Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ιωάννα ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον πεθερό σου. Το χειρουργείο θα γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο? Είναι απαράδεκτοι, με τέτοια κρίση να ζητούν αυτά τα ποσά! Και δεν φοβούνται μήπως τους καταγγείλουν? Αλλά τι λέω τώρα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ιωαννα ευχομαι ο,τι καλυτερο για τον πεθερο σου! Περαστικά του να ειναι! Δυστυχως αυτοι οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν απο κριση. Κατα τα αλλα διαμαρτυρονται. Και πως να τα σηκωσεις τοσα λεφτα με τον ελεγχο κεφαλαιων; Ειναι στον κοσμο τους και ειναι και επαισχυντοι κατα τη γνωμη μου. Άντε γιατι τα θυμαμαι οσες φορες τα εχω ζησει και φουντωνω.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε γίγαντες με πιπεριές Φλωρίνης, από τις συνταγούλες της Έβιρι. Δεν τους είχα ξαναφτιάξει έτσι και αύριο θα σας πω εντυπώσεις. Έκανα κι ένα λάθος και αντί για κανέλα που λέει η συνταγή έριξα γαρύφαλλο γιατί έχουν παρόμοια βαζάκια. :rolleyes: Δεν έχω πει τίποτα στον άντρα μου και στα παιδιά, για να μην τους επηρεάσω. Θα περιμένω εντυπώσεις...

Πολλές καλημέρες σε όλο το παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα σας!

Ευχαριστω για τις ευχες σας, το χειρουργειο θα γινει σε δημοσιο σε κανα 20ημερο τελικα, θα τον βγαλουν με αγωγη γιατι λεει ο χειρουργος οτι πρεπει να περασουν 20 μερες απο το εμφραγμα εκτος αν ειναι διασωληνωμενος που ευτυχως δεν ειναι, ειναι ορθιος ευτυχως. Τεσπα θα βρεθει η λυση

Σημερα τρωμε κοκκινιστο κοτοπουλο με πατατουλες

Διαφημίσεις

Καλημέρες!:P

Σήμερα δεν θα μαγειρέψω... θα φάμε έξω λόγω γενεθλίων.. χτες έκανα μακαρονάδα με μανιτάρια και δεν μπορώ να θυμηθώ τι φάγαμε την Δευτέρα:mad:...ωχ αρχίσανε τα πρώτα συμπτώματα...της ηλικίας. Οι λαχανοντολμάδες τελικά έγιναν μία χαρά, μόνο που για 5 λεπτά δεν τους κούνησα και αρπάξαν:(... ευτυχώς που είχα βάλει λαχανόφυλλα κάτω και δεν κολλήσανε, αλλά είχε την μυρωδιά του καψίματος, που χάλαγε λίγο την γεύση:mad:

Εδώ είμαι πάλι...

Χτες που λέτε ο μικρός είχε αγωνία για το πάρτυ του από το πρωί. Το μεσημέρι δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι από την προσμονή και το απόγευμα που πήγαμε 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που είχαμε γράψει στα προσκλητήρια καθόταν σε αναμένα κάρβουνα μέχρι να έρθουν οπι πρώτοι φίλοι του. Αχ αυτή η αναμονή, μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι πρώτοι! Τελικά ήρθαν 15 παιδάκια από τα 22 που υπολόγιζα. Επί 3,5 ώρες πήδαγε σαν το κατσίκι και κάθισε μόνο 15 λεπτά που φάγανε. Αποτέλεσμα, το βράδυ που γυρίσαμε σπίτι έκανε μπάνιο, ήπιε γάλα και πριν προλάβει να ξαπλώσει στο μαξιλάρι τον είχε πάρει ο ύπνος! Τέλεια!!:p Περάσαμε όλοι πολύ ωραία και χαλάλι τα χρήματα που έδωσα. Τα δωράκια που του έφεραν ήταν τα περισσότερα ρουχαλάκια, τα οποία ήταν μεγαλύτερα νούμερα κι έτσι του τα φύλαξα για του χρόνου. Του πήραν και 4 παιχνίδια τα οποία θα ανοίξει σήμερα επιστρέφοντας από το σχολείο. Έχω να κάνω μόνο μία αλλαγή.

