Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα φτιάχνω σουβλάκια κοτόπουλο και χοιρινό, με τις τεράστιες πίτες που παίρνω από την Νέα Ιωνία... χτες φάγαμε ψάρι με πατάτες στο φούρνο κοκκινιστά... έκανα το υπόλοιπο μυλοκόπι και συμπλήρωσα με 2 φέτες σολομό, γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μας έφτανε... έφτιαξα και μπάρες δημητριακών για να έχουμε να τσιμπάμε στις υπογλυκαιμίες μας:D... αύριο θα φάμε έξω παιδάκια, οπότε γλιτώνω το μαγείρεμα:P... αύριο το πρωί θα ψήσω κρουασάν με μερέντα για έκπληξη στον καλό μου, λόγω ημέρας:tongue:

Καλησπέρα κι από μένα.

Αγγελική μου διαβάζοντας τα μηνύματα των κοριτσιών κατάλαβα ότι δεν είδα σωστά το δικό σου μήνυμα αλλά μάλλον βιαστικά, που έλεγες για τους βαθμούς του αστεριού. Γι' αυτό σου εύχομαι να την καμαρώνεις πάντα κι εις ανώτερα με πολλές πολλές επιτυχίες στη ζωή της.

Έφτιαξα δύο φαγητά σήμερα: φακές και γίγαντες με μέλι που όμως δεν έφταναν για όλους. Είχα φτιάξει και κάτι ζύμες για σουδάκια με διάφορα μέσα για του Αγίου Βαλεντίνου, τη μία παρτίδα γλυκιά και την άλλη αρμυρή. Βέβαια αυτά τα καταναλώσαμε κιόλας. Σιγά μην έμεναν:D ενδιαφέρον μου ακούγονται!

Τα νέα της πολυκατοικίας είναι δυσάρεστα. Η Κούρδα γειτόνισσά μας το έχασε το μωρό και σύμφωνα με τις διαδοχικές σκέψεις που έκανα μάλλον αυτό γεννήθηκε ζωντανό αλλά δεν επέζησε ύστερα από κάποιες ώρες. Μεγάλη στενοχώρια.:-(:sad: Τουλάχιστον έχει τα άλλα δύο παιδιά της, γιατί αλλιώς είναι ακόμα πιο δύσκολο να περάσεις τέτοια απώλεια:(

Εν τω μεταξύ υπάρχει και μια ιστορία ακόμα. Η Ελληνίδα του ισογείου τσακώνεται συχνά με την Κούρδα με αιτία ότι η Κούρδα αφήνει τα παιδιά της να χοροπηδάνε ή μιλάνε δυνατά με τους συγγενείς της κι ενοχλούν δήθεν την Ελληνίδα. Έλα όμως που η Ελληνίδα με τους τσακωμούς που ρίχνει κάνει τρις χειρότερη φασαρία και δείχνει σημάδια τρέλας!!!

Σήμερα το απόγευμα έγινε ένας τρικούβερτος καυγάς στη σκάλα τόσο που κάποπια στιγμή πετάχτηκα έξω πιστεύοντας ότι τράβαγαν η μία το μαλλί της άλλης.

Δεν ξέρω ποια από τις δύο άρχισε πρώτη, γιατί δεν πήρα χαμπάρι ότι η Κούρδα επέστρεψε κιόλας από το νοσοκομείο, αλλά κατάλαβα ότι η Κούρδα ρίχνει το φταίξιμο στην Ελληνίδα για την απώλεια του παιδιού της.

Έχει να γίνει μύλος τις επόμενες μέρες. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

καλημεραααα κοριτσακια.

Δυστυχως δυσαρεστα τα νεα απο το μωρακι .. κριμα ... Ολ ατα ειχε η κοπελα τωρα οι τσακωμοι με την γειτονισσα της ελειπαν !!

Αχ βρε Εβιρακι τι χρυσοχερα που εισαι, μπραβο βρε κοριτσι !!

Νινακι μου πως εισαι σημερα; το στομαχι; Καλά είναι... μάλλον κάτι θα με πείραξε ή μπορεί από το άγχος. Το ξερω οτι με δουλευουν , ο ενας σιγονταρει τον αλλον !!! Μονο το μικρο μου ειναι αθωο κ λεει αληθειες!! Τα φασολια τα κανουν στο χωριο με ρυζι στα μνημοσυνα κ το έχω συνδιάσει ετσι κ δεν τα φτιάχνω. Βάζω όμως στα ρεβυθια κριθαρακι κ καρότο κ γινονται λουκούμι.

Αστερακι πειναει η μικρουλα μωρε τι να χορτασει με ρυζι κ μπανανα !!! Ετσι μετα τις αφαγιες των ιώσεων πέφτουν με τα μούτρα.

