δε κανάλια βρήκαν να ασχολούνται τώρα με κάτι και το έχουν παρατραβήξει... αλλά έτσι δεν κάνουν πάντα? πατάνε εκεί που πονάει ο κόσμος και λένε, λένε, λένε:mad:

Εβιρι οντως ειναι περιεργο να μην θελει την εκδρομη κι ας ειναι πρωινο εγερτηριο, μηπως απλα δεν ηθελε το πατιναζ? Εχει την επιλογη να μην παει αν δεν θελει?

Τελικα ολες εχουμε και καποιο θεμα με το φαγητο τον παιδιων. Υπομονη να εχουμε!

Βρε παιδια ωρες ωρες ο μικρος εχει πολλααααα νευρα, δεν θελει κανεναν, δεν θελει να τρωει, γκρινιαζει, δεν τον βρισκω πουθενα. Τον παω σε δραστηριοτητες δεν θελει τιποτα να κανει ουτε που μπαινει. Εχω εξαντληθει και δεν ξερω πως να βγαλω απο μεσα του αυτη την αρνηση

Θα σας πω κατι που με στεναχωρει πολυ. Εχτες πεθανε η μαμα ενος συναδελφου, αυτος ο συναδελφος δεν εχει στον ηλιο μοιρα και ολοι το γνωριζουν. Ζητησε λοιπον απο την εταιρεια 1000? και η αφεντικινα εδωσε το οκ να τα δωσουν. Καποιος λοιπον απο το λογιστηριο του εβαλε 500 γιατι ετσι ηθελε, το ειπαμε στην αφεντικινα και τελικα του εβαλε και τα αλλα 500. Σημερα λοιπον ειπαμε να κανουμε κι εναν ερανο ως συμπληρωμα γιατι πραγματικα ο ανθρωπος ειναι σε αθλια κατασταση και απο τα 45 ατομα ζητημα να δωσαμε 5-6. Λυπαμαι πολυ που δεν ειμαστε ανθρωποι. Απο ενα 5ευρο δεν σωθηκε κανεις, λυπαμαι πολυ που εχω διπλα μου τετοιους ανθρωπους που αν βρεθει καποιος σε αναγκη θα σου ριξουν και κλοτσια να πας πιο κατω, που μου ειπαν δεν ειχαν τιποτα και το επομενο λεπτο αγοραζαν σουβλακια και ολοι αυτοι μου το παιζουν καλοι, ουτε να τους φτυσω δεν θελω μην παει χαμενο το σαλιο μου

Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν γίνει εντελώς εγωιστές και σίγουρα δεν σκέφτονται ότι ρόδα είναι και γυρίζει!

Καλημέρα!

Εδω ωρες ωρες ψιλοβρεχει αλλά η σκονη υπαρχει ακομη. Αφου παρακαλαμε για μια γερη μπορα για να φυγει αυτο το πραγμα να φανταστειτε.

Ιωαννα από το τιποτα τουλάχιστον κατι ειναι κι αυτο. Για ψυχολογικους κυριως λογους. Λατρευω τα παπουτσακια.

Αστερακι μην αισθανεσαι ασχημα καλέ- φυσικο ειναι να μην ξερεις πολλά. Εγω άλλωστε δεν θυμαμαι κιολας πολλά (άτιμα νιατα). Ευχομαι τα καλύτερα για τον άντρα σου.

Αγγελικη ωραια τα γιουβαρλάκια - μπορει να κανονισω για μεσοβδόμαδα.

Τζενη ωραια ιδεα αυτη με το κοτοπουλο. Έχω πολύ καιρο να κανω. Κι ο μικρος μου ειναι πιο δεκτικος με τον κιμα γιατι φυσικα ειναι και πιο μαλακος. Η κορη δεν συγκινειται. Καλε τι οσφρηση εχει ο μικρος σου! Κι η δικη μου το ιδιο - μπαινει στο σπιτι και λέει "μυριζω μπισκοτο - ποιος έφαγε;".

Εβιρι αν η εκδρομη οργανωνεται ετσι οπως τα περιεγραψες κι εγω θα βαριομουν. Μην κοιτας που το βλεπεις με άλλη οπτική εσυ. Έχω πει στους παππουδες να μην της κανουν σχολια για το φαγητο παρά μονο εγω, γιατι σε μενα γενικα ειναι πιο δεκτικη. Δεν το τηρουν οπότε έπονται τα νευρα και οι τσακωμοι.

