Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα καλη βδομαδα και καλο μηνα να εχουμε!!!

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε περισσευματα που δεν θυμαμαι καν. Το βραδυ εγω πηγα μια βολτουλα κι εφαγα εξω και ο μικρος στη γιαγια του εφαγε μπιφτεκια. Εχτες φαγαμε ψαρονεφρι ψημενο με βερυκοκα και δαμασκηνα και πατατες τηγανιτες στη μαμα μου και το βραδυ εκανα μακαρονια με κιμα για να φαμε και σημερα.

Ωραιες μερες εχει ηπιαμε κι εχτες το πρωι το καφεδακι μας εξω, δοξα το Θεο καλα περασαμε!

Τα νεα σας?

Τζενη περαστικα στο μικρουλη, θεριζουν οι γριπες, ευχομαι να μην τραβηξει πολυ και ταλαιπωρηθει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα παρεάκι.

Καλό μήνα να έχουμε:P Πώς πέρασε κιόλας ο Γενάρης, ούτε που το κατάλαβα!;)

Το Σαββατοκύριακο περάσαμε όμορφα με τον ήλιο που είχε... ήπιαμε τα καφεδάκια μας και από φαί το Σάββατο είχαμε κουτσομούρες μικρές στο τηγάνι, το βράδυ φάγαμε σουβλάκια έξω και την Κυριακή πατάτες τηγανιτές με σαλάτα και τηγανιτά μανιτάρια... το βράδυ έφτιαξα λουκουμάδες, αλλά τελικά ήταν πολλά τα τηγανιτά για μία ημέρα και μας έπεσαν βαριά;) Σήμερα είχαμε πένες με κόκκινη σάλτσα...απλό, αλλά ότι πρέπει να ισιώσει λίγο το στομάχι από χτες!

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε !!

Εμεις εχουμε αρρωστο τον μικρουλη με πυρετο κ βηχα ,οποτε χτες το βραδυ ηρθε η γιαγια αρων αρων να τον κρατησει.Ταλαιπωρηθηκε πολυ η καημενη με τις απεργιες.Ειχαν κλεισει το δρομο κ τους πηγαν απο αλλου με αποτελεσμα να ερθει σχεδον 2 ωρες αργοτερα. Πω πω ταλαιπωρία η γυναίκα:(... περαστικά στο παιδί και γρήγορα να γίνει καλά!

Το Σαββατο εφτιαξα κοτομπουκιες με πατατες τηγανιτες κ χτες μπιφτεκια με πατατες κ μπροκολο σαλατα. Σημερα θα φτιαξει η μαμα φασολακια φρεσκα απο καταψυξη.

καλημερα καλη βδομαδα και καλο μηνα να εχουμε!!!

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε περισσευματα που δεν θυμαμαι καν. Το βραδυ εγω πηγα μια βολτουλα κι εφαγα εξω και ο μικρος στη γιαγια του εφαγε μπιφτεκια. Εχτες φαγαμε ψαρονεφρι ψημενο με βερυκοκα και δαμασκηνα και πατατες τηγανιτες στη μαμα μου και το βραδυ εκανα μακαρονια με κιμα για να φαμε και σημερα.

Ωραιες μερες εχει ηπιαμε κι εχτες το πρωι το καφεδακι μας εξω, δοξα το Θεο καλα περασαμε! Πάντα τέτοια Ιωάννα!:tongue:

Τα νεα σας?

Τζενη περαστικα στο μικρουλη, θεριζουν οι γριπες, ευχομαι να μην τραβηξει πολυ και ταλαιπωρηθει

Φιλιά στην υπόλοιπη παρέα!:tongue:

Καλημέρα και καλό μήνα!

Τζενάκι μου περαστικά στον μικρουλη σου! Θελει προσοχή αυτη η περιοδος που ειναι σε εξαρση οι ιωσεις. Κριμα για την ταλαιπωρια της μαμας σου.

Ιωαννα μου χαιρομαι που περασατε ωραια.

Νινα πως ειναι το στομαχι σας σήμερα; Σε ευχαριστω για τη συνταγη. Ευκολη φαινεται. Τα γενεθλια του μικρου ειναι σε 15 μερες αλλά κοιταζα πιο νωρις για να οργανωθω γιατι εδω τα ψωνια πρεπει να τα κανω και σε αλλη πολη οπότε καταλαβαινεις.

