Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι αέρας είναι αυτός σήμερα?:o Μας παίρνει τα πάντα... πριν λίγο άκουσα κάτι να κοπανάει πίσω στην αυλή, αλλά δεν τολμάω να βγω...αφενός κρυώνω, αφετέρου ότι είναι θα φανεί αύριο με το φως της ημέρας;)

Αγγελική η κοράκλα είναι αστέρι! Να είναι πάντα καλά να σου φέρνει καλά νέα!:tongue: Υγρασία από τα μέρη σου,ε? δεν φυσάει?

asteraki2014 να γράφεις και να καταχωρείς συχνά την απάντηση... μετά να συμπληρώνεις πάνω σε αυτά που έγραφες... έτσι αν χάσεις κάποια, δεν θα είναι όλη η απάντηση... εγώ έτσι κάνω πια. Χαίρομαι που είναι καλύτερα το ζουζούνι σου και πεινασμένη... νομίζω η πείνα σημαίνει ότι καλυτερεύει.:)

Τζένη τα όσπρια έχω ακούσει ότι γίνονται πιο εύπεπτα αν τους βάλεις λίγο ρύζι... έχεις δοκιμάσει έτσι, για να τρως και εσύ? Οι μεγάλοι άντρες σου, μου φαίνεται σε δουλεύουν με τις φακές... άκου ζαλίζονται!:tongue: χα χα χα!:tongue:

Ιωάννα μούρλια το μενού έξω.... όλα λαχταριστά!:P Μου αρέσει που προσπαθείς να περνάς ωραία! :D

Εβίρι ελπίζω η κοπέλα να είναι καλά, όπως και το μωρό της... είμαι και λίγο ευαίσθητη σε αυτό το θέμα, ξέρεις.;) Οι γερμανοί ήρθαν με υπέροχο καιρό και βρήκαν χιόνι και πολύ κρύο εδώ! Τρελάθηκαν... δεν το περίμεναν! Αλλά όταν γύρισαν, είχα κακοκαιρία και εκεί... αφού το καρναβάλι στο Ντύσελντορφ ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας, πράμα που έχει συμβεί μόνο άλλη μία φορά!

Και για να μη ξεχνιόμαστε από το θέμα μας: σήμερα φάγαμε πεινιρλί και λίγη μακαρονάδα από χτες... το στομάχι μου όμως δεν είναι καλά... ελπίζω να μη με ρίξει κάτω κανένα κρύωμα.:mad:

Καλή σας νύχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κι από μένα.

Αγγελική μου διαβάζοντας τα μηνύματα των κοριτσιών κατάλαβα ότι δεν είδα σωστά το δικό σου μήνυμα αλλά μάλλον βιαστικά, που έλεγες για τους βαθμούς του αστεριού. Γι' αυτό σου εύχομαι να την καμαρώνεις πάντα κι εις ανώτερα με πολλές πολλές επιτυχίες στη ζωή της.

Έφτιαξα δύο φαγητά σήμερα: φακές και γίγαντες με μέλι που όμως δεν έφταναν για όλους. Είχα φτιάξει και κάτι ζύμες για σουδάκια με διάφορα μέσα για του Αγίου Βαλεντίνου, τη μία παρτίδα γλυκιά και την άλλη αρμυρή. Βέβαια αυτά τα καταναλώσαμε κιόλας.

Τα νέα της πολυκατοικίας είναι δυσάρεστα. Η Κούρδα γειτόνισσά μας το έχασε το μωρό και σύμφωνα με τις διαδοχικές σκέψεις που έκανα μάλλον αυτό γεννήθηκε ζωντανό αλλά δεν επέζησε ύστερα από κάποιες ώρες. Μεγάλη στενοχώρια.:-(:sad:

Εν τω μεταξύ υπάρχει και μια ιστορία ακόμα. Η Ελληνίδα του ισογείου τσακώνεται συχνά με την Κούρδα με αιτία ότι η Κούρδα αφήνει τα παιδιά της να χοροπηδάνε ή μιλάνε δυνατά με τους συγγενείς της κι ενοχλούν δήθεν την Ελληνίδα. Έλα όμως που η Ελληνίδα με τους τσακωμούς που ρίχνει κάνει τρις χειρότερη φασαρία και δείχνει σημάδια τρέλας!!!

