Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα το μενού μας έχει δύο φαγητά. Κανονικά έφτιαξα σπανακόρυζο για όλους αλλά ο μικρός είχε κάποιες αντιρρήσεις και ήθελα φακές για το σχολείο. Έτσι του έφτιαξα κι ένα κατσαρολάκι φακές για να πάρει μαζί του.

Δυό μέρες τώρα έχει μεγάλη χαρά που πηγαίνει σχολείο γιατί φτιάξανε μαζί με τις δασκάλες βασιλόπιτα. Για την ακρίβεια 2 βασιλόπιτες έφτιαξαν και σήμερα θα τις στολίσουν και θα τις κόψουν. Μου άρεσε πολύ αυτή η πρωτοβουλία που πήραν οι δασκάλες και το χάρηκαν και τα παιδιά.

Εβιράκι ελπίζω να καταφέρετε να έρθετε τον Μάρτιο και να δείτε ξανά το καμάρι σας! Και φυσικά να μπορέσουμε να σε δούμε κι εμείς λιγάκι ;)

Δεν έχει τύχει να ακούσω Λουντοβίκο Εινάουντι αλλά με πρώτη ευκαιρία θα μπω στο youtube και θα ακούσω...

Φωτεινούλα πολλές καλημέρες!

Πολλά φιλιά και σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα κοριτσια!

Η αληθεια ειναι οτι φροντισα πολυ τον εαυτο μου, απλωνοντας, μαγειρευοντας για σημερα, κανοντας φασινα. Ουτε καταλαβα πως περασε το απογευμα, ευτυχως προλαβα κι εκανα μπανιο. Αφησα τη μαμα στη Σπαρτη και τωρα εχω πιο πολλες δουλειες και μαγειρεματα.

Εβιρι μας το εδωσαν το δωρο τελικα την παραμονη των χριστουγεννων αργα το μεσημερι, παλι καλα. Τουλαχιστον τακτοποιησα τις υποχρεωσεις μου!

Νινα τι εγινε με το σκυλακι?

Σημερα θα φαμε τηγανια χοιρινη με ρυζι!

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη:tongue::tongue: Ήρθε η μικρή χαμένη χτες το βράδυ! Ευτυχώς είναι μία χαρά, ούτε ταλαιπωρημένη, ούτε δαγκωμένη, μόνο πολύ διψασμένη και πεινασμένη. Κορίτσια, έγινα άλλος άνθρωπος! Απίστευτο το πόσο με είχε επηρεάσει! Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου..;) Εντωμεταξύ επειδή ήθελα να είμαι κοντά στο σπίτι αυτές τις μέρες, μήπως μου τηλεφωνήσει κάποιος για το σκυλί ή εμφανιστεί, είχαν πάει πίσω όλες οι δουλειές... οπότε σήμερα τρέχω και δεν φτάνω...αλλά χαλάλι της!

Από φαί θα κάνω μακαρονάδα με κυμά.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 αγαπημένο φαί του μικρού είναι οι φακές? μου θυμίζει τον ανιψιό μου!

Ιωάννα η άδεια είναι για ξεκούραση, όχι για δουλειές! Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ... μία φίλη μου τα Χριστούγεννα που είχε άδεια, έκανε τα ίδια και τελικά μόνο ξεκούραση δεν είχε... και τι κατάλαβε? έτρεχε για τους άλλους, αντί να φροντίσει τον εαυτό της! Μην με παρεξηγείς, σου το λέω εντελώς καλοπροαίρετα... το ξέρεις!

Εβίρι μου έλυσες την απορία πότε έχουμε Πάσχα φέτος. Μπέρδεμα για εσάς αυτές οι διακοπές...ελπίζω να τα καταφέρετε να βρεθείτε. Η φράπα είναι λεμόνι?? δηλαδή άλλη ποικιλία λεμονιού, γιατί μου φάίνεται λίγο μεγάλο.

Φιλιά σε όλη την μαγειροπαρέα!

Ιωαννάκι στην Σπάρτη μένει η μαμά σου μόνιμα ή την πήγες για λίγες μέρες?

Νινάκι χαίρομαι που επέστρεψε η σκυλίτσα σου! Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό θα έχετε γεννητούρια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ιωαννάκι στην Σπάρτη μένει η μαμά σου μόνιμα ή την πήγες για λίγες μέρες?

