Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα κολοκυθάκια μπριάμ στο φούρνο με δύο τυριά.

Εντάξει και με τη θερμοκρασία έξω, ανέβηκε στους -3 έως 0. Τέλεια εεε;:-D

Θα φοβομαστε να βγουμε για βολτα ετσι οπως μας καταντησαν. Μακαρι να ηταν φαρσα

Αχ Ιωάννα μου μακάρι να ήταν μόνο η βόλτα που μπορούμε εύκολα να την κόψουμε, δηλαδή ήδη την έχουμε κόψει εδώ και πολύ καιρό. Τα αναγκαία όμως δεν κόβονται επειδή και ο Έβιρος και η Εβιρίνα πάνε με το τραμ στη δουλειά και στο σχολείο. Μας κατάντησαν να φοβόμαστε τα πάντα σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης .

Σήμερα τρώμε διάφορα που υπάρχουν στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες.

Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς αύριο.

Εβιράκι μου δεν μου κάνει εντύπωση αυτή η κατάσταση που επικρατεί με την τρομοκρατία εκεί. Βλέπεις η Γερμανία έχει ενοχλήσει πολύ τα τελευταία χρόνια και κατ΄επέκταση θα δέχεται και απειλές. Ελπίζω να παραμείνουν μόνο απειλές όμως...

Κι εγώ το ελπίζω Αγγελική μου, αν και μέχρι τώρα έχουν αποτρέψει αρκετά χτυπήματα σε διάφορες γερμανικές πόλεις.

Εβιρι δυστυχώς με τον φόβο πλέον θα ζούμε. Ο Μπαμπάς μου είναι στο Λονδίνο για δουλειά κ είναι σπίτι δουλεία- δουλεια σπίτι δυστυχως!!!

Κι εκεί έχουν πάθει διάφορα ταράκουλα και το τούνελ της Μάγχης είχαν κλείσει για λίγο και στα αεροδρόμια γίνεται συχνά πανικός και γενικά έχουν στοχοποιηθεί πάρα πολύ.

Χθες λοιπόν πήγα στο mall να πάρω δώρο για το Σαββατο που θα πάμε στο πάρτυ μπήκα σε ένα μαζαγι να δω παπούτσια για μένα!Έρχεται ένας άσχετος κ μίλαγε στη μικρή μετά μου λέει εμένα πολύ όμορφη ποσο ειναι;; 13 λέω πιο μεγάλη φαίνεται μου λέει όντως λέω καλά είναι κούκλα ευχαριστώ λέω να την πάρω αγκαλιά κολησσα όχι λέω είναι πολύ βαριά !!!! Έκανε βολτες γύρω μας εγώ δοκιμασα παπουτσια φοβομουν να φύγω τελικά ζήτησε κ αυτος ένα ζευγάρι παπούτσι οταν εβγαλε τα δικα του εγώ έβαλα γρήγορα τα δικά μου κ έφυγα!!! Μετά συνειδητοποίησα ότι αυτός ούτε μπουφάν δεν είχε !!!!Βλέπω φαντάσματα μπορεί!!Αλλά ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κάποιος άσχετος κ άντρας να πάρει αγκαλιά την μικρή!!

Αυτό δε μου αρέσει καθόλου. Πιο πολύ μου μοιάζει με περίπτωση ανώμαλου παρά με κάτι αθώο. Δεν αποκλείω να ήθελε να σου αρπάξει το παιδί (αν του το έδινες αγκαλιά) και μάλιστα δεν είναι καθόλου δύσκολο να ξεφύγει αρχικά τρέχοντας και μετά με αυτοκίνητο κάποιου συνεργού του. Άντε βρες τον μετά....

Καλύτερα που δεν είχες πολλά πολλά μαζί του και γενικά να μην αφήνεις να πιάνουν το παιδί άγνωστοι και άγνωστες και ειδικά στα χεράκια του που τα βάζει στο στόμα.

Το πιστευεις οτι θελω να παω τα παιδια θεατρο κ το αναβαλω γιατι δεν θελω να τα βαλω στο μετρο ;

Είναι απόλυτα λογικό να παίρνεις μέτρα προστασίας για πράγματα που δεν είναι απολύτως αναγκαία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Βλέπω και άλλες βραδυνές παρουσίες! Πάνω που νόμιζα ότι θα ήμουν μόνη μου!