Οι φίλοι του είχαν φτιάξει ζωγραφιές και κατασκευές που τις είχαν μέσα στις τσάντες με τα δώρα και ένα κοριτσάκι είχε ζωγραφίσει την σακούλα από το δώρο. Έτσι έβαλα μέσα σε αυτήν την σακούλα και τις υπόλοιπες καρτούλες, ζωγραφιές και κατασκευές και θα του τις φυλάξω για ενθύμια. Πολύ ωραία περάσατε... αυτά θέλουν τα παιδιά εξάλλου: τους φίλους τους και να παίζουν... μπράβο Αγγελική και του χρόνου!

Νινάκι σας ζηλεύω που έχετε χιονάκι στην πόρτα σας! Είναι ωραία είκονα... Πολύ μου άρεσε το κολπάκι με τις λεμονόκουπες. Θα το εφαρμόσω! Και φυσικά μπορώ να νοιώσω την ικανοποιήση σου για την δική σου παραγωγή!

Αστεράκι φτου φτου σκόρδα για το καλόφαγο κοριτσάκι σου! Μεγάλη υπόθεση αυτό ! Με το καλό να υποδεχτείτε και τον μπαμπάκα σου!

Εβιράκι από την βαθειά κατάψυξη αναβαθμίζεστε διαβάζω και μπαίνετε στην απλή κατάψυξη!

Φωτεινή η ποιότητα ζωής στην επαρχία δεν συγκρίνεται με αυτήν των πόλεων! Το βλέπω κάθε φορά που πηγαίνουμε στα Γιάννενα ή στο Πευκί. Άλλοι ρυθμοί, άλλη νοοτροπία στο παιχνίδι των παιδιών. Ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Αυτά τα νέα μας εν ολίγης! Πολλά φιλιά και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σήμερα έφτιαξα κιμά με πουρέ στο φούρνο. Χτες είχα παστίτσιο. Όταν ξεπάγωσα τον κιμά που τον είχα στην κατάψυξη είδα ότι ήταν αρκετή ποσότητα και τον έφτιαξα όλο με σκοπό να τον χωρίσω μαγειρεμένο σε δύο φαγητά στο χτεσινό και στο σημερινό. Πολύ ωραία ιδέα...το είδα στο μπλογκ...κρίμα που δεν αρέσει ο πουρές στο σύζυγο, αλλιώς θα το έκανα... αλλά πάλι μήπως δεν το καταλάβει ιδιαίτερα, γιατί μοιάζει με μπεσαμέλ και τον ξεγελάσω:D

Καλημέρα!

Πως μου ειστε;

Αγγελικη μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να ειναι παντα καλά και να γερασετε παζι κι ευτυχισμένοι! Επισης να χαιρεσαι και τον μικρουλη σου! Μπραβο που περασε ωραια! Η ιδεα σου για τις ζωγραφιες ειναι πολύ καλή κι ελπιζω να την εκτιμησει μεγαλώνοντας γιατι οι αντρες αντιδρουν διαφορετικά απο εμας.

Εβιρι θα ξεπαγωσετε και μετα θα σας ξαναβάλουν στην κατάψυξη και θα χαλάσετε μου φαινεται... Ωραια ιδεα αυτη με τον κιμά και τον πουρε αλλά δεν την εχω δοκιμασει ποτε.

Αστερακι εχεις δικιο οτι ειναι πολύ βολικο το καλόφαγο παιδι. Εγω εχω ενα κακοφαγο κι ενα καλοφαγο και βιωνω αυτο το χασμα καθημερινά. Ωραιο το λεμονατο εχω καιρο να κανω.

