Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα. Έριξε κατι ψιχαλες σκετη λάσπη. Μου τη δινει η λασποβροχη.

Αγγελικη καλά εκανες και πηγες τον μικρο στον οφθαλμιατρο. Θελω κι εγω να παω την κορη πριν ξεκινησει και την α' δημοτικου και προσπαθω να το οργανωσω κι αυτο αλλά σκεφτομαι γυρω στο Πασχα.

Νινα μου αρεσει το στυλ του DIY που εχετε με τον συζυγο. Για τον κήπο τα εχουμε ξαναπει - κανετε την καλύτερη δουλεια.

Ιωαννα ωραιοτατο το ρολο κοτοπουλο αλλά αν ψησω τωρα θα το τρωμε τεσσερις μερες δεν λεει.

Τζενακι ειδες εκπληξη ο μικρος; Περιμενω τη στιγμη που θα το ζησω με την κορη αυτο.

Ευχαριστω για τη συμπαρασταση σας βρε παιδια. Ειναι η περιοδος που θα κανω και την αιτηση μεταθεσης (ξανά) και επαψα να τρεφω πολλες ελπίδες.

Χτες τελικά ειχαν μπιφτεκια με χυλοπιτες κι η κορη εφαγε!!!! Φυσικά εμεινε και για σημερα....

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Αυτός ο καιρός είναι σκέτη αρρώστια βρε παιδιά! Από το απόγευμα λέει, μας έρχεται κι εμάς λασποβροχή...

Φωτεινή κάνατε την αρχή με την βροχή αλλά κι εμείς θα ακολουθήσουμε όπως άκουσα! Μπράβο στο κορίτσι σου που τρώει το φαγάκι της!

Νινάκι είναι άλλη αίσθηση να τρως τροφές που έχουν γίνει από τα χεράκια σου! ¨Οπως και το να φτιάχνεις πράγματα μόνος ή να τα επιδιωρθώνεις και να τα κάνεις καινούρια! Μπράβο σας χαίρομαι εσένα και τον αντρούλη σου!

Ιωαννάκι μου έδωσες ιδέα με το ρολό κοτόπουλο. Έχω να φτιάξω καιρό!

Εμείς σήμερα τρώμε μακαρόνια με κιμά που δεν φάγαμε τελικά χτες. Ο μικρός πήρε μαζί του γιουβαρλάκια που του είχε φτιάξει η γιαγιά.

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κοριτσια

Φωτεινη φτου φτου να μην ματιασουμε την μικρη

Νινα πιανουν τα χερια σας γενικως. Μπραβο βρε κοριτσι. Στη δουλεια δινουν καθε Παρασκευη 100 η 150 και σπανια 200. Βγαινει περιπου 3/4 μηνιατικου και τα χρωστουμενα παραμενουν αλλα δεν ειμαστε τελειως απληρωτοι

Κοριτσια ακουσα τωρα οτι σκοτωθηκε ο τραγουδιστης Παντελιδης δεν ξερω αν ακουγατε κανα τραγουδι του.

Σημερα τρωμε παπουτσακια.

Φιλια σε ολες!!

Ιωαννάκι αφού σας δίνουν έστω κι αυτά πάλι καλά! Για φαντάσου να μην σας έδιναν τίποτα.

Όσο για τον Παντελίδη κι εγώ πριν από λίγο το διάβασα... άκουγα κάποια τραγούδια του χωρίς να είμαι φαν του. Της κόρης μου της άρεσε πολύ... Κρίμα και ήταν νέο παλλικάρι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Κριμα πολυ κριμα για τον Παντελιδη.Οταν φευγει ενας ανθρωπος κ μαλιστα τοσο νεος ειναι πολυ λυπηρο... καλο παραδεισο να εχει κ κουραγιο στην οικογενεια του .

Λασποβροχη διαβαζω κ εχω απλωμενα παιδικα .. ελπιζω να προλαβω να παω να τα μαζεψω.

