Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα περαστικα στους αρρωστουλιδες καλή ανάρρωσή σε όλους χρόνια πολλά στους εορτάζοντες παιδάκια συζύγους αδέρφια ανηψιά πεθερικά κλπ

Αγγελική μενουμε συνορανΜαρουσι- Πεύκη!!!υπέροχα μέσα στα δέντρα κάθορος αέρας κ οξυγόνο!!

Eviri Ιωάννα Φωτεινη έχετε δίκιο τέλος πια ή ερώτηση τι θα φαμε !!!!

Nina-Tom κι μεις κοτόσουπα έχουμε σήμερα κ για αύριο ψαράκι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα! Τι νέα;

Χιονισμένα ειναι και σημερα αλλά καλύτερη η κατασταση. Κινηθηκα στον κανονικό δρομο. Η μικρη θελει να την παω στα χιονια αλλά το σκέφτομαι.

Αστερακι σε ωραια περιοχη μενεις!

Αγγελική καλά κανεις. Χρειάζεται κι η χαλάρωση. Εγω πηγαινω για σοκολατιτσα την ωρα του μπαλετου της κορης γιατι ειναι και σε αλλο κεφαλοχωρι και δεν βολευει το πηγαινε - ελα.

Για σημερα κανονισα ρολο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες να παρει κι η κορη αυριο στο σχολειο μπας και φαει.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρες!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τους εορτάζοντες μας:P

Μπρρ τι κρύο είναι αυτό σήμερα?! Με το θερμόμετρο κάτω από το μηδέν, τι περιμένουμε? Ευτυχώς που βλέπω ηλιοφάνεια και θα ζεσταθεί λίγο το κοκαλάκι μας... και τα απλωμένα ρούχα δεν θα γίνουν κόκαλο:)

Χτες η κοτόσουπα κορίτσια, ήταν τέλεια... μάλλον το πράσο και η μαραθόριζα έδωσαν πολύ νοστιμιά. Για σήμερα έχουμε φακές με τα κλασικά συνοδευτικά της.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εδω από την Παρασκευη το βραδυ ειχε πολύ αέρα, κατα καιρους εριχνε γερες μπόρες και χτες χιονισε και συνεχιζει και τωρα. Αποτελεσμα να μην μπορω να παω απο τον κανονικο δρομο στη δουλεια μου (30χλμ περιπου) και πηγα απο εναν αλλο κανοντας 55χλμ περιπου. Να δουμε πως θα γυρισουμε... Έχεις και τα βουνά εκεί κοπέλα μου;)

Ιωαννα μου περαστικά στον μικρο. Συμβαινει αυτο στα μικρα, ειναι η ιωση της μιας μερας.

Νινα να τους χαιρεσαι και τους δυο! Ευχαριστώ πολύ! Πως παει ο μπαμπας σου; Δόξα το Θεώ, είναι μία χαρά! Τα μηλα εγω θα τα εκανα κομποστα γιατι διατηρειται και ταιριαζει και σε διαφορα γλυκα. Όσο για τις αγορες μεσω ιντερνετ οταν παραγγελνεις στο εξωτερικο απαγορευεται λογω capital controls, αν η εδρα της επιχειρησης ειναι στην Ελλαδα επιτρεπεται. Ναι, αυτό διαπίστωσα και εγώ... ευτυχώς τελικά κάποια επιλεκτικά είδη, τα οποία ήθελε να παραγγείλει ο σύζυγος, δεν είναι στη λίστα... πάλι καλά!:rolleyes:

Αστερακι οντως εδω θα παιρνεις ιδεες κι οχι τοσο απο τον αντρα σου...

Αγγελικη πολυ μου αρεσει που με το εμβολιακι συνδυαζεις και βολτουλα!

Τζενη πως ειναι τα αγορια σου; Πραγματικα τον πονοκοιλο τον κανουν ψωμοτυρι.

