Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

      Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

      Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

      όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

Να σου πω για τα χαλιά: Δίκιο έχεις, αλλά όσο βλέπω τους λεκέδες και σκέφτομαι το τι τρίχα και χνούδι έχει μαζευτεί, λέω καλύτερα πλακάκι. Το μόνο για το οποίο ανησυχώ είναι οι πτώσεις των παιδιών.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

Sevoula είναι πανεύκολη:

ΥΛΙΚΑ:

2 κρόκοι αυγών

1 κουταλάκι γλυκού (κοφτό) μουστάρδα σκόνη

1 >> ζάχαρη

1 >> αλάτι

2 >> ξύδι

ελάχιστο πιπέρι

320 γρ. ελαιόλαδο

χυμός 1 ζουμερού λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε σ'ενα μπωλ τη μουστάρδα+ζάχαρη+πιπέρι+αλάτι και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το ξύδι και τους κρόκους και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το λάδι σιγά-σιγά και νακατεύουμε προς μία καταεύθυνση.Όταν αρχίζει να πήζει αραιώνουμε με λίγο λεμόνι και δουλεύουμε προσθέτωντας εναλλάξ λάδι και λεμόνι ώσπου να τελειώσουν.

ΑΝ ΚΟΨΕΙ:

1)σε άλλο μπωλ ετοιμάζουμε μια νέα δόση αυγού μουστάρδας αλατιού κ.λ.π. και αφού αρχίζει να πήζει προσθέτουμε λίγο-λίγο το κομμένο μείγμα

2)ρίχνουμε σε άλλο μπωλ 2-3 σταγόνες νερό και προσθέτουμε το κομμένο μείγμα λίγο-λίγο ανακατεύωντας διαρκώς.

εγώ για ευκολία πάντως τα ρίχνω όλα στο MULTI και ανακατεύω στη μικρή σκάλα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


io6Qp3.png

TyPTp2.png

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω για τα χαλιά: Δίκιο έχεις, αλλά όσο βλέπω τους λεκέδες και σκέφτομαι το τι τρίχα και χνούδι έχει μαζευτεί, λέω καλύτερα πλακάκι. Το μόνο για το οποίο ανησυχώ είναι οι πτώσεις των παιδιών.

θα συμφωνησω με την Αρετη,ειδικα αν εχεις κ σκυλακι εκει να δειτε τριχα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:


χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Link to comment
Share on other sites

Ελένη μπατζίνα είναι μια πίτα χωρίς φύλλο με κολοκύθι, γάλα, αβγά, τυρί (αγελαδινό καλύτερα) και αλεύρι.

Να

Θέλω συνταγή!!!!! Αν είναι εύκολο!!

Νομίζω ότι θα με αρέσει πολύ!

Το μόνο για το οποίο ανησυχώ είναι οι πτώσεις των παιδιών.

Αυτό πάλι που το πας; Εδώ τώρα πέφτει πάνω στο χαλί και το δάκρυ τρέχει κορόμηλο! Που να πέσει και στο πλακάκι!!! Ω ρε τι μας περιμένει!!!


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

χαχαχα... μπίχλα! Την ίδια γλώσσα μιλάμε Σεβούλα μου! (Α θες και μπατζίνα ε;)

Εκείνο το χαλί της κουζίνας έχει απογίνει. Το τι έχουν ρίξει τα παιδιά δε λέγεται... Άντε να ανοίξει ο καιρός, να σφουγγαριστεί όλο το σπίτι, να μυρίσει φρεσκάδα και καθαριότητα!

είμαι σίγουρη ότι ό,τι έχουν ρίξει τα αγόρια σου κ τα δύο μαζί είναι σαφώς λιγότερα από αυτά που έχει ρίξει-ποτίσει η Χρύσπα

μόνη της!

μπίχλα να δουν τα μάτια σου...κ μετά πιάνει κ πανάκια κ σκοπίζει τάχαμου τάχαμου...:rolleyes::tongue: ξέρουν η Δώρα κ η Άννα:cool:

σου χω λυση για το σιδερο,βρε ελα απο εδω το δικο μου ειναι φοβερο θα κανεις τα δικα σου πανευκολα ε κ επειδη σιγουρα θα θελεις θα σε αφησω να κανεις κ τα δικα μου!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

παντως καποτε αυτες ηταν οι ημερομ που βαζαμε κ αντιστοιχα μαζευαμε τα χαλια,αλλα πλεον ο καιρος τα χει παιξει οποτε τα κανουμε οπως μας βολευει.και τωρα που το σκεφτομαι αλλη μια αποδειξη πως πανε οι εποχες ειναι κ τα χαλια!!!!

αν ήμασταν κοντά, εσύ, εγώ κ η Δώρα δεν ξέρω αν θα κάναμε καμιά δουλειά.