Αγγελική, Εβιρι, Αστερακι και λοιπό παρεακι τι κανετε; (αλήθεια η Στρουμφιτα που εξαφανιστηκε πάλι;)

Εμεις την Παρασκευη ειχαμε λαχανοντολμαδες οι οποίοι περισσεψαν και για το Σαββατο αφου την Παρασκευη το βραδυ φαγαμε εξω λόγω άφιξης του συζυγου. Το Σαββατο το βραδυ παραγγείλαμε πιτσα και την Κυριακη φαγαμε ψαροσουπα όπως και χτες. Για σημερα και για αυριο ετοιμασα σουφλέ.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι ωραίες μέρες που κάνει? Ευχαριστιέσαι να βγαίνεις βολτούλες! Χτες είχα σχολική άδεια και πήγα στο νηπειαγωγείο για τον μικρό. Το πρωί όμως έκανα την βολτούλα στο Πασαλιμάνι και απόλαυσα καφεδάκι σερφάροντας από το κινητό.

Στα μαγειρικά των ημερών τώρα...

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε καλαμαράκια τηγανιτά με σαλατούλα λάχανο και ντοματοσαλάτα. Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια γιατί γιόρταζε ο άντρας μου και είχαν έρθει οι δικοί μου να του ευχηθούν.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου μπριζόλες στην γάστρα με πατατούλες τηγανιτές. Είχε φτιάξει κι ένα σουφλέ ζυμαρικών και όπως καταλαβαίνεται φάγαμε ελαφριά!

Χτες το μενού μας είχε γιουβαρλάκια και για σήμερα έχω φτιάξει καλαμαράκια κοκκινιστά με ρυζάκι.

Περαστικά Τζενάκι στον μικρούλη σου! Αυτή η περίοδος είναι φουλ στις ιώσεις βρε παιδί μου...

Πολλά φιλάκια και στο υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Απουσιες βλεπω!

Να τον χαιρεσαι Αγγελικη τον αντρουλη σου!

Εγω εβαλα τη μαμα να κανει 2 τουρτες για αυριο να παμε στο σχολειο και γεννεθλια θα του κανω το Σαββατο στο σπιτι

Σημερα τρωμε ρολο κοτοπουλο που εκανε επισης η μαμα

Οι μερες ειναι καταπληκτικες, μακαρι να μην ξαναχαλαγε!

Ολες οι απουσες παρακαλω να δηλωσετε το παρον!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Αγγελικη μου χρονια πολλα, να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου !! Σας καλομαγειρευει η πεθερα, μπραβοοοο !!

Ιωαννα ναι μακαρι να μην ξαναχαλασει ο καιρος ειναι τοσο ωραια !! Εγω ακουσα πως θα ιεναι ετσι για 10 μερες, μακαρι !! Καλη επιτυχια στην μαμα με τις τουρτες!

Φωτεινη αν την κανεις την παστα ταψιου μην βαλεις ολο το σιροπο που λεει ειναι υπερβολικα πολυ. Αυτα εχει η επαρχια με τα ψωνια , πρεπει να κανεις πολυ καλο προγραμματισμο !! λαχανοντολμαδες εχω απο την Πρωτοχρονια να κανω, θα τους βαλω στα προσεχως !! χαχαχα

Νιανκι οντως αν δεν εχεις συνηθισει τα τηγανιτα οπως εμεις και τα φας μαζεμενα το στομαχι ενα κατι τις το παθαινει ! Πως ειστε σημερα;

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες. Ο μικρος εχει απιστευτο βηχα κ κανει 38 ανα 12-14 ωρες.Μας ειπε η παιδιατρος που πηγαμε ιεναι ιωση απλα εχει πολλα φλεμματα κ ζοριζεται το καημενο.

Σημερα το μενου εχει μοσχαρακι κοκκινιστο με παταττες τηγανιτες.

Καλησπέρα κορίτσια.

Υπέροχη μέρα σήμερα και μας ξεμυαλίζει!:P

Σήμερα έχω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.

Το στομάχι έστρωσε, μετά και τις χθεσινές πένες.. ευτυχώς! Μου έχει καρφωθεί να κάνω κανταίφι... δεν το έχω ξανακάνει και θέλω βοήθεια:tongue:

Καλημέρα και καλό μήνα!

Τζενάκι μου περαστικά στον μικρουλη σου! Θελει προσοχή αυτη η περιοδος που ειναι σε εξαρση οι ιωσεις. Κριμα για την ταλαιπωρια της μαμας σου.

Ιωαννα μου χαιρομαι που περασατε ωραια.