Εβίρι με αυτό με τις επιθέσεις στις γυναίκες, τι ακούγεται? Η νύφη μου στην Γερμανία, μου είπε ότι έγιναν όχι από μετανάστες από Συρία, αλλά από Αφρική. Ισχύει?

Ξέχασα να σας πω ότι ξεκίνησα και κόβω λαχανικά από τον κήπο μας!:D Είναι βέβαια μικρά, όχι σαν αυτά που αγοράζουμε, αλλά και μόνο που είναι χωρίς καθόλου φάρμακα, μου φτάνει και περισσεύει... και τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο, όσο νόμιζα.. τώρα ετοιμάζομαι να φυτέψω σε λίγο καιρό σπόρους για καλοκαιρινά!

Βλέπω και άλλες βραδυνές παρουσίες! Πάνω που νόμιζα ότι θα ήμουν μόνη μου!

Εβίρι με αυτό με τις επιθέσεις στις γυναίκες, τι ακούγεται? Η νύφη μου στην Γερμανία, μου είπε ότι έγιναν όχι από μετανάστες από Συρία, αλλά από Αφρική. Ισχύει?

Νίνα μου έχω άγνοια γιατί τις μέρες που έγινε αυτό εμείς ήμασταν στο σπίτι. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς είχαμε ρεβεγιόν με καλεσμένους και ανήμερα κάτσαμε στο σπίτι γιατί ήμασταν ξενυχτισμένοι. Πάντως έγινε σε μια πασίγνωστη οδό εδώ στη Στουτγκάρδη στην Κένιγκστράσε, σαν την Ερμού τη δική μας.

Δεν είδα, δεν ήμουν εκεί.

Πολύ το χαίρομαι που ασχολείσαι τόσο όμορφα με τον κήπο.

Eviri ζεστη εχετε ε χαχαχαχα. Ευτυχως που πιανοιυν τα χερια σου κ με αυτα που πλεκεις θα ζεσταθειτε δεν αφήνω γενικά όσο πιο ευγενικά μπορω αλλά ή αλήθεια είναι πως μόνο μανουλες κ γιαγιάδες μας σταματούσαν στο δρόμο πρώτη φορά κάποιος άσχετος ας το ξεχάσω τώρα γιατί δεν μπορώ να φοβάμαι να βγω!!!Έχουμε τόσα να έχω κ αυτό στο μυαλό μου δεν μπορω.Ο μπαμπάς μοιυ είναι μόνος οπότε Σκέψου σπίτι δουλειά μόνο κ μια φορά που πήγε βόλτα κ τους έβγαλαν απ το μέτρο γιατί είχε βόμβα ευτυχώς που έρχεται την άλλη βδομάδα για λίγο να χαλαρώσει!

Νινα-Τομ μπραβο είναι ότι καλύτερο εγώ μια χρόνια είχα βάλει στο μπαλκόνι μαρούλια κ ντοματουλες κ ήταν άλλο πραγμα!!! Μύριζε ντοματα!!!

Καλησπέρα! Ειπα να γραψω σημερα με την ησυχια μου γιατι στη δουλεια ολο και κατι γινεται και περνα η ωρα.

Αστερακι και μενα για ανωμαλος μου φανηκε. Δεν χρειαζεται να αρχισεις να φοβασαι και τη σκια σου αλλά σιγουρα θα εισαι πολυ πιο προσεκτικη. Δυστυχως στις μεγαλες πολεις εχει χαθει η ποιοτητα ζωης παρα τις αλλες επιλογες που προσφερονται. Ευχομαι ο μπαμπας σου να ηρεμησει λιγο τις μερες που θα ερθει εδω. Η μικρη μου απο τα 2 της ειναι πολυ κακοφαγη σαν το αλλο αστερακι που ανεφερες, οπότε δεν τρεφω και μεγαλες ελπιδες.

