Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα επιτέλους Παρασκευή:-P:razz::-PΔεν ξεκίνησε καλά βέβαια γιατι στη δουλεια πλημμύρισαν κ μάζευα νερα από τς 7 μέχρι 8:30 :shock::-(

Λοιπόν πέμπτη είχαμε αρακά κ κοτοπιτα που εφτιαξε η πεθερα μου για σήμερα ή μικρή μοσχαράκι μ λαχανικα κ οι υπόλοιποι τα χθεσινα.

Αύριο θα πάμε στην αδερφή μου μιας κ ο Μπαμπάς μου θα φύγει πάλι οπότε θα φάμε εκεί δεν ξέρω ακόμα τι αλλά έχω για την μικρή μοσχαράκι καλού κακου!

Κυριακή μάλλον κοτοσουπα μιας κ ο καιρός είναι ότι πρεπει για σουπιτσες

Ιωάννα περιμένουμε τα νέα από το πάρτυ με το καλοοο!!!

Εβιρ χθες μπήκα στο σάιτ σου πολύ ωραιες ιδεες Μπραβο σου οπότε για Δεύτερα μάλλον τα σουτζουκακια σου.

Μπραβο Φωτεινή !!εμάς το αφεντικό είπε εάν απεργησουμε θα μας απολύσει(έκανε πλάκα ):rolleyes:φυσικα μάλλον δεν ξέρω πάντως δεν έλειπε κανενας:-P

Ggeny κάνει κ για την μικρή αυτό το ψαράκι μιας κ έχει μεγάλα κόκαλα;;

Νινα-τομ για αύριο δεν λέει βροχές κρύο μόνο βέβαια ποτέ δεν είσαι σίγουρη με τον καιρό που έχει τρελαθεί κ αυτος:cool:

Οπότε Αγγελική μήπως να πας αύριο για το δωρο.;;;

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν να περάσετε υπεροχα

Φιλία καλό σαββατοκύριακου σε όλους

:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πως τα περασατε;

Ιωαννα το ευχαριστηθηκε ο μικρος το παρτυ του;

Νινα δεν εχεις κι αδικο γιαυτο που λες με τις εταιριες δημοσοκοπησεων. Εγω γενικα δεν απανταω ποτε γιατι δεν μου αρεσει.

Τζενη πως ειναι ο μικρος σου;

Αγγελικη τελικά βραχηκες ή οχι;

Αστερακι καλό ταξιδι του μπαμπα σου!

Εβιρι τι νεα;

Σε εμας εδω ειχε κρυο αλλά με ήλιο. Οπότε το εκμεταλλευτηκα και πηγαμε τις βολτουλες μας με τα πιτσιρικια. Απο φαγητα τωρα: το Σαββατο φακες, την Κυριακή μπριζολες λεμονατες με πατατες τηγανητες και για σημερα μακαρονια λόγω κόρης. Σκεφτομουν για σουπιτσα χτες αλλά εχει αρχισει κι αντιδρα ο γιος οτι τρωμε τα ιδια και τα ιδια εξαιτιας της κορης. Οταν ακουσε οτι θα εχουμε φακες τρελλάθηκε απο τη χαρα του.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Καλημερα καλη βδομαδα

Πάλι μας το γύρισε στο κρύο σήμερα... δε με πειράζει, αλλά μακάρι να μην βρέξει αύριο, γιατί έχει δουλειά εξωτερική ο σύζυγος και θα γίνει παπί:(

Το Σαββατο σε μας το πρωι εβρεχε και η Πεντελη ηταν κατασπρη

Σήμερα είναι μέρα οσπρίων, οπότε έβαλα φασόλια... έχω και σπανακόπιτα και κολοκυθόπιτα από τη μαμά.

Είναι μεγάλο ψάρι συνήθως, αλλά εμένα μου έκοψαν όσο ήθελα και έχει λευκό "κρέας"... νόστιμο ήταν και οι ιδέες της Τζένη για μαγείρεμα είναι ενδιαφέρουσες! Καλά να περάσετε αύριο με το πάρτι! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Ωραια ηταν, δεν ειχα πολυ κοσμο. Οι κολλητες μου ειχαν ερθει με τα πιαδακια τους και οι γονεις μου με την αδερφη μου. Του ειχε παρει η αδεφη μου τουρτα μακουιν με δρομο απο ζαχαροπαστα, φταιγμενα ζαντολαστιχα και ο μακουιν κανονικο αυτοκινητο για να παιζει. Ηταν πολυ ωραια και της ειμαι υποχρεωμενη, ηταν οτι ακριβως ηθελε το παιδι

Να σας πω κάτι, να ακούσω γνώμες: χτες μου τηλεφώνησαν από μία εταιρία δημοσκοπήσεων και ενώ συνήθως απαντάω, σκέφτηκα ότι οι ερωτήσεις του τύπου "πόσοι μένετε στην οικία, τι ηλικίες", κτλ. μπορεί να γίνουν άνετα από κάποιους που ψαρεύουν πληροφορίες για κακό σκοπό.... οπότε και αρνήθηκα να συνεχίσω να απαντάω... δεν είναι περίεργοι καιροί με όλα αυτά που ακούμε να γίνονται? Λέτε να είμαι υπερβολική?;) Τι λέτε εσείς?

Δεν εισαι υπερβολικη. Τις προαλες μου εστειλε εντυπο ενα γνωστο σουπερ μαρκετα να ανανεωσω τα στοιχεια της καρτας που μαζευουμε ποντους για να κερδισουμε δωροεπιταγη και καπου ελεγε ποσα παιδια εχουμε, τι φυλο ειναι, ημερομηνια γεννησης κιε εκει το πεταξα. Γιατι να δωσω τοσο προσωπικα στοιχεια του παιδιου?