ή μπορεί να τα κάναμε με βάρδιες. όλες μαζί σε κάθε σπίτι από λίγες ώρες...;):tongue:

καλημερα!

σημερα θα κανω ρολο κιμα με γεμιση τυρακι.

Σεβουλα μου, καλα εισαι? ναι κανω και κρουασαν, πολυ ευκολα και πολυ νοστιμα..

παρε συνταγουλα

Σπιτικα κρουασαν

Συστατικά

  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά
  • 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αυγό
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Οδηγίες

  1. Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη.
  2. Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα
  3. Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω)
  4. Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά)

Ψήνω στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σε λαδόκολλα

ρε κορίτσι, τί παιδί είσαι εσύ! τί χρυσοχέρα, τί διαμάντι!!!!!

ε ρε τί θα τρώει η κοράκλα σου!!!!!!

αρνακι λεμονατο με πατατουλες στο φουρνο!

το ίδιο τρώμε Ιωάννα μου!

Μπα Μαρία, μάλλον με μερέντα θα τα γεμίσω...χιχιχι

εσύ έχεις κάμερα στο μυαλό μου.

καλημεραααααα.

(βεβαια αν παρουμε απο τον καιρο,μονο καλη δεν ειναι!!!!!!!!:mad:)

εγω τα χαλια τα εχω σηκωσει ηδη,εκτος απο το δωματιο του μωρου που ειναι αρκετα καθαρο και το αφησα!!!!!!!!!

εγω τα στρωνω κατα του αγιου δημητριου και μετα τα μαζευω βαση καιρου.....και βρωμας!!!!!!!!!!!!:cool::cool::cool::cool:

μαρια ελπιδα,σουπερ τα κρουασαν.....θα τα φτιαξω σιγουρα μεσα στην εβδομαδα!!!!!!

αρετουλα,το γλυκο ειναι γιαμι γιαμι.......θα το προγραμματισω κι αυτο μεσα στην εβδομαδα.

και σε αντιθεση με την αννουλα εγω ψωφαω για μπανανα!!!!

σεβηηηηη,θες μπατζινα;;;;;

σημερα κανω!!!!!!!!!!

λοιπον,σημερα φτιαχνω μπατζινα,εκανα χοιρινο τηγανια και κοτοπουλο τραχανα για τον θησαυρουλη μου.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!

θέλωωωωωωωωωωωω μπατζίνααααααααααααα!!!!!!!

θα πάρω τηλε΄φωνο τον πεθερούλη κ θα κλαφτώ. θα μου κάνει, δεν μπορεί να μου χαλάσει χατήρι. θέλω να φάω ό,τι του αρέσει κι εκείνου...μπυχουχού!!!!;):tongue::rolleyes::)

Link to comment
Share on other sites

Sevoula είναι πανεύκολη:

ΥΛΙΚΑ:

2 κρόκοι αυγών

1 κουταλάκι γλυκού (κοφτό) μουστάρδα σκόνη

1 >> ζάχαρη

1 >> αλάτι

2 >> ξύδι

ελάχιστο πιπέρι

320 γρ. ελαιόλαδο

χυμός 1 ζουμερού λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε σ'ενα μπωλ τη μουστάρδα+ζάχαρη+πιπέρι+αλάτι και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το ξύδι και τους κρόκους και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το λάδι σιγά-σιγά και νακατεύουμε προς μία καταεύθυνση.Όταν αρχίζει να πήζει αραιώνουμε με λίγο λεμόνι και δουλεύουμε προσθέτωντας εναλλάξ λάδι και λεμόνι ώσπου να τελειώσουν.

ΑΝ ΚΟΨΕΙ:

1)σε άλλο μπωλ ετοιμάζουμε μια νέα δόση αυγού μουστάρδας αλατιού κ.λ.π. και αφού αρχίζει να πήζει προσθέτουμε λίγο-λίγο το κομμένο μείγμα

2)ρίχνουμε σε άλλο μπωλ 2-3 σταγόνες νερό και προσθέτουμε το κομμένο μείγμα λίγο-λίγο ανακατεύωντας διαρκώς.

εγώ για ευκολία πάντως τα ρίχνω όλα στο MULTI και ανακατεύω στη μικρή σκάλα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

τη σκόνη μουστάρδας την βρίσκω εύκολα στο σούπερ μάρκετ;

ευχαριστώ πολύ πολύ. ως τώρα έπαιρνα την έτοιμη κ το σκεφτόμουν να βρω σπιτική συνταγή.