Κριμα για τον Παντελιδη αλλά και για καθε νεο παιδι που χανει τη ζωη του στην άσφαλτο. Δεν ήξερα τα τραγουδια του αλλά δεν παυει να ηταν νεος άνθρωπος. ΚΑλό κουραγιο στους δικους του.

Για σημερα μακαρονια αφου ξαναστειλα τη μικρη σχολειο. Οι τουρτες ειναι έτοιμες. Σημερα ο μικρος μας γινεται 3 ετών κι ο μεγαλος μας χμμμμ δεν ξερω αν θελει να αποκαλυφθουν τα χρόνια του (χαχαχα). Μπαμπας και γιος έχουν μαζι γενεθλια. Ειπαν οτι θα τραβηξουν φωτογραφιες στον παιδικο και θα σας πω αλλη μερα τα νεα. Τελικά εκανα 2 ειδων παντεσπανια - ένα βανιλιας κι ενα σοκολατας, κρεμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα και κρεμα φραουλας. Επίσης έβαλα και την παρασταση του μικυ που ειχα παρει κι ηταν πολύ ωραια. Η κορη ενθουσιαστηκε και μου ζητησε παρόμοια στα δικά της γενέθλια.

Είμαι σίγουρη ότι είναι καταπληκτικές και θα ευχαριστηθούν όλοι!:P

Φιλια σε ολο το παρεάκι!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Χαμος κ σημερα στο γραφειο κ μεχρι το καλοκαιρι απο οτι φαινεται ετσι θα παει ... Καλό κουράγιο Τζένη! Κάθεσαι και υπερωρίες ή δεν παίζει το σενάριο?

Εβιρακι με το δικιο της η μικρη ρε συ ,αυτο ειναι μαρτυριο !!!

Ιωαννακι τι να πω.Δυστυχως ο κοσμος εχει γινει τοσο αναισθητος που δεν τους νοιαζει αν ο αλλος διπλα τους ζει η πεθαινει.Κριμα κ ντροπη ...

Για τον μικρο μην αγχωνεσαι , ειναι μεχρι να βρει κατι που του ταιριαζει πραγαμτικα.Εξαλλου ειναι πολυ μικρος ακομα κ ηδη κουραζεται με το σχολειο. Σιγουρα κατι του φταιει που εχει τοση γκρινια που λες ,αν μπορεις εσυ που τον ξερεις καλυτερα κ ισως υποψιαζεσαι κατι προσπαθησε μεσα απο την κουβεντα η το παιχνιδι να εκμαιευσεις πληροφοριες!

Φωτεινουλα μου χρονια πολλα! Να χαιρεσαι τους αντρες σου !!

Οσο για τις τουρτες ειμαι σιγουρη οτι κ απο γευση θα ειναι απαιχτες!

Αστερακι παλι καλα που ο αντρας σου βρηκε αμεσως δουλεια γιατι η κατασταση ειναι οντως δραματικη .

Εμεις σημερα οπως σας εγραψα κ χτες αρακα με ντοματα,καροτο κ πατατες.Τωρα για βραδυ δεν ξερω αν προλαβω θα φτιαξω πιτσα αλλιως θα παρουμε μια απέξω αν θελουν. Μία χαρά είναι και το απέξω που και που...κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι?:)

Παιδιά, αυτό το μήνυμα έκανα μία ώρα να το γράψω... όλο διέκοπτα και ξανασυνέχιζα... ελπίζω να μην τα έκανα μαντάρα.

Καλό Σαββατοκύριακοοο!:tongue:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εδω ο καιρος ψύχρανε λιγο.

Ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχές σας! Υγεια να έχουμε όλοι!

Η τουρτα για το σταθμο ηταν μεγαλη τελικά γιατι πηγαν λιγοτερα από τα μισά παιδακια λόγω ιώσεων. Πάντως ο μικρος χαμογελαστος βγηκε στις φωτογραφιες. Στο σπιτι βεβαια δεν ελεγε τιποτα. Μετα το απογευμα στο σπιτι ηρθαν κατι φιλοι μας και ξανασβησαμε κερακια. Ωραια ηταν. Και του χρόνου να ειμαστε καλά.

Τζενη πανικός ε; Αφου απ'οτι μας ειχες πει σου ειχαν φορτωσει κι αλλα καθηκοντα πως να μην τρεχεις; Και σε εμας παντως νωρις ξεκινησε το καλοκαιρινο νταβαντουρι και δεν μου αρεσει.