Νινα μου εννοειται μολις μπορεσεις στειλε συνταγη! Αφου ξερεις οτι οι συνταγες ειναι παντα ευπροσδεκτες (ενω τα κιλά που τις συνοδευουν μετα την καταναλωση τους ποτε). χα χα αυτό είναι σίγουρο:D Θα σου την στείλω μόλις την βρω. Όσον αφορα την αποψη μου για το άλλο θεμα θα στην πω κατ'ιδίαν κι οχι δημοσια. Αλλωστε δεν θελω να χαλάσω και το θεμα. Στείλε μου μήνυμα.

Λοιπον χτες ειχε τοσο παγο στο δρομο που νομιζες οτι ηταν λεπτο στρωμα χιονιου. Ευτυχως εσπαγε με το αυτοκινητο κι ειχαν περασει κι αλλοι πριν απο μενα. Σημερα εχει γλυκανει ο καιρος αλλά μαλλον το παει για βροχη ειναι πολυ σκοτεινα απο τα μαυρα συννεφα. Για να ταιριαζει με τον καιρο λοιπον σημερα φασολάδα. Η καλύτερη συνταγή για τέτοιο καιρό, ο οποίος άκουσα ότι θα γλυκάνει από αύριο... άντε, ετοιμάσου για ήλιο!

Φιλια

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

Μπηκα χτες εγραψα ενα κατεβατο κ δεν μπορουσα με τιποτα να το δημοσιευσω , ποιος ξερει. Πολλές φορές λέει είναι απασχολημένος ο διακομιστής σε μένα:eek:

Χρονια πολλα σε εορταζοντες, πολυχρονοι κ ευτυχισμενοι.

Αγγελικη πολυ χαρηκα για το γιοκα σου!! να τον χαιρεσαι κ τον συζυγο!!

Νινακι μεγαλη ικανοποιηση να κοβεις δικα σου πραγματα ε; γεια στα χερια σου ! Ναι, ειδικά όταν σκέφτεσαι ότι είναι χωρίς φάρμακα... ξέρεις εσύ, από τα δικά σας του χωριού.

Φωτεινη μου ο παγος ειναι χειροτερος απο το χιον, ειναι παρα πολυ επικινδυνα.

Αστερακι ωραιο το λεμονατο σου,καιρο εχω να το κανω !

Εβιρακι πολυ καλα εκανες με τον κιμα .Και τα δυο φαγακια τελεια.Εγω αυτο με το φαγητο με τον πουρε το κανω κ με μπουκιτσες κοτοπουλο η χοιρινο μαγειρεμενο με σαλτσα ντοματα,καροτα,χρωματιστες πιπεριες κ καμια φορα κ μανιταρια κ γινεται τεελιο.Το ειχα φτιαξει οταν ειχα τον μεγαλο μου το γιο μικρο κ ψαχνα να βρω τροπο να τρωει κρεας. Πω πω πολύ καλό... έτσι μπορείς να μετατρέψεις και κάποιο φαγητό που έχει περισσέψει με κρέας από προηγούμενη μέρα.

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε ψαρσουπα κ το βραδυ καραβιδες ψητες με πατζαρια σαλατα κ λαχανο. Εφτιαξα με τα παιδια κ μουστοκουλουρα να εχουν για τσιμπολογημα.

Την Κυριακη μουσακα κ κουνουπιδι σαλατα.Εβρασα κ κοκορα κ τον εβαλα καταψυξη κ λουκανικοπιτακια που τα φαγαμε χτες για δεκατιανο.

Χτες φαγαμε περισευμα μουσακα κ σημερα αρακα κ μπροκολο σαλάτα. Μιαμ μιαμ, Τζένη με υιοθετείς?:tongue:

Καλησπερα κοριτσια. Δεν εχω προλαβει να διαβασω τι γραψατε γιατι ψιλοτρεχω στη δουλεια.

Εχτες φαγαμε μπιφτεκια και σημερα εχουμε φασολαδα.

Δυστυχως εκει που βαλαμε τη ζωη μας σε μια σειρα ηρθαν ολα τουμπα. επαθε την Παρασκευη εμφραγμα ο πεθερος μου, το μπαλονακι δεν βοηθησε οποτε παμε για 3πλο bypass. Δεν καταλαβαινω γιατι ζητανε τοσα λεφτα οι γιατροι 3000-5000 φακελακι? ειναι ποτε δυνατο??????

