Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Συννεφια πολυ εχει

Σημερα ελεγα να φαμε αρακα που ειχε μεινει απο χτες και δεν μαγειρεψα και ξυπνησε ο μικρος με δεκατα και πονοκοιλο και το θεμα ειναι πως ο πατερας μου ουτε μακαρονια δεν ξερει να κανει, σιγα μην φαει αρακα ο μικρος. Δεν μπορω να σκεφτω το ενδεχομενο γαστρεντεριτιδας. 5 περασαμε περσι οχι παλι, δεν εχουμε αντισωματα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χθες δεν είχα έρθει στην δουλειά καθώς είχα το καθιερωμένο μου εμβολιάκι. Μετά πήγα να κάνω κάτι αλλαγούλες που ήθελα στα μαγαζιά και φυσικά ήπια και το καφεδάκι μου με το κρουασανάκι μου! Είχε και ωραίο καιρό..... το ευχαριστήθηκα!

Σήμερα τρώμε διάφορα που έχει στο ψυγείο από προηγούμενες μέρες. Χτες είχαμε χταποδάκι με ρύζι.

Εβιράκι μου τελικά έχω ακούσει την μουσική του Εινάουντι και απλώς δεν ήξερα τον συνθέτη! Τέλεια είναι! Όσο για το καμένο φαγάκι .... συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Δεν πειράζει...

Γειά σου αστεράκι! Καλώς μας ήρθες και να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου! Όσο για ιδέες θα πάρεις πολλές από το παρεάκι μας!

Ιωαννάκι ελπίζω ο μικρός να μην έχει γαστρεντερίτιδα και να ήταν απλώς ένα κρυωματάκι που πέρασε.

Τζενάκι έχετε πολύ δουλειά ε? Υπομονή, αύριο είναι Σάββατο!

Φωτεινούλα μου από ότι διάβασα περιμένουν κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα, οπότε δεν θα έχετε την αποκλειστικότητα!

Φιλάκια σε όλο το υπόλοιπο παρεάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερααααα

Ιωαννακι κ εμενα τα αγορια παραπονεθηκαν προχτες οτι τους πονουσε η κοιλια ( ειχαμε κ εμεις αρακα εκεινη την μερα κατα συμπτωση) αλλα περασε ετσι χωρις συμπτωματα .Ποιος ξερει κ αυτα με την κοιλια δεν τα βρισκεις ψωμοτυρι τον εχουν κανει τον πονοκοιλο.Οπως κ να εχει ευχομαι κ σε εσας να μην ειναι τιποτα, τα θυμαμαι τα περσυνα σας, το αγχος μονο που περασες φτανει ...

Αστερακι οπως τα λεει η Φωτεινη , να παρακαλας να ειναι καλοφαγο το αστερακι σου , ειναι οτι καλυτερο! αντρες τι περιμενεις, εγω οταν τον ζοριζω μου απανταει φτιαξει μακαρονια για να με ξεφορτωθει χαχαχα

Αγγελικουλα ειναθ αυκαιρια με το εμβολιακι να ξεδινεις κ εσυ λιγο !! μπραβοοο!!!

Εβιρακι ωραιο το φρικασε εμενα δεν το τρωνε τα παιδια ....

Σημερα κοτοπουλο με πατατες ειχε το μενου. Αυριο δεν ξερω, το βραδυ μας εχουν τραπεζι, το μεσημερι ο συζυγος εχουν στην δουλεια κοπη της πιτας οποτε κατι προχειρο για εμας

Γεια σας κορίτσια και αγόρι.

Σήμερα κρυώνω πολύ και από ότι λέγεται θα ψυχράνει ακόμα περισσότερο... έκανα λίγο κηπουρική και τα χέρια μου παγώσανε!