Βρε Νινα αν εκανες τοσα οταν δεν ειχες ορεξη για μαγειρεμα τι να πω... Εγω κανω τοσα οταν εχω ορεξη.

Αστερακι παλι καλά που βρηκε ο αντρας σου ξανά δουλεια κυριως σε μια δυσκολη για εσας περιοδο.

Το Σαββατοκύριακο το περασα στην κουζινα γιατι σημερα πρωι πρωι εφυγαν 2 δεματακια για την Αθηνα. Για χτες και για σημερα φτιαξαμε κρεατοπιτα.

Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Φωτεινη κι εδω εχτες εβαλε λιγη ψυχρα αλλα σημερα εχει ηλιο και δειχνει οτι θα ειναι καλη μερα. Χαρηκε ο μικρος ε? Αντε και του χρονου

Σημερα θα φαμε φακες, εχτες φαγαμε μπιφτεκια κοτοπουλου με πατατες και το Σαββατο ειχαν μεινει λιγα μακαρονια και τα εκανα σουφλε

Πως περασατε το σ/κ? Εμεις πηγαμε σ ενα παιδικο παρτυ σε παιδοτοπο αλλα ο μικρος δεν μπαινει μεσα σε παιχνιδια, δεν του αρεσει. Εχτες σπιτι ειμασταν αλλα ολο το απογευμα παιζαμε μαζι και καταχαρηκε

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ψυχρούλα σήμερα αλλά νομίζω ότι ήταν πλύ νωρίς για ζεστό καιρό από τώρα! Καλά για τις ιώσεις δεν το συζητώ, πάντού ακούς για άρρωστους!

Στο πεδίο μαγειρική τώρα...

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε γαύρο τηγανιτό με χόρτα. Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια. Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτούλες τηγανιτές. Είχε φτιάξει και σαλατούλα ζυμαρικών με μαγιονέζα και καρότο. Εγώ έφτιαξα πιτάκια με λουκάνικα και πατάτες, από τις συνταγούλες της Έβιρι. Δεν άνοιξα εγώ το φύλλο, χρησιμοποίησα έτοιμη σφολιάτα αλλά βγήκαν πολύ νόστιμα. Έφτιαξα κι ένα κείκ για πρωινό κολατσιό και για σήμερα έφτιαξα χοιρινό μπεκρή μεζέ με συνοδεία πουρέ.

Αυτά για την ώρα...

Τα λέμε και πιό μετά...

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και από μένα.

Ο καιρός φαίνεται καλός σήμερα... για να δούμε πώς θα πάει.

Το Σαββατοκύριακο ήταν χαλαρό... το Σάββατο φάγαμε κοτόπουλο κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες και χτες ψαρόσουπα... το βράδυ έφτιαξα μία σοκολατόπιτα στιγμής. Σήμερα θα φάμε αρακά με πατάτες.

Φωτεινή δεν μαγείρεψα τίποτα εκείνη την μέρα, που δεν είχα όρεξη... τις άλλες έκανα. Εσύ την έβγαλες στην κουζίνα,ε? Άξιζε όμως! Το χαμόγελο του μικρού φαντάζομαι τα έλεγε όλα!:P

Ιωάννα μήπως τα έχει πάρει από φόβο τα παιχνίδια στο παιδότοπο το παιδί?

Αγγελική θα ζεστάνει, θέλουμε, δεν θέλουμε;) Λένε ότι θα φτάσει τους 25 με 29 βαθμούς αυτή τη βδομάδα!

Φιλιά σε όλη την υπόλοιπη παρέα.:tongue:

Καλημέρα και από μένα.

Το Σαββατοκύριακο ήταν χαλαρό... το Σάββατο φάγαμε κοτόπουλο κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες και χτες ψαρόσουπα... το βράδυ έφτιαξα μία σοκολατόπιτα στιγμής.

Φωτεινή δεν μαγείρεψα τίποτα εκείνη την μέρα, που δεν είχα όρεξη... τις άλλες έκανα. Εσύ την έβγαλες στην κουζίνα,ε? Άξιζε όμως! Το χαμόγελο του μικρού φαντάζομαι τα έλεγε όλα!:P

Ιωάννα μήπως τα έχει πάρει από φόβο τα παιχνίδια στο παιδότοπο το παιδί?