Αμάν τι πάθατε πάλι Ιωάννα? Αυτά είναι τα χειρότερα... αλλά και φακελάκι στην εποχή μας και μάλιστα τέτοια ποσά?! Στείλε μου αν θες σε μήνυμα σε ποιο νοσοκομείο έχετε πάει.

Ιωαννάκι μου εύχομαι ότι καλύτερο για τον πεθερό σου!

Νινάκι μου να τα εκατοστήσεις! Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια σήμερα!

Όσο για τον πουρέ, αν έριχνες μέσα λιγάκι μοσχοκάρυδο για να θυμίζει μπεσαμέλ μήπως παραπλανούσες τον αντρούλη σου? Να μας πει και την γνώμη της το Εβιράκι μας.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Να ζησεις Νινακι κ χρονια πολλα , μεγαλη να γινει με ασπρα μαλλια παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως ολοι να λενε να μια σοφος!! Πολυχρονη κ ευτυχισμενη κοριτσαρα να σε χαιρομαστε !! Οτι καλυτερο σου ευχομαι να σου ερθει κ υγεια πανω απο ολα !!

Ιωαννακι τι να πεις για το συστημα υγειας που εχουμε ,δεν βαζουν μυαλο οι ανθρωοι οτι κ να γινει ...

Αγγελικη σιγα μην το καταλαβουν το γαρυφαλλο,δεν νομιζω, μονο αν εβαλες πολυ μεγαλη ποσοτητητα πια ! Ωραιο φαγακι παντως τελειο!

Νινακι ελα πολυ ευχαριστως μας λειπει ενα κοριτσακι !!

Εγω στον πουρε βαζω μια ιδεα μοσχοκαρυδο κ γινεται πολυ ωραιος ! Βαζω κ μια χουφτα τυρια κιτρινα αν εχω μμμμμμ !!!

Εβιρακι φασολαδα εχω κ εγω στη υποψιν για την αλλη εβδομαδα , με χαντρες ομως μαλλον θα δουμε !

Σημερα κοκορας κοκκινιστο με ρυζακι εχει το μενου με πολιτικη σαλατα.

Eviri ωραια ιδεα με τον κιμα αλλα εγω το κανω οπως κ ηGgeny μονο που βαζω κ τυρακι.

Το λεμονατο ήταν ιδέα του αντρουλη μου είχαμε καιρό να φάμε κ μας έδωσε ένας γείτονας λεμόνια απ το χωριό οπότε ηταν ότι πρεπει.

Νινα χρονιά πολλά κ καλά με υγεια κ πολλά χαμόγελα !!!

Για σήμερα ειχα στο μυαλό ψαρασουπα είχε κ λαϊκή μου είπε ή μαμα ότι θα την φτιάξει αλλά δυστυχώς αρρώστησε οπότε άκυρο ευτυχώς που είχα για την μικρή λεμονατο εμείς φαγαμε στραπατσάδα μιαμμιαμ γρήγορο κ εύκολο!

Ιωάννα περαστικα στον πεθερό θέλουν μια καταγγελία για να μάθουν να δω ποτε θα βάλουν μυαλό!!!!!

(Ποτέ):(

Ποιο είναι το σάιτ τς εβιρ να μπαίνω κ γω?????

Καλησπέρα ειπα δεν είπα καλησπέρα λοιπόν φιλία σε ολους:lol::lol:8-):cool:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα! Εχω τοσο τρεξιμο στη δουλεια που με το ζορι σας διαβασα το πρωι.

Νινα μου χρονια σου πολλά! Να ζησεις και να εισαι παντα ευτυχισμενη ομορφαινοντας τη ζωη ολων γυρω σου! Ο καιρος οντως γλυκανε. Σημερα ειχε πολύ ωραια μερα

Αγγελικη σιγα μην μπορεσουν να καταλαβουν τη διαφορα.