Καλημερα κοριτσια! Συννεφια πολυ εχει

Σημερα ελεγα να φαμε αρακα που ειχε μεινει απο χτες και δεν μαγειρεψα και ξυπνησε ο μικρος με δεκατα και πονοκοιλο και το θεμα ειναι πως ο πατερας μου ουτε μακαρονια δεν ξερει να κανει, σιγα μην φαει αρακα ο μικρος. Δεν μπορω να σκεφτω το ενδεχομενο γαστρεντεριτιδας. 5 περασαμε περσι οχι παλι, δεν εχουμε αντισωματα?

Εύχομαι να μην είναι! Αλλά ακούγεται η γαστρεντερίτιδα μέρες τώρα...

Καλημέρα Φωτεινή763 καλημερα Ιωάννα81 και σε όλοι την παρέα ευτυχώς που φτιάξατε αυτ την ενότητα κ είναι πιο εύκολο το ερωτημα τι να μεγειρεψω!!!που Ρώτας τον άντρα σου κ σου λέει οτι θες αγάπη μου εγώ όλα τα τρώω ναι καλέ μου κ γω όλα τα τρώω αλλά έχω ξεμείνει από ιδέες τόσα χρόνια!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας:P Κλασσικά οι άντρες απαντάνε μακαρόνια... εμένα τελευταία (περίεργο βέβαια), μου λέει κάποιες άλλες ιδέες;);)... ευτυχώς!

Σήμερα έχουμε πρασόρυζο με τηγανιτές μπουκιές κοτόπουλου... έχω πολλά μήλα στο ψυγείο και σκέφτομαι τι να τα κάνω... καμία ιδέα?

Να σας πω και κάτι εξοργιστικό και να μου πείτε την γνώμη σας: ήθελα να κάνω κάποιες αγορές μέσω ίντερνετ και προσπαθούσα πολλές μέρες, αλλά μου έβγαινε ένα μήνυμα, να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Πήγα λοιπόν στην τράπεζα και μου είπαν ότι λόγω capital controls, δεν επιτρέπεται πλέον οι αγορές μέσω ίντερνετ!! Απίστευτο??!! Τριτοκοσμικό? Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσω:confused: Μα πού ζούμε?!:mad:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Nina-Tom όντως μόνο μακαρόνια κ κρέας τα αλλά είναι μεζές λεει χαχαχαχαχα οσο για τα μηλα κανε μια σοκολατομηλοπιτα δεν θυμάμαι την συνταγή αλλά μια φορά που την είχα φτιάξει είχε γίνει χαμός ψαξτο στο ιντερνερ!!

ggeny αντρες τι περιμενεις χαχαχαχαχ ειναι φαγανο ευτυχως είχαμε ρεβίθια τα τσάκισε σήμερα μου είπε ή μαμά μου βλέπεις εγώ ήμουν στη δουλεια :(

Αγγελική εχεις δικιο έχω πάρει πολλές ιδέες οπότε για αύριο σπανακοριζο γιατι πολυ κρέας αυτές τς μερες!!

Ιωάννα δυστυχώς δεν έχουμε αντισώματα για το συγκεκριμένο να δίνεις νεράκι στο αστερακι σου για να μην αφυδατωθει περαστικα σας!!!!

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα την πατροπαράδοτη φασολάδα που ζήτησε κι ο Έβιρος, αλλά που ταίριαζε και με την ημέρα. Έκανα και δυο βαρκούλες με τυριά με πιπεριές Φλωρίνης.

Τελικά, εδώ χιόνισε ξεκινώντας από το προηγούμενο βράδυ. Η θερμοκρασία δεν έχει πέσει πολύ, έχουμε γύρω στους +2 η μέγιστη,όπως το είδα στο σάιτ που διαβάζω, αλλά λένε ότι την Κυριακή θα πέσει περίπου στους -14 έως -4. Εγώ πάντως περιμένω πολύ ψυχρό χειμώνα γιατί φέτος είχαμε δυνατό καύσωνα και μάλιστα αρκετές φορές.