Νινα μπραβο για τα λαχανικά σου! Κι εγω ολο λεω οτι θα κανω κατι εδω κι ολο κατι γινεται και δεν το κανω. Η κηπουρικη δεν ειναι και το δυνατο μου σημειο οποτε καταλαβαινεις. Δεν πηγα στα χιονια τελικα παρολο που ακομα κρατανε γιατι τα μικρα βηχουν και φοβαμαι να μη χειροτερεψουν γιατι ο παππους θα ανεβει για θεραπεια στην Αθηνα το επομενο διαστημα και δεν πρεπει να αρρωστησει γιαυτο προσεχω.

Εβιρι, ζεστες ε; Ακουγονται διαφορα πλεον για τις μεγαλες πολεις της Ευρωπης. Εχω μια προσωπικη αποψη για ολα αυτα αλλά δεν θελω να τη γραψω. Ευχομαι να ηρεμησουν τα πραγματα συντομα.

Τζενακι επηρρεασαν τους δικους σου τα χιονια; Κι εγω θεωρω οτι ειναι απλη η τουρτα του αφου ειναι λιγα παιδακια. Οι ιδεες ειναι παντα ευπροσδεκτες για να μη κανω τα ιδια και τα ιδια.

Τα καλά της επαρχιας παιδια ειναι οτι ολα αυτα που φοβαστε εδω ουτε περνουν απο το μυαλο μας! Απλά τα βλεπουμε στην τηλεοραση.

Για να ειμαστε στο θεμα μας, χτες φαγαμε χταποδακι με μακαρονακι κοφτο. Για σημερα κοτοσουπα για τα πιτσιρικια λογω βηχα και γιουβαρλάκια κοκκινιστα για εμας. Φυσικά εμεινε και για αυριο.

Βρε παιδια αυτη η παστα ταψιου που λετε τι ειναι; Εδω κυκλοφορουν πολυ κλασσικα πραγματα.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ιδεες σας και τις προσφορες σας. Θα αποφασισω και θα σας ενημερωσω.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στηνμαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα τρώμε ρολό κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με χόρτα ενώ το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια, κεμπαπ και πανσέτες στα κάρβουνα. Τηγανίσαμε πατάτες και συνοδέψαμε τα κρέατα με σως γιαουρτιού, τζατζίκι, πιτούλες ψημένες και λαχανοσαλάτα.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου κοτόπουλο στον φόυρνο με πατάτες. Είχε τα γενέθλιά του ο άντρας μου και του είχα φτιάξει ένα κέικ με φουντούκια και σοκολατένια επικάλυψη, γιατί δεν ήθελα να του αγοράσω τούρτα. Οπότε σβήσαμε τα κεράκια του στο κέικ.

Το απόγευμα είχαμε το πάρτυ του μικρού και περάσαμε πολύ ωραία. Θα σας τα πω αργότερα. Τα παιδιά φάγανε σαντουτσάκια, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, κεφτεδάκια και κοτομπουκιές.

Έχω δούλίτσα και θα μπω αργότερα να σας γράψω περισσσότερα νέα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρες από την χιονισμένη πόλη μας!

Τελικά το έκανε το χιονάκι και ασπρίσαμε σήμερα... αλλά κάνει και ένα κρύο!!:D

Σήμερα θα κάνω λαχανοντολμάδες... πρώτη φορά τους κάνω... δέχομαι προτάσεις και συνταγές, καθώς δεν θέλουμε κυμά μέσα. Χτες φάγαμε κατσικάκι στην πεθερά και το βράδυ έκανα κρέπες αλμυρές για μία λιγούρα που μας έπιασε:P...σκέφτομαι για μηλόπιτα τελικά με τα μήλα που έχουν μείνει αρκετό καιρό στο ψυγείο και δεν βλέπω να τα τρώμε τελικά.

Καλησπέρα! Ειπα να γραψω σημερα με την ησυχια μου γιατι στη δουλεια ολο και κατι γινεται και περνα η ωρα.