Εβιρι μιλαμε εμεις για κρυο, τι να πεις κι εσυ... Κι εμενα με το κρυο μου αρεσουν τα οσπρια αλλά προτιμω τις φακες. Τη μικρη δεν την ενοχλει τιποτα στο σχολειο. Με θελει δικια της γιατι ψιλοζηλευει τον αδελφο της και της λειπει κι ο μπαμπας της. Όσο ημαστε Αθηνα δεν μας απασχολησε καθολου - πηγαινε στο κρεββατι της για υπνο ηρεμα και μονη της. Το ιδιο κι ο μικρος. Απο τη στιγμη που εφυγε ο μπαμπας τους η ωρα ετοιμασιας για υπνο ειναι για γερα νευρα. Προσπαθω να παραμενω ηρεμη.

Το Σαββατο ειχα παρει 4 χοιρινες μπριζολες και της ειχα κανει πανε. Τελικα φαγαμε τις 2, φτιαξαμε και μια σπανακοπιτα. Χτες εφτιαξα τορτελινια με κρεμα γαλακτος που ζητησε η μικρη και τα οποία τελικα δεν εφαγε και πουρε για να συνοδεψουμε τις υπολοιπες μπριζολες. Για σημερα σπανακορυζο εχουμε πει.

Φιλια

Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Είναι η 3η προσπάθεια που κάνω να σας γράψω τα νέα μας αλλά συνεχώς με διακόπτουν... Ααα τους παλιάνθρωπους!:tongue:

Χειμώνιασε για τα καλά και νομίζω ότι το άργησε κιόλας δεδομένου ότι είμαστε στα μέσα του Γενάρη. Άντε μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα! Όντως καιρός ήταν πια... μέχρι τώρα σαν φθινόπωρο ήταν!

Στα μαγειρικά του Σαββατοκύριακου τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε κάτι υπόλοιπα της εβδομάδας και συμπλήρωσα μία τηγανιά πατάτες και ζυμαρόπιτα. Το βράδυ έφτιαξα΄πίτσα με μία ζύμη του Λαζάρου που βρήκα στο ίντερνετ και ήταν τέλεια!

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια. Είχε φτιάξει και μία πίτα με μπέικον, τυριά, ντομάτα και πιπεριές. Μούρλια ήταν!

Για σήμερα έχω φτιάξει αρακά και για άυριο ξεπαγώνω κοτόπουλο για να το βάλω στον φούρνο με πατάτες. Τζενάκι έλα να φάμε! Γιατί μόνο Τζενάκι? εμείς στο πηγάδι κατου@#$!%με (που λένε στο χωριό μου)?:D χα χα!

Χτες πήγαμε και κλείσαμε σε έναν παιδότοπο το πάρτυ του μικρού μου. Λείπαμε στην γιορτή του και ήταν και κλειστά τα σχολεία όπότε το μεταθέσαμε λιγάκι! Το πόσο χάρηκε ο μικρόυλης μου όταν του το είπαμε δεν λέγεται...

Τζενάκι ώραία φαγάκια είχατε το Σαββατοκύριακο!

Ιωάννα την έχω ακούσει κι εγώ αυτήν την ίωση της μιάς μέρας. Ελπίζω να ξεμπερδέψατε οριστικά!

Νινάκι χιονίζει εκεί ε? Ελπίζω να δούμε κι εμείς λίγο χιονάκι, οι πιο νότιοι! Περαστικά και στον αντρούλη σου!

Αστεράκι αλήθεια, εσύ που μένεις? Μας έχεις πει? Δεν θυμάμαι...

Εβιράκι μπήκατε κι εσείς για τα καλά στον χειμώνα! Λογικό το βρήσκω μιά και είστε πιό βόρεια! Προσοχή στις μετακινήσεις σας!

Πολλά φιλάκια και στα υπόλοιπα μέλη της παρεούλας μας!