Καλημερα επισης!!!

Πως τα περασατε;

Καλα περασε αλλα οταν του λεμε το τραγουδακι για το κερι κλαιει και κρυβεται, ντρεπεται και δεν ειναι φαν τοων παρτι γι αυτο και δεν κανουμε τρελα πραγματα

Νινα δεν εχεις κι αδικο γιαυτο που λες με τις εταιριες δημοσοκοπησεων. Εγω γενικα δεν απανταω ποτε γιατι δεν μου αρεσει.

Εβιρι τι νεα;

Σε εμας εδω ειχε κρυο αλλά με ήλιο. Οπότε το εκμεταλλευτηκα και πηγαμε τις βολτουλες μας με τα πιτσιρικια. Απο φαγητα τωρα: το Σαββατο φακες, την Κυριακή μπριζολες λεμονατες με πατατες τηγανητες και για σημερα μακαρονια λόγω κόρης. Σκεφτομουν για σουπιτσα χτες αλλά εχει αρχισει κι αντιδρα ο γιος οτι τρωμε τα ιδια και τα ιδια εξαιτιας της κορης. Οταν ακουσε οτι θα εχουμε φακες τρελλάθηκε απο τη χαρα του.

Φιλια

Αντιθετα τα παιδια σου στο φαγητο. Αφου χαρηκε με τη φακη παλι καλα. Καποια στιγμη που θα παει θα ξεκινησει και η κορη σου να τρωει

Εμεις σημερα θα φαμε περκα και μπροκολο. Εκανα καλου κακου και λιγα μακαρονια.

Εχτες βγηκα για φαγητο με μια φιλη μου και φαγαμε ψιλο γκουρμε. τι καλα που ηταν!!!

Την καλημερα μου σε ολες

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε !! Πολυ κρυο βρε κοριτσια το ΣΚ, ηλιος με δοντια !!

Εμεις ειμαστε καλυτερα, εχει μεινει ελαχιστος βησας κ αυτο αραια κ που.Ετσι σημερα πηγαμε σχολειο κανονικα.Χαρηκα γιατι πταν μπηκαμε πηγανε ολα τα φιλαρακια του να τον χαιρετησουν !

Ιωαννακι μπραβο για το παρτακυ σας. Οτι αρεσει στο παιδι δικα του ειναι τα γεννεθλια, δεν ειναι απαραιτητο ντε κ καλα να γινεται πανικος αν δεν το θελει το παιδι η αν δεν μπορουμε για το χ ψ λογο !! Ειδες τα αγορακια με τον μακουιν; τρελαινονται !! μπραβο κ στην αδεφουλα σου !!! Τι καλα που βγηκες χτες !!

Φωτεινη εχουν κ ενα δικιο κ αυτα με το φαγητο.Κ εμενα ο μεγαλος μου εχει παραπονεθει για τις σουπες που εφτιαχνα ενα διαστημα συχνα οταν αρχισε ο μικρος να τρωει κανονικα , δεν του πολυαρεσουν κ δυσανασχετησε το καημενο. Κ την προηγουμενη βδομαδα με την μαμα μου παλι γκρινιαζε γιατι η γιαγια οτι κ να ειχαμε του εφτιαχνε μακαρονια λες κ δεν ειχαμε φαγητο κ δεν τα ηθελε κ της την ειπε μαλιστα.

Αγγελικη τηγανιτα ειναι πολυ ωραια τα θραψαλα αλλα να τα φας εκεινη την ωρα ,ζεσταμενα δεν τρωγονται.Μην τα φοβασαι Νινακι, αν εχεις αμφιβολια πριν τα μαγειρεψεις πασπαλισετα με λιγη σοδα μαγειρικη κ αστα κανα 15λεπτο κ γινονται αφρος.Μετα τα ξεπλενω εγω λιγο. Στην Ευβοια εμεις τα κανουμε πολυ κ μαγειρευτα με ρυζι μεσα.Κοκκινιστα δηλαδη με το ρυζι μαζι μεσα η αν δεν σας αρεσει κ ξεχωριστα μπορειτε να το βαλετε.Η κ γιαχνι οπως κανουμε τις σουπιες μπορεις να τα κανεις.

Αστερακι εννοειτε πως μπορεις να το δωσεις στην μικρη ειναι πολυ ωραιο.Τα κοκκαλα που εχει ειναι μεγαλα κ βγαινουν ευκολα κ δεν εχει φοβο μηπως μεινει καποιο μεσα.

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε μυλοκοπι σουπα μιας κ το συζηταγαμε !!! Πολυ ωραιο ηταν. Το βραδυ εκανα ενα ταψι πιτσα κ ετοιμασα κ λαζανια με σπανακι κ ανθοτυρο κ τα εβαλα καταψυξη να τα μαγειρεψω μεσοβδομαδα.

Χτες εφτιαξα μια ταψαρα γεμιστα κ τα μικρα τα τσακισανε.Ισα ισα που κρατησα για σημερα.Παρολο που δεν ειναι η εποχη τους κοριτσια ηταν πεντανοστιμα.Ειχα παει το Σαββατο το πρωι στην λαικη κ εκτος οτι βρηκα παμφθηνες τις ντοματες ( 0.90) ηταν κ κατακοκκινες μεσα.

Εφτιαξα κ χαντρες για αυριο οποτε μετα γυρνωντας θα κανω μονο λιγες μπαμιες που ζητησε ο μεγαλος γιατι δεν τα καλοτρωει τα οσπρια κ μακαρονακια κοκκινιστα του μικρου.