Φωτεινη με τον κιμα γενικα ειναι πιο ευκολος να το πω,δεκτικος να το πω δεν ξερω.Του αρεσει κ δοκιμαζει πιο ευκολα.Χτες πχ ανοιξε την κατσαρολα ,ειδε κοτοπουλο με πατατες κ του μυρισε κ καλα κ εκανε μπλιαχχχχ ..τι να πω ενα μπαχαρακι ειχα βαλει μεσα τοσο πολυ του μυρισε ...Σου ευχομαι ολοψυχα αυτη την φορα η μεταθεση να γινει δεκτη κ να σε εχουμε κοντα μας!

Ιωαννακι απο το τιποτα κατι ειναι κ αυτα,τουλαχιστον να ειναι σε μονιμη βαση .Ο μικρος τι κανει;

Αγγελικη πολυ ωραια τα μακαρονια με τον κιμα !!! Θα κανω κ εγω το ΣΚ.

Εμεις σημερα τρωμε μπουτι κοτοπουλο φιλετο στην κατσαρολα με πατατες.Εβαλα μεσα κ ενα καροτο κ ντοματουλα κ εγινε πολυ ωραιο. Τρωγεται κ πιο ευχαριστα την επομενη μερα κ με την σαλτσουλα οι πατατες κρατανε καλυτερα.

Για αυριο Παρασκευη θα κανω αρακουλη.

Διαφημίσεις

Τσα να μαι κ γω!!!

Καλησπερα στη μαγειροπαρεα:tongue:

Φωτεινή τι ωραία που εισαι σε νησάκι( αν κ απ ότι καταλαβα λόγω δουλειάς) ειδικά από εκείνη την πλευρά που έχει υπεροχή θάλασσα οπως κ όλα τα νησάκι μας φυσικά!θετική σκεψη κ σου ευχομσι ή μετάθεση να έρθει:tongue:όσο για τον συζυγουλη σου μόνο υπομονή δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς κατι αλλο:)είναι που μπήκα τώρα στην παρέα σας κ δεν ξέρω (που μένεις τ δουλειά κάνετε εσείς κ οι σύζυγοι σας ):confused:Πως είναι ή μικρή Σήμερα;;;

Εδώ πάντως ειχε η

λιο πήγαμε βολτουλα πρω-πρωι γιατί μετά δουλεύα!!

Μπραβο Νινα για τον κηπο σας φρέσκα φρέσκα τα λαχανικά σας κ βιολογικα;)

Υπεροχή η ιδεα για την ψησταριά σας :Pμπραβο που πιάνουν τα χερακι σας κ έχετε κ ωραίες ιδεες !!!

Ιωάννα ξέρω ποσό δύσκολα είναι τα είχαμε κ μεις στην οικογένεια μέχρι που τον απέλυσαν το σύζυγο! Είναι δύσκολα τα πράγματα δυστυχώς έτσι όπως έχουμε γίνει μόνο υπομονή χρειάζεται .

Στα θέμα μας τώρα :

Τρίτη φαγαμε ψαράκι στο φούρνο με γλυκοπατάτα Τέταρτη φασολάδα κ για σημερα χοιρινό με σεληνο!!!

Για αύριο μάλλον λαχανοντολμάδες που έκανε ή μάμα μου που είχε κέφια

Κρίμα γι έναν άνθρωπο που φεύγει νέος κ με τέτοιο τρόπο :(

Καλό βράδυ σε όλους !!!

Γεια σας παιδιά μου.

Λυπηρά τα γεγονότα σήμερα. Ποιος το περίμενε να σκοτωθεί ο καημένος ο Παντελίδης!!!!! Κρίμα τα νιάτα του, εύχομαι να βρει καλό Παράδεισο.

Σήμερα έφτιαξα ομελέτα με χόρτα και μακαρόνια με κιμά και λουκάνικο μέσα.