Νινα πως ειναι το στομαχι σας σήμερα; Σε ευχαριστω για τη συνταγη. Ευκολη φαινεται. Τα γενεθλια του μικρου ειναι σε 15 μερες αλλά κοιταζα πιο νωρις για να οργανωθω γιατι εδω τα ψωνια πρεπει να τα κανω και σε αλλη πολη οπότε καταλαβαινεις. Είναι εύκολη και αν έχεις φόρμα αποσπώμενη, μπορείς άνετα να κάνεις την τούρτα... με την σαντιγί μπορείς επίσης να γράψεις επάνω ότι θες για ευχές!

Αγγελική, Εβιρι, Αστερακι και λοιπό παρεακι τι κανετε; (αλήθεια η Στρουμφιτα που εξαφανιστηκε πάλι;)

Εμεις την Παρασκευη ειχαμε λαχανοντολμαδες οι οποίοι περισσεψαν και για το Σαββατο αφου την Παρασκευη το βραδυ φαγαμε εξω λόγω άφιξης του συζυγου. Το Σαββατο το βραδυ παραγγείλαμε πιτσα και την Κυριακη φαγαμε ψαροσουπα όπως και χτες. Για σημερα και για αυριο ετοιμασα σουφλέ.

Φιλια

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Αγγελικη μου χρονια πολλα, να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου !! Σας καλομαγειρευει η πεθερα, μπραβοοοο !!

Ιωαννα ναι μακαρι να μην ξαναχαλασει ο καιρος ειναι τοσο ωραια !! Εγω ακουσα πως θα ιεναι ετσι για 10 μερες, μακαρι !! Καλη επιτυχια στην μαμα με τις τουρτες!

Φωτεινη αν την κανεις την παστα ταψιου μην βαλεις ολο το σιροπο που λεει ειναι υπερβολικα πολυ. Την έχεις κάνει ε? Δεν το θυμάμαι αυτό, γιατί έχω να την κάνω καιρό... καλά που το ανέφερες:P! Αυτα εχει η επαρχια με τα ψωνια , πρεπει να κανεις πολυ καλο προγραμματισμο !! λαχανοντολμαδες εχω απο την Πρωτοχρονια να κανω, θα τους βαλω στα προσεχως !! χαχαχα

Νιανκι οντως αν δεν εχεις συνηθισει τα τηγανιτα οπως εμεις και τα φας μαζεμενα το στομαχι ενα κατι τις το παθαινει ! Πως ειστε σημερα; Καλύτερα... ευχαριστώ!

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες. Ο μικρος εχει απιστευτο βηχα κ κανει 38 ανα 12-14 ωρες.Μας ειπε η παιδιατρος που πηγαμε ιεναι ιωση απλα εχει πολλα φλεμματα κ ζοριζεται το καημενο.

Σημερα το μενου εχει μοσχαρακι κοκκινιστο με παταττες τηγανιτες.

Τζένη ξέχασα να σου πω ότι έκανα το φαγητό με το κρέας που είχες πει και τον πουρέ από πάνω, απλά δεν έβαλα κρέας, αλλά ανάμικτα λαχανικά... πολύ ωραίο! Και άρεσε πολύ και στον σύζυγο, που δεν τρώει τον πουρέ!:D

Απουσιες βλεπω!

Να τον χαιρεσαι Αγγελικη τον αντρουλη σου!

Εγω εβαλα τη μαμα να κανει 2 τουρτες για αυριο να παμε στο σχολειο και γεννεθλια θα του κανω το Σαββατο στο σπιτι Πότε είναι τα γενέθλια είπες? Να τον χαίρεσαι, όποτε και να είναι!!:P

Σημερα τρωμε ρολο κοτοπουλο που εκανε επισης η μαμα

Οι μερες ειναι καταπληκτικες, μακαρι να μην ξαναχαλαγε!

Ολες οι απουσες παρακαλω να δηλωσετε το παρον!

Καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Τι ωραίες μέρες που κάνει? Ευχαριστιέσαι να βγαίνεις βολτούλες! Χτες είχα σχολική άδεια και πήγα στο νηπειαγωγείο για τον μικρό. Το πρωί όμως έκανα την βολτούλα στο Πασαλιμάνι και απόλαυσα καφεδάκι σερφάροντας από το κινητό. Αχα! Μας έγινε συνήθεια, βλέπω!:D

Στα μαγειρικά των ημερών τώρα...

Σάββατο μεσημέρι φάγαμε καλαμαράκια τηγανιτά με σαλατούλα λάχανο και ντοματοσαλάτα. Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια γιατί γιόρταζε ο άντρας μου και είχαν έρθει οι δικοί μου να του ευχηθούν. Να τον χαίρεσαι!! Πολύχρονος!