Κοριτσια θα ηθελα την βοηθεια σας. Τελος του μηνα θα κανουμε το παρτυ του μεγαλου κ δεν θελω να μου πεσουν ολα μαζεμενα.Επισης επειδη θα εχουμε κ αρκετους μεγαλους δεν θελω να κανω μονο σφολιατοειδη κ πιτσες, λεω να κανω κ κατι πιο φαγητο.Το Σαββατο εβαλα ενα ταψι ακομα λαζανια με σπανακι στην καταψυξη που το εχω δοκιμασει ξανα κ ξερω οτι βγαινει καλο.Γινεται να βαλω κ λαζανια με κιμα κ μπεσαμελ κ μετα να τα ξεπαγωσω κ να τα ψησω; σαν παστιτσιο δηλαδη.Το εχει κανει καμια σας; Ειχα βαλει παλιοτερα κανελονια με κιμα αλλα δεν θυμαμαι αν τα ειχα βαλει μαζι με την μπεσαμελ.

Πειτε κ εσεις καμια ιδεα φαγητου για παρτυ εκτος απο τα κλασικα σφολειατοειδη,πιτσακια κεφτεδακια σνιτσελακια .

Καλησπέρα καλή εβδομάδα!!!

Το αστερακι με γαστρεντερίτιδα από Σάββατο βράδυ(οΦεβρουαριος δεν είναι ο μήνας μου) δυστυχώς κ το δύσκολο είναι που δεν μπορεί να πιει γάλα οπότε χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα! λοιπον Σάββατο φαγαμε σουβλάκια στην αδερφή μου κ ή μικρή κρεατακι που είχα απο Παρασκευη την Κυριακή κοτοσουπα εμείς ρυζακι με κοτόπουλο ή μικρή .Σήμερα σουτζουκακια εμείς μακαρόνια με καρότο ή μικρή κ μπανανες!

Αύριο φασολακια ή μικρή μακαρόνια πάλι ή ρύζι με κοτοπουλο.

Ggeny Μπραβο στο αστερακι σου είχε πολύ καλή προσαρμογή λοιπον. Όταν γίνει καλά ή μικρή θα δοκιμασω το ψαράκι που λες .Όσο για το πάρτυ μπορείς να κανείς κρεπες ή hot dog ,ταρτα με κοτόπουλο κ μπεσαμελ ή καρβελακι ψωμί βγαζεις την ψύχα κ βάζεις σπετσοφαι ή κοκκινιστό κ γίνεται κόλαση !!!

Νινα μου κ γω δεν απανταω πια πολλές ερωτήσεις κ προσωπικές πολύ ποσε ώρες λείπεις από το σπίτι ποσά άτομα μένουν ηλικίες κλπ περίεργοι καιροι οπότε καλύτερα προσεκτική παρά να έχουμε αλλα.

Ιωάννα καλύτερα λίγοι κ καλοι τι υποχρέωση καλε στην αδερφή σου με αγάπη θα το έκανε σίγουρα.:P

Σ ευχαριστώ Φωτεινή έφτασε ο Μπαμπάς τώρα σε 3 μήνες παλι:(

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα!

Το Σαββατοκύριακο μας ήταν λίγο περίεργο και της ταλαιπωρίας, θα έλεγα καλύτερα...τελικά το Σάββατο ξυπνήσαμε με χιόνι και ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς...δυσάρεστη αυτή την φορά, λόγω της δουλειάς του καλού μου:(... οπότε άλλαξαν τα σχέδια και προσαρμοστήκαμε αναλόγως;)... και εκεί που έλεγα θα κάνω αυτό και εκείνο, σκάνε μύτη συγγενείς από την Γερμανία ξαφνικά! Δεν έχω παράπονο βέβαια, αλλά ήταν αναπάντεχο:). Από φαγητό το Σάββατο έκανα κοτόπουλο κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές, το βράδυ φάγαμε έξω και την Κυριακή μοσχαράκι γιουβέτσι. Χτες είχα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα, αλλά μου έγιναν λίγο σκληρά;)... ήταν στην άλμη και αρκετά μεγάλα, οπότε έκανα λάθος που δεν τα ζεμάτισα καθόλου... νόμιζα ότι ήταν αρκετά μαλακά... δεν πειράζει, την άλλη φορά θα ξέρω:D

Καλησπέρα επιτέλους Παρασκευή:-P:razz::-PΔεν ξεκίνησε καλά βέβαια γιατι στη δουλεια πλημμύρισαν κ μάζευα νερα από τς 7 μέχρι 8:30 :shock::-(Ωχ!:| Πώς και έτσι? Είχε πολλή βροχή στην περιοχή ή πρόβλημα μέσα στη δουλειά σου?

Λοιπόν πέμπτη είχαμε αρακά κ κοτοπιτα που εφτιαξε η πεθερα μου για σήμερα ή μικρή μοσχαράκι μ λαχανικα κ οι υπόλοιποι τα χθεσινα.

Αύριο θα πάμε στην αδερφή μου μιας κ ο Μπαμπάς μου θα φύγει πάλι οπότε θα φάμε εκεί δεν ξέρω ακόμα τι αλλά έχω για την μικρή μοσχαράκι καλού κακου!

Κυριακή μάλλον κοτοσουπα μιας κ ο καιρός είναι ότι πρεπει για σουπιτσες

Ιωάννα περιμένουμε τα νέα από το πάρτυ με το καλοοο!!!

Εβιρ χθες μπήκα στο σάιτ σου πολύ ωραιες ιδεες Μπραβο σου οπότε για Δεύτερα μάλλον τα σουτζουκακια σου.