Αγγελικη,Ιωαννα που είστε ;

Εγω χτες το κοτόπουλο το εκανα τελικα στο φουρνο με πουρε. Το έκανες όπως η συνταγή που λέγαμε τις προάλλες με το κρέας κάτω και τον πουρέ από πάνω? Λουκουμι έγινε. ο δε γιος μου ο μεγάλος το τσάκισε.Ουτε καν πηρε χαμπαρι την κοκκινη πιπερια που ειχε μεσα.Εβαλα κ μπόλικο καροτο κ ήταν όλα τα λεφτά.

:

Για αυριο δεν μαγειρεύω.Εχω λιγα λαζανια κ κατι αλλα περισευματα μια χαρα φτανουν.

Καλημέρα!

Εδω βρεχει αλλά οχι εντονα. Απλά ειχε αρκετη ομιχλη στο δρομο.

Αστερακι χαιρομαι που η μικρη ειναι καλύτερα! Όσον αφορα τους συνδυασμους τροφων ειναι γιατι δοκιμαζει τωρα νεες γευσεις. Αργοτερα θα ξεκαθαρισει το τοπιο.

Εβιρι κριμα για το μωρακι. Ευτυχως που δεν ειναι το πρωτο της. Καλα για τους καβγαδες δεν το συζητω. Μονο αυτο ελειπε. Πιστευες οτι θα κρατησουν τα σουδακια μεχρι την Κυριακή; Πλάκα μας κάνεις;

Νινα ελπίζω να εισαι καλύτερα! Ειχε αέρα στη γειτονια σας ε; Τι χτυπαγε τελικά; Είχε ξηλώσει ένα κομμάτι λαμαρίνας από την στέγη μίας μικρής αποθήκης και την χτύπαγε πάνω κάτω... μικρό κακό! Φανταζομαι τι σοκ θα επαθαν με τον καιρο οι Γερμανοι. Ναι, τρελάθηκαν... η πλάκα είναι που μου λένε ότι τον Μάρτιο που θα έρθουν για πιο πολλές μέρες, αν θα είναι καλός ο καιρός... τους είπα ότι πολλές φορές έχει χιόνι εδώ τέτοιο μήνα και με κοιτάγανε γουρλωμένοι! Παντως το κλιμα γενικά εχει τρελλαθει (με μας τους ανθρωπους που εχει μπλεξει τι άλλο να κάνει θα μου πεις).

Τζενακι σε δουλευουν οι άντρες ε; Δεν σκεφτονται οτι εισαι χρυσοχερα και τους δινεις εναλλακτικές. Αν ειχαν εμενα την ειχαν βαψει.

Αγγελική ωραια η παστιτσαδα! Εχω πολυ καιρο να φαω (αφου δεν κανει να λερωνουμε τα μακαρονια συμφωνα με τη φιλοσοφια της κορης)

Ιωαννα τι νεα;

Η υπόλοιπη παρεουλα τι κάνει;

Δυο μερες που γυριζω τωρα σπιτι βρισκω γιαγια και εγγονη τσακωμενες για το φαγητο αφου κλασσικά η μικρη δεν τρωει στο σχολειο. Εν τω μεταξυ ειναι πολυ συγκεκριμενα τα φαγητα που τρωει και παιρνει καθε εβδομαδα στο σχολειο κι ενω μεχρι την προηγουμενη τα ετρωγε αυτην τιποτα. Μπαινω στο σπιτι κι αρχιζουν τα παραπονα κι απο τις δυο πλευρες. Δεν ξερω τι να κανω. Ό,τι και να λέω παει χαμένο. Ουφ. Για σημερα μακαρονακι κοφτο που αποφασισε η γιαγια μπας και φαει η μικρη. Ευτυχως ο αλλος τρωει καλά αν και τωρα που ειναι μονο με τη γιαγια αρχιζει τα παιχνιδια.

Αχ βρε Φωτεινή, τι τραβάς με το φαί!

Φιλια και καλό ΣΚ.

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αχ τι καλα Παρασκευη σημερα !!!! :tongue:

αν κ νυσταζω γιατί το αστερακι ξύπνησε 6:00:shock:κ τώρα φυσικά κοιμαται !!!

Σήμερα μακαρονακι με σαλτσουλα αύριο φακές σκέφτομαι δεν ξέρω εάν κάνει για την μικρή βέβαια ή να συνεχίσω με ξηρά τροφή για πείτε κ σεις οι πιο έμπειρες!!!

Κυριακή μπάμιες με κοτόπουλο ναι πάλι κοτόπουλο καλά διαβάζεται στο τέλος θα βγάλουμε πούπουλα χαχαχαχαχα το ήθελε ο συζυγουλης :PΝαι αλλά οι μπάμιες με κοτόπουλο είναι από τους πιο λαχταριστούς συνδυασμούς! Οπότε δεν πειράζει... το πολύ να κακαρίζετε σε λίγο χα χα :tongue:

Φωτεινή έτσι νομίζω ότι πειραματίζεται ελπίζω κ αργότερα να τα τρώει όλα όπως τώρα!!!ωραία ή άποψη τς κόρης σου ακόμα γελαω που τα σκέφτονται κ τα λένε χαχαχα!!