Νινάκι χαίρομαι που επέστρεψε η σκυλίτσα σου! Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό θα έχετε γεννητούρια!

Μάντης είσαι?;) Σε δύο μήνες! Περιμένω παραγγελίες για χρώμα, μέγεθος και γένος!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου.

Σήμερα έφτιαξα πατάτες με αυγά γιατί έκαψα το φαγητό. Προόριζα φασόλια χάντρες και δεν τα κοίταξα έγκαιρα με αποτέλεσμα να πιουν το νερό και να καούν κάποια. Έσωσα τα υπόλοιπα αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω το μαγείρεμά τους.

Καλημέρα!

Φετος πεφτει αβολα το Πασχα ε; Εφτασε η ωρα για την πρακτική της μεγαλης; Σαν χτες μου φαινεται που συζητουσαμε οτι ηταν πρωτοετης!

Ναι άβολο το Πάσχα, όσο για την πρακτική της Εβιρίνας εσένα σου φαίνεται απίστευτο ότι έφτασε η ώρα κι εμένα που τη βλέπω ακόμη μωρό μου φαίνεται απίστευτο ότι σε λίγο καιρό θα ψάχνει για δουλειά.

Δυό μέρες τώρα έχει μεγάλη χαρά που πηγαίνει σχολείο γιατί φτιάξανε μαζί με τις δασκάλες βασιλόπιτα. Για την ακρίβεια 2 βασιλόπιτες έφτιαξαν και σήμερα θα τις στολίσουν και θα τις κόψουν. Μου άρεσε πολύ αυτή η πρωτοβουλία που πήραν οι δασκάλες και το χάρηκαν και τα παιδιά.

Μα τι ωραία ιδέα!!!!!!!!!!!! Μπράβο της της δασκάλας είναι πολύ καλή παιδαγωγός.

Εβιράκι ελπίζω να καταφέρετε να έρθετε τον Μάρτιο και να δείτε ξανά το καμάρι σας! Και φυσικά να μπορέσουμε να σε δούμε κι εμείς λιγάκι :wink:

Κι εγώ το ελπίζω και φυσικά θα επιδιώξω κάθε ευκαιρία για να συναντηθούμε.

Δεν έχει τύχει να ακούσω Λουντοβίκο Εινάουντι αλλά με πρώτη ευκαιρία θα μπω στο youtube και θα ακούσω...

Σίγουρα έχεις ακούσει, τουλάχιστον ένα από αυτά είναι γνωστό από κάποια διαφήμιση. Όλα είναι χωρίς στίχους, μόνο μουσική. Σου βάζω μερικά ενδεικτικά κομμάτια:

Το πρώτο το ξέρεις από τη διαφήμιση

Walk:

Divenire:

Run :

Primavera:

Divenire:

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη:tongue::tongue: Ήρθε η μικρή χαμένη χτες το βράδυ!

Αχ, μπράβο βρε Νίνα μου, έδωσε τέλος στην αγωνία σου κι ευτυχώς γύρισε σώα και αβλαβής.

Εβίρι μου έλυσες την απορία πότε έχουμε Πάσχα φέτος. Μπέρδεμα για εσάς αυτές οι διακοπές...ελπίζω να τα καταφέρετε να βρεθείτε.

Μέχρι τότε θα δούμε Νίνα μου τι θα γίνει.

Η φράπα είναι λεμόνι?? δηλαδή άλλη ποικιλία λεμονιού, γιατί μου φάίνεται λίγο μεγάλο.

Στην ίδια οικογένεια του λεμονιού με πάρα πολύ κοντινή συγγένεια. Νομίζω ότι τη φράπα δεν μπορείς να τη στύψεις σαν απλό λεμόνι όχι μόνο επειδή είναι πιο χοντρή αλλά κι επειδή είναι πιο πικρή από το απλό λεμόνι.

Μάντης είσαι?:wink: Σε δύο μήνες! Περιμένω παραγγελίες για χρώμα, μέγεθος και γένος!

Ερωτεύτηκε το κορίτσι σου τι να κάνουμε:-D:grin::-D:grin:

Καλησπέρα στη μαγειροπαρεα εμείς σήμερα πήγαμε παιδίατρο κ επιτέλους μα έδωσε το ελεύθερο να τρώμε ότι θέλουμε οπότε ένα φαγητό για την οικογένεια!!! Οπότε εφτιαξα κοτόπουλο στο φούρνο με πατατουλες δεν έμεινε τίποτα το αστερακι τρελλάθηκε με την νέα γευση βέβαια είναι κ φαγανο παιδάκι ευτυχώς

Καλημερα κοριτσια!