Έχετε ακούσει ποτέ παιδί να λέει ότι δε θέλει να πάει εκδρομή με το σχολείο;

Αν όχι, τότε ακούστε το δικό μου. Από χτες το βράδυ της φαινόταν βουνό ότι σήμερα θα τα πηγαίναν εκδρομή, και τι εκδρομή....για πατινάζ σε μια περιοχή λίγο πιο έξω από τη Στουτγκάρδη. Ωραία πράματα, που να τα είχαμε κι εμείς!!!! Φανταστείτε ότι οι τάξεις μοιράστηκαν σε ομάδες και άλλη ομάδα πήγε για σκι (δεν ξέρω σε ποιο βουνό) άλλη πήγε για αναρρίχηση, άλλη για μπάσκετ, άλλη για μπόουλινγκ, και η κόρη μου για πατινάζ.

Το πρόβλημά της ήταν ότι θα έπρεπε να ξυπνήσει γύρω στις 05:30 - 05:45 για να φάει το πρωινό της και να ετοιμαστεί και μετά να πάρει το τραμ. Είναι που είναι πολύ νωρίς το πρωινό της ξύπνημα τις καθημερινές, έγινε για την εκδρομή ακόμα νωρίτερα κι αυτό της ήταν βραχνάς. Εν τω μεταξύ στις 12:00 το μεσημέρι ήταν κιόλας στο σπίτι.

Βρε παιδιά αυτό που σκέφτηκα ήταν πόσο τα ταλαιπωρούν τα παιδιά ακόμη και στις εκδρομές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, λες και είναι τιμωρία !!!!

Τώρα θα μου πείτε έννοιες που 'χει ο κόσμος!!!!!!!! Και σωστά θα μου το πείτε.

Δυο μερες που γυριζω τωρα σπιτι βρισκω γιαγια και εγγονη τσακωμενες για το φαγητο αφου κλασσικά η μικρη δεν τρωει στο σχολειο.

Είναι ακριβώς όπως οι τσακωμοί της μάνας με την κόρη, αφού και η γιαγιά είναι αντικαταστάτρια της μάνας της ώρες που λείπεις.

Βρε κορίτσια θα σας πω κάτι με με απασχολεί και θέλω την γνώμη σας...

Ο μικρός είναι γενικά ζωηρός και δεν βάζει @ώλο κάτω! Στο σχολείο λοιπόν μου έχουν πει οι δασκάλες του ότι κι εκεί κάνει τις σκανταλίτσες του και αρκετά μεσημέρια δεν κοιμάται, όπως έχουν στο πρόγραμμα του σχολείου. Τώρα για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά είδα σε νηπιαγωγείο να βάζουν τα παιδιά για ύπνο. Τέλος πάντων! Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει ο μπαμπάς ενός φίλου του γιού μου να πάρει τον μικρό του που σχολάει κατά τις 12,15. Το ολοήμερο που είναι και ο γιός μου εκείνη την ώρα κάνει διάλειμμα. Είδε λοιπόν τα παιδάκια του ολοήμερου να παίζουν έξω και τον γιό μου η δασκάλα τον είχε κρατήσει στην αίθουσα, και τον είχε βάλει να καθήσει μόνος του σε ένα καρεκλάκι μέσα στην μέση στην μέση της αίθουσας κι εκείνη ήταν όρθια από πάνω του.'Έτσι όπως είδε το σκηνικό ο άνθρωπος του κακοφάνηκε πάρα πολύ και το είπε στην πεθερά μου. Και μου το είπε χτες γιατί τις τελευταίες μέρες ο μικρός μας βγάζει μεγάλη αντίδραση τα πρωινά και δεν θέλει να πάει σχολείο. Η δασκάλα του η μία ειδικά είναι πολύ αυστηρή , έως σκύλα θα την χαρακτήριζα, και της έχω εξηγήσει πως ο μικρός μου αν τον κοντράρεις θα μουλαρώσει χειρότερα. Θέλει να τον ρίξεις στο φιλότιμο και σίγουρα όχι να τον προσβάλεις. Αυτή προφανώς κάνει το αντίθετο από ότι της έχω αναφέρει και ο δικός μου τρώει την μία τιμωρία πίσω από την άλλη. Έντωμεταξύ και η μαμά ενός άλλου κοριτσιού έχει θέμα με την κόρη της η οποία της λέει πως η δασκάλα δεν είναι καλή και φωνάζει πολύ στα παιδιά. Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μάλλον όλη αυτή η συμπεριφορά του μικρού ξεκινάει από το σχολείο. Και αναρωτιέμαι τι να κάνω? Να της ξαναμιλήσω αναφέροντάς της το περιστατικό και λέγοντάς της ευθέως ότι η αντίδραση που της βγάζει ο μικρός μάλλον οφείλεται στην συμεπριφορά της ή κάνω υπομονή μέχρι τον Μάιο μην τυχόν και έχουμε χειρότερα?