Υπομονή κ Συ κ ή γιαγιά δεν είναι εύκολο βέβαια όταν δεν τρώει ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά

Νινα πως είσαι σήμερα ??? Καλά, ευχαριστώ:D... ίσως να ήταν που περίμενα περίοδο... τι να πω?;)

Αγγελική να μιλησεις κ στην διευθύντρια όπωσδηποτε μια τέτοια δασκάλα είχε κ τς κουμπάρα μου ο μικρός πολύ αυστηρή κ περίεργη πολλοί γονείς είχαν παράπονα κμτα παιδάκια δεν ήθελαν να πηγαίνουν να μην στα πολύλογω την έδιωξαν λόγο συμπεριφοράς μετά από λίγο καιρό γιατί πήγαν πολλοι γονείς στην διευθύντρια

Μεγάλη προσοχή βρε κορίτσια ο H1N1 μεγάλη έξαρση στη δουλειά είχαμε 5 θετικά τεστ ευτυχώς που δεν ήταν κανένα στη βάρδια μου τρεμω κ μόνο στην ιδέα λόγο τς μικρής φυσικα κ μια φίλη μου έγκυος νοσηλεύτηκε στο μεαιυτηριο με την γρίπη αυτή είναι δασκάλα σε σχολείο κ κολησσε 10 μέρες μέσα έμεινε ευτυχώς είναι καλά κ το μωρακι μας βέβαια. Εγώ έμαθα για κρούσμα θανάτου στο Μαρούσι, που δεν μαθεύτηκε προφανώς, από μία 38χρονη κοπέλα που δούλευε στο Ολυμπιακό Στάδιο:( Τρόμαξα πολύ και αρχίσαμε με τον σύζυγο τις βιταμίνες και τους χυμούς... τουλάχιστον να είμαστε δυνατοί, αν συμβεί κάτι!

Πάω να κάνω καμία δουλιτσα μιας κ κοιμάται ή μικρή κ είμαι απόγευμα εάν δεν ξανά μπω

Καλό Σαββατοκύριακου σε όλους :tongue:

Καλημερα κοριτσια!

Σπαει το κεφαλι μου, λαιμος και στομαχι σχετικα χαλια οποτε υποθετω οτι ηρθε η σειρα μου. Κριμα και ειχα κανονισει να βγω αυριο Κρίμα βρε κορίτσι! Ελπίζω τουλάχιστον σήμερα να είσαι καλύτερα!

Σημερα θα φαμε τα μακαρονια με κιμα που ειχαν μεινει. Δεν μπορω να συγκεντρωθω να γραψω θα τα πουμε αλλη στιγμη, παω να πιω κατι για να μπορεσω να βγαλω τη μερα

Αγγελική εγώ δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω τίποτα για την κατάσταση στο σχολείο... είμαι η πλέον αναρμόδια... αλλά η κατάσταση είναι λίγο περίεργη στα σχολεία... βέβαια συμφωνώ με την Φωτεινή, ότι σε όλους τους χώρους υπάρχουν οι σωστοί εργαζόμενοι και οι λάθος... απλά σε αυτό τον χώρο, που μεγαλώνουν τα παιδιά και παίρνουν μαθήματα ζωής, θα έπρεπε να υπάρχει άψογος επαγγελματισμός, αν μη τι άλλο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε το ΣΚ;

Νινα μικρο το κακό όντως αλλα πολύ εκνευριστικό να χτυπα λαμαρινα βραδυατικα. Καλά οι γερμανοι θα νομιζουν οτι εδω ολο το χρονο ειναι καλοκαιρι.

Ιωαννα πως εισαι τελικά;

Αστερακι το καλό με την επαρχία ειναι οτι δεν υπαρχει συνωστισμος και καποια πραγματα τα γλιτωνουμε. Προσοχη οσο γινεται παιδια. Χαιρομαι για τη φιλη σου και το μωρακι της.

Στα μαγειρικα μας τωρα: το Σαββατο το μεσημερι αυγα τηγανητα (φρεσκα απο γνωστες κοτουλες) με πατατες και λουκανικο για εμενα που δεν τρωω τα αυγα και το βραδυ πιτουλες και σαντουιτσακια. Φτιαξαμε και μια πασταφλώρα να υπάρχει. Την Κυριακή το μεσημερι κρεατοσουπα και το βραδυ πιτσα. Για σημερα περισσεψε φυσικα σουπα και πιτσα. Λεω αυριο να φτιαξω τα παντεσπανια για τις τουρτες και την Τεταρτη τις κρεμες ωστε να τις συναρμολογησω Πεμπτη απόγευμα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα κοριτσια και καλη βδομαδα! Τι καιρος ζεστος ειναι αυτος? Μπορει να μην ειναι σωστος αλλα μου αρεσει!