Μπραβο Φωτεινή !!εμάς το αφεντικό είπε εάν απεργησουμε θα μας απολύσει(έκανε πλάκα ):rolleyes:φυσικα μάλλον δεν ξέρω πάντως δεν έλειπε κανενας:-P

Ggeny κάνει κ για την μικρή αυτό το ψαράκι μιας κ έχει μεγάλα κόκαλα;;

Νινα-τομ για αύριο δεν λέει βροχές κρύο μόνο βέβαια ποτέ δεν είσαι σίγουρη με τον καιρό που έχει τρελαθεί κ αυτος:cool:Τελικά μας έκανε την έκπληξη!;)

Οπότε Αγγελική μήπως να πας αύριο για το δωρο.;;;

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν να περάσετε υπεροχα

Φιλία καλό σαββατοκύριακου σε όλους

:tongue:

Πως τα περασατε;

Νινα δεν εχεις κι αδικο γιαυτο που λες με τις εταιριες δημοσοκοπησεων. Εγω γενικα δεν απανταω ποτε γιατι δεν μου αρεσει. Κοίτα, επειδή καταλαβαίνω ότι και αυτοί οι άνθρωποι κάνουν την δουλειά τους και λυπάμαι να μην του βοηθήσω, απάνταγα μέχρι τώρα... αλλά καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου, σκέφτηκα αυτή τη φορά;)

Εβιρι τι νεα;

Σε εμας εδω ειχε κρυο αλλά με ήλιο. Οπότε το εκμεταλλευτηκα και πηγαμε τις βολτουλες μας με τα πιτσιρικια. Απο φαγητα τωρα: το Σαββατο φακες, την Κυριακή μπριζολες λεμονατες με πατατες τηγανητες και για σημερα μακαρονια λόγω κόρης. Σκεφτομουν για σουπιτσα χτες αλλά εχει αρχισει κι αντιδρα ο γιος οτι τρωμε τα ιδια και τα ιδια εξαιτιας της κορης. Οταν ακουσε οτι θα εχουμε φακες τρελλάθηκε απο τη χαρα του. Μου λες πώς γίνεται να τους αρέσουν τόσο πολύ οι φακές? και ο ανιψιός μου, που είναι παράξενος με το φαί, τρελαίνεται με τις φακές!

Φιλια

Δεν εισαι υπερβολικη. Τις προαλες μου εστειλε εντυπο ενα γνωστο σουπερ μαρκετα να ανανεωσω τα στοιχεια της καρτας που μαζευουμε ποντους για να κερδισουμε δωροεπιταγη και καπου ελεγε ποσα παιδια εχουμε, τι φυλο ειναι, ημερομηνια γεννησης κιε εκει το πεταξα. Γιατι να δωσω τοσο προσωπικα στοιχεια του παιδιου?

Αντιθετα τα παιδια σου στο φαγητο. Αφου χαρηκε με τη φακη παλι καλα. Καποια στιγμη που θα παει θα ξεκινησει και η κορη σου να τρωει

Εμεις σημερα θα φαμε περκα και μπροκολο. Εκανα καλου κακου και λιγα μακαρονια.

Εχτες βγηκα για φαγητο με μια φιλη μου και φαγαμε ψιλο γκουρμε. τι καλα που ηταν!!! Πες μας τι φάγατε, να ζουλέψουμε λίγο!:D

Την καλημερα μου σε ολες

Είδα την τούρτα στο φέις... υπέροχη ήταν! Μπράβο στην αδερφή σου, που την πήρε και ήταν κάτι που ευχαριστήθηκε ο μικρός... εξάλλου αυτό έχει σημασία!

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε !! Πολυ κρυο βρε κοριτσια το ΣΚ, ηλιος με δοντια !! Πάρα πολύ Τζένη... έχω ξυλιάσει!

Εμεις ειμαστε καλυτερα, εχει μεινει ελαχιστος βησας κ αυτο αραια κ που.Ετσι σημερα πηγαμε σχολειο κανονικα.Χαρηκα γιατι πταν μπηκαμε πηγανε ολα τα φιλαρακια του να τον χαιρετησουν !

Ιωαννακι μπραβο για το παρτακυ σας. Οτι αρεσει στο παιδι δικα του ειναι τα γεννεθλια, δεν ειναι απαραιτητο ντε κ καλα να γινεται πανικος αν δεν το θελει το παιδι η αν δεν μπορουμε για το χ ψ λογο !! Ειδες τα αγορακια με τον μακουιν; τρελαινονται !! μπραβο κ στην αδεφουλα σου !!! Τι καλα που βγηκες χτες !!

Φωτεινη εχουν κ ενα δικιο κ αυτα με το φαγητο.Κ εμενα ο μεγαλος μου εχει παραπονεθει για τις σουπες που εφτιαχνα ενα διαστημα συχνα οταν αρχισε ο μικρος να τρωει κανονικα , δεν του πολυαρεσουν κ δυσανασχετησε το καημενο. Κ την προηγουμενη βδομαδα με την μαμα μου παλι γκρινιαζε γιατι η γιαγια οτι κ να ειχαμε του εφτιαχνε μακαρονια λες κ δεν ειχαμε φαγητο κ δεν τα ηθελε κ της την ειπε μαλιστα.

Αγγελικη τηγανιτα ειναι πολυ ωραια τα θραψαλα αλλα να τα φας εκεινη την ωρα ,ζεσταμενα δεν τρωγονται.Μην τα φοβασαι Νινακι, αν εχεις αμφιβολια πριν τα μαγειρεψεις πασπαλισετα με λιγη σοδα μαγειρικη κ αστα κανα 15λεπτο κ γινονται αφρος. Μετα τα ξεπλενω εγω λιγο. Στην Ευβοια εμεις τα κανουμε πολυ κ μαγειρευτα με ρυζι μεσα.Κοκκινιστα δηλαδη με το ρυζι μαζι μεσα η αν δεν σας αρεσει κ ξεχωριστα μπορειτε να το βαλετε.Η κ γιαχνι οπως κανουμε τις σουπιες μπορεις να τα κανεις. Ευχαριστώ για την ιδέα! Θα τα δοκιμάσω, γιατί μου αρεσουν τόσο πολύ!

