Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

Σημερα δεν θα φαμε χαχαχα, διαιτα. Ο μικρος θα φαει στη γιαγια μακαρονια με κιμα εγω οτι βρω ! Εχω κιμα απο κοτοπουλο και λεω να κανω γι αυριο μια κοτοπιτα γιατι εχω και καποιες πιπεριες. Εχετε κανει ποτε κοτοπιτα με κιμα? συνηθως την εκανα με κομματια φιλετου

Φωτεινη δεν ειναι μεγαλος, 65 χρονων ειναι! Τωρα που θα ερθει ο αντρας σου μαλλον θα μαγειρεψετε παλι για λοχο να παρει και τιποτα μαζι του!

Νινα μπορω να ερθω να σε βοηθησω με τον κορμο? Μην κουραστεις μονη σου

Αγγελικη γεμιστα κανω μονο το καλοκαιρι, ετσι το εχω συνδυασει. Γινονται ωραια τωρα που δεν ειναι εποχης τα λαχανικα?

Εβιρι τρελενομαι για σπανακοτυροπιτα. Υπομονη λιγες μερουλες και θα φας! Βοηθεια σας! Επισης, συμφωνω οτι τα προβληματα ειναι για τους ανθρωπους αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να τους δωσω για λιγα χρονια ρεπο :-D

Αστερακι εδωσες ωραια ιδεα για λεμονατο, εχω να φαω πολυυυ καιρο

Τζενη τι κανεις? Τι λεει το μενου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα σας ευχαριστώ για την μανούλα !!!

Σήμερα είμαι απόγευμα στην δουλειά κ εφτιαξα γιουβαρλακι για δύο μέρες γιατί μας αρέσουν πολύ πολύ!Σίγουρα κ στο αστερακι μου πουνολα τα τρωει:tongue:

Σ ευχαριστω evirι για το σαιτ θα μπω το βράδυ να χαζεψω!

Αγγελική εχεις δικιο για την μικρή με νοιάζει εμείς ψωμοτυρι όπως το λες κ πολύ ωραία ιδέα τα γεμιστά θα τα φτιαξω Δευτερα!!

Ναι νινα μου αυτό είναι το φαγακι εύκολο γρήγορο κ ωραίο !

Ggeny λιγουρευομαι τον κόκορα σου δεν έχω φτιάξει ποτέ μόνο έξω τον τρωω. Εύκολο να το φτιαξεις;;;

Γλυκές καλημερες σε ολους;;)

καλημερααααα !! επιτελους λιακαδα !!!

Κοριτσια ελατε ολες δεν εχω προβλημα !!! Εγω θα σας ταιζω κ εσεις θα βοηθατε με τις δουλειες του σπιτιου, λιγο η μια λιγο η αλλη κατι θα γινει !!

Αχ Αγγελικη το ειχα ξεχασει για τα φασολια, δεν πειραζε δεν ειναι κ φαγητο που το τρως καθε μερα (τροπος του λεγειν ).

Νινακι πολυ καλη ι ιδεα σου με το κρεμμυδι !! Θα δοκιμαστει. Κ εγω βαριεμαι αυτο το βαλε βγαλε πλυνε του τριφτη. Οσο για τον κορμο τι να πω σλουρπππ

Εβιρακι βοηθεια σας !

Φωτεινη με το καλο να τον δεχτεις τον αντρουλη σου ! Δεν πειραζει βρε για τ αφαγητα καλυτερα ξεκουραση απο μαγειρεμα.

Αστερακι περαστικα στην μαμα !! Μια χαρα ωραιοτατη ειναι κ η στραπατσαδα!

Ιωαννακι που εισαι ολα καλα;

Εμεις σημερα πενες στο φουρνο με κοκκινη σαλτσα ,γαλοπουλα κ τυρακια.

Για αυριο δεν φτιαχνω τιποτα.Θα μεινουν σιγουρα ζυμαρικα,εχω και μια μεριδα αρακα, αλλη μια μουσακα, ειναι κ 1,5 μεριδα κοκορας με ρυζι θα περισεψουν κιολας !

Γραφαμε μαζι κοριτσια !!

Ιωαννακι ισα ισα νομιζω με τον κιμα κοτοπουλο θα βγει κ καλυτερη !! Δεν θα εχεις κανενα προβλημα!

Αστερακι οχι καθολου δυσκολο δεν ειναι , απλα θελει χρονο για να βρασει γιατι το χωριατικο κοκορακι ειναι σκληρο.Εγω βασικα το κανω στην χυτρα κ σε ενα μισαωρακι ειναι ετοιμο.

γεμιστα κοριτσια κ εγω κανω ολο τον χρονο γιατι αρεσουν πολυ στα παιδακια μου ( απο ποιον μοιασανε αραγε;;;) κ τα ζητανε.Μια χαρα γινονται !

Κορίτσια ελάτε όλες να τον τσακίσουμε τον κορμό!:tongue: Έχω και μηλόπιτα, για τα υπόλοιπα γούστα:tongue:

Ιωάννα γιατί δεν κάνεις το κιμά κοτόπουλου με πουρέ από πάνω στο φούρνο, όπως έκανε η Εβίρι στο μπλογκ?