Φωτεινη μου πως μου αρεσουν τα αυγα με τα λουκανικα γιαμ γιαμ!! Καλη επιτυχια στα γλυκα σου!

Νινα εχω να φαω πολυ καιρο καιρο πιτες απο αυτον, τις ειχα ξεχασει. Μαλλον πρεπει να παω να παρω. Χαιρομαι που εισαι καλα και απο μαγειρικη απ οτι φιανεται τα εδωσες ολα! Ευγε κοπελα μου!

Αγγελικη περιεργα τα πραγματα στο σχολειο. Καλα ειναι να κανεις μια κουβεντα απ εξω απ εξω με τη δασκαλα και απο κει και περα με κουβεντα στο μικρο. Δυστυχως στην Ελλαδα ολα ειναι χαλια

Αστερακι, Τζενη, Εβιρι πως ειστε?

Εγω το Σαββατο σηκωθηκα με μια ζαλαδα σαν να ημουν στο καραβι, ευτυχως μεχρι το μεσημερι ψιλοσυνηλθα και τελικα το βραδυ καταφερα με τα χιλια ζορια να βγω. Πηγαμε σ ενα μπαρακι και τελικα περασαμε πολυ καλα και γυρισα στις 4 το πρωι. Ειχα πολυ καιρο να το κανω αυτο μην πω και χρονια

Σημερα θα φαμε φασολακια χαντρες!

Καλημέρα καλη βδομάδα !!

Το σκ περάσαμε σουπερ χωρίς να το έχουμε σχεδίασει αλλά αυτά ειναι τα πιο ωραία νομίζω!Το Σάββατο φαγαμε φακες η μικρη μοσχααρακι εφτιαξα κμκεικ το βραδυ πήγαμε για ποτο με φίλους πρώτη φορά άφησα την μικρή.Την Κυριακή με το νέο μας βαπτιστήρι βολτα στς κούνιες κ μετά για φαγητό οπότε ή μπάμιες έμειναν για σήμερα με το κοτόπουλο.

Ιωάννα κμες 4 γυρισαμε ξυπνησα 10 κ αυτό καιρό είχα να το κανω χαχαχαχ χρειαζονται κ αυτά όμως !!!

Φωτεινή εάν θυμάμαι Εύβοια μενετε;;;Δυστυχώς εδώ κ σούπεμαρκετ να πας έχει τόσο κόσμο που δεν γλιτώνει ειδικά ή μικρή που οποίο παιδάκι δει πρέπει να το πάρει αγκαλιά αλλιώς δεν φευγουμε!Όσο μπορούμε να φυλαγομαστε.πωπω πασταφλωρα μου άνοιξε την όρεξη όχι ότι ηταν κ ποτε κλειστεί αλλά λέμε εγώ ένα απλό κέικ πορτοκαλί έκανα κ φαγωθηκε!

Νινα μόνο λαχταριστος συνδιασμός ;;κ Σκέψου πως πριν από μερικά χρόνια δεν τς έτρωγα καθόλου κ μια κύρια στην Πάρο με επεισε κ από τότε μπηκαν ξανά στη ζωή μου:tongue:

Για την γυναίκα δεν ήξερα για ένα παιδάκι είχα ακούσει κμο άντρας μου βιταμίνες ξεκίνησε ξέρει οι αντρες πως τρέμουν την αρρώστια:P:pενα βήχα έχουν κ νομίζουν πως θα πεθανουν:rolleyes

Οι υπόλοιποι παρέα πως είναι πως πέρασε ;;;;

Σήμερα είμαι απόγευμα οπότε ετοιμαζομασε για κούνιες μιας κ έχει ωραίο καιρό

Φιλία σε όλους :tongue:

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Περίεργος ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Αρκετά ζεστός αλλά σκέτη αρρώστια βρε παιδί μου! Κάτι άκουσα για θερμοκρασίες πάνω από 20 βαθμούς μέσα στην εβδομάδα. Η χαρά της ίωσης!

Στα μαγειρικά μας.. Σάββατο μεσημέρι είχαμε θράψαλα τηγανιτά με χόρτα. Το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια, πανσέτες και κεμπαπ. Τα συνοδέψαμε με πιτούλες ψιτές, σαλατούλα τουρλού και τζατζικάκι. Α και σπιτική μαγιονέζα. Το απόγευμα του Σαββάτου έφτιαξα και μία σπανακόπιτα. Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου μοσχαράκι λεμονάτο που το συνόδεψε με ρυζάκι με λαχανικά και πατατούλες τηγανιτές. Είχε φτιάξει και μανιταρόπιτα που αρέσει στον άντρα και την κόρη μου. Για σήμερα έφτιαξα σπανακόρυζο και για άυριο δεν μαγειρέυω καθώς έχει στο ψυγείο μοσχαράκι από την παστιτσάδα αλλά και κρέατα που έμειναν από το Σάββατο το βράδυ.