Εβιρι δεν πειραζει για τα φασολια μωρε. Σε συγχωρουμε για μια φορα:tongue::tongue:.

Χαχα ευτυχώς τη γλίτωσα αυτή τη φορά. :D:D

Αρχιζει να ψυχραινει σε εσας ε; Εδω, ευτυχως για την ψυχολογια μου και μονο, δεν εχει βρεξει ως συνηθως ουτε και κανει υπερβολικο κρυο αλλά λενε οτι απο σημερα αναμενουν καταιγιδες και την επόμενη εβδομαδα κρυο και χιονια. Για να δουμε.

Ναι το άκουσα κι εγώ για την Ελλάδα. Θα είναι όλη η Ευρώπη στην ίδια περίπου κατάσταση. Τουλάχιστον, να έχετε όλοι επάρκεια σε πετρέλαιο και ας κάνει ό,τι θέλει.

Τζενη προσαρμοστηκαμε θελοντας και μη. Η μικρη παραπονιεται για εφιαλτες κι αν δεν ειμαι διπλα της αρνειται να κοιμηθει αλλά που θα παει, θα στρωσει.

Προσπάθησε να τη ρωτήσεις μήπως αυτά που βλέπει σχετίζονται με κάτι από το περιβάλλον της όπως π.χ. το σχολείο; Μήπως κάποιος από 'κει της φέρεται άσχημα ή την έχει φοβίσει με κάτι;

Καλημέρα Φωτεινή763 καλημερα Ιωάννα81 και σε όλοι την παρέα ευτυχώς που φτιάξατε αυτ την ενότητα κ είναι πιο εύκολο το ερωτημα τι να μεγειρεψω!!!που Ρώτας τον άντρα σου κ σου λέει οτι θες αγάπη μου εγώ όλα τα τρώω ναι καλέ μου κ γω όλα τα τρώω αλλά έχω ξεμείνει από ιδέες τόσα χρόνια!!!

Αυτό το κάνουν όλοι οι άντρες. Κανονικά δε θα πρέπει να τους ρωτάμε καθόλου. Το πολύ πολύ να τους βάζουμε να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο φαγητά.

ξυπνησε ο μικρος με δεκατα και πονοκοιλο και το θεμα ειναι πως ο πατερας μου ουτε μακαρονια δεν ξερει να κανει, σιγα μην φαει αρακα ο μικρος. Δεν μπορω να σκεφτω το ενδεχομενο γαστρεντεριτιδας. 5 περασαμε περσι οχι παλι, δεν εχουμε αντισωματα?

Αχ, μακάρι να μην έχει γαστρεντερίτιδα. Ας είναι κάποια πιο απλή ίωση. Περαστικά του εύχομαι Ιωάννα μου.

Εβιρακι ωραιο το φρικασε εμενα δεν το τρωνε τα παιδια ....

Εμένα μόνο η μικρή Εβιρίνα δεν τα τρώει κάτι τέτοια.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας:P Κλασσικά οι άντρες απαντάνε μακαρόνια... εμένα τελευταία (περίεργο βέβαια), μου λέει κάποιες άλλες ιδέες;);)... ευτυχώς!

Εμένα πάλι, έχει το άλλο.... εκεί που σκέφτομαι κάτι πολύ συγκεκριμένο για την επόμενη μέρα έρχεται και μου το ανατρέπει και είναι και ανένδοτος.

Σήμερα έχουμε πρασόρυζο με τηγανιτές μπουκιές κοτόπουλου... έχω πολλά μήλα στο ψυγείο και σκέφτομαι τι να τα κάνω... καμία ιδέα?

Μαρμελάδα, χυμό, σαλάτα, άντε και μηλόπιτα.

