Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

      Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

      Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

      όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

Κορίτσια, σχετικά με τα κρουασανάκια που είπατε, όταν υπάρχει μαγιά σε μια συνταγή, να ξέρετε ότι, ακόμη κι όταν δε το γράφει, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε χλιαρό το υγρό (νερό ή γάλα) στο οποίο θα διαλύσετε τη μαγιά. Έτσι θα φουσκώσει γρηγορότερα η οποιαδήποτε ζύμη φτιάχνετε και θα έχει και καλύτερο αποτέλεσμα γενικότερα.

ειδατε που χρειαζεται παντα μια μαμα γιατι παντα ξερει κατι παραπανω?

ευχαριστουμε Εviraki μου!!!!!

Link to comment
Share on other sites

εγώ για σήμερα τρώω αρνάκι με λεμονάτες πατατούλες κ ο συζυγάτος μου μπιφτεκάκια με πατατούλες φούρνου.

η μικρή φασολάκια.

ρηνιώ, ευχαριστώ!

Δώρα δεν ήξερα ότι γίνεται χωρίς κολοκυθάκια. για πες δοσολογίες σε γάλα, αβγά, αλεύρι, τυρί.

πάντως χθες ζήτησα από πεθερό μπατζίνα κ είπε αν βρει κολοκυθάκια στη λαϊκή, θα μας κάνει.

όταν κάνετε τα κρουασάν, στείλτε μου κι εμένα ένα ταπεράκι...

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Για σήμερα έφτιαξα μπιφτέκια και θα τα συνοδεύσω με ρύζι και καλαμπόκι. Είχα πολύ κιμά και τον υπόλοιπο τον έκανα κοκκινιστό για κανά παστίτσιο/κανελλόνια, ίδωμεν...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Μπατζίνα (της πεθεράς μου):

Υλικά για ένα μεγάλο ταψί

Κολοκύθια τριμμένα (ποσότητα με το μάτι)

1/2 κ. γάλα

1/2 κ. τυρί αγελαδινό τριμμένο (από το καλό)

2 αβγά

αλεύρι όσο πάρει (να είναι παχύρρευστη)

Ανακατεύουμε τα υλικά σε μιασ λεκανίτσα και κρατάμε λίγο από το τυρί. Αλείφουμε το ταψί με βιτάμ, απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και πασπαλίζουμε με το τυρί που έχουμε κρατήσει. Το πατάμε με τα χέρια μας να μπεί μέσα στη ζύμη, για να μην καεί στο ψήσιμο. Ρίχνουμε λίγο λαδάκι από πάνω και την ψήνουμε στην αντίσταση στους 300 βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Η πετυχημένη μπατζίνα πρέπει να βγεί λεπτή και τραγανή. Καλή επιτυχία!


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Α Αννούλα τώρα που είπες για ψάρια, μας έφτιαξε η πεθερά μου το Σάββατο σαργό πλακί στο φούρνο. Πρώτη φορά δοκίμασα, αριστούργημα ήταν! Κατεψυγμένο σε φέτες το πήρε. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

Α Αννούλα τώρα που είπες για ψάρια, μας έφτιαξε η πεθερά μου το Σάββατο σαργό πλακί στο φούρνο. Πρώτη φορά δοκίμασα, αριστούργημα ήταν! Κατεψυγμένο σε φέτες το πήρε. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

οι σαργοι ειναι απο τα αγαπημενα μου ψαρια,ειδικα καλοκαιρι στην χαλκιδικη...θα γινω κουραστικη αλλα σαν κ τα ψαρια της χαλκιδικης δεν εχει χαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D


χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

Αρετή μου ευχαριστώ πολύ για την συνταγή!!

Αν μπορείς να με βοηθήσεις με κάποιες απορίες γιατί δεν έχω δει ποτέ πως είναι η μπατζίνα, ούτε την έχω δοκιμάσει...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Μπατζίνα (της πεθεράς μου):

Υλικά για ένα μεγάλο ταψί

Κολοκύθια τριμμένα (ποσότητα με το μάτι) (Περίπου πόσο βάζουμε;)

1/2 κ. γάλα

1/2 κ. τυρί αγελαδινό τριμμένο (από το καλό)

2 αβγά

αλεύρι όσο πάρει (να είναι παχύρρευστη) (Να ξεκολάει από τα χέρια ή όπως κάνουμε κολοκυθοκεφτέδες;)

Ανακατεύουμε τα υλικά σε μιασ λεκανίτσα και κρατάμε λίγο από το τυρί. Αλείφουμε το ταψί με βιτάμ, απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και πασπαλίζουμε με το τυρί που έχουμε κρατήσει. Το πατάμε με τα χέρια μας να μπεί μέσα στη ζύμη, για να μην καεί στο ψήσιμο. Ρίχνουμε λίγο λαδάκι από πάνω και την ψήνουμε στην αντίσταση στους 300 βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Η πετυχημένη μπατζίνα πρέπει να βγεί λεπτή και τραγανή. Καλή επιτυχία!

Για να δούμε τι θα δούμε!!!;)

οι σαργοι ειναι απο τα αγαπημενα μου ψαρια,ειδικα καλοκαιρι στην χαλκιδικη...θα γινω κουραστικη αλλα σαν κ τα ψαρια της χαλκιδικης δεν εχει χαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D

Ε, άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου....:tongue::tongue:

Για σήμερα έκανα κοτοπουλο με μανιτάρια για τον συζυγο και γεμιστά για εμένα και την μπουμπίτσα μου!


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ελένη καλημέρα! Κοίτα η πεθερά μου βάζει ένα πολύ μεγάλο κολοκύθι. Αν βρείς, βάλε τέτοιο, ειδάλλως 5-6 κανονικά.

Ναι, να ξεκολλάει η ζύμη από τα χέρια. Ουσιαστικά δεν είναι ζύμη, γιατί δεν ζυμώνεται, είναι κάτι σαν χυλός, για να σου δώσω να καταλάβεις.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

Ελένη καλημέρα! Κοίτα η πεθερά μου βάζει ένα πολύ μεγάλο κολοκύθι. Αν βρείς, βάλε τέτοιο, ειδάλλως 5-6 κανονικά.

Ναι, να ξεκολλάει η ζύμη από τα χέρια. Ουσιαστικά δεν είναι ζύμη, γιατί δεν ζυμώνεται, είναι κάτι σαν χυλός, για να σου δώσω να καταλάβεις.

Ευχαριστώ Αρετή μου!

Θα το κάνω σήμερα ή αύριο και θα σου πω τα αποτελέσματα!!!!!:rolleyes:

Σημερα δεν ξερω τι να μαγειρεψω :rolleyes:

Ειδικά εσύ ότι τραβάει η ψυχούλα σας!!!!


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...