Αστερακι και μενα για ανωμαλος μου φανηκε. Δεν χρειαζεται να αρχισεις να φοβασαι και τη σκια σου αλλά σιγουρα θα εισαι πολυ πιο προσεκτικη. Δυστυχως στις μεγαλες πολεις εχει χαθει η ποιοτητα ζωης παρα τις αλλες επιλογες που προσφερονται. Ευχομαι ο μπαμπας σου να ηρεμησει λιγο τις μερες που θα ερθει εδω. Η μικρη μου απο τα 2 της ειναι πολυ κακοφαγη σαν το αλλο αστερακι που ανεφερες, οπότε δεν τρεφω και μεγαλες ελπιδες.

Νινα μπραβο για τα λαχανικά σου! Κι εγω ολο λεω οτι θα κανω κατι εδω κι ολο κατι γινεται και δεν το κανω. Η κηπουρικη δεν ειναι και το δυνατο μου σημειο οποτε καταλαβαινεις. Το θυμάμαι Φωτεινή, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο... εξάλλου έτοιμα είναι τα φυτά. Δεν πηγα στα χιονια τελικα παρολο που ακομα κρατανε γιατι τα μικρα βηχουν και φοβαμαι να μη χειροτερεψουν γιατι ο παππους θα ανεβει για θεραπεια στην Αθηνα το επομενο διαστημα και δεν πρεπει να αρρωστησει γιαυτο προσεχω. Καλά έκανες... μην έχεις άλλα τρεξίματα;)

Εβιρι, ζεστες ε; Ακουγονται διαφορα πλεον για τις μεγαλες πολεις της Ευρωπης. Εχω μια προσωπικη αποψη για ολα αυτα αλλά δεν θελω να τη γραψω. Θα ήθελα να άκουγα την άποψη σου εγώ πάντως. Ευχομαι να ηρεμησουν τα πραγματα συντομα.

Τζενακι επηρρεασαν τους δικους σου τα χιονια; Κι εγω θεωρω οτι ειναι απλη η τουρτα του αφου ειναι λιγα παιδακια. Οι ιδεες ειναι παντα ευπροσδεκτες για να μη κανω τα ιδια και τα ιδια.

Τα καλά της επαρχιας παιδια ειναι οτι ολα αυτα που φοβαστε εδω ουτε περνουν απο το μυαλο μας! Απλά τα βλεπουμε στην τηλεοραση.

Για να ειμαστε στο θεμα μας, χτες φαγαμε χταποδακι με μακαρονακι κοφτο. Για σημερα κοτοσουπα για τα πιτσιρικια λογω βηχα και γιουβαρλάκια κοκκινιστα για εμας. Φυσικά εμεινε και για αυριο.

Βρε παιδια αυτη η παστα ταψιου που λετε τι ειναι; Επειδή την έχω κάνει, όπως σου είπα, είναι σαν τούρτα, απλά επειδή γίνεται στο ταψί, για αυτό την λένε έτσι. Θες να σου στείλω συνταγή? Εδω κυκλοφορουν πολυ κλασσικα πραγματα.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ιδεες σας και τις προσφορες σας. Θα αποφασισω και θα σας ενημερωσω.

Φιλια

Καλημέρα στηνμαγειροπαρέα και καλή εβδομάδα! Επίσης!:tongue:

Σήμερα τρώμε ρολό κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπακαλιαράκια τηγανιτά με χόρτα ενώ το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια, κεμπαπ και πανσέτες στα κάρβουνα. Τηγανίσαμε πατάτες και συνοδέψαμε τα κρέατα με σως γιαουρτιού, τζατζίκι, πιτούλες ψημένες και λαχανοσαλάτα.

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου κοτόπουλο στον φόυρνο με πατάτες. Είχε τα γενέθλιά του ο άντρας μου και του είχα φτιάξει ένα κέικ με φουντούκια και σοκολατένια επικάλυψη, γιατί δεν ήθελα να του αγοράσω τούρτα. Οπότε σβήσαμε τα κεράκια του στο κέικ. Να τον χαίρεσαι Αγγελική, πολύχρονος και ευτυχισμένος!!:tongue:

Το απόγευμα είχαμε το πάρτυ του μικρού και περάσαμε πολύ ωραία. Θα σας τα πω αργότερα. Περιμένουμε εντυπώσεις! Τα παιδιά φάγανε σαντουτσάκια, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, κεφτεδάκια και κοτομπουκιές.

