Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Καλημερα Φωτεινη μου

Αγγελική να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Βλέπω κακοπερασατε! Και του χρόνου να ειστε καλά!

Ιωαννα μου να χαιρεσαι τον μικρουλη σου! Μεγαλωσε το παλικαρακι μας! Πολύχρονος, γερος, ευτυχισμενος και τυχερος να ειναι στη ζωη του! Πως πηγαν οι τουρτες;

Σ ευχαριστω πολυ κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Οι τουρτες πηγαν θαυμασια, τα παιδια ζηταγαν κι αλλη αλλα δεν τους εδωσαν και επειδη εμεινε την κρατησαν οι δασκαλες να την φανε μετα με την ησυχια τους

Νινα χαιρομαι που ειστε καλύτερα. Εμας τα τηγανητα τα σηκωνει το στομαχι μας - στα υγιεινα εχει ενα προβλημα αλλά που θα παει θα το ξεπερασουμε... Κανταΐφι δεν εχω κανει γιατι δεν το τρωμε οπότε δεν ειμαι και η πιο καταλληλη βοηθεια.

Τζενη ευχαριστω για την επισημανση για το σιροπι. Ταλαιπωρειται ο μικρος σου ε; Τα δικα μου παλι απ'οτι μας λενε βηχουν στο σχολειο τους αλλά στο σπιτι ελάχιστα. Δεν ξερω τι να κανω. Το ακουω και απο αλλους γονεις αυτο και υποψιαζομαστε την υγρασια γιατι στα σπιτια σχεδον ολοι εχουμε αφυγραντηρα.

Καλα ειναι να μην ειναι πλημμυρα στο σιροπι

Εχει δικιο η Ιωαννα για τις απουσιες! Για παρουσιαστειτε!

Εμεις χτες και σημερα σουφλε ζυμαρικων. Η μικρη ουτε που το αγγιξε. Πφφφ.

Υπομονη, τι αλλο να κανεις?

Φιλια

Καλημέρα καλό μήνα στν μαγειροπαρεα :tongue:

Δύσκολη βδομάδα για μένα αλλά θα περασει!:rolleyes:

Καλημερα και καλο μηνα, ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο

Αγγελική να χαίρεσαι τον συζυγουλη σου πάντα ευτυχισμένος κ γέρος να σας προσέχει!

Ιωάννα να χαίρεσαι το αστερακι σου καλότυχο χαρούμενο με υγεία πάνω απ όλα να χαίρεσαι την κάθε στιγμή μαζί του!

Σ ευχαριστω πολυ αστερακι να εισαι καλα!

Ggeny περαστικουλια σας ελπίζω σήμερα να ξημερωσατε καλύτερα !

Λοιπόν στον θέμα μας σήμερα κολοκυθοσουπα γιατί φαγαμε πολύ κρέας αυτές ς μέρες έχει έρθει κ ο Μπαμπάς κ μόνο κρέας τρωειΣαββατο φαγαμε ...δεν θυμάμαι Κυριακή κρέας με μακαρόνια ρωσικη σαλατα τυροπιτακια μια ποικιλια ειχε η μαμα μιας κ μας εκανε το τραπεζι.

Την δεύτερα μπριζολιτσα με σαλάτα κ πουρέ.Τρίτη ήταν εδώ η αδερφή μου κ εφτιαξα πίτσα για εμάς κ κοτόπουλο για την μικρη.Για αύριο σουφλε ζυμαρικών ( το ιδιο φαγητο Φωτεινη)γιατι θα κρατήσει ή πεθερά μου την μικρή κ τς αρέσει πολυ. Για την μικρή κ εμάς ψαράκι θα κάνω στον φούρνο κ το σουφλε κ είμαστε σούπερ .

Ωραια φαγακια, οντως πολυ κρεας φαγατε!!!

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους :P

καλημερααααα !!

καλημερα και σε σενα!!

Ιωαννακι μου χρονια πολλα !! να χαιρεσαι το αντρακι σου !Γερο , ευτυχισμενο και παντα χαρούμενο να ειναι στην ζωη του! Να εισαι καλα να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

σ ευχαριστω πολυ κι εσυ οτι επιθυμεις!!

Νινακι την παστα ταψιου δεν την εχω φτιαξει λογω της σαντιγυς που δεν θελουν οι αντρες.Κανω ομως πολυ συχνα τουρτες κ για την δοση του παντεσπανιου που εχει η συνταγη το θεωρω υπεροβολικο το σιροπι αφου εγω που τα σιροπιαζω καλα καλα τα παντεσπανια για 3 ιδια με αυτο της συνταγης βαζω το 1/3 του σιροπιου.Μια φιλη μου που την ειχε κανει κ το κουβεντιαζαμε αυτο μου ειπε κ αυτη πως κολυμαγε ηταν υπερβολικο το σιροπι.