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας! Επιστρέφω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!:D

Ο καιρός είναι τρελός... ζέστη από τώρα?:eek:... τελικά χειμώνα δεν έκανε φέτος και με ανησυχεί αυτό... θα οργιάσουν πάλι το καλοκαίρι τα κουνούπια και διάφορα ζουζούνια:mad:

Χτες τελικά πήγαμε σε μία ταβέρνα στο Πολυδένδρι για παιδάκια και με το ζόρι βρήκαμε τραπέζι να κάτσουμε! Σήμερα κάνω μακαρονάδα και σε λίγο ετοιμάζομαι για κηπουρική, μιας και η μέρα είναι κατάλληλη για τέτοιες δουλειές.

Καλημερα κοριτσια και καλη βδομαδα! Τι καιρος ζεστος ειναι αυτος? Μπορει να μην ειναι σωστος αλλα μου αρεσει!

Φωτεινη μου πως μου αρεσουν τα αυγα με τα λουκανικα γιαμ γιαμ!! Καλη επιτυχια στα γλυκα σου!

Νινα εχω να φαω πολυ καιρο καιρο πιτες απο αυτον, τις ειχα ξεχασει. Εμένα δουλεύει ο άντρας μου σχετικά κοντά εκεί, οπότε όταν μου τελειώνουν, του λέω να περάσει να πάρει...αλλιώς σιγά μην κατέβω μέχρι εκεί! Μαλλον πρεπει να παω να παρω. Χαιρομαι που εισαι καλα και απο μαγειρικη απ οτι φιανεται τα εδωσες ολα! Ευγε κοπελα μου!:tongue:

Αγγελικη περιεργα τα πραγματα στο σχολειο. Καλα ειναι να κανεις μια κουβεντα απ εξω απ εξω με τη δασκαλα και απο κει και περα με κουβεντα στο μικρο. Δυστυχως στην Ελλαδα ολα ειναι χαλια

Αστερακι, Τζενη, Εβιρι πως ειστε?

Εγω το Σαββατο σηκωθηκα με μια ζαλαδα σαν να ημουν στο καραβι, ευτυχως μεχρι το μεσημερι ψιλοσυνηλθα και τελικα το βραδυ καταφερα με τα χιλια ζορια να βγω. Πηγαμε σ ενα μπαρακι και τελικα περασαμε πολυ καλα και γυρισα στις 4 το πρωι. Ειχα πολυ καιρο να το κανω αυτο μην πω και χρονια

Μπράβο βρε Ιωάννα, πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες και πέρασες όμορφα!:D

Σημερα θα φαμε φασολακια χαντρες!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε το ΣΚ;

Νινα μικρο το κακό όντως αλλα πολύ εκνευριστικό να χτυπα λαμαρινα βραδυατικα. Καλά οι γερμανοι θα νομιζουν οτι εδω ολο το χρονο ειναι καλοκαιρι. Οι συγκεκριμένοι έρχονται 2 φορές το χρόνο Ελλάδα, καλοκαίρι και Οκτώβριο, οπότε βρίσκουν πάντα καλό καιρό... και έτσι νομίζουν ότι έχουμε πάντα καλό καιρό!

Ιωαννα πως εισαι τελικά;

Αστερακι το καλό με την επαρχία ειναι οτι δεν υπαρχει συνωστισμος και καποια πραγματα τα γλιτωνουμε. Προσοχη οσο γινεται παιδια. Χαιρομαι για τη φιλη σου και το μωρακι της.

Στα μαγειρικα μας τωρα: το Σαββατο το μεσημερι αυγα τηγανητα (φρεσκα απο γνωστες κοτουλες) Πω πω πω ζηλεύω πολύ!:P με πατατες και λουκανικο για εμενα που δεν τρωω τα αυγα και το βραδυ πιτουλες και σαντουιτσακια. Φτιαξαμε και μια πασταφλώρα να υπάρχει. Την Κυριακή το μεσημερι κρεατοσουπα και το βραδυ πιτσα. Για σημερα περισσεψε φυσικα σουπα και πιτσα. Λεω αυριο να φτιαξω τα παντεσπανια για τις τουρτες και την Τεταρτη τις κρεμες ωστε να τις συναρμολογησω Πεμπτη απόγευμα. Πότε θα κάνεις τα γενέθλια? Παρασκευή?

Φιλια

Καλημέρα καλη βδομάδα !! Επίσης!:tongue:

Το σκ περάσαμε σουπερ χωρίς να το έχουμε σχεδίασει αλλά αυτά ειναι τα πιο ωραία νομίζω! Όντως, τα αυθόρμητα βγαίνουν πιο καλά από τα προγραμματισμένα! Το Σάββατο φαγαμε φακες η μικρη μοσχααρακι εφτιαξα κμκεικ το βραδυ πήγαμε για ποτο με φίλους πρώτη φορά άφησα την μικρή.Την Κυριακή με το νέο μας βαπτιστήρι βολτα στς κούνιες κ μετά για φαγητό οπότε ή μπάμιες έμειναν για σήμερα με το κοτόπουλο.