Έχω δούλίτσα και θα μπω αργότερα να σας γράψω περισσσότερα νέα....

Εδώ είμαι πάλι...

Χτες που λέτε ο μικρός είχε αγωνία για το πάρτυ του από το πρωί. Το μεσημέρι δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι από την προσμονή και το απόγευμα που πήγαμε 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που είχαμε γράψει στα προσκλητήρια καθόταν σε αναμένα κάρβουνα μέχρι να έρθουν οπι πρώτοι φίλοι του. Τελικά ήρθαν 15 παιδάκια από τα 22 που υπολόγιζα. Επί 3,5 ώρες πήδαγε σαν το κατσίκι και κάθισε μόνο 15 λεπτά που φάγανε. Αποτέλεσμα, το βράδυ που γυρίσαμε σπίτι έκανε μπάνιο, ήπιε γάλα και πριν προλάβει να ξαπλώσει στο μαξιλάρι τον είχε πάρει ο ύπνος! Περάσαμε όλοι πολύ ωραία και χαλάλι τα χρήματα που έδωσα. Τα δωράκια που του έφεραν ήταν τα περισσότερα ρουχαλάκια, τα οποία ήταν μεγαλύτερα νούμερα κι έτσι του τα φύλαξα για του χρόνου. Του πήραν και 4 παιχνίδια τα οποία θα ανοίξει σήμερα επιστρέφοντας από το σχολείο. Έχω να κάνω μόνο μία αλλαγή.

Οι φίλοι του είχαν φτιάξει ζωγραφιές και κατασκευές που τις είχαν μέσα στις τσάντες με τα δώρα και ένα κοριτσάκι είχε ζωγραφίσει την σακούλα από το δώρο. Έτσι έβαλα μέσα σε αυτήν την σακούλα και τις υπόλοιπες καρτούλες, ζωγραφιές και κατασκευές και θα του τις φυλάξω για ενθύμια.

Νινάκι σας ζηλεύω που έχετε χιονάκι στην πόρτα σας! Είναι ωραία είκονα... Πολύ μου άρεσε το κολπάκι με τις λεμονόκουπες. Θα το εφαρμόσω! Και φυσικά μπορώ να νοιώσω την ικανοποιήση σου για την δική σου παραγωγή!

Αστεράκι φτου φτου σκόρδα για το καλόφαγο κοριτσάκι σου! Μεγάλη υπόθεση αυτό ! Με το καλό να υποδεχτείτε και τον μπαμπάκα σου!

Εβιράκι από την βαθειά κατάψυξη αναβαθμίζεστε διαβάζω και μπαίνετε στην απλή κατάψυξη!

Φωτεινή η ποιότητα ζωής στην επαρχία δεν συγκρίνεται με αυτήν των πόλεων! Το βλέπω κάθε φορά που πηγαίνουμε στα Γιάννενα ή στο Πευκί. Άλλοι ρυθμοί, άλλη νοοτροπία στο παιχνίδι των παιδιών. Ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Αυτά τα νέα μας εν ολίγης! Πολλά φιλιά και στην υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα καλή βδομαδα!!!

Σας ευχαριστώ για τς ευχές για τον μπαμπάκα μου (ξέρετε αδυναμία )όπως περισσότερες κορουλες χαχσχα

Σάββατο φαγαμε στο πάρτυ πολλά καλουδια που είχε φτιάξει ή κουμπάρα μου!

Κυριακή πήγαμε στην αδερφή μου έκπληξη οπότε παραγγείλαμε !

Σήμερα είχαμε κοτοσουπα για αύριο λεμονατο!

Άστα Φωτεινή πραγματικά μεγάλη υπόθεση να είναι βολικό στο φαγητό δεν έχεις κανένα άγχος οπου κ να είσαι ότι κ να γίνει ξέρεις ότι θα φαει .

Αγγελική να τον χαίρεσαι!Υγεία κ φυσικα τα καλύτερα!

Μπραβο το αστερακι σου το ευχαριστήθηκε το παρτυ του και του χρόνου!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σήμερα έφτιαξα κιμά με πουρέ στο φούρνο. Χτες είχα παστίτσιο. Όταν ξεπάγωσα τον κιμά που τον είχα στην κατάψυξη είδα ότι ήταν αρκετή ποσότητα και τον έφτιαξα όλο με σκοπό να τον χωρίσω μαγειρεμένο σε δύο φαγητά στο χτεσινό και στο σημερινό.