Σήμερα το απόγευμα έγινε ένας τρικούβερτος καυγάς στη σκάλα τόσο που κάποπια στιγμή πετάχτηκα έξω πιστεύοντας ότι τράβαγαν η μία το μαλλί της άλλης.

Δεν ξέρω ποια από τις δύο άρχισε πρώτη, γιατί δεν πήρα χαμπάρι ότι η Κούρδα επέστρεψε κιόλας από το νοσοκομείο, αλλά κατάλαβα ότι η Κούρδα ρίχνει το φταίξιμο στην Ελληνίδα για την απώλεια του παιδιού της.

Έχει να γίνει μύλος τις επόμενες μέρες. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

Για αλλα φαγητα αν και πιστευω οτι σε καλυψε η Εβιρι ισως και ρολό κοτοπουλο με πατατες baby που μπορεις να το εχεις απο το πρωι ετοιμο...

Και θα είναι και πολύ ωραίο και εμφανισιακά και ξεκούραστο.

Εβιράκι μου ελπίζω να πήγαν όλα καλά με την κοπέλα! Είναι το πρώτο της παιδάκι?

Όχι έχει άλλα δύο κορίτσια. Το μεγάλο θα πρέπει να είναι γύρω στα 10 και το μικρό 3.

Και για να μη ξεχνιόμαστε από το θέμα μας: σήμερα φάγαμε πεινιρλί και λίγη μακαρονάδα από χτες... το στομάχι μου όμως δεν είναι καλά... ελπίζω να μη με ρίξει κάτω κανένα κρύωμα.:mad:

Κι εγώ στο εύχομαι να μην είναι τίποτα, παρά μόνο ένα τυχαίο γεγονός.

καλημεραααα κοριτσακια.

Δυστυχως δυσαρεστα τα νεα απο το μωρακι .. κριμα ... Ολ ατα ειχε η κοπελα τωρα οι τσακωμοι με την γειτονισσα της ελειπαν !!

Αχ βρε Εβιρακι τι χρυσοχερα που εισαι, μπραβο βρε κοριτσι !!

Νινακι μου πως εισαι σημερα; το στομαχι; Το ξερω οτι με δουλευουν , ο ενας σιγονταρει τον αλλον !!! Μονο το μικρο μου ειναι αθωο κ λεει αληθειες!! Τα φασολια τα κανουν στο χωριο με ρυζι στα μνημοσυνα κ το έχω συνδιάσει ετσι κ δεν τα φτιάχνω. Βάζω όμως στα ρεβυθια κριθαρακι κ καρότο κ γινονται λουκούμι.

Αστερακι πειναει η μικρουλα μωρε τι να χορτασει με ρυζι κ μπανανα !!! Ετσι μετα τις αφαγιες των ιώσεων πέφτουν με τα μούτρα.

Αγγελικη,Ιωαννα που είστε ;

Εγω χτες το κοτόπουλο το εκανα τελικα στο φουρνο με πουρε.Λουκουμι έγινε. ο δε γιος μου ο μεγάλος το τσάκισε.Ουτε καν πηρε χαμπαρι την κοκκινη πιπερια που ειχε μεσα.Εβαλα κ μπόλικο καροτο κ ήταν όλα τα λεφτά.

Για αυριο δεν μαγειρεύω.Εχω λιγα λαζανια κ κατι αλλα περισευματα μια χαρα φτανουν.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Δεύτερη προσπάθεια να γράψω... πριν με πέταξε έξω...:rolleyes:

Σήμερα τρώμε φακές και για αύριο ξεπαγώνω μοσχαράκι που θα το κάνω Κερκυραική παστιτσάδα.

Εβιράκι πολύ λυπάμαι για την μωράκι της γειτόνισάς σου! Τουλάχιστον έχει τα άλλα δύο παιδάκια της...

Αστεράκι το ότι έχει ανοίξει η όρεξη της μικρής σου είναι καλό σημάδι ανάκαμψης! Όσο για τους περιέργους συνδιασμούς τρόφων το κάνουν κι άλλα παιδιά, όπως και ο μικρός μου.

Νινάκι το πρωί είχε πολύ υγρασία. Από το απόγευμα σήκωσε αέρα άλλα για να είμαι ειλικρινής δεν τον κατάλαβα και για τόσο δύνατό. Τελικά τι έκανε θόρυβο στην αυλή σας?