Νινα μου χαρηκα πολυ που βρεθηκε το σκυλακι σου! Δενεσαι πολυ με αυτα τα ζωα, ειναι μεγαλη πληγη αν χαθουν ή πεθανουν.

Αγγελικη μονο για μια βδομαδα κατεβηκε η μαμα. Το Σαββατο θα ερθει μαζι με την αδερφη μου με το κτελ.

Εβιρι δεν πειραζει για το ατυχηματακι, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες;)

Φωτεινη τι κανετε? Βγηκε καθολου ηλιος?

Αστερακι ειναι μεγαλη ευτυχια να κανεις ενα φαγητο για ολη την οικογενεια, μακαρι να τρωει οτι κι εσεις και να μην καταληξεις να κανεις παλι 2.

Τζενη εσυ τι κανεις?

Η φραπα ειναι μεγαλη, γεμιζει 2 παλαμες

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

Εγω κλασικα πηζω στο γραφειο ουφφφφ

Μπηκα χτες το απογευματακι , διαβασα τα νεα σας κ κλασικα ξεχασα να κανω αντιγραφη το κειμενο πριν πατησω δημοσιευση κ το εχασα. Μετα βαρεθηκα να τα ξαναγραψω!!

Πολυ χαρηκα για το σκυλακι σου Νινακι !!

Ιωαννακι εδω τρεξιμο κ αγιος ο Θεος !! Ειδες τελικα ειναι μερικες δουλειες που πρεπει να γινουν μονο απο εμας ανεξαρτητα αν εχουμε αδεια η αν ειναι ευκαιρια να κατσουμε..τεσπα τι να κανουμε !! Φραπα φτιαχνει η ρουλα μου συχνα,εγω δεν ειμαι φαν των γλυκων του κουταλιου,περιεργως γιατι ειμαι πολυ γλυκατζου.

Φωτεινη πως πατε προσαρμοστηκατε ξανα στα δεδομενα του νησιου;

Αγγελικη μου κ εγω σπανακορυζο εφτιαξα χτες για σημερα,παλι καλα το τρωμε ολοι. Μου εφερε κ ωραιο σπανακι κ πρασα ο αντρας μου κ εγινε πολυ ωραιο.Κ εμενα τις τρωει ο μικρος πολυ τις φακες,να κανονισουμε να τις φτιαχνουμε εναλλαξ απο μια κατσαρολα μεγαλη να εχουν να τρωνε !!!

Εβιρακι μου δεν πειραζει για τα φασολια μωρε τυχαινει καμια φορα.Κριμα βεβαια γιατι ηταν κ ωραιο φαγητο αλλα τι να κανεις! Κ οι πατατες με τα αυγα ομως τελειο ειναι !

Αστερακι καλως ηρθες στο μαγειροκαφε μας! Να χαιρεσαι κ το αστερακι σου ! Το αγαπημενο μου φαγητο φαγατε, θα το φτιαξω ομως για αυριο.

Αυτη την βδομαδα μπερδευτηκα με τις μερες λιγο εφτιαξα Τριτη πεμπτη λαδερο κ Ταταρτη Παρασκευη κρεατικο ... μαλλον επειδη μαγειρευω απο την προηγουμενη τεσπα ..

Τις προηγουμενες μερες φαγαμε γιουβαρλακια,ψαρι με πατατες κ λαχανικα στο φουρνο,κανελονια με κιμα κ μπεσαμελ,αρακα,μοσχαροσουπα κ σπανακορυζο.

Εφτιαξα κ μια μηλοπιτα κ τυροπιτακια σουπερ.

ggeny σ ευχαριστώ πολύ καλός σας βρήκα λοιπον κ μας είναι το αγαπημένο φαγητό κ αποδείχτηκε κ της μικρή :DΣημερα το μενου είχε ψάρι και μπρόκολο ε τι να πω δεν έκλεινε το στοματακι της συνέχεια ζητούσε κ άλλο ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για αύριο ρεβίθια έχει το μενου!!! Δεν τρελενομαι αλλά αρέσουν στον αντρα μου.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Έφτιαξα κοτόπουλο φρικασέ με σέλινο.