Άσε ένα διάστημα να περάσει, κάνε ταυτόχρονα μια συνομιλία με το μικρό και πες του ότι για να μπορεί να έχει κάποια ελευθερία και να μην μπαίνει τιμωρία, θα πρέπει να μπει στο καλούπι των κανόνων και έχε την υπομονή γιατί καθώς περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει κι εκείνος και θα ωριμάζει μήνα με το μήνα.

Επίσης, θα σου πρότεινα να κάνεις μια βολιδοσκόπηση σε άλλους γονείς, αν τους γνωρίζεις και όσο αυτό είναι δυνατόν. Σε περίπτωση που ακούσεις κι άλλα παράπονα για παράλογη συμπεριφορά της δασκάλας τότε τίθεται υπό εποπτεία από εσάς τους γονείς και αναλόγως μετά θα δράσετε.

Αγγελική εγώ δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω τίποτα για την κατάσταση στο σχολείο... είμαι η πλέον αναρμόδια... Μην το λες αυτό, ο καθένας μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του σύμφωνα με το πώς κρίνει μια κατάσταση όχι σύμφωνα με το αν έχει προσωπικές εμπειρίες.

αλλά η κατάσταση είναι λίγο περίεργη στα σχολεία... βέβαια συμφωνώ με την Φωτεινή, ότι σε όλους τους χώρους υπάρχουν οι σωστοί εργαζόμενοι και οι λάθος... απλά σε αυτό τον χώρο, που μεγαλώνουν τα παιδιά και παίρνουν μαθήματα ζωής, θα έπρεπε να υπάρχει άψογος επαγγελματισμός, αν μη τι άλλο

Την Παρασκευη ειναι τα γενεθλια του μικρου και θα στειλω την τουρτα στον παιδικο. Βρηκα και μια παρασταση του Μικυ από οστια λεει που μπαινει πανω στην τουρτα. Την πηρα και θα δω αν θα τη βάλω.

Να ευχηθώ κι εγώ να τα εκατοστήσει ο μικρούλης και να είναι πάντα γερός και δυνατός και να τον καμαρώνετε.

Να σας εξομολογηθω οτι η ψυχολογια μου και η διαθεση μου ειναι λιγο πεσμενη καθως με εχει πιασει το παραπονο οτι ο αντρας μου ειναι μακρια και δεν βλεπομαστε οσο θα ηθελα. Ειχαμε πριν λιγες μερες κι επετειο και μ'εχει ριξει λιγακι. Που θα παει θα ξανασηκωθουμε.

Αχ, τι τραβάς κι εσύ.!!! Είναι πολύ δύσκολο και σε καταλαβαίνω γιατί το έχω ζήσει κι εγώ.

Να ζήσετε να τα εκατοστήσετε για την επέτειό σας.