Αγγελική περάσαμε πολύ ωραία χτες...πήγαμε σε ένα μαγαζί στα Μελίσσια, νομίζω το ξέρει η Ιωάννα, που κάνει μόνο μοσχαρίσιες μπριζόλες, ήπιαμε τις μπυρίτσες μας και φάγαμε στο τέλος τρίγωνα κερασμένα:P

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι μιά χαρά νομίζω θα σου βγει η πίτα με τον κιμά κοτόπουλου. Βάλε και ότι άλλο έχεις σε λαχανικό όπως καρότο, κρεμμύδι και θα είναι οκ! Τα γεμιστά τα επέλεξα σαν αλλαγή γιατί έχουμε πήξει στο σπανάκι, φασολάκια, αρακάς...

Αστεράκι πολύ ωραίο φαγητό τα γιουβαρλάκια. Ειδικά αν έχουν και πηχτό αυγολέμονο.... μιαμ μιαμ!

Τζενάκι εγώ έρχομαι για βοηθός! Με καλή παρέα οι δουλειές γίνονται ευχάριστα!

Νινάκι κράτα κομμάτι κι έρχομαι μόλις σχολάσω. Κατά τις 5 και κάτι θα είμαι εκεί!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Κορίτσια ελάτε όλες να τον τσακίσουμε τον κορμό!:tongue: Έχω και μηλόπιτα, για τα υπόλοιπα γούστα:tongue:

Ιωάννα γιατί δεν κάνεις το κιμά κοτόπουλου με πουρέ από πάνω στο φούρνο, όπως έκανε η Εβίρι στο μπλογκ?

Αγγελική περάσαμε πολύ ωραία χτες...πήγαμε σε ένα μαγαζί στα Μελίσσια, νομίζω το ξέρει η Ιωάννα, που κάνει μόνο μοσχαρίσιες μπριζόλες, ήπιαμε τις μπυρίτσες μας και φάγαμε στο τέλος τρίγωνα κερασμένα:P

Δεν τον τρωω τον πουρε καθολου. Χοιρινες κανει και μπιφτεκια, γι αυτον δεν λεμε απεναντι απο τον φουρνο? Ενα στενο διαφορα εχω με αυτον

Δεν τον τρωω τον πουρε καθολου. Χοιρινες κανει και μπιφτεκια, γι αυτον δεν λεμε απεναντι απο τον φουρνο? Ενα στενο διαφορα εχω με αυτον

Ναι, για αυτόν λέμε, χιαστή από την πλατεία. Αλλά νόμιζα ότι ήταν μοσχαρίσιες μπριζόλες και μάλιστα μας έκανε εντύπωση πόσο καλά ψημένες και ζουμερές ήταν... τελικά χοιρινές είναι?:wink: Τόσο κοντά είσαι?

Καλημέρα!

Μια δύσκολη εβδομάδα φτανει στο τέλος της.

Νινα θα βοηθουσα κι εγω στον κορμο αλλά μαλλον δε θα προλάβω απ'οτι βλέπω. Και του χρονου και να περνατε παντα ωραια!

Ιωαννα δεν ειναι και πολυ μεγαλος ο άνθρωπος. Μπα δε θα παρει τιποτα μαζι του γιατι λογω της απεργιας των καραβιων θα ταξιδεψουν αεροπορικως. Θα δω αν θα τους στειλω τιποτα με τη ληξη της απεργιας με το ΚΤΕΛ. Δεν φτιαχνω κοτοπιτα οπότε δεν ξερω να σε βοηθησω.

Εβιρι βοηθεια σας! Αγαπημενο φαγητο η σπανακοτυροπιτα.

Αστερακι κι εμενα μου αρεσουν τα γιουβαρλάκια όπως και να ειναι.

Χτες ειχαμε αρακα αλλά δεν πρόλαβα να φαω. Για σημερα μαλλον λαχανοντολμάδες.

Φιλια και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε λίγα γεμιστα και λίγους γίγαντες που έμειναν από τις προηγούμενες μέρες. Μόνο του μικρού έφτιαξα χτες λίγες φακές για να πάρει μαζί του στο σχολείο γιατί δεν τρώει τους γίγαντες και δεν ήθελε να ξαναφάει γεμιστά.

Φωτεινή με το καλό να δεχτείς τους άντρες της οικογένειας!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλο το παρεάκι μας , αν δεν τα ξαναπούμε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Ναι, για αυτόν λέμε, χιαστή από την πλατεία. Αλλά νόμιζα ότι ήταν μοσχαρίσιες μπριζόλες και μάλιστα μας έκανε εντύπωση πόσο καλά ψημένες και ζουμερές ήταν... τελικά χοιρινές είναι?:wink: Τόσο κοντά είσαι?

Ναι, εκει μενω. Να δοκιμασεις και το μπιφτακι του ειναι πολυ ωραιο και καθαρο

Καλημέρα!