Αστερακι εννοειτε πως μπορεις να το δωσεις στην μικρη ειναι πολυ ωραιο.Τα κοκκαλα που εχει ειναι μεγαλα κ βγαινουν ευκολα κ δεν εχει φοβο μηπως μεινει καποιο μεσα. Ναι συμφωνώ, ιδανικό ψάρι για παιδιά!

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε μυλοκοπι σουπα μιας κ το συζηταγαμε !!! Χα χα χα, ζουλιάρα! :tongue::Πολυ ωραιο ηταν. Το βραδυ εκανα ενα ταψι πιτσα κ ετοιμασα κ λαζανια με σπανακι κ ανθοτυρο κ τα εβαλα καταψυξη να τα μαγειρεψω μεσοβδομαδα.

Χτες εφτιαξα μια ταψαρα γεμιστα κ τα μικρα τα τσακισανε.Ισα ισα που κρατησα για σημερα.Παρολο που δεν ειναι η εποχη τους κοριτσια ηταν πεντανοστιμα.Ειχα παει το Σαββατο το πρωι στην λαικη κ εκτος οτι βρηκα παμφθηνες τις ντοματες ( 0.90) ηταν κ κατακοκκινες μεσα.

Εφτιαξα κ χαντρες για αυριο οποτε μετα γυρνωντας θα κανω μονο λιγες μπαμιες που ζητησε ο μεγαλος γιατι δεν τα καλοτρωει τα οσπρια κ μακαρονακια κοκκινιστα του μικρου.

Κοριτσια θα ηθελα την βοηθεια σας. Τελος του μηνα θα κανουμε το παρτυ του μεγαλου κ δεν θελω να μου πεσουν ολα μαζεμενα.Επισης επειδη θα εχουμε κ αρκετους μεγαλους δεν θελω να κανω μονο σφολιατοειδη κ πιτσες, λεω να κανω κ κατι πιο φαγητο.Το Σαββατο εβαλα ενα ταψι ακομα λαζανια με σπανακι στην καταψυξη που το εχω δοκιμασει ξανα κ ξερω οτι βγαινει καλο.Γινεται να βαλω κ λαζανια με κιμα κ μπεσαμελ κ μετα να τα ξεπαγωσω κ να τα ψησω; σαν παστιτσιο δηλαδη.Το εχει κανει καμια σας; Ειχα βαλει παλιοτερα κανελονια με κιμα αλλα δεν θυμαμαι αν τα ειχα βαλει μαζι με την μπεσαμελ.

Πειτε κ εσεις καμια ιδεα φαγητου για παρτυ εκτος απο τα κλασικα σφολειατοειδη,πιτσακια κεφτεδακια σνιτσελακια .

Δεν ξέρω να σου πω για τα λαζάνια με μπεσαμέλ, αλλά να σου πω εγώ τι έκανα ένα βραδάκι που περιμέναμε φίλους και κράτα ότι σου αρέσει. Τα είχα φτιάξει την ίδια μέρα, αλλά κάλλιστα μπορείς να τα κάνεις άλλες μέρες και να τα βάλεις κατάψυξη: κρέπες γεμιστές με τυρί, ζαμπόν, μανιτάρια. Κοτόπουλο που έκοψα λωρίδες, το αλατοπιπέρωσα, πέρασα από αλεύρι, αυγό, γαλέτα. Σάλτσα να βουτάνε το κοτόπουλο, από γιαούρτι, μουστάρδα, λάδι, αλάτι και πιπέρι. Λουκανικοπιτάκια. Τυροκροκέτες, από ασπράδια αυγών, τυρί πικάντικο μαζί με γλυκό, για παράδειγμα πεκορίνο με γκούντα, πέρασα επίσης από αλεύρι, αυγό και γαλέτα. Εγώ τα έψησα όλα μαζί στον φούρνο, στον αέρα, λίγο πριν έρθουν, οπότε γλίτωσα και το τηγάνι.

Καλησπέρα καλή εβδομάδα!!!

Το αστερακι με γαστρεντερίτιδα από Σάββατο βράδυ(οΦεβρουαριος δεν είναι ο μήνας μου) δυστυχώς κ το δύσκολο είναι που δεν μπορεί να πιει γάλα οπότε χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα! Περαστικά!! Πώς είναι σήμερα? λοιπον Σάββατο φαγαμε σουβλάκια στην αδερφή μου κ ή μικρή κρεατακι που είχα απο Παρασκευη την Κυριακή κοτοσουπα εμείς ρυζακι με κοτόπουλο ή μικρή .Σήμερα σουτζουκακια εμείς μακαρόνια με καρότο ή μικρή κ μπανανες!

Αύριο φασολακια ή μικρή μακαρόνια πάλι ή ρύζι με κοτοπουλο.

Ggeny Μπραβο στο αστερακι σου είχε πολύ καλή προσαρμογή λοιπον. Όταν γίνει καλά ή μικρή θα δοκιμασω το ψαράκι που λες .Όσο για το πάρτυ μπορείς να κανείς κρεπες ή hot dog ,ταρτα με κοτόπουλο κ μπεσαμελ ή καρβελακι ψωμί βγαζεις την ψύχα κ βάζεις σπετσοφαι ή κοκκινιστό κ γίνεται κόλαση !!!