Χτες το βραδυ εφτιαξα μια τουρτα ασπρη με κρεμα ζαχαροπλαστικης κ φραουλες για τον αντρα μου που γεννεθλιαζεισημερα κ να φανταστεις εβαλα μια κουπα νερο μιση ζαχαρη.

Να χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου, χιλιοχρονος να ειναι! Οσο για την τουρτα δεν εχω λογια, γιαμ γιαμ!!!

Φωτεινη μου μηπως της ποναει ο λαιμος της και της εχει κοπει η ορεξη;

Αγγελικη πολυ ωραιο το σουφλεδακι !!

νινακι μου πολυ χαρηκα που σου αρεσε η συνταγη μου ! να το δοκινασεις κ με κοτοπουλο η χοιρινο ειναι τελειο !!

αστερακι μια χαρα φαγατε !!!

Εμεις σημερα φασολαδα κ για τον μικρο σκετα μακαρονακια.

Ειναι λιγο καλυτερα απο βηχα κ πυρετο αλλα δεν εχει καθολου ορεξη ,εχει εξαντληθει κ κανει κ ψιλοδιαροια.

Ο καημενος εχει ταλαιπωρηθει, μακαρι να συνελθει γρηγορα

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλως την κι ας αργησες!!!

Να' μαι κι εγώ! Κάθε μέρα από την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσα να γράψω, αλλά είχε πρόβλημα ο server στο γραφείο και δεν δούλευε σωστά το δίκτυο.

Από ό,τι είδα είχαμε πολλά γενέθλια αυτές τις ημέρες, οπότε κορίτσια χρόνια πολλά και να τους χαίρεστε!

Ιωάννα μου, εύχομαι όλα καλά να πάνε με τον πεθερό σου!

μακαρι να πανε ολα καλα μην εχουμε κι αλλα δεν θ αντεξω η γυναικα!

Ουφ...δεν θυμάμαι όλα τα νέα σας...θα κάτσω να τα ξαναδιαβάσω και να σχολιάσω...

Μαγειρικά αυτές τις μέρες είχαμε ποικιλία. Α...παράπονο δεν έχω! Κοτόπουλο φιλέτο στο φούρνο με μουστάρδα, γιουβαρλάκια, σολωμό στο φούρνο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας, χυλοπίτες στο φούρνο με τυριά, κατσικάκι με πατάτες, ψαρόσουπα, μοσχαράκι γιουβέτσι, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, και από όσπρια φακές, φασολάκια μαυρομάτικα με ρύζι, γίγαντες στο φούρνο. Για τις λιγούρες είχα φτιάξει κέικ και τυρόψωμο. Επίσης ένα βράδυ έκανα πίτσα.

Ολα ακουγονται νοστιμοτατα!!!

Η κοπέλα που κρατάει την μικρή μου είναι μισή Κύπρια και ήρθε η μαμά της με την αδερφή της για λίγες μέρες. Μεταξύ άλλων πραγμάτων που μας έφεραν και ταχινοπιτάκια. Ήταν πεντανόστιμα και θα αρχίσω να ψάχνω συνταγή για να τα κάνω κι εγώ.

Ειχα δοκιμασει καποτε κυπριακα φαγητα και ηταν πολυ ωραια!

Επιστρέφω στη δουλειά και ελπίζω να μπορέσω να ξανασυνδεθώ. Φιλιά σε όλες!

Εδώ είμαι πάλι...

Καταρχήν Ιωάννα να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Να τα εκατοστήσει και να τον καμαρώνεις πάντα!

Σ ευχαριστω Αγγελικη μου να εισαι καλα!

Τζενάκι να τα εκατοστήσει και ο αντρούλης σου! Να χαίρεστε την οικογένειά σας και να είστε πάντα αγαπημένοι!

Νινάκι μου ούτε κι εγώ μπορώ να σε βοηθήσω με το κανταίφι γιατί δεν το πολυτρώω, οπότε δεν έχω επιχειρήσει να το κάνω ποτέ.

Φωτεινή τα μικρούλια μας περνάνε και φάσεις που δεν τρώνε φαγητά που τους αρέσουν! Έτσι κάνει και ο δικός μου ώρες ώρες! Υπομονή!

Γιατι εμενα δεν το κανει?

Αστεράκι άντε 3 μέρες έμειναν για να φύγει η εβδομάδα κι ελπίζω να βρεις τους ρυθμούς σου μετά!

Που είστε οι υπόλοιποι? Πολλά φιλάκια στο Εβιράκι μας, στον Νίκο, στην Στρουμφίτα ... ξεχνάω κάποιον άλλο? Ελπίζω πως όχι...

Καλησπέρα παιδιά μου, καλό μήνα να σας ευχηθώ.

Το φαγητό που έφτιαξα σήμερα ήταν αρακάς με πουρέ στο φούρνο. Για μένα είχα λίγα παντζάρια από χτες.