Καλησπέρα περαστικα στους αρρωστουλιδες καλή ανάρρωσή σε όλους χρόνια πολλά στους εορτάζοντες παιδάκια συζύγους αδέρφια ανηψιά πεθερικά κλπ

Αγγελική μενουμε συνορανΜαρουσι- Πεύκη!!!υπέροχα μέσα στα δέντρα κάθορος αέρας κ οξυγόνο!! Τα παλιά μου μέρη! Είναι όντως ωραία περιοχή. Μένεις χρόνια εκεί? Λες να είμασταν γειτόνοι?:P

Eviri Ιωάννα Φωτεινη έχετε δίκιο τέλος πια ή ερώτηση τι θα φαμε !!!!

Nina-Tom κι μεις κοτόσουπα έχουμε σήμερα κ για αύριο ψαράκι!!!

Καλημέρα! Τι νέα;

Χιονισμένα ειναι και σημερα αλλά καλύτερη η κατασταση. Σοβαρά? Σε όλο το νησί? Κινηθηκα στον κανονικό δρομο. Η μικρη θελει να την παω στα χιονια αλλά το σκέφτομαι. Γιατί? Ντύσου καλά και απόλαυσε το και εσύ!:tongue:

Αστερακι σε ωραια περιοχη μενεις!

Αγγελική καλά κανεις. Χρειάζεται κι η χαλάρωση. Εγω πηγαινω για σοκολατιτσα την ωρα του μπαλετου της κορης γιατι ειναι και σε αλλο κεφαλοχωρι και δεν βολευει το πηγαινε - ελα.

Για σημερα κανονισα ρολο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες να παρει κι η κορη αυριο στο σχολειο μπας και φαει.

Φιλακια

Νινα μου η χιονοπτωση επηρεασε τα βορειοανατολικα του νησιου, στην περιοχη που μενω και το ψηλοτερο βουνο μας. Το σκεφτομαι γιατι θα εχει αρχισει να σουρουπωνει την ωρα που θα παμε και φοβαμαι τον παγο στον δρομο (δεν εχουμε και το καλυτερο οδοστρωμα).

Χαιρομαι ειλικρινα για τον μπαμπα σου γιατι θυμαμαι την ανησυχια σας.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! τι μου κανετε?

Σημερα δεν εχω φαγητο γιατι θα λειπει το παιδι αλλα πρεπει να μαγειρεψω για αυριο.

Κρυωνω πολυ σημερα!

Βρε κοριτσια, τα παιδια σας στο προπρονηπιο μαθαινανε να γραφουν τα γραμματα? εκαναν το ι την περασμενη βδομαδα και απο χτες το α

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ήλιο έχουμε σήμερα αλλά με δόντια όπως φαίνεται! Πάντως δεν ξέρω τι σκοπό έχει ο καιρός αλλά τα χιόνια στο κέντρο της Αθήνας που λέγανε δεν τα είδαμε.

Για σήμερα έχουμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες. Και για αύριο δεν μαγειρεύω γιατί έχουμε αρακά που έφτιαξα προχθές και δεν τον φάγαμε.

Φωτεινή έχεις δίκιο να το σκέφτεσαι για τα χιόνια το απόγευμα. Δεν είναι να παίζεις με τον πάγο. Δες μήπως κρατήσουν τα χιόνια και πάτε το Σαββατοκύριακο στο βουνό.

Νινάκι έλα κι εσύ για φαγητό, όλοι οι καλοί χωράνε!

Ιωάννα, από ότι θυμάμαι, πέρισυ ο μικρός δεν έκανε τίποτα από γράμματα. Μόνο κάτι προγραφικές ασκησούλες με γραμμούλες και κύκλους. Πολύ τα τρέχουν νομίζω...

Φιλάκια και στο υπόλοιπο μαγειροπαρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπέρα !! τι κανετε κοριτσια πως παει το κρυο;

Αγγελικη ευχαριστω πολυ που με θυμασαι παντα!! Βεβαιως κ θα ερθω !! Μπραβο για το παρτυ του μικρου ειμαι σιγουρη πως θα το χαρει τοοοσο πολυ !!