Ιωάννα κμες 4 γυρισαμε ξυπνησα 10 κ αυτό καιρό είχα να το κανω χαχαχαχ χρειαζονται κ αυτά όμως !!!

Φωτεινή εάν θυμάμαι Εύβοια μενετε;;; Όχι, σε νησί μένει. Δυστυχώς εδώ κ σούπεμαρκετ να πας έχει τόσο κόσμο που δεν γλιτώνει ειδικά ή μικρή που οποίο παιδάκι δει πρέπει να το πάρει αγκαλιά αλλιώς δεν φευγουμε!Όσο μπορούμε να φυλαγομαστε.πωπω πασταφλωρα μου άνοιξε την όρεξη όχι ότι ηταν κ ποτε κλειστεί αλλά λέμε εγώ ένα απλό κέικ πορτοκαλί έκανα κ φαγωθηκε!

Νινα μόνο λαχταριστος συνδιασμός ;;κ Σκέψου πως πριν από μερικά χρόνια δεν τς έτρωγα καθόλου κ μια κύρια στην Πάρο με επεισε κ από τότε μπηκαν ξανά στη ζωή μου:tongue:

Για την γυναίκα δεν ήξερα για ένα παιδάκι είχα ακούσει κμο άντρας μου βιταμίνες ξεκίνησε ξέρει οι αντρες πως τρέμουν την αρρώστια:P:pενα βήχα έχουν κ νομίζουν πως θα πεθανουν:rolleyes Το κακό με αυτή τη γρίπη είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αφού κολλήσεις... οπότε η πρόληψη και η ενδυνάμωση του οργανισμού είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε!;)

Οι υπόλοιποι παρέα πως είναι πως πέρασε ;;;;

Σήμερα είμαι απόγευμα οπότε ετοιμαζομασε για κούνιες μιας κ έχει ωραίο καιρό Καλά να περάσετε!!

Φιλία σε όλους :tongue:

Αγγελική γράφαμε μαζί και τώρα είδα το μήνυμα σου. Αλήθεια το κόλπο με λεμόνι στο πλυντήριο πιάτων το έκανες? πώς σου φαίνεται?

Φιλιά σε όλη την υπόλοιπη παρέα!

Καλημέρα!

Εχει εναν αερα σημερα αλλο πραγμα. Κανει και ζεστη - η χαρα των ιωσεων.

Αστερακι μενω σε νησι της Δυτικής Ελλαδας. Κάνατε πολυ καλά που βγηκατε - ανανεωθηκατε. Εγω τις μπαμιες δεν τις τρωω οπότε δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο για το κοτοπουλο με τις μπαμιες.

Ιωαννα χαιρομαι που εισαι καλύτερα και κυρίως χαιρομαι που βγαινεις και περνάς καλά!

Νινα πραγματικά φετος δεν εχει κανει χειμωνα. Να σου πω μετά τον περσινο εμενα δεν μου κακοφανηκε καθολου (κυριως οτι δεν ειχαμε τοσες πολλες βροχες) αλλά φυσιολογικό πάντως δεν ειναι. Την Παρασκευη ειναι τα γενεθλια του μικρου και θα στειλω την τουρτα στον παιδικο. Βρηκα και μια παρασταση του Μικυ από οστια λεει που μπαινει πανω στην τουρτα. Την πηρα και θα δω αν θα τη βάλω.

Αγγελικη μου αρεσουν τα Σαββατοβραδα σας- το εχω ξαναπει ε;

Για σημερα ο,τι υπάρχει και εγω θα τσιμπησω κατι στη δουλεια. Τη μικρη δεν την εστειλα σχολειο γιατι εβηχε λιγακι. Προληπτικα για να μη χειροτερεψει κι εχω και κανενα θεμα με τη γιαγια. Να σας εξομολογηθω οτι η ψυχολογια μου και η διαθεση μου ειναι λιγο πεσμενη καθως με εχει πιασει το παραπονο οτι ο αντρας μου ειναι μακρια και δεν βλεπομαστε οσο θα ηθελα. Ειχαμε πριν λιγες μερες κι επετειο και μ'εχει ριξει λιγακι. Που θα παει θα ξανασηκωθουμε.

Φιλια

Σήμερα το μενού μας έχει λίγο από όλα. Έχουν μείνει κάμποσα φαγάκια από το Σαββατοκύριακο κι έτσι θα γίνει εκκαθάριση στο ψυγείο.

Φωτεινή καταλάβατε τον σεισμό της Ηλείας χτες? Όσο για το ότι σου λείπει ο αντρούλης σου δεν μπορώ να σου πω τίποτα παρά μόνο υπομονή. Κάποια στιγμή θα ενωθεί η οικογένειά σας. Να τα εκατοστήσετε!