Ο καιρός αρχίζει να ψυχραίνει, αλλά παραδόξως σήμερα είχε ένα πεντακάθαρο ουρανό σαν ανοιξιάτικο. Αύριο λένε ότι αναμένουμε χιόνι και θα έχουμε από -1 έως 2 βαθμούς. Για να δούμε γιατί πολλές φορές πέφτουν έξω τα σάιτς.

Καλησπέρα στη μαγειροπαρεα εμείς σήμερα πήγαμε παιδίατρο κ επιτέλους μα έδωσε το ελεύθερο να τρώμε ότι θέλουμε οπότε ένα φαγητό για την οικογένεια!!!

Γεια σου Αστεράκι, καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να σου ζήσει το μικρό αστεράκι. Πόσων μηνών είναι;

Τα φιλιά μου σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και στο αγόρι της παρέας.

Καλημέρα! Παρασκευη σημερα!

Αστερακι καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να χαιρεσαι το αστερακι σου! Ειναι πολυ σημαντικο να μαγειρευεις ενα φαγητο κι ευτυχως που το αστερακι σου ειναι καλόβολο. Ελπιζω να παραμείνει έτσι!

Ιωαννα τι ωραια που πέρασες την ελευθερη μερα σου. Καλες κι απαραιτητες οι δουλειες αλλά να κοιτας λίγο και τον εαυτο σου ε;

Νινα πολύ χαρηκα που βρηκατε τη σκυλιτσα σας! Άντε με το καλό και τα κουταβάκια!

Εβιρι δεν πειραζει για τα φασολια μωρε. Σε συγχωρουμε για μια φορα:tongue::tongue:. Αρχιζει να ψυχραινει σε εσας ε; Εδω, ευτυχως για την ψυχολογια μου και μονο, δεν εχει βρεξει ως συνηθως ουτε και κανει υπερβολικο κρυο αλλά λενε οτι απο σημερα αναμενουν καταιγιδες και την επόμενη εβδομαδα κρυο και χιονια. Για να δουμε.

Τζενη προσαρμοστηκαμε θελοντας και μη. Η μικρη παραπονιεται για εφιαλτες κι αν δεν ειμαι διπλα της αρνειται να κοιμηθει αλλά που θα παει, θα στρωσει.

Αγγελικη σε εμας ειχαν φτιαξει μελομακάρονα πριν τις διακοπες και τους άρεσε πολύ. Να φανταστεις εφαγε ένα η κορη μου.

Χτες ειχαμε πατατες γιαχνι και για σημερα εφτιαξα μακαρονια βιδες λογω κορης. Ο μικρος τρωει στον παιδικο κι ετσι δεν εχω θεμα.

Φιλια σε ολο το παρεακι

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ο καιρός αρχίζει να ψυχραίνει, αλλά παραδόξως σήμερα είχε ένα πεντακάθαρο ουρανό σαν ανοιξιάτικο. Αύριο λένε ότι αναμένουμε χιόνι και θα έχουμε από -1 έως 2 βαθμούς. Για να δούμε γιατί πολλές φορές πέφτουν έξω τα σάιτς.

Καλημέρα σ ευχαριστώ πολύ καλως σας βρηκα το αστερακι μου είναι 13 μηνων .περιμένουμε κ δω ένα κύμα κακοκαιρίας κ ή αλήθεια είναι πως από χθες το βράδυ έχει πέσει ή θερμοκρασία!!!

Καλημέρα σ ευχαριστώ πολυ καλως σας βρηκα το αστερακι μου είναι 13 μηνων .περιμένουμε κ δω ένα κύμα κακοκαιρίας κ ή αλήθεια είναι πως από χθες το βράδυ έχει πέσει ή θερμοκρασία!!!

Καλημέρα Φωτεινή763 καλημερα Ιωάννα81 και σε όλοι την παρέα ευτυχώς που φτιάξατε αυτ την ενότητα κ είναι πιο εύκολο το ερωτημα τι να μεγειρεψω!!!που Ρώτας τον άντρα σου κ σου λέει οτι θες αγάπη μου εγώ όλα τα τρώω ναι καλέ μου κ γω όλα τα τρώω αλλά έχω ξεμείνει από ιδέες τόσα χρόνια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...