Ιωαννα παλι καλά που θα βγει για λιγο δεν θα αντεχε τοσες μερες σε τετοιο περιβαλλον. Ειναι μεγαλος ο ανθρωπος;

Αστερακι περαστικα στη μαμα σου. Καλη ειναι κι η στραπατσαδα για μας τους μεγαλους (αν κι εγω δεν την τρωω).

Τζενακι αχ εσυ και τα κοκορακια σου! Υιοθετεις ακομα ενα κοριτσακι; Κερδιζεις διακοπες σε νησακι (αρχιζω τις δωροδοκιες).

Εμεις ακομα και σημερα τρωγαμε περισσευματα. Ειπαμε μαγειρευουμε για λοχο. Την Παρασκευη ερχεται ο αντρας μου και θα φυγει την Κυριακη μαζι με τον παππο μας που ανεβαινει Αθηνα για τη θεραπεια του.

Φιλακια και καληνυχτα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα σε όλες σας.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν φακές, χτες έφτιαξα και μια σπανακοτυρόπιτα, αλλά μόνο ένα κομμάτι έφαγα και ξανά πάλι το Σάββατο. Θα κάνουμε μαζί με την Εβιρίνα μια τριήμερη νηστεία για να κοινωνήσουμε το Σάββατο που είναι των Τριών Ιεραρχών.

Εβιρι θα ξεπαγωσετε και μετα θα σας ξαναβάλουν στην κατάψυξη και θα χαλάσετε μου φαινεται...

χαχαχα ναι ναι μπαγιάτικους θα μας ξαναβάλουν μέσα.

Εβιρακι πολυ καλα εκανες με τον κιμα .Και τα δυο φαγακια τελεια.Εγω αυτο με το φαγητο με τον πουρε το κανω κ με μπουκιτσες κοτοπουλο η χοιρινο μαγειρεμενο με σαλτσα ντοματα,καροτα,χρωματιστες πιπεριες κ καμια φορα κ μανιταρια κ γινεται τεελιο.Το ειχα φτιαξει οταν ειχα τον μεγαλο μου το γιο μικρο κ ψαχνα να βρω τροπο να τρωει κρεας.

Τέλεια η εκδοχή που δίνεις!!!!!!!!!!

Εφτιαξα με τα παιδια κ μουστοκουλουρα να εχουν για τσιμπολογημα.

Αχ, τι ωραία!!!!!!

Δυστυχως εκει που βαλαμε τη ζωη μας σε μια σειρα ηρθαν ολα τουμπα. επαθε την Παρασκευη εμφραγμα ο πεθερος μου, το μπαλονακι δεν βοηθησε οποτε παμε για 3πλο bypass. Δεν καταλαβαινω γιατι ζητανε τοσα λεφτα οι γιατροι 3000-5000 φακελακι? ειναι ποτε δυνατο??????

Κάνε υπομονή Ιωάννα μου, όλα τα προβλήματα είναι για τους ανθρώπους. Με τη φροντίδα των γιατρών και το πέρασμα του χρόνου θα γιατρευτεί ο άνθρωπος. Περαστικά του να είναι και όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Όσο για το φακελάκι γδάρτες και γαϊδούρια τι να πω!!!!!!!!!!!!!

Και πως να τα σηκωσεις τοσα λεφτα με τον ελεγχο κεφαλαιων;

Ναι σωστά τα λες Φωτεινή. Πώς θα τα λάβουν οι γιατροί τώρα με τα κάπιταλ κοντρόλς;

Σήμερα τρώμε γίγαντες με πιπεριές Φλωρίνης, από τις συνταγούλες της Έβιρι. Δεν τους είχα ξαναφτιάξει έτσι και αύριο θα σας πω εντυπώσεις. Έκανα κι ένα λάθος και αντί για κανέλα που λέει η συνταγή έριξα γαρύφαλλο γιατί έχουν παρόμοια βαζάκια. :rolleyes: Δεν έχω πει τίποτα στον άντρα μου και στα παιδιά, για να μην τους επηρεάσω. Θα περιμένω εντυπώσεις...