Αγγελική θα ζεστάνει, θέλουμε, δεν θέλουμε;) Λένε ότι θα φτάσει τους 25 με 29 βαθμούς αυτή τη βδομάδα!

Δε νομιζω να το εχει παρει απο φοβο, δεν ηθελε ποτε να πηγαινει. Γενικα ειναι της φυσης παιδι

Καλημέρα κάλη βδομάδα

Φωτεινή να χαίρεσαι του αντρες σου γέροι κ ευτυχισμένοι πάντα κνα σε χαίρονται κι αυτοί κ να σε προσεχουν!!:D

Μόνο έτσι θα τα μάθω νινακι να κανονισουμε λοιπόν!!Το ψάρι ήταν τσιπούρα στον φούρνο με γλυκοπατάτα ψητή με λίγο λαδακι κ μετα λεμονακι!!

Χαχαχα Φωτεινη νομιζω πως δεν φταίνε τα χρόνια μας αλλά οι πολλές υποχρεώσεις!! ( καλύτερο ακούγεται εεε):tongue:

Ιωάννα υπομονή νομίζω πως περνάει μια φάση που θα περάσει μην ξεχνάμε πως τα αστεράκια δοκιμάζουν κ τς αντοχές μας τωρα που θα φτιαξει ο καιρος κανονισε βολτες εξω ειναι κ πολυ ωραια στα βασιλικα εμεις παμε συνχα κ για πικ νικ εκει κ περναμε σουπερ !όσο για τους συναδέλφους τι να πω απλά δεν έχω λόγια ελπίζω απλά να μην βρεθούν ποτέ σε ανάγκη κ να αδιαφορούν οι αλλοι για αυτους!!

Λοιπον στα μναγειρικα μας το Σάββατο πήγαμε στο εξοχικό μιας κ ή μέρα ήταν ωραία φαγαμε ψαράκι δίπλα στη θάλασσα κ η μικρη ήταν έτοιμη να βουτήξει στο Τσακ την Πιάσαμε;)

Κυριακή καναμε μπαρμπεκιου με κρεατακια και σαλάτα πατατουλες τηγανιτές κ πίτες!

Για σήμερα έμειναν λίγα ψητά οπότε αυτά θα φάμε

Αύριο μακαρόνια με κιμα μιας κ μου άρεσε ή ιδέες σας κ έχουμε κ καιρό να φάμε

Φιλια στο παρεακι πάω να μαγειρεψω γιατινθα πάω κ απόγευμα στη δουλεια:mad:

Διαφημίσεις

Δε νομιζω να το εχει παρει απο φοβο, δεν ηθελε ποτε να πηγαινει. Γενικα ειναι της φυσης παιδι

Εδώ έπρεπε να μένατε... όλη μέρα έξω θα ήταν. Και να σου πω: καλύτερα έξω στη φύση, παρά κλεισμένα στους τέσσερις τοίχους στους παιδότοπους:D

Καλημέρα κάλη βδομάδα

Φωτεινή να χαίρεσαι του αντρες σου γέροι κ ευτυχισμένοι πάντα κνα σε χαίρονται κι αυτοί κ να σε προσεχουν!!:D

Μόνο έτσι θα τα μάθω νινακι να κανονισουμε λοιπόν!!Το ψάρι ήταν τσιπούρα στον φούρνο με γλυκοπατάτα ψητή με λίγο λαδακι κ μετα λεμονακι!!

Χαχαχα Φωτεινη νομιζω πως δεν φταίνε τα χρόνια μας αλλά οι πολλές υποχρεώσεις!! ( καλύτερο ακούγεται εεε):tongue:

Ιωάννα υπομονή νομίζω πως περνάει μια φάση που θα περάσει μην ξεχνάμε πως τα αστεράκια δοκιμάζουν κ τς αντοχές μας τωρα που θα φτιαξει ο καιρος κανονισε βολτες εξω ειναι κ πολυ ωραια στα βασιλικα εμεις παμε συνχα κ για πικ νικ εκει κ περναμε σουπερ !όσο για τους συναδέλφους τι να πω απλά δεν έχω λόγια ελπίζω απλά να μην βρεθούν ποτέ σε ανάγκη κ να αδιαφορούν οι αλλοι για αυτους!!