Eviri ζεστη εχετε ε χαχαχαχα.

Ναι, ναι δροσιζόμαστε.

Εδώ ο καιρός είναι πολύ παράλογος και εκνευριστικός. Αύριο και μεθαύριο προβλέπεται να έχουμε +14, φαντάσου όμως ότι πριν από περίπου πέντε - έξι μέρες είχαμε -11. Είναι πολύ σύντομο το διάστημα που μεσολάβησε για να έχουμε 25 βαθμούς πάνω.

Είχε τα γενέθλιά του ο άντρας μου και του είχα φτιάξει ένα κέικ με φουντούκια και σοκολατένια επικάλυψη, γιατί δεν ήθελα να του αγοράσω τούρτα. Οπότε σβήσαμε τα κεράκια του στο κέικ.

Να τα εκατοστήσει και να είναι γερός και δυνατός για να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται. Το κέικ είναι μια χαρά ωραιότατο αντί για τούρτα εξάλλου έχει το ήμισυ της τούρτας που είναι το παντεσπάνι. Η επικάλυψη είναι επίσης κοινό στοιχείο.

Επί 3,5 ώρες πήδαγε σαν το κατσίκι και κάθισε μόνο 15 λεπτά που φάγανε. Αποτέλεσμα, το βράδυ που γυρίσαμε σπίτι έκανε μπάνιο, ήπιε γάλα και πριν προλάβει να ξαπλώσει στο μαξιλάρι τον είχε πάρει ο ύπνος! Περάσαμε όλοι πολύ ωραία και χαλάλι τα χρήματα που έδωσα.

Τι ωραίο που είναι να μένουν τόσο ευχαριστημένα και χαρούμενα τα μικρούλια!!!!!

Οι φίλοι του είχαν φτιάξει ζωγραφιές και κατασκευές που τις είχαν μέσα στις τσάντες με τα δώρα και ένα κοριτσάκι είχε ζωγραφίσει την σακούλα από το δώρο. Έτσι έβαλα μέσα σε αυτήν την σακούλα και τις υπόλοιπες καρτούλες, ζωγραφιές και κατασκευές και θα του τις φυλάξω για ενθύμια.

Μπράβο βρε Αγγελική, έκανες πάρα πολύ καλά. Να δεις πόσο θα σε σκεφτεί ο μικρός όταν θα τις βλέπει σε αρκετά μεγάλη ηλικία.

Εβιράκι από την βαθειά κατάψυξη αναβαθμίζεστε διαβάζω και μπαίνετε στην απλή κατάψυξη!

Τώρα όπως φαίνεται θα μπούμε σε θερμοκρασία δωματίου.:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πως μου ειστε;

Αγγελικη μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να ειναι παντα καλά και να γερασετε παζι κι ευτυχισμένοι! Επισης να χαιρεσαι και τον μικρουλη σου! Μπραβο που περασε ωραια! Η ιδεα σου για τις ζωγραφιες ειναι πολύ καλή κι ελπιζω να την εκτιμησει μεγαλώνοντας γιατι οι αντρες αντιδρουν διαφορετικά απο εμας.

Εβιρι θα ξεπαγωσετε και μετα θα σας ξαναβάλουν στην κατάψυξη και θα χαλάσετε μου φαινεται... Ωραια ιδεα αυτη με τον κιμά και τον πουρε αλλά δεν την εχω δοκιμασει ποτε.

Αστερακι εχεις δικιο οτι ειναι πολύ βολικο το καλόφαγο παιδι. Εγω εχω ενα κακοφαγο κι ενα καλοφαγο και βιωνω αυτο το χασμα καθημερινά. Ωραιο το λεμονατο εχω καιρο να κανω.