Νινα μου κ γω δεν απανταω πια πολλές ερωτήσεις κ προσωπικές πολύ ποσε ώρες λείπεις από το σπίτι ποσά άτομα μένουν ηλικίες κλπ περίεργοι καιροι οπότε καλύτερα προσεκτική παρά να έχουμε αλλα. Αυτό σκέφτηκα και εγώ!

Ιωάννα καλύτερα λίγοι κ καλοι τι υποχρέωση καλε στην αδερφή σου με αγάπη θα το έκανε σίγουρα.:P

Σ ευχαριστώ Φωτεινή έφτασε ο Μπαμπάς τώρα σε 3 μήνες παλι:(

Καλησπερα κοριτσια! Σημερα τρωμε οτι εμεινε απο χτες αφου θα ειμαι μονη, ψαρακι με μπροκολο ειχα

Νινα φαγαμε σουπα σελινοριζας με καρυ και χοιρινη πανσετα και σουπα κολοκυθας. Ορεκτικο λαχανοντολαμαδες και τερινε τυριου με μηλο σταφιδες και καρυδια. Κυριως, κοτοπουλο μαριναρισμενο ψητο στη σχαρα και ενα μοσχαρι με τουρκικη ονομασια που ειναι κοκκινιστο με πουρε μελιτζανας, απλα ονειρο. σαλατα με ροκα σπανακι μανταρινι παστελι σγουρη σαλατα και αλλες τετοιες πρασιναδες και σουφλε σοκολατας για επιδορπιο.

Πραγματικα το Σαββατο ειχε χαλια καιρο μεχρι το μεσημερι και πολυ κρυο

Αστερακι τι κανει η μικρη σημερα?

Αγγελικη, Εβιρι, Τζενη, Φωτεινη ολα καλα?

Καλό μεσημέρι στην μαγειροπαρέα!

Χτες είχα πάει για το καθιερωμένο εμβολιάκι. Οπότε σήμερα στην δουλειά αναπληρώνω το κενό!

Πήρε και η κόρη μου βαθμούς χτες.... τι να πω, για ακόμη μία φορά με έκανε περήφανη!

Σήμερα τρώμε φασολάκια.

Έχω κάμποση δουλίτσα, θα προσπαθήσω να μπω κι αργότερα να σχολιάσω ...

Πολλά φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Αγγελικη δεν ειχα καμια αμφιβολια για το αστερι σου !! Ευγε για αλλη μια φορα !! παντα χαρες να σας δινει η κορακλα !!! Οσο για την αδεια τι να πω εχει χιλια δικια, λες κ καποιος μας καταριεται οταν παιρνουμε αδεια κ οταν γυρναμε μας βγαίνει ξινο !!

Νινακι σε ευχαριστω πολυ για τις ιδεες !

Ιωαννακι λαχταριστα ολα οσα φαγατε !! Κ το ψαρακι ομως σημερα δεν παει πισω !!

Φωτεινη ,Εβιρακι που χαθηκατε;

Αστερακι πως ειναι η μικρουλα;

Εμεις σημερα τρωμε φασολια χαντρες οι μεγαλοι κ μπαμιες κ κοραλακι κοκκινιστο τα παιδια.Για αυριο εβγαλα το πρωι να ξεπαγωνουν τα λαζανια με το σπανακι κ θα τα ψησω μετα που θα γυρισω σπίτι.

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα μακαρόνια φούρνου με λουκάνικα και αλλαντικά.

Δυο μέρες τώρα είχαμε λίγο άγριο καιρό με αρκετό αέρα και βροχή ταυτόχρονα αλλά όχι όλη τη μέρα.

Χτες το βράδυ είχαμε ένα συμβάν στην πολυκατοικία, μετά από μια αναστάτωση στο κλιμακοστάσιο με ποδοβολητά, δυνατές ομιλίες και ένα κατά λάθος χτύπημα στο δικό μου κουδούνι. Η κυρία που μένει από κάτω μας και είναι Κούρδα πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία για πρόωρο τοκετό. Είναι περίπου 5,5 ή 6 μηνών. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και το μωρό να επιζήσει.

Με στενοχώρησε αυτή η κατάσταση και σήμερα το συζητούσαμε όλοι στην οικογένειά μου.

Να σας πω κάτι, να ακούσω γνώμες: χτες μου τηλεφώνησαν από μία εταιρία δημοσκοπήσεων και ενώ συνήθως απαντάω, σκέφτηκα ότι οι ερωτήσεις του τύπου "πόσοι μένετε στην οικία, τι ηλικίες", κτλ. μπορεί να γίνουν άνετα από κάποιους που ψαρεύουν πληροφορίες για κακό σκοπό.... οπότε και αρνήθηκα να συνεχίσω να απαντάω... δεν είναι περίεργοι καιροί με όλα αυτά που ακούμε να γίνονται? Λέτε να είμαι υπερβολική?:wink: Τι λέτε εσείς?

Συμφωνώ μαζί σου δεν είσαι καθόλου υπερβολική. Οι καιροί που ζούμε και οι άνθρωποι είναι αρκετά πονηροί.

Καλησπέρα επιτέλους Παρασκευή:-P:razz::-PΔεν ξεκίνησε καλά βέβαια γιατι στη δουλεια πλημμύρισαν κ μάζευα νερα από τς 7 μέχρι 8:30 :shock::-(

Τι ατυχία είναι αυτή!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Αστεράκι μου, να είσαι καλά.