Φιλια

Τι κάνετε? Εγώ ξεκίνησα να κάνω κηπουρική χτες, αλλά προέκυψαν βαψίματα στην πορεία, οπότε σήμερα έπιασα τον κήπο...είμαι περήφανη κηπουρός, καθώς χτες φάγαμε το πρώτο μας μπρόκολο!:-D χα χα πλάκα έχω,ε?:-) Τα βαψίματα είχαν να κάνουν με μία ψησταριά που έφτιαξε ο σύζυγος από χαλασμένο θερμοσίφωνα, στην οποία έβαλε στηρίγματα, ρόδες και ξύλο στήριξης πιάτου, οπότε εγώ ανέλαβε το βάψιμο της, μιας και δεν του αρέσουν τα βαψίματα.

Παιδί μου τα χρυσά χέρια φαίνονται παντού και στην κουζίνα και στον κήπο. Τα χέρια είναι δύο ζευγάρια, βεβαίως, βεβαίως. Μπράβο και στους δυο σας.

Ευχαριστω για τη συμπαρασταση σας βρε παιδια. Ειναι η περιοδος που θα κανω και την αιτηση μεταθεσης (ξανά) και επαψα να τρεφω πολλες ελπίδες.

Μακάρι να εγκριθεί αυτή τη φορά.

Ιωάννα ξέρω ποσό δύσκολα είναι τα είχαμε κ μεις στην οικογένεια μέχρι που τον απέλυσαν το σύζυγο!

Εύχομαι ό,τι το καλύτερο και σύντομα να βρει ξανά δουλειά.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει φακές.

Το απόγευμα έχει ο μικρός οδοντίατρο για να φτιάξουμε ένα δόντι χαλασμένο που έχει. Έχουν αρχίσει και του κουνιούνται και δύο δόντια και έχει μεγάλη χαρά γι΄αυτό!

Τζενάκι τελικά γλύτωσε η μπουγάδα σου αφού δεν έριξε την λασποβροχή που λέγανε. Ευτυχώς!

Αστεράκι ωραίο το χοιρινό με σέλινο! Αν έχει και πυχτό αυγολέμονο ειδικά....

Εβιράκι μου το καταλάβαίνω το κοριτσάκι σου εν μέρη! Να πρέπει να σηκωθείς αχάραγα και να ξεκινήσεις νύχτα να κυκλοφορείς με τα μέσα μαζικής μεταφοράς... είναι λίγο ζόρικο. Αλλά από την άλλη δεν πάυει να είναι εκδρομούλα! Ελπίζω στην επόμενη να ευχαριστηθεί καλύτερα!

Φιλάκια σε όλη την μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα !!!

Το αστερακι ξύπνησε 5;30 οπότε τώρα κοιμάται!ώρα για σερφαρισμα

Eviri εμείς Πέρσι τα περάσαμε όταν ή μικρή ήταν 4 μηνών ευτυχώς βρήκε αρκετά γρήγορα δουλειά για τα σημερινά δεδομένα οπότε όλα καλα τώρα σ ευχαριστώ Συγνωμη εκδρομη η για κυνηγι θα πανε;;Λογικό είναι το παιδί να αντιδράσει εάν πρέπει να ξυπνηση από το χάραμα για μια εκδρομή Συμφωνώ μαζί τς!!!

Αγγελική φυσικα πυχτο για να βουτας κ το ψωμάκι :)

Για σήμερα λαχανοντολμάδες!!

Καλό σαββατοκύριακου σε όλους

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα το μενου λεει μακαρονια με κιμα γιατι εμεινε κιμας απο χτες που φαγαμε παπουτσακια.