Τις τελευταίες μέρες είχαμε, ναι μεν συννεφιά, αλλά καλές θερμοκρασίες σε γενικές γραμμές, δηλαδή περίπου 12άρια. Σήμερα ενώ είχαμε συννεφιασμένο καιρό με βροχούλα πού και πού μέσα στην ημέρα, αργά το μεσημέρι ξανάρχισε κι εκεί που είχε ψιλόβροχο το έκανε κάπως χοντρόβροχο και ξαφνικά το γύρισε σε χιόνι για ένα λεπτό περίπου και μετά πάλι σε βροχή. Δηλαδή, αυτό αν κάποιος βρίσκεται μέσα σε κτίριο που δεν έχει ορατότητα έξω δεν το μαθαίνει ποτέ και βγάζει και τους άλλους που το είδαν τρελλούς.

Σήμερα έχουμε φασολάδα και ένα τεράστιο κορμό σοκολάτας στο ψυγείο από χτες... πάνω που λέω να σταματήσω τα γλυκά, όλο ξεφυτρώνουν!:-D

Εδώ ο καλός βοηθόοοοοοοος.....

Κοριτσια ελατε ολες δεν εχω προβλημα !!! Εγω θα σας ταιζω κ εσεις θα βοηθατε με τις δουλειες του σπιτιου, λιγο η μια λιγο η αλλη κατι θα γινει !!

Μέσααααα.....

!

Αγγελική περάσαμε πολύ ωραία χτες...πήγαμε σε ένα μαγαζί στα Μελίσσια, νομίζω το ξέρει η Ιωάννα, που κάνει μόνο μοσχαρίσιες μπριζόλες, ήπιαμε τις μπυρίτσες μας και φάγαμε στο τέλος τρίγωνα κερασμένα:-P

Μπράβο Νίνα, χαίρομαι που περάσατε ωραία.

Μου ήρθε φλασιά ότι δεν έχω πει στην Φωτεινή για την πάστα ταψιού και δεν θυμάμαι πότε είναι τα γενέθλια του μικρού της, οπότε μπήκα να της βάλω την συνταγή: http://www.daddy-cool.gr/2015/06/to-glyko-poy-xetrelane-to-facebook9-pasta-se-glyko-tapsioy-apo-th-sofh-tsiwpoy.html.

Πολύ ωραία δείχνει!!!!!!!!

Εμεις εχουμε αρρωστο τον μικρουλη με πυρετο κ βηχα ,οποτε χτες το βραδυ ηρθε η γιαγια αρων αρων να τον κρατησει.

Περαστικά του Τζένη μου, ελπίζω σήμερα να είναι αρκετά καλύτερα.

Χτες είχα σχολική άδεια και πήγα στο νηπειαγωγείο για τον μικρό. Το πρωί όμως έκανα την βολτούλα στο Πασαλιμάνι και απόλαυσα καφεδάκι σερφάροντας από το κινητό.

Ωραία πράματα!!!!!

Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια γιατί γιόρταζε ο άντρας μου και είχαν έρθει οι δικοί μου να του ευχηθούν.

Χρόνια του πολλά, να τον χαίρεσαι Αγγελική μου.

Μου έχει καρφωθεί να κάνω κανταίφι... δεν το έχω ξανακάνει και θέλω βοήθεια:tongue:

Δεν είναι δύσκολο. Το, ας πούμε "μυστικό" είναι να ξάσεις καλά το φύλλο του κανταϊφιού, δηλαδή το μαλλί, για να είναι λίγο ίσιο την ώρα που θα το τυλίγεις. Θέλει να το τυλίξεις με τους ξηρούς καρπούς σφιχτά και καλό ψήσιμο για να μη λασπώσει όταν το σιροπιάσεις. Κατά τα άλλα ακολουθείς τις οδηγίες στις συνταγές που θα βρεις γιατί εγώ δεν τις ξέρω απ' έξω για να σου δώσω.

Νινα αυριο ειναι τα γεννεθλια του

Ιωάννα να τα εκατοστήσει και να τον καμαρώνεις πάντα γερό και δυνατό.

Δύσκολη βδομάδα για μένα αλλά θα περασει!:rolleyes:

Εύχομαι να περάσει όσο πιο εύκολα γίνεται.

Χτες το βραδυ εφτιαξα μια τουρτα ασπρη με κρεμα ζαχαροπλαστικης κ φραουλες για τον αντρα μου που γεννεθλιαζεισημερα κ να φανταστεις εβαλα μια κουπα νερο μιση ζαχαρη.

Να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα γερός και δυνατός να σας περιποιείται.

Ειναι λιγο καλυτερα απο βηχα κ πυρετο αλλα δεν εχει καθολου ορεξη ,εχει εξαντληθει κ κανει κ ψιλοδιαροια.

Αααα κρίμα του έπεσε λίγο βαριά η ίωση.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλώς το το κορίτσι μας.

!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τι υγρασία είνα αυτή που έχει σήμερα? Σηκώθηκα με πονοκέφαλο και μόλις χαπακώθηκα για να βγάλω την μέρα.