Δε νομίζω να επηρεάσει τη γεύση ιδιαίτερα, ίσως το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να πικρίσει ελαφρά το φαγητό ανάλογα με το πόσο έντονη είναι η γεύση του γαρύφαλου. Εγώ πρόπερσι νομίζω, είχα βάλει όσο γαρύφαλο έλεγε η συνταγή στα μελομακάρονα και μου βγήκαν αρκετά πικρά και δεν το ξανάβαλα, ενώ στην Ελλάδα αυτό δε συνέβαινε ποτέ γιατί δεν ήταν τόσο πολύ έντονη η γεύση του γαρύφαλου.

Σήμερα δεν θα μαγειρέψω... θα φάμε έξω λόγω γενεθλίων..

Νίνα μου να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενη όπως σε ξέρουμε. Εύχομαι η πιο έντονη επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα.

Πολύ ωραία ιδέα...το είδα στο μπλογκ...κρίμα που δεν αρέσει ο πουρές στο σύζυγο, αλλιώς θα το έκανα... αλλά πάλι μήπως δεν το καταλάβει ιδιαίτερα, γιατί μοιάζει με μπεσαμέλ και τον ξεγελάσω:-D

Επειδή θα είναι ψημένος από το φούρνο ο πουρές θα αλλάξει γεύση και θα του φανεί διαφορετικός, γι' αυτό πιστέυω ότι θα του αρέσει.

Eviri ωραια ιδεα με τον κιμα αλλα εγω το κανω οπως κ ηGgeny μονο που βαζω κ τυρακι.

Είναι πολύ ωραίο και έτσι.

Ποιο είναι το σάιτ τς εβιρ να μπαίνω κ γω?????

http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.de/

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει γεμιστά.

Τελικά δεν τους ξένισε το γαρύφαλλο στους γίγαντες. Τους βρήκαν λίγο αλλιώτικους στην γεύση αλλά τους έφαγαν μία χαρά! Ευτυχώς!

Τζενάκι εγώ τους γίγαντες δεν μπορώ καν να τους δοκιμάσω, όπως και τα φασόλια! Αν το επιχειρήσω θα βρεθώ αγκαλιά με την λεκάνη της τουαλέτας... Οπότε δεν μπορώ να πω αν το φαγητό είναι νόστιμο!

Αστεράκι περαστικά στην μανούλα σου! Ευτυχώς που είχες φαγητό για την μικρούλα σου, εμείς οι μεγάλοι βολευόμαστε και με ψωμοτύρι!

Φωτεινούλα από ότι άκουσα ακολουθούν λίγες μέρες καλοκαιρίας σε όλη την χώρα. Μάλλον αλκυονίδες.

Εβιράκι βοήθειά σας η νηστεία και η θεία κοινωνία που θα λάβετε!

Πολλά φιλάκια και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρες!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, το τραγουδάκι της Τζένης και την θετική σας αύρα!:D Να είστε όλες καλά!:tongue:

ΦΩΤΕΙΝΗ763 κάτω τα χέρια από την Τζένη... εμένα θα πάρει, είναι πιο κοντά και τα τρώω όλα!:D χα χα!

asteraki2014 περαστικά στη μανούλα! στραπατσάδα είναι αυτό με τα αυγά και την ντομάτα?

Σήμερα έχουμε φασολάδα και ένα τεράστιο κορμό σοκολάτας στο ψυγείο από χτες... πάνω που λέω να σταματήσω τα γλυκά, όλο ξεφυτρώνουν!:D

Τζένη έκοψα σαλάτα και την έβαλα σε γυάλινο μπολ και μου φαίνεται ότι κρατάει περισσότερο τελικά. Το ίδιο κάνω και με το κρεμμύδι... επειδή βάζω σχεδόν κάθε μέρα τριμμένο κρεμμύδι στο φαί και βαριέμαι να πλένω κάθε μέρα το μούλτι, τρίβω ένα μεγάλο, το βάζω στο ψυγείο σε μπολ καλά σκεπασμένο, να μην μυρίσει και το χρησιμοποιώ.

Φιλιά σε όλη την παρέα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...