Τζενάκι μιά χαρά σου βγήκε η μέρα με τα περισεύματα. ¨Οχι ότι κάθησες καθόλου το ξέρω, αλλά βρήκες χρόνο για να κάνεις κάτι άλλο ε?

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα

Το αστερακι ειπιε γάλα κ είναι καλά ευτυχώς:tongue:

Σήμερα κοτόπουλο με ρυζι αύριο μακαρόνια με σαλτσουλα !!

Κρίμα για το μωρακι eviri :(ολα τα ειχε οι καυγάδες τς έλειπαν !

Νινα σευχαριστω έτσι έκανα τώρα για να δω θα διαγραφεί;;;Ελπίζω να μην είναι τίποτα αν κ κυκλοφορούν πολλα!!

Ggeny πολύ πεινα χτυπάει τα ντουλάπια το ψυγείο δεν τολμά με να φάμε μπροστά τς :tongue: χιχιχι!

Άστα Αγγελική οι συνδυασμοί τς είναι το κάτι άλλο άμα το ευχαρτιστιεται εγώ πάσο!

Σήμερα τελείωσα νωρίς την δουλειά κ πηγαμε κούνιες βρε τι τρελός καιρός :cool:

Καλό μεσημέρι σε όλους;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εδω βρεχει αλλά οχι εντονα. Απλά ειχε αρκετη ομιχλη στο δρομο.

Αστερακι χαιρομαι που η μικρη ειναι καλύτερα! Όσον αφορα τους συνδυασμους τροφων ειναι γιατι δοκιμαζει τωρα νεες γευσεις. Αργοτερα θα ξεκαθαρισει το τοπιο.

Εβιρι κριμα για το μωρακι. Ευτυχως που δεν ειναι το πρωτο της. Καλα για τους καβγαδες δεν το συζητω. Μονο αυτο ελειπε. Πιστευες οτι θα κρατησουν τα σουδακια μεχρι την Κυριακή; Πλάκα μας κάνεις;

Νινα ελπίζω να εισαι καλύτερα! Ειχε αέρα στη γειτονια σας ε; Τι χτυπαγε τελικά; Φανταζομαι τι σοκ θα επαθαν με τον καιρο οι Γερμανοι. Παντως το κλιμα γενικά εχει τρελλαθει (με μας τους ανθρωπους που εχει μπλεξει τι άλλο να κάνει θα μου πεις).

Τζενακι σε δουλευουν οι άντρες ε; Δεν σκεφτονται οτι εισαι χρυσοχερα και τους δινεις εναλλακτικές. Αν ειχαν εμενα την ειχαν βαψει.

Αγγελική ωραια η παστιτσαδα! Εχω πολυ καιρο να φαω (αφου δεν κανει να λερωνουμε τα μακαρονια συμφωνα με τη φιλοσοφια της κορης)

Ιωαννα τι νεα;

Η υπόλοιπη παρεουλα τι κάνει;

Δυο μερες που γυριζω τωρα σπιτι βρισκω γιαγια και εγγονη τσακωμενες για το φαγητο αφου κλασσικά η μικρη δεν τρωει στο σχολειο. Εν τω μεταξυ ειναι πολυ συγκεκριμενα τα φαγητα που τρωει και παιρνει καθε εβδομαδα στο σχολειο κι ενω μεχρι την προηγουμενη τα ετρωγε αυτην τιποτα. Μπαινω στο σπιτι κι αρχιζουν τα παραπονα κι απο τις δυο πλευρες. Δεν ξερω τι να κανω. Ό,τι και να λέω παει χαμένο. Ουφ. Για σημερα μακαρονακι κοφτο που αποφασισε η γιαγια μπας και φαει η μικρη. Ευτυχως ο αλλος τρωει καλά αν και τωρα που ειναι μονο με τη γιαγια αρχιζει τα παιχνιδια.

Φιλια και καλό ΣΚ.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Παστιτσάδα έχει σήμερα το μενού, όπως σας έγραψα από χτες, με χοντρά μακαρόνια.

Εδώ ο καιρός ξεκίνησε με συννεφιά αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι διαθέσεις έχει... θα δείξει...