Λοιπον στα μναγειρικα μας το Σάββατο πήγαμε στο εξοχικό μιας κ ή μέρα ήταν ωραία φαγαμε ψαράκι δίπλα στη θάλασσα κ η μικρη ήταν έτοιμη να βουτήξει στο Τσακ την Πιάσαμε;)

Κυριακή καναμε μπαρμπεκιου με κρεατακια και σαλάτα πατατουλες τηγανιτές κ πίτες!

Για σήμερα έμειναν λίγα ψητά οπότε αυτά θα φάμε

Αύριο μακαρόνια με κιμα μιας κ μου άρεσε ή ιδέες σας κ έχουμε κ καιρό να φάμε

Αχ τι ωραία στο εξοχικό... και το ψαράκι ακόμα πιο τέλειο όταν τρώγεται δίπλα στο νερό! Τα παιδιά δεν κρατιούνται από τη θάλασσα!:tongue: Τώρα που φτιάχνει ο καιρός, θα κανονίσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί... τι λες?

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε !!

Τρεξιμο πολυ θα εχω ολη την βδομαδα στο γραφειο λογω φορτου αλλα κ σπιτι απιστευτα πολυ μιας κ το Σαββατο ειναι το παρτυ μας.Ακομα δεν εχω καταληξει 100% στο μενου αλλα δεν πολυσκαω ...

Ιωαννακι συμφωνω κ εγω καλυτερα να τρεχει στην απιδικη χαρα παρα να ειναι σπιτι με την τηλεοραση η σε μια κονσολα.Δεν ειναι απαραιτητο το στυλ φουσκωτα να αρεσει σε ολους.

Φωτεινη αξιζε τουλαχιστν τον κοπο η ταλαιπωρια της κουζινας!

Νινακι εισαι καλυτερα τωρα; Οσο για τα φαγητα δεν εχω λογια !!

Αγγελικη πως τα καταφερνεις κ αθε Δευτερα κ με κανεις να εχω σιελοροια δεν ξερω !!!

Αστερακι εγω δεν εχω φαει ποτε γλυκοπατατα , λενε πως ειναι σαν καστανο η γευση κ φοβαμαι πως δεν θα ταιριαζει με τα κρεατικα, ειναι αληθεια;

Εβιρακι που εισαι;Στρουμφιτα;

Εμας μας τραπεζωσανε κ τις δυο μερες το ΣΚ οποτε βρηκα ευκαιρια κ εκανα διαφορα για το παρτυ !

Μονο για σημερα εφτιαξα κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ.

Καλημέρα και από μένα.

Γειά σου Νινάκι!

Εδώ κάτω που δουλεύω δεν βλέπω τι καιρό έχει αλλά από ότι ακούω τελικά έχει ωραία μέρα.

29?????? Να βγάλω κανένα κοντομάνικο!

Και πολύ καλά κάνει! Η αλήθεια είναι πως οι κλειστοί χώροι με κόσμο είναι ότι χειρότερο για την εξάπλωση των ιώσεων. Κι εμείς να δεν έχουμε κάποιο πάρτυ να πάμε δεν πηγαίνουμε σε παιδότοπους για βόλτα.

Καλημέρα κάλη βδομάδα

Καλή εβδομάδα και σε σένα αστεράκι!

Μας έχεις πει που είναι το εξοχικό σας?

Καλή δουλίτσα!

Εδώ έπρεπε να μένατε... όλη μέρα έξω θα ήταν. Και να σου πω: καλύτερα έξω στη φύση, παρά κλεισμένα στους τέσσερις τοίχους στους παιδότοπους:D

Συμφωνώ απόλυτα!

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε !!

Καλή εβδομάδα Τζενάκι μου!

Τρεξιμο πολυ θα εχω ολη την βδομαδα στο γραφειο λογω φορτου αλλα κ σπιτι απιστευτα πολυ μιας κ το Σαββατο ειναι το παρτυ μας.Ακομα δεν εχω καταληξει 100% στο μενου αλλα δεν πολυσκαω ...

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι σούπερ!

Αγγελικη πως τα καταφερνεις κ αθε Δευτερα κ με κανεις να εχω σιελοροια δεν ξερω !!!

χαχαχαχα! Πάντως δεν κάνω καμία απολύτως προσπάθεια! Μόνο του γίνεται!!! :tongue:

Εμας μας τραπεζωσανε κ τις δυο μερες το ΣΚ οποτε βρηκα ευκαιρια κ εκανα διαφορα για το παρτυ !

Μονο για σημερα εφτιαξα κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...