Μια δύσκολη εβδομάδα φτανει στο τέλος της.

Καλημερα, ναι ευτυχως τελειωνει!

Νινα θα βοηθουσα κι εγω στον κορμο αλλά μαλλον δε θα προλάβω απ'οτι βλέπω. Και του χρονου και να περνατε παντα ωραια!

Θα σου κρατησουμε ενα κομματι ελα!!

Ιωαννα δεν ειναι και πολυ μεγαλος ο άνθρωπος. Μπα δε θα παρει τιποτα μαζι του γιατι λογω της απεργιας των καραβιων θα ταξιδεψουν αεροπορικως. Θα δω αν θα τους στειλω τιποτα με τη ληξη της απεργιας με το ΚΤΕΛ. Δεν φτιαχνω κοτοπιτα οπότε δεν ξερω να σε βοηθησω.

Οχι δεν ειναι μεγαλος. Σημερα θα βγει και λεει εγω τη Δευτερα θα παω για δουλεια, δεν καταλαβαινει καλε!

Εβιρι βοηθεια σας! Αγαπημενο φαγητο η σπανακοτυροπιτα.

Αστερακι κι εμενα μου αρεσουν τα γιουβαρλάκια όπως και να ειναι.

Χτες ειχαμε αρακα αλλά δεν πρόλαβα να φαω. Για σημερα μαλλον λαχανοντολμάδες.

Φιλια και καλό ΣΚ

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Καλημερα!!!

Σήμερα τρώμε λίγα γεμιστα και λίγους γίγαντες που έμειναν από τις προηγούμενες μέρες. Μόνο του μικρού έφτιαξα χτες λίγες φακές για να πάρει μαζί του στο σχολείο γιατί δεν τρώει τους γίγαντες και δεν ήθελε να ξαναφάει γεμιστά.

Ποικιλια παντως υπαρχει

Φωτεινή με το καλό να δεχτείς τους άντρες της οικογένειας!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλο το παρεάκι μας , αν δεν τα ξαναπούμε!

Καλο σ/κ και σε σενα

Η κοτοπιτα βγηκε πολυ ωραια κι εκανε η μαμα μου και κρεατοσουπα μιαμ μιαμ

Καλημέρα στη μαγειροπαρεα!

Για σήμερα κ παλι γιουβαρλακια που άρεσαν κ στο αστερακι μου!

Μπραβο Nina και του χρονο αχ αυτές οι μπυριτσες ,τραβιεται ή άτιμη οποιαδήποτε εποχή!

Αγγελική εγώ κάνω κοτοπιτα βάζω πιπεριές μπρόκολο καρότα κρεμμύδι κ λίγο τυρακι κ γίνεται μουρλια

Ιωάννα πως είναι ο πεθερός σου;;;

Ggeny θα ψαξω συνταγή στο ίντερνετ για τον κόκορα κ θα το προσπάθησω.

Καλο σαββατοκύριακο σε όλους!!!

Καλημέρα στη μαγειροπαρεα!

Για σήμερα κ παλι γιουβαρλακια που άρεσαν κ στο αστερακι μου!

Μπραβο Nina και του χρονο αχ αυτές οι μπυριτσες ,τραβιεται ή άτιμη οποιαδήποτε εποχή!

Αγγελική εγώ κάνω κοτοπιτα βάζω πιπεριές μπρόκολο καρότα κρεμμύδι κ λίγο τυρακι κ γίνεται μουρλια

Ιωάννα πως είναι ο πεθερός σου;;;

Ggeny θα ψαξω συνταγή στο ίντερνετ για τον κόκορα κ θα το προσπάθησω.

Καλο σαββατοκύριακο σε όλους!!!

Θα βγει με αγωγη στο σπιτι για καποιες μερες μεχρι να κανονιστει το χειρουργειο

Καλησπέρα σε όλους.

Μου ήρθε φλασιά ότι δεν έχω πει στην Φωτεινή για την πάστα ταψιού και δεν θυμάμαι πότε είναι τα γενέθλια του μικρού της, οπότε μπήκα να της βάλω την συνταγή: http://www.daddy-cool.gr/2015/06/to-glyko-poy-xetrelane-to-facebook9-pasta-se-glyko-tapsioy-apo-th-sofh-tsiwpoy.html.

Θα σας διαβάσω αργότερα και θα σας πω τα νέα μου.

Φιλιά!

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε !!

Εμεις εχουμε αρρωστο τον μικρουλη με πυρετο κ βηχα ,οποτε χτες το βραδυ ηρθε η γιαγια αρων αρων να τον κρατησει.Ταλαιπωρηθηκε πολυ η καημενη με τις απεργιες.Ειχαν κλεισει το δρομο κ τους πηγαν απο αλλου με αποτελεσμα να ερθει σχεδον 2 ωρες αργοτερα.

Το Σαββατο εφτιαξα κοτομπουκιες με πατατες τηγανιτες κ χτες μπιφτεκια με πατατες κ μπροκολο σαλατα. Σημερα θα φτιαξει η μαμα φασολακια φρεσκα απο καταψυξη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...