Να σας πω και κάτι εξοργιστικό και να μου πείτε την γνώμη σας: ήθελα να κάνω κάποιες αγορές μέσω ίντερνετ και προσπαθούσα πολλές μέρες, αλλά μου έβγαινε ένα μήνυμα, να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Πήγα λοιπόν στην τράπεζα και μου είπαν ότι λόγω capital controls, δεν επιτρέπεται πλέον οι αγορές μέσω ίντερνετ!! Απίστευτο??!! Τριτοκοσμικό? Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσω:confused: Μα πού ζούμε?!:mad:

Πού φτάσαμε.....κι ακόμη έχουμε κι άλλο δρόμο.!!!!

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Την Παρασκευη το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου ποναγε η κοιλια του πολυ και το πρωι με ξυπναει και μ ελουσε με εναν εμετο. Μεχρι τις 11 το πρωι ηταν χαλια και ξαφνικα σηκωνεται και μου λεει εμενα τωρα μου περασε η κοιλια παω να παιξω και πειναω. Τον κοιταγα σαν να εβλεπα εξωγηινο. Τελικα ολη μερα ηταν καλα μονο το βραδυ εκανε 38,5 αλλα ηταν μες την τρελη χαρα. Εχτες περδικι και σημερα σχολειο φυσικα. Τι να πω!

Το μενου για σημερα λεει πατσιτσιο!

Νινα οντως με τα capital δεν μπορεις να κανεις αγορες εξωτερικου, τι γελοιο!

Κανε μια μαρμελαδα που κραταει κιολας καιρο

Εβιρι πολυ καλη η φασολαδα ειδικα οταν εχει κρυο ειναι το καλυτερο μου!

Αστερακι θα παιρνεις ιδεες απο δω οποτε μην ξαναρωτησεις

Κρυο πολυ σημερα αλλα τουλαχιστον στην περιοχη μου δεν εβρεξε πολυ αυτες τις μερες που ελεγε ουτε ειχε φοβερο αερα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!:D

Ξεκίνησε το χιόνι τελικά σήμερα, παρόλο που έλεγα ότι έπεσαν έξω με τις προβλέψεις... οπότε η blue Monday γίνεται τελικά white Monday:p Και τρομερό κρύο επίσης! Το δε Σαββατοκύριακο είχε τρομερό αέρα!

Για σήμερα έχουμε κοτόσουπα, μιας και ο καλός μου έχει κρυωματάκι... για να δούμε θα την γλιτώσω εγώ;)

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Την Παρασκευη το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου ποναγε η κοιλια του πολυ και το πρωι με ξυπναει και μ ελουσε με εναν εμετο. Μεχρι τις 11 το πρωι ηταν χαλια και ξαφνικα σηκωνεται και μου λεει εμενα τωρα μου περασε η κοιλια παω να παιξω και πειναω. Τον κοιταγα σαν να εβλεπα εξωγηινο. Τελικα ολη μερα ηταν καλα μονο το βραδυ εκανε 38,5 αλλα ηταν μες την τρελη χαρα. Εχτες περδικι και σημερα σχολειο φυσικα. Τι να πω! Το έχω ξανακούσει αυτό το πράγμα... ίσως ήταν ίωση μίας ημέρας... ευτυχώς πάντως!

Το μενου για σημερα λεει πατσιτσιο!

Νινα οντως με τα capital δεν μπορεις να κανεις αγορες εξωτερικου, τι γελοιο!

Κανε μια μαρμελαδα που κραταει κιολας καιρο Το σκέφτομαι... μωρέ πολλά γλυκά έχουμε φάει όλες αυτές τις μέρες και θέλω να το αποφύγω... από την άλλη, με τα μήλα δεν έχω και πολλές επιλογές... ίσως τα βάζω στη σαλάτα και βλέπουμε.

Εβιρι πολυ καλη η φασολαδα ειδικα οταν εχει κρυο ειναι το καλυτερο μου!

Αστερακι θα παιρνεις ιδεες απο δω οποτε μην ξαναρωτησεις

Κρυο πολυ σημερα αλλα τουλαχιστον στην περιοχη μου δεν εβρεξε πολυ αυτες τις μερες που ελεγε ουτε ειχε φοβερο αερα

Η Σμουρφίτα χάθηκε λίγο πάλι... όπως και ο Νίκος... ελπίζω να είναι καλά.

Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν σήμερα, όπως ο μπαμπάς μου και ο ανιψιός μου.

Φιλιά σε όλους.

Διαφημίσεις

καλημερα καλη βδομαδα κ χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν η γιορταζανε το ΣΚ!!! Νινακι να τους χαιρεσαι !!

κρυο σημερα πολυ, προς το παρων εδω χιονι δεν εχουμε δει αλλα λενε οτι απο το απογευμα θα αρχισει η κακοκαιρια.

Ιωαννακι παλι καλα που το περασε ετσι !Τελος καλο ολα καλα!

Εβιρακι πως παει εκει ο χειμωνας; την ζηλεψα την φασολαδα σου !!

Νινακι ειδατε ασπρη μερα ε; περαστικα για τον συζυγο κ μακαρι να μην κολησεις! Εγω απο ιντερνετ μονο απο Ελλαδα εχω ψωνισει απο το καλοκαιρι κ μετα, οντως γελοιο τι να πεις..

Το Σαββατο φαγαμε το μοσχαρι ψητο με μπυρα συνοδευομενο απο μπασματι κ σαλάτα.Χτες εφτιαξα γεμιστα κ λαζανια με σπανακι κ ανθοτυρο να εχουμε για 2-3 μερες αλλα οι αντρες δεν μπορουσαν να διαλλεξουν κ φαγανε κ απο τα δυο το μεσημερι. Τωρα τι θα μεινει για μεσοβδομαδα δεν ξερω. Εφτιαξα κ μια ζυμη κ εκανα την μιση τυροπιτακια για σημερα κ τα υπολοιπα ζαμπονοκασεροπιτακια για αυριο κ θα τα ψησω το βραδυ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εδω από την Παρασκευη το βραδυ ειχε πολύ αέρα, κατα καιρους εριχνε γερες μπόρες και χτες χιονισε και συνεχιζει και τωρα. Αποτελεσμα να μην μπορω να παω απο τον κανονικο δρομο στη δουλεια μου (30χλμ περιπου) και πηγα απο εναν αλλο κανοντας 55χλμ περιπου. Να δουμε πως θα γυρισουμε...

Ιωαννα μου περαστικά στον μικρο. Συμβαινει αυτο στα μικρα, ειναι η ιωση της μιας μερας.

Νινα να τους χαιρεσαι και τους δυο! Πως παει ο μπαμπας σου; Τα μηλα εγω θα τα εκανα κομποστα γιατι διατηρειται και ταιριαζει και σε διαφορα γλυκα. Όσο για τις αγορες μεσω ιντερνετ οταν παραγγελνεις στο εξωτερικο απαγορευεται λογω capital controls, αν η εδρα της επιχειρησης ειναι στην Ελλαδα επιτρεπεται.

Αστερακι οντως εδω θα παιρνεις ιδεες κι οχι τοσο απο τον αντρα σου...

Αγγελικη πολυ μου αρεσει που με το εμβολιακι συνδυαζεις και βολτουλα!

Τζενη πως ειναι τα αγορια σου; Πραγματικα τον πονοκοιλο τον κανουν ψωμοτυρι.

Εβιρι μιλαμε εμεις για κρυο, τι να πεις κι εσυ... Κι εμενα με το κρυο μου αρεσουν τα οσπρια αλλά προτιμω τις φακες. Τη μικρη δεν την ενοχλει τιποτα στο σχολειο. Με θελει δικια της γιατι ψιλοζηλευει τον αδελφο της και της λειπει κι ο μπαμπας της. Όσο ημαστε Αθηνα δεν μας απασχολησε καθολου - πηγαινε στο κρεββατι της για υπνο ηρεμα και μονη της. Το ιδιο κι ο μικρος. Απο τη στιγμη που εφυγε ο μπαμπας τους η ωρα ετοιμασιας για υπνο ειναι για γερα νευρα. Προσπαθω να παραμενω ηρεμη.