η Χρυσπούλα με ή χωρίς χαλί έχει συλλογή από χτυπήματα σε κεφάλι, πόδια, χέρια. το καλό είναι ότι δεν κλαίει. συνεχίζει ακάθεκτη. Χέρκουλες στο θηλυκό!:tongue::D

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια, σχετικά με τα κρουασανάκια που είπατε, όταν υπάρχει μαγιά σε μια συνταγή, να ξέρετε ότι, ακόμη κι όταν δε το γράφει, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε χλιαρό το υγρό (νερό ή γάλα) στο οποίο θα διαλύσετε τη μαγιά. Έτσι θα φουσκώσει γρηγορότερα η οποιαδήποτε ζύμη φτιάχνετε και θα έχει και καλύτερο αποτέλεσμα γενικότερα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Κορίτσια, σχετικά με τα κρουασανάκια που είπατε, όταν υπάρχει μαγιά σε μια συνταγή, να ξέρετε ότι, ακόμη κι όταν δε το γράφει, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε χλιαρό το υγρό (νερό ή γάλα) στο οποίο θα διαλύσετε τη μαγιά. Έτσι θα φουσκώσει γρηγορότερα η οποιαδήποτε ζύμη φτιάχνετε και θα έχει και καλύτερο αποτέλεσμα γενικότερα.

Αυτο σκεφτομουνα κ εγω,οποτε καλυτερο ειναι να την διαλυσω στο χλιαρο γαλα ε Εβιρη?


χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Link to comment
Share on other sites

Ναι, Άννα μου τόσο χλιαρό ώστε να δέχεται καλά το μικρό δαχτυλάκι χωρίς να καίγεται. Αλλιώς, αν έχεις θερμόμετρο ειδικό για υγρά πρέπει να δείχνει 40 Κελσίου, όχι πιο πάνω γιατί η μαγιά αχρηστεύεται, ούτε πιο κάτω γιατί πάλι θα αργήσει.

Link to comment
Share on other sites

Τι είναι η μπατζίνα που ακουμε τόσο καιρό Δωρα;

Καλέ δεν κρυώνετε και σηκώνετε τα χαλιά σας με τέτοιο καιρό;:tongue::tongue:

η μπατζινα ειναι ζυμαροπιτα.οπως στα ειπε και η αρετη.οσο για τα χαλια......αν τα εβλεπε,θα καταλαβαινες οτι δεν χρειαζοταν αλλο!!!!!!:rolleyes:ο μικρουλης μου.......φροντιζει γι αυτο!!!!!!!

Ελένη μπατζίνα είναι μια πίτα χωρίς φύλλο με κολοκύθι, γάλα, αβγά, τυρί (αγελαδινό καλύτερα) και αλεύρι.

Να

εγω δεν βαζω κολοκυθι...μου αρεσει καλυτερα χωρις

Θέλω συνταγή!!!!! Αν είναι εύκολο!!

Νομίζω ότι θα με αρέσει πολύ!

θα σου αρεσει σιγουρα,ειναι πολυ νοστιμη κι ευκολοτατη.

Αυτό πάλι που το πας; Εδώ τώρα πέφτει πάνω στο χαλί και το δάκρυ τρέχει κορόμηλο! Που να πέσει και στο πλακάκι!!! Ω ρε τι μας περιμένει!!!

αχ πονεμενη ιστορια....πρεπει να του φορεσω κρανος του μικρου μου....μονο ετσι θα γλυτωσουμε!!!!!!!

είμαι σίγουρη ότι ό,τι έχουν ρίξει τα αγόρια σου κ τα δύο μαζί είναι σαφώς λιγότερα από αυτά που έχει ρίξει-ποτίσει η Χρύσπα

μόνη της!

μπίχλα να δουν τα μάτια σου...κ μετά πιάνει κ πανάκια κ σκοπίζει τάχαμου τάχαμου...:rolleyes::tongue: ξέρουν η Δώρα κ η Άννα:cool:

ποσο σε καταλαβαινωωωωωωωωωωω!!!!!!!

αν ήμασταν κοντά, εσύ, εγώ κ η Δώρα δεν ξέρω αν θα κάναμε καμιά δουλειά.

ή μπορεί να τα κάναμε με βάρδιες. όλες μαζί σε κάθε σπίτι από λίγες ώρες...;):tongue:

χαχαχαχαχχαααα πολυ μου αρεσε η εικονα ολου αυτου του σκηνικού!!!!

θέλωωωωωωωωωωωω μπατζίνααααααααααααα!!!!!!!

θα πάρω τηλε΄φωνο τον πεθερούλη κ θα κλαφτώ. θα μου κάνει, δεν μπορεί να μου χαλάσει χατήρι. θέλω να φάω ό,τι του αρέσει κι εκείνου...μπυχουχού!!!!;):tongue::rolleyes::)

ελα,μολις την εσβαγα και μοσχοβολαει το σπιτι!!!!!!παντως σεβη,ιδια γουστα εχουμε!!!!!


r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...