Αν θες να είσαι πιο ασφλής με το θέμα της κατάψυξης μπορείς να κάνεις το εξής: Φτιάξε χωριστά τον κιμά και τη μπεσαμέλ, βάλτα στην κατάψυξη και την ίδια μέρα των γενεθλίων βράσε τα μακαρόνια και συναρμολόγησέ τα για το ψήσιμο. Έτσι θα είναι φρέσκο το φαγητό και θα γίνει πιο γρήγορα από άποψη χρόνου.

Άλλα φαγητά για τους μεγάλους θα πρότεινα μόνο ψητά στο φούρνο που δεν έχουν τόσο κόπο και κυρίως αυτά που δεν έχουν πολλά υλικά όπως:

Ψητά της λαμαρίνας (γουρουνόπουλο, κοτόπουλο, κατσικάκι)

Ψητά στη γάστρα (μπριζολάκια, παϊδάκια)

Κοκκινιστά σε μικρά κομματάκια όπως ένα κοκκινιστό μοσχαράκι που θα το συνοδεύσεις με ένα ρύζι φόρμας.

Κρασάτο χοιρινό

Και τέλος, κρεατικά στη λαδόκολλα (σ' αυτή μπορείς να βάλεις ακόμη και δύο ή τρία είδη)

Αυτά τα προτείνω ως πιο εύκολα και λιγότερο μπελαλίδικα από άλλα φαγητά που απαιτούν χρόνο, κόπο και πολλά υλικά.

Πάντως μου άρεσε πολύ και το σπεντζοφάι που πρότεινε το αστεράκι και θα προσθέσω και το μπεκρή μεζέ.

Το αστερακι με γαστρεντερίτιδα από Σάββατο βράδυ(οΦεβρουαριος δεν είναι ο μήνας μου) δυστυχώς κ το δύσκολο είναι που δεν μπορεί να πιει γάλα οπότε χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα!

Αχ μωρέ το καημένο, περαστικά του. Ελπίζω σήμερα να είναι ήδη καλύτερα.

και εκεί που έλεγα θα κάνω αυτό και εκείνο, σκάνε μύτη συγγενείς από την Γερμανία ξαφνικά!

Και ήρθαν στην Ελλάδα και βρήκαν χειρότερο καιρό από τη Γερμανία.

Νινα φαγαμε σουπα σελινοριζας με καρυ και χοιρινη πανσετα και σουπα κολοκυθας. Ορεκτικο λαχανοντολαμαδες και τερινε τυριου με μηλο σταφιδες και καρυδια. Κυριως, κοτοπουλο μαριναρισμενο ψητο στη σχαρα και ενα μοσχαρι με τουρκικη ονομασια που ειναι κοκκινιστο με πουρε μελιτζανας, απλα ονειρο.

Μάλλον το χουνκιάρ μπεγιεντί λες.

σαλατα με ροκα σπανακι μανταρινι παστελι σγουρη σαλατα και αλλες τετοιες πρασιναδες και σουφλε σοκολατας για επιδορπιο.

Πραγματικα το Σαββατο ειχε χαλια καιρο μεχρι το μεσημερι και πολυ κρυο

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι κανει η παρεουλα μας;

Αγγελική ήμουν σιγουρη για την κορη σου. Συγχαρητηρια για το αστερι σου και παντα τετοια να ακουτε!

Τζενη, προλαβε βεβαια και σου εγραψε η αρχηγος μας. Για τη μπεσαμελ δεν ξερω να σου πω, τη βαζω παντα στην καταψυξη αφου εχω ψησει το φαγητο. Για αλλα φαγητα αν και πιστευω οτι σε καλυψε η Εβιρι ισως και ρολό κοτοπουλο με πατατες baby που μπορεις να το εχεις απο το πρωι ετοιμο...

Αστερακι πως ειναι η μικρη σημερα; Κριμα να ταλαιπωρειται απο γαστρεντεριτιδα.

Ιωαννα φοβερο το μενου! Αχ η φτωχεια θελει καλοπεραση. Ειναι ωραια να ξεδινεις λίγο κι αφου περασες καλά αυτο εχει σημασια.

Νινα, μου αρεσει που προσαρμοστηκατε στα δεδομενα του καιρου. Σημερα πρεπει να εχει γλυκανει ο καιρος αν κρινω απο εμας. Οντως τα παιδια μου ειναι η μερα με τη νυχτα στο θεμα του φαγητου. Εντελως τρελη κατασταση. Στα παιδια πιστευω οτι αρεσουν οι φακες γιατι τρωγονται ευκολα και ειναι πιο ευπεπτες απο τα αλλα οσπρια. Η αλλη εκδοχη ειναι να εμοιασε σε εμενα που οι φακες ειναι στο top-5 των φαγητων που αγαπω.

Εβιρι ευχομαι να πανε ολα καλά με τη γειτονισσα σας. Τι να πεις για τον καιρο παντου εχει τρελλαθει.

Χτες ειχαμε ομελετα με πατατες, τυρια και λουκάνικα μεσα. Για σημερα οτι βγει απο την καταψυξη κι εφτιαξα και μπιφτεκια για την κορη.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα σας!

Αγγελικη και παλι μπραβο για την κορη σου! Παντα τετοια να ακους!

Εβιρι κριμα η κοπελα! μακαρι να διορθωνεται η κατασταση! Εχεις δικιο για το φαγητο, χουνκιαρ μπεγιεντι λεγεται και ειναι πεντανοστιμο

Φωτεινη κι εδω ο καιρος εχει μαλακωσει. Σημερα βεβαια εχουμε αρκετη συννεφια δυστυχως. Εχω πολυ καιρο να φαω ομελετα και μαλλον πρεπει να μπει στο προγραμμα. Κι εγω τις τρωω τις φακες πολυ και ο μικρος

Τζενη σε διαφωτισαν ως προς το μενου οι φιλεναδες μας, εγω παντως μπεσαμελ δεν βαζω στην καταψυξη. Καλυτερα ειναι να κανεις ψητα οπως λεει η αρχηγος μας!