Νινα μου εννοειται μολις μπορεσεις στειλε συνταγη! Αφου ξερεις οτι οι συνταγες ειναι παντα ευπροσδεκτες (ενω τα κιλά που τις συνοδευουν μετα την καταναλωση τους ποτε). Όσον αφορα την αποψη μου για το άλλο θεμα θα στην πω κατ'ιδίαν κι οχι δημοσια. Αλλωστε δεν θελω να χαλάσω και το θεμα.

Λοιπον χτες ειχε τοσο παγο στο δρομο που νομιζες οτι ηταν λεπτο στρωμα χιονιου. Ευτυχως εσπαγε με το αυτοκινητο κι ειχαν περασει κι αλλοι πριν απο μενα. Σημερα εχει γλυκανει ο καιρος αλλά μαλλον το παει για βροχη ειναι πολυ σκοτεινα απο τα μαυρα συννεφα. Για να ταιριαζει με τον καιρο λοιπον σημερα φασολάδα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Κρύο και σήμερα αλλά έχω την υποψία ότι έχει ήλιο. Όταν βγω έξω θα το διαπιστώσω!

Σήμερα τρώμε ρολό κιμά με πατατούλες που έμεινε από χτες και για αύριο θα ετοιμάσω γίγαντες.

Εβιράκι την συνταγή του πουρέ με τον κιμά την έχεις ανεβάσει στο μπλόγκ? Ενδιαφέρουσα την βρήκα την ιδέα!

Φωτεινή πάλι βροχούλα ε? Μην ξεφύγετε από τις συνήθειές σας!

Φιλάκια σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

Μπηκα χτες εγραψα ενα κατεβατο κ δεν μπορουσα με τιποτα να το δημοσιευσω , ποιος ξερει.

Χρονια πολλα σε εορταζοντες, πολυχρονοι κ ευτυχισμενοι.

Αγγελικη πολυ χαρηκα για το γιοκα σου!! να τον χαιρεσαι κ τον συζυγο!!

Νινακι μεγαλη ικανοποιηση να κοβεις δικα σου πραγματα ε; γεια στα χερια σου !

Φωτεινη μου ο παγος ειναι χειροτερος απο το χιον, ειναι παρα πολυ επικινδυνα.

Αστερακι ωραιο το λεμονατο σου,καιρο εχω να το κανω !

Εβιρακι πολυ καλα εκανες με τον κιμα .Και τα δυο φαγακια τελεια.Εγω αυτο με το φαγητο με τον πουρε το κανω κ με μπουκιτσες κοτοπουλο η χοιρινο μαγειρεμενο με σαλτσα ντοματα,καροτα,χρωματιστες πιπεριες κ καμια φορα κ μανιταρια κ γινεται τεελιο.Το ειχα φτιαξει οταν ειχα τον μεγαλο μου το γιο μικρο κ ψαχνα να βρω τροπο να τρωει κρεας.

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε ψαρσουπα κ το βραδυ καραβιδες ψητες με πατζαρια σαλατα κ λαχανο. Εφτιαξα με τα παιδια κ μουστοκουλουρα να εχουν για τσιμπολογημα.

Την Κυριακη μουσακα κ κουνουπιδι σαλατα.Εβρασα κ κοκορα κ τον εβαλα καταψυξη κ λουκανικοπιτακια που τα φαγαμε χτες για δεκατιανο.

Χτες φαγαμε περισευμα μουσακα κ σημερα αρακα κ μπροκολο σαλάτα.

Καλημέρα Τζενάκι! Ευχαριστώ για τις ευχές!

Τον πουρέ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να τον βάλω στον φούρνο. Βρήκα τελικά την συνταγή στο blog της Εβιρι και θα την κάνω.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα κοριτσια. Δεν εχω προλαβει να διαβασω τι γραψατε γιατι ψιλοτρεχω στη δουλεια.

Εχτες φαγαμε μπιφτεκια και σημερα εχουμε φασολαδα.

Δυστυχως εκει που βαλαμε τη ζωη μας σε μια σειρα ηρθαν ολα τουμπα. επαθε την Παρασκευη εμφραγμα ο πεθερος μου, το μπαλονακι δεν βοηθησε οποτε παμε για 3πλο bypass. Δεν καταλαβαινω γιατι ζητανε τοσα λεφτα οι γιατροι 3000-5000 φακελακι? ειναι ποτε δυνατο??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...