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην παρεουλα!

Τι αέρα έχει αυτές τις μέρες! Και αφυσικη ζεστη.

Αγγελικη εγω δεν τον καταλαβα. Αλλοι μου ειπαν οτι τον καταλαβαν αλλά πολύ ελαφρια. Υπομονη κανουμε κι εχω ευτυχως μεγαλη αλλά οσο και να'ναι καμια φορα με παιρνει απο κατω. Ευχαριστω για τις ευχες.

Για σημερα ο,τι βγαλει η γιαγια απο την καταψυξη. Χτες και σημερα δεν στελνω τη μικρη σχολειο γιατι βηχει λιγο και μη φερει τιποτα χειροτερο στη γιαγια. Χτες λοιπον ζητησε να φαει σουπα (:shock::shock::shock::shock::D:D:D:D) την οποία και εφαγε. Ηταν το θεμα συζητησης της μερας μας. Για σημερα ζητησε μπιφτεκια. Λετε; Δεν τρεφω και μεγαλες ελπιδες.

Φιλια

Διαφημίσεις

Σήμερα τρώμε μακαρόνια με κιμά.

Χτες είχαμε πάει τον μικρό στον ξάδερφό μου που είναι οπτομέτρης. Είναι πολύ καλή η όρασή του και η κινητικότητα του ματιού του. Έχει λιγότερη υπερμετροπία από ότι θα έπρεπε για την ηλικία του και γι΄αυτό θα τον παρακολουθούμε γιατί πιθανόν να εμφανίσει μυωπία. Γονίδια βλέπετε μιας κι εγώ έχω μυωπία. :rolleyes:

Φωτεινή όντως η ζέστη είναι αφύσικη και αλιμονό μας με τις ιώσεις!

Πολλά φιλάκια σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Αγγελικη η παρακολουθησει καλο ειναι να γινεται απο ολους μας εχουμε δεν εχουμε ιστορικο.Ματια ,δοντια και αιμα απαραιτητα! Κ εγω θελω να τα παω τα δικα μου γιατι κ εγω εχω μυωπια κ μαλιστα την εμφάνισα πολυ μικρη 2α φδημοτικου.Εμεις το Σαββατο θα παμε για γενικες αιματος .

Φωτεινη ειδες η μικρη; μπραβο στο κορίτσι μας !! Θα τα φαει τα μπιφτεκακια αφου τα ζητησε !! Εμενα ο μικρος προχτες ειδε που ειχα βαλει στο μεγαλο σουτζουκακια με ρυζι κ ενω ειχε φαει σπανακορυζο μου λεει μαμα βαλε μου κ εμενα σουτζουκακια να φαω ειναι σαν γιουβαρλακια κ εφαγε! οχι μεγαλη ποσοτητα βεβαια αλλα μου αρεκι που ζητησε κ δοκιμασε.Αν δεν ειχε κ τα καροτα-καλαμποκι μεσα το ρυζι θα το ετρωγε ολο! Δεν πιστευα στα αυτια μου!

Εμεις σημερα τρωμε τα περισευματα σπανακορυζο κ σουτζουκακια με ρυζι.Για αυριο κοριτσια εχει κολησει το κεφάλι μου δεν ξερω το να φτιαξω ....

Τζένη μου έχεις δίκιο, η παρακολούθηση σε μάτια, αίμα και δόντια μπορεί να σε γλυτώσει από πολλά τρεχάματα! Αιματολογικές θέλω να κάνω κι εγώ στον μικρό. Η κόρη μου έκανε αρχές καλοκαιριού.

Για αύριο μήπως να έκανες κανένα όσπριο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Φωτεινη υπομονη, δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι τωρα, σιγουρα θα σε πιανουν στιγμες που θα εχεις την αναγκη του αντρα σου αλλα σκεψου οτι ειναι κατι παροδικο. Μπραβο στο κοριτσι, θα φαει και τα μπιφτεκια αφου τα ζητησε

Καλα κανετε και παρακολουθητε ματια, δοντια και αιμα. εγω οταν τον ειχα παει οφθαλμιατρο τον βρηκε καλα αλλα παλι πρηστηκε ο αδενας του

Εμεις σημερα τρωμε κοτοπουλο ρολο και αυριο μαλλον παπουτσακια

Γεια σας κορίτσια.

Τι κάνετε? Εγώ ξεκίνησα να κάνω κηπουρική χτες, αλλά προέκυψαν βαψίματα στην πορεία, οπότε σήμερα έπιασα τον κήπο...είμαι περήφανη κηπουρός, καθώς χτες φάγαμε το πρώτο μας μπρόκολο!:D χα χα πλάκα έχω,ε?:) Τα βαψίματα είχαν να κάνουν με μία ψησταριά που έφτιαξε ο σύζυγος από χαλασμένο θερμοσίφωνα, στην οποία έβαλε στηρίγματα, ρόδες και ξύλο στήριξης πιάτου, οπότε εγώ ανέλαβε το βάψιμο της, μιας και δεν του αρέσουν τα βαψίματα.