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου μπριζόλες στην γάστρα με πατατούλες τηγανιτές. Είχε φτιάξει κι ένα σουφλέ ζυμαρικών και όπως καταλαβαίνεται φάγαμε ελαφριά! Φαντάζομαι ότι ακολούθησε κόκα διαίτης μετά! χα χα χα!:tongue:

Χτες το μενού μας είχε γιουβαρλάκια και για σήμερα έχω φτιάξει καλαμαράκια κοκκινιστά με ρυζάκι.

Περαστικά Τζενάκι στον μικρούλη σου! Αυτή η περίοδος είναι φουλ στις ιώσεις βρε παιδί μου...

Πολλά φιλάκια και στο υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι!

Καλημέρα!

Αγγελική να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Βλέπω κακοπερασατε! Και του χρόνου να ειστε καλά!

Ιωαννα μου να χαιρεσαι τον μικρουλη σου! Μεγαλωσε το παλικαρακι μας! Πολύχρονος, γερος, ευτυχισμενος και τυχερος να ειναι στη ζωη του! Πως πηγαν οι τουρτες;

Νινα χαιρομαι που ειστε καλύτερα. Εμας τα τηγανητα τα σηκωνει το στομαχι μας - στα υγιεινα εχει ενα προβλημα αλλά που θα παει θα το ξεπερασουμε... Κανταΐφι δεν εχω κανει γιατι δεν το τρωμε οπότε δεν ειμαι και η πιο καταλληλη βοηθεια.

Τζενη ευχαριστω για την επισημανση για το σιροπι. Ταλαιπωρειται ο μικρος σου ε; Τα δικα μου παλι απ'οτι μας λενε βηχουν στο σχολειο τους αλλά στο σπιτι ελάχιστα. Δεν ξερω τι να κανω. Το ακουω και απο αλλους γονεις αυτο και υποψιαζομαστε την υγρασια γιατι στα σπιτια σχεδον ολοι εχουμε αφυγραντηρα.

Εχει δικιο η Ιωαννα για τις απουσιες! Για παρουσιαστειτε!

Εμεις χτες και σημερα σουφλε ζυμαρικων. Η μικρη ουτε που το αγγιξε. Πφφφ.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα καλό μήνα στν μαγειροπαρεα :tongue:

Δύσκολη βδομάδα για μένα αλλά θα περασει!:rolleyes:

Αγγελική να χαίρεσαι τον συζυγουλη σου πάντα ευτυχισμένος κ γέρος να σας προσέχει!

Ιωάννα να χαίρεσαι το αστερακι σου καλότυχο χαρούμενο με υγεία πάνω απ όλα να χαίρεσαι την κάθε στιγμή μαζί του!

Ggeny περαστικουλια σας ελπίζω σήμερα να ξημερωσατε καλύτερα !

Λοιπόν στον θέμα μας σήμερα κολοκυθοσουπα γιατί φαγαμε πολύ κρέας αυτές ς μέρες έχει έρθει κ ο Μπαμπάς κ μόνο κρέας τρωειΣαββατο φαγαμε ...δεν θυμάμαι Κυριακή κρέας με μακαρόνια ρωσικη σαλατα τυροπιτακια μια ποικιλια ειχε η μαμα μιας κ μας εκανε το τραπεζι.

Την δεύτερα μπριζολιτσα με σαλάτα κ πουρέ.Τρίτη ήταν εδώ η αδερφή μου κ εφτιαξα πίτσα για εμάς κ κοτόπουλο για την μικρη.Για αύριο σουφλε ζυμαρικών ( το ιδιο φαγητο Φωτεινη)γιατι θα κρατήσει ή πεθερά μου την μικρή κ τς αρέσει πολυ. Για την μικρή κ εμάς ψαράκι θα κάνω στον φούρνο κ το σουφλε κ είμαστε σούπερ .

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές για τον αντρούλη μου! Κι εσείς να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας!

Σήμερα τρώμε σουφλέ ζυμαρικών κι εμείς αλλά στην κατσαρόλα.

Θα τα πούμε πιο μετά γιατί πλάκωσε δουλίτσα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερααααα !!