Σήμερα το μενού μας έχει χοιρινό τηγανιά με πατατούλες τηγανιτές ή πουρέ.

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα κοριτσια!

Εβιρι εδω τις τελευταιες μερες ειχε πολυ καλο καιρο σημερα ομως μας τα χαλασε. Εχει συννεφια και πολυ υγρασια! Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

Σημερα θα φαμε φακες, για αυριο δεν εχω ιδεα. Για πειτε κατι εκτος απο μακαρονια, μπιφτεκια, φακες, κοτοπουλο

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

Εβιρακι πως ηταν ο πουρες με τον αρακα στο φουρνο; πολυ πρωτοτυπο !! Κ η Νινα το εφτιαξε με αναμεικτα λαχανικα ,περιμενουμε κ απο εκει πληροφοριες!

Ιωαννακι κ εγω πραγματικα εχω κολλησει για αυριο δεν ξερω τι να φτιαξω. Καλοδεχουμενες οι ιδεες!

Ελα βρε στουμφιτακι κ σε χασαμε ! Τι κανει η μικρουλα σου ;

Αγγελικη κοκκαλα τσακιζει η παλιουγρασια σημερα και ειπαν πως θα ειναι ετσι κ με βροχη ολο το ΣΚ. Μην τυχει ΣΚ κ κανει καλο καιρο δεν γινεται ...Πολυ ωραιο το φαγακι σου !

Εμεις σημερα θα φαμε κοπανακια κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες.

Κοψαμε κ την τουρτα χτες βραδυ πολυ ωραια εγινε !! Αντε τελος του μηνα τωρα παλι τουρτα για τα γεννεθλια του μεγαλου !

Ο μικρος κοριτσακια μου ειναι πολυ καλυτερα απο χτες το μεσημερι κ μετα.Σταματησε ο πυρετος κ ο βηχας εχει υποχωρρήσει παρα πολυ κ δεν ειναι τοσο βαρυς.Εφαγε κιολας οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.Μετα απο 5 μερες κοιμηθηκαμε κ λιγο το βραδυ,οποτε ολα καλα θελω να πιστευω.

Ιωάννα τι θα έλεγες για κανένα λαδερο? Φασολάκια, αρακά...

Τζενάκι και του χρόνου να είστε καλά να ξαναγιορτάσετε! Και φυσικά δεν αργείτε για τα επόμενα διαβάζω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα απεργησα τελικα. Πηγα εγω τη μικρη στο σχολειο κι αν βλεπατε τη χαρα της. Ευτυχως παντωας που προσαρμοζεται και δεν παραπονιεται καθε μερα. Ολες τις προηγουμενες μερες ειχε λιακαδα και σημερα που ειμαι σπιτι βρεχει γκρρρρρ. Τη βολτα με τον μικρο ομως την πηγαμε.

Τζενακι να χαιρεσαι τον συζυγο! Χαιρομαι που και ο μικρος πηγαινει καλυτερα.

Αστερακι ευχομαι να περασει οσο καλυτερα γινεται η εβδομαδα!

Στρουμφιτα τι ωραια πουσε ξαναδιαβασαμε! Χαιρομαι που ειστε καλα. Ωραιο το χαλουμι.

Εβιρι κιεγω μαθαινα οτι ειχε καλο καιρο γιατην εποχη στη Ν.Γερμανια. Καλα αυτο που εγινεμε το χιονι βγαζει τον αλλο τρελο ανετα.

Αγγελικη μου αρεσουν οι βολτες σου στο Πασαλιμανι! Καλα κανεις.

Για σημερα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες. Εφαγε κι η κορη δυο πηρουνιες (γουαου πανηγυριζουμε)

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα.

Ελπίζω να γραφτεί το μήνυμα μου και να μην εξαφανιστεί, όπως έγινε πριν...:?

Τι ωραία που ήταν σήμερα με τις απεργίες, που δεν είχε καθόλου κίνηση! Αποστάσεις που τις κάνω σε 35 λεπτά, τις έκανα σε 20΄.:D Μακάρι να ήταν πιο συχνά έτσι οι δρόμοι;)

Το φαγητό μας σήμερα ήταν οι πένες που είχαν περισσέψει από προχτές με μπεσαμέλ και τυριά στο φούρνο... χτες τελικά έκανα ραβανί και μου κάλυψε τις ανάγκες σε σιροπιαστό!:P... το μοίρασα το περισσότερο σε μαμά, πεθερά και θεία, οπότε δεν έμεινε και πολύ... μην το παρακάνουμε:D... έκανα και ψαρόσουπα με μυλοκόπι και μου άρεσε πολύ το ψάρι αυτό.

Καλημέρα καλό μήνα στν μαγειροπαρεα :tongue:

Δύσκολη βδομάδα για μένα αλλά θα περασει!:rolleyes:Ψυχραιμία και θα περάσει... κοντεύει!