Το Σαββατο ειχα παρει 4 χοιρινες μπριζολες και της ειχα κανει πανε. Τελικα φαγαμε τις 2, φτιαξαμε και μια σπανακοπιτα. Χτες εφτιαξα τορτελινια με κρεμα γαλακτος που ζητησε η μικρη και τα οποία τελικα δεν εφαγε και πουρε για να συνοδεψουμε τις υπολοιπες μπριζολες. Για σημερα σπανακορυζο εχουμε πει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Είναι η 3η προσπάθεια που κάνω να σας γράψω τα νέα μας αλλά συνεχώς με διακόπτουν...

Χειμώνιασε για τα καλά και νομίζω ότι το άργησε κιόλας δεδομένου ότι είμαστε στα μέσα του Γενάρη. Άντε μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα!

Στα μαγειρικά του Σαββατοκύριακου τώρα...

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε κάτι υπόλοιπα της εβδομάδας και συμπλήρωσα μία τηγανιά πατάτες και ζυμαρόπιτα. Το βράδυ έφτιαξα΄πίτσα με μία ζύμη του Λαζάρου που βρήκα στο ίντερνετ και ήταν τέλεια!

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια. Είχε φτιάξει και μία πίτα με μπέικον, τυριά, ντομάτα και πιπεριές. Μούρλια ήταν!

Για σήμερα έχω φτιάξει αρακά και για άυριο ξεπαγώνω κοτόπουλο για να το βάλω στον φούρνο με πατάτες. Τζενάκι έλα να φάμε!

Χτες πήγαμε και κλείσαμε σε έναν παιδότοπο το πάρτυ του μικρού μου. Λείπαμε στην γιορτή του και ήταν και κλειστά τα σχολεία όπότε το μεταθέσαμε λιγάκι! Το πόσο χάρηκε ο μικρόυλης μου όταν του το είπαμε δεν λέγεται...

Τζενάκι ώραία φαγάκια είχατε το Σαββατοκύριακο!

Ιωάννα την έχω ακούσει κι εγώ αυτήν την ίωση της μιάς μέρας. Ελπίζω να ξεμπερδέψατε οριστικά!

Νινάκι χιονίζει εκεί ε? Ελπίζω να δούμε κι εμείς λίγο χιονάκι, οι πιο νότιοι! Περαστικά και στον αντρούλη σου!

Αστεράκι αλήθεια, εσύ που μένεις? Μας έχεις πει? Δεν θυμάμαι...

Εβιράκι μπήκατε κι εσείς για τα καλά στον χειμώνα! Λογικό το βρήσκω μιά και είστε πιό βόρεια! Προσοχή στις μετακινήσεις σας!

Πολλά φιλάκια και στα υπόλοιπα μέλη της παρεούλας μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

καλή εβδομάδα και σε σένα Φωτεινούλα μου!

Εδω από την Παρασκευη το βραδυ ειχε πολύ αέρα, κατα καιρους εριχνε γερες μπόρες και χτες χιονισε και συνεχιζει και τωρα. Αποτελεσμα να μην μπορω να παω απο τον κανονικο δρομο στη δουλεια μου (30χλμ περιπου) και πηγα απο εναν αλλο κανοντας 55χλμ περιπου. Να δουμε πως θα γυρισουμε...

Χιονίζει κι εκεί ε? Να προσέχεις στον δρόμο κοριτσάκι!

Αγγελικη πολυ μου αρεσει που με το εμβολιακι συνδυαζεις και βολτουλα!

Το έχω καθιερώσει Φωτεινή. Η μέρα του εμβολίου είναι μέρα χαλάρωσης γενικώς!

Φιλια

Πολλά φιλιά και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...