Φωτεινή υπομονή με γιαγιά και κόρη! Τουλάχιστον να μην επηρεαστεί ο μικρούλης σου!

Βρε κορίτσια θα σας πω κάτι με με απασχολεί και θέλω την γνώμη σας...

Ο μικρός είναι γενικά ζωηρός και δεν βάζει @ώλο κάτω! Στο σχολείο λοιπόν μου έχουν πει οι δασκάλες του ότι κι εκεί κάνει τις σκανταλίτσες του και αρκετά μεσημέρια δεν κοιμάται, όπως έχουν στο πρόγραμμα του σχολείου. Τώρα για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά είδα σε νηπιαγωγείο να βάζουν τα παιδιά για ύπνο. Τέλος πάντων! Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει ο μπαμπάς ενός φίλου του γιού μου να πάρει τον μικρό του που σχολάει κατά τις 12,15. Το ολοήμερο που είναι και ο γιός μου εκείνη την ώρα κάνει διάλειμμα. Είδε λοιπόν τα παιδάκια του ολοήμερου να παίζουν έξω και τον γιό μου η δασκάλα τον είχε κρατήσει στην αίθουσα, και τον είχε βάλει να καθήσει μόνος του σε ένα καρεκλάκι μέσα στην μέση στην μέση της αίθουσας κι εκείνη ήταν όρθια από πάνω του.'Έτσι όπως είδε το σκηνικό ο άνθρωπος του κακοφάνηκε πάρα πολύ και το είπε στην πεθερά μου. Και μου το είπε χτες γιατί τις τελευταίες μέρες ο μικρός μας βγάζει μεγάλη αντίδραση τα πρωινά και δεν θέλει να πάει σχολείο. Η δασκάλα του η μία ειδικά είναι πολύ αυστηρή , έως σκύλα θα την χαρακτήριζα, και της έχω εξηγήσει πως ο μικρός μου αν τον κοντράρεις θα μουλαρώσει χειρότερα. Θέλει να τον ρίξεις στο φιλότιμο και σίγουρα όχι να τον προσβάλεις. Αυτή προφανώς κάνει το αντίθετο από ότι της έχω αναφέρει και ο δικός μου τρώει την μία τιμωρία πίσω από την άλλη. Έντωμεταξύ και η μαμά ενός άλλου κοριτσιού έχει θέμα με την κόρη της η οποία της λέει πως η δασκάλα δεν είναι καλή και φωνάζει πολύ στα παιδιά. Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μάλλον όλη αυτή η συμπεριφορά του μικρού ξεκινάει από το σχολείο. Και αναρωτιέμαι τι να κάνω? Να της ξαναμιλήσω αναφέροντάς της το περιστατικό και λέγοντάς της ευθέως ότι η αντίδραση που της βγάζει ο μικρός μάλλον οφείλεται στην συμεπριφορά της ή κάνω υπομονή μέχρι τον Μάιο μην τυχόν και έχουμε χειρότερα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αχ τι καλα Παρασκευη σημερα !!!! :tongue:

αν κ νυσταζω γιατί το αστερακι ξύπνησε 6:00:shock:κ τώρα φυσικά κοιμαται !!!

Σήμερα μακαρονακι με σαλτσουλα αύριο φακές σκέφτομαι δεν ξέρω εάν κάνει για την μικρή βέβαια ή να συνεχίσω με ξηρά τροφή για πείτε κ σεις οι πιο έμπειρες!!!

Κυριακή μπάμιες με κοτόπουλο ναι πάλι κοτόπουλο καλά διαβάζεται στο τέλος θα βγάλουμε πούπουλα χαχαχαχαχα το ήθελε ο συζυγουλης :P

Φωτεινή έτσι νομίζω ότι πειραματίζεται ελπίζω κ αργότερα να τα τρώει όλα όπως τώρα!!!ωραία ή άποψη τς κόρης σου ακόμα γελαω που τα σκέφτονται κ τα λένε χαχαχα!!

Υπομονή κ Συ κ ή γιαγιά δεν είναι εύκολο βέβαια όταν δεν τρώει ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά

Νινα πως είσαι σήμερα ???