Λυπηθηκα με τον Παντελιδη αλλα αν το πιασουμε απο την αλλη σκοπια ετρεχε, ζωνη δεν φοραγε και μαλιστα την ειχε κουμπωμενη για να μην κανει μπιπ, ηταν ξενυχτισμενος και προφανως πιωμενος αφου μετα την προβα πηγε σε κλαμπ και αντι να προσεχει με 2 κοπελες που ειχε μεσα τις πηρε στο λαιμο του. Δυστυχως καθε μερα χανονται ανθρωποι και καλα ειναι τα καναλια ν ασχοληθουν και με κατι αλλο ν αφησουν την οικογενεια να πενθησει. Κι ευτυχως που δεν τρακαρε και με κανεναν ανθρωπο που πηγαινε στη δουλεια του εκεινη την ωρα.

Εβιρι οντως ειναι περιεργο να μην θελει την εκδρομη κι ας ειναι πρωινο εγερτηριο, μηπως απλα δεν ηθελε το πατιναζ? Εχει την επιλογη να μην παει αν δεν θελει?

Τελικα ολες εχουμε και καποιο θεμα με το φαγητο τον παιδιων. Υπομονη να εχουμε!

Βρε παιδια ωρες ωρες ο μικρος εχει πολλααααα νευρα, δεν θελει κανεναν, δεν θελει να τρωει, γκρινιαζει, δεν τον βρισκω πουθενα. Τον παω σε δραστηριοτητες δεν θελει τιποτα να κανει ουτε που μπαινει. Εχω εξαντληθει και δεν ξερω πως να βγαλω απο μεσα του αυτη την αρνηση

Διαφημίσεις

Θα σας πω κατι που με στεναχωρει πολυ. Εχτες πεθανε η μαμα ενος συναδελφου, αυτος ο συναδελφος δεν εχει στον ηλιο μοιρα και ολοι το γνωριζουν. Ζητησε λοιπον απο την εταιρεια 1000? και η αφεντικινα εδωσε το οκ να τα δωσουν. Καποιος λοιπον απο το λογιστηριο του εβαλε 500 γιατι ετσι ηθελε, το ειπαμε στην αφεντικινα και τελικα του εβαλε και τα αλλα 500. Σημερα λοιπον ειπαμε να κανουμε κι εναν ερανο ως συμπληρωμα γιατι πραγματικα ο ανθρωπος ειναι σε αθλια κατασταση και απο τα 45 ατομα ζητημα να δωσαμε 5-6. Λυπαμαι πολυ που δεν ειμαστε ανθρωποι. Απο ενα 5ευρο δεν σωθηκε κανεις, λυπαμαι πολυ που εχω διπλα μου τετοιους ανθρωπους που αν βρεθει καποιος σε αναγκη θα σου ριξουν και κλοτσια να πας πιο κατω, που μου ειπαν δεν ειχαν τιποτα και το επομενο λεπτο αγοραζαν σουβλακια και ολοι αυτοι μου το παιζουν καλοι, ουτε να τους φτυσω δεν θελω μην παει χαμενο το σαλιο μου

Ιωάννα μου δυστυχώς υπάρχουν και αυτά τα ζώα. Μόνο που δεν σκέφτονται πως μπορεί κάποτε να βρεθούν και αυτοί σε παρόμοια θέση και τότε θα πρέπει επίσης όλοι να τους γυρίσουν την πλάτη. Τι να πω... έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ιωάννα μου δυστυχώς υπάρχουν και αυτά τα ζώα. Μόνο που δεν σκέφτονται πως μπορεί κάποτε να βρεθούν και αυτοί σε παρόμοια θέση και τότε θα πρέπει επίσης όλοι να τους γυρίσουν την πλάτη. Τι να πω... έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας...

Πραγματικα ειμαι πολυ στεναχωρημενη, αν βρεθω κι εγω στην αναγκη ξερω οτι κανεις δεν θα δωσει σημασια. Σκεφτομαι πολλες φορες αυτο που ειπες, αν βρεθουν εκεινοι σε αναγκη? Μα γιατι ειναι ολοι τους τοσο παρτακηδες? ολοι εδω μεσα δυσκολα περναμε αλλα οχι να μου το παιζουν καλοι και μετα να γυρνανε την πλατη, να βρασω την καλοσυνη τους

Καλημέρα!