Και στο θέμα μας: χτες έκανα μοσχαράκι γλυκόξινο με πιλάφι... είναι μία συνταγή που έκανε η Ντίνα Νικολάου την Κυριακή και μου άρεσε πολύ. Σήμερα ρεβυθάδα με τις συνηθισμένες συνοδείες της.

Καλημέρα!

Εχει εναν αερα σημερα αλλο πραγμα. Κανει και ζεστη - η χαρα των ιωσεων.

Αστερακι μενω σε νησι της Δυτικής Ελλαδας. Κάνατε πολυ καλά που βγηκατε - ανανεωθηκατε. Εγω τις μπαμιες δεν τις τρωω οπότε δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο για το κοτοπουλο με τις μπαμιες.

Ιωαννα χαιρομαι που εισαι καλύτερα και κυρίως χαιρομαι που βγαινεις και περνάς καλά!

Νινα πραγματικά φετος δεν εχει κανει χειμωνα. Να σου πω μετά τον περσινο εμενα δεν μου κακοφανηκε καθολου (κυριως οτι δεν ειχαμε τοσες πολλες βροχες) αλλά φυσιολογικό πάντως δεν ειναι. Την Παρασκευη ειναι τα γενεθλια του μικρου και θα στειλω την τουρτα στον παιδικο. Βρηκα και μια παρασταση του Μικυ από οστια λεει που μπαινει πανω στην τουρτα. Την πηρα και θα δω αν θα τη βάλω.

Αγγελικη μου αρεσουν τα Σαββατοβραδα σας- το εχω ξαναπει ε;

Για σημερα ο,τι υπάρχει και εγω θα τσιμπησω κατι στη δουλεια. Τη μικρη δεν την εστειλα σχολειο γιατι εβηχε λιγακι. Προληπτικα για να μη χειροτερεψει κι εχω και κανενα θεμα με τη γιαγια. Να σας εξομολογηθω οτι η ψυχολογια μου και η διαθεση μου ειναι λιγο πεσμενη καθως με εχει πιασει το παραπονο οτι ο αντρας μου ειναι μακρια και δεν βλεπομαστε οσο θα ηθελα. Ειχαμε πριν λιγες μερες κι επετειο και μ'εχει ριξει λιγακι. Που θα παει θα ξανασηκωθουμε.

Υπομονή κορίτσι... σίγουρα είναι δύσκολο και δεν μπορώ να πω ότι θα μπορούσαν πολλοί να τα καταφέρουν, αλλά έχει ήδη περάσει τόσος καιρός μακρυά και φαντάζομαι ότι σύντομα θα καταφέρετε να είσαστε μαζί συνέχεια. Να τα εκατοστήσετε και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!:P

Φιλια

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Αγγελικη η παρακολουθησει καλο ειναι να γινεται απο ολους μας εχουμε δεν εχουμε ιστορικο.Ματια ,δοντια και αιμα απαραιτητα! Κ εγω θελω να τα παω τα δικα μου γιατι κ εγω εχω μυωπια κ μαλιστα την εμφάνισα πολυ μικρη 2α φδημοτικου.Εμεις το Σαββατο θα παμε για γενικες αιματος .

Φωτεινη ειδες η μικρη; μπραβο στο κορίτσι μας !! Θα τα φαει τα μπιφτεκακια αφου τα ζητησε !! Εμενα ο μικρος προχτες ειδε που ειχα βαλει στο μεγαλο σουτζουκακια με ρυζι κ ενω ειχε φαει σπανακορυζο μου λεει μαμα βαλε μου κ εμενα σουτζουκακια να φαω ειναι σαν γιουβαρλακια κ εφαγε! οχι μεγαλη ποσοτητα βεβαια αλλα μου αρεκι που ζητησε κ δοκιμασε.Αν δεν ειχε κ τα καροτα-καλαμποκι μεσα το ρυζι θα το ετρωγε ολο! Δεν πιστευα στα αυτια μου!

Τα παιδιά εκπλήσουν όμορφα πολλές φορές! :D

Εμεις σημερα τρωμε τα περισευματα σπανακορυζο κ σουτζουκακια με ρυζι.Για αυριο κοριτσια εχει κολησει το κεφάλι μου δεν ξερω το να φτιαξω .... Τι θα έλεγες για όσπρια, αρακά, φασολάκια ή τηγανιτές πατάτες με αυγά?

Ιωάννα μιαμ μιαμ.. ζήλεψα το κοτόπουλο ρολό!:tongue: Με την δουλειά σου τι γίνεται? Έχουν αλλάξει καθόλου τα πράγματα?

Φιλιά σε όλους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...