Φωτεινη μου ολα καλα; πως ειναι η κατασταση εκει;Τι ωραια που ειναι τα τορτελινια με κρεμα γαλακτος ! Εγω δεν τ ακανω καθολου γιατι δεν τα τρωνε οι αντρες ...

Αστερακι εδω απο ιδεες κ λυσεις ευκολες αλλο τιποτα !!

Νινακι το πρασο κ το καροτο οπου κ να μπουν δινουν τρομερη γλυκα !

Ιωαννακι νομιζω πως εξαρταται απο το νηπιαγωγειο/σταθμο που παει το παιδι. Αλλα τρεχουν υπερβολικα πολυ, αλλα χαλαρα ενω αλλα δεν κανουν τιποτα.Μου ελεγε μια συναδελφος στο νηπιο το παιδι της ειχε 20 σελιδες μαθηματικα για τις γιορτες προσθεση-αφαιρεση κ διαιρεση .... υπερβολικο νομιζω

Εμεις σημερα τα υπολοιπα λαζανια κ για το βραδυ εχει περισευματα.

Τελικα τον εχουν στη ταξη με τα προνηπια γιατι λενε εχει δυνατοτητες, τι να πω μακαρι να ειναι ετσι.

Αγγελικη ποτε θα κανετε το παρτυ? Κι εμεις εχουμε γεννεθλια αρχες φλεβαρη και δεν ξερω τι να κανω. Θελω κατι οικονομικο, ο μικρος δεν τρελενεται με παρτυ και δεν εχω αποφασισει ακομα

Παρολο που εχει ηλιο το κρυο ειναι πολυ, αχ να ερθει το καλοκαιρι.

Καλησπέρα στ μαγειροπαρεα ή αλήθεια είναι όπως είμαστε σε ωραια περιοχή με μεγάλα πεζοδρόμια κ δρόμους για βολτες με το καρότσι ότι πρεπει κ σήμερα ήμουν πρωί στη δουλεια οπότε μετά είχε βόλτα με το καρότσι για καθαρο κ κρύο αέρα χαχαχχα!

Nina-Tom μενουμε κοντά στην Βύρωνος και Λ. Ειρηνης τα τελευταια 9 χρόνια πιο πριν εγώ εμένα Μαρούσι κοντά στον σταθμό!!!Ήμασταν κοντά;;;

Για αύριο το μενου έχει φασολάκια με αρακα κ φυσικά φετααααα αυριο θα φαει κ η μικρή πρώτη φορά για να δουμε θα τς αρέσει;;;!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!! Τι σκοτεινος και βροχερος καιρος ειναι αυτος?

Αστερακι εγω μενω Μελισσια δεν ειμαστε και πολυ μακρια. Μπορει και να την φαει τη φετα, φαινεται ευκολο το παιδι στο φαγητο

Για σημερα θα φαμε φακες!

Φωτεινη εσεις πως πατε με την κακοκαιρια? Κανεις και πολλα χλμ για να πας και να ερθεις στη δουλεια, να εισαι προσεκτικη

Νινα χιονισε σε σας? Εμεις δεν ειδαμε ουτε νιφαδα

Εβιρι εσεις τι κανετε?

Αγγελικη, Τζενη την καλημερα μου!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε αρακά κοκκινιστό. Τον είχα φτιάξει από την Δευτέρα και τον είχα στο ψυγείο.

Τζενάκι ήδη το χαίρεται το πάρτυ! Χθες μοιράσαμε τις προσκλήσεις στους συμμαθητές του και είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Άσε που προσέχει πως ντύνεται και τι τρώει για να μην αρρωστήσει!!!

Ιωάννα την Κυριακή το απόγευμα είναι το πάρτυ μας. Ο μικρός μου ζητούσε να κάνουμε πάρτυ και για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν να το κάνω στο σπίτι. Αλλά υπολόγισα το κόστος για όσα θα έφτιαχνα αλλά και για κάποιον κλόουν που θα έφερνα για να τα απασχολήσει και τελικά καταλήξαμε με τον άντρα μου ότι μας έρχεται μία η άλλη με τον παιδότοπο. Άσε που δεν θα γίνει και πανικός στο σπίτι...