Ιωαννακι μου χρονια πολλα !! να χαιρεσαι το αντρακι σου !Γερο , ευτυχισμενο και παντα χαρούμενο να ειναι στην ζωη του! Να εισαι καλα να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

Νινακι την παστα ταψιου δεν την εχω φτιαξει λογω της σαντιγυς που δεν θελουν οι αντρες.Κανω ομως πολυ συχνα τουρτες κ για την δοση του παντεσπανιου που εχει η συνταγη το θεωρω υπεροβολικο το σιροπι αφου εγω που τα σιροπιαζω καλα καλα τα παντεσπανια για 3 ιδια με αυτο της συνταγης βαζω το 1/3 του σιροπιου.Μια φιλη μου που την ειχε κανει κ το κουβεντιαζαμε αυτο μου ειπε κ αυτη πως κολυμαγε ηταν υπερβολικο το σιροπι.

Χτες το βραδυ εφτιαξα μια τουρτα ασπρη με κρεμα ζαχαροπλαστικης κ φραουλες για τον αντρα μου που γεννεθλιαζεισημερα κ να φανταστεις εβαλα μια κουπα νερο μιση ζαχαρη.

Φωτεινη μου μηπως της ποναει ο λαιμος της και της εχει κοπει η ορεξη;

Αγγελικη πολυ ωραιο το σουφλεδακι !!

νινακι μου πολυ χαρηκα που σου αρεσε η συνταγη μου ! να το δοκινασεις κ με κοτοπουλο η χοιρινο ειναι τελειο !!

αστερακι μια χαρα φαγατε !!!

Εμεις σημερα φασολαδα κ για τον μικρο σκετα μακαρονακια.

Ειναι λιγο καλυτερα απο βηχα κ πυρετο αλλα δεν εχει καθολου ορεξη ,εχει εξαντληθει κ κανει κ ψιλοδιαροια.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Να' μαι κι εγώ! Κάθε μέρα από την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσα να γράψω, αλλά είχε πρόβλημα ο server στο γραφείο και δεν δούλευε σωστά το δίκτυο.

Από ό,τι είδα είχαμε πολλά γενέθλια αυτές τις ημέρες, οπότε κορίτσια χρόνια πολλά και να τους χαίρεστε!

Ιωάννα μου, εύχομαι όλα καλά να πάνε με τον πεθερό σου!

Ουφ...δεν θυμάμαι όλα τα νέα σας...θα κάτσω να τα ξαναδιαβάσω και να σχολιάσω...

Μαγειρικά αυτές τις μέρες είχαμε ποικιλία. Α...παράπονο δεν έχω! Κοτόπουλο φιλέτο στο φούρνο με μουστάρδα, γιουβαρλάκια, σολωμό στο φούρνο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας, χυλοπίτες στο φούρνο με τυριά, κατσικάκι με πατάτες, ψαρόσουπα, μοσχαράκι γιουβέτσι, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, και από όσπρια φακές, φασολάκια μαυρομάτικα με ρύζι, γίγαντες στο φούρνο. Για τις λιγούρες είχα φτιάξει κέικ και τυρόψωμο. Επίσης ένα βράδυ έκανα πίτσα.

Η κοπέλα που κρατάει την μικρή μου είναι μισή Κύπρια και ήρθε η μαμά της με την αδερφή της για λίγες μέρες. Μεταξύ άλλων πραγμάτων που μας έφεραν και ταχινοπιτάκια. Ήταν πεντανόστιμα και θα αρχίσω να ψάχνω συνταγή για να τα κάνω κι εγώ.

Επιστρέφω στη δουλειά και ελπίζω να μπορέσω να ξανασυνδεθώ. Φιλιά σε όλες!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Εδώ είμαι πάλι...

Καταρχήν Ιωάννα να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Να τα εκατοστήσει και να τον καμαρώνεις πάντα!

Τζενάκι να τα εκατοστήσει και ο αντρούλης σου! Να χαίρεστε την οικογένειά σας και να είστε πάντα αγαπημένοι!

Νινάκι μου ούτε κι εγώ μπορώ να σε βοηθήσω με το κανταίφι γιατί δεν το πολυτρώω, οπότε δεν έχω επιχειρήσει να το κάνω ποτέ.

Φωτεινή τα μικρούλια μας περνάνε και φάσεις που δεν τρώνε φαγητά που τους αρέσουν! Έτσι κάνει και ο δικός μου ώρες ώρες! Υπομονή!

Αστεράκι άντε 3 μέρες έμειναν για να φύγει η εβδομάδα κι ελπίζω να βρεις τους ρυθμούς σου μετά!

Που είστε οι υπόλοιποι? Πολλά φιλάκια στο Εβιράκι μας, στον Νίκο, στην Στρουμφίτα ... ξεχνάω κάποιον άλλο? Ελπίζω πως όχι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...