Αγγελική να χαίρεσαι τον συζυγουλη σου πάντα ευτυχισμένος κ γέρος να σας προσέχει!

Ιωάννα να χαίρεσαι το αστερακι σου καλότυχο χαρούμενο με υγεία πάνω απ όλα να χαίρεσαι την κάθε στιγμή μαζί του!

Ggeny περαστικουλια σας ελπίζω σήμερα να ξημερωσατε καλύτερα !

Λοιπόν στον θέμα μας σήμερα κολοκυθοσουπα γιατί φαγαμε πολύ κρέας αυτές ς μέρες έχει έρθει κ ο Μπαμπάς κ μόνο κρέας τρωειΣαββατο φαγαμε ...δεν θυμάμαι Κυριακή κρέας με μακαρόνια ρωσικη σαλατα τυροπιτακια μια ποικιλια ειχε η μαμα μιας κ μας εκανε το τραπεζι.

Την δεύτερα μπριζολιτσα με σαλάτα κ πουρέ.Τρίτη ήταν εδώ η αδερφή μου κ εφτιαξα πίτσα για εμάς κ κοτόπουλο για την μικρη.Για αύριο σουφλε ζυμαρικών ( το ιδιο φαγητο Φωτεινη)γιατι θα κρατήσει ή πεθερά μου την μικρή κ τς αρέσει πολυ. Για την μικρή κ εμάς ψαράκι θα κάνω στον φούρνο κ το σουφλε κ είμαστε σούπερ .

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους :P

καλημερααααα !!

Ιωαννακι μου χρονια πολλα !! να χαιρεσαι το αντρακι σου !Γερο , ευτυχισμενο και παντα χαρούμενο να ειναι στην ζωη του! Να εισαι καλα να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

Νινακι την παστα ταψιου δεν την εχω φτιαξει λογω της σαντιγυς που δεν θελουν οι αντρες.Κανω ομως πολυ συχνα τουρτες κ για την δοση του παντεσπανιου που εχει η συνταγη το θεωρω υπεροβολικο το σιροπι αφου εγω που τα σιροπιαζω καλα καλα τα παντεσπανια για 3 ιδια με αυτο της συνταγης βαζω το 1/3 του σιροπιου.Μια φιλη μου που την ειχε κανει κ το κουβεντιαζαμε αυτο μου ειπε κ αυτη πως κολυμαγε ηταν υπερβολικο το σιροπι.

Χτες το βραδυ εφτιαξα μια τουρτα ασπρη με κρεμα ζαχαροπλαστικης κ φραουλες για τον αντρα μου που γεννεθλιαζεισημερα κ να φανταστεις εβαλα μια κουπα νερο μιση ζαχαρη. Α είμαστε πολύ τελικά οι υδροχόοι και δεν μας φαινότανε:P Πολύχρονος, ευτυχισμένος και ότι επιθυμείτε!!

Φωτεινη μου μηπως της ποναει ο λαιμος της και της εχει κοπει η ορεξη;

Αγγελικη πολυ ωραιο το σουφλεδακι !!

νινακι μου πολυ χαρηκα που σου αρεσε η συνταγη μου ! να το δοκινασεις κ με κοτοπουλο η χοιρινο ειναι τελειο !! Είμαι σίγουρη!! Σε ευχαριστώ και πάλι.:tongue:

αστερακι μια χαρα φαγατε !!!

Εμεις σημερα φασολαδα κ για τον μικρο σκετα μακαρονακια.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλώς την!:P Πού ήσουν και είχα αρχίσει να ανησυχώ?! Το ζουζούνι σου τι κάνει?:tongue:

Να' μαι κι εγώ! Κάθε μέρα από την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσα να γράψω, αλλά είχε πρόβλημα ο server στο γραφείο και δεν δούλευε σωστά το δίκτυο.

Από ό,τι είδα είχαμε πολλά γενέθλια αυτές τις ημέρες, οπότε κορίτσια χρόνια πολλά και να τους χαίρεστε!

Ιωάννα μου, εύχομαι όλα καλά να πάνε με τον πεθερό σου!

Ουφ...δεν θυμάμαι όλα τα νέα σας...θα κάτσω να τα ξαναδιαβάσω και να σχολιάσω...

Μαγειρικά αυτές τις μέρες είχαμε ποικιλία. Α...παράπονο δεν έχω! Κοτόπουλο φιλέτο στο φούρνο με μουστάρδα, γιουβαρλάκια, σολωμό στο φούρνο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας, χυλοπίτες στο φούρνο με τυριά, κατσικάκι με πατάτες, ψαρόσουπα, μοσχαράκι γιουβέτσι, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, και από όσπρια φακές, φασολάκια μαυρομάτικα με ρύζι, γίγαντες στο φούρνο. Για τις λιγούρες είχα φτιάξει κέικ και τυρόψωμο. Επίσης ένα βράδυ έκανα πίτσα. Μιαμ μιαμ! Όλα υπέροχα!:P

Η κοπέλα που κρατάει την μικρή μου είναι μισή Κύπρια και ήρθε η μαμά της με την αδερφή της για λίγες μέρες. Μεταξύ άλλων πραγμάτων που μας έφεραν και ταχινοπιτάκια. Ήταν πεντανόστιμα και θα αρχίσω να ψάχνω συνταγή για να τα κάνω κι εγώ.