Αγγελική να μιλησεις κ στην διευθύντρια όπωσδηποτε μια τέτοια δασκάλα είχε κ τς κουμπάρα μου ο μικρός πολύ αυστηρή κ περίεργη πολλοί γονείς είχαν παράπονα κμτα παιδάκια δεν ήθελαν να πηγαίνουν να μην στα πολύλογω την έδιωξαν λόγο συμπεριφοράς μετά από λίγο καιρό γιατί πήγαν πολλοι γονείς στην διευθύντρια

Μεγάλη προσοχή βρε κορίτσια ο H1N1 μεγάλη έξαρση στη δουλειά είχαμε 5 θετικά τεστ ευτυχώς που δεν ήταν κανένα στη βάρδια μου τρεμω κ μόνο στην ιδέα λόγο τς μικρής φυσικα κ μια φίλη μου έγκυος νοσηλεύτηκε στο μεαιυτηριο με την γρίπη αυτή είναι δασκάλα σε σχολείο κ κολησσε 10 μέρες μέσα έμεινε ευτυχώς είναι καλά κ το μωρακι μας βέβαια.

Πάω να κάνω καμία δουλιτσα μιας κ κοιμάται ή μικρή κ είμαι απόγευμα εάν δεν ξανά μπω

Καλό Σαββατοκύριακου σε όλους :tongue:

Καλημερα κοριτσια!

Σπαει το κεφαλι μου, λαιμος και στομαχι σχετικα χαλια οποτε υποθετω οτι ηρθε η σειρα μου. Κριμα και ειχα κανονισει να βγω αυριο

Σημερα θα φαμε τα μακαρονια με κιμα που ειχαν μεινει. Δεν μπορω να συγκεντρωθω να γραψω θα τα πουμε αλλη στιγμη, παω να πιω κατι για να μπορεσω να βγαλω τη μερα

Αστεράκι μου το κακό είναι ότι η συγκεκριμένη δασκάλα τυχαίνει να είναι η προισταμένη του νηπιαγωγείου!!! Οπότε τι?

Ιωαννάκι μου περαστικά σου εύχομαι! Ήταν ανάγκη να αρρωστήσεις τώρα που είχες κάνει και σχέδια για το Σαββατοκύριακο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια και παλι. Λογω βροχης ευτυχως δεν εχει μπει πολύς κοσμος.

Ιωαννα μου περαστικά! Κριμα να αρρωστησεις Σαββατοκυριακο.

Αστερακι εδω δεν εχουμε πολλά κρουσματα απ'οτι εχουμε μαθει. Η Αθηνα ειναι χειροτερα γιατι εχει πολύ κοσμο και συνωστισμο γενικα. Εγω θα συνεχιζα και το ΣΚ την ξηρα τροφη για να στρωσει το στομαχακι περισσοτερο μην τυχει και το πονεσει κι αντιδρασει περιεργα.

Αγγελικη κι εμας στο ολοημερο τα βαζουν για υπνο. Λοιπον στο θεμα σου η δυσκολία ειναι το γεγονος οτι η διευθυντρια ειναι η συγκεκριμενη δασκαλα. Με τροπο ρωτα τον μικρο αν του δημιουργει δυσαρεστα συναισθηματα η συγκεκριμενη. Αν σου απαντησει θετικά προσπαθησε να του εξηγησεις να παει λιγο με τα νερα της. Σε αυτην πες της οτι ο μικρος αντιδρα στο να έρχεται σχολειο, χωρις να την στοχοποιησεις γιατι κατι τετοιο μαλλον δεν θα το διαχειριστει καλά, και πες της οτι θα ηθελες τη βοηθεια των δασκαλων του να ξανααισθανθει καλά σε αυτον το χωρο. Καλό ειναι να το πεις και στις 2 δασκαλες του ωστε να μην στοχοποιειται καμια. Δεν προτεινω δηλαδη λυση αλλά διπλωματια μεχρι το τελος της χρονιας. Αλλιώς θα πρέπει να πας στην πρωτοβάθμια κι αυτό δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει. Υπάρχουν στο parents και νηπιαγωγοί που δεν ξέρω αν θα σε συμβούλευαν κάτι πολύ πιο σωστό. Πάντως σε ο,τι θέμα έχει προκύψει στο δικό μας σχολείο η τάση είναι απλό κουκούλωμα κι από τις δασκάλες κι από τους γονείς, για να ειμαι δικαιη, κι ας βρεθεί η λύση από κάποιον άλλον στο μέλλον στις επόμενες σχολικές χρονιές.