Αστεράκι από όσα μας έχεις γράψει η μικρούλα σου φαίνεται καλόβολη στο φαγητό οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα με τον αρακά και την φέτα.

Πολλές καλημέρες και στην υπολοιπη παρεούλα μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε; Τι κρυο ειναι αυτο σημερα πωπω !!

Φωτεινη μου ολα καλα εκει;

Ιωαννακι γνωμη μου ειναι να κανετε κατι που θα του αρεσει ,θα περασει καλα κ θα το ευχαριστηθει.Αν δεν θελει παρτυ σπιτι η σε παιδοτοπο παρτε 2-3 φιλαρακια του κ πατε σινεμα η κατι αλλο που του αρεσει κ κοψτε εκει μια τουρτα, το κανουν πολλοι !!

Αγγελικη ωραιοτατος ο αρακας ! Με το καλο το παρτακι σας !

Αστερακι κ εγω δεν νομιζω να εχεις θεμα με τα λαχανικα,εδω εφαγε κοτοπουλο που θελει κ μασημα !! Εγω δεν μενω κοντα σου αλλα δφουλευω κοντα σου !

Νινακι μου τι κάνεις; εριξε καθολου χιονι στην γειτονια σου;

Σημερα εμεις θα φαμε φακουλες.Για αυριο ειχα ζυμωσει το Σαββατο σουτζουκακια κ τα ειχα καταψυξη οποτε τα εβγαλα το πρωι να τα μαγειρεψω γυρνώντας.Μαλλον με ζυμαρικο θα τα συνοδεψω γιατι φαγαμε ρυζι με τα γεμιστα.Θα ρωτησω κ τους αντρες βεβαια να δω τι θα πουν.

Κοριτσια την προηγουμενη βδομαδα ενα βραδυ χαζευα στο ιντερνετ κ ειδα ένα κολπο για την σαλατα για να διατηρειτε φρεσκια κ θελω να το μοιραστω μαζι σας .Φτιαχνεις την σαλατα που θες ωμη η βραστη κ την κλείνεις σε γυαλινα βαζα στο ψυγειο κ λενε οτι κραταει 4-5 μερες.Το αρθρο έλεγε οτι αν θες βαζεις στον πατο κ την σως που θες να την συνοδεψεις.Αυτοι προτεινουν να βαζεις τα λαχανικα αρχίζωντας απο το πιο βαρυ μεχρι το πιο ελαφρυ.

Το Σαββατο ειχα κοψει αναμεικτη σαλάτα μαρουλι-λαχανο-πιπεριες-καροτο-αγγουρι-ντοματα κ περισεψε.Εβαλα για δοκιμη ,ανακατεμενη οπως την ειχα χωρις να ειναι τα λαχανικα σε στρώσεις κ χωρις σως, κ χτες που την εβγαλα κ φαγαμε το βραδυ ηταν ολοφρεσκη !! 4 μερες συνολικα στο ψυγειο.Εχω αλλη μια γυαλα για το βραδυ ,θα την ανοιξω κ θα σας πω.

Κοριτσια ειναι μεγαλη ευκολια να εχεις 2-3 σαλατες ετοιμες μεσα στην εβδομαδα γιατι ειναι πολυ χρονοβορα διαδικασια.

Οι γυαλες που χρησιμοποίησα ηταν 2 του κιλου απο μελι που είχα αγοράσει.

Την αλλη εβδομάδα θα δοκιμασω να βαλω πολίτικη.

Καλημέρα Τζενάκι!

Ωραία η ιδέα της αποθήκςυσης της σαλάτας! Θα το κάνω κι εγώ. Έχω ένα μπολ γυάλινο με καπάκι, σαν πυρεξ είναι στο μέγεθος. Θα δοκιμάσω να δω τι γίνεται...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...