Επιστρέφω στη δουλειά και ελπίζω να μπορέσω να ξανασυνδεθώ. Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα παιδιά μου, καλό μήνα να σας ευχηθώ. Επίσης Εβίρι μου!

Το φαγητό που έφτιαξα σήμερα ήταν αρακάς με πουρέ στο φούρνο. Για μένα είχα λίγα παντζάρια από χτες.

Τις τελευταίες μέρες είχαμε, ναι μεν συννεφιά, αλλά καλές θερμοκρασίες σε γενικές γραμμές, δηλαδή περίπου 12άρια. Σήμερα ενώ είχαμε συννεφιασμένο καιρό με βροχούλα πού και πού μέσα στην ημέρα, αργά το μεσημέρι ξανάρχισε κι εκεί που είχε ψιλόβροχο το έκανε κάπως χοντρόβροχο και ξαφνικά το γύρισε σε χιόνι για ένα λεπτό περίπου και μετά πάλι σε βροχή. Δηλαδή, αυτό αν κάποιος βρίσκεται μέσα σε κτίριο που δεν έχει ορατότητα έξω δεν το μαθαίνει ποτέ και βγάζει και τους άλλους που το είδαν τρελλούς.

χα χα με τέτοια σκαπανεβάσματα δεν θέλει κανείς και να τρελαθεί!:|

Καλημερα κοριτσια!

Εβιρι εδω τις τελευταιες μερες ειχε πολυ καλο καιρο σημερα ομως μας τα χαλασε. Εχει συννεφια και πολυ υγρασια! Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

Σημερα θα φαμε φακες, για αυριο δεν εχω ιδεα. Για πειτε κατι εκτος απο μακαρονια, μπιφτεκια, φακες, κοτοπουλο

Και εγώ κάτι σε αρακά θα σου έλεγα, ίσως και κάποια σούπα...

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα απεργησα τελικα. Πηγα εγω τη μικρη στο σχολειο κι αν βλεπατε τη χαρα της. Ευτυχως παντωας που προσαρμοζεται και δεν παραπονιεται καθε μερα. Ολες τις προηγουμενες μερες ειχε λιακαδα και σημερα που ειμαι σπιτι βρεχει γκρρρρρ. Έτσι δεν γίνεται συνήθως? όταν θες ήλιο, εξαφανίζεται! :mad:Τη βολτα με τον μικρο ομως την πηγαμε.

Τζενακι να χαιρεσαι τον συζυγο! Χαιρομαι που και ο μικρος πηγαινει καλυτερα.

Αστερακι ευχομαι να περασει οσο καλυτερα γινεται η εβδομαδα!

Στρουμφιτα τι ωραια πουσε ξαναδιαβασαμε! Χαιρομαι που ειστε καλα. Ωραιο το χαλουμι.

Εβιρι κιεγω μαθαινα οτι ειχε καλο καιρο γιατην εποχη στη Ν.Γερμανια. Καλα αυτο που εγινεμε το χιονι βγαζει τον αλλο τρελο ανετα.

Αγγελικη μου αρεσουν οι βολτες σου στο Πασαλιμανι! Καλα κανεις.

Για σημερα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατ!

Φιλια

Μου φαίνεται η μικρή προσέχει την σιλουέτα της!:P

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα φιλέτο κοκκινόψαρου με αμύγδαλα και χόρτα για συνοδεία.

Ο καιρός κι εδώ βροχερός και κρύος σήμερα, μόνο 5 βαθμούς έλεγε η πρόγνωση.

Τι υγρασία είνα αυτή που έχει σήμερα? Σηκώθηκα με πονοκέφαλο και μόλις χαπακώθηκα για να βγάλω την μέρα.

Εναρμονιστήκαμε αλλά μόνο στον καιρό.

Ρίξε μια ματιά εδώ και πιστεύω ότι κάτι θα βρεις, υπάρχουν όλα τα είδη τροφίμων και οι πιο γνωστοί τρόποι μαγειρέματος.

http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.de/search/label/%CE%A4%CE%99%20%CE%9D%CE%91%20%CE%9C%CE%91%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%95%CE%A8%CE%A9%20%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%91%3B

Εβιρακι πως ηταν ο πουρες με τον αρακα στο φουρνο; πολυ πρωτοτυπο !! Κ η Νινα το εφτιαξε με αναμεικτα λαχανικα ,περιμενουμε κ απο εκει πληροφοριες!

Ήταν πολύ ωραίο τελικά, άρεσε σε όλους μας. Πιστεύω ότι και της Νίνας θα πρέπει να είναι πεντανόστιμο αφού έχει περισσότερα λαχανικά.