Νινα τι κανεις?

Αστερακι τι κανει η μικρη σου? ελπιζω να εχει συνελθει

Σημερα τρωμε κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι

καλημερα κοριτσακια τι κάνετε;

Χαλασε λιγο ο καιρος σημερα, εχω κ δυο πλυντηρια εξω αολωμενα κ φοβαμαι μηπως βρεξει κ αναγκαστω να τα ξαναπλυνω.

Εβιρακι μου ευχομαι να μην εχει γινει κατι κακο με την κολεπα κ με ξεκουραση να το ξεπερασει. Ωραιο το φαγακι σου! Σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις ιδεες σου!

Φωτεινη ωραιοτατα τα μπιφτεκακια !!

Ιωαννακι κ εγω κοτοπουλο μπουκιτσες θα κανω σημερα κ ειμαι αναμεσα στο να το κανω κοκκινιστο με ρυζι η στο φουρνο με τον πουρε.

Εμενα κοριτσια τις φακες ο μεγαλος εκει που τις ετρωγε σαν τρελος εχει 2-3 μηνες που δεν τις βαζει καν στο στομα του γιατι λεει οταντις τρωει ζαλιζεται. Ο αντρας μου ισχυριζεται πως κ αυτος το παθαινε μικρος.Η με δουλευουν κ οι δυο για να μην ξαναφτιαξω φακες η τι να πω ,μπορει να ισχυει.Ο μικρος παντως προς το παρων τις τσακιζει.

Εμενα γενικα με πειραζουν λιγο στο στομαχι τα οσπρια ολα γι ααυτο τα τρωω αραια κ σε μικρη ποσοτητα.

Σημερα εψησα τα λαζανια με το σπανακι, πολυ ωραια εγιναν κοριτσια ουτε καν ελεγες πως ειχαν μπει καταψυξη.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τι υγρασία είναι αυτή που έχει σήμερα? Τα πάντα είναι μούσκεμα! Άντε να δω πως θα στεγνώσουν τα ρούχα που έχω απλώσει :rolleyes:

Σήμερα τρώμε διάφορα που υπάρχουν στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες. Για αύριο έχω βάλει στο πρόγραμμα φακές.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές για την κόρη μου! Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι φέτος λόγω 1ης Λυκείου, καινούριου σχολικού περιβάλλοντος και με καθηγητές που δεν την ξέρουν, οι βαθμοί της θα ήταν λίγο χαμηλότεροι. Το ίδιο πίστευε και η ίδια αλλά τελικά πέσαμε έξω στις εκτιμήσεις μας! Τι να πω βρε παιδιά, μακάρι τα παιδιά όλου του κόσμου να διαψεύδουν έτσι ευχάριστα τους γονείς τους!

Τζενάκι νομίζω ότι σε κάλυψαν με τις προτάσεις τους τα υπόλοιπα κορίτσια. Πάντως ότι και να φτιάξεις πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθούν οι καλεσμένοι σας!

Εβιράκι μου ελπίζω να πήγαν όλα καλά με την κοπέλα! Είναι το πρώτο της παιδάκι?

Φωτεινή η ομελέτα είναι πολύ ωραίο φαγητό! Θα την βάλω στο άμεσο πρόγραμμα!

Ιωάννα πολύ χάρηκα που πέρασες ωραία στην έξοδό σου!

Νινάκι είχατε επισκέψεις από Γερμανία ε? Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους που έχεις να δεις πολλούς μήνες και σου λείπουν!

Πολλά φιλάκια σε όλο το μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Είναι ή τρίτη φορά που γράφω ελπίζω να μην διαγραφή πάλι!!!!!:confused::confused::confused:

Καλησπέρα σήμερα είναι καλύτερα τα κακά μας αλλά ακομα διαιατα κανει που λέει ο λόγος :?προσέχουμε αυτά όπου είπε ή παιδίατρος αλλά δεν σταματάει να τρώει έχω πάθει σοκ με το ποσο πειναει μακαρόνια μαζί με μπανάνα ψωμί με γλυκοπατάτα ρύζι με μήλο ότι νάναι είναι φυσιολογικο???!!!

Στην δουλειά βουλωσε ή αποχέτευση γι αυτό είχαμε τα νερά !!:rolleyes:

Αγγελική Μπραβο στην κορακλα σου πάντα χαρές να σας δείνει κ να σας κάνει περήφανους!!:tongue:Εγώ έχω αγοράσει αφυγραντηρα κ σώθηκα με τα ρούχα σε μια μέρα στεγνά !!

Σήμερα μπριζολιτσα με κουνουπίδι κ μπρόκολο σαλάτα μακαρόνια ή μικρή

Eviri μακάρι να πάνε όλα καλα με την κοπέλα κ το μωρακι τς

Νινα ωραίο καιρό πέτυχαν από τα δικά τους κρύα στα δικά μας κ χιόνια μια χαρά δεν είχαν παράπονο!!

Φωτεινή ωραία ή ιδέα για ομελέτα σήμερα το βράδυ θα την φτιαξω έχω κ φρέσκα αυγά από την λαϊκή σήμερα μια χαρά ότι πρεπει!

Ιωαννα εμεις αυριο θα φαμε κοτόπουλο με ρυζι για να φάει κ ή μικρή !

Καλό βράδυ σε όλους έχει πολύ γκρίνια ή μικρή βγάζει κ δοντακι !!!

:shock::)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...