Εδω ωρες ωρες ψιλοβρεχει αλλά η σκονη υπαρχει ακομη. Αφου παρακαλαμε για μια γερη μπορα για να φυγει αυτο το πραγμα να φανταστειτε.

Ιωαννα από το τιποτα τουλάχιστον κατι ειναι κι αυτο. Για ψυχολογικους κυριως λογους. Λατρευω τα παπουτσακια.

Αστερακι μην αισθανεσαι ασχημα καλέ- φυσικο ειναι να μην ξερεις πολλά. Εγω άλλωστε δεν θυμαμαι κιολας πολλά (άτιμα νιατα). Ευχομαι τα καλύτερα για τον άντρα σου.

Αγγελικη ωραια τα γιουβαρλάκια - μπορει να κανονισω για μεσοβδόμαδα.

Τζενη ωραια ιδεα αυτη με το κοτοπουλο. Έχω πολύ καιρο να κανω. Κι ο μικρος μου ειναι πιο δεκτικος με τον κιμα γιατι φυσικα ειναι και πιο μαλακος. Η κορη δεν συγκινειται. Καλε τι οσφρηση εχει ο μικρος σου! Κι η δικη μου το ιδιο - μπαινει στο σπιτι και λέει "μυριζω μπισκοτο - ποιος έφαγε;".

Εβιρι αν η εκδρομη οργανωνεται ετσι οπως τα περιεγραψες κι εγω θα βαριομουν. Μην κοιτας που το βλεπεις με άλλη οπτική εσυ. Έχω πει στους παππουδες να μην της κανουν σχολια για το φαγητο παρά μονο εγω, γιατι σε μενα γενικα ειναι πιο δεκτικη. Δεν το τηρουν οπότε έπονται τα νευρα και οι τσακωμοι.

Κριμα για τον Παντελιδη αλλά και για καθε νεο παιδι που χανει τη ζωη του στην άσφαλτο. Δεν ήξερα τα τραγουδια του αλλά δεν παυει να ηταν νεος άνθρωπος. ΚΑλό κουραγιο στους δικους του.

Για σημερα μακαρονια αφου ξαναστειλα τη μικρη σχολειο. Οι τουρτες ειναι έτοιμες. Σημερα ο μικρος μας γινεται 3 ετών κι ο μεγαλος μας χμμμμ δεν ξερω αν θελει να αποκαλυφθουν τα χρόνια του (χαχαχα). Μπαμπας και γιος έχουν μαζι γενεθλια. Ειπαν οτι θα τραβηξουν φωτογραφιες στον παιδικο και θα σας πω αλλη μερα τα νεα. Τελικά εκανα 2 ειδων παντεσπανια - ένα βανιλιας κι ενα σοκολατας, κρεμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα και κρεμα φραουλας. Επίσης έβαλα και την παρασταση του μικυ που ειχα παρει κι ηταν πολύ ωραια. Η κορη ενθουσιαστηκε και μου ζητησε παρόμοια στα δικά της γενέθλια.

Φιλια σε ολο το παρεάκι!

Ιωαννα μου δεν το ειχα διαβασει το μηνυμα σου. Δυστυχως ζωα υπαρχουν πολλά. Η κριση δεν νομιζω να μας εχει κανει καλύτερους ενω θα επρεπε. Κριμα στον άνθρωπο που περναει τετοιο ζορι.

Μηπως ο μικρος ειναι γενικα χαλαρος τυπος και δεν θελει να κανει και πολλά πραγματα; Μηπως ευχαριστιεται πιο πολυ με βολτες παρα με οργανωμενες δραστηριοτητες που μπορει να του θυμιζουν και σχολειο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...