Ο μικρος κοριτσακια μου ειναι πολυ καλυτερα απο χτες το μεσημερι κ μετα.Σταματησε ο πυρετος κ ο βηχας εχει υποχωρρήσει παρα πολυ κ δεν ειναι τοσο βαρυς.Εφαγε κιολας οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.Μετα απο 5 μερες κοιμηθηκαμε κ λιγο το βραδυ,οποτε ολα καλα θελω να πιστευω.

Μπράβο ευτυχώς, να συνέλθει κι εκείνος, να ηρεμήσετε κι εσείς.

Καλέ ναι, είχαμε πολύ ωραίες μέρες, ακόμα και μέσα στη συννεφιά είχαμε μια χαρά θερμοκρασίες. Μόνο χτες έγινε αυτό το παλαβό απότομα. Σήμερα βέβαια, έπεσε αρκετά η θερμοκρασία ενώ αύριο και τις επόμενες θα φτιάξει πάλι και μάλιστα λένε για αύριο 10 βαθμούς και μεθαύριο 16. Μιλάμε για ζουρλομανδύα με βούλες.

Τώρα που είπα ζουρλομανδύα, να πω το ανέκδοτο που ίσως να το ξέρετε από το ίντερνετ: "Να είσαι στο ψυχιατρείο, να σου έχουν φορέσει ζουρλομανδύα και να σε τρώει ο κώλος σου.....τρελαίνεσαι ακόμα περισσότερο".

Ελπίζω να μη σας το έχω ξαναπεί και σας ζαλίζω.

Για σημερα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες. Εφαγε κι η κορη δυο πηρουνιες (γουαου πανηγυριζουμε)

Ναι, ναι το άκουσα στις ειδήσεις των 20:00.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα από μία βροχερή Αθήνα.

Σήμερα τρώμε καλαμαράκια με ρυζάκι που είχε μείνει από προχθές.

Θέλω το απόγευμα που θα σχολάσω να πάω να ψωνίσω δωράκι για ένα κοριτσάκι που έχει πάρτυ την Κυριακή κι ελπίζω να μην βρέχει. Δεν μπορώ να κουβαλάω σακούλες και να πρέπει να έχω και ομπρέλα...

Φωτεινή μπορώ να φανταστώ την χαρά της μικρούλας σου. Το βλέπω κι εγώ με τον δικό μου κάθε φορά που τον πάω ή τον παίρνω από το σχολείο. Λάμπει το προσωπάκι του!

Εβιράκι ο καιρός είναι γενικά σκέτη σχιζοφρένεια! Κι εδώ μην νομίζεις ότι πάμε πίσω!

Φιλάκια πολλά σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κοριτσια! Κρυο εχει μπρρρρρρ!!

Τελικα ειχα κοσμο εχτες σπιτι και δεν μαγειρεψα κατι προχειρο θα φαμε. Το απογευμα θα εχω αρκετες δουλειες και αυριο εχουμε το παρτακι του μικρου.

Εχω μια βαρεμαρα σημερα και μια υπνηλια.

Νινα πως ειναι αυτο το μυλοκοπι? πρωτη φορα το ακουω

καλησπερα κοριτσακια τι κάνετε;

Ιωαννακι με το καλο το παρτυ του μικρου σου! ευχομαι να το ευχαριστηθειτε ολοι πολυ !!!

Το μυλοκοπι το παιρνουμε κ εμεις τελευταια , ειναι μεγαλο σχετικα ψαρι κ πολυ νοστιμο.Δεν εχει πολλα κοκκαλα ,ειναι νοστιμο κ το ωραιο ειναι οτι μπορεις να το μαγειρεψεις οπως θες.Δηλαδη τρωγεται πολυ ευχαριστα κ ψητο κ βραστο σουπα, ενω αλλα ψαρια ειναι μονο για σουπα η μονο για τηγανιτα .Εγω το εχω κανει κ σουπα κ στο φουρνο με πατατες ,κρεμμυδια ,ντοματα φρεσκια κ πιπεριες κ ηταν λουκουμι.

Νινακι κ εγω χτες ηρθα γραφειο σε χρονο ντε τε ! μακαρι να ηταν καθε μερα ετσι να μην χρειαζοταν να πληρωνω καθε πρωι Αττικη. Τι ωραιο που ειναι το ρεβανι μμμμμμ !!!

Εβιρακι πολυ ενδιαφερον ακουγεται το φαγητο σου !!! Οσο για τον καιρο τι να πω , οντως θα μας τρελανει, γι αυατο ειμαστε ολοι αρρωστοι !!

Αγγελικη δεν νομιζω να βρεξει το απογευμα , μια χαρα θα τα κανεις τα ψωνια σου !! Καλαμαρακια φτιαχνεις ταχτικα ε; εγω εχω δυο σακουλακια θραψαλα απο το χωριο κ πρεπει να τα κανω γιατι θα χαλασουνε.Θα κανω το ενα σακουλακι μεσοβδομαδα με κοφτο μακαρονακι κ ελπιζω να το φανε !!