Φωτεινή δυστυχώς για κουκούλωμα πάει και η δικιά μας υπόθεση! 2-3 άλλοι γονείς που έχουν κι αυτοί τα θεματάκια τους μιλάνε για υπομονή μέχρι τον Μάη. Όσο για τον μικρό δεν πολυλέει τι γίνεται ή αν πει θα αναφερθεί σε άλλα παιδάκια. Θα τον αρχίσει στο μπούρου μπούρου μήπως και τον πείσω να μου πει τίποτα.

Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι υποτίθεται πως οι εκπαιδευτικοί τελειώνοντας το πανεπιστήμιο έχουν κάνει μαθήματα πάνω στα θέματα παιδικής ψυχολογίας και γνωρίζουν πως να χειριστούν τα λίγο πιο ζωηρά παιδιά. Αυτό συζητούσα με την μαμά ενός συμμαθητή του γιού μου που είναι νηπιαγωγός. Απλά δεν θέλουν να ασχολήθούν περισσότερο με κάποιο παιδί και το ρίχνουν στην φωνή και την τιμωρία για να το συνετίσουν υποτίθεται...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αχ Αγγελική παντου ισχυουν τα ιδια. Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι φοβεροι στη δουλεια τους κι υπαρχουν κι αλλοι που ειναι αστα να πανε. Όλα τα άλλα πια εχουν καταντησει λεπτομερειες. Και μετα τρεχουμε, ψαχνομαστε γιατι εγινε το ταδε γεγονος, χυνουμε δακρυα και συγκλονιζομαστε ενω ολα θα μπορουσαν να εχουν προβλεφθει νωριτερα. Για εμενα βασικο ειναι να τον θωρακισεις σιγα σιγα να αντιμετωπιζει καταστασεις οχι μονοδιαστατα ομως. Και κυρίως να μην τον πειραζουν. Εγω που ζω και σε μια κλειστη και μικρη κοινωνια βλεπω γενικα πολυ κουκουλωμα και πασαλειμμα σε καποια θεματα. Ευτυχως παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις που φωτιζουν τη ζωη μας και λειτουργουν σαν φαροι στη ζωη μας.

Παλι ομως μιλαω σαν απλη μητερα. Ισως οι νηπιαγωγοι εχουν καλύτερες και φυσικά σωστοτερες απόψεις.

καλημεραααα !! Επιτελους Παρασκευη !! Κ τη Παρασκευη !! Να δω πως θα γυρισω σπιτι, μιας κ περναω απο Εθνικη που θα γινεται ο κακος χαμος.Αττικη οδο να παρω θα ειναι 3 φορες χειροτερα !ουφφφ

Ιωαννακι μου παραστικα! Ελπιζω να περασει γρηγορα κ να μην χρειαστει να ακυρωσεις την εξοδο σου αυριο.

Αγγελικη στο θεμα δασκαλα συμφωνω με την Φωτεινη ,διπλωματια χρειαζεται να περασουν 2 -3 μηνες.Δυστυχως το εκπαιδευτικο συστημα της χωρας μας ειναι .....

Φωτεινη κ εμενα ο μιρκος την προηγουμενη εβδομαδα με την γιαγια τιποτα δεν ετρωγε μονο γιουβαρλακια.Απο την Κυριακη κ μετα πως τα τρωει ολα παλι δεν ξερω χαχαχα !!

Αστερακι καλυτερα να συνεχισεις λιγο τα στεγνα μεχρι να στρωσει το στομαχακι της.Ας πουμε μπαμιες καλυτερα να μην φαει.

Νινακι τι εγινε ολα καλα;

Χτες το βραδυ προεκυψαν ξαφνικα φιλοξενουμενοι οποτε οπως καταλαβαινετε δεν φτανανε τα περισυεματα για σημερα κ ετσι εφτιαξα κ μια κατσαρολα φακες κ ολα οκ. Εγω πηρα μαζι μου λιγες μπαμιες που ειχαμ περισεψει.

Στην διπλωματία θα καταφύγω κι εγώ κορίτσια. Και παράλληλα θα προσπαθώ να τον κάνω να μου μιλάει για να μπορώ να τον βοηθάω να ξεπερνάει αυτήν την συμπεριφορά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...