Εμεις σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα.

Καλησπέρα κορίτσια.

Πάλι μας το γύρισε στο κρύο σήμερα... δε με πειράζει, αλλά μακάρι να μην βρέξει αύριο, γιατί έχει δουλειά εξωτερική ο σύζυγος και θα γίνει παπί:(

Σήμερα είναι μέρα οσπρίων, οπότε έβαλα φασόλια... έχω και σπανακόπιτα και κολοκυθόπιτα από τη μαμά.

Καλημερα κοριτσια! Κρυο εχει μπρρρρρρ!!

Τελικα ειχα κοσμο εχτες σπιτι και δεν μαγειρεψα κατι προχειρο θα φαμε. Το απογευμα θα εχω αρκετες δουλειες και αυριο εχουμε το παρτακι του μικρου.

Εχω μια βαρεμαρα σημερα και μια υπνηλια.

Νινα πως ειναι αυτο το μυλοκοπι? πρωτη φορα το ακουω

Είναι μεγάλο ψάρι συνήθως, αλλά εμένα μου έκοψαν όσο ήθελα και έχει λευκό "κρέας"... νόστιμο ήταν και οι ιδέες της Τζένη για μαγείρεμα είναι ενδιαφέρουσες! Καλά να περάσετε αύριο με το πάρτι! Περιμένουμε εντυπώσεις!

καλησπερα κοριτσακια τι κάνετε;

Ιωαννακι με το καλο το παρτυ του μικρου σου! ευχομαι να το ευχαριστηθειτε ολοι πολυ !!!

Το μυλοκοπι το παιρνουμε κ εμεις τελευταια , ειναι μεγαλο σχετικα ψαρι κ πολυ νοστιμο.Δεν εχει πολλα κοκκαλα ,ειναι νοστιμο κ το ωραιο ειναι οτι μπορεις να το μαγειρεψεις οπως θες.Δηλαδη τρωγεται πολυ ευχαριστα κ ψητο κ βραστο σουπα, ενω αλλα ψαρια ειναι μονο για σουπα η μονο για τηγανιτα .Εγω το εχω κανει κ σουπα κ στο φουρνο με πατατες ,κρεμμυδια ,ντοματα φρεσκια κ πιπεριες κ ηταν λουκουμι.

Νινακι κ εγω χτες ηρθα γραφειο σε χρονο ντε τε ! μακαρι να ηταν καθε μερα ετσι να μην χρειαζοταν να πληρωνω καθε πρωι Αττικη. Τι ωραιο που ειναι το ρεβανι μμμμμμ !!!

Εβιρακι πολυ ενδιαφερον ακουγεται το φαγητο σου !!! Οσο για τον καιρο τι να πω , οντως θα μας τρελανει, γι αυατο ειμαστε ολοι αρρωστοι !!

Αγγελικη δεν νομιζω να βρεξει το απογευμα , μια χαρα θα τα κανεις τα ψωνια σου !! Καλαμαρακια φτιαχνεις ταχτικα ε; εγω εχω δυο σακουλακια θραψαλα απο το χωριο κ πρεπει να τα κανω γιατι θα χαλασουνε. Θα κανω το ενα σακουλακι μεσοβδομαδα με κοφτο μακαρονακι κ ελπιζω να το φανε !! Εγώ τα φοβάμαι τα θράψαλα.... ότι θα μου γίνουν σκληρά στο ψήσιμο, εννοώ. Εντωμεταξύ με κοφτό μακαρόνι δεν τα κάνω, γιατί δεν αρέσει στον σύζυγο, οπότε μόνο ψητά μπορώ.

Εμεις σημερα θα φαμε μακαρονια με κιμα.

Να σας πω κάτι, να ακούσω γνώμες: χτες μου τηλεφώνησαν από μία εταιρία δημοσκοπήσεων και ενώ συνήθως απαντάω, σκέφτηκα ότι οι ερωτήσεις του τύπου "πόσοι μένετε στην οικία, τι ηλικίες", κτλ. μπορεί να γίνουν άνετα από κάποιους που ψαρεύουν πληροφορίες για κακό σκοπό.... οπότε και αρνήθηκα να συνεχίσω να απαντάω... δεν είναι περίεργοι καιροί με όλα αυτά που ακούμε να γίνονται? Λέτε να είμαι υπερβολική?;) Τι λέτε εσείς?

Τζενάκι τα θράψαλα τα κάνουμε εμείς τηγανιτά και βγαίνουν μία χαρά. Αλλά έχει και η Έβιρι στο μπλογκ της μία ωραία συνταγή για θράψαλα με μακαρόνια. Μπες και ρίξε μία ματιά αν θες...

Νινάκι ελπίζω κι εγώ να μην βρέξει αύριο και γίνει μούσκεμα ο αντρούλης σου.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...